Layanan Amazon FBA LOGISTICS

Sharline Shaw

FBA LOGISTIK

Sawise produk sampeyan wis siyap ing gudang, kita bakal ngirim barang sampeyan menyang gudang Amazon FBA. Apa gudang sampeyan ana ing AS, Eropa, utawa ing papan liya, kita bisa ngirim kanthi lancar lan pas wektune.

WE SHIP - Sampeyan adol

angger-angger

ADAT & PERATURAN

Yen produk sampeyan mbutuhake dokumentasi sing relevan lan sertifikat kasebut tundhuk karo hukum lan angger-angger ing panggonan sing dituju, kita bisa mbantu sampeyan nyiapake iki lan supaya produk sampeyan bisa adol kanthi lancar ing panggonan sing dituju.

swimwear Shipping Kanggo Amazon FBA

SHIPPING TO AMAZON FBA

Sampeyan bisa milih cara logistik sing pengin dikirim barang menyang gudang Amazon. Apa sampeyan pengin ngirim kanthi udhara utawa segara, kita bisa nemokake perusahaan logistik sing tepat kanggo ngirim sampeyan kanthi rega sing murah.

Pen Amazon FBA Prep

AMAZON REPLENISMENT

Yen dagangan sampeyan kudu diisi maneh dening supplier sak Advertisement lan dikirim menyang warehouse Amazon FBA Panjenengan, kita bakal mbantu karo iki lan mesthekake dodolan Gamelan.

Pakaryan Kita Iku Kanggo Mbantu Sampeyan Adol Luwih Luwih Lan Untunge Luwih! ! !

Sampeyan bisa fokus ing bisnis, lan kita nangani kabeh nganti sampeyan entuk produk. KERJA WITH US, Ngirit wekdal lan dhuwit.

LAYANAN ONE-STOP FULLMENT KITA

Solusi Pemenuhan Siji Mandeg

Solusi logistik siji-mandeg bakal nylametake sampeyan saka logistik sing rumit, ngidini sampeyan fokus ing adol barang lan entuk luwih akeh.

kepenuhan global
pasar utama

Integrasi menyang kabeh pasar utama

Kita nggabungake pasar utama lan sistem e-commerce ing donya kanggo mesthekake yen sampeyan bisa nglacak status produk sampeyan kanthi wektu nyata yen sampeyan entuk pesenan anyar.

Kauntungan saka Layanan Pemenuhan

Ragad pengiriman luwih murah
Adol produk sampeyan minangka FBM ing Amazon
Produk sampeyan bisa didol ing platform liyane, ora mung ing Amazon

kapenuhan

Yen sampeyan ora kasengsem ing kabeh sawetara tumbas FBA, kita uga nyedhiyani sampeyan layanan ing ngisor iki. Yen sampeyan butuh wong-wong mau, aja ragu-ragu hubungi kita.

Ikon Box Open

FBA Prep SERVICES

Yen sampeyan wis tuku produk saka manufaktur Cina, kita bisa nyedhiyani sampeyan layanan bantuan beda kanggo ease munggah proses kanggo sampeyan.

Details More

label

FBA PRIVATE LABEL

Produk label pribadi FBA yaiku produk sing diprodhuksi dening pabrikan pihak katelu lan didol kanthi jeneng merek lan ditindakake dening Amazon.

Details More

Ikon 物流快递

FBA LOGISTIK

Kita nyedhiyakake layanan logistik FBA, lan mbantu sampeyan ngirim saka China menyang Amazon gudang FBA. Kita kerja sama karo akeh panyedhiya Logistik ing China. Dadi sampeyan bisa nikmati layanan pengiriman sing apik kanthi rega sing murah.

Details More

Testimoni Klien Kita

Aku wis klien saka Leeline's kanggo 18 sasi lan diunekake dening efisiensi lan profesionalisme. Aku ngirim produk kanthi spek lan sajrone 3 dina aku entuk sawetara kuotasi lan conto sajrone seminggu. layanan pinunjul!

"Phil McCaty

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 5 / 5. Nomer voting: 1

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.