Best One-mandeg China Freight Forwarder

Efisien. Iso dipercoyo. trep. 

Swara sepuluh taun, kita wis ngirim barang SELAMAT lan ING WAKTU kabeh neng ndunyo. 

Dipercaya dening perusahaan ing saindenging jagad, kita nyedhiyakake mandeg siji solusi kanggo sampeyan-ora ngelu maneh karo sumber produk lan pengiriman. Ngomong karo kita babagan solusi sumber liyane saiki!

Angkutan sing nerusake

10 +

Taun Pengalaman

2980 +

Amazon Kawujud

158 +

Negara Kita Kirim

180 +

Staff Profesional


Dipercaya dening

Aliexpress
Digawe ing China
Alibaba
Sumber global
Forbes
CNBC
Inc.
Yahoo

We Nawakake Layanan Freight Forwarder Paling Apik Kanggo Kabeh Sampeyan Perlu

Air Freight

Air Freight

Solusi pengiriman paling cepet teka ing 2-5 dina saka China menyang bandara tujuan sampeyan. Sampeyan njaluk bingkisan dikirim ing sakminggu

Staff kita wis dilatih kanggo nangani barang kanthi perawatan EXTRA. Malah ing kasus sing penting, para pelanggan nampa barang sampeyan ing kondisi sing PERFECT.

Segara Segara

Segara Segara

Solusi pengiriman paling EKONOMI kanthi udakara 15-40 wektu pangiriman kargo. Iku pilihan sing paling apik yen sampeyan ora kesusu kanggo ngirim lan nampa barang.
Biaya-efektif durung alangan kurang ing ngirim pesenan akeh lan barang mbebayani.

Pengangkutan barang

Pengangkutan barang

Solusi pengiriman paling EKONOMI kanthi udakara 15-40 wektu pangiriman kargo. Iku pilihan sing paling apik yen sampeyan ora kesusu kanggo ngirim lan nampa barang.
Biaya-efektif durung alangan kurang ing ngirim pesenan akeh lan barang mbebayani.

fba

Amazon FBA

Shipping kanggo Amazon FBA punika prasaja lan cepet. Kita mbantu mriksa produk sampeyan, ngrampungake syarat FBA sadurunge dikirim. Lacak proses pengiriman sampeyan kanthi gampang karo kita.

Pengiriman Ekspres

Pengiriman Ekspres

Nyepetake proses pengiriman sampeyan nganggo solusi pengiriman ekspres. Sampeyan seneng pengalaman pengiriman PREMIUM karo cepet reresik adat lan pangiriman. Sampeyan entuk reputasi merek IMPROVED amarga pelanggan nampa barang sajrone 1-3 dina kerja.

Alibaba Shipping

Alibaba Shipping

Ora ana biaya sing didhelikake lan tarif kiriman paling apik ing kutha. Njaluk barang sampeyan dikirim ing wektu kanthi aman tanpa belot sembarang. Kita uga mriksa barang sadurunge dikirim - ora ana masalah reresik khusus.

Pengiriman E-commerce

Pengiriman E-commerce

Cukup link inventaris toko e-commerce sampeyan karo kita. Kita nindakake kabeh babagan njupuk, ngemas, lan ngirim, supaya sampeyan entuk luwih akeh kepuasan pelanggan

Konsolidasi Barang

Konsolidasi Barang

Simpen anggaran APBD lan kumpulake kabeh barang sekaligus. We consolidate pesenan saka supplier beda lan kapal ing ONE GO, lan mung pembayaran siji-wektu kanggo kiriman.

barang pecah

Pengiriman Barang Rapuh

We njamin item pecah Panjenengan dibungkus kanthi apik, dikempalken, Lan empuk sadurunge dikirim. Tim profesional kita nangani barang sing rapuh kanthi ati-ati. Nampa bingkisan sampeyan kanthi aman tanpa kuwatir.

Kepengin Kirim Barang menyang Alamat sing Beda

Kanthi Cara Cepet, Gampang lan Murah?

Kita Leeline Sourcing Kene Kanggo Mbantu Sampeyan.

Apa sing Mbedakake Pengiriman LeelineSourcing?

Mitra Angkutan

Mitra Pengangkutan Terpercaya

Ningkatake pengalaman pengiriman karo kita minangka mitra pengiriman TRUSTED. Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman, kita nyedhiyani lengkap, dipercaya, cukup regane layanan transportasi. 

Packing ing Request

Packing ing Request

Lacak kemajuan kiriman sampeyan cepet lan trep karo Sumber Leeline. Staff gudang kita ngemas pesenan sampeyan ing sedina marang panyuwunan. Kita ngirim paket sampeyan kanthi EFISIEN miturut jadwal.

