Biaya Pengiriman Alibaba: 5 Cara Paling Apik Kanggo Dikirim Saka China

Sharline Shaw

Biaya Pengiriman Alibaba

Leelinesourcing minangka produk siji-mandeg sampeyan agen sumber ing China sing mbantu para panuku ngirit biaya ngunjungi China kanggo tuku barang sampeyan. Kanthi tim komunikasi sing apik, kita sumber, nyiapake, mriksa, lan ngirim barang menyang lokasi ing saindenging jagad. Sampeyan bakal entuk konsultasi gratis nganti sampeyan mutusake supplier.

Biaya Pengiriman Alibaba

Top 1 Perusahaan sumber ing China

Kanthi pengalaman 10 taun ing bisnis sumber china

Ora Ana Resiko Gratis Sumber Ora Ana Ragad Didhelikake

Sampeyan bisa njaluk Gratis penawaran rinci produk sadurunge pesenan

Dipercaya luwih saka 2000 Pelanggan

Leeline minangka mitra agen sumber sing dipercaya ing china

Gratis Pengiriman Repot Saka Alibaba

Segara Segara

Segara Segara

Leelinesourcing duwe jaringan global mitra transportasi laut sing nawakake tarif pengiriman sing kompetitif marang para pelanggan. Sampeyan bakal entuk akses menyang nelusuri barang sing sistematis kanggo ketemu tanggal pangiriman pelanggan. Kita nggunakake operator paling apik kanggo saben wilayah kanggo pangiriman biaya-efektif global.

Air Freight

Air Freight

Kita minangka udara sing unggul pengangkut barang ing China. Leelinsourcing nawakake pengiriman barang udara sing fleksibel amarga sampeyan bisa milih kacepetan pangiriman sing paling cocog karo anggaran sampeyan. Barang sampeyan bakal disiapake lan dikemas karo bahan sing entheng kanggo nglindhungi barang sampeyan saka karusakan apa wae.

Pengangkutan barang

Pengangkutan barang

Leelinesourcing nawakake pelanggan transportasi rel sing terjangkau lan cepet ing saindenging jagad. Barang sampeyan bakal entuk sistem trek lan jejak sing ora bisa dikalahake nganti tekan pelanggan. Kita partner karo jalur rel domestik, regional, lan internasional kanggo nutupi kabeh formalitas transit, lan layanan kita nutupi kabeh jinis barang.


Pengiriman Door-to-Door

Pengiriman Door-to-Door

Kita minangka pengirim 'go-to-door' sampeyan. Kanthi Leelinesourcing, produk sampeyan bakal dijupuk saka pabrik supplier lan dikirim menyang gudang utawa lokasi kiriman ing saindenging jagad. Tim ahli nggawe layanan logistik kanggo nyukupi anggaran sampeyan tanpa repot.

Alibaba Shipping

Alibaba Shipping

Sampeyan bakal nyuda biaya pengiriman kanthi nggunakake kita Alibaba dropshipping layanan. Leelinesourcing mbantu sampeyan ngirim barang kanthi cepet saka siji utawa sawetara supplier Alibaba menyang gudang sampeyan. Kita tanggung jawab sampeyan bea cukai lan tindakake kiriman nganti tekan gudang utawa lokasi pelanggan.  

Pengiriman menyang FBA

Pengiriman menyang FBA

Leelinesourcing njamin barang sampeyan tekan FBA sing bener kasenengan gudang ing utawa sadurunge tanggal amarga. Tim pakar kita ndeleng manawa produk sampeyan memenuhi syarat Amazon FBA sadurunge dikirim. Barang lan dokumen sampeyan bakal dipesen, dilacak, lan dikoordinasi sawise proses pengiriman FBA. 


Kita Alibaba Manufaktur Layanan kalebu:

Rantai Pasokan 02 1170x782 1

Sumber Supplier Produk

Leelinesourcing nemokake pabrik, entuk rega paling murah, ngetutake produksi, lan ngirim produk. Kita njamin sampeyan entuk kualitas, rega, bahan, lan desain produk sing paling apik. Sampeyan mesthi bakal entuk produk sing paling apik liwat komunikasi sing apik.

