Kontrol Kualitas China

Sharline Shaw

Saben produksi kudu nyukupi kabutuhan pelanggan.

The perusahaan pabrik kudu netepi syarat sing diwenehake dening klien.

Kanggo mesthekake yen pelanggan entuk apa sing dipesen, paramèter kontrol kualitas ditrapake.

Parameter kasebut dirancang kanggo njamin produksi barang sing apik lan bisa dipercaya.

Tujuan sakabèhé saka kontrol kualitas yaiku kanggo nyukupi syarat kanggo produk kaya sing diterangake dening pelanggan.

Apa China Quality Control

Apa Kontrol Kualitas China?

Perlu kanggo nemtokake kualitas produk nalika njupuk produk saka China. Kontrol kualitas uga tanggung jawab kanggo merek. Uga mbantu ngasilake barang-barang berkualitas sing bisa duwe daya saing ing domain kasebut.

Kanggo para pelanggan, penting kanggo nggawe dhaptar dhaptar kanggo kontrol kualitas. Iki bakal ngidini pabrikan ngasilake barang miturut paramèter sing disetel ing wiwitan. Ing produksi dibutuhake kanggo ketemu lan ngluwihi paramèter iki kadhaptar dening pelanggan.

Kajaba iku, paramèter kasebut uga bisa ditaksir adhedhasar syarat internal lan eksternal. Contone, yen pelanggan njaluk produk panganan, produk kasebut kudu dievaluasi babagan kelestariane. Padha kudu tetep bisa ditonton ing faktor internal lan eksternal.

Salajengipun, paramèter kontrol kualitas uga bakal fokus ing standar produksi etika. Elinga yen QC kontrol kualitas lan QA jaminan kualitas minangka rong perkara sing beda.

Quality Control

Kontrol kualitas tegese standar kanggo produksi. Jaminan kualitas tegese ngleksanakake metode sing bisa njamin paramèter kanggo QC. Kontrol kualitas fokus ing evaluasi awal proses produksi.

Iki ditindakake supaya produksi luwih lancar miturut syarat pelanggan. Jaminan kualitas ana gandhengane karo bagean pungkasan produksi. Iki nyuda resiko produk sing ora sampurna tekan pasar. Iki ditindakake kanthi njamin standar sing ditetepake ing QC.

Kajaba iku, QC nemtokake paramèter sing njamin produksi sing dipercaya, marem lan ekonomis. Dene QA njamin manawa perusahaan produksi memenuhi standar QC ing kabeh cara.

QC luwih berorientasi produk dene QA luwih berorientasi proses. QC njamin asil produksi nyukupi pangarepan sadurunge produksi. QA njamin yen kabeh langkah sing dibutuhake ditindakake kanggo njamin paramèter QC.

Keuntungan saka Quality Control nalika ngimpor saka China

Ana sawetara keuntungan sing siji bisa entuk karo QC nalika ngimpor saka China, Kalebu:

Kesadaran Kualitas

Dadi sadar kualitas penting banget, utamane yen sampeyan panuku. Iki tegese sampeyan ngerti apa parameter sing dibutuhake kanggo mesthekake yen produk bakal sukses ing pasar.

Kajaba iku, yen sampeyan ngerti kualitas, sampeyan bakal bisa ngirim syarat menyang pabrikan kanthi lancar. .Produsen uga bakal netepi paramèter sing ditetepake lan bakal nyedhiyakake produk sing berkualitas.

Satisfaction customer

Marem customer karo Panjenengan produk punika badhan utami kanggo saben bakul. Pramila mesthekake kualitas minangka tujuan utama kanggo sampeyan.

Yen sampeyan ngerti kualitas, manufaktur saya tambah apik. Iki bakal kedadeyan amarga sampeyan bakal menehi produsen paramèter sing bakal njamin kepuasan pelanggan.

Satisfaction customer

Pengirangan Biaya

Nggunakake kontrol kualitas, sampeyan bisa nyilikake kabutuhan sumber daya tambahan. Sampeyan mung bakal nggunakake sumber daya sing wis wis ditemtokake sak metode kontrol kualitas.

