1688 Agen Mbantu Sampeyan Tuku Saka 1688

Sharline Shaw

Kaluwihan 1688 AGEN

Pilihan KALUBÈRAN

Platform Dagang Online Paling gedhe ing saindenging jagad

Penjualan langsung saka Produsen

Ora Ana Biaya Tambahan dening Perantara

Safety Dijamin

Jaminan Kualitas saka Platform Terpercaya Gedhe

1688 PANGGIH

Sampeyan kudu ngerti carane tuku saka 1688 kanthi aman

Riset, mbandhingake banjur pilih sing paling apik

Tuku lan temokake produk kanthi rega lan kualitas sing paling apik kanthi mbandhingake. Mesthi, sampeyan bisa tansah takon LeelineSourcing, kita seneng menehi saran sing cukup.

Priksa ambang lan aturan kanggo wholesales bakul

Yen jumlah sing sampeyan pesen ora nyukupi syarat minimal penjual, LeelineSourcing bakal ngadili pesenan sampeyan ora sah lan sampeyan kudu nggawe pesenan anyar.

Pilih penjual sing diwenehake karo "TrustPass"

Penjual "TrustPass" luwih dipercaya babagan kualitas lan layanan bali / ijol-ijolan. Mangga takon LeelineSourcing yen sampeyan ora bisa ngerti apa bakul duwe "TrustPass".

prakara final

Elinga netepake aturan bali lan ijol-ijolan karo bakul lan njlentrehake perkara kaya ing kahanan apa sampeyan bisa bali utawa ijol-ijolan produk.

AGEN 1688.COM sing bisa dipercaya!

Yen sampeyan pengin sumber produk saka 1688 menyang Amazon FBA, Leelinesourcing bakal dadi 1688 sing paling apik. agen sumber.

blanja 1688 com

Tuku ing 1688.com

Tuku saiki ing 1688.com.com. Pilih saka macem-macem item lan kirim link produk. Banjur lungguhan lan santai, ayo 1688 Agen Sumber, nindakake liyane!

mriksa kualitas

Priksa Kualitas

Tim QC kita mriksa saben produk kanggo mesthekake yen ing kondisi apik lan produk pungkasan tundhuk karo spesifikasi. Kita priksa manawa sampeyan entuk produk sing bener.

nggabungake urutan

Konsolidasi Pesenan

Gabungake pesenan dadi siji paket utawa kargo & ngirit biaya pengiriman nganti 70%! Kita nggunakake kothak sing wis tau digunakake lan nggawe manawa barang dilindhungi!

Shipping Worldwide

Shipping Worldwide

Kita ngirim barang sampeyan miturut cara pengiriman sing dipilih. Kita kapal internasional dening Air Express, Air Freight & Sea Freight. 

DISCOVER 1688.COM LAYANAN AGEN

entuk a kauntungan competitive lan tuku akeh saka China karo Best 1688.com Agen Panjenengan!

Layanan dhasar

We bantuan pedagang kaya sampeyan ing procuring produk saka 1688. com. Fokus kita fokus ing nyedhiyakake layanan sing berkualitas lan dipercaya kanthi biaya sing cukup.

Kita nawakake paket layanan dhasar sing kalebu tuku, mriksa produk, panyimpenan gudang, konsolidasi pesenan, pengepakan ulang, lan pengiriman internasional. Sampeyan bisa entuk kabeh layanan kasebut kanthi biaya minimal!

Sumber Pabrik

Umume bisnis entuk lan ngevaluasi macem-macem produsen produk minangka bagean saka sistem kualitas internal ing manajemen rantai pasokan.

Agen tuku 1688 nawakake layanan sumber pabrik, ing ngendi kita nyedhiyakake telung pabrik sing dipercaya ing China sing ngasilake produk kasebut. Dadi proaktif ing kabeh cara minangka pendekatan paling apik kanggo sukses bisnis sampeyan.

Product Produk

Duwe kuwatir babagan mbayar pesenan akeh? Sampeyan bisa nyuda resiko kanthi nyata kanthi mriksa conto produk sadurunge tuku akeh.

1688 Agen mbantu bisnis entuk conto produk saka macem-macem supplier, ngirim menyang gudang ing ngendi sampeyan bisa mriksa conto sampeyan, lan digabungake ing siji bingkisan. Banjur kita ngirim produk menyang alamat sampeyan.

Audit Pabrik

Kita mbantu sampeyan ngirit wektu, biaya lelungan, lan biaya liyane kanthi mriksa pabrik sing dipilih kanggo sampeyan.

Tim kita bakal ngunjungi situs kasebut ing China, mriksa fasilitas kasebut, verifikasi lisensi lan sertifikasi, mirsani produksi, mriksa sistem manajemen kualitas, menehi evaluasi mandiri, lan mesthekake yen barang sing diprodhuksi memenuhi standar kualitas.