Kontrol Kualitas Produk

Ing Leelinesourcing, produk sampeyan bakal nampa inspeksi siji-siji ing pabrik sadurunge dikirim. Tim pakar kita mriksa saben pabrik lan ngirim laporan wektu nyata nggunakake jangkoan fotografi lan video. Leelinesourcing mbantu ngilangi risiko sing ana gandhengane karo cacat produk. Sampeyan bakal entuk kabeh iki kanthi biaya sing terjangkau.

layanan sumber produk
gli fashion sumber layanan italy 1

Label Pribadi & Produk Label Putih

Kita nggarap produsen label pribadi lan putih kanggo nyedhiyakake produk private label kanggo klien kita. Tim desain grafis Leelinesourcing bakal kerja bareng karo sampeyan kanggo mesthekake label merek lan cetakan logo sampeyan sampurna. Iki bakal nambah citra merek lan nambah dodolan.

Dropshipping lan Fulfillment

We Cut ing antarane dening njupuk produk kualitas saka manufaktur. Kita nggunakake macem-macem opsi pengiriman kanggo mesthekake sampeyan entuk tarif pengiriman sing cocog lan ketemu tanggal pangiriman pelanggan. Leelinesourcing njamin para pelanggan entuk produk tanpa karusakan.

6 Tips babagan Sumber Produk Kanggo Didol Online

Krungu saka wong Pemborong

Nggunakake agensi pengiriman barang Cina iki pancene mbantu bisnisku kanggo nggayuh tujuan taunan. Dianjurake dening kanca sing wis kabukten minangka tim profesional sing serius. Biaya Leelinesourcing terjangkau beda karo tambahan liyane sing bakal sampeyan entuk. Aku pengin aku wis ketemu wong sadurungé.

– Brown, Amérika Sarékat


Kirim Produk Sampeyan lan Nggawe Dhuwit Gedhe

Kita nawakake biaya pengiriman Alibaba sing paling apik lan produk berkualitas tinggi kanggo mbantu sampeyan nambah bisnis.


Biaya Pengiriman Alibaba: 5 Cara paling apik kanggo dikirim saka China

Ing blanja online, ana sawetara platform sing nyedhiyakake layanan sing trep. Alibaba minangka salah sawijining sing dipercaya kanggo produk pengiriman sing berkualitas. 

Keuntungan nggunakake platform kasebut luwih akeh tinimbang kekurangane. Nanging kekurangan iki mbuktekake angel kanggo sawetara pangguna.

Biaya pengiriman Alibaba saka China minangka salah sawijining masalah. Ana macem-macem prices gumantung ing sawetara faktor. Contone, lokasi sampeyan, lan bobot, nomer, lan fitur barang sampeyan.

Pandhuan iki bakal ngrembug rega pengiriman lan faktor sing mengaruhi.

Alibaba pengiriman

Napa Biaya Pengiriman Alibaba Larang?

Biaya pengiriman Alibaba larang utamane amarga jarak. Yen sampeyan pengin tuku barang lan dikirim menyang AS, sampeyan kudu nimbang sepira jarak loro negara kasebut. Dumunung ing Asia, China cukup adoh saka Amerika Serikat.

Yen sampeyan nganggep rute paling cedhak, iku isih nambah nganti 6000 mil. Alibaba ngisi pelanggan kanggo jarak kasebut. Sawetara faktor liyane sing mengaruhi biaya pengiriman Alibaba yaiku bobot lan jumlah barang sampeyan.

Kabeh proses pengiriman Alibaba  

Langkah 1: Pesen Barang saka Supplier Tengen:

Wigati kanggo mbedakake perusahaan dagang saka manufaktur.

Langkah 2: Tumindak Quality Control

Priksa kualitas produk sadurunge pangiriman. Kontrol kualitas penting, utamane kanggo produk bermerek kanthi biaya pengiriman sing larang.

Langkah 3: Deleng Peraturan Pilihan Pengiriman sing Bisa Dipercaya

Pengiriman udara, darat, lan segara masing-masing duwe pro lan kontra. Saka ing kono, pilih cara pengiriman sing cocok utawa paling murah kanggo ngirit dhuwit.

