FAQ

Sharline Shaw

Pitakonan lan Jawaban Kanggo Pelanggan Anyar


1. Apa sampeyan bisa nindakake kanggo kula?

√ Kita nawakake layanan sumber siji-mandeg saka China

√ Sumber produk sing sampeyan butuhake lan ngirim kutipan

√ Gawe pesenan lan tindakake jadwal produksi

√ Priksa kualitas nalika barang wis rampung

√ Kirimi laporan mriksa kanggo konfirmasi

√ Nangani tata cara ekspor

√ Nawakake konsultasi impor

√ Ngatur asisten nalika sampeyan ana ing China

√ Kerjasama bisnis ekspor liyane

2. Apa kekuwatanmu?

Pengalaman kerja: Kabeh anggota layanan kita duwe pengalaman luwih saka 6 - 10 taun kerja ing lapangan produk sumber. Dheweke ngerti pasar kanthi apik lan mesthi bisa nemokake pemasok sing tepat kanthi efisien. Wiwit taun-taun kepungkur kita ngladeni klien saka saindenging jagad. minangka Amerika, Brazil, Venezuela, Dubai, Rusia, Sudan, Afrika Kidul, Albania lan sapiturute, kita menang pujian gedhe lan digunakake minangka motivasi kanggo tetep maju. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan layanan kita, mangga klik kene.

Lokasi: perusahaan kita dumunung ing shenzhen, guangdong, Ana akeh Pabrik kanggo kabeh jinis produk apa sing perlu, Kita duwe co-operation karo paling saka pabrik lan kita bisa luwih gampang kanggo nemokake supplier kanggo produk sampeyan lan entuk rega sing kompetitif,Uga cukup gampang kanggo golek supplier sing apik. shenzhen.

Biaya layanan murah: We are looking nerusake kerjasama long-term.Tujuan asli kita kanggo bantuan bisnis cilik lan medium berkembang, mulane, tetep layanan kualitas apik, kita kurban daya layanan cukup minangka kurang minangka 4%.

Kerjasama pihak katelu: amarga kita ngekspor pirang-pirang taun, kita didhukung dening akeh pihak katelu kayata perusahaan pelayaran (PIL MSC APL OOCL CMA dll.), Perusahaan trailer, perusahaan ekspres lan liya-liyane. Wektu, perusahaan pihak katelu kasebut menehi rega sing luwih apik lan layanan intim. Akibate, kita bisa menehi biaya pangiriman sing luwih murah kanggo sampeyan.

3. Apa jenis pemasok perusahaan sampeyan hubungi? Kabeh pabrik?

Iku gumantung ing produk sing dibutuhake.

Yen jumlah sampeyan bisa tekan MOQ pabrik, kita mesthi milih pabrik minangka prioritas.

Yen jumlahe kurang saka MOQ pabrik, kita bakal rembugan karo pabrik kanggo nampa jumlahe.

Yen pabrik ora bisa nyuda, kita bakal hubungi sawetara grosir gedhe sing regane apik lan jumlahe.


4. Apa ana MOQ nalika nggawe pesenan saka sampeyan?

Iku gumantung.

Yen pabrik duwe cukup saham, kita bisa nampa jumlahe;

Yen ora cukup saham, pabrik bakal takon MOQ kanggo produksi anyar.

Kadhangkala kita uga bisa nambah pesenan kanggo klien amba pabrik ', padha bisa ngatur prodhuksi bebarengan. Ing kahanan iki, jumlah cilik ditrima.

5. Yen aku tuku kanggo omahku, kepiye carane?

Ora preduli kanggo adol utawa digunakake ing omah, kita peduli karo panjaluk sampeyan.

Cukup ngobahake driji kanggo ngirim email, kita bakal ngatur barang menyang negara sampeyan.

6. Kepiye sampeyan nggoleki supplier kanggo pesenan kita?

Biasane, kita bakal menehi pilihan kanggo para pemasok sing kerja sama sadurunge amarga diuji kanggo menehi kualitas lan rega sing apik.

Kanggo produk sing ora dituku sadurunge, kita nindakake kaya ing ngisor iki.

Kaping pisanan, kita nemokake klompok industri produk sampeyan, kayata dolanan ing Shantou, produk elektronik ing Shenzhen, produk Natal ing Yiwu.

Kapindho, kita nggoleki pabrik sing tepat utawa grosir gedhe gumantung saka kabutuhan lan jumlah sampeyan.

