Cara Tuku Saka Alibaba: Pandhuan Ultimate

Sharline Shaw

Apa sampeyan pengin tuku saka Alibaba? Iki minangka platform eCommerce sing apik banget kanthi pengalaman blanja sing apik banget. Utamane kanggo merek asing, situs web Alibaba minangka platform B2B sing paling apik.

Pakar kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun lan ngerti carane tuku produk murah saka vendor Alibaba.

Ing platform Alibaba, sampeyan kudu ati-ati amarga sampeyan bisa sesambungan karo scammers. Dadi, luwih seneng tuku kanthi aman saka pemasok sing apik ing toko online dhewe.

Dina iki, aku bakal njlentrehake kabeh proses tuku langkah-langkah saka supplier Alibaba.

tuku saka Alibaba

Apa Alibaba?

Alibaba minangka toko online kanthi ewonan panuku lan panyedhiya, umume pemasok China lan sawetara saka negara liya. Alibaba Group nduweni perusahaan e-dagang paling gedhe lan situs adhine kaya Taobao, AliExpress, lan 1688. Ora kaya Amazon utawa eBay, Alibaba nggampangake dagang B2B. 

Akeh panuku nggoleki produk tartamtu ing garis telusuran, entuk kategori produk saka macem-macem supplier, lan bisa entuk produk dhewe ing ngisor rega pasar. Banjur, panuku kontak sing bisa dipercaya supplier. Sanadyan Alibaba utamane kanggo B2B, ora kabeh adol diatur mung adol grosir.

Sajrone obrolan, macem-macem pitakonan dijaluk saka para panuku. Sawetara panyedhiya potensial tetep akses menyang produk sing disesuaikan lan ngidini para panuku entuk logo desain dhewe sing dicithak ing kemasan produk.

Disaranake maca: Alibaba vs Aliexpress

Apa Alibaba Aman lan Legit?

Ya. Alibaba minangka situs sing sah lan aman. Atusan bisnis nyambung lan ngrembug syarat-syarat kanggo miwiti adol online.

Elinga, ana kemungkinan penipuan, dadi sampeyan kudu nyingkiri kanthi milih supplier emas, lan bisa narik penipuan menyang dhaptar ireng supplier. Pesenan jaminan perdagangan minangka cara paling aman nalika nyoba produk Alibaba, nglindhungi para panuku lan pemasok.

Napa produk ing Alibaba murah banget?

Produk Alibaba katon murah banget. Ora nggumunake. Punika alasanipun:

  • Pajak impor sing luwih murah
  • kasedhiyan tenaga kerja sing luwih dhuwur
  • Produk adol langsung menyang para panuku. Ora ana keterlibatan anggota pihak katelu.
  • Rega produksi murah amarga rega pasar grosir bahan mentah.

Kepiye carane tuku saka Alibaba?

1. Nggawe akun Alibaba

sadurunge tuku ing Alibaba sampeyan kudu nggawe akun. Kanggo tujuan iki, pindhah menyang ndhaptar ing Alibaba lan tambahake informasi sing dibutuhake kaya:

  • jeneng Company
  • Tujuan saka akun
  • Jeneng lengkap kanggo akun
  • Alamat email
  • Nomer telpon

Sampeyan bisa milih akun panuku utawa bisa uga nganggo akun loro-adol lan panuku. Banjur pindhah menyang homepage Alibaba lan mlebu.

2. Temokake ceruk sampeyan

Niche minangka aspek penting saka sampeyan bisnis eCommerce. Sampeyan kudu nemtokake niche. Sampeyan bisa nggoleki jeneng produk sing dikarepake lan nemokake inventaris sing cocog kanggo ngrampungake iki.

Produk paling laris ing Alibaba

Tansah luwih milih paling laris produk amarga saka macem-macem kategori produk. Nindakake riset tliti lan ndharat ing produk musiman kanggo entuk bathi lan ROI maksimal. Sampeyan bisa nggunakake alat mburu produk kaya Helium 10, Keepa, utawa nindakake riset produk kanthi manual. Ana sawetara kategori produk sing pengin dihindari, kayata produk bermerek, khusus minangka importir anyar.

