Layanan Audit Pabrik

Sharline Shaw

Nggoleki pabrikan sing tepat kanggo produk sampeyan pancen angel. Apa sampeyan wis rampung karo proses iki?

Iku prestasi gedhe, Sugeng!

Pabrik kasebut katon profesional banget. Staff sing banget mbiyantu.

Dheweke kerja sama ing saben aspek, lan saiki sampeyan bakal mbayar produk kasebut, ta?

Telpon mati!

Sampeyan ilang titik kritis.

Ya, iku audit pabrik.

Sawise milih produk sampeyan, sampeyan kudu ngerti babagan kasunyatan produksi.

Iki minangka kabutuhan amarga tanpa audit kualitas; sampeyan ora ngerti apa sing bakal sampeyan entuk. Iki bisa nyebabake kerugian gedhe.

Saiki, amarga sampeyan wis tekan panggonan sing bener kanggo ngerteni. Dadi gampang lan ayo ngomong babagan audit pabrik.

audit pabrik

Apa audit pabrik?

Audit pabrik minangka tampilan nyata babagan pabrik sampeyan. Auditor mriksa kapasitas, kapabilitas, lan kualitas pabrik. Kanthi tembung liyane, sampeyan bakal ngerti babagan sumber daya lan peralatan produksi.

Kajaba iku, suwene wektu sing bakal ditindakake pabrik kanggo ngirim panjaluk sampeyan. Uga, bakal ngerteni kualitas produk sampeyan kanthi mriksa pabrik iki luwih dhisik.

Kapindho iki, aja padha sumelang ing bab auditor carane sampeyan bakal nemokake wong. Amarga umume perusahaan dhukungan logistik ing saindenging jagad duwe. Perusahaan kasebut nawakake pemeriksa, inspektur, utawa auditor kanggo audit pabrik. Kabeh jeneng beda kanggo tujuan sing padha.

Padha uga dilatih. Pemeriksa iki duwe daftar mriksa audit pabrik. Adhedhasar dhaptar mriksa iki, dheweke bakal menehi sampeyan laporan pemeriksaan. Kanthi laporan iki, sampeyan bakal duwe kekuwatan kanggo njupuk keputusan sing kethul.

Mangkono, audit pabrik minangka prasyarat kanggo proses rantai pasokan. Iki mbantu sampeyan milih produk sing tepat sing dikarepake. Saben bakul kudu nganakake audit pabrik kanggo asil sing luwih apik.

Apa Audit Pabrik Supplier Panjenengan

Napa Audit Pabrik Pemasok Panjenengan?

Pabrik lan pabrik ana ing urutan paling dhuwur ing rantai pasokan. linuwih iku penting banget. Proses manufaktur sing rusak nyebabake kerugian gedhe kanggo bisnis. Dadi, ana perlu kanggo mesthekake praktik paling apik dening audit pabrik.

Bisnis sampeyan nandhang sangsara nalika produk catchy kanthi paling apik strategi marketing punika risak. Sampeyan perlu kanggo mesthekake, sing chain sumber saged lan tundhuk karo bisnis. Milih mil ekstra nanging aja kompromi kualitas. Sistem sing rusak ngrusak reputasi bisnis sampeyan.

Kajaba iku, mriksa prosedur manufaktur lan kerja lancar kanggo pangiriman produk. Iki minangka kabutuhan kanggo sukses ing bisnis.

Sadurunge ngirim pesenan pisanan menyang pabrikan, penting kanggo mriksa kualitase. Amarga iki minangka ancaman gedhe kanggo pertumbuhan bisnis. Utamané nalika sumber produk saka panggonan liya. Kadhangkala ora trep kanggo njaga saben langkah integrasi bisnis. Sampeyan kudu ngetrapake sistem audit kanggo njamin produk sing berkualitas.

Audit pabrik ngatasi masalah kasebut nalika miwiti bisnis sing lancar. Daya tahan lan pengin kerjasama pemasok dibutuhake kanggo pertumbuhan bisnis sing optimal. Rencana sing sampurna kanthi cacat supplier line cripples bisnis saka wutah. Mulane penting banget kanggo nindakake audit kualitas pabrik.

Apa 7 Jinis Audit Pabrik Paling Umum?

Minangka audit pabrik menehi analytics sumber lan operasi pabrik sampeyan. Iki uga mesthekake yen iki sekring karo perusahaan sampeyan.

