Label Pribadi Amazon

LEELINESOURCING is Panjenengan Dipercaya FBA perusahaan sumber ing China. Kanggo nggawe Produk Private Label, coba layanan sing disesuaikan. 

Sampeyan nganyarke bisnis sampeyan rencana. Uga, pangkat produk sampeyan luwih dhuwur karo produk merek label pribadi. 

Label Pribadi Amazon

Top 1 perusahaan sumber ing China

Kanthi pengalaman 10 taun ing bisnis sumber china

Ora Ana Resiko Gratis Sumber Ora Ana Ragad Didhelikake

Sampeyan bisa njaluk Gratis penawaran rinci produk sadurunge pesenan

Dipercaya luwih saka 2000 Pelanggan

Leeline iku dipercaya agen sumber partner ing china

Grosir Produk Label Pribadi Amazon paling apik

Sandhangan

Grosir Busana

Tas

Grosir Tas Tangan

sirah

Grosir Kab


Pet Products

Grosir Pet Produk

Earphone

Grosir Earphone

Wig

Grosir Wig Kab


Kita Label Pribadi Amazon Layanan kalebu:

Product Development

Product Development

Grup sumber produk kita nemokake manufaktur kanggo sampeyan. Uga, desain prototipe, lan nambah label pribadi. Produk rampung makili perusahaan sampeyan.

Sampeyan entuk produk kanthi label pribadi Amazon tanpa masalah.

Konfirmasi Sampel

Kita bisa hard kanggo nyedhiyani produk kualitas lan njaga transparansi karo klien kita. Sampeyan bisa njaluk sampel produk pungkasan sadurunge tuku akeh.

We malah ngirim Staff kita menyang pabrik pabrikan kanggo mriksa produk sampeyan.

Konfirmasi Sampel
Tindak Lanjut Produksi

Tindak Lanjut Produksi

Kita tetep tab ing status produksi fasilitas manufaktur lan tansah push kanggo pangiriman ing wektu. Salajengipun, priksa manawa ora ana wektu tundha ing pangiriman.

Kita ora nate ngirim produk sing durung lulus pemeriksaan sing ketat. Sampeyan mung nampa item sing wis disetujoni dening kita Kualitas kontrol tim.

Amazon FBA Quality Inspection

We ngumpulake lan mriksa produk sampeyan saka gudang Amazon kanggo njamin kualitas. Nalika kita nemokake produk sing rusak, rembugan karo manufaktur kanggo sampeyan. Ndandani masalah sadurunge ngirim menyang sampeyan. 

Amazon FBA Quality Inspection

Amazon Prep

saka inspeksi kanggo packaging unik kanggo pangiriman, kita nindakake kabeh. Sawise produk wis siyap, kita ngirim kanggo packaging lan nindakake liyane saka karya kanggo sampeyan. 

Fotografi Produk Amazon

Sampeyan entuk mripat-keno fotografi produk kanggo narik luwih akeh pelanggan. Foto-foto rinci iki nuduhake sampeyan saben sisih prodhuk. Kita mbantu sampeyan nggawe toko sampeyan katon luwih profesional. 

Amazon FBA Shipping

Kutipan pengiriman sing kompetitif kalebu kabeh kanggo ngirim produk menyang ngarep lawang. Sampeyan milih cara pengiriman apa wae saka kita Pengiriman Express, Udara, utawa Laut. Kita uga mbantu sampeyan ngirim barang saka China menyang gudang Amazon. 

Krungu saka wong Grosir Label Pribadi Amazon

LEELINESOURCING wis entuk kapercayan liwat layanane. Saben sektor organisasi iki kompeten, lan aku entuk layanan apik tenan saka kabeh. Banget komunikatif lan gampang digarap.

– Austin, AS


Sumber Produk Sampeyan lan Nggawe Dhuwit Gedhe

We offer rega grosir paling apik lan produk kualitas dhuwur kanggo mbantu ngedongkrak bisnis.


Label Pribadi Amazon: Pandhuan Ultimate

Sampeyan bisa uga entuk akeh informasi babagan Amazon Private Label bisnis ing internet, nanging ora kabeh bener. 