Waca liyane: Produk paling laris ing Alibaba

3. Pilih supplier dipercaya

Assurance Trade

Pemasok sing bisa dipercaya njamin pengalaman dagang sing apik ing Alibaba. Sampeyan bisa nyaring asil panelusuran lan milih jinis supplier ing ngisor iki ing Alibaba.

Alibaba Trade Assurance

Pemasok jaminan perdagangan Alibaba nawakake jaminan dhuwit bali babagan syarat lan kahanan tartamtu. Sanajan rasio cacat produk luwih dhuwur, sampeyan bisa mbalekake maneh.

Waca liyane: Alibaba Trade Assurance

Supplier emas Alibaba

Supplier emas Alibaba minangka pemasok premium sing wis ngalami proses verifikasi dening tim Alibaba. Verifikasi utami pemasok emas dumadi. Nanging, elinga yen mung amarga pemasok minangka pemasok emas ing Alibaba ora ateges pemasok iki duwe produk kualitas apik.

Waca liyane: Supplier emas Alibaba

Supplier sing diverifikasis

Pemasok sing wis diverifikasi Alibaba yaiku bisnis sing wis ngliwati verifikasi jero sing ditindakake dening perusahaan inspeksi pihak katelu. Iku kalebu review saka sawetara aspèk saka perusahaan dagang.

Waca liyane: supplier Diverifikasi

Ulasan Alibaba

Sadurunge nggawe tuku, sampeyan bisa mriksa review perusahaan dagang kanggo mesthekake keasliane. Iki minangka langkah penting kanggo dagang ing Alibaba.         

Waca liyane: Ulasan Alibaba

Nggolek golek supplier dipercaya ing Alibaba?

minangka paling Agen sumber China, kita mbantu sampeyan nemokake pabrik, entuk rega sing kompetitif, tindakake produksi, njamin kualitas lan ngirim produk menyang lawang.

4. Panjaluk kutipan lan conto saka supplier

Hubungi supplier kanggo njaluk conto utawa njaluk penawaran babagan produk sadurunge setuju tuku produk tartamtu kanthi jumlah gedhe.

sampel Alibaba

Sampel Alibaba ngidini sampeyan ngatasi proses kontrol kualitas. Hubungi supplier sing ditaksir lan njaluk conto produk. Mengko, sampeyan bisa netepake kualitas produk lan mutusake apa arep tuku utawa ora. Penting kanggo pesen conto yen supplier nindakake kustomisasi utawa label pribadi ing produk sampeyan.

Waca liyane: sampel Alibaba

RFQ

Alibaba RFQ nuduhake panyuwunan kutipan. Sing tuku ngidini para penjual nawarake proyek kasebut ing proses iki. Alibaba RFQ minangka kesempatan sing apik kanggo entuk ide babagan rega lan mbandhingake kualitas produk saka sawetara supplier.

Waca liyane: Alibaba RFQ

5. Rembugan rincian

Diskusi lan netepake syarat lan kahanan minangka langkah sing apik banget. Iku nggampangake saling percaya antarane panuku lan bakul. Bisa uga ana sawetara supplier luar negeri, aja kuwatir babagan alangan basa, Alibaba bisa nyetel basa utawa sampeyan bisa nggunakake google translate. Sampeyan bisa hubungi supplier lan rembugan layanan ing ngisor iki.

MOQ

MOQ nuduhake jumlah pesenan minimal. Yen bakul duwe jumlah pesenan minimal sing luwih dhuwur, sampeyan bisa njaluk MOQ kurang sadurunge nggawe pesenan amba.

Waca liyane: Alibaba MOQ

Pitakonan sing tepat

Sampeyan bisa takon pitakonan sing tepat babagan perusahaan, produk, jumlah pesenan, rega unit, lan sing paling penting, syarat lan fasilitas pengiriman karo supplier sing dipilih. Bakal nyegah kebingungan sing bakal teka lan ngaktifake perdagangan lancar.