Saben pabrikan beda-beda ing prosedur adhedhasar karyane. Adhedhasar iki, ana cara sing beda uga kanggo audit pabrik.

Jinis audit sing paling apik kanggo sampeyan gumantung marang produk utawa layanan perusahaan sampeyan.

Saiki kita bakal nutupi 7 jinis audit sing paling umum supaya sampeyan ngerti lan milih, miturut kabutuhan sampeyan.

1. Audit Produksi

Iki minangka proses sing kita ngerteni manawa sel produksi kerja paling apik. Iki minangka kunci kanggo entuk produk sing berkualitas saka pabrikan.

Audit manufaktur nyakup kabeh faktor sing digabung karo produksi. Kaping pisanan, auditor mriksa profil pabrik kasebut. Banjur, analisa kapasitas produksi. Salajengipun, mriksa kondisi mesin lan peralatan ing tingkat paling apik. Uga, mriksa alur kerja lan durasi wektu. Pungkasan, auditor verifikasi sistem jaminan kualitas pabrik.

Kanthi audit, iki bakal menehi jawaban kanggo pitakonan sampeyan. Sepira fasilitas sing cocog kanggo produk sampeyan? Ngelingi kondisi peralatan, suwene suwene kemitraan sampeyan? Lan apa prilaku karya?

 Wacan sing disaranake:Carane Golek Produsèn Best?

Pabrik

2. Audit kepatuhan sosial

Kepatuhan sosial yaiku audit sing ana gandhengane karo prilaku pabrik karo karyawane. Ing audit iki, sampeyan bakal luwih fokus ing lingkungan sosial lan keamanan.

Kita adhedhasar analisis babagan jam kerja, rekaman, lan safety karyawan.

Apa jam kerja ngluwihi hukum negara? Apa rekaman akurat dijaga kabeh karyawan? Fasilitas kerja kasebut aman kanggo karyawan utawa ora. Apa padha ketemu standar keamanan kanggo karyawan?

Kita kudu njaga enem faktor penting utama audit kepatuhan sosial, yaiku:

  1. anak pekerja
  2. tenaga kerja dipeksa
  3. bebaya safety
  4. kekerasan fisik
  5. bribery kanggo audit clearance.

Social Accountability International (SAI) wis nyetel standar audit kanggo audit kepatuhan sosial. Sistem SA 8000 nandhakake yen perusahaan ora nglanggar undang-undang tenaga kerja.

3. Audit Good Manufacturing Practices (GMP).

Audit GMP minangka proses regulasi. Produsen nglamar. Asil kasebut nyedhiyakake kualitas produk farmasi, medis, panganan, lan kosmetik.

Lan selaras karo standar manufaktur. Audit GMP reguler nglindhungi bisnis saka masalah keamanan produk, kelingan produk. Masalah hukum lan peraturan.

4. Audit Lingkungan

Lingkungan sing sehat iku penting kanggo wong bumi. Ing audit iki, kita netepake manawa kita aman saka faktor-faktor sing nyebabake degradasi. Audit iki kanggo nglindhungi lingkungan.

Kanggo netepi, kita kudu njaga resik papan kerja. Bahan kimia lan gas beracun ora ngrusak banyu lan hawa. Ngontrol faktor kasebut bakal nggawe pabrik sertifikasi ISO-14000.

5. Audit Kemitraan Perdagangan Bea Cukai Melawan Terorisme (C-TPAT).

C-TPAT fokus kanggo ningkatake keamanan perusahaan swasta ing rantai pasokan. Titik fokus yaiku terorisme. Bea Cukai lan Perlindhungan Border AS mimpin program kasebut. Iki netepake lan nambah langkah-langkah keamanan nggunakake program audit. Sing loro saka perspektif fisik lan virtual.

Keuntungan saka C-TPAT yaiku nguatake keamanan rantai pasokan sampeyan. Salajengipun, verifikasi kepatuhan lan nglindhungi integritas kebebasan. C-TPAT wis ngenalake praktik mitra bisnis ing rantai pasokan sampeyan. Pungkasan, nambah keamanan tapel wates AS.

Pangiriman perusahaan sing disertifikasi C-TPAT cepet. Amarga CBP butuh wektu luwih sithik kanggo mriksa produk perusahaan kasebut ing tapel wates.

