Layanan Label FBA

Sharline Shaw

Konsolidasi Sampel

Nalika kita lagi ing proses nemokake ideal sampeyan supplier, kita bakal njupuk conto saka saben supplier lan dikirim menyang sampeyan ing siji kiriman.

Iki supaya sampeyan bisa ndeleng kualitas saben produk lan ngirit biaya pengiriman.

konsolidasi sampel
Layanan Label Pribadi

Layanan Label FBA

Kita bisa nulung sampeyan karo label FBA Produk Amazon. Kirimi label Produk FBA lan Label Pengiriman FBA menyang kita lan kita bakal ngrampungake proses kasebut kanggo sampeyan.

Ragad kanggo layanan Label FBA $ 0.2 saben item. (MOQ $ 20 saben pesenan)

Bundling & Packaging

Bundling & kemasan bisa ningkatake nilai produk sampeyan. Kita bisa nulung sampeyan ing proses iki miturut syarat sampeyan. Kita bakal ngirim foto karya kanggo konfirmasi karo sampeyan yen kabeh wis rapi.

Ragad layanan bakal gumantung ing kerumitan syarat sampeyan. Ngomong karo agen pribadi kanggo konfirmasi struktur ragad.

packing bundling
Fotografi

Amazon Photography

Fotografer profesional ing omah bakal njupuk gambar desain kemasan barang dagangan sampeyan kapan wae yen dibutuhake.

Desain Logo & Paket

Kanggo mbantu mbangun merek lan ngundhakake kehadiran pasar, tim desainer grafis sing trampil ing kene kanggo mbantu sampeyan nggawe logo profesional, desain paket lan karya seni sing unik.

Kabeh cocog karo kabutuhan sampeyan. Ragad layanan bakal gumantung karo syarat desain sing disetel. Hubungi agen pribadi sampeyan kanggo rincian liyane.

Desain Paket Logo

Amazon FBA Label Service Ultimate Guide 2021

Apa Layanan Label FBA?

Mbutuhake wektu kanggo nyithak lan nempel barcode FNSKU ing ewu produk. Dadi, kanggo nyepetake proses iki kanggo sampeyan, Amazon nawakake sampeyan label FBA Layanan. Liwat layanan iki, Amazon bakal nempel barcode ing produk sampeyan.

Amazon regane $0.30 kanggo saben barcode. Produk sampeyan kudu ketemu kritéria ing ngisor iki kanggo njaluk layanan iki saka Amazon.

  • Barang kudu anyar ing kondisi
  • Produk diklasifikasikake minangka non-media
  • Produk ora diwatesi, dilarang utawa regane dhuwur
  • Duwe barcode siji (UPC, GCID, JAN, ISBN utawa EAN)
Layanan Label FBA

 

Napa Gunakake Layanan Label FBA?

Amazon FBA minangka layanan kanggo bakul kanggo mindhah sawetara saka tanggung jawab njupuk, warehousing, lan ngirim produk kanggo padha sade liwat Amazon. Tegese bakul ora perlu nyimpen barang dagangane.

Ana akeh bakul ing Amazon, lan barang-barange disimpen ing Amazon FBA ing wektu sing padha. Kanggo mbedakake produk saka macem-macem penjual ing gudang FBA, Amazon nggunakake barcode tartamtu.

Saiki, kepiye carane nggunakake barcode ing barang kasebut? Ana rong pilihan sing kasedhiya kanggo para penjual kanggo mutusake salah sawijining. Dheweke bisa menehi label dhewe utawa nggunakake Layanan Label FBA Amazon.

Ing nulis iki, aku bakal nyoba kanggo nutupi kabeh aspek sing ana gandhengane karo Layanan Label FBA. Aku bakal ngrembug pros lan cons saka layanan iki. Pungkasan, kita bakal nerangake manawa layanan iki nggawe pangerten finansial luwih akeh, utawa kita kudu menehi label inventaris kanthi pribadi.

Keuntungan saka Layanan Label FBA Amazon:

Bakal banget sibuk lan akeh wektu. Ing sisih liya, Layanan Label FBA trep banget lan ngirit wektu. Dheweke khusus kanggo nangani akeh produk sampeyan Amazon liwat FBA Sistem.