Langkah 4: Pilih Freight Forwarder

Pilih adhedhasar rute komersial antarane rong negara. 

Langkah 5: Pilih Broker Pabean

Dheweke bisa mbantu perdagangan internasional sampeyan gampang. Sampeyan bisa ngidini dheweke nangani prosedur lan biaya bea cukai. Elinga njaluk informasi bea cukai kanggo tujuan dokumen. Sampeyan mbutuhake informasi sing beda kanggo port impor lan ekspor. 

Langkah 6: Atur Pengiriman saka Alibaba 

Atur kanggo kapal adhedhasar watesan ukuran. Sawise konfirmasi rincian, sampeyan bisa ngirim pesenan menyang forwarder barang. Dheweke bakal ngatur pengiriman saka Alibaba kanggo sampeyan. 

Langkah 7: Nggawe Pembayaran menyang Freight Forwarders

Sampeyan bisa mbayar menyang rekening bank liwat Wire Transfer, Western Union, utawa liyane.

Langkah 8: Tindakake Pembeli Sampeyan 

Priksa manawa padha ditampa ing wektu pangiriman lan goleki kamar kanggo dandan.

Disaranake maca: Apa Alibaba Aman lan Bisa Dipercaya? Apa Alibaba sah?
Disaranake maca: Pemasok Dropshipping China lan Situs Web Dropship paling apik
Disaranake maca: 16 Situs web Dropshipping paling apik
Disaranake maca: Produk China Paling Apik Kanggo Ngimpor

Gambaran Umum Biaya Pengiriman Alibaba:

Tahap transportasi kanggo produk sampeyan dadi interval. Iki nggawe manawa biaya pengiriman transparan. Ana sawetara tahapan sing dilewati produk. Kabeh tahapan kasebut nemtokake rega tartamtu ing pungkasan biaya kapal. Tahap kasebut kalebu:

1. Pabrik menyang Pelabuhan Transportasi:

Sawise produksi lan finalisasi, pabrik ngenteni konfirmasi saka panuku. Sawise panuku konfirmasi prodhuk, panyedhiya ngatur lungo kanggo prodhuk.

Iki njupuk saka pabrik menyang pelabuhan sing cedhak kanggo diangkut. Biaya transportasi iki ditambahake menyang total net. Kisaran saka 50-480 $.

2. Reresik Ekspor China:

Panguwasa Cina bakal verifikasi barang ing pelabuhan. Yen kabeh wis rampung, dheweke bakal ngresiki adat kanggo ekspor.

Nanging, bisa uga nglarang transportasi barang amarga ana kesalahan sing bisa dibantah. Bisa uga nyebabake masalah hukum.

Suppliers bisa milih kanggo tindakake ing EXW pedoman. Biaya wewenang kalebu ing FOB, wiwit saka 100-300 $.

3. Biaya Pengiriman:

Biaya kargo dikenani biaya saka pelabuhan keberangkatan menyang pelabuhan tujuan pungkasan. Biaya biasane ngluwihi tandha $ 1000, beda-beda gumantung saka jarak, ukuran, lan jumlah.

Iku kalebu biaya sing dileksanakake dening panguwasa lokal. Ing ngisor iki ana rong cara kanggo mbayar biaya pengiriman.

  1. Sampeyan bisa mbayar biaya pengiriman barang sing dhuwur lan biaya lokal sing murah
  2. Sampeyan bisa mbayar biaya pengiriman barang sing murah lan biaya lokal sing dhuwur

Pilihan terakhir katon luwih menarik. Nanging, pilihan pisanan menehi asil sing luwih apik. 

4. Asuransi Pengiriman

Iku tansah dianjurake kanggo tuku insurance. Nglirwakake pengiriman bisa nyebabake kerugian gedhe sajrone kacilakan sing durung tau ana sadurunge.

Perusahaan asuransi menehi ganti rugi kanggo masalah kiriman sampeyan. Dheweke mung ngisi biaya cilik kanggo nindakake. 

Rumus umum kanggo biaya asuransi yaiku 0.02% adhedhasar 110% biaya FOB.

5. Pangiriman Dokumen (DHL utawa FedEx)

Biaya iki biasane kalebu macem-macem biaya sajrone pengiriman. Iki kalebu sertifikat, wewenang, cathetan, lan invoice tartamtu.