Layanan FBA Penjual Amazon

Ngomong apa sing sampeyan butuhake lan produk sampeyan bakal dikirim menyang gudang sampeyan!

Kita nawakake Layanan FBA Penjual Amazon kalebu Layanan Sumber Produk, Amazon FBA Prep Service, inspeksi kualitas, label merek, layanan kemasan bundel FBA, fotografi produk, lan pengiriman menyang gudang FBA. Sumber Saka 1688.com lan Adol ing Amazon bakal gampang kanggo sampeyan!

Produk Kustom & Sampel

Kita mbantu entuk sukses total ing urutan khusus. Tim kita kudu kerja bareng karo pabrikan kanggo mesthekake yen produk pungkasan cocog karo spesifikasi sampeyan lan cocog karo pangarepan sampeyan.

Sadurunge panjaluk produksi pesenan khusus, sampeyan bisa nggunakake layanan Agen Sumber 1688.com kanggo mbantu sampeyan entuk Sampel Pabrik supaya sampeyan ngerti carane produk pungkasan sampeyan kudu digawe.

1688 BAYARAN LAYANAN AGEN

Ora ana biaya wiwitan sing dikenani biaya nalika miwiti layanan sumber, kita mung ngisi nalika sampeyan wareg kabeh karo kita saka sumber, kutipan, pesenan ing ngisor iki kanggo pengiriman. Kita setya kanggo sumber produk kualitas kanthi biaya sing paling apik liwat lengkap proses transparan; Ora ana biaya sing didhelikake bakal dikenani biaya.

Pesan AmounBiaya LayananTerm Pembayaran
Kurang saka $ 500$ 100
$ 500- $ 1,00015.0%
$ 1,000- $ 2,00010.0%$ 2000 utawa kurang 100% pembayaran nalika manggonke supaya
$ 2,000- $ 3,0009.0%
$ 3,000- $ 5,0008.5%
$ 5,000- $ 7,0008.0%
$ 7,000- $ 10,0007.5%
$ 10,000- $ 15,0007.0%
$ 15,000- $ 20,0006.5%$2000 ndhuwur 30% mbayar minangka simpenan lan imbangan mbayar sadurunge loading
$ 20,000- $ 25,0006.0%
$ 25,000- $ 30,0005.5%
$ 30,000- $ 35,0005.0%
$ 35,000- $ 100,0004.5%
$100,000 Ndhuwur4.0%

tips: Yen pesenan sampeyan cukup gedhe lan jumlahe luwih dhuwur tinimbang $150000, biaya layanan lan syarat pembayaran bisa dirembug.

Siap kanggo miwiti?

Hubungi kita dina iki kanggo miwiti tuku produk saka 1688 lan ngembangake bisnis sampeyan.


10 1688 Agen Sumber paling apik ing China

Kanthi kemajuan ing dagang online lan e-commerce, Alibaba uga berjuang keras kanggo nyepak bisnise nganti dhuwur kamulyan. 1688.com minangka salah sawijining platform e-commerce B2B sing paling dipercaya lan misuwur kanggo para pengusaha lan produsen Cina lokal, ing ngendi sampeyan bisa nemokake produk lan supplier liwat agen 1688 sing dipercaya.

Umume panyedhiya ing 1688.com minangka panyedhiya lan pabrikan langsung. 1688 kaya Alibaba, nanging ing kene sampeyan bisa nemokake produk, pabrik, lan pemasok bebarengan. Pemasok iki nyedhiyakake rega grosir lan eceran, sing paling murah lan paling terjangkau ing China.

Nalika pengusaha mikir sumber saka China, Alibaba minangka jeneng pisanan sing cocog karo memori. 1688 minangka situs Tionghoa lengkap ing ngendi umume pabrikan lan pemilik bisnis China tetep aktif kanggo nyedhiyakake produk kanthi akeh ing saindenging jagad.

Yen sampeyan planning kanggo ngirim produk saka bagean China lan ora ngerti layanan saka 1688.com, sampeyan ora duwe konco! Nanging aja kuwatir! Artikel iki ngemot dhaptar agen 1688 sing paling dipercaya lan akeh FAQ liyane sing bakal mbantu sampeyan nemokake supplier sing paling apik kanggo entuk akeh produk.

Kanggo sumber akeh, 1688.com minangka situs sing luwih apik tinimbang Alibaba.com. Alesane yaiku agen sing bisa dipercaya lan rega sing diwenehake amarga rega wis murah lan terjangkau, asring uga bisa dirundingake. Masalah mung sing kadhangkala sampeyan ngadhepi nalika rembugan karo klien yaiku kesenjangan komunikasi amarga umume panyedhiya ora bisa nganggo basa Inggris kanthi apik. 1688 ora kaya Alibaba, sing dirancang kanthi fokus internasional (lan meh kabeh supplier ing Alibaba.com nganggo basa Inggris). Nanging bab iki bisa diatasi kanthi nyewa dealer profesional.