Waca liyane: Pitakonan kanggo takon supplier Alibaba

layanan inspeksi Alibaba

Layanan inspeksi Alibaba menehi wewenang inspeksi kualitas saka akeh supplier. Sampeyan bisa njaluk evaluasi produk kanggo konfirmasi kualitas. Uga, penting kanggo elinga manawa kiriman kaloro utawa katelu bisa uga luwih murah tinimbang kiriman pisanan. Biasane, umume pemasok ing alibaba ngidini sampeyan nindakake.

Waca liyane: layanan inspeksi Alibaba

6. Temtokake pembayaran lan cara pengiriman

Rega produk lan pengiriman saka supplier minangka langkah penting liyane sing kudu dirembug. Sampeyan bisa ngomong karo penjual babagan:

pembayaran Alibaba

Nemtokake cara pembayaran aman kasedhiya kanggo mbayar paling supplier kanggo persediaan sing. Biasane, Transfer kabel, Western Union, Letter of Credit, Transfer Bank, Pembayaran kertu kredit lan layanan escrow minangka cara pembayaran sing apik; yen supplier Alibaba setuju kanggo pilihan pembayaran iki, apik! Transfer bank minangka cara sing populer.

Waca liyane: pembayaran Alibaba

Alibaba pengiriman biaya

Ana macem-macem cara pengiriman. Sampeyan bisa ngrembug logistik, njaluk nomer nelusuri, lan trek kiriman sadurunge rawuh. Pengiriman udara lan angkutan laut minangka pilihan pengiriman sing apik. Sampeyan bisa konfirmasi biaya pengiriman barang kiriman. Elinga yen biaya bisa beda-beda gumantung saka wektu pengiriman Alibaba sing dipilih. 

Waca liyane: ragad pengiriman Alibaba

7. Priksa kualitas produk

Apa produk sampeyan wis ditampa? Yen ya, siji langkah pungkasan wis ninggalake. Sampeyan kudu netepake kualitas barang kasebut. Upaminipun qualifies kritéria Panjenengan; mung apik tenan.

Yen ora, sampeyan bisa ngliwati proses mbalekaken liwat program jaminan perdagangan Alibaba. Proses mbalekaken sebagean utawa lengkap kasedhiya liwat pesenan jaminan perdagangan.

Disaranake maca: Carane Tuku Langsung Saka China

Kepiye carane mbukak perselisihan yen sampeyan ora puas karo produk kasebut?

Yen sampeyan nganggep manawa produk kasebut duwe masalah kualitas, sampeyan bisa mbukak regejegan kanggo barang kasebut. Iku njamin mbalekaken sebagean utawa lengkap.

Sampeyan bisa nemokake pilihan Aplikasi kanggo Pengembalian dana lan isi formulir kanggo nggawe regejegan ing kaca rincian pesenan.

Waca liyane: regejegan Alibaba

Kepiye cara nyegah penipuan Alibaba kanthi sukses?

Kanggo ngindhari penipuan Alibaba, sampeyan kudu nindakake praktik ing ngisor iki:

  • Temokake panyedhiya kanthi lencana verifikasi lan luwih seneng.
  • Yen status supplier Cina iku anggota Gold, iku uga pilihan aman.
  • Sampeyan bisa njelajah pesenan jaminan perdagangan sing njamin mbalekaken kanthi cepet amarga alasan tartamtu.

Waca liyane: Daftar scammer Alibaba

Kepiye cara dropship saka Alibaba?

Tuku Saka Alibaba

Pengiriman drop saka Alibaba minangka proses sing gampang. Iki langkah-langkah produk dropship:

  • Bukak akun panuku sampeyan ing Alibaba.
  • Tuku persediaan saka supplier sing duwe reputasi.
  • Takon supplier tartamtu kanggo ngirim langsung menyang tujuan pungkasan pelanggan.

Sampeyan bisa nyambung saluran dodolan kanggo sukses pesenan online. A chain sumber dianggo.

Disaranake maca: AliExpress Dropshipping

Waca liyane: Kepiye cara dropship saka Alibaba?

Kepiye cara golek pemasok label pribadi Alibaba?

