Layanan Sumber Amazon FBA

Sharline Shaw

Layanan Sumber FBA Ing China

Kita duwe pengalaman FBA Sourcing Company China Kanthi kantor lokal ing china, pengalaman 10 taun ing sumber, nyiapake lan ngirim produk menyang gudang Amazon FBA.

Kita nglayani penjual Amazon Profesional ing saindenging jagad kanthi layanan A - Z lan layanan FBA Sourcing China liyane. Kita bakal dadi agen FBA china sing paling apik.

WE SHIP - Sampeyan adol

SUMBER FBA

Staff purchasing kita duwe pengalaman tuku pirang-pirang taun, bisa mbantu sampeyan nemokake produk sing sampeyan butuhake kanthi rega sing pas, lan bisa nyukupi kabutuhan sampeyan.

FBA Prep

Tim setya menehi 100% katentreman atine kanthi jaminan manawa produk diwenehake liwat rantai pasokan sing tanggung jawab sosial. Klien dipercaya kanggo nindakake bisnis kanthi tanggung jawab; nyuda resiko, njunjung nilai-nilai lan njaga integritas merek lan merek klien.

FBA LOGISTIK

Yen sampeyan butuh bantuan pangiriman, kita siap kanggo sampeyan. Kita bisa mbantu ngirim ing china, ngirim menyang gudang Amazon FBA ing AS, Eropa, ngirim menyang gudang sampeyan dhewe, lan liya-liyane. kanggo kabutuhan sampeyan.

Siap kanggo miwiti?

Hubungi kita dina iki kanggo sumber produk anyar lan tuwuh bisnis.


ONE STOP SHOPPING FOR AMAZON SELLER

FOR A 6-10% SERVICE FEE, sampeyan nampa kabeh SERVICES ing ngisor iki.

Kita Temokake Supplier Paling Apik

Amarga kita adhedhasar ing China, kita wis kenal karo macem-macem manufaktur kanggo kabeh jinis produk. Kita mesthi bakal njamin sampeyan entuk rega sing paling kompetitif lan produk kualitas paling apik, supaya sampeyan luwih apik tinimbang nggoleki supplier ing Alibaba kabeh. dhewe.

Layanan Pelanggan Siji-siji

Sawise kontak LeelineSourcing kanthi panyuwunan produk, sampeyan bakal diwenehi wakil pelanggan profesional kanggo ndhukung sampeyan saka sumber, nganti tekan pengiriman. produk kanggo ngedongkrak bisnis.

Brand Produk Panjenengan

We offer solusi kemasan lengkap kanggo nggawe pribadhi label produk, ngijini sampeyan kanggo mbangun merek dhewe. Kemasan khusus sing dirancang kanthi apik mbedakake produk sampeyan saka pesaing sampeyan, uga nambah daya tarik kanggo pelanggan. Iki mbantu sampeyan adol produk kanthi rega sing luwih dhuwur lan nambah bathi.

Inspeksi Kualitas Produk

Kita mriksa kabeh produk sadurunge dikirim.Yen ana masalah kualitas, kita rembugan karo pemasok atas jenenge, lan ndandani masalah sadurunge produk ninggalake China.

Pangiriman menyang Amazon

Kita ngatur ngirim produk saka China menyang gudang Amazon, kabeh kanthi biaya sing murah banget. Kita uga masang FNSKU lan label pengiriman, sing dibutuhake dening Amazon.

Quality Fotografi Produk

Sawise sampeyan nggawe pesenan, sampeyan bakal nampa fotografi produk profesional, kasedhiya kanggo digunakake ing dhaptar Amazon. Saben produk kanthi 7 gambar sing cocog karo dhaptar amazon.

Sumber Produk

Perusahaan Sumber FBA paling apik

Staf pengadaan ing tim kita minangka karyawan kanthi pengalaman tuku pirang-pirang taun. Dheweke kenal karo teknik tuku ing China. Dheweke duwe kerjasama jangka panjang karo macem-macem jinis pabrik.

Dheweke bisa nemokake produk sing dibutuhake nalika njamin tingkat sing kurang. regane. Saliyane tuku, kita uga bisa mbantu ngrampungake langkah-langkah kemasan, pangiriman, label, lsp., supaya sampeyan bisa ngrampungake dodolan ing omah kanthi gampang. Babagan kualitas produk, kita duwe proses sing ketat kanggo ngontrol kualitas lan mesthekake yen produk sampeyan ing kondisi apik lan bisa didol normal.

Kita uga nyedhiyakake layanan ing ngisor iki. Yen sampeyan mbutuhake, hubungi kita. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

Layanan Persiapan FBA

Yen sampeyan wis tuku produk saka manufaktur Cina, kita bisa nyedhiyani sampeyan layanan bantuan beda kanggo ease munggah proses kanggo sampeyan.

Label pribadi FBA

Produk label pribadi FBA yaiku produk sing diprodhuksi dening pabrikan pihak katelu lan didol kanthi jeneng merek lan ditindakake dening Amazon.

FBA Logistik

Kita nyedhiyakake layanan logistik FBA, mbantu sampeyan nerusake menyang gudang Amazon FBA. Kita kerja sama karo akeh panyedhiya Logistik ing China. Dadi sampeyan bisa nikmati layanan pengiriman sing apik kanthi rega sing murah.


Cara Golek Produk kanggo Didol ing Amazon Ultimate Guide 2021

Adol ing amazon wis dadi rumit lan kompetitif ing taun-taun pungkasan, mula penting kanggo nemokake produk sing unik lan menarik.

Iki minangka dhaptar priksa cepet kanggo nemokake sing paling laris lan mbangun sing solid strategi marketing watara iku. Dhaptar priksa iki ngarahake wong sing pengin mbangun bisnis anyar kanggo bisnis e-commerce bukti lengkap.

Cara Nggoleki Produk Paling Laris ing Amazon

Nemtokake Karakteristik Produk Apik

Rega eceran antarane $25 - $50 USD

Golek a produk sampeyan bisa ngedol kanggo luwih saka $ 10 lan bakal duwe paling 30-50% wates MediaWiki.

Kurang musiman.

Sekawan wulan Juli dekorasi utawa Natal stocking temtunipun kurban apik, Nanging padha ora bakal ngedol kabeh taun watara.

Dadi sing paling apik kanggo nemokake barang sing adol ing saindenging taun bakal nyuda sampeyan biaya gudang.