 

Para disadvantage saka Nggunakake Layanan Label FBA:

Where FBA Label Service minangka Handy, iku ora tanpa sawetara drawbacks. Wigati kaluwihan iki beda-beda saka bakul kanggo bakul. Kerugian kasebut yaiku;

  • Resiko mislabeling:Amazon ngurusi ewonan produk label sekaligus. Mula, mesthi ana risiko manawa produk sampeyan bisa disalahake Layanan Label FBA Amazon. Iki bisa nyebabake skenario sing ala banget.

Yen sampeyan wis nindakake kiriman kanthi jumlah sing signifikan lan kiriman kasebut salah label, bisa nyebabake akibat sing abot. Amarga barang-barang kasebut ora ana ing tangan sampeyan.

  • Tambah Biaya:Biaya label ing $ .20 muni ora ala banget nalika sampeyan dealing ing jumlahe kurang. Tegese luwih akeh sampeyan adol, saya tambah biaya Layanan Label FBA, dadi layanan sing luwih murah.

Contone, yen pangguna sadean 3000 produk ing sasi, biaya saben labeling $0.30, banjur biaya total bakal $600. Biaya iki bakal nyuda margin bathi.

  • Suspension Risiko:Yen pangguna saka supplier langsung menyang Amazon, dheweke duwe risiko akun ditanggepi amarga barang sing ora asli utawa mung amarga aturan penundaan akun Amazon sing wis lawas.
Tambah Biaya

 

Ragad Layanan Label FBA Amazon:

Saben unit barang biaya ragad $ .30 kanggo labeled lan ditampa dening Amazon FBA Layanan Label. Salajengipun, pangguna bisa milih ngisi saben kiriman kanggo menehi label barang.

Mula, Amazon ora bakal ngisi ragad kanggo kiriman kasebut. Dheweke uga bisa ngganti setelan gawan ing sembarang wektu nggunakake dashboard Amazon.

Kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan carane Amazon FBA Label Service ngisi daya, sampeyan bisa ngunjungi iki kaca. Salajengipun, kaca iki bakal menehi informasi babagan opsi ngaktifake lan mateni kiriman sing layak.

Biaya

Apa FNSKU, lan Kenapa Aku Perlu Siji?

Kaya sing wis dibahas sadurunge, liwat Layanan Label FBA, Amazon nggunakake barcode kanggo mbedakake produk sampeyan saka liyane. Barcode iki diarani FNSKU (Fulfillment Network Stock Keeping Unit) kode.

Barcode FNSKU beda karo label FBA Box. Kode bar iki dipindai nalika barang tekan gudang Amazon.

Sawise scan, Amazon bisa cepet ngenali manawa barang kasebut ana hubungane karo penjual. Salajengipun, kode bar FNSKU ditempelake langsung menyang produk, dudu ing kothak sing dikirim.

Amazon uga bisa ngidini sampeyan ngirim produk sampeyan menyang gudang FBA tanpa nggunakake barcode FNSKU. Ing kasus iki, sampeyan bisa nggunakake barcode pabrikan sing kasedhiya (GCID, EAN, UPC, ISBN, utawa JAN) lan label kothak FBA kanggo ngenali produk sampeyan.

Yen bakul milih nggunakake barcode pabrikan, Amazon bakal ketemu pesenan karo persediaan sing paling cedhak karo customer, preduli saka sing belongs kanggo. Proses iki dikenal minangka Commingled Inventory.

Ing inventaris gabungan, sampeyan nemoni risiko sing signifikan. Sampeyan bisa ngirim produk palsu utawa kualitas sing luwih murah menyang pelanggan tinimbang barang sing sampeyan tuku saka supplier sampeyan. Mula, nempel kode FNSKU menyang produk sampeyan dianggep paling apik.

FNSKU

Carane Streamline Labeling Produk?

Produk sing diwenehi label bisa dicenthang silang kanthi cocog karo informasi ing sistem komputer. Langkah-langkah ing ngisor iki uga bisa ditambahake kanggo nyepetake proses kasebut.

  • Labeling produk: Labeling produk penting banget nalika lagi diangkut saka panggonan siji menyang panggonan liyane. Paket sing diwenehi label bisa diidentifikasi ing tahap apa wae, saengga ora bisa ilang.
  • Label rak lan tong sampah:Buruh ing gudang nggunakake label rak lan tong sampah kanggo nyelehake barang ing paket kasebut. Ing kasus, padha mindai item salah, padha diwenehi kabar lan bisa nyimpen saka sijine item salah ing wadhah.

Salajengipun, Label Rak lan Bin bisa nyimpen rekaman inventaris. Mula sampeyan ora kehabisan produk kanggo ngirim.