Panggunaan Sumber Daya

Iki uga bakal nglindhungi produksi sampeyan saka panggunaan sumber daya sing berlebihan utawa ora efisien sajrone manufaktur.

Ngurangi Biaya Inspeksi

Wiwit jaminan kualitas perlu inspeksi kanggo nemtokake produk kualitas, kang kualitas sadar uga bakal nyegah biaya pengawasan gedhe banget.

Senajan inspeksi isih dibutuhake kanggo jaminan kualitas, pabrikan sampeyan bakal netepi standar QC yen ngerti sampeyan bakal mbalekake barang yen inspeksi gagal.

Ngurangi Biaya Inspeksi

Nambah Goodwill Panjenengan

Tujuan bisnis yaiku kanggo marem pelanggan. Kajaba iku, bisnis uga kudu tuwuh kanthi apik lan kasetyan. Ngasilake produk sing berkualitas bakal mbantu nggayuh tujuan kasebut kanggo bisnis sampeyan.

Dadi sadar kualitas bakal menehi wawasan babagan paramèter sing dibutuhake kanggo promosi merek. Iki uga bakal mbantu entuk pembiayaan mikro kanggo bisnis sampeyan.

Tambah Margin Penjualan

Kanthi produk sing diprodhuksi kanthi kualitas dhuwur, bisa dadi kue panas ing pasar.

Pelanggan bakal kasengsem tuku barang sampeyan amarga bakal ngarepake produk sing berkualitas. Nyadari apa sing dibutuhake pelanggan, lan nglebokake paramèter QC bakal mbantu nyepetake produksi sampeyan.

Apa Keuntungan Bisnis Pasokan Medis

Entitas sing Ditugasake kanggo Njamin Kontrol Kualitas ing China

Sanajan kontrol kualitas iku sawijining bagean penting saka produksi, njamin kualitas minangka salah siji saka akeh paramèter sing kudu ditetepake preemptively. Ana papat opsi sing bisa sampeyan ngisi kanggo njamin QC ing China:

In-house review Produsèn

Siji bisa gumantung ing pabrikan kanggo njamin kualitas ing Panggonan pisanan. Iku migunani amarga sampeyan ora mbutuhake wong liya kanggo njamin kualitas. Bakal nyuda biaya, lan nggawe proses luwih trep.

Nanging, akeh manufaktur Cina mbayar luwih fokus ing kapentingan tinimbang ing kualitas. Sanajan duwe tim inspektur QC lan QA sing darmabakti, dheweke isih nggawe kepentingane dadi prioritas.

Kanthi mengkono, pabrikan nyoba paling apik kanggo ngasilake lan ngirim produk kasebut sanalika bisa. Dheweke nindakake supaya bisa ngirit wektu lan dhuwit sing dibutuhake kanggo produksi. Iki nyuda kualitas produk sing dikirim menyang sampeyan.

Perusahaan manufaktur bisa kekurangan alat lan peralatan sing dibutuhake kanggo QC. Kanthi iki, sampeyan bisa uga nampa laporan sing salah utawa ora ana laporan. Pramila sampeyan kudu mlebu perjanjian pemantauan QC karo perusahaan kanggo verifikasi manawa standar QC ditindakake.

Ngunjungi Perusahaan

Pilihan liyane sing bisa sampeyan pilih yen ngunjungi perusahaan dhewe. Sampeyan uga bisa njaluk staf sampeyan dadi wakil. Yen sampeyan pengin hubungan dawa karo perusahaan manufaktur, iku uga cara sing apik. Sampeyan bisa nggawe trip dhisikan kanggo tenan kanggo mesthekake yen perusahaan wis kabeh standar QC lan paramèter needed.

Yen bisa, sampeyan bisa ngatur peralatan uga nglatih staf manufaktur. Iki bakal ngidini sampeyan duwe produk sing digawe kanthi kualitas sanajan sampeyan pesen kanthi interval sing luwih jarang.

Mitra Dagang utawa Sumber

Pilihan liyane sing bisa sampeyan pilih, utamane yen sampeyan ora bisa ngunjungi perusahaan, yaiku nyewa mitra sumber. Ing agen sumber bakal tanggung jawab kanggo nemokake sampeyan perusahaan sing njamin standar QC sampeyan kudu.