6. Audit Supplier Pangan

Audit kualitas panganan penting banget. Amarga langsung mengaruhi konsumen. Audit iki bisa njamin kebersihan panganan, lan praktik manufaktur sing berkualitas. Mangkono, njamin keamanan lan kualitas panganan. Kajaba iku, dheweke njamin fasilitas kasebut cocog karo standar sing disetel.

Audit pabrik panganan nuduhake komitmen sampeyan kanggo kualitas lan kebersihan panganan. Rantai panganan sing disertifikasi mbangun kapercayan para panuku. Iki uga ndadekake sampeyan bisa ngetutake aturan lan peraturan pemerintah. Sampeyan bisa nyukupi syarat target pasar. Audit iki bisa nyelarasake produk sampeyan.

7. Audit Sistem Mutu

Audit Sistem Kualitas sing muter babagan pangukuran lan kalibrasi. Auditor verifikasi manawa pabrik nggunakake Sistem Manajemen Kualitas (QMS).

Pabrik kudu njaga QMS iki kanggo standar kualitas. Sampeyan kudu ngetutake standar ISO 9001 kanggo nyuda risiko kualitas. Adhedhasar iki, priksa manawa perusahaan tundhuk karo standar kasebut. Kajaba iku, ora ana risiko kanggo rantai pasokan yen pabrik ketemu standar.

Dhaptar mriksa audit pabrik kanggo sistem kualitas kudu kasebut supaya nduweni kualifikasi:

  1. Dokumen QMS
  2. Kalibrasi Peralatan
  3. Inspeksi Material sing mlebu
  4. Manufaktur lan Kontrol Proses
  5. Inspeksi pungkasan produk
  6. Prosedur Packaging, Storage & Shipping
  7. Tindakan korektif lan Nyegah
  8. Latihan dibutuhake

Kajaba iku, ISO 9001 minangka standar sing disetel dening International Organization for Standardization.

 Wacan sing disaranake:Agen Kontrol Kualitas lan Inspeksi China paling apik ing China

Carane Njamin Kualitas Produk sing Diimpor saka China 4Top 10 Audit Pabrik Priksa Essentials

Kanggo audit kualitas pabrik, sampeyan bisa uga duwe syarat sampeyan. Nanging ana sawetara perkara sing kudu dadi bagean saka dhaptar priksa audit pabrik. Ing ngisor iki 10 poin penting sing ora kudu ditolak:

Syarat toleransi nol kanggo pelanggaran abot

Ana sawetara kahanan sing bisa ditampa lan ditolak. Iki fault cilik lan ora impact gedhe. Sampeyan malah ora nganggep minangka kesalahan. Nanging kadhangkala ora kaya ngono. Ana sawetara kasus nalika kita kudu ngetrapake toleransi zero-sum. Kasus kasebut penting banget. Kajaba iku, penting kanggo layanan sing paling apik:

  • Verifikasi yen lisensi lan sertifikat penting wajib. Contone, lisensi bisnis utawa ekspor.
  • Ora ana tenaga kerja bocah utawa bukti duwe tenaga kerja bocah.

Kanggo kasus kaya mengkono, audit kepatuhan sosial minangka audit penting kanggo saben perusahaan. Yen ana pelanggaran, auditor bisa ndeteksi sajrone audit kualitas. Iku sing paling apik saka kapentingan sing kita ngirim ora bisa karo perusahaan kuwi. Minangka moral lan etika sregep

lisensi bisnisFasilitas dhasar, pangopènan lingkungan lan peralatan

Fasilitas dhasar kanggo karyawan sing paling penting. Kajaba iku, pabrik bisa nyuda degradasi lingkungan. Kajaba iku, jadwal pangopènan pencegahan peralatan sing tepat. Uga, alat sing dikalibrasi kudu kasedhiya kanggo pangopènan korektif.

Salajengipun, dhaptar mriksa audit pabrik kudu kasebut ing ngisor iki kanggo evaluasi:

  1. Sertifikat keamanan kaya C-TPAT lan GSV.
  2. Jumlah cahya sing apik ing kemasan, panyimpenan, lan area kontrol kualitas kanggo para pekerja.
  3. Ruang produksi tahan cuaca. Yaiku, lawang, kunci, langit-langit, lan jendhela sing dijaga.
  4. Kasedhiya tim tartamtu kanggo reresik lan pangopènan rutin.
  5. Kondisi gudang lan panyimpenan sing tepat.
  6. Nguji kalibrasi lan kegunaan peralatan.
  7. Railing sing tepat kanggo langkah-langkah keamanan.
  8. Perawatan lan saluran gas lan cairan beracun, kanggo perlindungan lingkungan.
  9. Kasedhiya kamar medis utawa pertolongan pertama.
  10. Exit darurat lan alat pemadam kebakaran lagi aktif.
  11. Kabel listrik sing aman lan diterusake.

