Amazon Freight Forwarder

Sharline Shaw

LeelineSourcing wis tim darmabakti karo kawruh ekstensif lan pengalaman saka Shipping Saka China kanggo Amazon FBA. Leelinesourcing bakal dadi sing paling apik pengiriman barang amazon maju kanggo nangani pengiriman produk kanthi aman lan cepet kanthi rega sing paling kompetitif.

AMAZON FREIGHT FORWARD

Segara Segara

Umume bakul Amazon milih ngirim kapal kanthi segara, ngirim kargo volume cilik utawa gedhe kanthi biaya sing luwih murah kanggo opsi FCL lan LCL.

Air Freight

Kanggo pangiriman cepet menyang Amazon FBA, kita nawakake solusi pengiriman sing cepet, standar utawa ekonomi kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan kanthi rega murah.

Pabean Brokerage

Keahlian kita mbisakake transfer barang kanthi cepet lan hemat biaya liwat bea cukai, nyilikake wektu tundha kanthi kargo sing wis diresiki.

Warehousing & Distribusi

Kanthi jaringan panyimpenan ekstensif, kita nawakake tarif sing luwih murah kanggo gudang Amazon. Entuk persediaan keluwihan sampeyan ing gudang kita.

Asuransi Kargo

Mbantu klien nutupi barang-barange liwat asuransi ekonomi lan premium, kita njamin supaya investasi finansial saka kerugian.

Konsolidasi kargo

Kita mahir ngempalaken kargo saka macem-macem supplier ing China, nggabungake dadi siji kiriman, ngirit wektu lan biaya.

jadwal pengiriman ngarang

Jadwal Pengiriman Ngatur

Tim sing berpengalaman bakal nggawe rencana pengiriman adhedhasar barang sing asale, wektu timbal lan biaya pengiriman kanggo nemokake cara sing paling ekonomis kanggo sampeyan.

Barang dagangan sampeyan bisa dikirim kanthi Express liwat UPS, DHL, Fedex, TNT utawa ect. Padha nutupi udhara, segara lan kargo Sepur. Iku misi kita kanggo mesthekake yen sampeyan nampa item ing wektu ing tarif paling terjangkau.

Carriers Highly Biaya-Efektif

Pengalaman pirang-pirang taun babagan sumber ing pasar perdagangan Internasional ngidini kita nggawe hubungan kerjasama jangka panjang karo macem-macem operator.

Sampeyan bakal bisa kanggo ngirim barang ing biaya murah liwat udhara, segara utawa Sepur tanpa biaya tambahan kanggo anggere sampeyan sumber liwat kita.

operator Highly biaya efektif
nelusuri logistik wektu nyata

Nelusuri Logistik Real-Time

Kita bakal nganyarake sampeyan ing wektu nyata ing ngendi kiriman sampeyan kapan wae.

Kita bakal nindakake kabeh sing paling apik kanggo mesthekake yen kiriman sampeyan bakal teka kanthi tepat wektu lan ngatasi masalah sing bisa kedadeyan.


Ngatur Simpenan Planning

Tim agen sing berpengalaman bisa nyetel rencana saham kanggo kabutuhan individu adhedhasar pangarepan dodolan lan proyeksi angka manufaktur produk saka Cina. supplier.

Rencana saham sing cocog bisa mbantu njaga stabilitas ing bisnis saben dina lan ngoptimalake bathi.

planning Simpenan ngarang


Amazon FBA Prep lan Inspeksi

Kita netepi aturan ketat Amazon babagan program FBA. We offer well-informed pitutur babagan kewajiban minangka bakul kanggo nyegah sanksi ing akun Amazon, ratings negatif.

Labeling FNSKU

Saben item kudu duwe label FNSKU sing unik kanggo diidentifikasi ing gudang Amazon. Kita bisa masang label miturut panyuwunan Amazon.

Labeling Tambahan

Unit sampeyan kudu nyakup logo perusahaan, tanggal produksi lan kadaluwarsa, lan label safety kanggo nyukupi syarat bea cukai.

Poly Bag

Saben unit utawa unit gabungan kudu dilebokake lan disegel kanthi aman ing polibag kanggo njamin keamanan.

Kemasan Ulang (Per Unit)

Kita bisa mbusak produk saka kemasan sing wis ana, lan ngemas maneh menyang kemasan anyar sing diwenehake sampeyan miturut syarat.

Re-Boxing (Saben Karton)

Kita bisa mbusak kabeh unit saka karton asli lan ngemas maneh menyang karton sing cocog karo Amazon miturut syarat sing ketat.

Pemriksaan Produk

Minangka syarat safety, kita mbukak lan mriksa nang kemasan saben unit kanggo mesthekake yen barang ilegal ora dikirim.

Tes Produk

Kita mbukak lan mriksa kemasan njero saben unit kanggo mesthekake yen produk tundhuk karo peraturan kontrol kualitas.

Photography

Kita nawakake fotografi profesional kanggo dhaptar Amazon sampeyan kanggo menehi kredibilitas lan nguatake konsumen supaya bisa nggawe keputusan tuku kanthi yakin.