Nanging, kaya perusahaan manufaktur, agen sumber uga cenderung kerja kanggo kepentingane. Dheweke nggawe standar komisi saka para panuku lan perusahaan produksi. Kanthi mengkono, dheweke menehi laporan sing salah marang panuku lan njupuk komisi saka perusahaan kanggo nyuda kesalahane.

Sampeyan ora bisa nyana pendapat netral saka kuwi agen sumber china. Iki amarga padha pengin gawe marem loro panuku lan bakul. Nanging, yen sampeyan mbayar cukup, dheweke bisa uga bisa kerja kanggo kapentingan sampeyan.

Disaranake maca: TOP 70 Perusahaan Agen Sumber China Paling Apik

Mitra Dagang utawa SumberTim Inspeksi

Kaya karo pilihan kapindho, sampeyan bisa nyewa tim inspeksi QC utawa njaluk tim sampeyan. Tim sampeyan bakal kerja kanggo kapentingan sampeyan lan uga bakal njamin asil sing kompeten. Padha bakal gampang kanggo ngawasi uga. Sampeyan bisa ngarep-arep supaya efisien babagan nggawe penilaian QC profesional.

Nanging, sadurunge ngirim tim, sampeyan kudu nggawe. Tim kasebut kudu dilengkapi piranti sing tepat lan kudu dilatih supaya bisa ngevaluasi kanthi lengkap tanpa cacat. Padha uga kudu kasedhiya kanggo lelungan dhisikan menyang perusahaan manufaktur.

Kanthi cara iki, tim bisa assimilate paramèter sing kudu dievaluasi kanggo inspeksi. Menapa malih, iku bakal bantuan Foster sesambetan langgeng karo supplier mantep uga. Kajaba iku, sampeyan uga bisa nyetel kantor ing China. Iki bakal nambah biaya nyewa kantor, lisensi, kepatuhan tenaga kerja, lan liya-liyane. Nanging, bakal luwih trep kanggo tim sampeyan ngunjungi lan njamin QC ing perusahaan pemasok.

Tim Inspeksi Pihak Katelu

Sampeyan uga bisa milih kanggo nyewa tim inspeksi pihak katelu. Tim kasebut uga bisa dadi agensi kontrol kualitas sing kerja ing China. Salah siji saka akeh tunjangan kanggo nyewa perusahaan kasebut yaiku nyedhiyakake hubungan sing netral.

Dheweke ora duwe hubungan karo perusahaan manufaktur lan kerja kanthi mandiri. Ora preduli saka kutha ngendi sampeyan ngimpor, bakal njamin kinerja sing dibutuhake. Sanajan sampeyan butuh evaluasi saka macem-macem supplier, agensi QC bakal njamin laporan pas wektune ing kabeh cara.

Padha nyilikake biaya nyetel tim lan kantor ing negara supplier. Amarga agensi kasebut makarya ing domain kasebut nganti pirang-pirang taun, ora perlu nglatih karyawan sampeyan kanggo layanan QC.

Kajaba iku, perusahaan kasebut uga kerja murah, lan sampeyan uga bisa njaluk dheweke milih perusahaan sing bakal nyedhiyakake layanan produksi sing kompeten. Kemampuan kerja sing mandiri ndadekake dheweke migunani kanggo para panuku. Dheweke uga mbantu nyetel standar QC sing bisa ditindakake ing perusahaan produksi.

Nanging, sampeyan kudu:

  • Komunikasiake syarat sampeyan menyang kabeh entitas produksi. Iki kalebu supplier, perusahaan inspeksi sing wis nyewa, vendor sumber daya, lan sapiturute. Kabeh iki kudu rampung sadurunge sampeyan pesen kanggo produksi
  • Yen sampeyan ngatur inspeksi, sampeyan uga kudu ngandhani supplier babagan tanggal lan wektu
  • Sampeyan kudu mriksa laporan inspeksi supaya owah-owahan sing dibutuhake bisa ditindakake

China Proses Kontrol Kualitas

Proses Kontrol Kualitas China kalebu langkah-langkah ing ngisor iki.

