Sumber Saka China Dadi Gampang

Minangka perusahaan sumber China paling apik, LeelineSourcing mbantu sampeyan nemokake pabrik sing paling apik, entuk rega sing kompetitif, tindakake produksi, inspeksi kualitas lan ngirim produk saka lawang menyang lawang.

Top 1 perusahaan sumber ing China

Kanthi pengalaman 10 taun ing bisnis sumber china

Ora Ana Resiko Gratis Sumber Ora Ana Ragad Didhelikake

Sampeyan bisa njaluk Gratis penawaran rinci produk sadurunge pesenan

Dipercaya luwih saka 2000 Pelanggan

Leeline dipercaya sampeyan agen sumber partner ing china

30k +

Sumber Produk

6,000 +

Bingung Pelanggan

150 +

Penjual yuta dolar

100 +

Staff Profesional

Dipilih On

Aliexpress
Digawe ing China
Alibaba
Sumber global
Forbes
CNBC
Inc.
Yahoo

Pakar Sumber Produk Utama Paling Apik ing China

Sugeng rawuh ing perusahaan sumber produk paling gedhe ing China. Kanthi dasawarsa pengalaman sumber, kita nyedhiyakake kabeh jinis layanan sumber kanggo kabutuhan sampeyan. 

Perlu bantuan golek keahlian kanggo sumber barang? Bisa karo kita! We menehi saran profesional kanggo mbangun Panjenengan bisnis eCommerce, Kalebu: 

KUALITAS sumber

SAFE kapal

24 / 7 support

KOMPETITIF prices

We offer Gudang Gratis 1 wulan panyimpenan kanggo barang sampeyan

2000 + Rekomendasi Penjual !!!

Siap Ngembangake Bisnis eCommerce Sampeyan?

Bisnis cilik

Bisnis cilik

Kita nyedhiyakake layanan ONE-STOP kanggo bisnis cilik, kalebu

- Sumber produk

- Validasi vendor

- Inspeksi produksi

- Pemenuhan pesanan manajemen.

We are ALL YOU NEED kanggo nggedhekake toko online. 

Bisnis gedhe

Bisnis Sedheng nganti Gedhe

Perusahaan kita nawakake solusi KOMPREHENSIF kanggo nambah efisiensi sampeyan. Sampeyan entuk portofolio produk sing amba lan rantai pasokan sing resik. 

Kita uga nyimpen, nangani, milih, Pack, lan transportasi item saka DOOR-TO-DOOR, supaya sampeyan duwe katentreman atine. 

Product Development

Product Development

Kanthi pengalaman pirang-pirang taun, kita mbantu EWUAN bisnis kanggo miwiti ide.

Pakar kita nuntun sampeyan STEP-BY-STEP kanggo skala bisnis sampeyan cepet karo gaweyan minimal.

Layanan Apa sing Kita Nyedhiyakake?

Sumber Produk

Product-Sourcing

Kita duwe produk paling anyar nganti detik, supaya sampeyan bisa ngerteni tren pasar. Karo kita, sampeyan nemokake supplier REPUTABLE karo barang BUDGETED kanggo nyukupi kabutuhan branding.

Sampeyan tuwuh bisnis pindho cepet lan njaluk respon apik saka pelanggan. 

Label pribadi

Label pribadi

Tim kita nawakake solusi ONE-STOP kanggo label pribadi. Sampeyan nyopir bathi, diferensiasi, Lan rasa seneng customer karo layanan kita.  

Iku ngirit dhuwit, lan label pribadi nyuda biaya manufaktur, transportasi, lan pariwara.

Fotografi & Desain Grafis

Photography

An produk eye-catching mesthi bakal ngrebut atine wong liya. Tim desain PROFICIENT kita njupuk gambar nggumunke lan nggawe desain INGENIOUS. 

Sampeyan generate pitakon liyane lan ngedongkrak dodolan kanthi bantuan tim inovatif kita. 