Ora mung rega cenderung luwih murah tinimbang ing Alibaba, nanging jumlah pesenan minimal (MOQ) uga cenderung luwih murah tinimbang ing Alibaba.

1. LeelineSourcing

Sumber Leeline

LeelineSourcing minangka salah sawijining agen 1688 paling apik ing bagean China. Agen pengiriman iki mbantu sampeyan tuku produk paling apik saka 1688.com kanthi layanan sing cepet lan dipercaya. Saiki, Sumber Leeline dikirim menyang luwih saka 200 negara kanthi komunitas dagang sing dipercaya.

Sumber Leeline minangka agen 1688 sing paling dipercaya ing China, mula umume pengusaha milih akeh sumber saka China. Agen pengiriman sing dikarepake iki malah nyoba nggedhekake layanan perusahaan ing saindenging jagad. Iki minangka perusahaan pertama sing nawakake layanan tuku ing Alibaba lan akeh situs web liyane kaya Kongfz, Amazon.cn, lan JD.com.

Disaranake maca: Apa Alibaba aman lan sah?

Produk Utama

Sumber agen Leeline Sourcing meh kabeh produk saka 1688.com kanthi layanan berkualitas kanthi biaya sing cukup. Paket layanan dhasar kalebu tuku, mriksa produk, konsolidasi pesenan, lan panyimpenan gudang kanthi repacking lan pengiriman global. Sampeyan bisa entuk kabeh layanan kasebut kanthi biaya minimal. Sumber Produk Leeline Sourcing kalebu barang-barang rumah tangga lan aksesoris bebarengan karo mesin pabrik skala gedhe kanthi jaminan manufaktur kualitas.1688 agen tuku proaktif ing nawakake layanan sumber peralatan pabrik global. Gudang 30 dina panyimpenan gratis kanggo macem-macem barang sampeyan.

Napa Pilih Agen Sumber Leeline

LeelineSourcing minangka agen pengiriman paling dipercaya lan internasional ing bagean China. Saiki, Leeline Sourcing ora mung ngurusi importir sing mapan nanging uga bisnis cilik lan menengah. Importir entuk kabeh layanan saka agen Leeline Sourcing amarga kepuasan pelanggan minangka prioritas utama.

Layanan impor sing ditawakake yaiku sumber, pengiriman, langsung audit pabrik, lan pengawasan kualitas. Yen sampeyan ngubungi dheweke kanggo menehi layanan sing dibutuhake, agen kasebut wiwit ngubungi pabrikan utawa penjual sing cocog. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngimpor produk saka pabrikan paling apik ing China tanpa kaku lan nikmati langkah-langkah transportasi sing dipercaya lan aman kanggo ngirim paket menyang ngarep lawang. Mitra pengiriman yaiku DHL, UPS, FedEx, EMS, ePacket, lsp. Layanan sing dipercaya agen sumber 1688 nggawe bisnis pengiriman gulung sampeyan gampang lan cepet.

2. Superbuy:

superbuy

Superbuy punika anjog 1688 agen wiwit 2012, lan iku biyèné disebut Dotdotbuy. Superbuy minangka agen 1688 sing populer lan paling dipercaya amarga para pelanggan menehi ulasan sing apik kanggo dheweke. Superbuy entuk jeneng perusahaan sing apik sajrone wektu kerja minangka agen 1688. Ing pandhuan iki, kita bakal nuduhake produk utama sumber Superbuy lan kaluwihan nggunakake agen iki kanggo ngimpor lan ngirim sing dipercaya.

Produk Utama

Superbuy kondhang kanggo sumber panyimpenan gudang lan barang domestik. Sampeyan uga bisa pesen kanthi akeh tanpa watesan jumlah minimal utawa maksimal. Ragad kiriman domestik meh ora ana, lan sampeyan uga bisa nglamar kanggo ijol-ijolan lan bali barang sing dituku. Situs liyane kaya sampeyan ora nyedhiyakake fasilitas iki kanggo bali lan ijol-ijolan produk. Pamilik bisnis cilik bisa njupuk kauntungan saka mbalekake barang-barange yen nemokake barang sing ora cocog utawa larang.

