Faktor sing Perlu Ditimbang Nalika Milih Strategi Pengiriman kanggo Bisnis E-commerce sampeyan

Sharline Shaw

Strategi Pengiriman kanggo Bisnis E-commerce Panjenengan

Strategi pengiriman sampeyan minangka salah sawijining aspek sing paling penting ing bisnis sampeyan. Sawise kabeh, yen sampeyan adol produk fisik ing pasar kayata Shopify, Poshmark, Etsy, lan liya-liyane, penting banget kanggo mesthekake yen strategi pengiriman sing dipilih bakal nggawa produk menyang pelanggan kanthi aman lan ora ana masalah.

Kajaba iku, sampeyan uga kudu mesthekake yen biaya pengiriman sampeyan ora bakal nggawe pelanggan ninggalake kreto. Mesthi wae, kabeh bisa ditindakake yen sampeyan milih strategi pengiriman sing efektif kanggo sampeyan bisnis eCommerce. Sing jarene, iki sawetara faktor penting sing kudu sampeyan pikirake nalika milih strategi pengiriman kanggo bisnis eCommerce ing ngisor iki.

Coba Keseragaman Produk Sampeyan

Sadurunge apa wae, sampeyan kudu nimbang keseragaman produk sampeyan. Yen produk sampeyan meh padha karo bobot lan ukuran, sampeyan ora duwe masalah perencanaan strategi pengiriman kanggo bisnis sampeyan. Nanging, yen ukuran lan bobot produk sampeyan beda-beda, biaya pengiriman sampeyan bakal luwih akeh.

Saliyane alamat asal lan tujuan, ukuran lan bobot produk uga mengaruhi tarif pengiriman sampeyan. Mula, penting kanggo nimbang keseragaman ukuran lan bobot produk nalika milih strategi pengiriman. Iki minangka conto: yen bisnis sampeyan adol produk kanthi variasi gedhe babagan ukuran lan bobot produk, sawetara strategi pengiriman, kayata pengiriman tarif rata-rata, bisa uga ora cocog kanggo bisnis sampeyan.

Temtokake Kemasan lan Bahan sing Dibutuhake Produk

Yen sampeyan wis rampung ndeleng keseragaman produk sampeyan, wektune kanggo nimbang kemasan lan bahan sing dibutuhake produk sampeyan. Sawise kabeh, kemasan lan bahan pengepakan sing dibutuhake nduweni peran penting ing biaya sakabèhé biaya pengiriman sampeyan.

Contone, sawetara produk sampeyan mbutuhake bahan kemasan tambahan yen rapuh, gampang rusak, utawa sensitif marang owah-owahan suhu.

Umume operator utama bakal menehi sampeyan kemasan gratis. Nanging yen anggaran sampeyan ngidini, sampeyan bebas nandur modal ing kemasan bisnis supaya bisa dadi pesaing. Iku kabeh terserah sampeyan.

Mesthi wae, sampeyan ora pengin ngirit bahan pengepakan kajaba sampeyan pengin produk rusak lan pelanggan sing ora marem. Nanging sampeyan uga ora pengin pindhah menyang segara kanthi aman ngemas barang-barang sing rapuh lan kelangan dhuwit kanggo biaya kemasan.

Mikir babagan Rute Pengiriman Panjenengan

Rute Pangiriman

Apa bisnis sampeyan mung fokus ing pesenan domestik? Utawa sampeyan arep ngirim kapal ing macem-macem negara? Maneh, gumantung saka cara bisnis sampeyan, sampeyan kudu nggatekake rincian liyane nalika ngrancang strategi pengiriman.

Yen sampeyan arep ngirim kapal internasional, sampeyan kudu nimbang biaya tambahan, kayata biaya bea cukai. Sampeyan uga kudu nyathet sawetara watesan pengiriman menyang sawetara negara sing bakal ditindakake. Nanging sanajan sampeyan mung ngirim barang sacara lokal, sampeyan isih kudu mikir babagan rute pengiriman sing paling apik kanggo ngirit biaya kiriman nalika ngirim barang kanthi tepat wektu.

Contone, apa produk sampeyan disimpen ing siji gudang? Utawa apa sampeyan duwe pirang-pirang panggonan ing ngendi produk sampeyan disimpen? Sawise takon pitakonan kasebut, sampeyan bisa nggunakake informasi sing diklumpukake kanggo milih strategi sing paling apik lan ngoptimalake biaya pengiriman lan wektu pangiriman.