Proses Kontrol Kualitas China

Inspeksi Pra-Produksi

Iki minangka langkah sing kudu ditindakake sadurunge produksi ditindakake. Yen sampeyan nemokake pemasok sing sampeyan pikir bisa nyukupi kabutuhan sampeyan, sampeyan kudu ngevaluasi kanthi jero.

Iki ditindakake kanggo mesthekake yen perusahaan bisa nyukupi panjaluk sampeyan. Parameter kayata:

  • Peralatan lan mesin sing cukup
  • Praktek internal kanggo kontrol kualitas
  • Staff sing dilatih, lsp.

Apa sawetara sampeyan kudu mesthekake. Kajaba iku, sampeyan ora bisa mutusake kanggo nyewa supplier adhedhasar situs web. Skenario produksi nyata beda banget karo produksi wektu nyata. Pramila penting kanggo nggawe kunjungan awal menyang perusahaan dhewe.

Pemriksaan iki uga perlu supaya sampeyan bisa ngerti bahan mentah apa sing bakal digunakake perusahaan produksi. Sawetara supplier ngethok pojok ing produksi kanthi nggunakake bahan sing ora apik. Padha nindakake iki kanggo nyimpen dhuwit ing mburi. Pramila umume bahan mentah dituku sajrone pemeriksaan pra-produksi.

Inspeksi On-Line

Pemriksaan online uga bisa diarani nalika inspeksi produksi. Pemriksaan kasebut ditindakake sajrone fase produksi kanggo mesthekake yen produk sing diprodhuksi tundhuk karo standar QC.

Pemriksaan iki biasane ditindakake nalika batch pertama produk kasebut diprodhuksi. Batch pisanan dievaluasi kanggo owah-owahan sing dibutuhake. Owah-owahan iki banjur dileksanakake mengko ing produksi.

Pemriksaan online mbantu ngirit wektu kanggo koreksi sing ditindakake ing produksi. Nggunakake inspeksi online, sampeyan bisa ngirit wektu kritis lan sumber daya tambahan sing dibutuhake kanggo koreksi.

Inspeksi Pra-Pangiriman

Aturan tuku liyane yaiku aja mbayar nganti sampeyan mriksa produk sadurunge dikirim. Umume panuku cenderung nglirwakake pemeriksaan online. Pembayaran pesenan diproses nalika pesenan dikirim.

Yen pamriksan pra-pengiriman ora ditindakake, bisa nyebabake pambayaran kanggo produk sing rusak. Pemriksaan iki mesthekake yen supplier ngirim batch sing bener lan tanpa cacat.

Kajaba iku, uga mbantu nyuda campuran produk sing rusak.

Umume pemasok cenderung nyampur produk sing salah karo sing apik. Iki nambah risiko produk sing rusak tekan pasar. Kajaba iku, kabeh koreksi sing ditemokake sawise kiriman bakal rampung.

Supplier ora bakal bisa kanggo nggawe amends utawa mbalekake dhuwit sing wis diproses. Pemriksaan iki uga mesthekake yen jumlah produk wis rampung. Wektu tundha lan biaya bakal luwih murah yen inspeksi ditindakake ing China.

Pemeriksaan pra-pengiriman kudu ditindakake tanpa repot. Wiwit pengawasan iki bakal mesthekake yen kumpulan iku ok utawa perlu amends. Tim inspeksi malah bisa menehi rekomendasi kanggo nggawe maneh kumpulan kasebut yen ora cocog karo standar kasebut.

Wacan sing disaranake:Perusahaan Layanan Inspeksi Pra Pengiriman Paling Apik Ing China

Pengawasan Loading

Sanajan ora umum ditindakake ing China, ora ateges sampeyan kudu nglirwakake. Wektu lan dhuwit sing sampeyan nandur modal bisa dadi boros yen wadhah kasebut ora diisi kanthi ati-ati.

Sampeyan pengin mesthekake yen kontaner dikirim menyang kargo sing bener kanthi ati-ati.

Pramila sampeyan uga kudu milih pengawasan loading. Iki bakal mbantu nyilikake risiko sajrone fase loading uga mesthekake yen kontaner dikirim menyang kargo sing tepat.