Kenapa Pilih Superbuy

Superbuy wis entuk jeneng apik ing sumber, lan mayuta-yuta panuku dipercaya. Tawaran ijol-ijolan mung bisa digunakake kanggo para panuku sing nyedhaki 1688.com kanthi syarat lan kahanan sing ditrapake. Pelanggan bisa bali utawa ijol-ijolan produk tanpa alesan. Dadi dadi berkah kanggo para pelanggan bebarengan karo layanan liyane sing diwenehake. Nalika nimbang sumber saka China liwat 1688, Superbuy minangka pilihan sing apik.

3. Lovbuy

Lovbuy

Luvbuy punika profesional 1688 agen situs karo amba Gudang China lan kemampuan kanggo menehi hasil karo pesenan akeh. Sing paling apik babagan milih Lovbuy minangka agen pengiriman yaiku dhukungan komunikasi sing apik lan nganyari wektu-wektu.

Produk Utama

Tawaran Lovbuy nyedhiyakake kabeh produk lan peralatan domestik kanthi pengalaman kontrol kualitas sing paling apik. Perkakas domestik kaya kulkas, oven, lan LCD kasedhiya kanthi murah karo perabotan, omah dekorasi, lan item desain tembok.

Apa Pilih Lovbuy

Kauntungan utama milih Lovbuy minangka agen sumber yaiku sistem online sing paling apik kanggo ngatur pesenan kanggo dropshipping. Para panuku entuk balesan lan pandhuan ahli sing tepat wektu saka tim. Cara kiriman kasebut bisa dipercaya lan cepet, dheweke ngirim barang sampeyan miturut metode pengiriman sing sampeyan pilih kaya pengiriman, agen pengiriman pihak katelu, ekspres udara, dalan lan angkutan laut.

4. Cnebuys

Cnebuys

CNEbuys Logistics is top rated freight forwarder in China offering international customers the widest and most cost-effective range of options for shipping internationally from China to all over the world. They have a spacy houseware where the bulk of items can be stored. If you are sourcing from China through direct manufacturers, then CNEbuys offers international shipping and imports. CNEbuy agents send shipments to 200 countries with a reliable and safe journey.

Produk Utama

agen CNEbuy sumber meh kabeh produk kasedhiya ing 1688. com. Barang-barang kasebut bisa uga kalebu perabotan, barang-barang manufaktur omah, sandhangan, perhiasan, peralatan elektronik, barang-barang lanang lan wadon kanthi rega sing cukup. Sampeyan bisa pesen kabeh barang lan layanan ing ngarep lawang kanthi rega sing gampang.

Napa Pilih CNEbuys

CNEbuy minangka agen 1688 kanthi peringkat paling dhuwur ing bagean China. Dheweke bisa njupuk conto produk lan nangani sumber akeh kanthi ngemas maneh paket ing gudang sing berbasis ing China. Klien utamane internasional seneng diskon khusus amarga volume pengiriman sing dhuwur. Mayuta-yuta panuku dipercaya layanan lan ninggalake a review apik.

5. Ezsourcify

Ezsourcify

EZsourcify minangka agen 1688 sing misuwur ing bagean China. Wis entuk jeneng pasar sing apik ing wektu sing cendhak kanthi sumber barang pelanggan sing marem banget. EZsourcify setya nggayuh standar kualitas paling dhuwur, pangiriman sing dipercaya, lan rega terjangkau.

Produk Utama

EZsourcify ngarahake nyedhiyakake layanan pipi kualitas sing kasedhiya kanthi biaya sing cukup. Layanan dhasar kalebu pengepakan ulang, panyimpenan gudang, lan konsolidasi pesenan karo pengiriman internasional. Kabeh tekstil, peralatan omah, aksesoris omah, dolanan plastik, lan pabrik sepatu langsung disambung karo agen EZsourcify kanggo nyedhiyakake jumlah akeh kanggo pelanggan internasional.

Napa Pilih EZsourcify

EZsourcify minangka jaringan global sing ekstensif lan maneka warna kanthi teknologi canggih lan kawruh pasar. Pangiriman sing tepat wektu lan komunikasi sing apik menehi jeneng ing antarane agen 1688 liyane. Mulane, jaringan pemasok lan hubungan pelanggan ora bisa ditandingi

Nggolek agen 1688 sing bisa dipercaya?

minangka paling Agen sumber China, kita mbantu sampeyan nemokake pabrik, entuk rega sing kompetitif, tindakake produksi, njamin kualitas lan ngirim produk menyang lawang.

6. Tandy

Tanndy Limited

Tanndy nawakake layanan minangka agen 1688 wiwit 2006. Dheweke nyedhiyakake macem-macem layanan, kalebu pengiriman, panyimpenan gudang, konsolidasi, lan pengawasan kualitas. Yen sampeyan mikir babagan sumber saka China, banjur trendi bisa dadi pilihan sing cocog sumber saka China menyang akeh negara ing saindenging jagad kanthi gampang lan aman.