Pangopènan fasilitas, kamar panyimpenan, lan lingkungan minangka prekursor kanggo produksi kualitas. Daftar priksa iki bisa mbantu nyegah masalah sing bisa diamati ing fasilitas lan peralatan.

Organisasi sistem manajemen mutu

QMS minangka bagean penting liyane ing daftar priksa. QMS mbantu ngringkes laporan audit pabrik. QMS ngandhani manawa perusahaan bisa nyukupi standar kualitas sing paling sithik. Sistem Manajemen Kualitas minangka istilah gedhe. Nanging proses audite ana ing sekitar:

  1. Manajemen puncak sing tanggung jawab kanggo pangembangan QMS.
  2. Kepiye cara ndokumentasikake kabijakan?
  3. Kepiye carane nglatih staf produksi supaya ngerti kabijakan kasebut?
  4. Perlu sertifikasi standar ISO 9001.
  5. Peran staf Kontrol Kualitas.
  6. Niches ing proses QMS.

Oyod QMS yaiku katrampilan kanggo nganalisa masalah kualitas. Pabrik kanthi QMS sing lemah asring ora duwe tim QC independen. Nanging, dheweke ngarepake staf produksi nindakake kegiatan QC. Iki nyebabake masalah. Amarga staf produksi asring bias nalika nyoba karyane. Kanggo asil sing luwih apik, tim QC kudu bebas saka staf produksi.

Kontrol kualitas mlebu kanggo bahan lan komponen

Pabrik nyuda biaya nggunakake barang sing murah. Masalah kualitas karo bahan mentah asring mengaruhi sebagian besar pesenan.

Kanggo audit kualitas, kontrol kualitas sing mlebu kudu dadi bagean saka daftar priksa. Iki bakal mbantu nyuda risiko materi substandard. Kanggo tujuan iki, pabrik kudu duwe tim QC sing kuwat. Tim QC ahli bisa mbantu nyuda karusakan saka pabrik lan panuku. Faktor liyane sing bisa kita adaptasi karo kontrol kualitas yaiku:

  1. Labeling kudu penting.
  2. Lingkungan paling apik kanggo panyimpenan.
  3. Tim sing dilatih kanthi apik kanggo ngenali kualitas.

Sajrone produksi, kontrol kanggo ngenali masalah kualitas

Kanggo nemokake produk sing cacat ing produksi uga efektif banget. Iku mbantu sampeyan nyisihake saham palsu ing wektu. Iki minangka syarat kanggo item kanthi akeh bagean. Proses iki mbantu nemokake masalah kualitas. Daftar priksa audit kualitas kudu mbuktekake manawa staf pabrik:

  • Priksa safety ing 100 persen item.
  • Dibagi barang sing ditampa lan ditolak tanpa kesalahan manungsa.
  • Laku rencana sampling sing adil.

 Kontrol lan inspeksi barang sing wis rampung

Bagean saka dhaptar mriksa audit pabrik iki verifikasi proses QC sawise rampung. Nalika produksi ing proses, QC aktif banget kanggo ngenali kesalahan. Isih sawetara kesalahan katon ing tahap pungkasan. Iku titik ngendi kita kudu audit maneh.

Produsen uga nindakake pemeriksaan kualitas ing tahap iki. Iku bakal mbantu dheweke nduweni kualifikasi kanggo asil sing luwih apik. Sampeyan uga bisa nindakake inspeksi pihak katelu babagan iki. Iki kalebu:

  1. presentation
  2. Pakaryan
  3. Kemajuan
  4. Packaging

Auditor uga mriksa kahanan panyimpenan. Iki negesake manawa pabrikan nyimpen barang ing lingkungan sing apik. Umume pabrik bakal duwe sistem QC kanggo produk pungkasan.