Cilik (mathuk ing kothak sepatu) lan entheng

Priksa manawa prodhuk iku entheng lan relatif cilik (ora luwih saka sawetara kilogram), amarga iki bakal nggawe prabédan gedhe ing biaya pengiriman produk sampeyan.

Bisa ditingkatake.

Apa tegese, golek produk sing wis adol ing macem-macem platform (eg Amazon, E-bay utawa Flipkart) banjur golek supplier sing wis nggawe produk sing, lan mung tamparan label dhewe utawa packaging ing.

Prasaja lan Gampang Logistik

Temokake produk sing prasaja lan ora gampang rusak utawa duwe komplikasi, amarga bisa nyebabake mbalekaken utawa keluhan pelanggan. Kira-kira 2-3 kilogram. Ngimpor kasus telpon, contone, bakal biaya kathah kurang kanggo ngirim saben item saka jaran goyang

Ambane produk

Aja mung mikir babagan siji produk, mikir babagan 2 sampeyannd, 3rd lan malah taun 4th penawaran produk - mikir gedhe. Gawe paket, bundel utawa malah macem-macem produk sing luwih akeh kanggo ngundang pamirsa sing luwih akeh.

Reviews Product

Produk sing padha duwe peringkat paling laris 5,000 utawa luwih cilik ing kategori utama apik kanggo ngadili popularitas produk.

Mula, mriksa peringkat paling laris isih dadi cara sing apik kanggo nggawe dhaptar item kanggo bisnis sampeyan.

Aja Salinan / IP

Saran sing apik yaiku supaya ora nyalin utawa nyalin barang saka merek gedhe kaya Disney, Rolex, Louis Vuitton lan liya-liyane.

Sanajan ana pasar gedhe, produk palsu nggawe kabeh masalah sing ana gandhengane karo merek dagang.

Iki bisa entuk bathi ing tahap awal nanging entuk rega sing larang.

Masalah liyane nalika adol kanthi online lagi pesen item karo Intellectual Property ing. Umume wong ora ware, nanging ngedol barang kanthi karakter merek, logo utawa jeneng iku ilegal.

Mung kanggo menehi idea, yen sampeyan ngimpor saka China lan supplier sampeyan adol boneka Barbie (diduweni dening Mattel), Bea Cukai paling kamungkinan kanggo nyekeli! Coba lan supaya iki.

Produk apik

Nemokake NICHE - Nguripake ide dadi produk!

Ana kira-kira. 480 yuta produk adol ing Amazon ing wayahe lan 235 yuta ditambahake ing pungkasan 16 sasi.

Dadi, apa sing arep didol?

Sadurunge mutusake apa sing kudu didol, kita kudu yakin babagan tujuan pungkasan: Kanggo nawarake produk sing bakal adol kanthi jumlah sing cukup, dudu barang sing digoleki mung wong loro utawa telu. Kanggo kedadeyan kasebut, riset sing tepat kudu ditindakake.

Dadi, kita menehi saran supaya sampeyan mbuwang wektu akeh ing tahap iki amarga pilihan produk bakal dadi penting banget lan iki bakal dadi 'faktor penentu' kanggo nemtokake nasib penjual ing 2021.

Sampeyan ndeleng, nemokake produk tren minangka bagean penting kanggo mbukak toko online. Sampeyan kudu ngerti item apa sing bakal populer sadurunge munggah.

Kanthi 'nyekel gelombang' sampeyan bakal bisa entuk dhuwit saka dodolan sing saya tambah tinimbang saka penurunan produk. Saben niche duwe tren dhewe.

Ing taun 2019, kita ndeleng terus munggah ing olahraga, shapewear, produk koreksi postur, piranti cerdas, lan liya-liyane.

Dadi, apa NICHE / TREND kanggo 2021?

Cara Pilih produk kanggo didol:

Pilih ceruk sing ajeg duwe tren anyar. Yen sampeyan milih adhedhasar niche sampeyan ing babagan produk tunggal, sampeyan bakal kelangan momentum ing niche kasebut.

Nanging, duwe ceruk evergreen sing terus-terusan ngganti tren ngidini sampeyan nggedhekake tren anyar nalika isih njamin bisnis sampeyan tahan suwe.

Iku penting kanggo nemokake niche; pasar untapped sing nangis metu kanggo produk tartamtu.

Kanthi nemokake ceruk tartamtu kanggo pasar, sampeyan menehi kesempatan gedhe kanggo ngukir pojok pasar sing setya lan setya sing bisa ngasilake hadiah sing apik.

Elinga, niche ora mung siji produk, nanging spesialisasi menyang produk, layanan utawa kapentingan tartamtu. Ana relung sing ora kaetung sing bisa sampeyan tindakake, kanthi kesempatan kanggo niche mudhun luwih akeh.

Ing ngisor iki sawetara conto niche sing dadi trendi ing 2019:

  • Sedotan sing bisa digunakake maneh
  • Panganan lan panganan pet organik
  • Cangkir kopi paw kucing Starbuck
  • Kamera keamanan omah (ing omah, bel lawang, piranti omah cerdas)

Ing bagean ing ngisor iki, kita bakal njelajah babagan golek produk sing dadi tren kanggo ngedol online.

Nalika sampeyan rampung maca iki, sampeyan bakal dadi ahli sing nemokake produk sing apik banget lan dikarepake sing nggawe sampeyan sibuk packing lan pangiriman pesenan.

tren Google

tren google

 

Nggunakake layanan gratis iki, sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang ndeleng tren volume telusuran saka wektu lan ndeleng apa iku produk sing saya mundhak - utawa ing volume telusuran mudhun.

Bonus: Sampeyan uga bisa ndeleng volume panelusuran adhedhasar lokasi geografis yen sampeyan pengin ngebaki pasar tartamtu, saben ngomong Amazon UK or Amazon Japan.

Contone, ngomong sampeyan pengin ngedol spinner fidget. Kanggo miwiti, aku menyang Google Trends lan ngetik "fidget spinners" kanggo ndeleng kaya apa volume panelusuran. Sampeyan bakal weruh iki:

Kaya sing sampeyan ngerteni ing kene, ana kurva lonceng sing tipis sing wis mati, mula iki minangka indikator awal negatif kanggo produk kasebut. Tren utawa hype, saben ngomong, kanggo spinner fidget wis teka lan ilang. Dadi, mbokmenawa ora produk sing apik kanggo miwiti adol.

Minangka aturan umum, yen sampeyan ndeleng manawa produk sampeyan ana ing lereng mudhun ing babagan volume telusuran, iki dudu tandha sing apik - iki dudu produk anyar sing panas, lan sampeyan kudu nggoleki ing papan liya.