Produk Utama

Dhaptar produke cukup gedhe. Sanajan tuku bahan bangunan dadi fokus utama, ana uga produk liyane sing ditangani lan nyedhiyakake layanan yaiku Furnitur, Sofa Kulit2, Bangunan, lawang kayu, Ubin, Sanitary, bathtub, lampu, Hotel, Kompor BBQ, Kain, kain4, Hadiah, Dolanan, Sandhangan, Jas, Sepatu, Sepatu wanita4, Kulit, tas tangan6, Perhiasan, Kalung Kristal 2, Bocah-bocah, sandhangan bocah11, Kosmetik, Suku Cadang Mobil, mobil, kamera, Telpon elektronik, olahraga, tas pasir, Jam tangan kanthi garansi kualitas.

Kenapa Pilih Tanndy

Tanndy minangka agen sumber 1688 sing misuwur ing bagean China. Dheweke nyedhiyakake kepuasan maksimal para klien lan komunikasi kanthi rinci. Dheweke menehi hasil karo meh 20 supplier lan manufaktur lan uga menehi saran sing paling apik kanggo sampeyan. Priksa link ing ndhuwur kanggo luwih neliti layanan agen Tanndy.

7. Yoybuy

Yoybuy

Sampeyan tuku agen 1688 profesional ing bagean China. Dheweke nyedhiyakake layanan khusus online liwat 1688 kanggo akeh pamilik bisnis lan pengusaha. Dheweke menehi hasil karo nggabungake pirang-pirang pesenan lan pengemasan ulang, saengga bisa ngirit biaya kirim meh 70%.

Produk Utama

Kabeh produk dipriksa kanthi teliti sadurunge dikirim. Produk kasebut bisa uga kalebu peralatan elektronik, perabotan, mesin tekstil, lan kabeh jinis barang sandhangan. Dheweke uga nampa utawa ngganti barang sing rusak kanthi seneng.

Kenapa Pilih Youbuy

Youbuy duwe gudang China sing cukup gedhe ing ngendi sampeyan bisa nyimpen barang sing asale sajrone 90 dina. Iku ngirit wektu lan dhuwit dadi rencana ekonomi paling apik kanggo sampeyan. Dheweke uga duwe luwih saka siji cara pembayaran lan tuku luwih cepet lan luwih gampang. Kualitas sing ditawakake akeh banget lan bisa dipercaya.

8. Suplai

7. Suplai

Supplyia minangka salah sawijining agen 1688 sing bisa dipercaya sing nawakake layanan sumber paling profesional lan transparan. Iki minangka pilihan sing paling apik amarga papat rencana konsultan sing beda diwenehake dening agen supplyia 1688 kanthi tarif lan strategi sing beda. Sampeyan bisa milih rencana sing cocog kanggo sampeyan dhewe miturut kabutuhan lan anggaran sampeyan.

Produk Utama

Supplyia nawakake layanan sumber pabrik lan macem-macem produk kanthi jaminan kualitas. Agen pengiriman Supplyia uga ngganti produk sing rusak. Rega paling apik dikenani biaya kanggo sumber saka pabrik lan manufaktur sing adhedhasar China. Pabrik sing dipercaya sing ana gandhengane karo agen Supplyia yaiku tekstil, peralatan elektronik, mesin abot, lan barang-barang rumah tangga. Kabeh barang wis dicenthang kanthi teliti dening tim lan agen pengiriman sadurunge sumber kanggo pengiriman internasional. Biaya agen Supplyia 1688 cukup amarga ngisi 5 $ saben jam kanggo sumber.

Napa Pilih Supplyia

Supplyia minangka agen 1688 sing luar biasa kanthi layanan pengiriman lan sumber kualitas sing dipercaya. Papat rencana eksklusif sing ditawakake Supplyia didhaptar ing kene. Sing pertama yaiku rencana gratis. Iki bisa dibuktekake migunani kanggo bisnis cilik lokal kanggo ngembangake bisnis. Dheweke nyedhiyakake layanan konsultasi gratis lan uga mriksa lan ngemas ulang barang sing diimpor. Layanan dhasar uga cukup cukup lan pantes. Dheweke ngisi biaya pengiriman produk saka China menyang ngarep lawang, dene biaya gudang bakal dikurangi jumlah total. Pro plan nyedhiyakake fasilitas lan layanan sumber sing luwih apik. Rencana Pro bisa uga nyedhiyakake fotografi gratis. Nalika rencana ekstra kanggo layanan sumber China nyedhiyakake inspeksi produk ing pabrik lan fasilitas gudang.

