Amazon FBA Inspeksi

Sharline Shaw

Pemriksaan barang minangka faktor penting kanggo dadi penjual sukses ing amazon.

Minangka kita ngerti, ana akeh bakul kasedhiya liwat Amazon platform, lan pangiriman produk sing rusak menyang pelanggan bisa nyebabake rating negatif.

Ing titik iki, pesaing bisa njupuk kauntungan saka peringkat negatif produk sampeyan.Mulane, amazon nyebabake macem-macem aturan lan peraturan sing ketat kanggo para penjual supaya njamin Kualitas kontrol.

Iki aturan lan angger-angger ono gunane kanggo mesthekake yen pelanggan saka Amazon tansah entuk produk kualitas premium.

Macem-macem perusahaan kasedhiya ing pasar sing nawakake layanan pengawasan kanggo produk amazon. Nanging kita banget nyaranake nggunakake Amazon Inspeksi FBA.

Amazon FBA Inspeksi Ultimate Guide

Apa Inspeksi FBA?

Inspeksi FBA minangka proses inspeksi sing ditindakake ing jalur produksi Produsèn sadurunge ngemas lan dikirim menyang gudang Amazon.

Pemriksaan jinis iki biasane ora kalebu ing rega produk sing diputusake karo pabrikan. Mulane, layanan pihak katelu kasedhiya kanggo ngrampungake syarat iki sing ditindakake dening Amazon.

Amazon nyedhiyakake dhaptar priksa lengkap babagan syarat sing kudu ditindakake panyedhiya layanan sadurunge dikirim menyang gudang Amazon.

Wacan sing disaranake:Layanan Prep FBA Paling Apik Mbantu Adol Sampeyan ing Amazon Sukses

Layanan Prep FBA paling apik

Apa sing kalebu Layanan Inspeksi FBA Amazon?

Kaya sing wis kasebut sadurunge, Amazon nyedhiyakake dhaptar saka dhaptar mriksa syarat kanggo asil sing efektif lan efisien. Perusahaan inspeksi kudu ngrampungake proses iki nalika ngemas barang lan nyiapake kanggo dikirim.

Miturut dhaptar mriksa, tim inspeksi kudu ngonfirmasi poin ing ngisor iki:

  • Jumlah barang miturut pesenan pelanggan
  • Spesifikasi produk sing kasebut kanggo njamin syarat kualitas
  • Nindakake kunjungan garis produksi kanggo njamin kualitas produk
  • Priksa bobot lan ukuran karton pengepakan kanggo mesthekake yen iki cocog syarat FBA utawa ora.
  • Priksa manawa kiriman digawe kanthi ngrampungake kabeh syarat pengepakan

Sawise rampung audit, perusahaan inspeksi kudu menehi laporan audit sing rinci menyang klien sing bakal dibahas ing artikel iki.

Napa Inspeksi FBA penting?

Pemriksaan FBA penting banget amarga umume perusahaan gagal netepi aturan lan peraturan sing ketat babagan pengepakan lan liya-liyane.

Akibaté, nalika nampa barang, kadhangkala kabeh batch ditolak amarga ora netepi Amazon FBA syarat.

Mulane, kanggo ngindhari risiko penolakan barang lan nikmati tanpa repot adol ing Amazon, pengawasan FBA penting. Nanging, ana akeh keuntungan liyane saliyane ditampa lan ditolak barang kayata:

  • Ngilangi risiko masalah sing bisa kedadeyan yen ditolak lan menehi jaminan manawa barang kasebut kudu ditampa.
  • Iku mbantu kanggo nambah kualitas barang sing dikirim.
  • Priksa manawa nggawe label sing tepat lan layanan packing sing migunani kanggo mesthekake yen barang ora rusak nalika transportasi
  • Ngilangi risiko review negatif saka pelanggan kanthi nyedhiyakake produk sing akurat lan berkualitas
  • Mbantu kanggo nyegah biaya tambahan sing kudu sampeyan bayar nalika nolak barang
penting

Laporan Inspeksi FBA Amazon

Perusahaan inspeksi nyedhiyakake laporan lengkap ing pungkasan proses inspeksi. Iki laporan kalebu kabeh kekurangan utawa cacat ing produk sing ditemokake tim inspeksi sajrone pemeriksaan. Saben bagean saka laporan didhukung karo bukti ing wangun gambar kanggo pangerten luwih.