2021: Tindakake influencer sampeyan

Analisis blog, media sosial, influencer, lan area kunci liyane ing niche sampeyan kanggo entuk wawasan.

Delengen menyang influencer lan pimpinan pamikiran ing Youtube, Instagram, TikTok lan malah Snapachat ing ceruk sampeyan, lan deleng produk apa sing ana ing mburi.

Kanthi pengikut sing akeh lan tarikan sosial, dheweke asring nyebabake owah-owahan lan tren sing nyebabake dodolan volume dhuwur.

Ninja ing Youtube minangka conto sing apik babagan iki!

Ninja

Dadi diarani minangka influencer utama kanggo akeh pemain Fortnite, dheweke terus-terusan nuduhake kode kunci ing video kasebut supaya para pamirsa tetep melu.

Kanthi luwih saka 22M pelanggan, mesthi ana sawetara merek utawa produk sing wis disetujoni sing bisa uga ana ing ceruk pasar sampeyan.

Pro-Tip: Pelanggan target sampeyan mesthi duwe influencer sing ditonton utawa dikagumi. Kanthi nemokake influencer utama, sampeyan bisa prédhiksi lan ngenali tren.

Ora mung tren, nanging sampeyan bakal bisa ndeleng merek apa sing digunakake - iki bakal mbantu sampeyan ngerteni rahasia sing didhelikake sampeyan. kudu sukses karo produk sampeyan kurban!

Tren Publikasi & Blog

Penting kanggo ngerti apa sing kedadeyan ing niche sing dipilih. Ana sawetara sumber daya sing bakal mbantu sampeyan ngerti rincian kayata: titik nyeri pelanggan, dikarepake / kabutuhan pelanggan lan tren novel apa sing bakal teka.

Sumber daya kayata Facebook IQMikir karo Google, Lan Nielsen minangka alat riset konsumen sing apik!

Facebook IQ

Mbak Panuntun

Ilang duwe toko miturut bagean tren ing situs web sing ngidini sampeyan ndeleng tren fashion paling monjo ing musim iki. Amarga musim liburan, sampeyan bisa ndeleng koleksi musim dingin sing kalebu jas kerah bulu palsu, hoodies lan gaun sing sampurna kanggo musim liburan. Amarga dheweke ajeg nganyari tren saben musim, sampeyan bisa terus mriksa kanggo ndeleng tren liyane sing kudu sampeyan tindakake.

IndieGoGo UTAWA KickStarter

Situs web Crowdfunding kayata INDIEGOGO or KICKSTARTER sumber inspirasi gedhe; amarga sampeyan bisa ngormati proyek apa sing dibiayai akeh lan proyek apa sing ora.

Ora mung bisa Adol Amazon nggunakake situs kanggo gagasan produk nanging bisa uga pengin melu kampanye karo tampilan kanggo kemitraan mangsa.

 

Disaranake maca: 30 item paling apik ing Dhgate

indiegogo vs kickstarter

Cara adol ing Amazon?

Sadurunge nindakake niche utawa produk tartamtu, aku nyaranake sampeyan ndeleng luwih jero babagan carane golek produk ngedol ing Amazon. Tegese sampeyan kudu ndeleng mekanika sing bakal digunakake kanggo nggawe produk sampeyan sukses.

Ana expenses beda sing digandhengake karo produk kanggo ngedol ing Amazon, khusus sing ana hubungane karo biaya manufaktur lan grosir. Iki kudu dimangerteni kanthi tliti supaya bisa ngerti sepira bathi sing bakal ditindakake!

Tip Pro - Iki minangka video sing apik kanggo ndeleng apa biaya sing diwajibake lan biaya apa sing opsional wiwit adol ing Amazon FBA:

Apa sampeyan bisa mbayangno nawakake produk ing Amazon sing ditawakake 1,000 wong? Kita ora pengin utawa bakal kita?

Sanajan opsional, piranti lunak kayata Jungle Scout utawa AMZ tracker pancen mbantu sampeyan ngerti dimensi sing beda penawaran produk ing Amazon utawa portal online liyane.

Sawetara ekstensi iki gratis dene liyane dibayar, nanging apa sing paling apik?

Saran kita yaiku nggunakake sing gratis lan entuk sawetara data, lan nalika toko sampeyan tuwuh nganti model sing dibayar amarga pancen mbantu sampeyan!

Mangkene sawetara program apik sing bakal mbantu sampeyan ngenali tren produk luwih akeh adhedhasar unit penjualan ing Amazon:

Jungle Scout

Telusuri liwat ewu produk lan Jungle Scout mbantu sampeyan pin titik paling duwe bathi lan njaga mripat ing kompetisi.

Jungle Scout

Wis kalkulus diwasa sing nindakake proyek sing apik banget kanggo nglacak dodolan lan ngira-ngira penghasilan potensial kanggo produk ing macem-macem kategori.

Uga, sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nglacak apa sing ditindakake pesaing sampeyan! Kanthi cara iki, sampeyan bisa langsung nanggapi owah-owahan rega lan bisa ngawasi akeh aktivitas liyane.

Kajaba iku, Jungle Scout minangka sumber daya utama kanggo pamula utawa wong sing pengin miwiti!

Kaya basis kawruh Sumber Leeline wis angsal liwat sawetara taun lan basis customer gedhe, ana artikel tambahan sing bakal mbantu nelusuri produk becik kang Sumber Leeline bisa mbantu sampeyan entuk rega paling apik.

Pramuka AMZ

Ora mung gratis, nanging ekstensi Google Chrome ngidini sampeyan ngetung biaya / bathi, kira-kira volume telusuran saben wulan ing kana.

Malah duwe tambahan kayata Sales Estimators lan Fee Penjualan Produk FBA kalkulator kanggo mbantu sampeyan ngukur potensial bathi nggunakake taksiran gratis. A nyoba gratis kasedhiya.

Pangkalan AMZ

Alat sing apik kanggo mbantu bakul cepet browsing lan ngenali produk tengen ing Amazon mumpung gratis! Kanthi nggunakake AMZ Base, sampeyan bisa nemokake ASIN lan deskripsi kanthi cepet lan efisien, ngirit wektu akeh ing proses kasebut.

Situs kasebut uga menehi akses langsung menyang CamelCamelCamel, Alibaba, AliExpress, Ebay lan mesin telusur Google.

Scope

Lingkup bakal nuduhake tembung kunci peringkat paling dhuwur kanggo produk. Informasi kasebut bakal mbantu sampeyan nambah peringkat telusuran Amazon.