Katelu, kita takon kutipan lan conto kanggo mriksa. Samples bisa dikirim menyang panyuwunan (ragad sampel lan biaya ekspres dibayar dening sisih sampeyan)

7. Apa jenis kiriman sampeyan nawakake?

We offer pengiriman segara kang bisa cocok kanggo wadhah lengkap utawa kurang saka siji wadhah load.Air cargo uga kasedhiya (pilihan apik kanggo terkenal nanging volume cilik produk).

Kanggo pengiriman laut, kita duwe 3 istilah ing ngisor iki:

EXW (Ex Works) Forwarder sampeyan kudu njupuk kargo ing gudang lan ngatur pangiriman menyang papan sing wis ditemtokake.

FOB (Gratis ing Papan) Sampeyan kudu mbayar ragad pengiriman FOB, sing nyakup kabeh biaya kanggo nerusake lan mbukak kargo ing kapal.

CIF (Biaya Asuransi lan Pengangkutan) Sampeyan mbayar biaya pengiriman CIF, sing nyakup kabeh biaya kanggo nerusake pelabuhan sing dituju.

8. Apa rega sampeyan luwih murah tinimbang pemasok saka Alibaba utawa Made in China?

Iku gumantung ing requirement.

Pemasok ing platform B2B bisa uga pabrik, perusahaan dagang, perantara bagean kapindho utawa katelu. Ana atusan rega kanggo produk sing padha lan angel banget kanggo ngadili sapa dheweke kanthi mriksa situs web.

Bener, klien sing tuku saka China sadurunge bisa ngerti, ora ana rega sing paling murah nanging murah ing China. klien, padha fokus ing kinerja biaya apik tinimbang rega paling.

Kita tetep janji yen rega sing dikutip padha karo pemasok lan ora ana biaya sing didhelikake liyane. (instruksi rinci mangga dipriksa kaca Rega Kita). nawakake cara sing luwih gampang kanggo tuku barang saka macem-macem supplier sing bisa uga ana ing kutha-kutha sing beda-beda. Iki sing ora bisa ditindakake para panyedhiya platform B2B amarga biasane mung fokus ing siji produk lapangan. Contone, sing adol kothak bisa uga ora ngerti. pasar cahya uga, utawa sing adol barang sanitasi bisa uga ora ngerti ngendi kanggo golek supplier apik kanggo Toys.Malah padha bisa Quote sampeyan rega kanggo apa padha golek, biasane padha isih golek saka Alibaba utawa Digawe ing China Platform.


9. Yen aku wis tuku saka China, sampeyan bisa bantuan kula kanggo ngekspor?

Ya!

Sawise sampeyan tuku dhewe, yen sampeyan kuwatir yen supplier ora bisa nindakake kaya sing dikarepake, kita bisa dadi asisten sampeyan kanggo nyurung produksi, mriksa kualitas, ngatur loading, ekspor, deklarasi bea cukai lan layanan sawise-sales.

Ragad layanan bisa dirundingake.

10. Yen biaya pangiriman luwih dhuwur tinimbang nilai barang, kepiye carane?

Sawetara pelanggan bisa ngadhepi pitakonan isin yen biaya pangiriman luwih dhuwur tinimbang regane barang. Kepiye carane sampeyan bisa nindakake? Ing kene kita menehi rong saran.

Kaping pisanan, tuku luwih akeh barang tinimbang jumlah sing sithik. Amarga perusahaan kita mbantu sumber macem-macem barang, sampeyan bisa takon kanca-kanca utawa wong liya supaya nuduhake biaya pangiriman yen duwe rencana tuku barang saka China.

Sareh, yen jumlahe cilik lan sampeyan pancene ora bisa nemokake wong kanggo nuduhake daya karo sampeyan, disaranake sampeyan tuku ing pasar domestik. pengecer ngimpor jumlah gedhe siji wektu.

11. Apa sampeyan bisa menehi struktur biaya layanan lan prosedur gaya kerja?

Layanan sumber kita gratis, lan sampeyan ora mbayar sen kanggo layanan nganti sampeyan nggawe pesenan pisanan.

Kita bakal nyoba kita paling apik kanggo sumber liyane supplier kanggo kita pelanggan, lan Quote rega paling. Pelanggan mung kudu mbayar ragad layanan tartamtu ing pembayaran imbangan. Ragad layanan gumantung saka jumlah pesenan total, yaiku 5% -10% saka total nilai produk. Kanggo rincian liyane, sampeyan bisa mriksa: https://leelinesourcing.com/price-and-payment/

12. Apa yen rega sing sampeyan tawarake kurang kompetitif tinimbang sing dak temokake ing Alibaba? Utawa aku pengin tuku saka supplier dhewe nanging isih pengin nggunakake layanan sampeyan kanggo koordinasi antarane supplier lan aku.