Ing bisnis, entuk informasi sing efisien yaiku kunci sukses, lan kita ngerti repot. Sawise sampeyan entuk informasi sing bener, ora ana maneh kanggo entuk keuntungan. 

Kita wis dijamin sampeyan. Nalika planning kanggo introduce dhewe Label pribadi, sampeyan kudu ngerti kabeh pro, cons, lan gagasan. 

Lan sing LEELINESOURCING pakar ing.

Artikel iki mulang sampeyan babagan Label Pribadi Amazon lan carane ngembangake bisnis sampeyan. 

Label Pribadi Amazon: Pandhuan Ultimate

Apa Amazon Private Label?

Amazon Private Label mbantu sampeyan mbangun merek sampeyan kanthi corak prasaja. Gawe logo sampeyan dhewe ing kemasan produk lan gawe dhaptar saka awal kanggo adol ing Amazon. 

Lan kanggo miwiti merek, goleki produk kanthi a tingkat sale dhuwur lan review kurang. Sawise milih, sampeyan ngatur presentasi lan menehi produk tampilan anyar. 

Kanthi akeh kompetisi ing Amazon, gaweyan sing cukup kanggo ngadeg metu saka wong akeh.

Kaluwihan lan Kekurangan Amazon Private Label Selling

Sampeyan kudu nggawe dhewe Jejere ing industri kanggo target klien potensial sampeyan. Sampeyan wis saingan ora kaetung kanggo ngalahake. Ora ana alternatif kanggo nggawe kesan sampeyan. Produk merek toko pribadi sampeyan bakal nggawe identitas sampeyan liwat jeneng lan logo.

  • Wong edan yen kemasane unik lan sampeyan bisa ngenali selera klien sampeyan. 
  • Sampeyan entuk keluwesan kanggo nambah reregan Miturut bathi bathi. 
  • Kanthi marketing lan branding strategis, sampeyan nggedhekake bisnis sampeyan luwih akeh.

Dadi bakul label pribadi Amazon ora ana kekurangane. Kanggo miwiti perusahaan sampeyan dhewe, sampeyan kudu ngliwati sawetara alangan. Saiki ayo ngomong babagan kekurangane. 

  • ana 9.7 yuta bakul ing Amazon, kang 2.3 yuta sing bakul aktif. Lan luwih saka 2000 adol saiki kadhaptar ing Amazon saben dina. Dadi, iki kompetisi dhuwur banget. Pramila sade ing Amazon wiwit tambah jenuh.
  • Kajaba iku, jumlah bakul label pribadi uga saya tambah saben dina. Dadi, sampeyan kudu mikir njaba kothak kanggo nambah revenue samesthine. Dadi, saiki dalan kanggo sukses ora mulus kaya sadurunge.

Produk Label Pribadi Amazon: Ngendi Aku Bisa Nemokake lan Adol?

Sanajan iki bisa uga katon angel kanggo bakul anyar, ora mokal kanggo entuk bathi. Sampeyan kudu sinau pasar langsung lan banjur maju kanthi strategis. 

Milih produk tengen iku arang banget wigati. Sampeyan nggawe produk label pribadi kanthi milih produk sing apik lan ngembangake strategi pemasaran sing paling apik.

Elinga, produk sing dipilih wis ana ing pasar. Dadi, fokus ing jeneng lan logo kanggo nggawe katon dhewe. Luwih becik milih desainer grafis.

Ayo priksa ringkesan babagan carane sampeyan bisa milih lan adol produk Label Pribadi ing Amazon.

1. Pilih produk sing nuntut lan duwe bathi.

Kanggo miwiti karo proses, nindakake riset produk lan sinau apa Amazon sade saiki. Dheweke nggolongake barang sing paling laris ing situs web. Nalika sampeyan wis rampung riset cukup ing situs, sampeyan bakal entuk ringkesan sing jelas babagan apa sing dikarepake.

Gunakake SellerApp kang bagean Ideas Product kanggo trek tren pasar saiki ing wektu nyata. 