Testimoni klien

test 1

Aku matur nuwun banget kanggo nemokake forwarder kargo sing tundhuk lan efisien minangka LeelineSourcing. Wiwit aku miwiti urusan karo wong-wong mau, kabeh kuwatir babagan pengiriman saya ilang. Padha ngatur kanggo njaluk kula tarif paling apik kanggo Amazon FBA ing AS lan Kanada. Ora perlu ngomong, aku wis ngilangi frustasi pengiriman karo 3PL liyane!

Paul Menconi

test 2

LeelineSourcing mesthi dadi forwarder sing disenengi nalika ngirim saka China menyang toko FBA Amazon ing sawetara negara kalebu AS, Inggris, Jerman, Jepang lan Meksiko. Ora mung China Freight ngirim kabeh bingkisanku kanthi tepat wektu, nanging uga njupuk gambar lintang saka kabeh inventarisku. Inggih rampung!

Emily J Battle

test 3

Dheweke duwe tarif paling apik kanggo FBA USA sing wis daktemoni sajrone bisnis pitung taun. Aku seneng nggarap wong-wong mau ora mung amarga aku bisa ngirit dhuwit nalika ngirim saka China menyang Amazon FBA, nanging uga amarga carane dheweke menehi katrangan babagan saben tahap proses kasebut. Highly Rekomendasi China Freight kanggo kabeh.

Mark P Fraire

Apa nunggu?

Hubungi spesialis Leelinesourcing babagan kiriman sampeyan menyang Amazon FBA lan mlebu ing jagad pengiriman tanpa repot!


Cara Pilih Amazon Freight Forwarder : Pandhuan Ultimate 

Ing bisnis, minangka bakul, reputasi sampeyan kabeh. Utamane yen sampeyan nindakake bisnis online. Senajan sampeyan adol produk sing bener lan nawakake layanan pelanggan sing sampurna, sampeyan bisa uga ngrusak kabeh kerja keras sampeyan kanthi milih pengiriman barang sing salah kanggo bisnis sampeyan.

Yen sampeyan lagi nindakake business online, sampeyan kudu ngerti rong aspek sing paling penting. Pisanan yaiku Amazon FBA Freight Forwarder, lan kaloro yaiku perspektif ing Pasar Cina. Loro-lorone dadi bagean penting saben dina.

Sampeyan bisa teka munggah karo sawetara keluhan nalika sampeyan ngirim barang menyang gudang Amazon saka China. Keluhan kasebut biasane babagan kualitas barang, telat teka, utawa barang rusak. Masalah kasebut bisa ditanggulangi kanthi nggunakake a Amazon FBA Angkutan sing nerusake.

Punika pandhuan lengkap babagan;

  • Apa FBA Freight Forward, lan kepiye sampeyan entuk manfaat?
  • Apa aspek sing sampeyan kudu ngerti nalika milih Forwarder FBA?
  • Lan pungkasane, kepiye milih Amazon FBA Feight Forwarder sing bener?
Amazon Freight Forwarder

Apa Amazon Freight Forwarder?

A panerus, barang panerus, utawa terusake agen, uga disebut bisnis non-kapal operasi, bisa uga individu utawa perusahaan sing ngatur kiriman.

Dheweke nindakake kanggo wong utawa perusahaan kanggo ngeterake barang saka pabrikan utawa manajer menyang pasar, banjur pelanggan lan menyang titik distribusi pungkasan.

Ngimpor & ngekspor minangka unsur penting kanggo bisnis kelas dhuwur. Sanajan pengiriman internasional menehi kesempatan bisnis sing luwih penting, nanging uga rumit.

Dokumen, peraturan, lan proses ekstensif sing ana ing perdagangan global bisa uga medeni. Pangiriman ing luar negeri ana rong perkara - kerumitan & keluwihan kerja.

Ya, sampeyan bisa uga bisa nggedhekake bisnis sampeyan ngluwihi wates. Ing bali, iku perlu investasi liyane pinunjul ing logistik, nemokake set skill tengen, lan lisensi teknologi kanggo keasliane sing kabeh mlaku lancar.

Investasi kanggo nggawe utawa ngembangake tim logistik kanggo perusahaan ora dikarepake, lan biaya bakal saya tambah akeh.

Sadurunge kita rinci babagan iki, ayo miwiti blog iki kanthi introduksi cepet babagan pengiriman barang lan panjelasan rinci babagan kapan lan kenapa kita butuh.

Apa A Amazon Freight Forward Apa?

Pengangkut barang minangka penengah antarane pengirim lan tujuan sing ditugasake kanggo barang-barang kasebut. Nalika pengiriman barang ora mindhah barang kasebut dhewe, dheweke mbantu ngatur utawa ngatur layanan transportasi sing beda kayata:

Pengangkut barang wis nggawe hubungan karo kurir sing beda-beda, saka perusahaan kargo, kiriman segara menyang maskapai penerbangan, kanthi rega sing ditemtokake kanggo mindhah barang kasebut liwat rute perdagangan sing dipilih.