China Daftar Priksa Kontrol Kualitas

Kanggo njamin kualitas, sampeyan kudu duwe dhaptar priksa. Dhaptar priksa iki bakal mesthekake yen produksi kasebut cocog karo langkah-langkah sing dibutuhake.

Amarga saben produksi kudu duwe sawetara standar produksi, dhaptar priksa QC bakal mesthekake yen kabeh paramèter kasebut wis ditemtokake.

Singkaté, dhaptar mriksa QC minangka dokumen sing njlentrehake parameter sing dibutuhake dening perusahaan produksi kanggo ngasilake barang sampeyan. Iki bisa kalebu label, kemasan, warna, kode bar, tampilan, lsp.

Napa sampeyan butuh QC Checklist

Ana rong alasan utama kenapa sampeyan butuh dhaptar priksa kontrol kualitas:

Elemen Penting Dhaptar Priksa:

Bilingual

Supplier Cina ora fasih nganggo basa Inggris. Sampeyan ora pengin produk sampeyan rusak mung amarga pemasok ora ngerti apa sing sampeyan tulis. Mulane sampeyan kudu nyimpen dhaptar priksa ing wangun dwibasa.

Clear & Gampang kanggo Gunakake

Unsur penting liyane yaiku nggawe dhaptar priksa kanthi jelas. Instruksi sing luwih jelas lan njlimet, luwih apik supplier bakal bisa ngerti. Kajaba iku, kudu gampang digunakake. Sampeyan kudu ngrampungake kabeh unsur kanggo produksi.

Syarat Produk

Unsur sabanjure yaiku syarat produk. Daftar priksa QC sampeyan kudu njlentrehake kanthi jelas babagan syarat produk. Iki kudu alamat

  • bobot lan dimensi produk
  • Bahan lan konstruksi
  • Werna produk
  • Tandha lan labeling

Kabeh paramèter kasebut kudu ditetepake kanthi jelas supaya kebingungan bisa dirampungake. Sampeyan uga bisa komunikasi karo supplier babagan ngrembug paramèter.

Syarat Kemasan

Produk sampeyan kudu duwe kemasan kualitas sing bisa ditampilake ing pasar.

Kajaba iku, kemasan uga kanggo mesthekake yen produk tetep aman nalika dikirim. Pengepakan sampeyan uga kudu ngatasi metrik pelanggan. Metrik kasebut kudu nyedhiyakake tampilan produk sing dibutuhake.

Unsur umum kanggo kemasan kalebu:

  • Spesifikasi Packaging
  • Labeling lan menehi tandha
  • Bahan kemasan
  • Cara pengepakan

Penting kanggo njlentrehake rincian kemasan amarga bakal nglindhungi produk sampeyan uga nglindhungi merek sampeyan.

Wacan sing disaranake:Pengiriman Paket Internasional: The Ultimate Guide 2020

Syarat Kemasan

Tes Produk ing situs

Iki minangka unsur penting liyane kanggo produksi sampeyan. Pengujian produk ing situs penting kanggo mesthekake yen produk sing diprodhuksi nganti pasar.

Peralatan kayata tester hi-pot, kamar lingkungan, lan sapiturute dibutuhake kanggo nyoba produk kasebut.

Pramila tes pra-produksi dibutuhake. Iki kanggo mesthekake yen perusahaan sing sampeyan gunakake duwe kabeh alat kanggo tujuan tes. Dhaptar priksa sampeyan uga dibutuhake kanggo nyedhiyakake paramèter pamriksa sing dibutuhake kanggo tes produk.

Klasifikasi cacat

Sanajan tes produk bakal madhangi cacat, akeh panyedhiya ora ngerti carane ngurutake. Pramila kalebu paramèter klasifikasi cacat ing daftar priksa QC sampeyan penting.

Parameter kasebut bakal nemtokake cara nangani produk sing cacat. Padha uga bantuan kanggo komunikasi tingkat toleransi saka cacat. Sampeyan ora pengin produk sampeyan bakal rusak siji-sijine.

Kanthi mengkono, sampeyan bisa nyewa perusahaan inspeksi pihak katelu sing bakal madhangi rasio cacat. Rasio cacat iki bakal nuduhake kualitas produksi. Yen rasio cacat dhuwur, sampeyan bisa njaluk supplier kanggo nggawe maneh barang.