Kapabilitas tes laboratorium lan kolaborasi karo pihak katelu

Ora saben produk mbutuhake tes laboratorium. Nanging, sampeyan kudu verifikasi barang kaya perhiasan lan karet. Saiki yen sampeyan duwe produk kaya ngono, iki bakal dadi barang sing kudu sampeyan lakoni. Sawetara pabrikan duwe laboratorium tes. Sanajan, sawetara gumantung ing laboratorium tes liyane. Yen pabrikan sampeyan duwe laboratorium, sampeyan kudu mriksa dhaptar kasebut ing laporan audit pabrik sampeyan. Kanggo auditor kasebut kudu verifikasi:

  • Peralatan sing digunakake kanggo tes
  • Standar internasional kanggo tes lab
  • Kalibrasi peralatan
  • faktor liyane kayata suhu lan asor
  • Jenis test
  • Carane dilatih pramugari lab?
  • Ambang akurasi lan kesalahan

Yen layanan tes laboratorium ing situs ora kasedhiya, aja kuwatir. Sampeyan bisa njupuk bantuan saka layanan testing pihak katelu. Auditor sampeyan uga bisa ndhukung sampeyan babagan iki.

rekrutmen HR lan praktik latihan

Produsen ing China nemokake angel kanggo njaga produksi staf. Amarga total populasi umur kerja kurang. Nanging panjaluke dhuwur. Dheweke nganakake karyawan metu sing duwe pengalaman sing luwih murah kanggo nyukupi panjaluk kasebut. Sing ndadékaké kanggo produksi detektif.

Iki uga nyebabake turnover dhuwur ing pabrik-pabrik Cina. Dheweke nyewa karyawan sementara kanggo nyukupi kabutuhan. Iki nyebabake buruh sing ora dilatih. Saiki audit kanggo staf sing direkrut uga perlu. Pramila kanggo dhaptar mriksa audit kualitas pabrik kudu kalebu:

  1. Kualifikasi karyawan
  2. Pra-training karyawan anyar.
  3. Testing karyawan kanggo tugas
  4. Cathetan latihan sing disimpen saben karyawan.

Iki bakal mbantu produsen entuk tenaga kerja sing terlatih. Produksi bakal cepet lan bisa ngasilake produk sing berkualitas. 

Kapabilitas teknik, riset, lan desain

Iki kanggo sampeyan nalika sampeyan nggoleki produk anyar. Yen ora, iku ora wajib. Iki minangka tim R&D sing bisa ngembangake produk sampeyan miturut panjaluk sampeyan. Pabrikan sampeyan ing China bisa uga ujar manawa bisa ngembangake produk kasebut. Nanging bisa uga outsource menyang supplier liyane.

Ana siji masalah liyane sing bisa muncul. Tim R&D nggawe produk kaya sing dikarepake. Nanging sisih produksi beda. Produksi bisa uga ora padha.

Dadi, bagean sing ana gandhengane ing dhaptar priksa audit bakal ana kanggo sampeyan. Ing kono bakal ana tinjauan kapabilitas R&D ing situs, kalebu:

Carane akeh paten perusahaan duwe?

Pangerten tim pangembangan

Rangka wektu rampung saka macem-macem produk

Sadurunge nggawe akeh sampeyan bisa mriksa karya R&D sadurunge kanthi njaluk sampel. Iku bakal mbantu sampeyan ngadili kabisan lan sampeyan bisa order miturut iku.

Kapabilitas teknik, riset, lan desain

Pangembangan bisnis lan prilaku manajemen

Pola komunikasi lan struktur organisasi bisa nyritakake babagan kabeh crita. Sampeyan bisa nganalisa ing sawetara interaksi. Liyane dumunung ing auditor. Yen padha welcome auditor sing dikirim, iku kesan positif pisanan. Nanging, yen padha nyebabake alangan, aja nglakoni. Mesthine ana sing ora pengin dicritakake. Dadi, gampang kanggo netepake profesionalisme.

Saiki ing dhaptar mriksa audit pabrik, ana sawetara poin sing kudu digali luwih akeh:

  1. Kepiye layanan hubungan pelanggan?
  2. Kepiye carane nggawe departemen keuangan?
  3. Pira stabilitas ing alur kerja?
  4. Apa dheweke kerja sama karo auditor?
  5. Carane padha proses pesenan?
  6. Carane darmabakti tim sales?

Pangembangan bisnis minangka kesan saka pabrik. Profesional padha katon; luwih akeh pelanggan bakal narik kawigaten. Iki bakal ngasilake kesempatan kanggo bisnis jangka panjang. 

