Layanan Persiapan FBA

Sharline Shaw

AMAZON FBA PREP LAYANAN

Layanan label fba Amazon, layanan pengepakan ulang fba, layanan bundling fba, layanan inspeksi fba, panyimpenan lan persiapan fba, layanan kapal fba

insprction produk

Layanan Inspeksi Amazon FBA

Kita mbantu sampeyan ngumpulake kabeh produk sampeyan ing gudang amazon dhisik, lan ngetrapake kontrol kualitas kanggo mriksa. Yen ana masalah kualitas, kita ora mung bakal ngandhani sampeyan, nanging uga mbantu sampeyan rembugan karo produsen kanggo sampeyan. Buruh kita uga bisa mbantu ngatasi masalah kualitas ing gudang kita Sadurunge dikirim saka china menyang amazon USA, Canda, UK utawa Australia FBA Warehouse.

Kita uga nawakake fotografi rinci kanggo produk lan inspeksi video, lan staf bisa mriksa ing pabrik yen sampeyan pengin.

Ngirit wektu lan dhuwit, fokus ing pemasaran produk lan promosi ing amazon.

Layanan Label FBA Amazon

Kaya sing dingerteni, sistem gudang Amazon otomatis banget. Sawise gudang Amazon ngenali produk kanthi label pribadi fba, Gudang bakal nampa produk sampeyan sing dikirim saka china, kasedhiya kanggo adol ing amazon lan ngirim metu dening fba kanggo customer.

Nalika Produk Grosir Penjual Amazon saka China didol ing Amazon, Sawetara pabrik ora nyedhiyakake layanan label fba, Nanging Yen produk sampeyan ora duwe Label Pribadi FBA, gudang AS ora bakal nampa produk sampeyan lan ora bisa adol ing amazon.

Minangka perusahaan persiyapan fba Amazon Profesional, kita nyedhiyakake layanan label FBA ing China. Kirimi label FBA produk lan kita bakal ngrampungake liyane. Yen sampeyan duwe panjalukan khusus, mung marang kita kita bakal éling iku kanggo sampeyan.

LABEL PRODUK 1
paket 1

Layanan Paket Amazon FBA

Yen sampeyan pengin nggawe paket anyar kanggo produk sing didol ing amzon, kita bisa mbantu sampeyan nggawe desain tata letak karton sing prasaja, nglereni khusus busa EVA kanggo nglindhungi isi kothak, desain tas kain lan liya-liyane.

Yen sampeyan pengin print ing paket, sisipan utawa apa wae sing perlu, kita bisa nindakake iku kanggo sampeyan. Kita kerja sama karo akeh pabrik percetakan profesional sing bisa ngrampungake printing adhedhasar desain sampeyan kanthi rega murah.

Yen sampeyan pengin entuk dhuwit luwih akeh ing amzon kanggo wektu sing suwe, mbangun merek sampeyan ing amazon minangka pilihan sing paling apik. Dadi Sampeyan butuh logo merek sampeyan ing paket produk khusus sampeyan. Kita bakal mbantu ngrancang logo merek lan ngasilake paket Merek sampeyan. kita entuk kemasan produk merek sampeyan, kita bakal nindakake karya persiapan amazon fba kanggo sampeyan sadurunge dikirim saka china menyang fba. Yen sampeyan ora pengin ngirim produk langsung, kita bisa nyimpen barang ing gudang 1 wulan kanthi gratis.

Layanan PACKING & BUNDLE Amaozn FBA

Kanthi nambah nomer Sku Ing Amazon.com, homogeneitas produk saya tambah serius. Produk sampeyan kudu luwih kompetitif tinimbang produk liyane. Iku cara sing apik banget kanggo nggabungake produk sing gegandhengan dadi produk anyar sing bisa didol.

Kita bisa mbantu sampeyan Bundle produk sing padha utawa beda dadi siji paket minangka panjaluk sampeyan. Iki bakal nambah nilai luwih kanggo produk sampeyan. Sampeyan bakal nambah dodolan ing amazon.com.

packing
pengiriman saka china menyang fba

Amazon FBA Prep lan Layanan Kapal

Nalika sampeyan ngrampungake Preparation Work sadurunge produk fba dikirim saka china menyang Amazon.We mbantu sampeyan ngirim barang saka China nganti tekan alamat sampeyan ing negara apa wae, utawa menyang gudang Amazon, lan nangani kabeh proses impor & ekspor. Sampeyan mesthi entuk penawaran pengiriman kompetitif saka kita, ora preduli layanan kurir, angkutan laut utawa angkutan udara.

Opo sing mbok enteni?

Rujuk a Leelinesourcing spesialis babagan kiriman sampeyan menyang Amazon FBA lan mlebu ing jagad pengiriman tanpa repot!

AMAZON FBA Prep LAYANAN FEES

Yen sampeyan pengin produk grosir saka china kanggo adol ing amazon.com, Kita bakal dadi pusat persiapan fba amazon ing china.

Inspeksi Produk dhasar

$0.10 saben item (minimal $20 saben pesenan)

Kita bakal kanthi ati-ati nimbang jumlah lan kualitas produk sampeyan lan mesthekake yen produk sampeyan dikemas kanthi apik.

Label produk

$0.20 saben item (minimal $20 saben pesenan)

Kirimi label FBA sampeyan lan kita bakal ngrampungake karya liyane.

Polybag

$0.20 saben item

Kita bakal sijine saben produk menyang polybag-disetujoni FBA. Iki dibutuhake yen sampeyan duwe barang sing longgar, utawa barang sing bisa pecah.

bundling

$0.30 saben produk ing bundel (kalebu 5 item)

$0.1 saben item liyane.

Fasilitas kita bakal nyampur lan cocog item sampeyan dadi konfigurasi apa wae sing dikarepake. Kita uga bisa mbantu sampeyan nyusut, ngemas maneh, nambah sisipan, lan liya-liyane.

Kita uga nyedhiyakake layanan ing ngisor iki. Yen sampeyan mbutuhake, hubungi kita. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

Layanan Persiapan FBA

Yen sampeyan wis tuku produk saka manufaktur Cina, kita bisa nyedhiyani sampeyan layanan bantuan beda kanggo ease munggah proses kanggo sampeyan.

Label pribadi FBA

Produk label pribadi FBA yaiku produk sing diprodhuksi dening pabrikan pihak katelu lan didol kanthi jeneng merek lan ditindakake dening Amazon.

FBA Logistik

Kita nyedhiyakake layanan logistik FBA, mbantu sampeyan nerusake menyang gudang Amazon FBA. Kita kerja sama karo akeh panyedhiya Logistik ing China. Dadi sampeyan bisa nikmati layanan pengiriman sing apik kanthi rega sing murah.


Pandhuan Lengkap Kanggo Layanan Prep Amazon FBA 

Fulfillment dening Amazon minangka tingkat sabanjure. Wis ngganti kabeh perspektif eCommerce. Saiki sampeyan ora butuh persediaan kanggo nyimpen produk sampeyan.

