Label Pribadi Amazon

Sharline Shaw

Label pribadi Amazon minangka cara sing digunakake dening para penjual amazon profesional kanggo nawakake barang kanthi peringkat dhuwur miturut merek dhewe, lan ngindhari kompetisi tuku-kotak.

Apa sampeyan nindakake OEM utawa label pribadi Amazon FBA, sampeyan butuh sakumpulan solusi ing bidang produksi lan pemasaran. Tim pemasaran profesional kita duwe pengalaman ing bidang nggawe bahan pemasaran sing dibutuhake kanggo produk Amazon FBA OEM anyar, label pribadi Amazon anyar lan liya-liyane…

Layanan Label Pribadi Amazon

packing

Packing (Bundel, Multipack, Shrink-packing, Sisipan, lsp.)

OSawise kabeh produk disimpen ing gudang, kita bisa mbundel, nyilikake, lan sapiturute - miturut pandhuan sampeyan.

Printing Services

Yen sampeyan pengin print ing paket, sisipan utawa apa wae sing perlu, kita bisa nindakake iku kanggo sampeyan. Kita kerja sama karo akeh pabrik percetakan profesional sing bisa ngrampungake printing adhedhasar desain sampeyan kanthi rega murah.

printing
FOTO PRODUK

Fotografi Produk

IKanggo nuduhake produk anyar sampeyan, sampeyan butuh gambar profesional saka paket kasebut, produk kasebut dhewe, fokus ing fitur unik tartamtu ing produk kasebut, bisa uga video singkat sing nuduhake carane nggunakake produk kasebut.

Fotografer profesional bakal nggawe gambar sing sampeyan butuhake, lan bakal nyunting miturut peraturan Amazon, supaya sampeyan bisa ngetung poin paling dhuwur sing dibutuhake ing matriks Amazon.

Listing Description Ngoptimalake

Iyen sampeyan butuh bantuan kanggo nggawe teks kanggo njlèntrèhaké produk, kita bisa bantuan karo tim copywriting profesional.

Tim kita uga bisa mbantu nggawe teks kanggo situs web label pribadi (yen sampeyan lagi mbangun).

PRODUCT DESCRIPTION
DESAIN GRAFIS

Desain Grafis

ODesainer grafis profesional sampeyan bakal nggawe logo anyar, desain paket, pamflet promosi, spanduk, lsp.

Desainer kita kerja sama karo fotografer, kanggo nggawe produksi sing paling apik, kanggo online lan kanggo paket kasebut, supaya klien sampeyan bakal seneng karo produk sing dicekel ing tangane.

Desain & Pengembangan Web

IYen sampeyan lagi ngembangake label pribadi FBA anyar, bisa uga sampeyan pengin ndhukung karo situs web sampeyan dhewe, lan uga bisa pasar produk sampeyan ing platform kasebut.

Situs web bisa mbantu sampeyan entuk peringkat luwih akeh ing Amazon, luwih akeh dodolan minangka platform tunggal lan entuk informasi saka grosir sing bisa kasengsem karo produk sampeyan.

WEB-DESIGN & DEVELOPMENT

Kita uga nyedhiyakake layanan ing ngisor iki. Yen sampeyan mbutuhake, hubungi kita. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

Layanan Persiapan FBA

Yen sampeyan wis tuku produk saka manufaktur Cina, kita bisa nyedhiyani sampeyan layanan bantuan beda kanggo ease munggah proses kanggo sampeyan.

Label pribadi FBA

Produk label pribadi FBA yaiku produk sing diprodhuksi dening pabrikan pihak katelu lan didol kanthi jeneng merek lan ditindakake dening Amazon.

FBA Logistik

Kita nyedhiyakake layanan logistik FBA, mbantu sampeyan nerusake menyang gudang Amazon FBA. Kita kerja sama karo akeh panyedhiya Logistik ing China. Dadi sampeyan bisa nikmati layanan pengiriman sing apik kanthi rega sing murah.


Label Pribadi Amazon: Pandhuan Ultimate 2021

Nalika nerangake entuk online, mung sing sampeyan butuhake yaiku komputer kanthi sambungan internet sing mlaku. Sampeyan bisa kerja saka ngendi wae, lungguh ing warung kopi utawa meja pawon.

Label Pribadi Amazon iku salah siji saka bisnis sing bisa entuk income prayoga karo malah kawruh dhasar. Mulane, kita arep liwat review rinci Layanan Amazon Private Label.

Artikel iki nerangake apa wae sing sampeyan kudu ngerti kanggo miwiti. Kita bisa mesthekake yen sampeyan ora mung duwe kawruh sing cukup babagan Amazon Private Label, nanging sampeyan uga bakal bisa miwiti Layanan Label Pribadi Amazon dhewe.

Dadi, ayo miwiti ngrembug aspek-aspek penting iki kanthi rinci.

Label Pribadi Amazon

Apa Label Pribadi Amazon?

Ya, ana akeh informasi ing internet babagan perkara tartamtu iki, nanging nemokake informasi sing bener minangka tugas sing angel.