  • Lacak Paket:Perusahaan pengiriman nggunakake label pengiriman FBA kanggo nglacak kiriman. Dheweke bisa nyedhaki sistem kanggo nemokake posisi nyata paket kasebut. Iku uga mupangati para pelanggan kanggo nglacak paket.

Kanggo nyepetake proses nyetak akeh barcode FNSKU, printer termal bisa digunakake. Printer termal duwe akeh kaluwihan sing signifikan tinimbang printer standar, yaiku;

  • Printer termal nduweni kecepatan cetak sing dhuwur saliyane wektu pangatusan sing kurang. Iki cocog yen sampeyan nemoni akeh kode bar FNSKU lan label FBA. Sampeyan bisa menehi hasil karo pesenan gedhe
  • Printer termal nggunakake kombinasi kertas lan panas khusus kanggo nggawe gambar. Mula, printer iki ora perlu ngisi ulang toner utawa tinta maneh. Sampeyan bisa nyimpen!
  • UPS lan FedEx nyedhiyakake pasokan cetak termal gratis lan uga printer termal gratis kanggo pelanggan potensial.
  • Printer termal duwe bagean sing kurang obah tinimbang printer inkjet biasa. Iku nyuda perlu kanggo pangopènan. Pungkasane, nambah umur printer termal kasebut.

 

Kepiye Cara Nyetak Barcode FNSKU?

Sampeyan bisa nggunakake sawetara organisasi online sing bisa nyithak kode bar FNSKU kanggo produk sampeyan. AZ Labels, contone, iku salah siji saka wong-wong mau. Sampeyan bisa entuk kode FNSKU liwat Label AZ kaya ing ngisor iki.

  1. Mlebu kanggo AZ Labels nggunakake website, lan sampeyan bisa nginstal extension browser kanggo Firefox utawa Chrome.
  2. Gawe kiriman produk saka UPS.com, eBay, Amazon Pusat Penjual, utawa sampeyan pengin nggawe label saka.
  3. Saiki, sampeyan mung bisa ngeklik label cetak termal ing ekstensi browser.
  4. Label AZ bakal ngasilake label sampeyan sawise ngolah data adhedhasar setelan sing wis dipilih saka dashboard ing Label AZ.

Label AZ bisa ngasilake meh 100 label sajrone 8 detik. Kacepetan iki ora bakal nglilani sampeyan mbuwang wektu sing penting. Label sampeyan bakal otomatis diowahi dadi file PDF, lan sampeyan bisa ndownload file iki menyang komputer.

Label kasebut ukurane bener lan siap dicithak saka printer termal UPS Zebra gratis pangguna. Ing sisih liya, AZLabels bakal menehi pengalaman sing luwih ramping yen sampeyan wis ndhaptar minangka akun bisnis utawa perusahaan.

Layanan cepet AZ Label bakal nyithak label kanthi otomatis kanthi langsung nyambung karo printer sampeyan.

Mula, AZ Labels nyaranake sampeyan nggunakake wektu kanggo perkara sing luwih produktif tinimbang nyetak label.

Where kanggo Temokake Label FBA Kanggo Dicetak?

Pangguna bisa nyithak Label FBA kanggo barang saka kaca Produk Label Amazon. Iki bisa ditindakake nalika nggawe kiriman utawa ing wektu liyane saka kaca kasebut Atur Inventaris.

Yen sampeyan nggunakake printer termal, label bisa langsung dicithak. Nalika PDF dicithak laser kui. Sampeyan bisa nggunakake file iki kanggo nyithak label.

print

Suwene Apa Label FBA Amazon kudu tahan?

An Amazon FBA Label kudu urip nganti 24 sasi. Mula, kudu bisa diwaca lan bisa diwaca sajrone wektu sing dawa iki. Yen label dicithak nganggo printer inkjet, label kasebut bisa dadi teles, luntur, utawa sumpah. Printer laser luwih apik, nanging printer termal sing paling apik.

Carane Label Produk kanggo Fulfillment dening Amazon:

Kanggo label produk kanggo FBA sampeyan bisa tindakake langkah iki;

  • Pilih kiriman sing pengin diwenehi label produk
  • Verifikasi ing jumlah produk sing pengin dikirim nggunakake kolom item
  • Ing sisih ngisor kaca, sampeyan bisa nemokake pilihan label.