Kajaba iku, kehadiran fisik kanggo ngatur, ngatur, lan ngirim produk menyang pelanggan. Fokus ing produk sampeyan, lan cara kanggo nambah bisnis sampeyan, Amazon FBA njupuk kanggo ngurus liyane.

Amazon FBA malah nampa lan ngatur bali saka pelanggan. Sampeyan kudu nyiyapake saham sampeyan, miturut panjaluk Amazon. Banjur ngirim menyang Pusat pemenuhan.

Sampeyan kudu nyoba, ngemas, label, lan mriksa kualitas. Uga, ngitung, ngasilake NSKU, goleki kemasan sing cocog lan liya-liyane.

Dhaptar terus karo jumlah lan macem-macem produk ing toko sampeyan. Iku katon kaya proses banget exhaustive kanggo tindakake.

Kajaba iku, bisa diatur, yen sampeyan dadi bakul mlebu kanthi persediaan cilik. Nanging sing ngerti apa sabanjuré kanggo sampeyan!

Esuke dumadakan sampeyan tangi, produk sampeyan adol, lan pelanggan sampeyan ngenteni luwih akeh. Sampeyan bisa ngatur luwih saka iku nanging packaging miturut standar FBA, bakal njupuk sawetara wektu.

Ngenteni!

kepiye yen sampeyan ora kudu kuwatir babagan proses persiapan?

Kepiye yen sampeyan ngimpor saka sumber ing njaba negara sampeyan lan adol menyang pasar asing kanggo sampeyan?

Apa yen sampeyan ora kudu ndemek produk sampeyan lan adol?

Yen sampeyan duwe kabeh kebingungan iki, sampeyan ana ing panggonan sing bener. Amazon FBA layanan prep minangka layanan kanggo kabeh pitakonan sampeyan.

Ing pandhuan iki, kita bakal njupuk langkah bayi lan nyoba ngandhani kabeh babagan layanan persiapan FBA. Kita bakal ngurutake apa pilihan sing paling apik ing pasar. Ayo dig in! Layanan persiapan Amazon FBA bakal nggawe urip sampeyan gampang lan sampeyan bisa fokus ing dimensi liyane ing urip sampeyan.

Layanan Prep Amazon FBA

 

Apa layanan persiapan FBA?

Nalika bisnis Amazon FBA diwiwiti, wong pinter ing ndonya nemokake ceruk kanggo dheweke. Nalika akeh bakul saya akeh, kesempatan kasebut saya katon. Wirausaha gedhe iki rumangsa yen Amazon wis ngotomatisasi meh kabeh. Nanging, titik iki kekacoan lan nyebabake telat. Padha nyiyapake sumber daya, spasi lan aplikasi sing digabungake karo Amazon.

Kajaba iku, padha dijenengi Layanan persiapan FBA. Ing sisih liya, Amazon menehi jeneng, layanan persiapan FBA pihak katelu.

Nanging, Amazon uga nyedhiyakake layanan persiapan dhewe. Nanging nalika sampeyan ngirim, Amazon duwe kabeh syarat pengiriman lan rute. Mangkono maneh, bakal angel kanggo wong kaya kita lungguh ing ngarep Laptop kanggo ngatur masalah kasebut.

Kanggo iki, panyedhiya layanan persiapan FBA pihak katelu uga nyedhiyakake layanan pengiriman. Wong-wong iki wis suwe banget ing pasar iki. Panyedhiya layanan persiapan FBA profesional banget. Biaya layanan persiapan FBA Amazon uga cukup.

Amarga saya akeh kompetisi ing pasar. Layanan persiapan FBA minangka pilihan sing paling apik kanggo para adol sing ngembangake utawa ngembangake bisnis.

Yen sampeyan bakul anyar karo jumlah cilik saka persediaan. Sampeyan bisa uga mikir yen iki dudu barang sampeyan. Nanging ora kaya ngono. Ora ana watesan ukuran utawa jumlah karo layanan persiapan FBA. Kajaba iku, layanan persiapan ora larang regane.

Kanthi kamardikan sampeyan bakal duwe, bisnis sampeyan bakal nemokake cakrawala anyar. Sampeyan bakal dadi yakin. Sampeyan bisa nggoleki produk sumber, ing njaba pasar lokal sampeyan. Iki bakal nambah bathi, macem-macem, lan kualitas.

Apa layanan persiapan lan inspeksi Amazon FBA

Layanan persiapan FBA lan Amazon Inspeksi FBA perusahaan pihak katelu. Sing nawakake macem-macem fasilitas migunani kanggo vendor Amazon FBA. Sawetara saka layanan lagi mriksa pangiriman kanggo mesthekake yen padha tundhuk karo standar bakul Amazon. kemasan kiriman barang Amazon, lan liya-liyane.

Wacan sing disaranake:Layanan Inspeksi lan Persiapan Amazon FBA paling apik ing China

Inspeksi FBA

Napa sampeyan butuh layanan persiapan Amazon FBA?

Nalika kita mbukak bisnis, apa prioritas utama kita? Kuwi bener! Prioritas utama kita nalika mbukak bisnis yaiku:

  • Satisfaction
  • Maksimalake bathi
  • Kurang gaweyan
  • Luwih gratis wektu
  • Pilihan kanggo ngluwihi bisnis kita
  • keamanan
  • Ngapikake hubungan pelanggan

Layanan persiapan Amazon FBA bakal mbantu sampeyan kabeh iki. Ayo ndeleng carane:

1. Tuku saka grosir

Amazon FBA duwe kabijakan persiapan sing ketat kanggo item kasebut. Sampeyan kudu ngetutake sing padha nuntun. Yen ora, sampeyan kudu ngadhepi akeh kesulitan. Yaiku, kiriman sampeyan bisa telat, bali utawa ditolak dening gudang FBA. Amazon bisa ngisi ragad tambahan kanggo sampeyan ora netepi.

Utawa, dheweke bisa nglarang kiriman sampeyan ing salawas-lawase kanthi pelanggaran sing terus-terusan. Nanging, aja kuwatir. Mulane sampeyan butuh layanan persiapan Amazon FBA. Perusahaan Fba prep ngurusi kabeh repot. Staff experienced ndadekake Panjenengan produk sampurna kanggo Amazon gudang.

Dheweke duwe kabeh sing dibutuhake kanggo kemasan & perlindungan. Dheweke uga wis nguji produk sampeyan miturut panjaluk FBA. Pre-test iki nyuda jumlah bali. Dadi, sampeyan entuk luwih akeh kesempatan kanggo entuk ulasan sing apik. Lan sing marem!

2.Lokasi

Nalika nggunakake layanan persiapan amazon, sampeyan ora bakal kehabisan stok. Meh saben pusat prep amazon duwe papan kanggo nyimpen produk sampeyan. Ora ana watesan panyimpenan.

Kajaba iku, padha nawakake jumlah nominal biaya. Sanadyan padha duwe Long-Term-Panyimpenan ragad nalika kita latihan ing Amazon FBA gudang.

Sampeyan bisa sijine paling produk ing Amazon FBA panyimpenan layanan prep. Penjual sing berpengalaman nyaranake supaya ora nggawa stok luwih saka 3 wulan. Amarga biaya saben kaki kubik bakal terus mundhak.