Pramila decoded info kanggo sampeyan kanthi cara sing paling alami supaya sampeyan bisa ngetutake saben langkah kanthi gampang. Kanggo miwiti, sampeyan kudu njaluk idea bab Label Pribadi Amazon.

Yen diumumake, label pribadi kanthi cara sing paling gampang, mula iki minangka cara kanggo adol produk sing wis ana minangka merek pribadi sampeyan (disebut label) ing Amazon. Kita ngerti ana akeh pitakonan sing muncul ing pikiran sampeyan, mula ayo jelasake kanggo sampeyan.

Labeling pribadi yaiku nyinaoni produk utawa pasar sing bener-bener nemokake regane. Yen sampeyan nemokake produk sing apik lan gampang didol, sampeyan bisa ngubungi pabrikan / pemasok sing nyata. Supaya bisa nggawe produk tartamtu sing dipilih miturut label merek sampeyan.

Sawise sampeyan wis rampung karo pesenan, Produsèn utawa supplier ngirim prodhuk, lan sampeyan wis siap adol produk kasebut ing Amazon.

Saliyane produk fisik, sampeyan uga bisa adol layanan intangible ing label pribadi kayata karya freelance, domain web, eBook, produk asuransi, lan liya-liyane.

Saiki ana bagean penting sing nggawe riset sing sregep lan strategi polishing sing bisa adol produk sampeyan kanthi cepet dibandhingake karo pesaing. Sampeyan bisa nindakake kabeh karya, kaya sing wis kasebut sadurunge.

Apa Aku Perlu Label Pribadi Kanggo Adol Ing Amazon

Apa Aku Perlu Label Pribadi Kanggo Adol Amazon?

sampeyan bisa ngedol produk ing Amazon tanpa nggunakake layanan label pribadi. Liyane saka Strategi Label Pribadi Amazon, wong uga gumantung ing Affiliate Marketing lan uga bisa ngedol produk sing diprodhuksi.

Dadi, sampeyan ora butuh label pribadi ngedol ing Amazon, nanging tansah pendekatan banget kanggo obah kabeh kothak kanggo njaluk sing paling apik saka efforts .

Kepiye Cara Golek Lan Adol Produk Label Pribadi Amazon?

Sampeyan bisa uga duwe passion kanggo adol produk ing Amazon, lan pengalaman akeh ing ritel, nanging Label Pribadi bisa dadi tantangan.

Sampeyan bisa uga duwe ide sing apik kanggo produk sing inovatif, lan ana pasar gedhe kanggo produk kasebut. Nanging isih, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan Labeling Pribadi Amazon strategi ing titik tengen. Lan sampeyan kudu ngetutake kabeh langkah penting supaya sampeyan bisa entuk sing paling apik saka merek label pribadi sampeyan.

Ora ana sing luwih apik tinimbang miwiti dhewe Label Pribadi Amazon bisnis kanthi nggunakake FBA utawa Program Amazon Fulfilled Amazon dhewe.

Kauntungan paling gedhe yaiku program iki ngidini sampeyan miwiti saka awal nanging isih duwe akeh alat sing bisa ditindakake lan mbantu sampeyan sukses. Kita nutupi sawetara langkah sing perlu nanging penting sing bisa mbantu sampeyan kanthi cara sing paling apik kanggo entuk.

1. Gagasan Produk Brainstorm

Nalika nerangake gagasan, bisa teka saka ngendi wae, kanthi mbuwang akeh wektu ing pasar. Pisanan, sampeyan kudu ngevaluasi ing ngendi lan produk apa sampeyan pengin ngedol.

Kaya biasane minangka wong, aku mlaku-mlaku menyang pasar lan mall sing aku tetep ndeleng produk sing tren lan panas ora mung ing produk sing wis ana nanging uga produk sing bakal teka. Sampeyan bisa uga nyadari yen umume toko biasane ora nyedhiyakake produk sing luwih anyar.

Sawise sampeyan entuk ide utawa produk menyang label pribadi, sing paling penting yaiku goleki tujuan babagan produk kasebut ing Amazon kanthi apik. Iki toko utawa online toko ngendi sampeyan bakal ngedol Panjenengan Label Pribadi Amazon gagasan produk or Produk.

Telusuri macem-macem aspek produk, kalebu departemen lan subkategori uga lan coba golek produk anyar sing ana gandhengane karo produk sing sampeyan pilih.

Pendekatan sing paling apik yaiku mriksa apa sing ditawakake penjual liyane Label Pribadi Amazon privasi utawa apa jenis paling Label Pribadi Amazon produk padha sadean. Sampeyan bisa mriksa etalase Amazon lan dhaptar produk.

Banjur, sampeyan uga bisa mlaku-mlaku ing web sawise ngunjungi toko kanthi fisik, amarga internet minangka pusat ide produk seger.