Kajaba iku, sampeyan bisa fokus ing item anyar uga. Priksa manawa produk musiman anyar populer lan durung ditemokake dening pesaing sampeyan.

2. Fokus ing bangunan merek lan kualitas produk.

"Ningali iku pracaya." Merk bangunan iku penting banget kanggo nggawe produk dhewe khusu. Investasi wektu sampeyan kanggo mbangun merek lan kualitas produk kanggo ngematake pelanggan.

3. Nggawe listing nyengsemaken.

Dhaptar sing menarik sing nutupi deskripsi produk penting kanggo menehi pengaruh positif marang pelanggan. Unggah gambar berkualitas tinggi lan deskripsi produk sing nyenengake kanggo saben produk label pribadi Amazon. Sampeyan bisa nindakake kanthi ngelingi iki patang langkah kanggo miwiti dhaptar produk label pribadi. 

  • Nggawe prasaja lan nambah rincian tombol. 
  • Aja gawe bosen.
  • Gunakake tembung kunci lan titik peluru sing cocog.
  • Nyedhiyakake informasi sabisa.

4. Mangga madosi Produsèn tengen.

Akeh manufaktur bakal entuk perhatian sampeyan nawakake lucrative lan marketing alluring. Nanging ora kabeh produk murah bisa menehi kualitas paling apik. Rembugan prices karo sawetara supplier beda sing bisa ngirim produk kualitas. 

Sawisé iku, atur perjanjian pembayaran sing aman lan aman karo wong-wong mau lan maju menyang langkah sabanjure.

5. Nliti pasar

Luwih akeh sampeyan nyedhaki konsumen, luwih akeh saran sampeyan bakal entuk. Mulane sampeyan kudu nerbitake ing media sosial kanggo ngerti yen item bisa narik kawigaten manungsa waé cukup. 

Kejabi, sampeyan bisa nggawe polling antarane rong item sing beda ing media sosial sampeyan. Deleng endi sing menang, gumantung saka pamirsa. Kanthi cara iki, sampeyan bakal entuk a idea cetha babagan panjaluk produk. Iku uga bakal nambah Panjenengan interaksi karo pamirsa lan mbantu sampeyan nindakake promosi. 

Penjual sing sukses tansah maca umpan balik pelanggan kanggo ngerti perasaane babagan produk sampeyan. Ngindhari produk sing duwe akeh review ala utawa review negatif.

6. Gunakake FBA.

FBA utawa kasenengan dening Amazon mbantu sampeyan mbangun dipercaya ing klien. Adol label pribadi ing Amazon nganggo FBA bisa nggawe bisnis luwih gampang ing pirang-pirang aspek. 

7. Nggawe pricing competitive.

Yen sampeyan pengin bathi bathi, sampeyan kudu rega produk antarane $ 15 lan $ 50. Sampeyan kudu milih sawetara rega ngendi sampeyan bisa nggawe dhuwit cukup. Kajaba iku, para panuku sing sepisanan bakal seneng mbuwang akeh kanggo produk merek anyar. Nyedhiyani item kualitas paling dhuwur ing rega cukup. Ngurangi biaya pengiriman sabisa.

Disaranake maca: FBA Shipping Saka China kanggo Amazon

Produk paling apik kanggo Amazon Private Label 2023

Produk Label Pribadi Amazon

Perencanaan kanggo adol produk ing Amazon FBA?

Kelangan !!

Punika paling ndhuwur produk sing dikarepake dhaftar kita arep kanggo nuduhake. Ayo padha ndeleng.

Produk pet: Aksesoris, dolanan kewan, sandhangan, barang dandan, lsp. 

Gadget lan elektronik: Headphone nirkabel, kulkas mini, peralatan omah, lan akeh barang sing lagi tren. 

Peralatan olahraga: Tikar yoga, papan push-up, lan liya-liyane. 

Kaca Ngarep: Lampu, bingkai foto, seni tembok, kembang buatan, lan liya-liyane. 

Nggolek Produk Cina Paling Apik?

Leelinesourcing mbantu sampeyan nemokake Produk Paling Apik Digawe ing China kanthi kualitas dhuwur kanthi biaya sing menarik.