Dheweke nggarap tawaran khusus lan milih dalan sing paling apik, sing nyuda biaya, nambah linuwih, lan kacepetan. Freight forward banget migunani kanggo kabeh wong ing ndonya.

Dheweke biasane nangani akeh logistik kanggo ngirim barang saka siji tujuan internasional menyang liyane ngluwihi wates negara. Padha nyedhiyani sawetara sing godhongé amba saka layanan kayata preparation saka shipping & ngekspor dokumen lan ngurusi adat & tugas.

Kanggo nglampirake syarat pengiriman kanthi dokumentasi ekspor, akeh eksportir nggunakake pengiriman barang kanggo dadi agen pengiriman. Pangirim menehi saran lan nulungi para pelanggan supaya bisa ngirim barang kanthi efisien saka siji tujuan menyang tujuan liyane.

Freight Forwarder nduweni kawruh sing akeh. Iki minangka juara peraturan, syarat dokumentasi, praktik perbankan, lan biaya transportasi. Mula, dheweke bisa nggampangake cara ngekspor saka sawetara tujuan.

Apa sing Ditawakake FBA Freight Forwarders?

Pengangkut barang duwe peran penting ing transportasi kiriman. Dheweke ngandhani pelanggan babagan panggonan kritis kurir.

Fasilitas utama sing nyedhiyakake pengiriman barang yaiku:

  • Nelusuri transportasi
  • Priksa manawa kargo njupuk lan mudhun ing wektu sing wis dijadwal
  • Negosiasi biaya pengiriman
  • Nampa dokumen pengiriman & ekspor siap
  • Booking gudang
  • Ngumpulake barang

Dheweke uga njamin sampeyan mati (yen dibutuhake):

  • Custom reresik
  • Dokumentasi khusus
  • Asuransi khusus

Dheweke nyedhiyakake dokumentasi kurir, tagihan muatan, gudang, lan mode pembayaran. Dheweke ngirit wektu lan tenaga kanthi nawakake transportasi barang sing dipercaya kanthi tarif sing kompetitif. Mula, dadi salah sawijining fasilitas sing paling menarik, ing bagean layanan pengiriman barang.

A global pengiriman barang mbantu ngoptimalake bisnis e-commerce sampeyan, umume kanthi nyedhiyakake departemen logistik kanggo rantai pasokan sampeyan. Saliyane ngewangi sampeyan supaya ora mbuwang wektu lan dhuwit, uga mbantu sampeyan nandur modal dhuwit karo pabrikan sing cocog.

Langsung dealing karo kurir transportasi apik nalika iku kanggo pangiriman ing kutha utawa ing negara. Nalika, yen sampeyan dealing with perdagangan internasional lan transportasi, skenario ora padha.

Pangirim kargo menehi saran, dokumen, lan instruksi sing dibutuhake supaya kiriman sampeyan dikirim menyang tujuan ngliwati wates.

Napa Sampeyan Kudu Gunakake Amazon Fba Freight Forwarder?

Pengangkut barang FBA ora diwajibake ngimpor utawa ngekspor. Ya, bisa migunani kanggo perusahaan sing ngurusi Amazon.

Dheweke mbantu sampeyan nalika sumber daya ing omah sampeyan ora ngerti prosedur pengiriman internasional. Dadi, perusahaan kasebut nganggep pengiriman barang kasebut minangka aset.

Dadi akeh adol online sing terus ngimpor kanthi cara sing padha kaya sing ditindakake nganti suwe amarga - luwih apik setan sing sampeyan ngerti tinimbang setan sing sampeyan ora ngerti, ta? Akeh bisnis online nggawe jutaan kanthi mbukak cangkang, yaiku kargo internasional.

Amazon FBA Freight Forwards wis ngatur program sing njupuk sampeyan kanggo nutupi apa sampeyan pengin ngerti persis ing saben langkah ing kabèh proses.

Tembung bebaya! Iki minangka tips kargo sing dikarepake, dudu tips kargo sing dibutuhake. Antarane obligasi pabean, incoterms, lan bahan mbebayani, kargo bisa teka karo tantangan beda. Nanging, Amazon FBA Freight Forwarder minangka solusi kanggo akeh tantangan kasebut.

Napa Sampeyan Gunakake Amazon Fba Freight Forwarder

Keuntungan saka Amazon Freight Forwarder?

Dadi langsung karo kurir transportasi muni apik nalika dealing karo, ing kutha, utawa pangiriman ing negara. Nanging beda-beda nalika sampeyan nyoba ngatasi perdagangan internasional lan transportasi ing Amazon. Iku perlu kanggo nglibatno FBA Freight Forwarder.

Pengangkut barang FBA nawakake dokumen, saran, lan uga pandhuan sing dibutuhake supaya kiriman sampeyan dikirim menyang Amazon.