Contone, media sosial minangka raja ing aspek iki ing ngendi sampeyan bisa njupuk ide produk anyar sing liar kanggo miwiti. Uga, aja lali mriksa barang sing relevan ing media digital amarga platform kasebut ora mung swarga kanggo para penemu, lan mesthine kudu duwe papan kanggo miwiti ide produk anyar.

Gagasan Brainstorm

2. Coba Atribut Produk Khusus

Apa sampeyan pengin miwiti karo siji produk tartamtu utawa ngluncurake baris lengkap, sampeyan kudu ngetutake sawetara atribut produk utama sing bisa mbantu sampeyan ngadeg bisnis saka wong akeh kanthi cepet. Yen sampeyan nimbang-nimbang, mula produk kudu duwe kualitas kaya ing ngisor iki

· Cilik lan entheng

Ukuran produk sing luwih apik, kemungkinan adol luwih apik. Yen sampeyan pengin nggawe sing paling apik saka produk apa wae, mula kudu pas karo kothak cilik sing rata-rata.

Ukuran produk kanthi ukuran 8 11/16″ x 5 7/16″ x 1 3/4″ luwih disenengi. Kothak cilik lan entheng ora mung nylametake pelanggan saka biaya pengiriman tambahan nanging uga ora kalebu biaya manufaktur.

· Non Musiman

Kanggo mbangun merek kuwat, sampeyan kudu nandur modal wektu lan sumber daya ing macem-macem produk non-musim. Bisa dadi tantangan ing wiwitan, nanging bakal luwih gampang kanggo sampeyan kanthi wektu.

Dadi, pikirake kanthi ati-ati babagan macem-macem pilihan lan aja ngandelake produk musiman kanggo label pribadi.

· Ora diatur

Kanggo adol produk liyane, sampeyan kudu nggawe proses luwih gampang kanggo pangguna pungkasan. Akeh produk teka karo barang-barang tartamtu kaya dolanan karo kaset abang sing nggawe adol label pribadi ing amazon cukup angel.

Dadi, luwih becik milih barang sing ora mung gampang digawe nanging uga gampang didol. Kurang dokumentasi lan dokumen legal uga nggawe produk sampeyan adol panas lan gampang.

· Ora komplik

Senajan electronics nyenengake adol, produk elektronik teka karo akeh ngelu lan masalah layanan pelanggan sing ora kurang saka ngipi elek kanggo nyegat.

Lan iki uga kanggo produk sandhangan sing sampeyan kudu nglacak saben bit produk saka ukuran nganti warna sanajan kanggo SKU siji. Dadi, tansah milih produk sing kurang rumit sing mbutuhake upaya dhukungan pelanggan minimal.

3. Nindakake Panelusuran Pasar

Sawise sampeyan wis mutusaké kanggo label pribadi ing produk Sampéyan kanggo ngedol minangka Amazon Labeling pribadi, banjur sampeyan kudu nindakake riset.

Riset sampeyan kudu ngubengi regane produk. Sampeyan kudu nemtokake manawa produk sing dipilih cocog karo label pribadi utawa ora. Pengalaman kita saka adol produk label pribadi kita ing Amazon FBA uga adhedhasar strategi kasebut.

Dadi disaranake sampeyan nyelehake kabeh produk ing dhaptar nganggo spreadsheet. Iki bakal dadi penting kanggo nglacak produk sing diteliti.

Nanging ing jaman teknologi iki, akeh aplikasi sing metu ing pasar sing bisa mbantu sampeyan paling apik babagan iki. Aplikasi lan alat kasebut bisa nindakake riset produk kanggo sampeyan, kanthi cepet ngirit wektu lan sumber daya.

Jungle Scout minangka salah sawijining ekstensi utawa aplikasi sing bisa ditambahake ing browser web kanggo nampung kabeh fitur, kaya sing wis kasebut sadurunge.

Pungkasan, nanging sing paling penting, sampeyan kudu tansah ngawasi kompetisi. Kita seneng golek produk label pribadi sing kurang kompetisi. Kanggo sampeyan, luwih becik menehi label pribadi kanggo produk sing duwe review kurang saka 100.

4. Pemasok lan Produsen Produk Riset

Yen sampeyan wis rampung karo riset pasar, banjur bab amba sabanjuré kanggo milih a supplier utawa pabrikan. Ing pertimbangan kita, iki minangka tugas sing paling angel ditindakake Labeling Pribadi Amazon utawa proses Amazon FBA. Lan sampeyan butuh sing apik banget Label Pribadi Amazon kabijakan kanggo tindakake langkah iki.

Apa sampeyan kudu miwiti karo siji produk utawa karo kabeh lineup, sampeyan kudu njaluk ing kontak karo beda produsen label pribadi utawa panyedhiya produk tartamtu kanggo nemokake sing paling apik kanggo bisnis sampeyan ing tahap wiwitan.

Priksa manawa sampeyan nimbang manawa nyedhiyakake label iklan kemasan utawa yen sampeyan kudu golek sing kapisah supplier kanggo iki.