Kepiye Cara Miwiti Bisnis Dropshipping Amazon FBA?

Dropshipping ngidini sampeyan adol produk label pribadi kanthi online tanpa nyekel. Kabeh sing dibutuhake yaiku komputer, toko online, lan pangerten dhasar babagan pasar lan adol online.  

Ing kene, sing bakul yaiku a perantara. Dheweke nampa pesenan saka klien lan ngirim pesenan menyang dropshipper. A dropshipper bisa dadi a pabrikan, supplier, utawa distributor. 

Kanggo miwiti Amazon FBA bisnis dropshipping, sampeyan kudu sumber lan tuku produk.

Ayo padha ndeleng proses rinci. 

  • Temokake lan sumber produk generik.

Langkah pisanan yaiku golek produk sing cocog kanggo bisnis sampeyan lan nindakake riset sing cukup nalika nggawe sumber. Nemokake pabrikan sing tepat uga penting kanggo nemokake produk sing bener. 

  • Bukak Akun Penjual Amazon

Saiki, wektune kanggo mbukak akun penjual Amazon. Pindhah menyang sellercentral.amazon.com. Saiki klik tombol mlebu lan miwiti lelungan. 

  • Nggawe dhaptar produk

Nggawe dhaptar produk label pribadi sampeyan dhewe. Listing kudu duwe kabeh fitur lan deskripsi sing penting. Riset tembung kunci lan gunakake nalika nyathet produk sampeyan dhewe.

  • Kirimi item menyang gudang Amazon. 

Saiki, njupuk pesenan atas jenenge produsen lan ngirim produk menyang gudang Amazon. 

Kepiye Miwiti Bisnis Dropshipping Amazon FBA

Kebijakan Label Pribadi Amazon lan Resiko Penundaan

Amazon nduweni tartamtu Label Pribadi Kawicaksanan. Sampeyan kudu ati-ati supaya ora ana risiko penundaan. Njaluk akun bakul sampeyan ditanggepi kanggo wong anyar utawa malah kanggo profesional ora aneh. Ing kene, kita bakal menehi katrangan babagan faktor risiko penundaan. 

1. Sampeyan ora duwe cukup dodolan

Yen akun penjual sampeyan ora apik, Amazon bakal nundha. Amazon mranata a target kanggo bakul Amazon anyar. Yen sampeyan ora bisa tekan ing kana, akun sampeyan bakal beresiko ditundha. Sing apik yaiku Amazon ngabari sampeyan masalah sadurunge njupuk menyang tumindak. Dadi, tetep nglacak Kesehatan Akun kanggo ngindhari masalah kasebut. 

2. Produk ilegal

Amazon minangka salah sawijining pasar paling aman ing ngendi sampeyan bisa ngedol apa wae kajaba produk ilegal. Lan yen sampeyan nyoba nglakoni, ana kemungkinan gedhe akun sampeyan bakal ditundha. Kajaba iku, sampeyan ora bisa ngedol produk sing diwatesi utawa digunakake kene. Sampeyan bisa uga entuk persetujuan kanggo produk sing diwatesi yen sampeyan njaluk ijin Amazon. 

3. Mbukak pirang-pirang akun

Yen sampeyan mbukak sawetara akun kanggo adol siji item, Amazon bakal nundha kabeh akun sampeyan. Sampeyan bisa ngedol rong item beda ing rong akun beda. 

Top 5 Amazon Private Label Brands

Merek Label Pribadi Amazon

Saiki sampeyan ngerti carane produk label pribadi bisa digunakake ing Amazon, ayo mriksa ing ndhuwur 5 produk label pribadi ing Amazon. 

1. Botol banyu

Bisa uga rada aneh, nanging botol banyu sing bisa digunakake maneh saiki dikarepake ing Amazon. Pasar kanggo produk iki bakal tuwuh kira-kira 10.4 milyar dolar ing taun 2025. Kesadaran plastik nambah permintaan kanggo barang iki. 