Kajaba iku, sawetara perusahaan persiapan FBA ana ing zona bebas pajak. Kanthi milih iki minangka layanan persiapan, sampeyan bisa nyuda pajak. Kanggo rincian liyane, sampeyan bisa takon akuntan. Dadi, iki

3. Wektu lan dhuwit-nyimpen

Amazon FBA prep lan layanan kapal nggampangake cara bisnis ritel online. Nalika nggunakake, sampeyan duwe wektu luang. Luwih akeh wektu luang, luwih akeh cakrawala sing bisa ditemokake.

Wektu iki bisa mbantu njupuk review pelanggan lan nambah produk. Utawa, ngganti produk karo item sing dikarepake. Kajaba iku, sampeyan bisa nglampahi wektu iki ing omah karo kulawarga.

4. Sukses

Sukses minangka tujuan utama. Sampeyan bisa entuk goal iki gampang banget ing lingkungan otomatis. Sampeyan mung kudu fokus ing apa sing paling sampeyan bisa entuk. Dadi konsisten lan tindakake dalan. Layanan persiapan FBA bakal mbantu sampeyan entuk.

Wacan sing disaranake:Layanan Agen Sumber FBA Amazon paling apik ing China

Kepiye Pilih Layanan Prep Amazon FBA kanggo bisnis FBA sampeyan?

Kanggo milih layanan persiapan FBA Amazon sing paling apik, sampeyan kudu nimbang iki:

1. Rega

Sampeyan nindakake bisnis kanggo bathi. Dadi, sing pertama sampeyan bakal weruh yaiku endi sing luwih murah. Banjur sampeyan bakal nggawe dhaptar luwih kompak kanthi milih sing duwe opsi ekstra.

Salajengipun, sampeyan bakal takon wong sing nggunakake. Kajaba iku, review sing diwenehake ing macem-macem klompok media sosial.

2.Lokasi

Lokasi minangka sing paling penting nomer loro. Sampeyan kudu ngurutake carane cocok kanggo sampeyan. Sampeyan kudu netepake jarak lan biaya sing kudu dibayar kanggo Impor.

Sepira luwih cedhak karo grosir sampeyan?

Apa kahanan cuaca?

Apa padha gampang dicedhaki?

Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake luwih saka siji layanan persiapan Amazon FBA.

Iki bakal mbantu ngirit dhuwit lan wektu. Kajaba iku, aja milih layanan Amazon FBA pihak katelu adhedhasar jarak. Amarga Amazon ora perlu nyimpen ing fasilitas sing padha saben wektu. Pilih kanthi rasional, nalika nimbang kabeh faktor sing bisa ditindakake.

3. Pajak dodolan

Pajak Penjualan bisa mengaruhi bathi sampeyan. Nalika sampeyan nggoleki lokasi, priksa uga pajak. Sawetara negara duwe pajak sing dhuwur lan sawetara sing kurang. Sawetara malah zona bebas pajak.

Sing sampeyan bakal weruh variasi ing saindenging jagad. Sampeyan bisa njupuk saran iki saka akuntan kanggo nguripake iku prasaja lan duwe bathi.

4. Fasilitas panyimpenan

Ing bab sabanjure sampeyan kudu nemokake iku fasilitas Storage. Fasilitas panyimpenan dadi perhatian utama. Sampeyan bisa netepake FBA saben perusahaan adhedhasar sawetara faktor.

Yaiku, pira regane fasilitas kasebut?

Apa watesan panyimpenan?

Apa dheweke nawakake layanan palleting?

Apa dibangun tetep ing tampilan manajemen bencana?

Apa fasilitas kasebut nyedhiyakake lingkungan sing dikontrol?

Apa suhu internal bisa digunakake kanggo sampeyan?

Apa tingkat kelembapan?

Apa padha njaga rekor kanggo periode rak barang kanthi tanggal kadaluwarsa?

Apa pengalaman para penjual liyane ing bisnis karo fasilitas kasebut?

Analisa kritis saben rincian cilik amarga iku apik kanggo usaha ing mangsa ngarep. Yen sampeyan mikir fasilitas panyimpenan duwe rekaman apik, tandhani ing dhaptar sampeyan.

5. Wektu pangolahan

Wektu pangolahan minangka salah sawijining faktor sing paling penting kanggo menehi peringkat layanan persiapan.

Yaiku, sepira cepet layanan persiapan FBA Amazon?

Pira wektu sing bakal ditindakake sawise nampa kiriman?

Pira wektu sing ditindakake ing label lan kemasan?

Pungkasan, apa wektu sakabèhé saka kiriman menyang gudang FBA?

Umume layanan persiapan pratelan wektu pangolahan antarane 24 nganti 48 jam. Maneh, priksa ulasan para adol ing bisnis. Ulasan tansah menehi spektrum kasunyatan sing jelas.

6. Inspeksi FBA

Cara inspeksi minangka aspek pungkasan lan penting kanggo milih layanan persiapan FBA. Pemriksaan ana rong jinis;

Inspeksi produk sing rusak lan rusak:

Nalika kiriman sampeyan teka ing perusahaan layanan persiapan. Sawetara barang bisa uga rusak sajrone gerakan. Sampeyan kudu ngerteni manawa perusahaan nawakake inspeksi utawa ora.

Minangka penting banget. Pelanggan sing duwe barang sing rusak bakal dadi nasib ala kanggo sampeyan. Dheweke bisa menehi ulasan ala sing bisa nyebabake kredibilitas sampeyan. Uga, yen padha bali bakal dadi boros wektu.

Regejegan yen Sampeyan Nampa Barang Cacat

inspeksi Packaging:

Amazon wis menehi sakumpulan instruksi babagan cara inspeksi. Sampeyan kudu nggawe manawa perusahaan sing dipilih duwe riwayat layanan kemasan sing apik.

Deleng kiriman saka Adol Amazon. Waca utawa takon apa sing dikira babagan layanan persiapan FBA babagan iki. 

Pemeriksaan kemasan

Layanan persiapan FBA Amazon paling apik ing China

Ayo goleki sawetara layanan persiapan FBA Amazon sing paling apik kanggo sampeyan ing China. 

1. LeelineSourcing

The Sumber Leeline minangka salah sawijining sumber lan layanan persiapan FBA sing paling apik kanggo sampeyan ing China. Layanan yaiku Sumber Produk, Inspeksi Kualitas, Layanan Persiapan FBA, lan Layanan Pengiriman FBA.

In Sumber Produk, sampeyan mung bisa ngirim gambar produk lan padha bakal sumber kanggo. Brand minangka sing dikarepake. Sajrone proses iki, sampeyan bisa nganyari ing saben interval saka Manufaktur. Sampeyan bisa ngrampungake produk sawise ujian. Sawise konfirmasi, tim bakal Quality mriksa produk lan nuduhake laporan.

Dheweke nyimpen produk sampeyan kanthi gratis sajrone 30 dina wiwitan. Iki bakal mbantu sampeyan tuku produk liyane lan ngirim kanthi jumlah sing luwih gedhe kanggo nyuda biaya pengiriman.