Pangiriman wektu

Pangiriman wektu

Ora tundha, ora frustasi. 

Kita ngirim bingkisan menyang panggonan sampeyan kanthi tepat, supaya sampeyan entuk reputasi sing luwih apik. Mung tindakake ETA kita nyedhiyani. Ora ana maneh ngenteni paket sampeyan tekan pelanggan.

Clearance Customs

Clearance Customs

ZERO repot ing reresik adat SMOOTHER. Kita nyepetake bea cukai kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing industri pengiriman barang. Entuk nganyari kiriman sampeyan sajrone 2-5 dina!

Warehouse

Gudang Gratis 1 wulan

We offer ragad panyimpenan ZERO sajrone sewulan tekane bingkisan, dadi luwih ngirit biaya. Gabungke barang sampeyan kanthi wektu tekan sing beda-beda lan kirimake bebarengan trep.

transportasi

Transportasi Aman

Kita bangga diakoni minangka mitra pengiriman CEPAT lan AMAN, dipercaya dening para klien ing saindenging jagad. Logistik minangka sing paling apik, lan kita njamin tekane kargo sampeyan kanthi aman.

Pilihan Shipping

Multiple Shipping Pilihan

Kita nawakake macem-macem layanan pengiriman barang kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Pilih pilihan pengiriman sing disenengi, lan kita ngirim barang kanthi AMAN.

Konsolidasi fleksibel

Konsolidasi fleksibel

Kepengin ngirim barang menyang alamat sing beda ing wektu sing padha? 
We menehi MULTIPLE opsi kanggo ngatur konsolidasi pesenan sampeyan kanthi gampang. Cukup pilih pesenan kanggo nggabungake, lan ayo nindakake liyane.

Mitra Logistik sing Bisa Dipercaya

China Eastern
KLM
PIL
Aramex
MSC
Saudia
Pengiriman Cosco
maskapai delta

Cara Pangiriman Paling Aman Lan Paling Efisien Ana Ing kene!

Sinau luwih lengkap babagan carane mbantu bisnis tuwuh kanthi cepet.

3 Langkah Prasaja kanggo Kirim Gampang Kanggo Sampeyan

request

Langkah 1: Kirim Panjaluk Sampeyan

Hubungi tim sing ramah kanggo ngrembug ALL syarat sampeyan, kalebu informasi produk, alamat pick-up, lan tujuan. Kita ngrungokake, ngerti, lan nyedhiyakake solusi paling apik marang panjalukmu. Diajak kita liwat email, lan kita bakal reply ing dina.

Ngumpulake Barang

Langkah 2: Nglumpukake Barang

We Pick munggah produk lan ngirim menyang gudang kita karo supplier informasi sing diwenehake. Kita uga UPDATE kemajuan Pick-up karo wektu kanggo menehi sampeyan katentreman atine.

Atur Pangiriman

Langkah 3: Atur Pangiriman

Kita mriksa produk sadurunge dikirim kanggo mesthekake yen ora ana cacat. Kita ngirim lan nglacak pesenan ASAP adhedhasar metode pengiriman sing dipilih. Barang sampeyan dipantau ing wektu nyata nganti dikirim kanthi aman menyang lokasi sampeyan, nggawa sampeyan kepuasan pelanggan sing luwih apik.

Klien wareg kita

Mitra docshipper logo Airwallex 150x150 2
CCI docshipper partner 150x150 2
docshipper beelogistics 150x150 2
docshipper fschina logo partner 150x150 2
iban first logo docshipper partner 150x150 2
Nikos logo logistik docshipper 150x150 2
logo siamshipping docshipper partner 150x150 2
101 docshipper dagang 150x150 3

2000 + Klien Trust LeelineSourcing

Aku entuk kabeh jinis barang kanggo perusahaanku kira-kira 1 taun karo Leelin. Dheweke duwe layanan sing apik banget, tim kasebut sopan lan bisa dipercaya. Aku mesthi nyaranake sampeyan bisa karo wong-wong mau.

Levi

Aku kerja karo Leelin suwene 2-3 taun kanggo mbangun merekku. Padha mriksa saben item lan nindakake sandi bea cukai mlebu ing gudang Amazon. Aku seneng layanan, ngirit wektu. Yen sampeyan uga ngembangake bisnis ing China, dheweke bakal mbantu sampeyan nindakake kanthi lancar. 

Belinda

Nggarap Leelin pancen positif, dheweke jujur ​​​​lan dipercaya. Aku nyaranake layanan kanggo sapa wae sing duwe bisnis sing kudu ngirim produk saka china utawa kudu mriksa barang. 

Julie

Layanan Pengiriman Barang Cina Paling Apik Sampeyan Bisa Pilih!

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 4.8 / 5. Nomer voting: 5

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.