1688 vs Alibaba: Sing luwih apik kanggo ngimpor saka china

leelinesourcing

Akeh platform online Cina nyedhiyakake akeh pilihan sing nggawe pilihan bisa angel.

Ana akeh pasar sing nyenengake ing pasar domestik China kanggo pesen elektronik, sandhangan, lan barang pihak katelu liyane.

Kita bakal nliti babagan tuku saka Alibaba lan tuku saka situs 1688 sajrone artikel iki.

Kita uga bakal nemtokake endi sing luwih nguntungake kanggo tuku lan beda lan podho antarane 1688 vs Alibaba.

1688 vs Alibaba

apa 1688.com

Didegaké ing 1999, 1688.Kom iku sawijining pasar online kanggo perusahaan B2B ing China. Toko bakul iki ora kenal karo sesama warga amarga alasan siji iki.

Umume panyedhiya lan adol situs kasebut yaiku wong Tionghoa. Toko kasebut fokus ing pasar lokal domestik. Pengusaha Cina sing duwe lisensi ekspor kerja ing kene.

Situs 1688.com minangka salah sawijining layanan resmi Alibaba Group. Konsep kasebut yaiku kanggo mbantu para pengusaha China ngedol produke ing negara kasebut.

1688 minangka situs pengadaan sing apik sing nyedhiyakake sawetara rega sing paling murah. Iki minangka portal blanja paling lengkap ing China lan platform bisnis paling lengkap. Situs pabrikan luwih cedhak lan nyakup macem-macem topik, kalebu:

  • Piranti industri
  • Penyediaan bahan mentah
  • Departemen toko kanggo omah
  • Apparel
  • Barang cilik
  • Layanan pasokan
1688

1. Kaluwihan saka 1688.com

  • Permata sing Didhelikake

Mung persentase cilik saka bisnis sing kadhaptar sing kadhaptar ing alibaba.com. Yen sampeyan duwe akses menyang 1688, sampeyan bakal bisa entuk pemasok sing cocog sing ora ana pesaing sampeyan. Ana macem-macem alasan kenapa para panyedhiya iki milih ora ana ing platform B2B paling gedhe ing donya:

1) Dheweke duwe pabrik ing daratan sing ora perlu golek klien asing ing papan liya.

2) Dheweke ora duwe karyawan sing nganggo basa Inggris.

3) Dheweke ora duwe lisensi ekspor. Iki ora ateges kabeh panyedhiya mung nggunakake platform kasebut. Sawetara ora nggunakake lan nindakake kanthi sampurna.

  • Rega murah

Sapa wae sing pengin nyuda biaya blanja utawa tuku bakal weruh keuntungan saka blanja ing 1688. com. Lan saiki kabeh wong bisa nindakake tanpa ngerti basa Cina.

Grosir ing situs 1688 meh 30% luwih murah tinimbang platform dagang Cina liyane, kayata Alibaba sing padha. Produk dening 1688 duwe rega sing luwih murah. Iki amarga luwih akeh pabrik langsung nyuplai produke tinimbang perusahaan dagang.

  • Tanggepan Cepet 

Aplikasi seluler 1688.com minangka piranti lunak responsif sing apik banget tinimbang sing padha karo internasional. Ora ana bantuan Inggris, sing dadi kekurangan utama.

Alesane yaiku biaya tenaga kerja murah. Nanging, umume panyedhiya duwe klompok salesman sing waspada lan siap mangsuli sajrone sawetara detik. Yen rencana tuku saka 1688, sampeyan bisa nyana respon cepet.

  • Apik kanggo Sub-pemasok lan Proyek Komplek

1688.com bisa dadi alternatif sing paling apik yen sampeyan tanggung jawab kanggo proses sumber sing luwih canggih. Kanthi sawetara sub-pemasok ngirim barang setengah rampung menyang alamat perakitan sing padha.

1688.com bisa ngatasi masalah kanthi njupuk pesenan saka manufaktur domestik.

  • Proteksi Transaksi 

Ana macem-macem sistem proteksi transaksi sing kasedhiya ing situs kasebut. Dadi, nalika pesen barang ing kene, sampeyan ora perlu kuwatir babagan keamanan dana sing ditransfer.

2. Cons saka 1688.com

  • Ora Dhukungan Inggris

Sawetara supplier sing sopan nganggo basa Inggris sithik, lan bisa uga angel ditemokake. Luwih becik duwe penutur asli sing napsirake sampeyan yen sampeyan ora ngerti basa kasebut.