Research

Alibaba iku salah siji sing paling apik kanggo miwiti ing gati kanggo tindakake, lan kita cukup manawa sampeyan sing menowo Alibaba. Yen ora, sampeyan bisa ngomong Alibaba minangka Amazon saka China. Isih, ora kaya Amazon, sampeyan bisa pesen apa wae produk ing rega grosir utawa akeh jumlah langsung saka manufaktur.

Minangka pamula, sampeyan bisa nemokake Alibaba rada angel dituruti, nanging cara kasebut aman lan gampang digunakake. Kajaba iku, Alibaba nglacak kabeh panyedhiya. Sampeyan bisa nemokake supplier potensial ing Alibaba kanggo label pribadi sampeyan produk kanthi nindakake langkah-langkah ing ngisor iki.

Wacan sing disaranake:Carane Golek Produsèn Best ing Alibaba

  • Pisanan, mlebu lan nggawe akun panuku ing Alibaba
  • Tindakake panelusuran produk sing dikarepake
  • Temokake dhaptar produk sing pengin diwenehi label pribadi
  • Takon produsen utawa supplier ngirim informasi luwih lengkap kanthi ngirim pesen
  • Takon babagan rega saben unit produk
  • Nyuwun conto kanggo dikirim ing lokasi sampeyan
  • Takon babagan syarat pembayaran utawa cara sing ditampa
  • Sepira kustomisasi sing diidini utawa bisa ditindakake ing produk sing dikarepake mengko

Biasane, kita luwih seneng tekan 5 utawa 6 supplier kanggo produk tartamtu lan pesen sing padha saka kabeh supplier. Banjur kita mikir manawa produk apa sing kudu kita lakoni lan apa supplier luwih dipercaya lan janji.

5. Rancang Logo lan Kemasan Merek Label Pribadi

Ngembangake merek sing kuwat mbutuhake wektu lan sumber daya. Penting kanggo nimbang kepiye para panuku nganggep produk sampeyan.

Nganti saiki, sampeyan bakal ngerti apa sampeyan pengin nawakake produk murah utawa produk premium. Produk sampeyan, kalebu logo lan kemasan, kudu nggambarake pilihan iki.

6. Pilih pabrikan sing bener

Sampeyan bisa uga mikir yen kabeh bebek sampeyan ana ing baris, bisa uga ora kaya saiki. Dadi apa sabanjure? Ing langkah iki, sampeyan duwe ide babagan produk sing bakal sampeyan adol utawa label pribadi Amazon FBA sawise riset pasar sing tepat.

Kita uga wis ngevaluasi logo, desain, lan pentinge kemasan kanthi rinci. Dadi, langkah sabanjure yaiku mutusake produsen.

Sampeyan bisa uga ngelingi, ing langkah sadurunge, disaranake sampeyan tekan 5 nganti 6 pemasok utawa pabrikan potensial. Lan takon produk label pribadi sampeyan bebarengan karo sampel saben.

Saiki kudu nggawe keputusan pungkasan babagan pabrikan. Iku ora gampang kanggo nindakake kaya sing sampeyan pikirake. Bagéyan saka proses nggawe keputusan minangka salah sawijining langkah penting ing kabeh proses iki. Lan sampeyan kudu nindakake kanthi bener.

Sampeyan bisa njupuk sawetara poin penting kanggo nggawe keputusan pungkasan babagan pabrikan kanthi ndeleng produk sampel. Sampeyan bisa nimbang bab kaya carane cepet produsen ngirim sampel kanggo sampeyan-uga, kondisi sampel nalika teka.

Saliyane komunikasi antarane sampeyan lan pabrikan nalika nggawe pesenan lan nelusuri status sampel.

Kanggo kita, kabeh proses, kaya sing kasebut ing ndhuwur, luwih penting tinimbang biaya nyata produk. Iku mbantu kanggo ngerti alam Pabrik lan dagangan uga lan ngandhani carane janjeni produk lan pabrikan.

Ing kene kita uga pengin nulungi sampeyan babagan kesalahan utama lan umum sing ditindakake wong nalika nggawe label pribadi. Aja tansah golek pabrikan sing regane luwih murah. Komunikasi sampeyan karo supplier lan kualitas produk sampeyan minangka faktor kunci sing kudu diterusake.

Iki bisa uga katon nggegirisi kanggo sampeyan amarga saben wong pengin biaya tetep murah. Nanging ora saben wektu arep kanggo produk paling murah iku apike. Sampeyan ora bisa nemokake produk paling apik ing rega paling murah.

Nanging, disaranake sampeyan supaya rega penawaran sampeyan murah amarga ngidini sampeyan negosiasi rega karo supplier kanthi cara sing luwih apik. Mudhunake kutipan tegese nyuda biaya produk sing nyata, lan mung gumantung saka katrampilan komunikasi, negosiasi, lan pemenuhan sampeyan.

Yen sampeyan wis mikir babagan pabrikan utawa supplier, sampeyan kudu ngatur pembayaran liwat cara sing aman.