9. Cnxtrans

Cnxtrans

CNXtrans minangka agen 1688 profesional ing bagean China, ngidini importir saka sak ndonya kanggo sumber saka China menyang luwih saka 200 negara ing donya. CNXtrans uga nawakake biaya minimal kanthi kinerja kualitas. Biaya pengiriman meh 70% luwih murah tinimbang pengiriman eceran. Sing paling apik babagan CNXtrans yaiku panyimpenan gratis lan layanan kemasan gratis sing para importir milih layanan sing dipercaya lan luwih murah.

Produk Utama

CNXtrans digandhengake karo macem-macem manufaktur lan bakul kanggo nyedhiyakake klien kanthi pangiriman sing tepat wektu. Produk sing ditangani CNXtrans akeh, kayata sandhangan, sumber plastik, peralatan omah, lan perabotan. Kabeh produk duwe garansi kekiatan lan umur dawa.

Napa Pilih CNXtrans

CNXtrans minangka salah sawijining 1688 berbasis China sing dipercaya agen sumber. Dheweke nyedhiyakake layanan gratis kayata mriksa conto produk, label paket, panyimpenan gudang, layanan kemasan, lan konsolidasi paket gratis kanthi inspeksi produk sing dipercaya. CNX trans minangka gerbang logistik sampeyan kanggo tuku lan ngirim internasional saka China.

10. Taobaotrends

Taobaotrends

Taobaotrends minangka salah sawijining agen 1688 sing unggul ing antarane perusahaan sumber sing adhedhasar China. Taobaotrends diluncurake ing 2009 lan nawakake layanan sajrone 12 taun kepungkur. Sajrone wolung taun kepungkur, papan pelanggan saya tambah drastis lan nglayani ewu pelanggan kanthi kinerja sing paling apik lan layanan sing dipercaya.

Produk Utama

Padha sumber meh kabeh barang diprodhuksi native ing China. Barang-barang sing ditangani yaiku mesin abot, peralatan lan perabotan omah, perabot kantor, lan barang manufaktur. Dheweke duwe adol langsung supaya para pelanggan wareg karo kualitas lan kinerja sing cepet.

Napa Pilih Taobaotrends

Dheweke nawakake layanan mriksa kualitas kanthi biaya sing murah lan kurs. Ragad layanan sing dikenani biaya kompetitif karo solusi pengiriman liyane lan uga menehi perawatan lan pengemasan ulang produk sing luwih apik. Taobaotrends ora ngisi ragad sing didhelikake. Dheweke mung ngisi biaya layanan 6% kanthi kurs sing luwih murah. Item sing rusak utawa rusak bisa diganti utawa diijolke ing wektu.

Kepiye carane bisa tuku saka 1688?

Ana macem-macem cara tuku saka 1688.com, sawetara didaftar minangka:

Via Agen:

Sampeyan bisa nyewa agen 1688 profesional kanggo nggawe pesenan lan ngirim menyang ngarep lawang. Kita wis diwenehi dhaftar lengkap ndhuwur 10 1688 agen ing bagean China karo gambaran lengkap. Sampeyan bisa mriksa lan nyewa agensi sing duwe reputasi kanggo ngimpor kiriman kasebut. Kabeh sing perlu dilakoni iku nyedhiyani 1688 agen karo informasi produk, kayata link produk, gambar, jeneng, etc. Padha bakal nggoleki Produsèn paling apik lan produk kualitas paling apik, rembugan kanggo rega paling apik lan Simpenan kanggo sampeyan irit wektu.

Langsung liwat Dealer Grosir:

Minangka wong manca, sampeyan bisa tuku produk saka bakul grosir Cina, nanging sampeyan bisa nemoni masalah pembayaran lan pengiriman. Minangka langsung mbayar bakul bisa mbutuhake akun bank Cina, kang ora bisa kanggo paling pengusaha. Dadi, dheweke biasane milih pilihan pisanan.

Kepiye Cara Pilih Pemasok Berkualitas Tinggi Ing 1688.Com?

1688.com teka ing ndhuwur nalika ngomong babagan pemasok berkualitas tinggi ing bagean China. 1688 duwe macem-macem supplier lan agen sumber sing nawakake layanan kanthi tarif sing cukup lan bisa dirundingake. Ing kene aku wis nyathet sawetara langkah penting kanggo ngadili supplier kualitas apik kanthi katrampilan pengiriman sing luar biasa.