Ora mung iku, nanging Scope uga menehi rega, ragad, lan prakiraan sales kanggo listing produk sembarang. Sampeyan bisa nggoleki kanthi wiyar utawa nyaring telusuran adhedhasar jumlah adol, pangkat dodolan, ulasan, lan rating bintang. Salah sawijining fitur paling apik babagan Scope yaiku menehi "ruang lingkup" - tegese fungsi kalkulator rega ngidini sampeyan, minangka bakul, nemtokake margin bathi apa sing bisa sampeyan entuk saka produk sing sampeyan pengin. ngedol ing Amazon.

Keepa

Dianyari kanthi rutin kanggo mesthekake yen pangguna duwe akses menyang produk paling anyar sing kasedhiya lan Keep uga menehi akses menyang dhaptar laris supaya proses luwih cepet! Gampang, nanging bakal menehi wawasan lan produk sing apik.

CamelCamelCamel

Alat iki pancen diarani "unta unta". Duwe kemampuan kanggo nelusuri rega paling apik, platform iki bisa menehi grafik rega historis kanggo produk apa wae ing pasar.

Fitur "watch" bisa digunakake kanggo nonton produk (biasane wong ing papan saingan sing padha). Nalika ana fluktuasi strategi rega dening supplier liyane, camelcamelcamel bakal ngirim tandha Twitter utawa E-mail!

Nganalisa tren rega sadurunge lan saiki mesthi dadi plus nalika platform nawakake layanan kasebut tanpa biaya!

Camelcamel

Helium 10

Sing mbedakake Helium 10 yen dibandhingake karo database liyane yaiku fungsi nyaring sing luwih maju. Kajaba iku, kaya akeh database, sampeyan uga duwe pilihan kanggo nyaring asil kanthi tembung kunci sing ora duwe aplikasi kaya Jungle Scout.

Pelacak AMZ

alat nelusuri tembung kunci amz tracker kanggo amazon fba

Cepet lan cepet dibandhingake karo panelusuran pribadi Amazon mesin. Iku mbantu sampeyan nargetake produk kanthi fitur peringkat sing tepat kanthi menehi saran tembung kunci, ngasilake wawasan anyar lan nganyari apa sing ditindakake kompetisi.

AMZ Tracker uga mbantu karo konversi. Iki bakal ngidini sampeyan ngerteni kenapa sawetara produk sampeyan ora adol supaya sampeyan bisa nambah marketing.

Kajaba iku, alat kasebut uga menehi tandha review negatif, longtail riset kunci, analisis pesaing, lan konstruktor "URL super".

Tip Pro - Tansah ing driji sikil: AMZ Tracker malah bakal ngirim tandha yen ana wong sing nyoba ngrampog salah sawijining dhaptar sampeyan.

Sumber Produk saka China kanggo Didol ing Amazon

Minangka bakul Amazon, sumber produk iku kabeh lan, supaya dadi bakul sukses, sampeyan kudu ngerti apa sing dikarepake pelanggan lan carane nemokake produk kasebut supaya bisa didol.

Sawise sampeyan mutusake babagan produk, sampeyan kudu golek supplier Pabrik iku kanggo sampeyan. Nalika sampeyan ngimpor saka China, ana macem-macem cara sampeyan bisa golek supplier.

Mesthine ana atusan pabrikan sing wis nggawe produk sampeyan lan sampeyan kudu nemokake sing paling apik.

Kahanan kaya ngono Produk Sourcing luwih rumit tinimbang lan nemokake supplier sing tepat bakal mbutuhake wektu lan pikirane.

Nemokake apik Supplier nalika sampeyan tuku saka China kanggo Amazon sampeyan produk iku loro proses prasaja lan Komplek. Ana akèh faktor dipikir ing panelusuran, nanging karo akeh supplier, iku biasane masalah nalika, ora yen, sampeyan bakal nemokake tengen. Ana 3 cara sampeyan bisa golek supplier:

Sampeyan bisa nindakake kanthi 3 cara:

Ing Wong

online

CM Produsen Kontrak - Sing paling apik ing jagad iki!

Wacan sing disaranake:Agen Sumber Produk Paling Apik Mbantu Sampeyan Ngimpor Saka China

Sourcing

Ing Wong

Yen sampeyan bisa menyang China, cara paling apik kanggo nggoleki supplier bisa ketemu langsung - iki bakal ngidini sampeyan ndeleng kahanan kerja, standar pabrik lan kualitas produk sadurunge nggawe pesenan.

Interaksi adhep-adhepan bisa dadi penting banget kanggo nuwuhake hubungan jangka panjang kasebut, sanajan sampeyan mung kudu ketemu pemasok sampeyan sepisan utawa kaping pindho.

Sampeyan uga bisa milih kanggo ketemu supplier pasuryan-kanggo-pasuryan ing pameran dagang lan pameran.

Ekspo populer kalebu: Canton Trade Fair, Hong Kong Electronics Fair, The International Consumer Electronics Show (CES), GSMA, ASD Market Week, Global Pet Expo, Toy Fair New York lan liya-liyane.

Sanajan pertunjukan kasebut menehi sampeyan kesempatan kanggo ketemu pemasok, kekurangane yaiku mung spek bledug ing macem-macem Pabrik kasedhiya ing China.

Pabrik cilik utawa manufaktur komponen tartamtu bisa uga ora lelungan menyang pameran kasebut amarga macem-macem alasan: biaya dhuwur, ora ana pasar, produsen komponen cilik utawa malah alangan basa.

online

Yen sampeyan lagi looking for a supplier Cina online, ana sawetara cara sing bisa ditindakake.

Alibaba

Pasar B2B sing dadi tuan rumah kanggo atusan ewu bakul lan pabrik sing beda-beda, kabeh kanthi standar kualitas lan produk sing beda - saka cangkir kopi karo stiker dinosaurus nganti dinosaurus sing nyekel cangkir kopi.

Antarmuka sing akrab lan gampang digunakake ngidini pangguna kanggo navigasi pasar kanggo nemokake produk sing dikarepake kanthi gampang - lan kabeh pangayoman ngidini dheweke tuku saka supplier sing berkualitas uga.

Nanging, siji kudu ati-ati. Mung amarga siji supplier nyedhiyakake layanan sing luar biasa, ora ateges sampeyan kudu dadi longgar lan nganggep kabeh supplier Alibaba duwe standar sing dhuwur.

