Sumber Saka China Dadi Gampang

Minangka perusahaan sumber China paling apik, LeelineSourcing mbantu sampeyan nemokake pabrik sing paling apik, entuk rega sing kompetitif, tindakake produksi, inspeksi kualitas lan ngirim produk saka lawang menyang lawang.

Top 1 perusahaan sumber ing China

Kanthi pengalaman 10 taun ing bisnis sumber china

Ora Ana Resiko Gratis Sumber Ora Ana Ragad Didhelikake

Sampeyan bisa njaluk Gratis penawaran rinci produk sadurunge pesenan

Dipercaya luwih saka 2000 Pelanggan

Leeline dipercaya sampeyan agen sumber partner ing china

Layanan Agen Sumber China One-Stop

Entuk rega paling apik langsung saka Pabrik. Ora ana biaya sing didhelikake

Apa Audit Pabrik kanggo sampeyan lan Priksa produk siji-siji sadurunge dikirim

Rembugan karo pabrik ing behalf.Follow Produksi lan Njamin Quality produk

Ngirim barang Saka China lan Entuk Tarif Pengiriman Paling Apik. Turun Biaya Kirim Sampeyan Nganti 50% OFF

Kita nawakake panyimpenan gudang gratis 1 wulan kanggo barang sampeyan

2000+ Rekomendasi Penjual !!!

Product-Sourcing


Sumber Produk

Sawise njaluk pitakon sampeyan, kita agen tuku, sing wis sumber kanggo 10 taun, bakal sumber Produsèn nengen kanggo sampeyan saka kita supplier saluran chain, lan ing 2 apa dina, kita bakal kurban prices paling.

Ragad layanan agen sumber gratis nganti sampeyan milih supplier sing cocog kanggo produk sampeyan.

Sampeyan uga njaluk layanan pribadi lan selaras, kayata OEM, Potongan, desain kemasan, printing logo, negosiasi pangembangan produk, audit pabrik, Consolidate Sampel lan liyane.

Kita bakal nulung sampeyan kanggo mesthekake yen sampeyan tuku produk sing tepat kanthi rega paling apik ing pasar.

"Wiwit aku wiwit nggunakake, aku wis ngirit dhuwit, lan stafe nganti saiki cukup kooperatif lan mbiyantu. Dheweke ora mung perusahaan sumber China, nanging mitra jangka panjang. Leelinesourcing minangka agensi sumber Cina sing paling apik, Disaranake "

John Miler PURCHASE MANAGER


Inspeksi Kualitas

LeelineSourcing bakal nggawe manawa produk sampeyan duwe kualitas sing paling apik.

Kita nawakake layanan proses kontrol kualitas profesional kayata fotografi rinci kanggo foto produk lan inspeksi produk video, lan staf bisa mriksa ing pabrik yen sampeyan pengin. 

"Aku wis nindakake bisnis karo Sharline suwene 5 taun. Dheweke pancen mbantu bisnisku. Dheweke bakal mriksa jumlah lan kualitas sadurunge mbayar supplier. Dadi kita bisa miwiti bisnis luwih gampang tinimbang sadurunge "

Jane Doe CEO Perusahaan E-commerce

Quality-inspeksi
persiapan fba


Layanan Prep FBA

We offer Amazon lengkap Persiapan FBA layanan, kalebu fotografi produk, repacking, labeling, lan liya-liyane. Yen sampeyan duwe kabutuhan tartamtu, kita uga bakal nawakake layanan sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

"Layanan Leelinesourcing FBA Prep apik banget. Dheweke njupuk fotografi produk lan nggawe label produkku. Iki ngirit wektu lan tenaga, ngidini kita fokus ing dodolan. Layanan dheweke apik banget. ”

Lucas Eaton Global purchasing manager


Layanan forwarding FBA

Kita nyedhiyakake layanan pengiriman barang FBA internasional ing saindenging jagad kanthi segara, udhara, utawa kanthi sepur. Kita bakal nggabungake macem-macem rantai logistik kanggo menehi solusi logistik sing paling apik.

Sawise pangiriman, kita bakal tindakake munggah kiriman lan bea cukai status ing wektu nyata nganti tekan tujuan pungkasan - gudang Amazon utawa alamat pribadi sampeyan.

Kita uga nyaranake jumlah pesenan sing dijaluk menyang pemasok, adhedhasar dodolan produk ing Amazon, kanggo konfirmasi manajemen rantai pasokan sampeyan.

"Aku ora ngerti babagan kiriman saka China menyang AS. Sawise ngomong karo Sharline, Dheweke ngatur cara pengiriman sing apik kanthi biaya paling murah lan kanthi pangiriman cepet. Aku pancen wareg karo layanan pengiriman.

Paul Menconi Penjual Amazon

layanan pengiriman fba

Kita Wis Nglayani Luwih saka 2000 Klien

Kita wis tuku barang konsumen saka YiWu maket, elektronik konsumen saka Shenzhen, produk lelungan ruangan, sandhangan lan barang kulit saka Guangzhou, lan Kita uga bisa sumber produk saka alibaba kanggo sampeyan.

Sinau Cara Ngimpor Produk Saka China

Kanthi Pengalaman 10 Taun ing Sourcing produk saka china, Kita bakal nuduhake kawruh babagan carane grosir produk saka china lan carane macem-macem jinis produk digawe ing China.