Ngerti Pilihan Strategi Pengiriman Sampeyan

Sawise nimbang faktor sing mengaruhi biaya pengiriman, wektune kanggo ngerti pilihan sing bisa dipilih. Sanajan macem-macem pilihan pengiriman bisa uga ngganggu sampeyan, ngerti babagan siji-sijine bakal njamin sampeyan milih pilihan pengiriman sing paling cocog kanggo bisnis sampeyan.

Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, macem-macem faktor bisnis sampeyan, kayata ukuran produk, bobot, kemasan, tujuan pangiriman, asal produk, lan liya-liyane, kabeh duwe peran penting kanggo mengaruhi biaya pengiriman sampeyan.

Gumantung saka jinis bisnis sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa milih luwih saka siji opsi pengiriman kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda. 

Ing ngisor iki sawetara opsi sing sampeyan pengin nimbang:

free Shipping

Mesthine, pengiriman gratis minangka salah sawijining pilihan strategi pengiriman sing paling gampang lan paling apik kanggo ditambahake menyang bisnis sampeyan. Nanging sanajan pelanggan entuk pengiriman gratis, bisnis sampeyan isih kudu nanggung biaya pengiriman.

Salah siji cara kanggo nawakake pengiriman gratis yaiku nggabungake biaya pengiriman menyang rega produk yen bisnis sampeyan adol barang mewah utawa dhuwur. Utawa, sampeyan bisa nawakake pengiriman gratis adhedhasar jumlah pesenan tartamtu. Sampeyan bisa nggawe tawaran pengiriman gratis adhedhasar nilai pesenan rata-rata bisnis lan biaya pengiriman.

Flat-Rate Shipping

Pangiriman tarif rata-rata becik yen produk sampeyan ora duwe variasi gedhe ing bobot lan ukurane. Kanthi opsi strategi pengiriman iki, pelanggan sampeyan mbayar siji tarif pengiriman standar. Tarif tetep padha preduli saka prodhuk padha dhawuh lan ngendi padha arep dikirim.

Tabel-Rate Shipping

Strategi pengiriman iki luwih disenengi nalika nangani produk kanthi bobot lan ukuran gedhe. Iku uga becik yen sampeyan kudu ngirim barang sing luwih abot menyang lokasi sing luwih adoh. Kanthi pengiriman tarif meja, biaya pengiriman sampeyan bisa diitung adhedhasar bobot paket, jarak pangiriman, ambang nilai pesenan, lan liya-liyane.

Pangiriman Wektu Nyata

Yen sampeyan pengin ngilangake guesswork melu ngrancang rute pengiriman lan biaya, sampeyan bisa partner karo kurir dipercaya kanggo ngirim barang. Kurir iki bakal menehi pelanggan nganyari langsung babagan tarif pengiriman, ngidini sampeyan mbayar jumlah sing tepat sing dikenani biaya.

Pickup Pelanggan ing Toko

Pickup Pelanggan ing Toko

Minangka jeneng kasebut, opsi iki ngidini pelanggan njupuk pesenan saka toko fisik sampeyan. Sanajan pilihan iki dudu strategi pengiriman, popularitase saya tambah akeh ing antarane konsumen online. Lan menehi sampeyan lan pelanggan sawetara kaluwihan.

Kanthi pilihan pickup pelanggan ing toko, pelanggan sampeyan bisa ngirit biaya pengiriman. Kajaba iku, dheweke ora kudu ngenteni sawetara dina maneh kanggo nampa pesenan. Kangge, minangka pemilik bisnis, sampeyan bisa ngirit biaya pengiriman lan kemasan!

bungkusan Up

Milih strategi pengiriman sing paling apik kanggo sampeyan bisnis eCommerce bisa nggegirisi. Nanging kanthi riset lan perencanaan sing cukup, sampeyan kudu ora duwe masalah nalika milih strategi pengiriman sing sukses kanggo bisnis sampeyan.

Pungkasan, aja lali nggawe biaya lan pedoman pengiriman sampeyan transparan lan gampang dingerteni. Mangkono, pelanggan ora bakal kaget nalika mriksa pesenan. Kajaba iku, perkara pungkasan sing dikarepake yaiku keranjang sing ditinggalake, kabeh amarga para pelanggan ora puas karo biaya pengiriman sing dhuwur utawa pedoman pengiriman sing mbingungake.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 5 / 5. Nomer voting: 1

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.

Ninggalake Komentar