Solusi sing cocog yaiku nduwe wong sing bisa basa Mandarin ing tim sampeyan, nanging sampeyan uga bisa nyewa penerjemah utawa agensi sumber. Yen sampeyan ora nganggo basa Cina, luwih becik ora nggunakake aplikasi terjemahan.

  • Pembayaran

Pemasok domestik ngurusi cara pembayaran domestik kanggo para panuku ing luar negeri. Iki kalebu transfer bank domestik, awis, Alipay, utawa WeChat.

Nampa mata uang asing saka njaba bisa uga angel kanggo vendor China. Nggunakake pembayaran lokal minangka panuku jaban rangkah ora trep kanggo panuku domestik global. Lan ora ana dhukungan Paypal!

  • Ilang Lisensi Ekspor

Umume pemasok domestik ragu-ragu kanggo menehi hasil karo para panuku internasional. Dheweke ora siyap entuk lisensi ekspor. Yen sawetara adol internasional setuju kanggo nyedhiyakake panuku internasional, sawetara alangan isih ana. Padha nolak kanggo menehi hasil karo pesenan cilik ing paling kasus.

  • Kurang pengalaman Klien Internasional

Pemasok ngadhepi akeh alangan sing ora bisa diendhani nalika nangani pelanggan global. Antarane, INCOTERMS lan formalitas kontrak internasional umume ora dingerteni.

  • Kualitas Kurang

Pemasok internasional ngerti manawa panjaluk kualitas luwih gedhe nalika ngekspor menyang luar negeri. Kahanan kasebut beda-beda ing pasar lokal, ing ngendi sampeyan bisa entuk barang-barang sing dhuwur lan murah banget.

apa Alibaba.com?

Alibaba.com minangka salah sawijining pasar online Cina sing paling misuwur lan paling gedhe situs web grosir.

Umume, ing Alibaba, sampeyan bisa tuku barang eceran utawa grosir saka manufaktur saka China. Nanging ana uga tawaran saka perusahaan saka Jepang, Taiwan, Korea Selatan, lan India.

Alibaba minangka situs web perdagangan bisnis internasional paling gedhe ing donya. Bakul ing wilayah iki dipercaya. Iku a supplier program verifikasi sing ngamanake pembayaran liwat platform pembayaran.

Salah sawijining kaluwihan utamane yaiku kepenak saka pilihan pembayaran Trade Assurance. Opsi pambayaran kalebu PayPal, kertu kredit, lan opsi pendanaan kanggo warga AS.

Alibaba

1. Kaluwihan saka Alibaba.com 

  • Multilingual 

Iku gampang kanggo milih lan tuku produk laris ing Alibaba. Antarmuka situs dicocogake kanggo basa Inggris, supaya panelusuran barang ora nimbulaké kangelan tartamtu. Kualitas terjemahan ora mesthi ana ing tingkat paling dhuwur. Sampeyan bisa ngerti intine deskripsi produk lan karakteristike.

Disaranake maca: 30 item paling apik ing Dhgate
  • Pembayaran

Sampeyan bisa mbayar adol nggunakake salah sawijining sistem pembayaran sing kasedhiya. Dhaptar tartamtu saka opsi pembayaran bisa gumantung ing bakul. Nanging, Visa, MasterCard, TT, e-Checking, Western Union, MoneyGram kasedhiya minangka aturan. Sampeyan bisa nggunakake Alipay kanggo nggawe pembayaran aman.

  • Dhukungan pelanggan

Alibaba.com nawakake layanan pelanggan sing luar biasa dibandhingake karo situs lokal. A vendor kudu mbayar sawetara ewu dolar taun kanggo dadi vendor kedhaftar. Mung informasi supplier asli bisa dikirim nalika vendor ndhaptar karo kita. Umume akun nggunakake personel sing nganggo basa Inggris sing kerep kerja shift kanggo nutupi akeh zona wektu.

  • Quality

A panyedhiya dealing with manca pelanggan mangerténi apa kualitas ditrima lan ora. Rata-rata, tarif ing Alibaba.com luwih dhuwur tinimbang ing pasar lokal. Mesthi, biaya manufaktur lan rega dodolan nggambarake iki.