Carane Nindakake Audit Manufaktur

Audit pabrik manufaktur minangka proses lengkap. Iki minangka proses kanggo verifikasi manawa pabrikan nindakake kanthi samesthine.

Proses iki menehi gambaran sing jembar babagan garis wektu kerja. Asil biasane arupa laporan sing menehi wawasan babagan pabrik. Iki ngandhani babagan prosedur, masalah, konsistensi, kapasitas, lan kemampuan. Auditor berpengalaman nindakake audit pabrik. Ayo ndeleng langkah-langkah sing bakal ditindakake kanggo audit:

Rangking proses Audit sampeyan

Sawise nemokake pabrikan, saiki sampeyan pengin ngatasi. Pisanan, sampeyan bakal nemokake proses sing katon kritis. Banjur priksa apa sing bakal dadi proses penting sabanjure. Nggawe dhaptar. Urutan wong-wong mau ing urutan. Iki gumantung saka produk lan layanan sing dibutuhake. Saiki sampeyan butuh tim audit kanggo ngatasi.

Golek Auditor

Saiki sampeyan kudu golek tim audit. Nemokake tim audit ora dadi masalah saiki. Ana akeh perusahaan online sing nunggu sampeyan menehi sampeyan layanan pengawasan ing endi wae ing donya.

Kadhangkala agen sumber china uga nawakake layanan audit. Menehi dhaptar sing wis disiapake, lan dheweke bakal nindakake liyane.

Apa frekuensi audit sampeyan

Frekuensi audit gumantung marang produk sampeyan. Bisa dadi siji-wektu utawa kaping pirang-pirang. Upaminipun sampeyan tuku produk khusus anyar saka pabrik. Banjur kemungkinan gedhe bakal ana sawetara kunjungan. Auditor sing sampeyan pilih uga bisa mbantu sampeyan ngerti count.

Ngumumake Audit pabrik sadurunge

Audit ora kaget. Sampeyan kudu ngumumake sadurunge. Tujuan audit ora kanggo nyalahake sapa wae. Iku proses sehat kanggo pangopènan korektif. Audit nambah proses produksi lan lingkungan bisnis sing sehat.

Jadwal wektu kanggo Audit Manufaktur

Nggawe audit sampeyan kanggo kabeh shift. Tindakake audit pabrik sing dijadwalake. Nggawe sampling saka unit produksi minangka acak sabisa. Iki bakal menehi tampilan sing luwih jembar babagan pabrikan.

timeline

Cathetan Masalah sing Diamati sajrone Audit

Cathetan kabeh masalah sing wis diamati sajrone proses audit ing dhaptar priksa. Rampungake laporan. Nuduhake karo para pemangku kepentingan sing kena pengaruh masalah kasebut. Iki bakal nambah proses total ing operasi manufaktur.

Pangukuran Korektif lan Tindak Lanjut

Sawise nemtokake masalah, sampeyan bakal njaluk solusi sing bisa ditindakake. Nalika pangukuran koreksi wis diwiwiti, wiwiti tindak lanjut. Priksa manawa pangopènan korektif anyar iki ora mlebu ing proses liyane.

Kabeh langkah audit manufaktur iki bakal nyepetake produksi sampeyan.

Audit Pabrik vs Inspeksi Kualitas

Audit pabrik lan Inspeksi Kualitas loro-lorone duwe akeh persamaan. Kanggo ngerteni bedane dhisik, ayo goleki apa tegese:

Audit Pabrik

Audit pabrik minangka sistem lengkap kanggo nganalisa kabeh proses kerja pabrik. Audit minangka istilah umum. Kita digunakake kanggo nyepetake operasi total pabrik. Bisa uga kalebu, kualitas, kemampuan, utawa bunder sosial. Iku isine kabeh lan menehi gambaran sing luwih jembar.

Inspeksi Kualitas

Iki menehi ringkesan babagan tugas tartamtu ing kabeh proses rantai pasokan. Tugas khusus iki mung gegayutan karo interval tartamtu. Salah siji sing ana hubungane karo mesin tartamtu, kualitas produk, kemasan, utawa kiriman.