Tansah golek cara pembayaran sing dipercaya lan bisa dibalekake sing njamin proses pembayaran sing aman lan aman antarane sampeyan lan supplier.

7. Nggawe Listing Produk Amazon sing Atraktif lan Dioptimalake

Umume pabrikan mbutuhake 2 nganti 3 minggu kanggo nggawe produk ing skenario paling apik lan 4 nganti 5 minggu ing skenario paling ala.

Lan njupuk liyane 1 utawa 2 minggu kanggo kapal produk diprodhuksi menyang bakul utawa ing Amazon paling cedhak pusat pemenuhan. Dadi, apa sing kudu ditindakake sajrone wektu luang 4 nganti 7 minggu?

Wektu iki apik kanggo nggawe dhaptar Amazon saka produk sampeyan. Nggawe an dhaptar Amazon produk sampeyan penting kaya kabeh langkah liyane. Dadi, sampeyan kudu ngetutake pedoman sing bener sing bakal diwenehake.

· Nggawe Listing:

Pisanan, priksa manawa sampeyan duwe kabeh siap kanggo nerbitake nalika nggawe dhaptar Amazon. Dadi, sampeyan ora cepet-cepet apa-apa nalika ana beban.

· Gambar:

The 2nd sing paling penting yaiku nggambarake produk sampeyan. Kanggo nindakake iki, sampeyan butuh sawetara foto produk sing apik. Disaranake sampeyan pindhah menyang fotografer profesional kanggo proyek iki kanggo sampeyan.

· Title

Saiki judhul, judhul minangka salah sawijining unsur penting sing kudu ditimbang ing samubarang kabijakan Amazon Private Label ing dhaptar produk.

Iku mung siji-sijine sing mbantu Amazon nglacak produk sampeyan. Lan iki uga ndadekake bisa Amazon mutusake ngendi kudu nyimpen produk ing basis data.

· Description:

Apik deskripsi produk sampeyan njamin produk sampeyan bakal luwih adol lan kosok balene. Gampang kanggo ngetutake lan katrangan sing luwih gampang diwaca lan lancar babagan produk apa wae ngidini pelanggan nggawe keputusan tuku.

Luwih akeh deskripsi produk label pribadi sampeyan nyukupi kabutuhan lan kepinginan panuku, luwih akeh dheweke duwe kesempatan kanggo adol.

Peluru lan nyetel kolom deskripsi bebarengan karo keuntungan produk mbantu akeh pangguna kanggo nggawe keputusan pungkasan babagan produk sampeyan.

· Pedoman Kata Kunci

Tembung kunci minangka faktor penting kanggo menehi peringkat produk label pribadi ing panelusuran Amazon. Dadi, priksa manawa tembung kunci tetep relevan sing sampeyan gunakake ing judhul produk sampeyan.

Contone, yen sampeyan adol "laptop game" lan pengin menehi peringkat produk kanggo tembung kunci laptop game, banjur priksa manawa sampeyan kalebu "laptop game" ing ngarep judhul ing saben produk laptop game sampeyan.

Banjur temokake tembung kunci sekunder sing ana gandhengane karo tembung kunci utama sampeyan uga lan rangking produk sampeyan karo tembung kunci sekunder uga kanggo ngasilake bisnis sing luwih akeh.

8. Gunakake Amazon FBA kanggo Kauntungan Sampeyan  

Ngerti kabeh sing sadurunge iku mung setengah perang. Sampeyan uga kudu golek cara kanggo ngirim produk menyang pelanggan.

Ana sawetara opsi kanggo njelajah. Akeh wong nindakake kabeh hustle iki minangka dhewe, lan sawetara malah gumantung ing pusat pemenuhan kanggo kapal produke. Kita biasane luwih seneng sampeyan tansah pindhah Layanan pemenuhan Amazon FBA.

Amazon minangka salah sawijining sing nindakake kabeh hustle lan nangani produk sampeyan nganti dikirim menyang pelanggan sing tepat.

Kanggo nggunakake Amazon FBA kanggo kauntungan produk label pribadi, sampeyan kudu nyedhiyani sampeyan persediaan kanggo Amazon. Saka kana, Amazon FBA bakal nindakake kabeh hustle kanggo nyimpen, Pick, lan Pack lan ngirim produk kanggo sampeyan.

Yen sampeyan kuwatir babagan layanan pelanggan, banjur ambegan alami, Amazon FBA uga nangani layanan pelanggan kanggo sampeyan.

Wacan sing disaranake:Layanan Prep FBA Paling Apik Mbantu Adol Sampeyan ing Amazon Sukses

Amazon FBA

 

9. Bukak lan Generate Sales

Iki wayahe sing ditunggu-tunggu. Produk sampeyan wis siap, lan saiki sampeyan bisa ngiklanake. Yen sampeyan ora ngerti, gumantung ing agensi pemasaran sing tepat kanggo promosi produk sampeyan.