  • Sing setuju ngirim pesenan sampeyan sajrone 24 jam. Amarga umume panyedhiya ora duwe stok produk sing cocog, mula bisa uga pesen saka grosir sawise nampa pesenan saka sampeyan.
  • Kadhangkala, kepuasan pelanggan ora bisa ditampa kanthi kualitas produk. Dadi dheweke njaluk bali utawa ijol-ijolan pesenan. Biaya pengiriman domestik gumantung marang mitra pengiriman pemasok sing sampeyan tuku. Ing kasus kasebut, agen pengiriman kudu mbalekake biaya pengiriman domestik menyang warga China.
  • Sing paling penting sing nggawe jeneng apik kanggo supplier yaiku ngganti produk. Padha bisa nyetel watesan sing ing pitung dina produk bisa diganti utawa diijolke. Nanging panyedhiya sing berkualitas mesthi ngganti utawa ngasilake barang sing rusak kanthi syarat lan kahanan sing ditrapake.
  • Pangiriman pesenan klien kanthi tepat wektu minangka prioritas utama saka supplier sing apik. Pemasok kaya ngono mung milih produsen kualitas khusus kanggo marem para klien kanthi kinerja sing apik.
  • Pemasok sing berkualitas mesthi nyedhiyakake kiriman sampeyan menyang ngarep lawang kanthi fasilitas maksimal.
  • Pemasok kualitas apik nyedhiyakake layanan kustomisasi luwih lanjut kaya pengepakan ulang lan panyimpenan gudang kanggo keamanan lan keamanan maksimal.
  • Pemasok sing apik bakal nyedhiyakake conto produk lan foto lan video produk khusus sing berkualitas tinggi. Sampeyan bisa nyuda tingkat risiko kanthi mriksa conto produk sadurunge tuku akeh.

leelineSourcing minangka perusahaan pemasok utama ing bagean China. Katrangan lengkap babagan agensi iki diwenehake ing pungkasan artikel.

Carane Mbayar Barang ing 1688.com?

Amarga 1688.com ora nampa cara pembayaran internasional utawa nawakake pengiriman global. Metodologi pembayaran cukup prasaja yen agen pengiriman disewakake. Sampeyan mung mbutuhake kertu kredit utawa PayPal kanggo mbayar agen 1688 sing gegandhengan.

Kadhangkala, wong pengin nggawe hubungan langsung karo adol kanggo nyuda tarif lan biaya layanan tambahan. Ing kasus iki, cara pembayaran langsung diadopsi. Nanging ora kaya prasaja.

Akun bank Cina wajib kanggo pembayaran langsung, nanging sawetara solusi liyane uga bisa diadopsi.

1. Alipay:

Alipay minangka salah sawijining cara sing trep, nanging kaya sing dakkandhakake sadurunge, Alipay mbutuhake sampeyan mbukak akun bank Cina. Sistem online kanggo mbukak akun bank ora bisa digunakake ing China; nalika ngarsane fisik ora tuwung saka teh kanggo kabeh.

Nanging yen sampeyan wis duwe akun bank Cina, sampeyan mung bisa mbukak akun Alipay lan mbusak iuran.

2. Transfer online:

Transfer dhuwit online liwat simpenan bank uga minangka cara sing efektif lan migunani kanggo mbayar dhuwit ing China. Nanging, akun bank Cina mung nampa RMB. Sawetara cara transfer dhuwit online sing unggul kayata transfer lan pembayaran nawakake layanan kanggo pembayaran ing China.

3. Liwat Pihak Ketiga:

Pihak katelu uga bisa melu mbayar iuran ing China. Sampeyan bisa njaluk wong Tionghoa ing negara sampeyan kanggo mbayar ing China nganggo mata uang lokal, lan sampeyan bisa mbayar maneh.

Kepiye Cara Nggoleki Barang Ing 1688?

Sadurunge nggawe pesenan kanggo ngimpor produk menyang negara liwat agen saka 1688.com, sampeyan kudu nggawe akun 1688.com. Yen sampeyan wis rampung nyetel akun, sampeyan bisa tuku utawa nggawe pesenan kanggo produk apa wae tanpa watesan sumber minimal utawa maksimal. Nanging, nggoleki produk niat sampeyan mbutuhake sampeyan tindakake sawetara langkah penting.

Liwat Panelusuran Gambar:

Amarga 1688.com wis ngembangake gambar produk kanthi katrangan lengkap, sampeyan bisa nemokake produk sing relevan kanthi cepet tanpa kesibukan.

Liwat tembung kunci sing tepat:

Amarga 1688.com minangka basa Tionghoa sing ora lengkap, mula sampeyan kudu nerjemahake jeneng tembung kunci produk sing cocog dadi paling ora 4-5 tembung kunci Tionghoa lan goleki ing bar telusuran. Iki bakal mbantu sampeyan nggoleki produk sing dikarepake.

leelinesourcing messenger 1

Hard rembugan karo supplier lan mbayar ing 1688.com?

LeelineSourcing siyap mbantu sampeyan tuku saka 1688 kanthi biaya lan efisiensi sing murah.

Pitakonan Babagan Agen 1688 Paling Apik

Kepiye carane bisa komunikasi karo supplier 1688.com?

