Babagan awake dhewe

Sharline Shaw

lisensi sumber daya 2

Babagan LeelineSourcing

Kadhaftar ing Hong Kong ing 2009, Leelinesourcing miwiti bisnis tuku kanggo bakul cilik lan medium. Ing 2015, kita nggawe perusahaan saiki ing daratan China kanthi spesialisasi ing sumber produk. Kita nawakake layanan sumber profesional kanggo perusahaan bisnis menengah nganti cilik.

Layanan kita lengkap lan nyakup kabeh sing dibutuhake sumber saka China. Kanthi tim Highly experienced lan profesional, kita bisa sumber item sampurna sampeyan bisa looking for ing sawetara detik.

Kabeh agen kita duwe akeh kawruh lan keahlian ing pasar China lan ngerti cara sing bener uga pemasok sing bisa nulungi.

Kita wis partner karo mayuta-yuta supplier lan operator wiwit madegé, mbisakake kita kanggo nemokake prices paling apik lan kualitas kanggo investasi.


Ing 2 taun kepungkur, kita wis sukses nulungi luwih saka 2,000 klien sing seneng. Iku fokus utama kanggo ndeleng sampeyan entuk turah mbrawah ing sukses bisnis.

Sharline - Pendhiri Kita

Sharline, pangadeg Leelinesourcing, duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing industri ekspor China. Dheweke dadi master pasar Cina uga duwe pangerten jero babagan kabutuhan klien ing luar negeri.

Sajrone dasawarsa kepungkur, Sharline wis nggawe hubungan bisnis sing kuat karo akeh klien sing adhedhasar ing Brazil, Kolombia, Thailand lan Mesir. agen sumber amarga akeh sing wis angel tuku ing China.

Akibaté, Sharline ngedegake Leelinesourcing kanggo nulungi para klien kanthi keahlian profesional.

Leelinesourcing wiwit tuwuh lan wis dikenal ing antarane wong-wong sing golek profesional agen sumber ing China.

Sing Ngadek ake

Siap kanggo miwiti?

Hubungi kita dina iki kanggo sumber produk anyar lan tuwuh bisnis.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 4.4 / 5. Nomer voting: 13

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?