Iku ora beyo gedhe kang biasane kisaran saka 40-50 $. Perusahaan kurir kaya FedEx lan DHL ngisi biaya kasebut.

6. Biaya Pelabuhan (Pelabuhan Tujuan)

Biaya lokal ing negara tujuan biasane dhuwur. Panguwasa lokal ngisi akeh, nganti $ 500-1000 saben wadhah. 

Rega gumantung ing meter kubik kanggo paket mandiri utawa luwih cilik.

Sawetara importir seger milih ora mbayar kanggo nyimpen dhuwit. Nanging, dheweke ngadhepi biaya gedhe nalika nampa produk kasebut. Importir sing berpengalaman njaga biaya kasebut kanggo entuk output sing apik.

7. Obligasi Kustom (Amerika Serikat)

A jaminan pabean perlu kanggo nggawa soko ndhuwur $2,500 kanggo USA. Kiriman ing ngisor $2,500 bisa ngimpor nganggo dokumen cilik tanpa obligasi.

Ana rong jinis obligasi. Sampeyan bisa entuk liwat perusahaan penjamin utawa broker khusus. 

  • Obligasi entri tunggal

Iku kanggo transportasi siji-wektu, biaya $100-200.

  • Ikatan sing terus-terusan

Iku kanggo importir biasa, regane $250-450.

8. Angkutan Domestik (Pelabuhan Tujuan menyang Alamat Akhir)

Iki minangka fase transportasi pungkasan saka kabeh impor. Kendaraan abot njupuk produk sampeyan saka port Tujuan menyang gudang sampeyan.

Biaya biasane kurang, ing $ 50 - $ 500. Sawetara faktor nemtokake. Contone, jarak sing ditempuh lan cara transportasi kayata truk lan sepur. Fragility, jumlah, lan ukuran barang uga bakal mengaruhi.

9. Pengiriman Sampel Kutipan

Sawetara supplier ing Alibaba nggawe invoice rumit kanggo nyuwek pelanggan.

Dadi, sampeyan kudu tansah menehi perhatian marang invoice komersial. Coba mangertos biaya pengiriman kanggo nyegah penipuan.

Sampeyan bisa nggawe tagihan adhedhasar ukuran jarak, jumlah, lan volume sing gampang. Sampeyan kudu tansah njaluk Delivered-at-Place (DAP) utawa Delivered Duty Unpaid (DDU) prices.

5 Cara Pengiriman Alibaba paling apik  

Cara pengiriman paling apik

Pengiriman barang saka China menyang AS katon rumit kanggo sawetara perusahaan. Nanging, iku gampang sanajan akeh langkah. Kelet karo aturan njamin bisnis duwe bathi.

Ayo sinau sawetara dhasar:

1. Cara Pengiriman Ekspres saka China menyang AS

  • Perusahaan ekspres endi sing luwih apik?

Pengiriman internasional larang regane, lan penurunan tarif bisa nylametake sampeyan.

Perusahaan ekspres efisien biaya. Sampeyan uga bisa milih segara lan udhara Express kanggo kabutuhan. 

Telung perusahaan ekspres udara internasional utama yaiku:

  1. FedEx
  2. UPS
  3. DHL

Sampeyan kudu nggoleki layanan kurir sing biso dipercoyo lan dipercaya kanthi tarif pengiriman sing luwih apik. 

  • Biaya Pengiriman Ekspres saka China menyang AS

Umume butuh 1 - 8 dina kanggo nggayuh para panuku. Biaya kasebut adhedhasar bobot.

Kanggo transportasi liwat FedEx, sampeyan kudu mutusake cara pengiriman.

Prioritas Internasional (IP) menehi prioritas dhuwur. Ing kontras, International Economy Delivery (IE) diwenehi kurang wigati. Biaya iki kanggo IP lan rada luwih saka IE.

Kanggo 0.5-5.5 kg, regane antara $25-$90. Dene regane 17-20.5 kg yaiku 241-280$. 

Biaya pengiriman Alibaba barang abot biasane adhedhasar bobot. 