Keuntungan liyane saka nggunakake FBA freight forwarder yaiku:

1. Efektif-Biaya

Salah sawijining mupangat praktis nggunakake pengiriman barang FBA yaiku nawakake biaya sing kompetitif gumantung saka layanan sing dibutuhake bisnis.

2. Kawruh bab adat

FBA Freight forwarders duwe jumlah cukup saka pengalaman lan kawruh saka ngimpor lan ngekspor barang. Dheweke ngerti babagan adat ing negara sing menehi layanan. 

3. Manajemen

Pengangkut barang umume duwe spesialisasi ing area layanan apa wae, pasar utawa layanan transportasi. Iki ngidini bisnis milih layanan apa sing kudu ditangani dening pengiriman barang. Padha ngatur karya sing cocog.

4. nawakake Layanan khusus          

Kauntungan paling penting saka pengiriman barang yaiku nyedhiyakake layanan sing gegandhengan karo perdagangan menyang organisasi. Kaya, pengiriman barang bisa nyedhiyakake layanan asuransi kanggo kabeh produk sing dikirim lan liya-liyane.

layanan asuransi

Kepiye Amazon Fba Freight Forwarders Ganti Kanggo Layanan?

Nalika dibutuhake kanggo ngirim biaya pengiriman, ana sawetara faktor sing kudu dikembangake. Amarga akeh unsur sing dikirim, ngitung biaya layanan pengiriman barang ora gampang.

Sampeyan uga bakal nemokake sawetara forwarder barang sing kalebu biaya tartamtu ing kutipan advance, dene liyane menehi minangka tambahan opsional. Ing sawetara kasus, pangirim barang bisa uga ora nyedhiyakake layanan tartamtu, mula ora ana biaya sing kudu ditindakake.

Sampeyan kudu entuk rincian lengkap babagan apa sing kalebu ing kutipan sadurunge apik kanggo layanan pengiriman barang.

Elingi manawa pengiriman barang sing kacathet ora bakal duwe masalah kanggo menehi rincian rincian. Amazon ora bakal tanggung jawab kanggo cacat, karusakan, mundhut, utawa prabédan materi sing kedadeyan ing barang sampeyan sawise dikirim.

Punika risak akeh unsur pengiriman sing kudu dibayar. Saiki, yen kalebu ing kutipan umum utawa ora, sampeyan kudu konfirmasi karo forwarder sing sampeyan pilih.

Kanthi iki, Amazon ora bakal menehi mbayar maneh utawa ngganti produk sing dikirim menyang pengiriman barang utawa sampeyan.

Kepiye Cara Pilih FBA Freight Forwarder?

Amarga sampeyan ngerti proses pengiriman barang sing dibutuhake, sampeyan bakal luwih jelas babagan apa sing bakal diomongake nalika milih sing kompeten. Amazon FBA pengiriman barang kanggo bisnis sampeyan.

Analisis lan ndhaptar sawetara sing paling apik FBA Freight Forwarders lan layanan sing bebarengan karo rincian kontak sing. Apa sing bisa diwenehake marang sampeyan? Sinau situs web saben perusahaan kanthi ati-ati nimbang poin ing ngisor iki.

Goleki ing ngisor iki:

· Priksa Tujuan Pangiriman

Sanajan organisasi kasebut bisa ngiklanake awake dhewe, ujar manawa dikirim menyang internasional, ora ateges sing bisa nutupi kabeh negara.

A forwarder tengen bakal tansah nambah informasi pas ing website bab ngendi padha njupuk & ngirim menyang.

· Pilihan Asuransi

Apa dheweke nawakake asuransi standar kanggo nutupi rong perkara ing ngisor iki:

  • mundhut dhasar
  • Biaya karusakan

· Sistem Pelacakan.

Sistem tracking swara nyedhiyakake ing ngisor iki:

  • Kabar kasus khusus
  • Dasbor sing cetha
  • Laporan khusus
  • Salinan dokumen digital

· Layanan Pengepakan

Nalika sampeyan ngubungi pengiriman barang FBA, priksa manawa sampeyan takon babagan layanan kemasan. Goleki yen ana layanan tambahan. Biasane, perusahaan penerus nyedhiyakake tas sing bisa ditutup kanggo produk cilik lan label kanggo kothak sing luwih gedhe.

Dokumen apa sing kudu diwenehake dening Amazon Freight Forwarder?

FBA Freight forwarding mbutuhake sawetara dokumen, gumantung marang negara asale. Priksa manawa pengiriman barang sampeyan nyedhiyakake dokumen sing relevan. Umume, dokumen kasebut yaiku:

· Pesenan Pangiriman

Pesenan Pangiriman minangka dokumen saka kolektor, pemilik, utawa utusan saka kurir kiriman sing mrentahake pengiriman barang menyang grup liyane. Pesenan sing ditulis iki ngidini kanggo ngirim produk langsung menyang gudang, transporter, utawa wong liya sing nyedhiyakake kuitansi utawa pangiriman gudang.