Menapa malih, padha njupuk 7 dinamis gambar saben produk kanggo toko Amazon sampeyan. Gambar-gambar iki ndadekake produk sampeyan katon beda karo liyane.

The Layanan kapal Amazon FBA nawakake barang lan makelar pabean. Kajaba iku, nyedhiyakake fasilitas gudang ing Source (China) lan akeh tujuan ing ndonya.

Kajaba iku, uga nyedhiyakake Asuransi Kargo. Uga tindakake aturan ketat Labeling, packaging, lan pengawasan. Banjur dheweke ngirim menyang toko FBA nalika sampeyan takon.

LeelineSourcing

2. FBA Ops

FBA Ops iku layanan persiyapan Amazon FBA basis China liyane karo prices competitive. Wis extension saka pilihan produk. Perusahaan persiapan FBA iki mbantu nggoleki supplier lan produk. Yen sampeyan pengin, dheweke uga bisa nggoleki. Lan nuduhake rega paling murah kanthi rembugan karo manufaktur.

Kajaba iku, dheweke bakal milih produk kanggo sampeyan lan nggawa menyang inventaris. Ngendi dheweke mriksa lan nuduhake laporan karo sampeyan. Banjur FBA Ops bakal nyiapake produk sampeyan miturut resep Amazon FBA.

Kabeh label lan FNSKU disetel lan ngirim menyang Amazon Panjenengan Gudang FBA ing endi wae ing Donya. FBA Ops uga nyedhiyakake solusi sing bisa disesuaikan kanggo produk sampeyan. Dheweke uga menehi inspeksi pallet kanggo mriksa yen palet kasebut miturut Amazon FBA dikarepake.

3. FBAChiever

FBA Achiever iku sawijining perusahaan Amazon FBA prep lan layanan kapal. Dheweke metu saka wong liya kanthi duwe tim inspeksi ing saindenging jagad. Hubungi dheweke, dheweke bakal ngirim inspektur kanggo mriksa.

Kajaba iku, dheweke nuduhake laporan pemeriksaan lengkap sajrone 24 jam. Kajaba iku, pamriksa dhasar kasebut gratis. Kanggo inspeksi luwih dhisik, dheweke ngisi ragad nominal.

Iki gumantung saka jumlah inspektur sing ditindakake. Dheweke ahli ing label, kemasan, lan pamriksa. Perusahaan persiapan lan kapal FBA iki ngirim produk sampeyan langsung menyang gudang FBA. Ana kacepetan Processing cepet. Dheweke uga menehi jaminan dhuwit bali.

FBAChiever

 4. FBA Sumber China

FBA Sumber China yaiku layanan persiapan FBA sing mentas akeh. Kajaba iku, domain bisnis liyane yaiku FBA Sumber lan Logistik adhedhasar ing China. Nalika Pemasaran, lan dhukungan pangembangan produk saka Israel. FBA sumber China bakal mbantu sampeyan milih produk. Kajaba iku, dheweke luwih seneng produk unik kanggo saben klien.

Dheweke uga bisa nyedhiyakake produk sing dikarepake. Dheweke duwe fasilitas inspeksi, label lan kemasan kanthi cepet. FBA Sumber China duwe gudang kasedhiya ing China lan Amerika Serikat (LA). Sampeyan uga bisa nyimpen produk ing AS. Nawakake persiapan FBA iki bea cukai. Kajaba iku, bisa langsung dikirim menyang gudang FBA ing saindenging jagad.

11-fbasourcingchina

5. Penasehat QC

Penasehat QC yaiku perusahaan layanan persiapan FBA Amazon. QC Advisor wis expertise ing pengawasan lan Kontrol kualitas. Dheweke nyedhiyakake layanan persiapan lan kapal menyang penjual FBA tuku saka China. Dheweke duwe tim ngurutake, kemasan, lan label sing cepet lan dipercaya.

Uga, dheweke koordinasi kanthi apik nggunakake sistem kabar online. Dheweke bisa ngandhani babagan logistik sampeyan saka China.

 Layanan persiapan FBA paling apik ing AS

1. Prep FBA Kula

Persiapan FBA kula yaiku layanan persiapan sing adhedhasar ing AS. Wholesalers saka Amerika Serikat sing pamirsa. Watesan paling sethithik sampeyan bisa nyimpen yaiku 250 unit lan bisa diperpanjang. Layanan tambah lan biaya sing murah nalika sampeyan pindhah menyang rencana sing luwih gedhe.

Fungsi utama yaiku nampa produk sampeyan. Banjur bakul ngakoni nampa lan dikonfirmasi.

Sawise label kasebut, bungkus, invoice lan pemeriksaan lengkap diwiwiti. Iki bisa njupuk 24 nganti 48 jam. Iku gumantung ing paket apa sampeyan langganan.

Ora ana biaya outbound. Nyedhiyakake panyimpenan lan dhaptar gratis. Layanan Amazon FBA iki nyedhiyakake dhukungan pelanggan aktif.

Persiapan FBA kula

2. PREP IT! PAKET! KAPAL!

Siapke! Bungkus! Kirimake! Sing padha nindakake. Layanan persiapan iki ora ana watesan. Sampeyan bisa nyimpen malah siji unit. Iki minangka layanan persiapan murni, kabeh selaras karo gudang FBA.

Kabeh ukuran lan jadwal dituruti kanthi ketat. Padha ora kurban adat reresik utawa layanan sumber. Iku murni layanan persiapan FBA.

3. FBA Prep & Go

FBA Prep and Go minangka layanan persiapan adhedhasar AS paling cepet. Ora ana langganan. Padha pindhah karo aliran. Thleastno kritéria minimal utawa maksimum. Yen sampeyan rumangsa ora aman kanggo nuduhake sampeyan Akun pusat penjual. Ora masalah! Layanan FBA Prep bisa nggarap sampeyan yen sampeyan setuju.

Dheweke bisa nyedhiyakake layanan lengkap kanggo tugas siji saka layanan persiapan FBA. Dheweke ora nampa produk sing rapuh lan alus. Kajaba iku, dheweke ora menehi layanan kanggo sembako, produk Hazmat lan Kecantikan. Dheweke duwe rega nominal lan layanan pelanggan sing cepet banget.

FBA Prep & Go

4. Pusat Prep Kula

Pusat Prep Kula nampa produk saka kabeh jinis bakul lan bisa nyiyapake. Pusat persiapan nampa kiriman internasional.

Kajaba iku, priksa, label lan bungkus kanggo gudang FBA. Jadwal ragad kasebut miturut jumlah barang saben bundel. Yen sampeyan adol produk ing set, layanan persiapan iki kanggo sampeyan.

5.California FBA Prep Service

Layanan Prep FBA California iku layanan FBA prep cilik. Lagi dealing karo bakul mlebu. Ing kono sampeyan bisa nyimpen produk kanggo wektu winates. Sawisé iku, padha ngisi sampeyan. Yen sampeyan bakul internasional lan adol ing AS ora dianjurake kanggo sampeyan.