Laporan inspeksi kalebu bagean ing ngisor iki:

  • Keterangan Inspeksi:Bagean iki nyedhiyakake ringkesan kabeh laporan.
  • Bagian Priksa Visual lan Pengerjaan: Bagean laporan iki nyedhiyakake informasi babagan tenaga kerja trampil sing disewa dening pabrikan kanggo nindakake proses produksi lan menehi perhatian babagan masalah apa wae.
  • Bagian Kesesuaian Jumlah: Ing bagean iki, sampeyan bisa entuk informasi babagan kualitas produk adhedhasar syarat pelanggan.
  • Bagian Kesesuaian Produk: Kene, sampeyan bisa nemokake rincian produk bebarengan karo masalah karo produk.
  • Bagean Persyaratan Label Amazon:Bagean iki nyorot masalah sing ditemokake dening tim inspeksi kanthi syarat label adhedhasar syarat Amazon.
  • Syarat Kemasan Amazon: Bakal nyedhiyakake informasi babagan kekurangan apa wae sing ditemokake ing kemasan produk adhedhasar syarat Amazon.
  • Bagian Tes ing situs:Isine putusan tes sing ditindakake ing produk kasebut.
  • Bagian Pengukuran:Bagean iki laporan babagan masalah pangukuran, yen ana, ditemokake ing produk, lan priksa manawa spesifikasi produk cocog karo pesenan.
  • Karton Bobot lan Dimensi: Iku highlights temonan karo karton bobot lan dimensi adhedhasar Amazon FBA syarat.
Laporan Inspeksi FBA AAmazon

Laporan lengkap iki, bebarengan karo gambar, mbantu ngatasi masalah, yen ana, sadurunge kiriman barang. Iku migunani kanggo ngirit wektu, uga dhuwit.

Carane Nindakake Inspeksi FBA

Sawise rampung fase produksi, tim inspeksi ngunjungi pabrikan lan mriksa barang kasebut miturut syarat Amazon FBA.

Tim inspeksi kanthi lengkap mriksa produk babagan kualitas, jumlah, spesifikasi, pengepakan, lan label.

FBA Labeling lan Pandhuan Packaging

Amazon FBA ngetrapake label sing beda syarat kanggo nampa barang. Ayo padha ngrembug syarat-syarat kasebut siji-siji;

· Labeling FNSKU

Kanthi nggunakake label iki, Amazon ngenali produk minangka unik sing ana hubungane karo bakul tartamtu sing ngirim produk menyang Amazon. pusat pemenuhan. Ana sewelas jinis label FNSKU, lan bakul bisa milih sapa wae adhedhasar jinis produk sing arep didol.

· Didol Minangka Label Set

Iki jinis label nggolongake produk sing bakal didol minangka unit utawa nyetel mung tinimbang ngedol dhewe.

· Label Suffocation

Label suffocation dibutuhake kanggo nyelehake label peringatan kanggo produk sing dikemas ing tas poli kanthi bukaan 5 inci utawa luwih. Bebaya kudu dicithak ing font sing bisa diwaca lan panggonan sing penting.

· Label Pengiriman

Label kasebut diselehake ing kemasan paling njaba kanggo menehi informasi marang Amazon babagan rincian kiriman.

Syarat Kemasan

· Produk Loose

Saben produk kudu dikemas ing siji paket sing aman lan sakabehe. Kajaba iku, saben paket kudu duwe kode FNSKU sing unik. Yen ora cocog karo ndhuwur, Amazon bisa nolak barang kanggo nyimpen ing gudhang.

· Didol minangka Set

Kabeh produk sing arep didol minangka set kudu ditandhani minangka "didol minangka set" utawa "aja misahake" utawa "iki minangka set." Mulane, produk kasebut kudu dikemas kanthi lengkap.