Wacan sing disaranake:Amazon Freight Forwarder Paling apik Kanggo Pengiriman menyang Amazon FBA

1688 Dropshipping

Persyaratan Label FBA:

Amazon FBA duwe macem-macem syarat label sing gumantung saka cara pangiriman pungkasan penjual menyang Amazon. Iki dibahas ing ngisor iki;

  • FBA Label produk: Label FBA (Fulfillment By Amazon) bisa digawe kanthi ngisi formulir web ing pangguna Penjual Amazon Akun.
  • Label Pallet LTL: Yen pangguna nggunakake Flexport LTL utawa Amazon LTL, kiriman kasebut kudu dipallet sadurunge dikirim menyang Amazon.
  • FCL Pilihan Packing: A pangguna bisa milih salah siji palletizing hiscargo utawa jogan mbukak kargo yen dheweke ngirim wadhah lengkap menyang Amazon. Yen dheweke pengin nggunakake pilihan palletize, label pallet kudu digunakake nalika kiriman wis palletized ing asal.
Requirements

Amazon Barcode Requirements:

Nalika sampeyan nyithak barcode Amazon menyang label, sampeyan kudu nggawe manawa label sing dicithak kalebu:

  • Teks sing ana gandhengane karo papan putih sing cukup ing saubengé barcode. Spasi iki kudu 0.125 inci ing sisih ndhuwur lan ngisor lan 0.25 inci ing sisih tengen lan kiwa.
  • FNSKU (Fulfillment Network Stock Keeping Unit) kode utawa ASIN.
  • jeneng Product
  • Kondisi Item

Kepiye Pilih Layanan Label FBA dening Amazon utawa Perusahaan Amazon FBA Prep pihak katelu?

Ana akeh alasan apa bakul ing Amazon kudu masang FBA Perusahaan persiapan. Alasan kasebut minangka pembalap utama carane milih perusahaan FBA lan ditawakake ing ngisor iki;

  • tuku saka Grosir:Akeh ebay ing Amazon tuku barang saka macem-macem grosir gedhe, yaiku, Alibaba. Dheweke nindakake supaya entuk rega paling apik.

Sanajan grosir domestik menehi rega sing cukup, dheweke ora menehi persiapan produk. Mula, produk diwenehake amarga asale saka pabrikan tanpa hiasan.

Mulane, sampeyan bisa njaluk layanan saka Persiapan FBA perusahaan sing bakal paket lan label produk. Sakwise, padha nyiapake barang kanggo kiriman Amazon FBA gudang.

  • Lokasi:Asring, bakul ora bisa ndeleng produk kanthi fisik nalika nindakake bisnis ing Amazon. Salah sawijining alasan yaiku bedane lokasi geografis antarane bakul lan pabrikan.

Iki minangka peran penting saka Perusahaan FBA Prep. Perusahaan kasebut mesthekake manawa barang sampeyan diwenehi label lan dibungkus kanthi bener sadurunge dikirim.

Amazon bakal nolak barang-barang sing dilabeli utawa dibungkus kanthi salah. Iki bisa nyebabake biaya ekstra lan wektu-akeh.

Nggunakake Perusahaan FBA Prep mesthekake yen barang sampeyan bakal tundhuk karo aturan lan peraturan kasebut.

Wacan sing disaranake:Pangiriman Saka China menyang Amazon FBA : Pandhuan Langkah demi Langkah

Napa Perlu Inspeksi Produk Ing China Sadurunge Dikirim menyang Amazon FBA

Carane LeelineSourcing FBA Prep Service mbantu sampeyan ngedol ing Amazon FBA

LeelineSourcing nawakake Layanan FBA Prep kanggo pirang-pirang taun. Saka milih pabrikan sing tepat kanggo nemokake panuku sing tepat, LeelineSourcing bakal mbantu.

Perusahaan iki njamin kualitas kanthi rega sing kompetitif. Salajengipun, dheweke bakal mbantu sampeyan ngemas lan ngirim barang menyang gudang FBA.

Wacan sing disaranake:Layanan Prep FBA Paling Apik Mbantu Adol Sampeyan ing Amazon Sukses

Napa adol ing Amazon FBA

kesimpulan

Kabeh artikel nyoba njlentrehake Layanan Label FBA. Wis menehi katrangan babagan kabeh perspektif label lan nalika sampeyan kudu menehi label pribadi.

Saiki, sampeyan duwe gagasan babagan syarat label. Pungkasan, sampeyan bisa nemokake instruksi kanggo milih sing bener Layanan Prep FBA perusahaan.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 5 / 5. Nomer voting: 2

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.