Layanan Prep FBA California

 Layanan Prep FBA ing uk

1. Kapal FBA UK

Kapal FBA UK minangka salah sawijining layanan persiapan FBA Amazon paling tuwa ing Inggris. Dheweke bisa nulungi sampeyan babagan apa wae sing sampeyan rasakake. Padha bisa mbantu karo Ngimpor saka China menyang bea cukai. Dheweke uga bisa mbusak pembayaran PPN lan reresik khusus.

Layanan iki dipercaya banget lan bakal mbantu bisnis sampeyan tuwuh luwih cepet. Dheweke nangani samubarang kanthi profesional. Sampeyan ora ngerti carane ngemas sawetara item. 14 dina pisanan panyimpenan gratis. Sawise iku, sampeyan kudu mbayar ragad saben sasi.

2. We Prep FBA

Kita Prep FBA menehi jumlah nominal ragad. Kerjane ing meh kabeh domain sing ana gandhengane karo persiapan lan panyimpenan ing Inggris. Kita nyiyapake FBA minangka salah sawijining layanan persiapan fba amazon paling apik ing Inggris. Dheweke bisa nangani kiriman internasional. Kajaba iku, dheweke bisa mriksa, menehi label lan ngemas.

Salajengipun, padha bisa nyimpen ing prices menarik. Uga, nangani bundling lan bali miturut syarat Amazon FBA.

3.FBA Prep Service UK

Layanan Prep FBA UK uga minangka salah sawijining layanan persiapan FBA ing Inggris. Dheweke duwe waralaba ing saindenging Inggris. Luwih akeh mbantu bisnis sampeyan tuwuh kanthi ndhukung sampeyan kanthi cara sing bisa ditindakake. Dheweke nyiyapake produk sampeyan kanthi profesional.

Uga, mbantu sampeyan ngembangake luwih akeh kanthi menehi saran produk sing luwih apik kanggo sampeyan. Panyimpenan kasedhiya ing kene kanthi rega murah kanthi paket sing menarik.

Layanan Prep FBA UK

4.Minatus UK Amazon FBA Pre Prep

Minatus minangka layanan persiapan paling gedhe ing Inggris lan EU. Dheweke kerja ing domain sing luwih gedhe. Kanthi layanan persiapan FBA sampeyan bisa ngluwihi bisnis ekspor-impor.

Kajaba iku, sampeyan uga bisa ngedol ing liyane platform eCommerce. Dheweke nyelehake produk sampeyan kanthi cara sing paling cepet. Sanajan, dheweke uga nyedhiyakake layanan pangiriman.

5. Gampang Prep UK

Gampang Prep UK ana ing Inggris. Iki minangka layanan persiapan FBA Amazon paling apik sing duwe spesialisasi nyedhiyakake Arbitrase Online (OA). Iku nggawe urip gampang!

Layanan iki nyiyapake, ngemas lan ngirim produk menyang Amazon FBA. Kanthi iki, sampeyan bisa ngembangake bisnis sampeyan. Dheweke duwe dhukungan layanan pelanggan sing apik.

Gampang Prep UK

 

Layanan Prep FBA paling apik Australia

1. Prep Service Australia

Layanan Prep FBA Australia iku layanan prep paling misuwur ing Australia. Dheweke nyedhiyakake inspeksi, label, lan kemasan kanthi profesional.

Kajaba iku, layanan persiapan iki mbutuhake 24 nganti 48 jam kanggo nganyari inventaris sampeyan. Iki nggawe dodolan FBA luwih apik lan ora diganggu. Dheweke duwe dhaptar produk khusus sing entuk. Dheweke luwih seneng pelanggan kanggo ngatasi barang kasebut.

2. AUSFF

Australia Freight Forward uga layanan paling apik sing bisa ngotomatisasi bisnis FBA. Dheweke nyedhiyakake solusi logistik sing apik nalika sampeyan ngimpor barang. Dhukungan pelanggan bakal mbantu sampeyan ing kabeh cara.

Kajaba iku, persiapane layanan menehi pengawasan kualitas apik. Paket tim profesional, label, lan dikirim kanthi elegan menyang gudang FBA sampeyan. Manajemen wektu apik. Kajaba iku, padha duwe biaya cukup kanggo fasilitas panyimpenan. Iki kudu dipilih kanggo FBA Australia.

AUSFF

3. Fwd Kanggo Amazin

Fwd Kanggo Amzin iku layanan adhedhasar Canadian. Padha nindakake bisnis ing collaboration karo Layanan Prep FBA Australia. Layanan persiapan iki kerja sama WE PREP FBA ing Inggris. Iki wis mbukak bisnis kanggo adol FBA ing kabeh wilayah kasebut.

4. OZ FBA persiapan

OZ FBA persiapan iku layanan cepet nanging wis prices relatif dhuwur. Yen sampeyan kudu nyepetake layanan persiapan sampeyan. Perusahaan layanan persiapan iki bakal mbantu sampeyan.

5. Terusake menyang FBA

Terusake menyang FBA apik kanggo layanan persiapan FBA mlebu. Layanan panyimpenan luwih murah nanging ora duwe macem-macem paket.

Dadi yen sampeyan bakul FBA Australia karo kesempatan mlebu. Sampeyan bisa nemokake luwih akeh kanthi nggawe pesenan kerja.

Terusake menyang FBA

 

Layanan Prep Amazon FBA paling apik Kanada

1.AMZ Prep Kanada

AMZ prep Kanada tawaran ing mlebu nampa layanan FBA prep. Dadi luwih apik kanggo para adol sing kerja ing AS lan Kanada. Layanan iki uga duwe tim sing dilatih kanggo menehi label, kemasan, lan inspeksi.

Kajaba iku, persiyapan manajer akun sing paling apik kanggo ndeleng kabeh karya rampung ing wektu nyata.

2. Kanada Prep Lan Fulfillment

Layanan persiapan FBA iki iku paket lengkap. Dheweke ngetutake kabeh prosedur layanan persiapan Amazon. Kajaba iku, padha duwe kapasitas panyimpenan gedhe kanthi biaya sing cukup.

Pungkasan, sampeyan bisa ngimpor apa wae saka njaba wates. Mitra pengiriman bakal mbantu ngimpor. Iki bisa nggedhekake bathi ngluwihi pangarepan.

Kanada Prep lan Fulfillment

3. Prep

Prep Utara uga minangka salah sawijining perusahaan persiapan FBA Amazon sing paling apik. Iki luwih kaya persiapan lan kapal FBA. Kanthi akeh konten ing situs resmi. Malah bisa mbantu sing paling bodho ngerti cara kerjane.

Kajaba iku, kanthi layanan persiapan FBA lengkap, uga menehi kesempatan liyane kanggo ngembangake. Sampeyan uga bisa nggunakake platform liyane kanggo promosi produk nalika nggunakake panyimpenan.

4. Prep

Ya Prep iku perusahaan FBA prep cilik karo sawetara karyawan sauntara. Rega apik kanggo label, kemasan, bundling, lan panyimpenan. Nanging amarga kahanan sing durung mesthi karyawan, produk FBA sampeyan bisa telat.