3 Cara Penting Audit Pabrik Beda karo Inspeksi Pabrik

Minangka importir, audit pabrik lan inspeksi kualitas penting. Padha beda-beda ing telung cara penting. Yaiku:

Audit Pabrik Babagan Jangka Panjang, Inspeksi Pabrik Babagan Jangka Pendek

Audit pabrik iku kabeh babagan hubungan jangka panjang. Sampeyan bakal nindakake taksiran kapasitas kanggo mangerteni suwene pabrik bisa pindhah karo sampeyan. Nalika Quality Inspection bakal nyedhiyani sampeyan informasi runtime ing wayahe.

Mangkono, audit Pabrik ngembangake hubungan jangka panjang. Nalika inspeksi kualitas bakal diwasa ing sembarang wektu.

Audit Pabrik Babagan Gambar Gedhe, Inspeksi babagan Gambar Cilik

Audit pabrik duwe ruang lingkup sing luwih akeh. Iki bakal nambah kualitas total produk sampeyan nalika nindakake penilaian kualitas.

Inspeksi bakal menehi sampeyan kualitas produk kanggo kiriman tartamtu. Dadi, duwe ruang lingkup sing luwih spesifik.

Contone, inspeksi DUPRO sing nindakake inspeksi visual babagan kemasan lan label.

Audit Mbantu Sampeyan Nggawe Hubungan sing Tepat, Pemriksaan Pabrik Mbantu Sampeyan Mesthekake Sampeyan Ana ing Lacak

Nalika nindakake audit kepatuhan sosial, sampeyan bakal mbangun sesambetan long-term. Amarga bakal mbantu sampeyan milih pabrik sing luwih ramah kanggo nggarap.

Dene, sampeyan mriksa karo perusahaan sing wis digunakake.

supplier Cina

Audit Pabrik Tanggung Jawab Sosial

Swara nglawan korupsi perusahaan, pelanggaran tenaga kerja nggawe daftar priksa tanggung jawab sosial kanggo pabrik-pabrik. Kang ngemot unsur ing ngisor iki:

Strategi lan Visi

Daftar priksa tanggung jawab sosial kudu ngemot kabeh nuansa pernyataan visi perusahaan. Semono uga hubungane karo perusahaan liyane.

Akuntabilitas lan Pengawasan

Perusahaan kudu duwe departemen hak asasi manungsa. Tanggung jawab utama yaiku mriksa prilaku panguwasa sing luwih dhuwur.

Identifikasi Risiko

Daftar priksa kudu duwe metode identifikasi risiko. Sing bakal tetep mriksa etika sing ditindakake dening karyawan.

Audit Keamanan Pabrik

Verifikasi Keamanan Global (Audit GSV)

Iku program kanggo bantuan importers lan supplier dening EUROLAB. Iki netepake prosedur keamanan adhedhasar syarat keamanan rantai pasokan internasional. Iki nambah efisiensi proses audit. Iki uga njamin konsistensi lan kapabilitas laporan sing luwih apik.

Audit Kemitraan Perdagangan Bea Cukai Melawan Terorisme (C-TPAT):

Audit C-TPAT minangka program AS sing nyedhiyakake keamanan rantai pasokan. Uga verifikasi kepatuhan pabrikan. Pungkasan, iki minangka cara kanggo nyedhiyakake keamanan tapel wates AS. C-TPAT audit item vital lan IT. Uga nyedhiyakake keamanan fisik, wadhah, prosedural, conveyance, lan individu. CTPAT uga nyedhiyakake pelatihan keamanan lan kesadaran ancaman.

Yen sampeyan duwe sertifikasi C-TPAT, produk sampeyan bakal entuk wektu sing luwih sithik.

Audit Pabrik dening Big Brands

Merek gedhe duwe urutan manajemen rantai pasokan sing paling dhuwur. Saben merek duwe sistem audit dhewe. Ing rantai pasokan pemasok sampeyan bakal nambah, kanthi ngresiki. Sistem audit kalebu 3 bagean umum:

Audit Kepatuhan Sosial

Audit kepatuhan sosial penting kanggo kabeh rantai pasokan global. Dheweke ngrancang kanthi cara supaya supplier bisa nyoba selaras karo hukum lokal. Iku meksa mitra bisnis kanggo netepi tanggung jawab sosial. Dheweke netepi standar internasional SA8000. Idin nyuda resiko cilaka lingkungan lan sosial. Iku mbantu kanggo konfirmasi integritas, transparansi, lan konsistensi.