  • Pengalaman Amazon

Akeh dealers Alibaba duwe paling pelanggan sing adol produk ing a label pribadi ing Amazon layanan FBA. Prodhusèn iki kenal karo kabutuhan pengiriman unik Amazon. Contone, cara labeling lan pedoman kemasan.

2. Cons saka alibaba.com

  • Proteksi Transaksi Miskin

Papan buletin online minangka mekanisme perlindungan transaksi. Kayane saiki ana ing Alibaba. Sing tuku dadi yakin yen perlindungan iki mung ana. Ing kasunyatan, nyedhaki dalan sampeyan meh ora nyata.

  • Regane kebanjiran

Alibaba fokus ing wong manca. Mulane, prices kanggo iku overpriced dibandhingake liyane. Alesan liya kenapa rega luwih dhuwur ing Alibaba yaiku umume adol sing diwakili minangka perantara. Ora ana pabrikan ing kana.

  • Rega Intransparent

Jumlah pesenan minimal (MOQ) sing kasedhiya ing asil panelusuran kanggo perhatian klien manca. Sampeyan bakal entuk kutipan sing tepat mung sawise ngubungi panyedhiya. Nalika mbandhingake biaya, iki bisa uga ora trep lan butuh wektu.

  • Jumlah Pesanan Minimal Tinggi (MOQ)

Pemasok bisa uga pengin MOQ ekstra amarga adol ing luar negeri ora ana regane. Mung yen jumlah pesenan ora nutupi biaya wiwitan. Bisa uga pemasok China bakal ngisi MOQ pelanggan internasional luwih gedhe tinimbang pelanggan domestik.

MOQs, ora disetel ing watu. Umume panyedhiya bisa nyiapake kanggo nyuda yen ana rega sing luwih murah.

  • Perusahaan Dagang

Akeh perusahaan dagang bisa nyamar dadi panyedhiya lan mbukak identitas asline mung sawise pemeriksaan lengkap. Perusahaan dagang gampang diidentifikasi kanthi "dagang" ing jeneng akun.

Wong liya bisa uga dadi produser asli "Item A" nanging bakal ngedol "Item B" tanpa ngandhani yen digawe dening wong liya. Ing skenario apa wae, pabrik minangka pilihan mung.

  • Antarmuka pangguna sing ala

Dibandhingake karo 1688.com, versi desktop lan seluler Alibaba.com loro-lorone ora teratur. Lan app olahpesen cukup ora nyukupi lan lungse.

Disaranake maca: Alibaba Alternatif

Persamaan Antarane 1688.com lan Alibaba.com

Platform kasebut adhedhasar strategi bisnis sing béda. Dheweke gabung dadi konglomerat eCommerce sing paling efektif ing donya. Ana sawetara podho antarane rong platform sing kapacak ing ngisor iki.

  • Grup Alibaba duweni loro platform kasebut.
  • Ing loro situs kasebut, sampeyan bisa nemokake barang-barang berkualitas kanthi rega sing cukup.
  • Sistem loro kasebut nawakake antarmuka sing gampang digunakake, lan kabeh prosedur tuku langsung.
  • Loro-lorone situs lokal nyedhiyakake keamanan panuku kanggo pembayaran sing digawe langsung ing platform kasebut.

Fitur Beda 1688 vs Alibaba

Alibaba nglayani pelanggan ing saindenging jagad, dene 1688 utamane fokus ing pasar Cina lokal.

  • Dhukungan Multilingual 

Nalika nggunakake platform Alibaba, sampeyan bisa navigasi ing Inggris saka basa Cina. Homepage uga bisa diterjemahake menyang Prancis, Jerman, Spanyol, Rusia, Italia, Hindi, Thai, Korea, Vietnam, Turki, Indonesia, Portugis, Jepang, Walanda, Arab, lan Ibrani.

Mung basa Cina sing kasedhiya ing platform perdagangan internasional 1688.com.

  • Cara Pembayaran Internasional

VISA, Mastercard, Western Union, lan transfer bank minangka pilihan pembayaran manca sing kasedhiya ing Alibaba.

1688.com mung nganggo basa Tionghoa amarga bisa digunakake kanggo klien domestik. Sampeyan bisa mbayar nganggo WeChat Pay, Alipay, lan kertu kredit saka bank-bank China. Transfer bank nyedhiyakake fasilitas ing alamat perusahaan.

  • Terjangkau / Biaya-Efektif

Agen 1688.com nyedhiyakake rega Cina lokal kanggo para panuku internasional. Rega Alibaba mundhak kanggo konsumen global.