Njaga paramèter kasebut ing dhaptar priksa QC sampeyan bakal menehi kasempatan sing luwih dhuwur kanggo produk kualitas. Kajaba iku, uga bakal mbantu ningkatake kualitas supplier sampeyan.

Quality Control Ing China Report

Laporan kontrol kualitas sing ditindakake dening perusahaan inspeksi bisa duwe unsur ing ngisor iki:

Jumlah produk sing ditampilake

Inspektur bakal netepake kualitas produk miturut dhaptar mriksa QC sing diwenehake. Dheweke uga bakal ngevaluasi jumlah produk sing wis diprodhuksi.

Jumlah kudu cocog karo nomer sing dibutuhake. Kanthi mengkono, inspektur ora kudu bias. Dheweke kudu nglaporake jumlah produk sing diprodhuksi.

Cacat Visual

Cacat kasebut ditemokake ing kemasan utawa produk kasebut dhewe. Tingkat toleransi sing ditetepake ing daftar priksa QC bakal madhangi jumlah minimal kanggo cacat.

Yen jumlah kasebut ngluwihi, pamriksan bakal nganggep produksi gagal. Laporan inspeksi uga bakal kalebu gambar kanggo nuduhake jumlah produk cacat.

Conformity Kanggo Requirements

Iku tegese produk diprodhuksi kabeh miturut syarat. Iki perlu amarga manufaktur bisa nyuda sudhut amarga produksi. Contone, sampeyan lagi nyewa supplier kanggo produksi blender.

Sampeyan menehi katrangan manawa kabel listrike kudu 1 meter. Nanging, produk sing cacat duwe tali sing ngluwihi dawa utawa ana ing ngisor.

Mulane inspektur bakal terus nambah iki ing belot dhaptar produk. Sawise dhaptar kasebut disusun, dheweke bakal menehi keputusan pungkasan manawa panyedhiya wis tundhuk karo syarat kasebut utawa ora.

Tes & Priksa On-Site

Tes kasebut perlu nanging adhedhasar jinis barang sing dibutuhake. Yen sampeyan pesen peralatan, banjur batch sing wis dirakit kudu dites apa ana cacat.

Daftar Priksa Kontrol Kualitas

carane Kanggo milih A Perusahaan Kontrol Kualitas Ing China

Ana unsur tartamtu sing kudu ditaksir nalika milih perusahaan QC ing China:

Sertifikasi sing tepat

Perusahaan sing sampeyan rekrut kanggo kontrol kualitas kudu dilisensi lan disertifikasi kanthi bener. Kanggo iku, sertifikasi ISO 9001 perlu. Sampeyan uga bisa njaluk lisensi QASIQ.

Laporan Profesional

Perusahaan kudu profesional ing urusane, utamane nglaporake. Dheweke kudu menehi laporan sing akurat lan pas wektune yen dijaluk. Kajaba iku, dheweke uga kudu nglaporake masalah apa wae sing diadhepi karo dhaptar priksa QC sampeyan.

Macem-macem Layanan Kontrol

Perusahaan sing dipercaya bakal nyedhiyakake macem-macem layanan kontrol kualitas, kalebu:

  • inspeksi pra-produksi
  • pemeriksaan online
  • pengawasan pra-pengiriman
  • Pengawasan muatan kontainer lan liya-liyane.

Audit lingkungan lan sosial uga bisa ditambahake menyang syarat kasebut.

Keahlian

Perusahaan sing sampeyan gunakake kanggo QC kudu dadi pakar babagan kemampuan kerjane. Ora ana gunane nyewa wong sing ora duwe keahlian ing domain sing dikarepake.

Pramila penting kanggo nyewa perusahaan sing duwe keahlian sing dikarepake. Kanthi cara iki, dheweke bakal bisa njamin operasi sing layak kanggo QC ing produksi.

Understanding Requirements

Perusahaan QC sing sampeyan rekrut saka China kudu duwe pangerten sing jelas babagan apa sing sampeyan butuhake. Dheweke kudu menehi konsultasi babagan apa sing bisa ditambah.