· Kwitansi Dock

A Dock Receipt nandhakake yen kargo wis ditampa ing gudang. Organisasi pengiriman nyedhiyakake dokumen iki. Iku mindhah tanggung jawab kanggo kiriman aman saka shipper menyang warehouseman.

· Bill of Lading

Bill of Lading minangka bukti yen ana persetujuan antarane pengirim produk lan operator. Pelanggan biasane mbutuhake salinan asli iki minangka bukti lan njupuk kepemilikan produk kasebut.

· Sea Waybill

A Waybill Laut mung ditanggepi minangka kuitansi kargo. Dokumen kanthi judhul iki digunakake kanthi basis kepercayaan, tegese ora ana Bill of Lading sing dibutuhake. Produk kasebut yaiku disetujoni kanthi otomatis kanggo dikirim yen wis tekan panggonan sing dituju.

· Air Waybill

Air Waybill digunakake nalika nggawa produk liwat transportasi udara. Dokumen iki minangka panrimo produk lan ngidini pelanggan nglacak pesenan kasebut.

· Jaminan Pengiriman

Jaminan Pengiriman minangka dokumen tertulis sing diwenehake dening bank. Dokumen iki digunakake nalika budhal sadurunge dokumen barang.

Jaminan PengirimanPira regane dikirim Saka China menyang Amazon FBA?

Sawise sampeyan wis tuku soko saka China, sampeyan kudu nimbang akeh pitakonan, IE, apa medium kudu digunakake kanggo transportasi tumbas saka China menyang Amazon?

Endi cara transportasi sing paling murah? Apa pertimbangan adat lan tugas sajrone transportasi?

Dadi a bakul ing Amazon, sampeyan kudu nindakake karya persiapan awal babagan media transportasi, tugas khusus, lan biaya liyane. Persiapan iki bakal mbantu sampeyan nyetel rega jual sing paling kompetitif. Pungkasane, sampeyan bakal entuk manfaat sing paling optimal.

Biaya produk gumantung saka medium transportasi. Produk standar bisa regane nganti $2, lan ukuran gedhe bisa $137. Angkutan udara bisa biaya sampeyan $ 4000, dene; angkutan laut bisa biaya sampeyan $1200 kanggo kiriman padha.

Sampeyan kudu ngerti aspek kasebut ing ndhuwur kanggo ngerti biaya barang sampeyan. Kanggo entuk ringkesan biaya, njupuk conto kanggo ngetung biaya kiriman 3CBM China menyang gudang FBA sing ana ing AS. Bisa uga regane saka $200 nganti $530, gumantung saka medium sing sampeyan pilih kanggo transportasi.

biaya

Iku mung ringkesan. Yen sampeyan pengin ngetung biaya nyata, sampeyan bisa nggunakake kalkulator forwarder pengiriman.

Cara Ngirim Barang saka China menyang Amazon FBA:

Iku umum lan duwe bathi banget, kanggo kapal saka China kanggo FBA minangka strategi bisnis saiki dina. Iku bisa uga katon angel nanging ora kaya ing donya nyata.

Sampeyan bisa langsung mindhah kiriman saka China menyang Amazon FBA utawa liwat medium tinimbang (kalebu dhewe, uga minangka medium).

Wonten ing seratan menika, kula kedah nyobi nyebataken sudut pandang ingkang saged mupangat kangge mangertosi perkawis-perkawis menika, kados ing ngandhap menika:

· Selidiki watesan impor ing produk sampeyan:

Siji kudu duwe pangerten babagan ngimpor watesan sing ana gandhengane karo produk tartamtu saka China utawa Amazon FBA. Contone, Sampeyan ora bisa ngirim alkohol lan gaman, etc menyang Amazon FBA.

· Tes produk kanthi kiriman cilik:

Iku bakal wicaksana bisa miwiti karo kiriman cilik yen dealing karo barang anyar ing Amazon tinimbang arep kanggo kiriman gedhe. Sampeyan ora mung bakal entuk manfaat kanggo ngerti kabeh proses nanging uga babagan pro lan kontra sing ana gandhengane karo produk kasebut.

· Pilih incoterm sing bener: EXW, FCA, utawa FOB:

Incoterm kaya kontrak antarane supplier lan panuku (sampeyan), sing biasane ngurusi risiko transportasi. Padha akeh, nanging sampeyan kudu paling ngerti telung iki.

  1. EXW (Mantan karya):supplier seneng iki amarga padha mung mestine kanggo Pabrik barang lan ngirim iki ing pabrik (papan kerja) gapura. Sawise kabeh, tanggung jawab kanggo mindhah barang kasebut saka gapura pabrik menyang gudang Amazon dadi duweke.
  2. FCA (Gratis Carrier):ing iki tegese, supplier njaluk tanggung jawab kanggo transportasi diprodhuksi Panjenengan barang nganti tekan plabuhan negarane. Loading kiriman iku tanggung jawab sampeyan. Sampeyan kudu ngatasi adat dhewe.
  3. FOB (Gratis ing Kapal):Iku kaya FCA, nanging tambahan kanggo urusan adat istiadat saka supplier. Supplier tanggung jawab kanggo muatan menyang kapal, lan sawise iku, tanggung jawab sampeyan.