· Unit Polybag

  • Polybag kudu kandel 1.5mils
  • Tas kudu cetha
  • Tas kasebut kudu duwe barcode, contone (UPC, EAN, lsp). Barcode iki bisa dipindai liwat tas.
  • Tas kudu disegel ora lengkap.
  • Ukuran polybag kudu ora luwih saka 3″.
  • Produk wangi kudu disegel. Mulane, produk liyane bisa uga ora nyerep wewangian kasebut.

Wacan sing disaranake:Layanan Label FBA Ngirit 50% Biaya Persiapan FBA Amazon

FBA Labeling lan Pandhuan Packaging

10 paling apik Layanan Inspeksi FBA Ing China

Ana akeh perusahaan inspeksi lan persiapan FBA. Fungsi utama iki meh padha karo prabédan cilik nanging unik. Bedane iki ngidini para penjual milih siji ing antarane.

Nalika sampeyan nggoleki perusahaan kasebut ing internet, asile bisa mbingungake. Sampeyan bakal nemokake akeh kaca sing nuduhake beda Layanan inspeksi FBA. Sampeyan bisa bingung. Dadi, kita wis nawakake 10 Perusahaan Inspeksi FBA kaya ing ngisor iki;

· LeelineSourcing

Kita wis sijine LeelineSourcing ing ndhuwur amarga sawetara alasan. Pisanan, wis sepuluh taun pengalaman ing baris. Dadi, meh kabeh pengusaha ing Amazon kenal karo jeneng iki. Kapindho, nawakake sampeyan AZ Layanan kualitas Amazon FBA.

LeelineSourcing mbantu para pelanggan nemokake manufaktur ing rega competitive. Banjur padha nindakake pemeriksaan kualitas. Yen nemokake masalah, LeelineSourcing ora mung ngakoni sawijining pelanggan nanging uga mbantu kanggo rembugan karo manufaktur.

Luwih, LeelineSourcing mbantu pangguna kanggo ndandani masalah kualitas. LeelineSourcing uga nawakake fotografi rinci lan inspeksi video yen sampeyan pengin. Kajaba iku, staf bisa mriksa barang sampeyan ing pabrik.

Layanan kasebut nggawe LeelineSourcing minangka pilihan sing paling apik nalika sampeyan lagi ngirim barang sampeyan saka China menyang Amazon FBA. Sampeyan bisa ngirit wektu lan dhuwit sing bisa nandur modal ing kegiatan liyane sing penting.

Wacan sing disaranake:Layanan Agen Sumber FBA Amazon paling apik ing China

LeelineSourcing

· Inspeksi Kistop

Kistop Inspection minangka perusahaan basis China liyane sing bisa gampang yen sampeyan pengin mriksa Alibaba sampeyan produk cedhak sumber.

Utamane yen sampeyan lagi ngurus kosmetik lan produk kesehatan, Kistop Inspection bisa nindakake tes laboratorium. Iku mbedakake saka perusahaan saingan liyane.

Kajaba iku, dheweke bisa mriksa barang kanggo sampeyan ing tahap manufaktur apa wae. Sampeyan bisa entuk kualitas paling apik minangka asil.

· Primezeroprep

Perusahaan iki adhedhasar ing New Hampshire. Dheweke spesialis ing Persiapan, Panyimpenan, lan Manajemen Kapal. Situs web kasebut nyatakake yen New Hampshire minangka negara sing ora menehi pajak dodolan, dadi ekonomi kanggo para pelanggan.

Layanan kasebut uga kalebu inspeksi, tas poli, label, mbusak stiker, lan panyimpenan 14 dina.

primezeroprep

· FBAprep

FBAprep uga perusahaan China sing nawakake layanan inspeksi lan logistik lengkap. Saiki, dheweke ora nampa pelanggan anyar. Iku nuduhake yen pelanggan njaluk layanan sing. Iku uga nuduhake prasetya kanggo kualitas.

Yen sampeyan pengin layanan sing, sampeyan kudu tetep mripat ing website amarga bisa nampa pelanggan anyar ing mangsa ngarep.