Pro-Tip: Fitur Alibaba sing nyuda resiko yaiku jaminan dhuwit bali; yen barang sampeyan ora teka, utawa beda banget karo deskripsi, sampeyan bisa entuk dhuwit maneh.

Disaranake maca: Label Pribadi Alibaba

 

Made-in-China lan Sumber Global

Sanajan ora gedhe kaya Alibaba, Dheweke dudu situs ngapusi lan nyoba sing paling apik kanggo ngilangi penjual palsu, nanging ati-ati amarga sampeyan bisa nemokake macem-macem penjual scam ing kana.

Sumber Global minangka toko siji mandeg kanggo sumber produk sing cepet lan gampang Adol Amazon.

Saben supplier dibutuhake kanggo pra-kualifikasi, tegese tingkat umum kualitas positif biasane ing tingkat prayoga.

DHGate utawa Ali-Express

Padha karo DHGate, AliExpress iku global situs tuku lan sade spesialisasine ing produk murah.

Coba AliExpress minangka bakul Alibaba kanthi jumlah sing luwih murah - platform kasebut ngidini para panuku tuku jumlah sing luwih murah (tinimbang akeh) kanthi rega pabrik.

Kategori lan rega ditandhani kanthi cetha lan uga nuduhake jumlah barang sing wis diklaim lan jumlah sing isih ana, saengga cocog kanggo Amazon FBA bakul sing luwih seneng ngedol volume tartamtu lan jinis produk tartamtu.

Wacan sing disaranake: Apa AliExpress Aman? Carane Tuku Aman Saka AliExpress

Wacan sing disaranake: Apa DHGateSafe? 

AliExpress

Produsen Kontrak - CMs (Paling apik ing donya)

Yen sampeyan ora bisa menyang China, nanging ora cukup nyaman kanggo tuku online, sampeyan bisa pindhah kanggo campuran saka loro kanthi nyewa a agen sumber china kanggo sumber produk kanggo sampeyan.

Companies kaya kita, Sumber Leeline, bisa ngunjungi pemasok atas jenenge sampeyan (lan wis ngerti babagan lanskap bisnis ing China).

Dadi bisa navigasi supplier lan golek produk kualitas luwih gampang tinimbang sampeyan bisa.

Sejatine pesen ing China ora kaya pesen ing McDonald's; rega sampeyan ndeleng ing Alibaba utawa DHGate ora kudu dadi rega sing sampeyan bayar - ana akeh dinamika sing melu rembugan.

Asring gagasan umum yen luwih becik tuku barang saka pabrikan supaya sampeyan bisa nyuda biaya perantara lan ngirit bathi.

Nanging, iki bisa dadi rada angel, utamane kanggo manufaktur sing luwih gedhe. Bisa uga luwih becik nggarap perantara; kayata agen dagang utawa Produsen Kontrak (CMs).

Penjual Amazon cilik bisa uga ora entuk perhatian sing dibutuhake saka produsen gedhe, dibandhingake karo sing luwih gedhe ebay ing Amazon.

The agen sumber bakal migunani kanggo pelanggan amarga bisa uga duwe kawruh luwih akeh lan kawruh sing akeh, sing kudu ditangani lan bisa menehi kontak sing cocog.

Produsen kontrak utawa agen dagang bisa nemokake produsen spesialis kanggo produk sampeyan sing bisa nggarap syarat kuantitas sampeyan.

Kajaba iku, dheweke bakal mbantu sampeyan nggoleki produsen tambahan sing bisa menehi rega sing luwih murah.

Pungkasan, dheweke bisa nglindhungi merek sampeyan amarga bisa ngatur pemeriksaan lan registrasi kanggo sampeyan kanggo perlindungan sampeyan.

LeelineSourcing

Kepiye cara ngimpor saka Alibaba?

Kunjungan pisanan sampeyan menyang Alibaba bisa uga rada medeni. Sampeyan bisa uga wis krungu critane wong-wong sing diapusi ing situs web kasebut lan bisa uga mikir yen bisa kedadeyan karo sampeyan.

Blanja saka Alibaba relatif aman yen sampeyan ngerti saka ngendi tuku. Ana supplier apik lan jujur ​​ing Alibaba, nanging ana uga sawetara ora dikarepake lurking ing platform. Kuwi pemandangan sing lumrah ing pasar apa wae.

Tip: Salah siji saka prabédan utama antarane Amazon lan Alibaba, Nanging, iku kasunyatan sing Amazon luwih saka storefront, nalika Alibaba nawakake direktori grosir, nawakake sampeyan kemampuan kanggo sumber produk. Alibaba dhewe ora ngedol apa-apa. Alibaba nyambungake sampeyan karo produsen lan agen sing bener-bener dodolan.

Kita bakal ngenalake sampeyan babagan kaluwihan lan kekurangan nalika lunga menyang jaban rangkah lan nuduhake sampeyan carane navigasi terrain anyar iki supaya sampeyan bisa ngunci supplier sing sampurna kanggo ide produk lan miwiti. adol kanthi online.

Nanging pisanan, iki sheet cheat supaya luwih gampang:

Lembar Ngapusi:

Kelingan dhek jaman semana dosenmu diijini nggawa lembar curang?

Inggih, tuku saka Alibaba dudu ujian, nanging sheet cheat sing digawe dening kita mesthi bakal mbantu sampeyan ngerti sawetara terminologi sing bakal mbantu sampeyan dadi luwih apik ing sumber.

MOQ

Iki Pesenan Minimal Minimal (MOQ) syarat. Sejatine nemtokake jumlah paling murah saka produk tartamtu sing bakal didol dening pabrikan.

Sanajan ora disetel ing watu, iki minangka titik wiwitan sing apik. Yen sampeyan nggoleki 100 unit, supplier kanthi MOQ 1,000 item bisa uga ora kooperatif - 200 unit mung bisa!

Potongan

An Potongan pabrik bakal menehi ide produk. ODM ngurus spesifikasi lengkap lan karya sing gegandhengan karo desain. Kanthi nyetel sawetara kinerja lan pedoman, pabrikan bakal miwiti nggawe produk saka awal.

Sanajan proses sing dawa lan larang (biaya perkakas, perakitan anyar), pabrikan ODM mbantu nggawe ide sampeyan.

Supplier kasebut cocog kanggo konsep - paling cocog kanggo proyek Kickstarter.

OEM

OEM - singkatan saka Original Equipment Manufacturing. Produk OEM digawe miturut panuku spesifikasi produk.

Contone, produk apa wae kanthi desain, merek, materi, dimensi, fungsi utawa warna sing disesuaikan bisa diklasifikasikake minangka OEM.