Sampeyan kudu mbayar adhedhasar volume kanggo ngirim barang sing entheng nanging volume dhuwur. Contone, kertas bungkus utawa styrofoam. Rumus kanggo ngukur bobot dimensi yaiku

Bobot dimensi = Panjang (cm) x Lebar (cm) x Dhuwur (cm) / 5000

2. Pengiriman Angkutan Udara 

Saiki kita bakal ngrembug Pengangkutan Udara kanggo sinau bedane karo pengiriman ekspres. Banjur kita bakal ngrembug babagan macem-macem aspek lan pro lan kontra.

  • Bentenipun antarane Air Freight lan Express Delivery

Bentenane utama yaiku watesan bobot. Pangiriman Ekspres ngidini ngirim produk Alibaba ing ngisor 300 kg. Nanging sampeyan kudu nggunakake kanggo barang ndhuwur 300 kg.

Kajaba iku, Angkutan Udara kalebu ing kategori transportasi impor. Ana akeh ikatan hukum lan kewajiban sing kudu ditindakake. Sampeyan uga kudu ngetutake pedoman ijol-ijolan manca sing ditindakake dening negara kasebut.

  • Wektu pengiriman lan biaya Pengiriman Angkutan Udara

Airfreight ngirim cepet lan menehi jaminan kualitas, nanging luwih pricy. Butuh udakara 4 - 5 dina saka China menyang Lambang Amerika Timur. Kanggo tekan Pesisir Kulon Amerika, sampeyan bisa nyana udakara 2 - 3 dina.

Biaya pengiriman luwih larang lan dikenani biaya adhedhasar volume lan bobot sing bisa diisi. Sampeyan bisa nyana $ 5.5 - $ 7.5 saben kg karo FedEx utawa $ 7.5 - $ 9.5 saben kg karo DHL.

  • Rincian biaya Angkutan Udara

Kita dibagi jumlah sing ditambahake kanthi 6000 kanggo ngerti bobot dimensi kanggo Angkutan Udara. Iku luwih dhuwur tinimbang pengiriman ekspres. 

Biaya FOB (Freight-On-Board).
  • Biaya pengiriman saka bandara China menyang bandara AS
  • Biaya bea cukai Amerika
  • Biaya logistik lokal.
Biaya EXW (Ex Works). 
  • biaya lokal logistik Cina
  • Biaya Ekspor China
  • Kabeh ing FOB

3. Pengiriman Angkutan Laut saka China menyang Amerika Serikat

Pengangkutan Laut minangka kegiatan akeh prosedur. Paling apik kanggo jumlah barang ing ndhuwur 2 meter kubik.

  • Kurang saka Beban Kontainer (LCL) lan Beban Kontainer Penuh (FCL)

LCL tegese produk sampeyan kurang saka kabeh area wadhah. Iku efisien kanggo supplier Cina. Dheweke bisa ngirim luwih akeh ing wadhah sing luwih sithik. Watesan yaiku 15 Meter Kubik. 

FCL luwih efisien biaya kanggo barang ing ndhuwur 15 Meter Kubik. Barang sampeyan entuk wadhah kabeh, ngisolasi saka barang liyane. Mulane, ana kurang kasempatan kanggo kebingungan. 

  • Biaya Pengiriman Kargo Laut lan Wektu Pengiriman

Sea Freight njupuk bab 30 - 40 dina kanggo kapal saka China menyang Amerika Serikat. Iku gumantung ing adat, port, lan proses dokumentasi. 

Ana liwat 100 bandar ing AS, lan saben nemtokke biaya beda-beda. Ing pelabuhan utama, regane saka $310 - $4200. Iku kanggo kontaner ing 3-40 CBM.

Kanggo ngetung Biaya Angkutan, sampeyan bisa nggunakake rumus iki:

Biaya pengiriman = Jumlah produk x Dimensi produk

  • Pecah biaya Angkutan Laut

Rincian biaya Angkutan Laut padha karo Angkutan Udara, diwilang ing EXW lan FOB.

FOB tegese pangujan biaya ing mburi sampeyan. Iki kalebu biaya Lokal lan reresik khusus ing Amerika. Supplier Cina mbantu sampeyan sajrone proses kasebut.