Quality Control

Kontrol Kualitas

We nyedhiyani sawetara BROAD saka Kualitas kontrol layanan miturut kabutuhan sampeyan. Sampeyan entuk kualitas paling apik ing kutha produk ing a rega sing kompetitif

Kanthi langkah iki, sampeyan nyuda biaya produksi lan nambah kasetyan pelanggan. 

Dropshipping

Dropshipping

Kita duwe pengalaman sepuluh taun nggoleki penjual sing bisa dipercaya. We offer solusi terjangkau kanggo ALL produk lan pilihan pengiriman. 

Bisnis sampeyan tuwuh kanthi Ragad pengiriman luwih murah, lan sampeyan entuk sukses ing wektu cendhak.

 

Amazon FBA Shipping

FBA

Kita wis mbantu COUNTLESS pengecer ing saindenging jagad ngirim barang menyang Amazon FBA. Tim kita jadwal, tindakake munggah lan koordinat item sampeyan tindakake prosedur pengiriman FBA. 

panjenengan sales skyrocket lan bathi mundhak ing wektu ora.

Alibaba Shipping

Alibaba-Pengiriman

We offer layanan pengiriman CEPAT maju kanggo Alibaba Shipping. Tim kita ngirim adhedhasar kabutuhan transportasi, apa angkutan laut utawa udara. 

Uga, sampeyan entuk opsi luwih murah kanggo pengiriman sampeyan karo ora ragad didhelikake.

FBA Prep

FBA-prep

Tim kita duwe a reputasi gedhe kanggo nepaki pesenan. We nampa pesenan, mriksa produk, lan banjur kapal item menyang gudang Amazon.

sampeyan nyimpen repot nalika profesional kita nangani tugas kanggo sampeyan.

Pemenuhan lan Warehouse

Warehouse

Kita mbantu nyimpen, mriksa, lan ngirim produk sampeyan FAST nalika dibutuhake.

Sampeyan ora perlu kuwatir babagan persediaan. We nindakake proyek kanggo sampeyan.

Perlu Sumber Produksi Ing China?

Leeline Sourcing Mbantu Nguripake Ide Sampeyan Dadi Kasunyatan!

4 Langkah Kanggo Miwiti Sumber Produk Kanthi LeelineSourcing

Langkah 1: Kirim Persyaratan Sampeyan

KONTAK KAMI. Sampeyan bisa Email kita utawa ngirim syarat liwat situs web kita.

Sabanjure?
Tim PELANGGAN kita bakal respond kanggo panjalukan lan nemtokake agen kanggo sampeyan.

Langkah 2: Entuk Kutipan

Gumantung proyek sampeyan, agen sampeyan bakal ngirim QUOTE sajrone 48 jam.

Sadurunge konfirmasi pesenan, kita uga nindakake sih - ngirim SAMPEL PRODUK marang para pelanggan. Sampeyan bisa njamin apa sing sampeyan entuk, lan cocog karo STANDAR sampeyan.

Langkah 3: Konfirmasi Pesanan

Ngenteni. Pindhah liwat SAMPEL PRODUK sak tenane.

Iku wektu kanggo PESANAN BULK.

Kita bakal ngetutake lan njamin produk pungkasan sing BERKUALITAS. Pabrik kita bakal nindakake Manufaktur proses.

Langkah 4: Manajemen lan Pemenuhan Produk

Sampeyan bisa nyimpen barang ing GUDANG nganti dikirim. Manajemen produk EFEKTIF lan SHIPPING CEPAT nempatno kita antarane layanan ndhuwur ing DUNIA.

Tingkat dhuwur saka keslametan dijamin ing warehouses kita.

Kita Nawakake Solusi Rantai Pasokan eCommerce kanggo Kabeh Jinis Pembeli

nyambut gawe dhewe

Yen Sampeyan Durung Duwe Supplier

Leeline Sourcing Experts bisa dadi PILIHAN TOP kanggo mbuwang ekstra kanthi ringkes.

Ora mung Sourcing. Ora mung Warehousing. Akhir-akhir manajemen produk lan pengiriman, kalebu QUALITY INSPEKSIF, AUDIT PABRIK, lan HARGA NEGOTIASI.

Sampeyan OUT OF FEAR karo layanan buktiaken kita!

