Babagan Leeline Sourcing

Kisah Leeline Sourcing

Leeline SOURCING wis kerja wiwit 2009. Iki wektu nalika kita ndhaptar perusahaan kita.

Ing taun 2009, kita miwiti bisnis tuku kanggo bisnis cilik nganti menengah. Ing 2015, kita ngenalaken COMPANY kita ing daratan China. Tujuan utama yaiku ngembangake bisnis kita. Lan nyedhiyakake layanan sumber khusus kanggo para pelanggan.

Nganti saiki, kita duwe tim PROFESIONAL TERLATIH. 

Kita ora mung SOURCE produk. Nanging uga priksa pemasok adhedhasar aspek bisnis.

Kabeh supplier ing DAFTAR kita VERIFIED. ISO DIPERCOYO. Lan LAKUKAN kabeh kahanan sing ana ing pikiran sampeyan.

Ing 6 taun, kita wis mbantu 2000 klien. Dapatkan PRODUK BERKUALITAS. Sampeyan entuk layanan sumber, inspeksi, gudang, lan pengiriman BERKUALITAS.

bab us

Pendiri Kita

Sharline

Sharline minangka pangadeg LEELINE SOURCING. Dheweke dadi MAGICIAN ing industri sumber. Duwe luwih saka dasawarsa pengalaman. Lan kawruh jero babagan bisnis impor lan ekspor.

Ing bisnis iki, Sharline wis nurtured sawetara sesambetan kuwat. Utamane para penjual saka Brasil, AS, Kolombia, utawa Mesir ngadhepi sawetara masalah. Kaya BAHASA. LACK saka supplier dipercaya.

Iki sing nyebabake Sharline nemokake LEELINE SOURCING ing taun 2009. Dheweke wis nulungi bakul asing kanthi kabeh fasilitas liwat perusahaan SOURCING.

Sing Ngadek ake

12560

Panganggo sing seneng

540240

Transaksi

30k +

Sumber Produk

150k +

Pesenan Dikirim

sumber

Mission kita

Kita ngarahake kanggo nambah saben bisnis e-commerce. Tim profesional kita nggabungake produk kualitas, supplier dipercaya, pengiriman tanpa biaya, lan gagasan inovatif

Kita uga ngasilake rencana bisnis kanggo mesthekake pengiriman ON-SCHEDULE ing KONDISI BEST.

Vision kita

Kanggo dadi pelanggan DIVERSIFIED, MULTI-NATIONAL lan supplier perusahaan sumber dhasar. 

Tujuan kita yaiku nggawe nilai kanggo nggawe bisnis e-commerce sampeyan. Kita fokus ing pamikiran kreatif, tata cara sing efektif, teknologi canggih, lan layanan pelanggan sing paling dhuwur

sumber
Fitur Kita

Napa milih LeelineSourcing?

Leeline Sourcing kalebu tim sing ahli lan ahli sing ngerti pasar internasional kanthi apik. 

  • 10 taun sumber pengalaman kanggo menehi sampeyan efisiensi sing luwih apik 
  • Dhukungan langsung online 24/7 kanggo mangsuli pitakon sampeyan paling cepet bisa
  • 100% kualitas produk kanggo bantuan mbangun branding sampeyan 
  • prices shipping Competitive supaya sampeyan ngirit biaya liyane 
  • pembayaran aman kanggo nyuda resiko pembayaran 
Kerjasama bisnis

Angka inti kita

klien

Fokus Klien

We nyedhiyani rencana bisnis TAILORED adhedhasar syarat lan kabutuhan. Sampeyan nyuda repot nalika kita nindakake tugas kanggo sampeyan. 

Tanggung jawab

Tanggung jawab

Perusahaan kita mung nyewa PROFESIONAL supaya sampeyan bisa ngliwati saben langkah bisnis. Sampeyan entuk kaluwihan competitive apik liwat situs web e-commerce.

Reliable

Reliable

Kita JAMINAN kualitas barang sing dituku kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan. urusanmu skyrockets karo kabeh barang kualitas iki. 

efisien

efisien

Jaringan perusahaan pengiriman kita yaiku VAST, dadi sampeyan duwe macem-macem pilihan pengiriman. Kita njamin aman lan cepet pangiriman produk sampeyan menyang ngarep lawang pelanggan.

Tansah Ngapikake

Tansah Ngapikake

Kita tetep UPDATED babagan tren pasar. Sampeyan entuk dipercaya vendor karo terjangkau barang kanggo nyukupi kabutuhan bisnis. 

Komunikasi

Komunikasi Proaktif

Kanthi dhukungan FRIENDLY kita, sampeyan tekan kita ing wektu cendhak. Petugas kita ngirim dokumentasi lan nanggapi pesen sampeyan FAST

Klien wareg kita

Mitra docshipper logo Airwallex 150x150 2
CCI docshipper partner 150x150 2
docshipper beelogistics 150x150 2
docshipper fschina logo partner 150x150 2
iban first logo docshipper partner 150x150 2
Nikos logo logistik docshipper 150x150 2
logo siamshipping docshipper partner 150x150 2
101 docshipper dagang 150x150 3

2000 + Klien Trust LeelineSourcing

Aku entuk kabeh jinis barang kanggo perusahaanku kira-kira 1 taun karo Leelin. Dheweke duwe layanan sing apik banget, tim kasebut sopan lan bisa dipercaya. Aku mesthi nyaranake sampeyan bisa karo wong-wong mau.

Levi

Aku kerja karo Leelin suwene 2-3 taun kanggo mbangun merekku. Padha mriksa saben item lan nindakake sandi bea cukai mlebu ing gudang Amazon. Aku seneng layanan, ngirit wektu. Yen sampeyan uga ngembangake bisnis ing China, dheweke bakal mbantu sampeyan nindakake kanthi lancar. 

Belinda

Nggarap Leelin pancen positif, dheweke jujur ​​​​lan dipercaya. Aku nyaranake layanan kanggo sapa wae sing duwe bisnis sing kudu ngirim produk saka china utawa kudu mriksa barang. 

Julie

Siap kanggo miwiti?

Hubungi kita dina iki kanggo sumber produk anyar lan tuwuh bisnis.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 4.5 / 5. Nomer voting: 15

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?