Audit Kontrol Mutu

Audit kontrol kualitas kalebu pengawasan sing tepat babagan sistem kualitas. Iki minangka bagean penting saka sistem manajemen kualitas pabrik. Iki uga minangka syarat ing standar ISO pabrik.

Audit Keamanan

Audit Keamanan minangka wangun audit sing komprehensif. Iki kalebu sinopsis sing tepat babagan sistem keamanan pabrik. Bentuk audit iki kalebu kabeh. Iki kalebu ringkesan sistem lan proses keamanan pabrik. 

6 Standar Audit Kepatuhan Sosial Umum ing China

BSCI

BSCI singkatan saka Business Social Compliance Initiative. BSCI nyedhiyakake perusahaan kanthi cara lan laporan audit sosial. Iki nindakake standar tenaga kerja sing nglindhungi hak-hak buruh. Iki kalebu ILO, piagam PBB babagan hak asasi manungsa, lsp.

BSCISedex

Iki minangka salah sawijining panyedhiya layanan etika ing rantai pasokan. Sedex komitmen kanggo nambah lingkungan kerja. Iku mbantu ngembangake pangembangan bisnis sing lestari.

ICTI (International Council of Toy Industries)

ICTI promosi industri dolanan. Iku kuwatir babagan standar safety dolanan. Iki mbantu ngatasi masalah lingkungan, lapangan kerja sing sah, lan safety ing pakaryan.

SA8000

Iki minangka standar sing nyengkuyung organisasi kanggo praktik sing bisa ditampa ing papan kerja. Iki mbantu nggawe standar kanggo ngukur kesesuaian sosial. Iku ngajari kanggo ngembangake, njaga lan ngetrapake prilaku sing apik.

EICC (Koalisi Kewarganegaraan Industri Elektronik)

Iki minangka klompok non-profit perusahaan elektronik, eceran, mobil, lan dolanan. Perusahaan-perusahaan kasebut fokus kanggo ndhukung hak-hak lan kesejahteraan para pekerja. Utamane, para pekerja sing kena pengaruh rantai pasokan elektronik.

EICC (Koalisi Kewarganegaraan Industri Elektronik)

WRAP (Worldwide Responsible Accredited Production) 

Iki minangka klompok pakar kepatuhan sosial global nirlaba. Dheweke mbantu ningkatake praktik manufaktur sing aman, sah, manusiawi lan etis.

carane LeelineSourcing Mbantu Sampeyan Nggawe Audit Pabrik ing China

Sampeyan wis ndeleng kabeh proses ing ndhuwur. LeelineSourcing sing paling apik panyedhiya Service Audit pabrik saka China.

Apa sampeyan nemokake produk sampeyan?

Utawa Apa sampeyan nggoleki pabrikan?

Hubungi kita. LeelineSourcing bakal seneng mbantu sampeyan ing kabeh cara.

Kita bisa nyedhiyani sampeyan audit pabrik rinci liwat video langsung. Kita uga bisa nyedhiyani sampeyan kabeh dokumentasi supaya sampeyan tetep ing daur ulang ing saben titik.

Kajaba iku, kita duwe kabeh fasilitas sing kasedhiya kanggo sampeyan. Yaiku saka sumber nganti pangiriman pungkasan ing alamat sing disenengi. LeelineSourcing nutupi kabeh.

Kajaba iku, kita duwe Auditor kualitas paling dhuwur. Auditor iki bisa mbukak kabeh cara kanggo ngunci kesepakatan sampeyan kanthi rega sing paling apik.

LeelineSourcing nyedhiyakake Audit Pabrik lan inspeksi Kualitas kanggo Amazon, eBay, lan kabeh industri eCommerce liyane. Hubungi kita lan kita bakal mbantu karo liyane saka bab.

kesimpulan

Nglayang liwat kabeh pandhuan iki, sampeyan saiki wis ngerti babagan audit pabrik. Saiki kita ngerti manawa audit pabrik minangka unsur sing paling penting.

Kajaba iku, kita uga ngerti manawa pamriksa pabrik beda karo audit pabrik. Carane kita bakal nindakake audit pabrik ing China. Perkara wis owah.

Perdagangan ora segampang saiki.

LeelineSourcing nyedhiyakake audit kualitas pabrik paling apik kanthi laporan audit sing sampurna. Jadwal rapat karo kita, rembugan keprihatinan lan istirahat bakal ana ing kita.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 5 / 5. Nomer voting: 1

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.