Kanggo nyuda rega pasar domestik, sampeyan kudu njupuk barang bisnis ing ngendi wong-wong lokal dadi sumber. Iki minangka pinggiran utama 1688.com nglawan grup Alibaba amarga regane terjangkau banget.

Bedane ing Metode Pengiriman

  • Cara Pengiriman Alibaba

Alibaba dianggep duwe pilihan pengiriman internasional sing ekstensif, kalebu Ekspres lan Paket lan Angkutan Udara lan Laut.

Umume panyedhiya luwih seneng cara UPS, FedEx, TNT, utawa DHL. Layanan kurir paling larang, nanging angkutan laut sing paling murah.

  • 1688 Metode Pengiriman

1688 nawakake kamungkinan kanggo bakul milih cara pengiriman (Biasane, iku EMS, FCL, LCL, Layanan Pos, utawa DHL).

Paling umum, angkutan laut minangka pilihan standar kanggo 1688 klien. 1688 nawakake pengiriman domestik mung, sing utamane nggunakake layanan China Post sing dikelola negara.

1688.com beda amarga mung nampa Yuan Cina. Pelanggan internasional kudu nyewa agen sumber kanggo perdagangan internasional liwat 1688. 

Dropshipping Ulasan Antarane 1688 vs Alibaba

China minangka papan lair saka dropshipping. Alibaba ngoperasikake papat situs web utama kanggo sing anyar ing industri.

Ing istilah dropshipping, kita bakal mbandhingake Alibaba lan 1688. Stasiun Internasional Alibaba, 1688, Aliexpress, Lan Taobao kabeh iku bagéan saka iku.

Alibaba kaya 1688, lan nyedhiyakake pamirsa global. Produsen Cina nyathet setengah saka total, dene layanan perdagangan manca kanggo setengah liyane.

Rega uga murah, nanging sampeyan kudu nyukupi jumlah pesenan sing paling cilik. Amarga wektu produksi dibutuhake, iki paling cocog kanggo perusahaan gedhe kanthi persediaan gedhe. Iku ora becik kanggo dropshipping.

Disaranake maca: Ulasan Alibaba
  • Ulasan ing Dropshipping saka 1688

Sampeyan bisa uga dadi tantangan kanggo browsing lan maca produk ing 1688 amarga ora ana dhukungan Inggris. Kanggo spesifik dropshipping, komunikasi karo pemasok bisa uga butuh sawetara wektu.

Kanggo sampeyan bisnis dropshipping, prices luwih murah. Sampeyan bisa mbandhingake tektur lan kualitas kanggo mesthekake supplier prayoga.

Sampeyan kudu mbayar produk liwat a agen sumber. Nanging, kauntungan saka 1688 dropshipping yaiku rega grosir barang sing luwih dhuwur. 

Sampeyan kudu mbayar ragad agensi, kapentingan, lan lokal lan kapal internasional. Amarga biaya dropshipping luwih dhuwur.

Disaranake maca: Dhgate Reviews

Kita bisa Made Drop Shipping saka China Gampang

Sumber Leeline yaiku kanggo mbantu Shopify & bisnis cilik sumber produk saka China lan mbangun bisnis merek sampeyan.

Cara golek Agen Sumber Cina sing paling apik?

t015f695ca95821bce3

Nalika nyewa agen sumber, priksa manawa sampeyan milih sing bisa menehi jeneng lan informasi kontak kanggo referensi saka pemilik bisnis sadurunge.

Agen sumber sampeyan kudu mbantu nyepetake proses pengadaan produk. 

Takon agen sumber apa proteksi sing kudu ditindakake kanggo ngatasi masalah kualitas. Agen sumber kudu duwe lisensi bisnis pemerintah utawa lisensi ekspor.

Ora ana alangan basa ing antarane sampeyan lan agen sumber.

Disaranake maca: Agen Sumber China
Disaranake maca: Aliexpress VS Dhgate

Pitakonan babagan Alibaba vs. 1688

1.1688 vs Alibaba: platform sing luwih dianjurake?

Platform endi sing luwih apik, Alibaba utawa 1688? Iku kabeh gumantung carane uga-dilengkapi sampeyan kanggo perdagangan.

Alibaba caters kanggo konsumen manca lan bisa nangani perdagangan internasional. 1688 bisa dadi pilihan sing paling apik kanggo tawar-menawar.