2. Minyak esensial

Wutah saka industri kosmetik ora bisa dibayangake dibandhingake karo taun-taun sadurunge. Malah ing industri iki, wong golek produk organik kaya minyak atsiri. Ora mung iku, nanging lengo iki uga digunakake ing panganan & omben-omben industri. Lan amarga entuk manfaat kesehatan, ora ana cara manawa wong bakal kelangan minat ing produk iki luwih cepet. 

3. Game pesta

game Party liyane penting kategori private-label sing tuwuh cukup cepet. Sampeyan bisa nggawe game dhewe nalika tetep dhasar, kaya sekolah lawas. Kajaba iku, sampeyan bisa ngganti skema warna utawa ngatur barang supaya katon kaya barang anyar.

4. Gadget lan elektronik

Ing jaman digitalisasi, wong luwih seneng gadget lan elektronik tinimbang apa wae. Bisa dadi a earbud apik, drone mini, utawa apa wae sing nyenengake generasi anyar. Nalika nerangake gadget kelangan, wong nuduhake kapentingan gedhe ing barang kasebut. Anyar desain lan teknologi lagi tekan pasar, lan wong-wong padha tuku kaya wong edan. Nanging bisa uga ana masalah layanan pelanggan karo elektronik.

5. Aksesoris telpon

Aksesoris telpon duwe target pelanggan sing akeh amarga estetika lan efisiensi. Produk label pribadi iki duwe industri 107.3 ​​milyar dolar ing taun saiki. Lan iki ngembangaken luwih. 

Nggolek Agen Sumber China Paling Apik?

Sumber Leeline mbantu sampeyan nemokake pabrik, entuk rega sing kompetitif, tindakake produksi, njamin kualitas lan ngirim produk menyang lawang.

Pitakonan babagan Amazon Private Label

Apa investasi minimal sing dibutuhake kanggo miwiti adol ing Amazon FBA?

Iku misunderstanding umum sing kanggo miwiti sade ing Amazon FBA; sampeyan kudu jumlah ageng dhuwit. 

Iki dudu kasunyatan. Sampeyan miwiti karo kurang saka $1000 lan nggedhekake bisnis alon. Sinau cara kerjane lan nandur modal kanthi bertahap ing merek unik sampeyan dhewe. 

Kepiye rega produk label pribadi Amazon FBA?

Minangka pamula, sampeyan ora kudu menehi rega produk luwih saka $50. Umume wong ora mbuwang luwih saka $50 kanggo merek sing durung mapan. Kajaba iku, sampeyan uga kudu mikir babagan bathi bathi. 

Dadi, sampeyan tetep rega saka 15 nganti 50 dolar. Lan sawise nggawe merek sampeyan, sampeyan bisa njupuk risiko kanthi nambah rega produk sampeyan. 

Apa aku butuh LLC utawa perusahaan kanggo adol ing Amazon?

Ora, sampeyan ora. Amazon minangka situs sing paling populer lan aman. Ing kene sampeyan bisa ngedol produk apa wae, ora preduli sepira gedhe utawa cilik bisnis sampeyan. Bukak akun penjual lan terusake perjalanan wirausaha karo Amazon. 

Apa label pribadi Amazon FBA duwe bathi?

Ing taun 2022, label pribadi Amazon FBA isih nguntungake. Pasar duwe pesaing sing ora kaetung. Sampeyan isih entuk sing paling apik kanthi perencanaan strategis. Coba platform media sosial kanggo entuk luwih akeh lan dodolan kanggo produk sampeyan. 

Apa Sabanjure

Produk label pribadi Amazon bisa dadi cara sing apik kanggo mlebu wirausaha. Sampeyan bisa miwiti saka ngeruk lan ngembangake bisnis nalika nggawe merek sampeyan dhewe. 

Bingung babagan adol produk label pribadi?

Ngunjungi situs web Leelinesourcing kanggo bisnis-related pitakon lan entuk layanan sing paling apik. Kita minangka perusahaan sumber paling apik ing China. Dadi, sampeyan bisa ngandelake kita kanggo ngembangake bisnis sampeyan.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 5 / 5. Nomer voting: 2

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.