Ana rong kahanan kanggo biaya layanan:
1. Kanggo klien tuku produk saka supplier dhewe lan komunikasi karo supplier kanggo kabeh proses produksi, kita mung mbantu mriksa kualitas lan ngatur pengiriman. Yen ana masalah kualitas, kita bakal mbantu klien rembugan karo supplier. Ing kasus iki, kita ngisi ragad 5%.

2. Kita mbantu klien komunikasi karo supplier kanggo kabeh proses, kayata nggawe conto utawa ngasilake. Kanthi cara iki, kita ngisi ragad layanan 5% -10% adhedhasar nilai produk, preduli saka supplier sing ditemokake dening klien dhewe utawa kita. Kita uga mbantu mriksa kualitas lan ngatur pengiriman.

Sanajan klien mbayar ragad layanan sing luwih sithik ing layanan kaping pindho, kita bisa mbantu klien ngirit akeh wektu nalika sesambungan karo pemasok. Yen ana masalah kualitas kelakon, kita mbantu rembugan karo supplier kanggo sampeyan nganti masalah didandani.

13. Apa sampeyan nangani mriksa conto banjur ngirim produk pungkasan menyang Amazon? utawa sampeyan ora tanggung jawab kanggo mriksa conto?

Layanan kita kalebu: golek supplier lan sumber produk saka China, lan penawaran kanggo pelanggan prices paling; rembugan karo supplier kanggo conto, produksi lan packaging; ngatur logo lan kemasan; kontrol kualitas; ngatur pengiriman menyang FBA .(bisa uga nggabungake barang karo pelanggan liyane menyang tujuan sing padha supaya biaya pengiriman bakal disimpen).

Sample mriksa gratis. Kita bakal njaluk conto saka supplier yen pelanggan wareg karo kutipan. Banjur, kita ngirim menyang pelanggan kanggo mriksa kualitas, lan pelanggan mutusake manawa bakal tuku kanthi akeh.

14. Apa sampeyan nampa pembayaran liwat PayPal? Apa ana cara liya?

Babagan syarat pembayaran, kita nampa papat syarat pembayaran: Paypal (nalika jumlahe kurang saka $500, lan biasane digunakake kanggo pambayaran sampel), Transfer Wire, Western Union, lan MoneyGram (nalika jumlah luwih saka $500).

15. Apa sampeyan bakal menehi dhaptar rincian supplier menyang klienku banjur kudu milih lan hubungi supplier? utawa sampeyan bakal ngirim penawaran final kanggo klien sawise rembugan karo supplier?

Kita bakal nyoba kita paling apik kanggo sumber sawetara supplier beda kanggo 1 item, lan pilih sing paling apik 1-2 mau, banjur ngirim kutipan kanggo pelanggan.

Biasane, kita ora menehi informasi pemasok menyang pelanggan, amarga pola kerja kita yaiku para pelanggan kerja bareng karo kita, lan kita kerja bareng karo supplier.

Nanging alesan utama yaiku umume pemasok ora langsung kerja karo pelanggan asing amarga ora duwe staf sing bisa basa Inggris. Ragad layanan 5% -10% kita ora mung dikenani biaya kanggo sumber sumber, nanging uga kanggo, sing paling penting, rembugan karo supplier kanthi efisien kanggo ngirit wektu lan dhuwit kanggo pelanggan.

16. Apa total nilai pesenan kudu ngluwihi $ 1000, preduli saka MOQ?

Nilai produk minimal $ 1,000 kanggo saben item, tegese pelanggan kudu tuku paling sethithik $ 1000 kanggo 1 item, supaya jumlah pesenan gumantung saka rega unit (Sebagéan gedhé panyedhiya kita minangka pabrik, lan MOQ udakara jumlah kasebut.).

17. Babagan syarat pembayaran

Kanggo pesenan kanthi total nilai ing ngisor $3000, pembayaran lengkap kudu ditindakake sadurunge produksi.
Kanggo pesenan kanthi total nilai luwih saka $3000, 30% simpenan lan 70% digawe sadurunge dikirim.

Siap kanggo miwiti?

Hubungi kita dina iki kanggo sumber produk anyar lan tuwuh bisnis.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 5 / 5. Nomer voting: 1

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.