Kerja bareng

Yen Sampeyan Wis Duwe Supplier

Kita isih bisa Bantuan. Nampa ITEM saka supplier, aplikasi Standar ISO lan paket barang sampeyan kanthi cara sing luwih PROFESIONAL lan SESUAI.

Sampeyan bakal nggedhekake BISNIS lan nambah EXPOSURE kanthi KEMASAN khusus lan PENGIRIMAN CEPAT saka gudang kita.

Apa kita bisa dadi pilihan pisanan

Pakar Sumber

Pakar Sumber

Leeline Sourcing minangka perusahaan sumber TOP-NOTCH ing China kanthi pengalaman sumber sepuluh taun. Sampeyan nyimpen repot nalika profesional kita nindakake kabeh babagan sumber kanggo sampeyan.

Dhukungan Online

24 / 7 Online Support

Dhukungan pelanggan sing EFISIEN lan RAMAH mangsuli pitakon lan kanthi cepet ngirim dokumentasi ing 24 jam. 

Sampeyan entuk kutipan LENGKAP saka kita ing nul biaya

Kualitas Produk

100% Kualitas Produk

We strictly njamin kualitas produk dituku kanggo nyukupi kabutuhan customer. 

Sampeyan GROW merek sampeyan ing minggu utawa sasi karo barang kualitas iki. 

Regane Pengiriman

Rega Pengiriman Terjangkau

Leeline Sourcing duwe jaringan EXTENSIVE perusahaan pengiriman. Kita ngirim barang sampeyan cepet lan aman miturut syarat transportasi sampeyan.

sampeyan ngirit biaya liyane dengan VARIETAS pilihan layanan pengiriman.

Pembayaran

Pembayaran Bebas Risiko

Leeline Sourcing nyedhiyakake sawetara pilihan pembayaran kaya Paypal, kertu kredit, Wise, lan transfer bank. 

Ngilangi risiko pembayaran, lan njamin keamanan informasi pelanggan.

Informasi pesenan lan pembayaran sampeyan dilindhungi kanthi cara pembayaran SECURED kita. 

Suppliers

Pemasok Berkualitas Tinggi

We sumber mung saka supplier BEST karo produk banget lan trendi kanggo menehi a kauntungan competitive luwih.

Ora ana maneh mbuwang wektu lan dhuwit, nanging entuk pemasok lan produk sing ala. SKYROCKET sales sampeyan karo kita lengkap layanan sumber.

Klien wareg kita

Mitra docshipper logo Airwallex 150x150 2
CCI docshipper partner 150x150 2
docshipper beelogistics 150x150 2
docshipper fschina logo partner 150x150 2
iban first logo docshipper partner 150x150 2
Nikos logo logistik docshipper 150x150 2
logo siamshipping docshipper partner 150x150 2
101 docshipper dagang 150x150 3

2000 + Klien Trust LeelineSourcing

Aku entuk kabeh jinis barang kanggo perusahaanku kira-kira 1 taun karo Leelin. Dheweke duwe layanan sing apik banget, tim kasebut sopan lan bisa dipercaya. Aku mesthi nyaranake sampeyan bisa karo wong-wong mau.

Levi

Aku kerja karo Leelin suwene 2-3 taun kanggo mbangun merekku. Padha mriksa saben item lan nindakake sandi bea cukai mlebu ing gudang Amazon. Aku seneng layanan, ngirit wektu. Yen sampeyan uga ngembangake bisnis ing China, dheweke bakal mbantu sampeyan nindakake kanthi lancar. 

Belinda

Nggarap Leelin pancen positif, dheweke jujur ​​​​lan dipercaya. Aku nyaranake layanan kanggo sapa wae sing duwe bisnis sing kudu ngirim produk saka china utawa kudu mriksa barang. 

Julie

Kita Wis Nglayani Luwih saka 2000 Klien

Kita wis tuku barang konsumen saka YiWu maket, elektronik konsumen saka Shenzhen, produk lelungan ruangan, sandhangan lan barang kulit saka Guangzhou, lan Kita uga bisa sumber produk saka alibaba kanggo sampeyan.