Pabrik jinis OEM luwih cocog Adol Amazon!

Assurance Trade

Ditawakake Alibaba, Trade Assurance minangka layanan pambayaran lan perlindungan panuku yen sampeyan duwe regejegan karo supplier sampeyan. Menehi lapisan ekstra pesenan lan keamanan pembayaran sumber karo supplier jaban rangkah.

Penting yen saka wiwitan diskusi dodolan sampeyan njlentrehake kabeh parameter sing ora bisa dirundingake, kayata: wektu timbal, inspeksi, syarat sertifikasi, lsp.

Pemasok Emas

A mbayar layanan dening Alibaba kanggo supplier katon apik ing asil panelusuran. Yen supplier mbayar kanthi apik, tegese lagi nggoleki bisnis anyar.

Amarga supplier emas kudu mbayar jumlah gedhe saben taun, Sejatine suket metu scammers sing mung sawise dhuwit. Apa scammer bakal mbayar dhuwit sing akeh?

Pemasok sing Diverifikasi:

Supplier Diverifikasi punika supplier kanggo sapa aspek tartamtu saka profil perusahaan, sistem manajemen, kemampuan produksi, lan kontrol produk lan proses wis ditaksir, disertifikasi lan/utawa dipriksa dening institusi pihak katelu independen liwat sarana online lan offline.

Supplier sing ditaksir:

Alibaba duwe perusahaan pihak katelu sing ngunjungi pabrik kasebut kanggo mriksa fasilitas kasebut.

Proses QC:

Alibaba duwe akeh proses lan syarat kontrol kualitas. Ayo kita lunga:

IQC: Incoming Quality Control tegese kontrol bahan mentah utawa apa wae sing mlebu ing pabrik (panggonan kerja) kanggo manufaktur barang lan produk.

OQC: Kontrol kualitas metu prihatin karo barang sing wis siap dikirim.

QC & QA: Kontrol Kualitas lan Jaminan Kualitas minangka cara kualitas dikontrol lan dijamin sajrone kabeh proses.

IPQC: Ing Proses Quality Control digawe sajrone kabeh langkah manufaktur produk tartamtu.

EXW

Yen sampeyan perdagangan ing istilah EXW utawa ExWorks, sampeyan tanggung jawab kanggo kabeh proses transportasi, tegese sampeyan tanggung jawab (biaya transportasi lan risiko karusakan) kanggo ngatur transportasi saka lawang supplier nganti tekan tujuan pungkasan.

FOB

Gratis ing Papan (utawa Kargo ing Papan). Sing bakul kudu ngemot barang ing kapal sing ditunjuk dening panuku, biaya lan risiko dibagi ing rel kapal. Sing bakul kudu ngresiki barang kanggo ekspor. Sawise dimuat lan ing transit, panuku nganggep kabeh tanggung jawab

Pro-Tip: ExWorks vs FOB: Kanthi karya Ex, bakul ndadekake produk kasedhiya ing lokasi ditetepake, lan panuku incurs biaya transportasi. Kanthi Free on Board, bakul tanggung jawab kanggo barang nganti dimuat ing prau kapal; ing titik kasebut, kabeh tanggung jawab ditransfer menyang panuku.

CIF

Asuransi biaya lan Pengangkutan (dijenengi pelabuhan tujuan). Bakul kudu mbayar biaya lan barang kalebu asuransi kanggo nggawa barang menyang pelabuhan tujuan. Nanging, risiko ditransfer menyang panuku sawise barang dimuat ing kapal.

Ayo langsung mlebu.

Incoterms:

Kamar Incoterms Nasional Incoterms 2010 minangka set kaping wolu saka syarat kontrak internasional sing wis ditemtokake sing diterbitake dening International Chamber of Commerce, kanthi set pisanan wis diterbitake ing 1936.

Incoterms 2010 nemtokake 11 aturan, mudhun saka 13 aturan sing ditetepake dening Incoterms 2000. Papat aturan versi 2000 ("Dikirim ing Frontier"; DAF, "Dikirim Ex Ship"; DES, "Dikirim Ex Quay"; DEQ, "Dikirim Tugas" Ora dibayar"; DDU) dibusak, lan diganti karo rong aturan anyar ("Dikirim ing Terminal"; DAT, "Dikirim ing Panggonan"; DAP) ing aturan 2010.

Ing versi sadurunge, aturan kasebut dipérang dadi patang kategori, nanging 11 istilah sing wis ditemtokake ing Incoterms 2010 dipérang dadi rong kategori mung adhedhasar cara pangiriman.

Klompok pitung luwih gedhe saka pitung aturan bisa digunakake ora preduli saka cara transportasi, kanthi klompok cilik saka papat mung ditrapake kanggo dodolan sing mung kalebu transportasi kanthi banyu ing endi kondisi barang bisa diverifikasi nalika dimuat ing kapal. .

Mulane, padha ora bisa digunakake kanggo kargo containerized, cara transportasi gabungan liyane, utawa kanggo transportasi liwat dalan, udhara utawa ril. Incoterms 2010 uga resmi ditetepake pangiriman.

Sadurunge, istilah kasebut wis ditetepake sacara informal nanging saiki ditetepake minangka titik ing transaksi ing ngendi "risiko mundhut utawa karusakan [barang] liwati saka bakul menyang panuku."

Langkah 1: Gabung Alibaba

Gabung lan nggawe a Akun Alibaba kanthi pesenan ing Alibaba.com - gratis. Saiki, ora perlu gabung kanggo nggoleki produk, nanging kudu dibayar yen sampeyan mutusake nggunakake layanan tambahan Alibaba, contone: langsung hubungi supplier liwat Chat saiki utawa Trade Assurance.

Iki cukup gampang kanggo nindakake lan langsung. Nalika Alibaba adhedhasar ing China, antarmuka panganggo ana ing basa Inggris (lan basa liyane) lan nyedhiyakake sawetara pasar sing beda.

alibaba-vetting-pemasok

Langkah 2: Nggoleki lan Nemtokake Pemasok Potensial

Tuku saka Alibaba lan nggunakake direktori kasebut cukup maju kanggo nggunakake lan padha karo pasar liyane kaya eBay. Telusuri kategori produk utawa goleki produk tartamtu sing sampeyan goleki.