· Hitung biaya landed:

Nyimpulake kabeh biaya sing ditindakake kanggo barang sing teka ing gudang Amazon yaiku biaya ndharat. Biasane kalebu rega barang, biaya pengiriman, bea cukai lan PPN, lan Biaya Amazon.

Kabeh biaya wis diwilang sadurunge, ora kalebu Amazon Fee, lan kita bisa ngetung Amazon Fee kanthi bantuan FBA Kalkulator.

· Priksa kemasan:

Sampeyan kudu ngerti apa sing cocog lan apa ora babagan kemasan, sadurunge mindhah barang menyang Gudang Amazon.

Amazon nduweni wewenang kanggo bali, nolak, utawa menehi saran kanggo ngemas ulang yen barang kasebut ora nyukupi syarat kemasan sing disetel dening Amazon. Sampeyan kudu nindakake kanthi biaya dhewe.

· Temokake forwarder sing bener:

Nemokake forwarder sing bener ngirit wektu lan dhuwit. Khusus, kanggo milih iki saka pasar China, sampeyan kudu netepake forwarder sampeyan ing ngisor iki.

  • Forwarder kudu duwe Komunikasi sing apik ing basa Inggris amarga, ing China, akeh pengiriman barang sing ora apik ing basa Inggris.
  • Forwarder kudu menehi perhatian marang pengalaman pangguna. Bisa ditaksir liwat situs web.
  • Netepake tarif pengiriman saka forwarder sing beda.
  • Apa dheweke cukup bisa nangani kiriman saka pelabuhan China menyang Gudang Amazon?

· Asuransi kargo komprehensif:

Sawetara perusahaan asuransi online ngurusi asuransi pengiriman amazon. Sing nglindhungi sampeyan saka mundhut, nyolong, utawa ngrusak barang nalika transit. Iku gumantung apa kiriman sampeyan liwat udhara, darat, utawa segara.

· kertas. Akeh iku. (Ati-ati mriksa):

nalika dagang ing internasional level, dokumentasi minangka salah sawijining bagean penting. Sampeyan bisa njaluk bantuan saka China Magazine kanggo ngerti carane nyiyapake dokumentasi lan nglamar iki ing perdagangan saka China. Kanggo ndhaptar dokumen kasebut, sampeyan bisa ngunjungi iki kaca.

Pangiriman Saka China menyang Amazon FBA

· Entuk obligasi Pabean sing bener:

Ikatan bea cukai minangka jaminan antarane telung pihak, Penanggung (nerbitake obligasi iki), Bea Cukai lan perlindungan wewatesan (CBP) Amerika Serikat, lan principal (importir rekaman).

CBP entuk jaminan liwat obligasi iki yen importir rekaman tanggung jawab kanggo netepi syarat denda, bea cukai, lan kewajiban liyane.

  1. Babagan Amazon Freight Forwarders & Hand Carry:

Kayane rumit banget nalika sampeyan nggunakake forwarder kanggo nggawa barang ing tingkat internasional kanggo sampeyan. Amazon ora nutupi komplikasi kasebut. Ya, yen sampeyan kudu nggunakake pengiriman barang, sampeyan kudu ngunjungi situs resmi Amazon.

  1. Babagan Pabean, Bea, lan Pajak:

Nalika dealing with FBA Amazon, Sampeyan dicekel tanggung jawab kanggo mesthekake yen produk sah lan sah diimpor saka China menyang Gudang Amazon. Bea cukai, bea, lan pajak beda-beda ing saben negara. Sampeyan kudu ngubungi Kantor Pabean Cina kanggo entuk informasi sing dibutuhake.

  1. Vocabulary Sampeyan Kudu Ngerti Kanggo Amazon Freight Forwarding:

Sawise sampeyan nggarap Amazon Freight Forwarding FBA, sampeyan kudu ngerti sawetara kosakata sing umum digunakake. Sawetara sing paling penting dibahas ing kene kanggo referensi sing siap.

  • FMC:Iki minangka singkatan saka Komisi Maritim Federal, sing nyetujoni perusahaan ing ndonya kanggo ngirim barang menyang perusahaan liyane.
  • OTI:OTI iku singkatan saka Ocean Transport Intermediary lan minangka perusahaan sing dilisensi dening FMC sing melu transportasi barang liwat segara.
  • NVOCC (Non-Vessel Operating Common Carrier): NVOCC tanggung jawab kanggo ngangkut barang sampeyan miturut House Bill of Lading dhewe, dokumentasi sing padha tanpa duwe kapal transportasi laut.
  • IAC: yaiku singkatan saka Infrastructure As a Code sing nggampangake proses ngatur infrastruktur sing andal, gampang, lan cepet.
  • IATA / CNS:IATA singkatan saka International Air Transport Association, yaiku organisasi perdagangan resmi ing maskapai penerbangan ing donya. CNS minangka singkatan saka kode IATA kanggo Bandara Internasional Cairns.