Booking Gampang

Sampeyan ora pengin terus ngenteni perusahaan QC mbebasake jadwal kanggo sampeyan. Mulane sampeyan butuh wong sing bisa menehi pesenan layanan sampeyan. Dheweke uga kudu nggawe wektu kanggo komunikasi kanthi akurat.

Reregan

Biaya ngarep lan terjangkau minangka faktor liya sing kudu dideleng ing perusahaan QC.

Sampeyan kudu mesthekake yen nalika njupuk inspeksi kualitas, sampeyan uga entuk perkiraan sing ramah anggaran. Perusahaan sing sampeyan pilih kudu bisa nyukupi kabutuhan sampeyan kanthi cepet ing kutipan sing diwenehake.

carane Kanggo Digarap Perusahaan Kontrol Kualitas Ing China

Ngelingi faktor ing ndhuwur, sampeyan kudu mesthekake seamlessness ing komunikasi sakabèhé.

Sampeyan kudu menehi dhaptar priksa sing rinci lan jelas marang agen babagan kabutuhan sampeyan. Kajaba iku, sampeyan uga bisa mesthekake yen perusahaan kasebut kondhang kanggo layanane.

Wacan sing disaranake:Layanan Inspeksi China Paling Apik Kanggo Kebutuhan Kontrol Kualitas

Top 5 Quality Control lan Inspeksi Perusahaan ing China

QIMA

QIMA minangka jeneng utama kanggo layanan inspeksi QC lan China.

Perusahaan nyedhiyakake rega transparan kanthi wektu turnaround cepet lan jadwal fleksibel.

Dheweke uga ngatur ranté pasokan nalika njamin keamanan sakabèhé.

QIMA

Fokus Kualitas Asia

Perusahaan iki diadegaké ing 2007 minangka Fokus Kualitas China. Iki diganti jeneng dadi Asia Quality Focus ing 2011 nalika ditambahi menyang 13 negara liyane.

Dheweke nyedhiyakake akeh layanan kanggo kontrol kualitas lan inspeksi. Audit sosial, kualifikasi supplier, audit pabrik ekstensif, lan sapiturute minangka sawetara layanan utama.

KRT Audit

Iku perusahaan basis AS sing diadegaké ing 1990. Nawakake sawetara ekstensif layanan kontrol kualitas kalebu audit supplier, testing produk, etc. Uga menehi jaminan kualitas karo testing nyata-wektu.

KRT Audit

Bureau Veritas InSpec

Perusahaan kasebut minangka perusahaan tes lan inspeksi sing unggul ing China. Wis ana luwih saka rong abad lan nawakake layanan platform pesenan sing berkualitas. Pelanggan bisa Book layanan ing sawetara menit nggunakake solusi sing.

Teluk Sumber Global

Perusahaan fokus ing manufaktur outsourcing. Iku mbantu karo dandan desain, koordinasi shipping, etc. Uga menehi QC kanggo bisnis adhedhasar gedhe lan medium.

Teluk Sumber Global

LeelineSourcing - Agen Kontrol Kualitas sampeyan ing China

LeelineSourcing minangka jeneng sing bisa dipercaya kanggo kabutuhan kontrol kualitas. Perusahaan nawakake:

Layanan Kontrol Kualitas ing China

LeelineSourcing nyedhiyakake layanan kontrol kualitas ing China. Perusahaan kasebut disertifikasi kanthi kepatuhan ISO 9000. Uga wis inspektur QC certified sing wis taun pengalaman ing domain.

Kajaba iku, perusahaan njamin lancar ing rantai pasokan. Iku mbantu nyilikake gangguan lan nglindhungi reputasi merek liwat paramèter QC.

Audit Supplier ing China

LeelineSourcing mbantu ing audit pabrik ing China, Kalebu:

  • Njamin barang sing disedhiyakake kanthi aman lan etis. Kabeh paramèter kerja dievaluasi sadurunge produksi
  • Njamin nglindhungi reputasi merek sampeyan saka risiko operasional utawa etika
  • Njamin seamlessness ing komunikasi. LeelineSourcing nyedhiyakake tampilan profil lengkap menyang supplier sadurunge bisnis diwiwiti.