Yen sampeyan duwe ide produk, sampeyan bisa nggawe produk khusus kanggo nggawe merek sampeyan dhewe. Pemasok label pribadi ngidini sampeyan entuk hak IP produk khusus lan inventaris label kanthi logo lan rincian perusahaan kanggo bisnis label pribadi sampeyan. Sawetara supplier bisa uga nyedhiyakake kemasan khusus.

Kanggo nemokake Label pribadi Alibaba bakul, sampeyan bisa masang jeneng produk lan nyoba Filter saka Supplier Type. Utawa, sampeyan bisa pesen penjual langsung kanggo negosiasi rega utawa ngatur produk sampeyan. Sampeyan bakal entuk kabeh vendor sing ngidini produk label pribadi lan adol ing situs web sampeyan dhewe.

Waca liyane: Pemasok Label Pribadi Alibaba

Yen sampeyan hard kanggo rembugan karo supplier lan mbayar ing alibaba.com kanthi aman?

LeelineSourcing siap mbantu sampeyan tuku saka Alibaba kanthi rega murah lan efisien.

Disaranake maca: Best 10 China Shipping Agents Help You Ship from China

FAQs Carane Tuku Saka Alibaba

Kepiye carane tuku produk ing Alibaba kanthi aman?

Sampeyan bisa mbukak akun ing Alibaba lan njelajah riwayat supplier kanggo milih supplier.

Priksa transaksi pemasok lan rembugan syarat-syarat kasebut. Yen supplier setuju, sing bakal dadi supplier potensial sing sampeyan butuhake.

Apa pesenan jaminan perdagangan?

Jaminan perdagangan nglindhungi para panuku saka kegiatan penipuan lan minangka layanan gratis. Ana rong kasus ing ngendi kabijakan iki ditrapake:

1. Yen supplier gagal ngirim ing wektu sing disepakati
2. Yen produk luwih murah tinimbang sing dikarepake

Apa sampeyan kudu rembugan karo supplier?

Rembugan karo supplier bisa nggawa sing paling apik kanggo sampeyan. Sampeyan bisa rembugan karo supplier babagan:

1. Rembugan rega
2. Kualitas Produk
3. Ragad pengiriman lan proses
4. privasi mbalekaken
5. Kutipan kanggo sawetara pesenan tartamtu

Keuntungan saka negosiasi kalebu biaya produk sing murah lan produk standar sing berkualitas.

Apa sampel produk Alibaba gratis?

Ora persis. Pemasok bisa uga menehi conto gratis ing Alibaba. Kadhangkala, supplier liyane ngisi ragad kanggo conto produk. Tujuan utama sing kudu ditindakake yaiku njelajah para panuku sing serius, dudu scammers.

Yen sampeyan sesambungan karo panyedhiya, sebutake manawa ngidini conto gratis utawa ora.

Kepiye carane nemokake pemasok jaminan perdagangan?

Nalika tuku ing Alibaba kanggo nemokake supplier sing dipercaya, tututi langkah-langkah kasebut:

1. Telusuri produk lan golek rega paling apik.
2. Pindhah menyang jinis supplier.
3. Pilih supplier jaminan Perdagangan sing duwe lisensi bisnis lan aplikasi saringan kanggo tuku kanthi aman.

Apa Sabanjure

Munculé Alibaba wis nggawe impor saka luar negeri gampang kaya belanja online. Alibaba bisa dadi papan sing apik kanggo sumber produk kanggo adol online kanggo toko eCommerce sampeyan. Nanging ora kabeh supplier ing Alibaba asli, sawetara bisa uga adol produk kualitas rendah. Sing dibutuhake yaiku perdagangan kanthi aman kanggo nyegah kegiatan penipuan.

Yen sampeyan duwe pengalaman babagan blanja ing Alibaba, iku apik. Ing kasus liyane, sampeyan bisa sinau babagan cara nangani perusahaan dagang ing Alibaba.

sumber LeeLine wis taun pengalaman lan nggampangake pengalaman tuku aman ing Alibaba. Telpon kita langsung wae!

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 4.6 / 5. Nomer voting: 15

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.