Akeh 1688 barang kasedhiya ing rega murah kanggo perdagangan internasional. Kira-kira 50,000 bisnis cilik lan menengah ana ing Amazon, eBay, AliExpress, Etc.

Mung bank versi Cina lan sing duwe akun Alipay sing bisa tuku saka 1688.

2. platform kang luwih aman kanggo tuku produk saka China: 1688 utawa Alibaba?

Ing babagan dadi platform sing aman, Alibaba lan 1688 aman. Kabeh panyedhiya barang kasebut wis diuji lan layak didol. Item ing ngisor iki kalebu ing bagean resiko lan safety:

1. Hubungan sampeyan karo pemasok Cina utawa para panuku domestik
2. Kualitas riset sampeyan
3. Perbandingan supplier mbayar paling apik saka dhaptar sing kasedhiya
4. carane efektif sampeyan ngerti saka sumber produk kanggo proses pangiriman
5. carane uga sampeyan bisa karo linuwih agen sumber, Etc.

3. 1688 vs Alibaba: Kang ngirim kurang rumit?

Alibaba minangka pilihan pengiriman sing kurang rumit dibandhingake karo 1688. Sampeyan kudu nggunakake agensi sumber amarga 1688 mbutuhake alamat utawa gudang Cina. FedEx, DHL, utawa UPS minangka pilihan pengiriman kanggo klien internasional.

Ora ragad tugas dikenani biaya kiriman sing kurang saka $800.

Pengiriman udara Alibaba bisa njupuk ing ngendi wae saka 3 nganti 10 dina kerja.

4. Apa ana opsi sing padha karo Alibaba Trade Assurance sing ditawakake 1688?

Ora kaya Alibaba, ing ngendi sampeyan bisa nggunakake Trade Assurance supaya ora diapusi, cara paling apik kanggo tuku saka 1688 yaiku golek agen sumber.

Disaranake banget yen sampeyan nggoleki panyedhiya sing bisa dipercaya.

5. Apa ana situs web 1688 ing basa Inggris?

Ora ana versi Inggris saka 1688 agen. Nanging, sampeyan kudu nggunakake browser Google Chrome kanggo nerjemahake kaca web. Sampeyan bisa uga nambah Plugin Google Translate menyang browser Google Chrome.

Yen sampeyan isih ngalami masalah ngerteni situs web, aja kuwatir. Sing paling apik kanggo njaluk situs web diterjemahake dening wong sing bisa nganggo basa Cina.

6. Apa lisensi impor dibutuhake kanggo tuku barang saka China?

Produk import ora biasane mbutuhake akuisisi lisensi. Panjenengan dilisensi Broker Customs bisa nulung sampeyan kanggo navigasi prosedur lan mesthekake selaras.

Aturan lan peraturan impor lan ekspor ing Amerika Serikat minangka salah sawijining perkara sing kudu dingerteni.

7. Pira bea saka China?

Tarif PPN yaiku 20%. Sampeyan kudu mbayar 20% PPN yen sampeyan tuku produk saka toko internet ing negara liya.

Bea cukai, contone, 10% -12% ing tas lan sepatu. Salajengipun, produk regane £135 utawa luwih dhuwur kena pajak bea cukai.

final Pikiran

Ora ana pemenang sing jelas ing kene amarga loro platform kasebut duwe tujuan sing beda.

Alibaba minangka pilihan sing paling apik kanggo wong anyar kanthi jumlah pesenan sing luwih murah lan kurang keahlian. Proses sumber luwih apik amarga dhukungan Inggris kanggo perdagangan internasional.

Program 1688 kanggo wong sing duwe pengalaman karo sumber pemasok Cina. Dheweke pengin nggawe produk luwih kompetitif. Tuku saka Alibaba iku pilihan banget kanggo wong anyar karo jumlah pesenan andhap asor.

Nilai nyata saka agen sumber iku padha bisa nggawa jendhela anyar menyang donya kanggo sampeyan.

Leeline minangka salah sawijining sumber barang sing paling apik kanthi rega sing cukup ing China. Layanan kontrol kualitas lan inspeksi produk kanggo perusahaan minangka prioritas.

Dadi, aja ngenteni sumber produk sing berkualitas tinggi Sumber Leeline.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 4.5 / 5. Nomer voting: 6

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.

Ninggalake Komentar