Tansah elinga, ora preduli sepira apike utawa irit produk sampeyan, produk kasebut minangka produk anyar, lan kabeh wong kudu ngerti babagan iki. Yen sampeyan wis nggawe strategi marketing kanthi cukup, penjualan pertama sampeyan kudu ana ing pojok.

Kepiye Cara Rega Produk Label Pribadi Amazon FBA?

Iki pitakonan; kita asring teka tengen sing carane èfèktif rega Amazon Produk FBA Private Label ing Amazon.

Ya, umume bakul anyar mikir yen nyetel rega murah bisa mbantu dheweke adol produk kanthi cepet, nanging iki salah gedhe.

Tansah nyetel rega produk label pribadi kanthi ndeleng pesaing sampeyan. Yen produk label pribadi sampeyan cukup unik lan duwe logo lan kemasan sing apik, mula wis duwe rasio adol sing luwih dhuwur.

Dadi, tansah nimbang njupuk bathi sing cukup kanggo produk sampeyan. Sampeyan lagi mbukak merek anyar, ora ngedol siji utawa loro produk.

Pira Biaya kanggo Miwiti Bisnis Label Pribadi Amazon?

Curious ngerti carane akeh dhuwit sampeyan kudu miwiti a Label Pribadi Amazon bisnis?

Iki gedhe amarga sampeyan ora perlu ton dhuwit, lan sampeyan bisa miwiti Panjenengan Label pribadi Amazon FBA bisnis mung ing $1000. Ya, sampeyan krungu bener; miwiti an Label Pribadi Amazon bisnis saka mung $ 1000 bisa.

Iki bisa dadi titik plus paling penting ing Amazon sing ora kudu mbuwang dhuwit akeh. Sampeyan bisa pindhah kanggo minangka akeh Label Pribadi Amazon Peluang Bisnis kaya sing dikarepake sing ana ing bagean anggaran.

Pira Sampeyan Bisa Entuk Kanthi Bisnis Label Pribadi FBA Amazon?

Ora ana jawaban sing tepat kanggo pitakonan iki. Sampeyan bisa entuk $ 500 utawa 5 yuta dolar ing Amazon FBA bisnis private label.

Utawa ana kemungkinan sampeyan bisa nggawe mundhut utawa apa-apa ing break malah. Faktor sing paling penting melu Amazon FBA private label earing minangka investasi. Luwih pinunjul investasi, sing luwih apik bakal kemungkinan turnovers liyane duwe bathi.

Wacan sing disaranake:Layanan Label FBA Ngirit 50% Biaya Persiapan FBA Amazon

Kebijakan Label Pribadi Amazon lan Resiko Penundaan

Nalika nerangake risiko, Label Pribadi Amazon bakul bisa ngadhepi sawetara jinis bebaya. Kita wis ngapusi sawetara wilayah penting ing ngendi produk label pribadi sampeyan kudu bisa urip. Gagal ing wilayah utama iki bisa nyebabake penundaan akun FBA Amazon sampeyan.

· Kemasan Siap Eceran

Iki minangka salah sawijining faktor sing paling penting sing kudu ditimbang. Keluhan saka pelanggan babagan keaslian lan keaslian produk sampeyan bisa nyebabake penundaan mung amarga kemasan non-eceran.

· Kemasan E-commerce Siap

panjenengan Kemasan label pribadi Amazon FBA kudu cukup kuat kanggo nanggung kabeh munggah lan mudhun lelungan nalika ngirim. Minangka perlu kanggo njaga produk ing kondisi murni supaya bisa gawe marem customer ing cara sing paling apik.

· Item sing Ora Aman Utawa Ora Dilabeli

Yen sampeyan njupuk sampeyan Label Pribadi Amazon mbebayani, utawa piye wae sampeyan ngedol produk kanthi label sing salah, banjur bisa nyebabake bebaya Amazon utawa mbusak produk.

· Perencanaan Kualitas sing ora cukup

Adol ing Amazon tegese adol merek sampeyan sacara internasional; kudu apik ing standar kualitas. Produk sampeyan kudu diuji kanggo njamin standar kualitas.

Yen piye wae, sampeyan ora bisa nyukupi standar kualitas, ana kemungkinan gedhe sampeyan bakal bisa ndeleng penurunan peringkat sing dikarepake ing kabeh merek sampeyan.

Kepiye golek produk label pribadi sing duwe bathi ing Amazon?

Akeh wong sing wis nemokake kesempatan sing luar biasa lan entuk bathi kanthi nggunakake label pribadi sade ing Amazon FBA papan pasar.

Yen sampeyan uga nggoleki maju kanggo miwiti Amazon Label pribadi bisnis lan entuk wektu angel golek produk pribadi sing duwe bathi. Banjur sampeyan ana ing panggonan sing bener. Kita wis mlebu ing kene sawetara tips carane golek bathi pribadi label Amazon Produk.