Wacan sing disaranake:Pangiriman Saka China menyang Amazon FBA: Pandhuan Langkah demi Langkah 2020

Top 10 pengiriman barang Amazon ing china

Pengangkut barang bisa dadi bagean penting saka bisnis nalika sampeyan pengin sumber produk saka China. Pengangkut barang kasebut bisa mbantu sampeyan nemokake sing paling apik perusahaan pabrik kanggo barang sing dibutuhake.

Minangka bagéan saka layanan pribadi, padha kurban pesawat saka layanan sing bisa mbuktekaken banget mbiyantu ing kabèh proses iki lan sing minangka nderek;

  • Ngewangi sampeyan rembugan karo manufaktur.
  • Jaminan kualitas
  • Pengembangan produk
  • Packaging lan logistik

Punika a dhaftar sepuluh Amazon paling pengiriman barang ing China;

LeelineSourcig

Perusahaan iki duwe pengalaman sepuluh taun ing lapangan iki. Salah siji sing dealing karo pesenan cilik utawa gedhe, sampeyan ora perlu kuwatir. LeelineSourcing bakal njamin sampeyan babagan kualitas, rega sing kompetitif, kemasan, kiriman, lsp. Dheweke nawakake layanan khusus kanggo nggawe sampeyan wareg lan ngedongkrak bisnis sampeyan.

LeelineSourcing

Jing Sumber

Jing Sourcing minangka FBA Freight Forwarder sing nyedhiyakake sumber gratis kanggo pelanggan medium darat cilik kanthi MOQ sithik $1000. Pelanggan bisa entuk layanan gratis kaya warehousing, inspeksi, lan manajemen kiriman kanthi rega sing murah.

Fasilitas liyane kayata dhukungan pengiriman, pemeriksaan kualitas, lan manajemen produksi uga mbedakake Jing Sourcing saka saingan.

FBA China Sumber

Perusahaan iki adhedhasar ing Hong Kong lan uga minangka FBA Freight Forwarder sing kompetitif ing China. Dheweke duwe pengalaman 25 taun ing manufaktur adhedhasar China, ing macem-macem industri. Dheweke ngidini pelanggan tetep ing omah lan njupuk kabeh tanggung jawab bisnis. Dheweke nemokake produsen sing cocog lan ngeterake barang menyang Gudang Amazon.

Sumber Naga

Perusahaan kudu nyedhaki pasar global kanggo ngamanake regane ing pasar sing ora stabil lan internasional saiki. Apa tujuan klien yaiku nyuda resiko, inovasi, utawa nyimpen, Naga sumber bisa ngirim layanan sumber lan bisa nindakake intelijen pasar.

Dragon Sourcing ngupayakake nyedhiyakake layanane, ngelingi kabutuhan klien. Padha banget wektu sadar lan saingan kanggo standar paling dhuwur. Layanan liyane kalebu intelijen pengadaan, outsourcing pengadaan, Pakar ing metodologi.

Sumber Naga

Grup Qaizen

Qaizen Group minangka FBA Freight Forwarder berkualitas tinggi sing mbantu para pelanggan layanan sumber lengkap. Dheweke nawakake layanan saka otentikasi lan pilihan produsen nganti negosiasi biaya, jaminan kualitas, Pengembangan Produk, akuisisi bahan mentah, bea cukai, pengiriman, lan logistik.

Kanthi proses terpadu karo tenaga kerja profesional lan sistem ERP terpusat, Qaizen Group bisa nyedhiyakake layanan sing paling apik ing kabeh level. Dheweke nawakake layanan pelanggan kanggo ngrampungake lan ngurutake panjaluk lan syarat khusus saka klien babagan sumber.

Sourcing China layanan

China Sourcing Services bisa sumber saka Taiwan lan Hong Kong saliyane China. Dheweke duwe macem-macem ageng supplier dipercaya lan misuwur saka lokasi kasebut, sing ngidini dheweke bisa nglayani kabutuhan pelanggan ing lingkungan sing kompetitif.

Dheweke tanggung jawab kanggo ngatur kabeh proses rantai pasokan kanggo ngirim barang pelanggan menyang Amazon utawa lokasi sing dikarepake ing ndonya. Yen pelanggan pengin, dheweke bisa ngatur kunjungan menyang pabrik sing menarik.

Spesialis Perdagangan Global Inc

Spesialis Perdagangan Global Inc duwe tim tuku ing luar negeri sing ngidini klien fokus khusus ing marketing lan dodolan. Dheweke njupuk tanggung jawab sing isih ana ing pengadaan, pengiriman, lan adat istiadat, lsp. Perusahaan iki duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing baris iki. Mula yen sampeyan pengin sumber soko saka China menyang Amazon, Spesialis Perdagangan Global manggoni posisi sing bisa dipercaya.

Sumber JS

Tujuan Perusahaan yaiku kanggo njaga pesenan klien lan entuk bathi sakabèhé sajrone proses sumber. Dheweke spesialis ing UKM, inovator, wirausaha.