Amarga umume panyedhiya 1688 yaiku wong Tionghoa, sawetara panyedhiya 1688.com nganggo basa Inggris, mula ora gampang komunikasi yen sampeyan ora ngerti basa kasebut.

Pilihan sing paling apik yaiku nggunakake agen sumber China sing bisa ngomong kanggo sampeyan, dadi penerjemah, lan kadhangkala uga bakal menehi pelajaran basa Cina dhasar supaya sampeyan bisa langsung pesen saka bisnis.

Paling apik nggunakake agen sumber China kanggo mbantu sampeyan ngatasi alangan terjemahan supaya sampeyan bisa entuk produk kanthi efisien.

Iki bakal ngirit wektu, lan mbantu sampeyan ngindhari rasa frustasi ing mburi lan supplier.

Apa aku bisa mbayar supplier 1688.com ing dolar AS?

Wigati dimangerteni manawa panyedhiya ora nampa dolar AS. Dheweke mung nampa Renminbi (RMB utawa CNY).

Yen sampeyan pengin mbayar ing dolar AS, sampeyan kudu nggunakake layanan agen sumber, Disaranake LeelineSourcing minangka agen sumber china paling apik.

Agen sumber bisa nampa pembayaran ing dolar AS. Padha bisa nampa pembayaran ing USD lan banjur mbayar supplier ing Renminbi (RMB) langsung. Agen sumber uga bisa nampa transfer bank lan PayPal.

Kepiye carane bisa mriksa informasi panyedhiya?

Yen sampeyan pengin verifikasi supplier lan mriksa informasi, sampeyan mung kudu pindhah menyang toko ing 1688:

1. Bukak kaca ngarep vendor.
2. Klik "Perusahaan".
3. Klik "Deleng Informasi Registrasi Bisnis".
4. Deleng kabeh informasi babagan registrasi bisnis penjual.

Sampeyan bisa ndeleng tanggal registrasi, modal kadhaptar, penggabungan, lan alamat perusahaan.

Apa 1688 duwe app?

Ya, 1688 duwe app nanging sampeyan ora bakal nemokake ing Play Store Google.

Sampeyan bisa nemokake kanthi pindhah menyang 1688.com ing smartphone sampeyan. Gulung mudhun menyang sisih ngisor kaca ngarep. Klik ing "App" kanggo ngundhuh.

Sampeyan uga bisa ngunjungi 3g.1688.com.Gunakake smartphone e kanggo mindhai barcode lan ngundhuh app. Yen ora duwe app 1688, sampeyan bisa nggunakake aplikasi browser seluler kanggo ngunjungi m.1688.com

Kepiye cara nyuda biaya pengiriman internasional?

Ana biaya pengiriman dhasar (sing bisa dianggep minangka biaya pengiriman minimal) kanggo saben kiriman sing sampeyan lakoni lan ngirim pirang-pirang paket bebarengan (sing dadi kiriman gabungan) mesthekake yen sampeyan mung kudu mbayar biaya dhasar iki sapisan tinimbang mbayar. iku kanggo saben paket siji sing dikirim kanthi kapisah. Sanajan ora dibungkus maneh dadi siji paket, ngirim pirang-pirang paket bebarengan mbantu sampeyan ngirit amarga sampeyan mung dikenani biaya bobot pengiriman dhasar sapisan. Iki mbantu nyuda biaya pengiriman internasional.

Konsolidasi Paket Gratis ora ngisi sampeyan kanggo nggabungake paket dadi siji kiriman. Iki becik yen sampeyan tuku saka macem-macem 1688 supplier (utawa situs web Cina liyane) nanging pengin kabeh barang dikirim bebarengan minangka kiriman internasional siji supaya bisa nyilikake biaya pengiriman.

Apa Sabanjure

Yen sampeyan pengin miwiti utawa nggedhekake bisnis online, mula 1688.com minangka salah sawijining pilihan paling apik sing kasedhiya.

Minangka anak perusahaan saka Alibaba fokus ing pasar Cina, padha nawakake macem-macem produk sing luar biasa kanthi rega sing murah banget.

Nanging, yen sampeyan lagi dumunung ing njaba China, bisa dadi rumit nyoba kanggo tunyuk menyang pasar 1688 tanpa kawruh tengen, lan tanpa ngerti carane komunikasi ing Cina.

Yen sampeyan pengin tuku saka 1688 china kanthi akeh, nanging sampeyan pengin ngilangi rasa frustasi nalika nangani basa, komplikasi ekspor, utawa situs web liyane, pilihan sing paling apik yaiku golek agen sumber 1688 sing dipercaya, hubungi Leeline sumber saiki.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 4.7 / 5. Nomer voting: 3

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.