1) Gunakake Amazon minangka Titik wiwitan

Tansah goleki apa sing dikarepake wong ing Amazon kanggo tuku. Kanggo nemokake iki, sampeyan kudu ndeleng bagean ing ngisor iki dhisik

· Rilis Anyar Panas Amazon

Rilis anyar panas Amazon apik banget kanggo njelajah kabeh kategori produk sing nembe diterbitake ing Amazon. Iku apik kanggo njaluk idea saka apa sing dikarepake.

· Amazon Best Sellers  

Amazon nampilake 100 produk paling dhuwur ing saben kategori produk. Iku apik kanggo nemokake konsistensi lan kecepatan dodolan klompok produk tartamtu.

· Amazon Movers lan Shakers

Penggerak lan shaker Amazon nglacak kinerja wektu nyata produk. Iku nuduhake produk trending uga produk laris. Iki nuduhake produk kanthi panah ijo kanggo nuduhake kenaikan persentase ing produk apa wae.

· Amazon Paling Dipengini

Algoritma item kepéngin Amazon apik banget, lan bisa migunani kanggo sampeyan Label Pribadi Amazon bakul. Iku nglacak produk sing dikarepake wong.

Dadi, kanthi ndeleng produk kasebut, sampeyan bisa entuk ide babagan produk apa sampeyan bisa miwiti Amazon FBA bisnis private label.

2) Gunakake Alat Amazon kanggo nindakake Analisis pungkasan  

Yen sampeyan nemokake prosedur minangka kasebut sadurungé tangan, sampeyan bisa nggunakake macem-macem alat kanggo Cut mudhun efforts drastis. Dadi saiki, ayo goleki alat sing bisa nggawe sampeyan dadi pemenang nyata ing bisnis label pribadi Amazon FBA.

· JungleScout

Alat iki paling apik kanggo nemtokake rega sade lan jumlah rata-rata review produk. Yen sampeyan nggunakake versi Pro, sampeyan uga bisa mriksa rata-rata skor umpan balik bebarengan karo taksiran bathi net ing produk sawise mbayar kabeh pajak lan Fees FBA.

Jungle Scout

· CamelCamelCamel

Alat iki mbantu nemokake peringkat penjual paling apik sajrone wektu kanggo produk tartamtu saka pabrikan sing dikarepake.

Camelcamel

· tren Google

Tren Google penting kanggo nemokake musim utawa permintaan pasar produk ing jaman saiki.

tren Google

· Helium 10

Alat iki ngidini sampeyan mriksa popularitas tembung kunci sing bisa digandhengake karo produk sampeyan. Iki uga ngandhani babagan volume lalu lintas saben wulan produk tartamtu ing Amazon.

· Helium 10

10 Produk Label Pribadi Amazon paling apik kanggo Amazon FBA 2020

Ing idea konco bagean iki kanggo menehi wong idea saka produk apa sampeyan bisa miwiti kanggo miwiti Label Pribadi Amazon Bisnis.

Kabeh produk sing bakal kita sebutake adhedhasar kemasan sing nggumunake, ulasan pangguna sing apik, lan kualitas mbangun sing efisien.

Diwenehake ing kene dhaptar sawetara label pribadi sing umum banget lan produk Amazon FBA kanggo 2020. Lan diwiwiti karo produk kasebut, ide bisa mbantu sampeyan entuk akeh saka Label Pribadi Amazon bisnis ing wektu cendhak.

  • Kangaroos
  • Lampu LED Kab
  • Botol banyu
  • Ngasah piso
  • Tas kamera
  • Jam weker
  • Bingkai foto
  • Speaker anti banyu
  • Speaker portabel utawa Bluetooth
  • Lampu sepedha

Wacan sing disaranake:Produk paling laris ing Amazon lan kategori paling laris

Top 5 merek Amazon Private Label

Nganti saiki, ing artikel iki, sampeyan wis ngerti babagan label pribadi punika, lan sampeyan duwe idea saka carane bisnis labeling pribadi dianggo ing Amazon.

Yen ora, bukak artikel iki maneh. Ing kene kita bakal nyebutake saiki 5 Label Pribadi Amazon paling dhuwur merek. Sawise nggoleki merek kasebut, sampeyan bisa entuk ide kanggo miwiti merek kanthi pendekatan strategis sing tepat.

Iki uga ngidini perusahaan label pribadi sampeyan ngrancang Label Pribadi Amazon sampeyan kawicaksanan. Dadi, ayo goleki 5 ndhuwur Merk Amazon Private Label kanggo njaluk idea bab pendekatan kanggo Labeling pribadi Amazon.

· Pinzon - Sprei lan andhuk

Pinzon minangka tembung kemewahan ing anduk lan sprei kemewahan ing donya. Merek iki dikenal kanthi manufaktur andhuk mewah, sprei, selimut, bantal, lan liya-liyane.

Pinzon - Sprei lan andhuk

· Solimo – Barang Rumah Tangga

Solimo minangka salah sawijining merek label pribadi paling apik ing Amazon. Babagan sing ndadekake Solimo beda karo liyane ing manufaktur rumah tangga yaiku rega ekonomi lan kualitas paling apik.