JS Sourcing uga nyedhiyakake para klien kanthi seperangkat layanan khusus sing tujuane kanggo nggampangake lan nyepetake para klien. kabutuhan bisnis ing China.

DTL Sumber

Perusahaan mbantu para pelanggan kanggo ngrampungake tantangan nggarap zona wektu, budaya bisnis, lan basa. Dheweke nggawe sumber luwih gampang kanthi nangani meh kabeh kanggo apa wae sing sampeyan goleki.

DTL Sourcing mbantu klien tekan barang kualitas ing China lan ngirim gudang Amazon iki kanthi efisien kanthi tarif sing kompetitif.

DTL Sumber

Cocokake Sourcing

Match Sourcing nawakake sumber layanan ing China marang pelanggan global. Padha bantuan karo ngimpor saka China. Dheweke mbantu klien nemokake pabrikan sing paling apik kanggo ngirim barang menyang Amazon utawa ngarep lawang klien.

Salajengipun, Cocokake Sourcing nawakake layanan kaya Product Pengembangan, negosiasi, penanganan sampel, inspeksi kualitas, kontrol risiko, lan pengaturan pengiriman.

Kepiye LeelineSourcing Mbantu Sampeyan Kirim Saka China menyang Amazon FBA

LeelineSourcing duwe pengalaman sepuluh taun nggarap Amazon FBA. Kanthi layanan profesional, sampeyan bisa njaluk bantuan babagan sumber, nyiapake, lan ngirim produk saka China menyang Amazon Warehouse.

Saka chain supplier sawijining, LeelinSourcing bakal sumber becik Manufaktur perusahaan menyang sampeyan sajrone rong dina kerja sawise entuk pitakon saka sampeyan. LeelineSourcing ragad agen gratis nganti sampeyan milih supplier sing tepat kanggo barang sampeyan.

Iku uga nawakake sampeyan ngarang lan layanan pribadi seneng Potongan, OEM, percetakan logo, desain kemasan, Negosiasi Pengembangan Produk, Konsolidasi Sampel, lan Audit Pabrik, lsp. LeelineSourcing uga njamin sing wis nyedhaki barang tengen ing prices competitive paling kasedhiya ing pasar.

LeelineSourcing nawakake set lengkap layanan A nganti Z, kalebu FBA Sourcing menyang Penjual Profesional ing Amazon, sak ndonya. Slogan kasebut yaiku: Kita FBA sing paling apik Agen ing China.

Bisa ngirim langsung saka Alibaba menyang Amazon FBA?

ya wis! Sampeyan bisa ngirim langsung saka Alibaba menyang Amazon FBA, nanging sampeyan kudu ngerti sawetara bab penting. Nindakake iki tansah dianggep luwih beboyo. Sampeyan kudu njawab pitakonan; apa sampeyan nampa padha produk sing sampeyan pesen babagan kualitas lan deskripsi sing disepakati saka supplier.

Yen sampeyan nindakake bisnis karo supplier kanggo dangu lan wis ngembangaken hubungan dipercaya, banjur iku ok. Yen ora, sampeyan kudu nimbang masalah ing ndhuwur.

Ing mode iki, sampeyan ora nggunakake agen lan langsung ngirim produk menyang Amazon gudang tinimbang. Peluang sing padhang bisa ditindakake yen sampeyan bisa nemokake persediaan sing ala.

Wacan sing disaranake:Alibaba Freight Forwarder Guide: Carane Golek Alibaba Freight Forwarder Tengen

Apa supplier bisa dikirim langsung menyang Amazon?

Ya! Panjenengan supplier bisa ngirim langsung menyang Amazon FBA gampang.

Supplier kudu ngerti proses mung ing skenario iki. Dheweke ora mung bisa ngirim barang liwat udara, segara, utawa kurir saka China menyang Amazon, nanging uga bisa nulungi sampeyan babagan bea cukai.

Kode SKU bisa nggampangake proses kasebut. Sawise njaluk pesenan, ing supplier bisa nempel kode SKU ing saben paket kanggo mbedakake barang sampeyan karo wong liya.

Banjur sampeyan bisa ngekspor barang menyang Amazon FBA nggunakake dashboard. Supplier bisa nulungi sampeyan miturut kabutuhan sampeyan.

kesimpulan

Artikel kasebut nyoba nerangake rong perkara penting sing sampeyan kudu ngerti nalika dagang online. Peran saka Amazon FBA Freight Forwarder nalika sampeyan lagi urusan karo Amazon lan macem-macem aspek sing ana gandhengane khusus karo pasar China.

Bisnis online mundhak eksponensial ing China kanthi wektu. Ora ana sing bisa nglirwakake pasar China saka perspektif iki.

Ing wektu sing padha, ora ana sing bisa nolak pentinge agen kargo sing apik. Artikel iki bakal mbantu sampeyan milih forwarder FBA Freight babagan pasar Cina.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 5 / 5. Nomer voting: 1

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.