FBAprep

· Layanan Inspeksi China

Perusahaan Layanan Inspeksi China, uga disebut CIS, adhedhasar ing Hong Kong. Padha kurban audit pabrik lan layanan inspeksi produk ing China kanggo para pelanggan. Duwe kawruh sing apik babagan Amazon lan pasar kulon, dheweke ngerti kabutuhan pelanggan.

· FBAshipuk

FBAshipuk khusus ing nyiapake produk kanggo Adol Amazon lan adhedhasar ing Birmingham, UK.

Dheweke nyedhiyakake layanan kaya, mriksa lan mriksa, Prep lan Bag, Label, lan Pack lan Dispatch.

Fbashipuk.com dhaptar layanan sawijining ing telung tahap: Nampa, Priksa lan Priksa, Label, Prep & Bag lan, Pack & Dispatch. Dheweke uga nyedhiyakake fasilitas rega arbitrase saben wulan.

· Fokus Kualitas Asia

Asia Quality Focus Company adhedhasar wektu kanggo pasar minangka strategi marketing. Dheweke nawakake fasilitas inspeksi dina sing padha lan ngirim laporan sanalika bisa, yaiku, sanajan sajrone 14 jam.

Nglakoni kacepetan iki mbutuhake ngorbanake sawetara linuwih lan kualitas karya. Ya, kita durung ngrungokake apa-apa babagan perusahaan iki. Dheweke uga ngati-ati babagan pemantauan produksi lan nawakake audit sosial, keamanan, lan lingkungan.

Fokus Kualitas Asia

· FBA Ops

Iku uga perusahaan adhedhasar china. Dheweke duwe spesialisasi ing sumber, inspeksi, lan pengadaan Penjual Amazon saliyane layanan persiapan lan pengiriman.

Dheweke wiwit nawakake layanan nalika nampa 8 persen biaya produk. Layanan kasebut kalebu nyiapake, tuku, lan pengiriman. Sampeyan bisa nemokake taksiran pengiriman online saka situs web.

FBA Ops

· Inspeksi Asia

Asia Inspection, asring dianggep larang, nawakake layanan sing wiyar banget kanthi linuwih, ora bisa ditandingi karo wong liya. Mula, yen sampeyan bisa mbayar luwih akeh kanggo masalah kualitas, priksa Asia minangka salah sawijining pilihan utama.

Dheweke nyedhiyakake layanan kaya ngawasi produksi, pengawasan kiriman, lan loading wadhah saliyane akeh layanan kualitas liyane. Dheweke nggawe sampeyan ayem lan tentrem ing layanane. Mula, sampeyan ora perlu kuwatir.

Sing Takon Sadurunge Milih Perusahaan Inspeksi FBA

  • Price:Babagan pisanan sing sampeyan kudu ngerti yaiku biaya nalika sampeyan milih perusahaan inspeksi FBA. Iku bakal langsung mengaruhi biaya, pungkasanipun ngganti bathi bathi.
  • Lumbung:Umume Perusahaan Inspeksi FBA nawakake fasilitas panyimpenan. Kadhangkala sampeyan butuh panyimpenan iki. Dadi sampeyan kudu duwe pangerten sing jelas babagan kapasitas panyimpenan iki.
  • Lokasi:Penjual ora bisa mriksa barang kanthi fisik amarga lokasi geografis. Ing kene sampeyan butuh peran perusahaan Inspeksi FBA. Sampeyan kudu ngerti apa perusahaan iki ana ing lokasi sing barang sampeyan kudu dipriksa utawa ora?
  • Wektu Processing:Wektu pangolahan uga bisa nyebabake keputusan sampeyan milih Perusahaan Inspeksi FBA. Wektu iki beda-beda saka perusahaan menyang perusahaan. Sampeyan kudu netepake miturut.

kesimpulan

Sawise sampeyan mbukak artikel iki, sampeyan ora bisa nolak pentinge a Perusahaan Inspeksi FBA nalika nindakake bisnis ing Amazon.

Dheweke menehi jaminan kualitas, sing dadi komponen penting ing bisnis apa wae sing ngurusi barang utawa layanan. Sampeyan bisa njaluk panuntun dhumateng carane milih perusahaan Inspeksi lan apa determinants kaputusan iki.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 5 / 5. Nomer voting: 1

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.