Yeg Prep

Top 10 layanan gudang persiapan FBA

1. Fleksibel

Flexport minangka salah sawijining gudang persiapan paling gedhe kanthi platform berbasis awan. Platform iki ngotomatisasi siklus rantai pasokan lengkap. Flexport ndhukung layanan persiapan FBA Amazon.

Iki mbantu Adol Amazon kanggo ngerteni masalah spasi ing gudang Amazon. Biaya Flexport adhedhasar petungan saben palet.

2. Freightos

Freightos mbantu para penjual ing amazon FBA supaya cepet. Sampeyan bisa ndeleng kiriman ing wektu nyata. Salah sawijining layanan gudang paling dhuwur sing nambah bisnis.

3.Layanan McKenzie

Layanan McKenzie minangka layanan Gudang paling cepet katelu. Layanan persiapan FBA iki kalebu 5 langkah sing gampang. Pisanan, sampeyan nggawe akun.

Banjur, kirim barang menyang perusahaan layanan persiapan. Salajengipun, nalika item tekan sampeyan entuk kabar.

Sabanjure, Proses item.

Lan pungkasan, dheweke ngirim menyang Gudang Amazon, nalika sampeyan ngirim label FBA. Mekaten.

Layanan McKenzie

4. EZ Prep

EZPrep uga minangka layanan persiapan FBA sing kuat banget. Sampeyan kudu ngubungi dheweke. Dheweke bakal nanggapi sampeyan bali. Nggawe akun. Iki menehi akses menyang portal kasebut.

Marang rencana kiriman liwat akun bakul. Pangiriman bisa saka endi wae ing jagad iki. Yen wis tekan, mbayar.

Mekaten. Sawise iku, saben lan kabeh bakal ana ing portal kasebut. Sampeyan bakal diwenehi kabar maneh nalika tekan gudang FBA.

5. Angkutan FBA

Layanan persiapan iki paling apik kanggo China menyang Amazon FBA. Sampeyan mung nyedhiyakake produk sampeyan. Kabèh bakal dilakoni dhéwé.

Saka ngajokake ISF menyang reresik khusus, lan tekan Amazon FBA ing endi wae ing jagad iki. Layanan persiapan FBA Amazon iki luar biasa.

6.Shapiro

Shapiro minangka layanan logistik kanthi keahlian ing layanan persiapan FBA. Kasus sing padha marang wong-wong mau saka ngendi arep milih. Iku kabeh. Dheweke bakal nindakake liyane. Perusahaan-perusahaan kasebut wis nggawe pajak lan kabeh kewajiban liyane kanthi gampang.

Shapiro

7. FBA Flex Prep

FBA FlexPrep minangka perusahaan layanan logistik pihak katelu liyane. Layanan persiapan FBA Amazon iki uga minangka alat sing kuat banget. Nggawe urip bakul Amazon kepenak. Padha tindakake precedent padha. Kirimi wong-wong mau! Siapke wong-wong mau! lan Rampung! Padha ngisi saben unit.

8. Etailz

Iki minangka platform layanan persiapan sing paling terang. Sampeyan mung kudu milih kabijakan lan cara ngirim produk sampeyan. Etailz bakal nindakake liyane.

9.Layanan Persiapan Timur

Kirim langsung menyang alamat layanan Prep Timur. Nalika produk sampeyan tekan. Panyedhiya layanan persiapan FBA iki bakal nampa. Banjur, dheweke bakal mriksa, ngemas, lan menehi label. Lan ngirim bali menyang tujuan pungkasan ing 24 jam. Karya wis rampung.

Layanan Persiapan Timur

10. ShipBob

ShipBob uga kalebu perusahaan layanan persiapan FBA sing paling dhuwur. Iku panyedhiya logistik pihak katelu. ShipBob wis ngganti urip Penjual lan konsumen. Layanan kasebut katon ora mungkin. Thanks kanggo wong-wong iki sing nulungi kita lan menehi kesempatan.

 kesimpulan

Layanan persiapan Amazon FBA wis nyuda eCommerce sing isih ana.

Saiki, sampeyan bisa nindakake bisnis ing endi wae ing negara tanpa kehadiran fisik.

Thanks kanggo layanan persiapan FBA iki sing menehi kesempatan perdagangan gratis lan tanpa wates. Entuk ora nate gampang.

Saiki sampeyan ngerti kabeh konsep layanan persiapan FBA Amazon.

Kajaba iku, cara dheweke ngotomatisasi kabeh jagad eCommerce.

 

Pandhuan Ultimate kanggo Amazon FBA Prep

Kutipan: Iki guide kanggo Amazon Layanan persiapan FBA nyakup proses nyiyapake akun sampeyan, miturut syarat kemasan Amazon, lan paket kemasan.

Amazon FBA (Fulfillment by amazon) nyederhanakake proses kanggo adol nanging penting kanggo netepi syarat kasebut supaya bisa ngoptimalake layanan iki.

Wong ing saindenging jagad nggunakake Amazon minangka platform kanggo adol produke. Amazon nawakake opsi FBA (kapenuhan Amazon), sing nyedhiyakake solusi sing prasaja lan efisien kanggo pangiriman lan ngasilake kabeh produk.

Waca pandhuan iki kanggo mangerteni apa Amazon FBA, carane entuk manfaat kanggo para penjual, cara kerjane, lan carane Amazon FBA nyiyapake item sampeyan.

Apa Amazon FBA?

Cukup, Amazon FBA minangka layanan ing ngendi dhaptar perusahaan produk, item, utawa bundel barang sing didol lan ngirim produk menyang Amazon. Amazon nyimpen produk kasebut banjur dikirim lan nangani paling akeh aspek layanan pelanggan.

 

Keuntungan Nggunakake Amazon FBA

Salah sawijining keuntungan utamane nggunakake layanan FBA Amazon yaiku para penjual ora perlu nangani pengiriman, mbalekaken, utawa bali. Amazon wis ngembangake proses distribusi kanthi lengkap lan para pelanggan wis ngandelake pangiriman sing cepet lan efisien.

Bakul lan panuku padha duwe tentrem atine ngerti pesenan bakal dikirim metu langsung lan proses bali bakal prasaja. Iki nerjemahake menyang ngirit wektu lan dhuwit kanggo para penjual.

 

Carane Fulfillment dening Amazon Works

Iku cukup gampang kanggo njupuk kauntungan saka layanan FBA Amazon. Nanging, penting banget kanggo nggunakake Layanan persiapan FBA Amazon kanggo nyiyapake lan mesthekake yen Amazon bakal nepaki pesenan ing mangsa ngarep.

  1. Nggawe FBA

Mlebu menyang Bakul Amazon akun lan klik link menyang nambah FBA kanggo akun. Iki bakal mesthekake yen Amazon bakal nepaki dhaptar mangsa sampeyan. Yen sampeyan durung duwe akun penjual, atur siji sadurunge.

Yen sampeyan wis duwe listings ing Amazon, iku prasaja Ngonversi menyang FBA. Saka akun bakul sampeyan, pindhah menyang Atur Inventaris kaca. Nyorot dhaptar sing pengin dikonversi menyang FBA, klik ing tumindak tombol, banjur pilih Ngonversi menyang Amazon Fulfillment.