Ing EXW, pemasok Cina sampeyan ora nulungi sampeyan. Iki kalebu biaya ekspor lan biaya lokal China.

4. Solusi Pengiriman Hemat Biaya (SFUC & AFUC)

Ana paningkatan transportasi internasional. Mangkono, sawetara sistem pengiriman biaya-efektif wis digawe.

Solusi kasebut nyedhiyakake gampang lan kepenak kanggo pangguna biasa lan pemula. Contone, pemilik pengiriman drop. Utawa, pemilik bisnis sing nggawe label pribadi Produk.

Ayo dadi miwiti karo SFUC.

  • SFUC (Sea Freight UPS gabungan)

Minangka jeneng nuduhake, UPS kolaborasi karo transportasi Ocean Freight. SFUC ngurus kabeh nalika produk teka ing Amerika.

Paling ora 10 dina luwih cepet tinimbang angkutan laut tradisional. Banjur, njamin pangiriman menyang ngarep lawang.

Regane $1.5 – $1.8 per kg, kanggo barang ing 100 kg – 1000 kg. Nanging, barang kanthi pajak dhuwur bakal dikenani biaya tambahan, yaiku $ 0.3 - $ 0.4 saben kg. 

  • AFUC (UPS Pengangkutan Udara gabungan)

UPS uga kerja sama karo angkutan udara kanggo transportasi sing murah. Iku luwih cepet tinimbang Sea Freights, mula luwih disenengi dening akeh importir.

AFUC mbutuhake udakara 11 nganti 15 dina kanggo dikirim menyang ngarep lawang. Iku becik kanggo akeh supplier ing Amazon FBA utawa platform e-commerce liyane.

Regane kira-kira $4.8 – $5.3 saben kg kanggo barang sing bobote kurang saka 50kg. Ndhuwur, sampeyan bisa nyana $ 3.8 - $ 4.8 saben kg.

Disaranake maca: AliExpress Dropshipping

5. Metode Pengiriman DDP

DDP stands for Pengiriman Tugas Paid shipping. Iku nganggep kewajiban bakul maksimum lan kewajiban panuku minimal.

Ing DDP, bakul kudu ngirim barang menyang pelabuhan panuku. Dheweke uga kudu nangani transportasi darat menyang lokasi panuku.

Sing adol bakal mbayar kabeh biaya pengiriman. Ayo goleki luwih lanjut ing kiriman iki.  

Disaranake maca: Alibaba vs Aliexpress
Disaranake maca: Made In China VS Alibaba

Waca liyane

Alibaba DDP Shipping

Alat Pelacak Pengiriman Alibaba

Alat pelacak pengiriman Alibaba ngidini integrasi menyang toko online sampeyan. Sampeyan kudu ngetik nomer nelusuri ing alat pelacak. Iki ngidini paling supplier lan panuku ngerti status pesenan. 

Kalkulator Biaya Pengiriman Alibaba

Penting kanggo ngetung biaya pengiriman kanggo njaga anggaran. Sampeyan uga kudu ngerti manawa saben mode transportasi entuk biaya sing beda. Kalkulator biaya pengiriman Alibaba iki bisa mbantu sampeyan ngirit dhuwit luwih akeh.

Kepiye Cara Ngirit Biaya Pengiriman Alibaba?

Kepiye Cara Ngirit Biaya Pengiriman Alibaba?
  1. Optimasi Kemasan

Sawetara paket ora dioptimalake lan njupuk bobot utawa volume ekstra. Sampeyan kudu ngoptimalake nalika ngemas produk sampeyan dhewe kanggo pesenan ing mangsa ngarep. 

Para panuku bisa nyoba pesen conto kanggo mriksa biaya sampel lan masalah kualitas. Sampeyan uga bisa komunikasi karo bakul babagan cara pengepakan saka sampel. 

  1. Konsolidasi Pangiriman

Kadhangkala, para panuku pesen kanthi jumlah pesenan minimal. Sampeyan bisa nimbang nggabungake sawetara pesenan kaya iki kanggo nggabungake pengiriman. Iki ngirit biaya ing warehousing, pengiriman, lan kiriman.