Ing sawetara bagean sabanjure, kita bakal nliti kanthi rinci kanthi tumindak minangka panuku Amazon hipotetis sing nggoleki kalung kewan utawa kerah kewan, amarga menehi tandha kabeh kothak Produk Apik:

Nggoleki-lan-Shortlisting--Potensial-Pemasok

Bar Panelusuran:

Pindhah menyang Alibaba lan ketik "kerah pet utawa tali pet" menyang bar Panelusuran ing "Produk" banjur pencet Telusuran. Nelusuri miturut produk lan kategori bisa ngasilake ewonan item, saengga butuh wektu akeh kanggo ngurutake produk.

alibaba-search

Sampeyan bisa nggunakake opsi ing sisih kiwa kaca asil panelusuran kanggo mbatesi telusuran lan ngasilake asil sing luwih sithik lan luwih spesifik.

Ing kasus iki, luwih saka 172,551 produk duwe katrangan sing cocog babagan kerah kewan, nanging sampeyan bisa mriksa kothak ing sisih kiwa kanggo nggawe panelusuran luwih spesifik.

Mriksa kothak kaya "diisi" utawa "Eco-friendly" lan nambah tembung kunci kaya jinis tartamtu bakal ngasilake luwih sithik, dadi luwih gampang ngurutake asil panelusuran sampeyan.

Tuku saka Alibaba ora ateges sumber saka China. Nyatane, negara-negara kaya Vietnam lan Bangladesh wis dadi sorotan saiki.

Ing kasus iki, sampeyan bisa negara asale tartamtu, Iki bakal mbantu trek mudhun supplier cedhak negara utawa tanpa watesan tax, kang bakal bantuan Cut biaya sumber lan wektu pangiriman.

Tip: Ing Albaba sampeyan bisa nelusuri item adhedhasar deskripsi produk dhewe, contone: rerumput waos utawa LED Light Bulb, kang bakal menehi sawetara apik saka asil saka macem-macem supplier beda.

Utawa, saka menu gulung mudhun ing jejere garis telusuran, sampeyan bisa milih "Pemasok" tinimbang "Produk" lan nelusuri pabrik sing duwe spesialisasi ing baris produk tartamtu kasebut.

Supaya luwih cetha - nalika nggoleki panyedhiya sampeyan bakal bisa nggoleki panyedhiya sing adol sikat untu tinimbang produk kasebut dhewe.

Pemasok Pre-Vetting:

 alibaba-vetting-pemasok SUPPLER EMAS
B INFORMASI

 

Berlian kasebut minangka indikasi poin tingkat transaksi sing dipikolehi perusahaan kanggo transaksi sing dianugerahi Alibaba. Sing luwih dhuwur skor, sing luwih apik volume lan jumlah supaya bisa ngomong.

B SYMBOL MAHKOTA
D Riwayat Transaksi

 

Ing kene sampeyan bakal nemokake ringkesan babagan jumlah transaksi sing wis diproses sajrone taun.


Priksa profil supplier kanggo lencana verifikasi.
 Sawise sampeyan nemokake supplier liwat alat mesin telusur utawa dening RFQ, pindhah menyang kaca profil kanggo verifikasi legitimasi. Goleki lencana profil kanggo mesthekake yen sampeyan lagi urusan karo pemasok sing wis diverifikasi:

A&V Priksa nuduhake manawa supplier wis lulus otentikasi lan verifikasi inspeksi dening Alibaba lan layanan verifikasi pihak katelu.

Ing Onsite Priksa verifikasi sing panggonan saka supplier adhedhasar ing China wis dipriksa dening Alibaba Staff kanggo mesthekake operasi onsite bener ana.

Priksa Supplier sing Ditaksir nyathet yen supplier wis diverifikasi dening layanan pihak katelu.


Deleng online kanggo keluhan babagan supplier.
 Saliyane mriksa lencana profil, sampeyan bisa nemokake informasi babagan calon supplier online kanggo nyegah penipuan. Telusuri online kanggo komentar utawa keluhan babagan supplier. Sampeyan uga bisa ngrujuk informasi kontak sing kasedhiya ing profil Alibaba kanthi telusuran Google.

Ngindhari panyedhiya sing nyathet alamat email non-bisnis, kayata akun Gmail utawa Yahoo.

Sawetara pabrikan mbutuhake tuku sing luwih gedhe ing ngarep supaya sampeyan pengin tekan pabrik kasebut selaras karo daya mbuwang sampeyan.

Langkah 3: Hubungi Supplier

Bagéan amba tuku produk saka China rembugan kanggo wong-wong mau, lan kita ora mung ateges bab rega. Rembugan babagan kualitas, rembugan syarat, lan rembugan babagan jinis hubungan sing sampeyan duwe.

Dadi, penting kanggo miwiti kontak karo macem-macem supplier lan entuk ide sing apik babagan produk, pengiriman, wektu timbal lan faktor liyane.

Sampeyan bisa hubungi supplier lan isi formulir pesen. Klik tombol "Kontak Pemasok", banjur ketik baris subyek lan awak pesen. Pesen iki kudu ngemot pitakon apa wae babagan produk lan panjaluk tuku.

Kontak Supplier

Pro-Tip: Punika conto

Dear/Hello (Jeneng Rep ditampilake lan jeneng Perusahaan: Eg Jojo saka Shenzhen HT),

Jenengku (Lebokna jenengmu)  lan aku karo (Lebokake Jeneng Perusahaan sampeyan) perusahaan.

Aku nggoleki produk sing padha karo produk sampeyan (Sisipake Nomer Model Supplier utawa hyperlink). Jumlah awal saya kira-kira (Sisipake Jumlah Unit). Target pasarku yaiku (Negara lan pasar: Eg USA sade Amazon Inggris).

Aku uga duwe pitakon babagan produk iki:

  1. Bisa sampeyan bisa karo jumlah pesenan dhisikan saka (Sisipake Jumlah Unit) Unit? Mangga Quote kula rega. Mangga isi deskripsi produk (bahan, packing, garansi, kondisi operasi).
  2. Yen sampeyan duwe produk sing padha karo iki, sampeyan bisa menehi tawaran uga?
  3. Apa sampeyan wis nindakake produk iki (Negara lan pasar) sadurunge? Yen mangkono, sampeyan bisa menehi sawetara informasi babagan syarat sertifikasi utawa standar kualitas?
  4. Yen aku luwih kasengsem, aku bisa njaluk conto supaya diatur ing negaraku? Apa ana biaya sing digandhengake?

Sembarang informasi tambahan bakal ngormati banget. Aku ngarep-arep respon cepet.

Regards,

Jeneng lan Jeneng Perusahaan utawa Situs Web

Format kontak sing apik - kenapa?