Inspeksi Produk ing China

LeelineSourcing nyedhiyakake tes profesional layanan lan pengawasan produk ing China. Perusahaan menehi:

  • IPC - Priksa Produksi Awal
  • DUPRO - Sajrone Inspeksi Produksi
  • PSI - Inspeksi Pra-Pengiriman
  • CLC - Priksa Loading Container
  • PM – Monitoring Produksi

Kenapa Leelinesourcing?

Kita menehi klien biaya ngarep kanggo layanan kita. Leelinesourcing punika uga kondhang kanggo wektu turnaround cepet (ing 48 jam). Kajaba iku, kita nyedhiyakake klien kanthi jadwal sing gampang lan fleksibel.

Sampeyan bisa ngowahi utawa mbatalake pesenan nganti jam 4 sore (wektu China). Manajemen rantai pasokan sing efektif ngidini para pelanggan entuk layanan sing rinci.

Kita uga nyedhiyakake pilihan pembayaran sing efektif. Perusahaan kita njamin aman produksi lan laporan lengkap.

LeelineSourcing

FAQs kanggo Quality Control ing China

carane Do I Ngerti Yen Dheweke Cukup Pengalaman Kanggo Produkku?

Umume perusahaan wis berpengalaman ing layanan QC. Nanging, sampeyan kudu netepake manawa dheweke nawakake keahlian ing domain sing dibutuhake utawa ora.

Opo Apa Rega Inspeksi Kualitas Standar Ing China?

Rega inspeksi kualitas standar China yaiku $180 nganti $300 saben inspeksi. Iki kalebu transportasi lan nggawe daftar priksa. Sawetara perusahaan uga menehi diskon.

carane Apa Sampeyan Bisa Mbayar Kanggo Layanan Kontrol Kualitas?

Sampeyan bisa mbayar padha pengiriman barang layanan. Iki bisa rampung nggunakake PayPal, mriksa, kertu kredit utawa transfer bank.

Yen Cina Pabrik Nduwe Ukuran Kontrol Kualitas Internal, Napa Ora Dipercaya?

Umume perusahaan ora kerja kanggo kepentingan sampeyan. Mulane kanggo njamin kualitas, sampeyan kudu nyewa perusahaan inspeksi dhewe kanggo QC.

Wacan sing disaranake:Layanan Audit Pabrik China Paling Apik Kanggo Ngimpor Saka China

Layanan Audit Pabrik China Kanggo Ngimpor Saka China

Yen aku Aku Ngimpor Produk Sederhana Sing Pemasokku Wis Digarap Sadurunge, Apa I Isih Butuh Pihak Katelu QC Layanan?

Nemokake a supplier sing bisa dipercaya ing China bisa dadi repot. Iku luwih apik kanggo njaluk katelu layanan QC party sanajan sampeyan lagi nyewa supplier sing wis makarya ing domain.

carane Bakal A Pihak Katelu QC Perusahaan Mbantu Aku Ngindhari Barang sing Cacat Lan Pangiriman Tertunda?

Sembarang perusahaan kontrol kualitas China bakal njaga produksi. Iku bakal mesthekake yen kabeh paramèter wis ketemu. Iki bakal nyegah sampeyan nggarap perusahaan sing ora efisien.

Opo Apa Wektu Turnaround Rata-rata Kanggo Tes Kualitas Produk Minangka Layanan?

Butuh rata-rata 48 jam nganti 2 minggu.

carane Suwene Aku Njaluk Laporan Inspeksi?

Suwene gumantung ing perusahaan sing nindakake inspeksi. Butuh saka sawetara jam nganti sawetara dina. Draf awal digawe sing banjur dideleng lan dikirim.

kesimpulan

Kontrol kualitas Manufaktur China iku penting bagean saka produksi Panjenengan.

Sampeyan kudu ngelingi kabeh parameter sing perlu kanggo njamin produksi kualitas. Dhaptar priksa sampeyan kudu dikomunikasikake kanthi jelas karo supplier sampeyan kanggo mesthekake manufaktur tanpa cacat.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 5 / 5. Nomer voting: 1

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.