  1. Pamilihan Panyedhiya Pengiriman

Kaya sing kasebut ing artikel iki, sampeyan kudu milih agen kargo profesional. Dheweke duwe pengalaman ngatur pengiriman lan bea cukai. Sampeyan bisa ngindhari biaya pengiriman sing ora perlu lan masalah kualitas kanthi bantuan.

  1. Rencana Rute

Sampeyan uga penting kanggo nganalisa lan ngoptimalake rute sing optimal. Nggunakake mode transportasi sing cocog uga bakal ngirit biaya. 

  1. Panggunaan Kalkulator Pengiriman

Aja lali nggunakake kalkulator pengiriman kanggo ngetung biaya pengiriman. Langkah iki penting sadurunge sampeyan mlebu target pasar.

  1. Perbandingan Biaya Pengiriman

Sampeyan uga kudu mbandhingake biaya pengiriman saka macem-macem pengiriman barang. Aja golek biaya sing murah amarga bisa uga penipuan utawa ilegal. 

Sampeyan uga kudu milih layanan saka panyedhiya layanan sing dipercaya. Deleng situs web dhewe kanggo mriksa linuwih.

Disaranake maca: 30 situs web sumber paling apik
Disaranake maca: 20 Agen Sumber AS paling apik

 A Cepet, Gampang, lan Cara Murah kanggo Kirim saka China

Aja ragu-ragu kanggo hubungi Sumber Leeline kapan wae babagan kiriman sampeyan saka China.

Disaranake maca: 1688 nglawan Taobao

Ketentuan Pengiriman Alibaba Sampeyan Kudu Ngerti

Ana puluhan umum syarat perdagangan Alibaba digunakake dening supplier Alibaba. Contone, CIF (Biaya, Asuransi, lan Angkutan), EXW (Ex Works), lan FOB (Free On Board).

Saben syarat kiriman nuduhake tanggung jawab sing beda dening penjual lan panuku. Penting kanggo ngerti lan milih istilah pengiriman sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan.

Waca liyane

Ketentuan Pengiriman Alibaba Paling Umum

Kepiye Cara Nemokake Pengiriman Barang Alibaba Paling Apik Kanggo Dikirim Saka China?

Sampeyan bisa nggawe pengiriman internasional luwih gampang kanthi melu pengiriman barang. Dheweke duwe pengalaman lan keahlian kanggo nggawe pangiriman sing aman ing wektu. Sampeyan uga bisa njaluk warehousing lan solusi logistik kontrak saka wong-wong mau.

Nanging, akeh panyedhiya lan panuku bisa uga ora ngerti cara kerjane. Sampeyan bisa maca artikel iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Waca liyane

10 Alibaba Freight Forwarder paling apik

Alibaba One Touch Service: Nggawe Kiriman Sampeyan Luwih Gampang

Alibaba One Touch minangka afiliasi Alibaba sing nyedhiyakake layanan impor lan ekspor. Iku mbantu supplier Alibaba lan perusahaan dagang kanggo nggampangake proses ekspor. 

Iki ngidini akses menyang pendanaan pesenan, manajemen logistik, lan prosedur ekspor. Sampeyan kudu nggunakake kanggo bea cukai kanggo pesenan ing ndhuwur $5,000. Ayo golek liyane ing kene.

Waca liyane

Alibaba One Touch

FAQs Babagan Biaya Pengiriman Alibaba

Apa sing dibutuhake kanggo njaluk kutipan pengiriman?

Freight Forwarders mbutuhake sawetara paramèter dhasar kanggo menehi kutipan kapal. Iki kalebu:

1. Volume total produk sampeyan
2. Bobot nyata
3. Pelabuhan Muatan (Departure)
4. Pelabuhan tujuan
5. Apa sampeyan pengin utawa ora pengin asuransi
6. Supplier lan pangiriman incoterm

Iki bisa menehi perkiraan biaya. Sampeyan mung bisa nemtokake biaya nyata yen pengiriman wis apik. Sawetara faktor bisa mengaruhi. Musim liburan bisa mengaruhi total biaya pengiriman pengiriman Alibaba.

Apa Alibaba duwe pengiriman gratis?