· Kabungahan Sederhana Miturut Carter's - Busana Anak

Ya, Simple Joys dening Carter minangka merek eksklusif Amazon Prime sing nawakake onesies, piyama, selimut bibs, lan liya-liyane. sandhangan bayi lan bocah-bocah.

· Goodthreads – Busana Pria

Goodthreads diwiwiti lan diduweni dening Sarah Jacobs. Sampeyan bisa uga nemokake sawetara sandhangan saka Branded Amazon iki utawa karo Amazon Essential. Nanging ketenaran nyata sing diduweni ing label pribadi, lan nawakake akeh sandhangan lan aksesoris pria.

Goodthreads - Busana Pria

· Lark & ​​Ro – Busana Wanita  

Lark lan RO minangka pilihan merek kanggo akeh wanita kanggo macem-macem sandhangan wanita. Merek iki nawakake gaya sing elegan lan gampang pas ing titik rega sing menarik sing ndadekake merek iki bisa didol.

Best 5 Kursus Label Pribadi Amazon Dianjurake

Pungkasan, sampeyan wis nggawe pikiran kanggo miwiti dhewe Amazon FBA bisnis label pribadi kanthi ngliwati artikel iki.

Nanging isih, ana akeh aspek lan terminologi sing didhelikake sing bisa nyebabake bisnis label pribadi dadi gagal.

Pramila kita bakal menehi rekomendasi 5 sing paling apik Kursus Amazon Private Label sing bisa mbantu sampeyan sukses ing bisnis iki. Saiki ayo goleki kursus sing disaranake tanpa mbuwang wektu maneh.

· Amazon FBA Ninja Dening Kevin David

Iki minangka salah sawijining kursus paling gampang ing bisnis label pribadi Amazon GBA. Sing paling apik babagan kursus iki yaiku sing diwulangake kanthi nyata bakul amazon. Iki kalebu sawetara tingkat pakar iklan FB lan metode peluncuran produk kanggo sinau.

· Mesin Penjual Amazing (Asmx)

Kursus iki ora kurang saka berkah kanggo wong-wong sing ana ing bisnis label pribadi minangka luwih seger. Kursus iki akeh sing kudu diwulangake.

Malah akeh sing sukses nggunakake kursus iki kanggo miwiti bisnis Label Pribadi FBA Amazon. Sampeyan uga bisa nemokake forum bakul pribadi khusus kanggo adol ing situs web uga.

Master Label Pribadi Miturut Tim Sanders

Potongan paling apik babagan kursus iki yaiku label pribadi sing nyata bakul nggawe ing Amazon. Penulis kursus iki duwe meh 60-sawetara produk label pribadi ing Amazon FBA.

Isine sakabehe kursus iki lan apik kanggo brainstorming pikiran kanthi konten sing dianyari.

· Kursus Label Pribadi Amazon Miturut Brandon Young

Kursus iki kabeh babagan ngluncurake sukses lan dhuwur produk bathi. Kursus iki ngidini sampeyan nggawe macem-macem label pribadi 7-tokoh Amazon FBA bisnis.

· Adam Fisher Mastering Amazon Fba

Ing kursus iki, sampeyan bakal nemokake akeh cara kanggo entuk tikel kaping pindho saka investasi ing produk label pribadi kanggo bisnis cilik.

Kursus iki menehi tips lan trik sing cukup kanthi ngetrapake sampeyan Amazon FBA Strategi Bisnis Pribadi lan produk label pribadi; sampeyan bisa pindho income ing wektu cendhak.

Kepiye LeelineSourcing Mbantu Sampeyan Bukak Produk Label Pribadi Amazon FBA?

Paling akeh manufaktur produk apa wae sing manggon ing China. China minangka salah sawijining pasar produk label pribadi paling gedhe lan produsen lan pemasok ing saindenging jagad. Lan sing alesan kanggo orane LeelineSourcing.

Sampeyan nggoleki sumber produk utawa pabrikan utawa supplier produk tartamtu, LeelineSourcing bisa mbantu sampeyan kanthi cara sing paling apik.

The agen sumber china of LeelineSourcing gratis saka layanan lan mbantu sampeyan akeh ing pirang-pirang proses. Dheweke uga mbantu sampeyan ngrampungake proyek sing cocog, kayata OEM Potongan, kemasan lan desain, percetakan logo, negosiasi pangembangan produk, audit pabrik, Lan akeh liyane.

kesimpulan

Yen sampeyan fokus banget kanggo adol produk ing merek sampeyan ing grosir utawa ing toko eceran, ana kemungkinan gedhe yen sampeyan bakal kelangan para panuku.

The Label Pribadi Amazon tren minangka cara bisnis anyar. Pramila kita nutupi kabeh aspek sing relevan babagan Label Pribadi Amazon Proses.

Dadi, sampeyan bisa nggawe Label Pribadi Amazon kanthi gampang strategi kanggo produk label pribadi kanggo ngedol ing Amazon tanpa repot.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 5 / 5. Nomer voting: 1

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.