  • Singkat lan langsung - Iku ing basa Inggris, umume supplier bisa nganggo basa Inggris kanthi apik.
  • Nuduhake riset saka bagean sampeyan - kanthi ngrujuk menyang produk ing jangkauane, sampeyan nuduhake wektu sing ditindakake kanggo riset.
  • Kapercayan proyek - Fokus ing dhaptar mriksa supaya supplier bali menyang sampeyan
  • Tumindak kaya umpan - nyurung informasi luwih lanjut kanggo miwiti bolak-balik; ora kabeh crita.

Sampeyan kudu éling sing paling supplier apik ing Alibaba nampa atusan pitakon saben dina. Sawetara bisa uga ora bali menyang sampeyan, nanging ora apa-apa! Terus maju.

Dadi, sampeyan kudu tekan akeh supplier sing bisa lan entuk akeh kuotasi sing sampeyan bisa supaya sampeyan bisa entuk gagasan babagan kisaran rega produk sampeyan. Nindakake rajin ing supplier iku kudu sadurunge obah maju karo urutan sembarang.

Telusuran sempit:

Syarat minimal order: Pira sampeyan kudu pesen, minimal, kanthi urutan lengkap

rega sampel: Ing pirang-pirang kasus, sampeyan kudu mbayar conto. Ngerteni apa biaya bakal.

Rega produksi nail mudhun:  Biasane kanggo ndeleng sawetara rega, kayata $1 – $2 saben unit. Nanging sampeyan pengin ngerti biaya nyata. Njaluk wong-wong mau kanggo verifikasi manawa $1 utawa $2, sadhar yen bisa uga luwih dhuwur yen sampeyan ngatur.

Wektu produksi: Sampeyan kudu ngerti suwene wektu kanggo nggawe pesenan. Lan sampeyan uga kudu nambah wektu pangiriman. Ngerti manawa sumber luar negeri bisa nganti pirang-pirang minggu - utawa malah wulan.

Syarat pembayaran: Temokake carane sampeyan kudu mbayar. Coba njaga transaksi liwat Alibaba, utamane yen ana ing ngarep. Temokake uga, yen sampeyan bisa ngrampungake rencana pembayaran liyane mengko yen sampeyan nggawe hubungan sing terus-terusan.

Kepatuhan Teknis

Produk kasebut kudu digawe miturut standar teknis utawa watesan supaya bisa lulus tes sing dibutuhake.

Syarat Dokumen

Sampeyan (pangimpor) kudu nggawe lan nyimpen sakumpulan dokumen. Dokumen kasebut bisa kalebu diagram sirkuit, gambar desain, dhaptar komponen lan penilaian risiko.

Langkah 4: Mbayar lan Pengiriman Sampel


Rembugan rega pembayaran lan cara. Sampeyan lan supplier bisa negosiasi mata uang pembayaran lan cara pembayaran sing disenengi. Yen perlu, sampeyan bisa ijol-ijolan mata uang karo institusi perbankan sampeyan. Elinga rega sing dikirim uga bisa dirundingake.

 

  Pros cons
TT ngarep (Transfer Bank) Cepet lan digunakake ing saindenging jagad Mbebayani
Surat Kredit Luwih aman tinimbang Upfront TT Dana dikunci
Western Union Cepet Mbebayani

 

Komisi dhuwur

PayPal Selamet Moderate-komisi

 

Dhawa suwe

Pembayaran Aman dening Alibaba    

 

Langkah 5: Testing Sample

Biasane sampel njupuk 10-15 dina kanggo produksi lan sawise iku ing 3 kanggo 10 bisnis kanggo sampeyan nampa dening kurir online.

Yen sampel sampeyan akeh banget lan sampeyan milih a pengiriman liwat segara banjur kudu luwih suwe (nganti 60 dina).

Sing paling penting sing kudu ditindakake nalika nampa sampel sampeyan yaiku nganakake tes ing sampel kanggo ndeleng manawa nyukupi syarat lan standar sing disepakati.

Mangkene sawetara pedoman babagan uji coba nggunakake tali pet:

Daftar Priksa Umum - Ing tes iki, sampeyan kudu mriksa kabeh syarat sing sampeyan setuju karo supplier - diameter total, kode warna, materi, mekanisme ngunci, lsp. Tujuan tes iki yaiku kanggo mesthekake yen dhasar kasebut bener.

Tes Performance - Iki minangka tes sing paling penting! Apa produk tahan kanggo paramèter kinerja?

Ing kasus iker-iker rasukan pet, apa produk kasebut bisa narik lan nyurung?

Apa nyuwek?

Apa nyebabake reaksi utawa rashes ing pet?

Apa ana bagean sing corroding utawa werna bocor amarga kena kringet utawa banyu udan?

Pro-Tip: Pikirake kahanan apa sing bakal ditindakake produk sajrone siklus urip lan coba tiron kahanan kasebut; sampeyan malah bisa nemokake carane nambah produk malah luwih!

Labeling lan Instructions - Negara tartamtu mbutuhake syarat label sing ketat kanggo komponen tartamtu.

Sawetara produk mbutuhake tag asal "Digawe ing XX", dene liyane mbutuhake informasi kontak. Yen ora ana ing conto, priksa manawa sampeyan takon karo supplier sampeyan.

Malah mbayar kanggo takon panguwasa lokal yen informasi kasebut bener utawa mbutuhake owah-owahan luwih lanjut. Luwih aman tinimbang nuwun!

Horror Ing Spanyol: Ana crita sing misuwur ing kantor kita babagan kanca sing nggoleki spinner fidget impor menyang Spanyol sajrone hype ing 2017!

Sawise kiriman segara, Spanyol wis nglakokake undang-undang sing mbutuhake stiker bahaya chocking ing saben casing spinner fidget.

Sayange, kargo dheweke wis dikirim lan kothak ora duwe stiker peringatan.

Aman kanggo ngomong, spinner dheweke regane 5x amarga akeh kiriman lan bea cukai.

Saran kita: Ati-ati. Lagi ngomong: Priksa kaping pindho, Cut sapisan.

Packaging - Priksa manawa produk sampeyan dikemas kanthi bener. Yen banget flimsy, banjur takon vendor kanggo packaging kuwat. Kemasan sing tepat pancen mbantu supaya produk tetep utuh nalika dikirim.

Wacan sing disaranake:Cara Tuku Saka Alibaba : Pandhuan Ultimate

Disaranake maca: Best 10 China Shipping Agents Help You Ship from China

Tuku Saka Alibaba

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 5 / 5. Nomer voting: 1

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?