Umume panyedhiya nuduhake pengiriman gratis kanthi makna sing ora jelas. Secara teknis, kita bisa ujar manawa pemasok ing Alibaba nyedhiyakake dropshipping. Nanging, elinga yen dheweke tansah ngisi sampeyan kanthi rahasia.

Iku dudu sipat sing diakoni saka Alibaba. Nanging, iku mung trick kanggo supplier ing Alibaba. Ayo ndeleng pengalaman sawetara pangguna.

P: Apa sebabe pemasok Alibaba ngidini pengiriman gratis saka China menyang AS?

A: Sejatine ora gratis. Pangiriman larang regane, kalebu bahan bakar, gudang, transportasi, tenaga kerja, lsp. Iku bakal nyebabake kerugian yen ngidini gratis biaya pengiriman.
Nyatane, pemasok kasebut kalebu biaya pengiriman ing rega barang. Sawetara supplier duwe a jumlah pesenan minimal kanggo ngidini pengiriman gratis.

P: Napa regane murah banget sanajan wis kalebu biaya pengiriman?

A: Umume barang sing diprodhuksi ing China kena biaya produksi sing murah. Iki amarga kaluwihan bahan mentah lan biaya tenaga kerja. 
Contone, jam tangan mung $10 ing China. Pemasok bakal ngedol kanthi rega USD $40, sing relatif murah kanggo para panuku Barat. Iki kalebu biaya produk $20 lan biaya pengiriman $20. 

P: Apa ana alesan liyane sing bisa ditindakake para penjual Alibaba sing nawakake pengiriman gratis?

A: Nggih. E-Commerce China wis saya gedhe ing taun-taun pungkasan. Iku entuk manfaat saka skala ekonomi ing produksi, gudang, lan transportasi. 
Biaya tenaga kerja uga relatif murah. Sawetara bakul Alibaba bakal duwe jumlah pesenan minimal. 
Mulane padha isih bisa ngedol produk sing murah lan berkualitas.

Kepiye cara entuk pengiriman sing luwih murah ing Alibaba?

Sawise mbandhingake, FCL Sea Freights sing paling murah saka China. Pengiriman nggunakake cara pengiriman liyane kaya LCL mbutuhake biaya luwih akeh.

Sawise sampeyan nemtokake kabutuhan kanggo wadhah sing kapisah, sampeyan kudu mbayar rega tetep. Air Freights cepet supaya pesenan sampeyan dikirim, nanging pengiriman larang. 

Cekakipun, FCL Sea Freights sing paling murah, nalika Air Freights sing paling larang.

Apa Alibaba ngirim menyang AS?

ya wis. Nyatane, akeh pemasok emas Alibaba sing wis ngalami pengiriman menyang AS. Sampeyan bisa milih arep ngirim liwat udara utawa segara. 

Nanging, sampeyan kudu golek supplier emas. Nindakake riset pasar utawa ndeleng situs eCommerce kanggo mriksa tingkat respon supplier. 

Supplier sing dipercaya bakal ngrembug biaya lan kabutuhan wektu pangiriman sampeyan. Sampeyan uga kudu nggawe manawa cara pengiriman lan istilah ana ing rencana sampeyan. Ayo goleki luwih lengkap ing kene.  

Apa Sabanjure?

Pengiriman barang saka pemasok menyang panuku minangka prosedur sing dawa lan rumit. Bakal uga kena biaya pengiriman Alibaba.

Kita wis nuduhake kabeh babagan biaya pengiriman Alibaba lan cara sing cocog ing artikel iki. Sampeyan kudu ngetung kanthi bener kanggo nyegah penipuan lan nyuda biaya pengiriman Alibaba. 

Sampeyan uga bisa maca luwih lengkap babagan artikel iki kanggo sinau babagan layanan pengiriman Alibaba. Utawa, ngomong karo Sumber Leeline kanggo layanan pengiriman profesional.

Apa sampeyan pengin sukses bisnis import?

sharline

Hei, aku Sharline, pendiri LeelineSourcing. Kita wis nulungi 2000+ pelanggan ngimpor saka China.

Apa sampeyan pengin rega sing luwih apik kanggo produk utawa pengiriman?

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 4.7 / 5. Nomer voting: 14

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.

Ninggalake Komentar