1-Convert-to-Amazon-Fulfillment
  1. Nggawe Listing Produk

Iki ngendi sampeyan bakal nambah Panjenengan produk menyang Amazon katalog kanthi individu, akeh, utawa kanthi nggabungake piranti lunak manajemen produk karo API Amazon.

  1. Siapke Produk Panjenengan

Sampeyan bakal nyiyapake lan ngemas barang-barang sampeyan supaya aman lan aman. Persiapan FBA Amazon iki minangka proses kemasan pungkasan kanggo barang sampeyan.

Priksa manawa kanggo ngamanake barang sing longgar lan bungkus barang sing rapuh kanggo lelungan sing aman. Gunakake tape kemasan supaya kothak tetep disegel nalika transit. Kanggo nyederhanakake layanan persiapan FBA Amazon, deleng Amazon prep preferred lan pangiriman Penyetor ing situs web.

  1. Kirim Produk Sampeyan menyang Amazon

Sabanjure, sampeyan bakal nggawe label pengiriman. Amazon nawakake adol online alat uga diskon karo operator partner. Sampeyan pengin nglacak kiriman nalika lelungan menyang Pusat pemenuhan Amazon.

Pilihan liyane yaiku partner karo perusahaan sing duwe spesialisasi ing kiriman menyang Amazon. Perusahaan-perusahaan kasebut nyederhanakake lan nyepetake proses pengiriman supaya sampeyan bisa ngilangi kerumitan lan keprihatinan babagan kiriman sampeyan.

3-Kirim Produk menyang Amazon FBA
  1. Pelanggan Mesen Produk lan Amazon Picks, Packs, lan Kirimi

Sawise pelanggan tuku produk sampeyan, Amazon ngisi pesenan kanthi cepet lan efisien. Pelanggan Amazon Prime mesthi nampa pengiriman gratis nanging kabeh pelanggan bisa entuk pengiriman gratis.

Iki mupangati amarga pelanggan milih produk kadhaptar ing Amazon khusus kanggo nampa layanan terkenal iki.

Sawise Amazon ngirim produk sampeyan, dheweke ngirim informasi pelacakan menyang pelanggan. Sampeyan bisa fokus ing njaga persediaan lan sade produk lan Amazon bakal nangani rincian kapal lan bali.

4-Pelanggan-Pesen-Produk-Sampeyan-lan-Pilihan-Amazon,-Paket,-lan-Ships-Iku
  1. Amazon Nyedhiyani Dhukungan Pelanggan ing Produk sing Sampeyan Adol

Amazon duwe tim layanan pelanggan sing misuwur ing saindenging jagad sing bakal nangani kabeh aspek panjaluk pelanggan, mbalekaken, lan ngasilake produk sampeyan. Pusat layanan pelanggan tansah mbukak, sing nggawe pelanggan seneng.

Ana mupangat sing luar biasa kanggo nduwe reputasi Amazon lan layanan pelanggan ing mburi produk sampeyan, paling ora nambah kapercayan pelanggan. Konsumen luwih seneng blanja kanthi jeneng sing dipercaya lan kondhang lan Amazon pancen kaya ngono.

  1. Nggawe Paling GRATIS Pengiriman Sedina

Amazon Perdhana pelanggan nampa free kapal siji dina ing kabeh pesenan. Sampeyan bisa mesthekake yen produk sampeyan layak kanthi mesthekake yen inventaris sampeyan diisi kanthi rutin. Amazon nyedhiyakake penjual karo laporan restock kanggo mbantu njaga tingkat persediaan target.

Kanthi nggunakake layanan pemenuhan amazon, sampeyan bisa nyedhiyakake pengalaman blanja sing luwih apik kanggo para pelanggan.

5-Nggawe-Paling-Gratis-Sawijining-Pengiriman

Amazon FBA Service Packaging Requirements

Amazon nambah kemungkinan produk sampeyan teka kanthi aman lan aman ing tangan pelanggan liwat syarat lan pedoman kanggo kemasan.

Persiapan Amazon FBA sing tepat njamin luwih sithik karusakan utawa mundhut. Sampeyan bisa ngetutake pedoman kasebut dhewe utawa sampeyan bisa melu layanan sing duwe spesialisasi ngirim produk menyang Amazon.

Persyaratan kasebut penting amarga Amazon duwe hak kanggo nolak, mbalekake, utawa ngemas maneh produk apa wae sing teka ing pusat pemenuhan kanthi kemasan sing ora cocog utawa ora cocog kanthi biaya sampeyan.

  1. Aturan Packaging Umum

  • FNSKU (Fulfillment Network Stock Keeping Unit): FNSKU kudu unik lan kudu cocog karo siji produk unik. Produk kanthi warna utawa ukuran sing beda-beda kudu ngemot FNSKU sing unik. Contone, yen sampeyan adol loro kaos sing padha ing werna sing beda, saben klambi bakal duwe produk FNSKU.Pls Prep FBA sing kapisah miturut ketat. label fba amazon syarat.
6-FNSKU-(Fulfillment-Network-Stock-Keeping-Unit)
  • Nelusuri: Saben unit kudu duwe barcode njaba sing bisa dipindai supaya gampang dilacak utawa nomer sing cocog sing bisa diwaca wong. Iku kudu gampang diakses. Priksa manawa kanggo nutupi barcode sing ana nganggo tape opaque utawa spidol tip felt ireng.
  1. Aturan Packaging miturut Kategori

Syarat kemasan bisa beda-beda kanggo item tartamtu ing kategori apa wae. Ing ngisor iki aturan layanan persiapan FBA Amazon kanggo kategori tartamtu.

  • Produk Loose
    • Sampeyan kudu ngemas saben unit produk ing siji paket sing aman. Iki kalebu buku ing pirang-pirang set volume.
    • Priksa manawa sampeyan menehi label produk sing bakal didol minangka set. Label kasebut kudu ujar "Iki minangka set" utawa "Aja misahake."
    • Amazon ora ngumpulake produk.
    • Unit sing dibungkus nganggo lengen utawa kantong sing longgar kudu dibungkus utawa diamanake nganggo pita non-adhesive utawa tape sing bisa dicopot.
    • Footwear saka bahan apa wae kudu dibungkus supaya ora ana bahan sing katon. Bisa diselehake ing kothak sepatu utawa tas poli. Kantong poli kudu duwe label kanthi peringatan sesak napas.
  • Unit Kothak

    • Kothak kudu enem sisi, ditutup kanthi lengkap, lan angel dibukak.
    • Kothak kudu ora ambruk nalika tekanan medium ditrapake.
    • Unit kothak sing duwe perforasi sisih utawa bukaan kudu lulus tes gulung telung kaki. Sampeyan bakal nyelehake kothak sapisan ing saben sisih lan sapisan ing pojok. Yen kothak gagal bagean saka tes, sampeyan kudu nyelehake ing tas poli kanthi bebaya sesak.
  • Unit Poly Bag

Sampeyan kudu mesthekake yen tas poli memenuhi syarat Amazon iki:

  • Kantong poli sing duwe bukaan limang inci utawa luwih gedhe kudu duwe peringatan sesak napas, sing bisa dicithak ing tas utawa ditempelake ing label sing katon jelas.
  • Kantong poli kudu transparan.
  • Polybag kudu barcode utawa XOO- label sing scannable liwat tas utawa XOO- utawa label ASIN ing tas.
7-Poly-Bag-Unit
  • Tanggal kadaluwarsa

    • Wajib yen produk sing kadaluwarsa duwe tanggal kadaluwarsa sing dicithak ing karton master kanthi font 36-titik utawa luwih gedhe. lan ing unit individu.
    • Tanggal kadaluwarsa kudu ditampilake ing format MM-DD-YYYY utawa MM-YYYY.
    • Yen tanggal kadaluwarsa salah format, sampeyan bisa masang label karo tanggal ing format sing bener.
    • Tanggal kadaluwarsa ing produk sing ana ing kemasan, kayata jar kaca utawa botol, kudu duwe tanggal kadaluwarsa sing bisa diakses kanggo asosiasi Amazon sajrone proses panampa.
    • Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk karo tanggal kadaluwarsa, waca Persediaan FBA tanggal kadaluwarsa.
  1. Requirements Poly Bag tartamtu

Ana syarat khusus kanggo tas poli sing digunakake kanggo nglindhungi produk:

  • Bebaya sesak kanggo tas poli kanthi bukaan limang inci utawa luwih kudu katon lan netepi pedoman ing ngisor iki kanggo ukuran font minimal (yen ora, Amazon bisa uga tas maneh kanthi biaya penjual).
    • 60 inci utawa luwih: font 24-titik
    • 40 kanggo 59 inci: font 18-titik
    • 30 kanggo 39 inci: font 14-titik
    • 29 utawa kurang inci: font 10-titik
  • Kanthong tas kudu paling sethithik 1.5 mil (sewu inci).
  • Kantong kasebut kudu ditutup kanthi lengkap.
  • Tas poli bisa uga ora metu luwih saka telung inci ngluwihi dimensi produk.
  • Tas poli kudu transparan lan duwe barcode utawa label XOO- sing bisa dipindai liwat tas utawa label XOO- utawa ASIN ing tas
  1. Ngendi Sampeyan Bisa Tuku Perlengkapan Kemasan Amazon?

Sampeyan kudu mesthekake manawa pasokan kemasan bakal tundhuk karo syarat ketat Amazon. Yen sampeyan ora nggunakake bener Amazon FBA prep, Amazon bisa uga nolak, bali, utawa ngemas ulang produk sampeyan kanthi biaya sampeyan.

Begjanipun, LeelineSourcing nawakake pasokan kemasan sing disenengi Amazon ing China. Leelinesourcing bisa mbantu Penjual Amazon tuku kothak, tape, tas poli, bungkus gelembung, lan barang-barang liyane sing dibutuhake kanggo nyiyapake Amazon FBA kanthi gampang.

Sawise sampeyan wis rangkep produk kanggo Amazon FBA, perusahaan pengiriman kayata FedEx, USPS, utawa UPS nawakake pasokan pengiriman gratis nanging sampeyan kudu mriksa karo dheweke kanggo ngerteni tarif kanggo ngirim produk menyang pusat pemenuhan Amazon.

  1. Daftar Priksa Kemasan FBA

    8-FBA-Packaging-Checklist

Sanajan penting kanggo sinau lan ngetutake syarat kanggo Amazon FBA nyiyapake lan ngirim produk menyang pusat pemenuhan, mesthi mbantu mriksa dhaptar mriksa pungkasan iki sadurunge dikirim.

  1. Saben item kudu dibungkus kanthi individu.
  2. Gunakake bahan kanggo bantalan barang ing jero kothak.
  3. Kothak kudu enem sisi, kuat, lan angel dibukak.
  4. Tutup kothak sampeyan nganggo pita pengiriman sing kuwat.
  5. Tutup sembarang barcode lawas utawa label pengiriman.
  6. Label pengiriman kudu katon kanthi alamat bali sing jelas.
  7. Kothak kudu tetep kapisah.
  8. Kalebu bebaya sesak napas ing polybag.

Carane Paket Bundel kanggo FBA

Adol produk ing bundel minangka cara sing apik kanggo nggawe produk unik kanggo para pelanggan. Amazon wis Pandhuan Bundel sing njlentrehake apa sing bisa utawa ora bisa dibundel. Nututi kabijakan lan pedoman Amazon bakal mesthekake yen produk sampeyan gampang ditemokake kanggo pelanggan Amazon.

Ana bedane antarane set multi-item lan bundel. Set multi-item minangka produk sing nduweni siji ASIN/UPC dene bundel yaiku sawetara produk sing saben duwe ASIN / UPC dhewe. Sampeyan ora bisa ngedol pesawat minangka bundel.

Sampeyan bisa nggabungake telung produk unik kayata a mat yoga, celana yoga, lan bal olahraga. Nanging, set yoga sing ngemot celana ndhuwur lan yoga bakal dianggep minangka salah sawijining produk. Priksa manawa sampeyan maca syarat bundling Amazon sadurunge milih bundel sampeyan.

Ing ngisor iki sawetara gagasan kanggo bundel sing bisa digawe:

  1. Penak Bundel bakal kalebu produk sing bebarengan, kayata kamera, lampu kilat, lan kertu memori.
  2. Merk Bundel bakal kalebu produk beda karo jeneng merek padha. Contone, klompok item Pokemon bisa ditawakake minangka bundel.
  3. Paket Tema bakal duwe tema umum. Contone, sampeyan bisa duwe "bundel anak kucing anyar," sing kalebu barang sing dibutuhake dening wong sing duwe anak kucing anyar.
  4. Paket Hadiah bisa uga kalebu klompok hadiah kanggo acara khusus. Bisa uga ana paket hadiah guru sing ngemot macem-macem barang kanggo guru lan liya-liyane.
  5. Paket Hobi: Iki bisa uga kalebu item kanggo hobi tartamtu, kayata bundel sumber seni utawa bundel scrapbooking.

Bundel minangka cara sing apik kanggo nggawe produk sing unik lan sampeyan bisa uga nambah sales kanthi nawakake produk bundled sing ora kasedhiya ing papan liya.

Priksa manawa sampeyan nggawe jeneng kreatif sing nggawe bundel sampeyan gampang ditemokake lan ngemas bundel ing kranjang, tas jinjing, utawa kothak hadiah.

Pilih kategori item utawa tema sing dipilih. Sampeyan mung bisa milih siji supaya priksa manawa bakal narik jumlah pelanggan sing paling akeh.

kesimpulan

Amazon FBA minangka layanan sing apik. Amazon dilatih profesional nangani pengiriman lan layanan pelanggan nalika bakul amazon fokus ing persediaan lan produk.

Penting sampeyan ngetutake pedoman lan syarat Amazon ing persiapan FBA Amazon kanggo ngoptimalake layanan iki.

Ana akeh pusat Layanan persiapan fba amazon ing china, sumber Leeline bakal dadi pilihan sing paling sampeyan lakoni.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 5 / 5. Nomer voting: 2

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.