One-Stop China Fulfillment Center

Sumber Leeline nyedhiyakake end-to-end enkripsi kanthi KEAMANAN lengkap kanggo kabeh pesenan sing dikirim menyang pelanggan. We njamin 100% TIMELY pengiriman menyang ngarep lawang. Pengiriman CEPAT Tanpa Repot!

Solusi Pemenuhan

2,600 +

Pusat Pangujan

4,000 +

Bingung Pelanggan

150k +

Paket Dikirim

100 +

Staff Profesional


Dipercaya dening

Aliexpress
Digawe ing China
Alibaba
Sumber global
Forbes
CNBC
Inc.
Yahoo

Layanan Pemenuhan China

E-commerce Fulfillment

Tim profesional kita SIAP kanggo njupuk paket lan ngirim menyang pelanggan. Pelanggan sampeyan bakal nampa 100% SAFE persediaan ing doorstep sing. More pelanggan potensial, FAST SHIPPING, lan liyane dodolan!

E-commerce Fulfillment
China Warehouse

 China Warehouse

Kita duwe pirang-pirang gudang ing China kanggo nampung persediaan saka supplier sampeyan. Sampeyan entuk SAFE STORAGE nganti produk sampeyan dikemas lan dikirim menyang pelanggan. KANGGO STORAGE bakal nyegah sampeyan saka RISIKO.

Pemenuhan Crowdfunding

Profesional kita mahir nangani pemenuhan Crowdfunding kanthi cara sing paling apik. Kita siap ngatur, ngemas, lan nepangi kabeh pesenan kanggo pelanggan ing wektu. Sampeyan aman LUWIH DHUWUR kapercayan lan entuk kapercayan luwih akeh ing antarane para pelanggan, lan luwih akeh tawaran.

Pemenuhan Crowdfunding
Gawe Dropshipping

 Gawe Dropshipping

Kita percaya karo dropshipping lan ayo para pengirim nyelehake nyambungake kita babagan KESEMPATAN DROPSHIP. Sampeyan entuk sumber, manajemen inventaris, panyimpenan, lan pengiriman, kabeh nganti PROFESSIONAL EXTENT. Luwih akeh pelanggan sing kesengsem, lan luwih dhuwur pajanan merek ana.

Pemenuhan Kotak Langganan

Kita pracaya ing layanan pemenuhan kothak langganan lan KONTRIBUSI wong-wong mau kanggo bakul eCommerce sing pantes. Tim kami mengemas PAKET LANGGANAN, labels dheweke, lan dikirim menyang pelanggan. Sampeyan entuk 100% kepuasan pelanggan lan luwih akeh kesempatan bisnis.

Pemenuhan Kotak Langganan
Amazon FBA Fulfillment

 Amazon FBA Fulfillment

Tim kita kanthi efisien nampa persediaan saka pemasok lan SHIPPING langsung menyang Panjenengan Gudang Amazon FBA. We SHIP produk kanggo pelanggan uga.
Sampeyan entuk STEP-BY-STEP TRACKING babagan paket sampeyan.

Hubungi Leeline Sourcing Saiki Kanggo Njaluk Layanan Pemenuhan!

Leeline Sourcing Integrasi Kanthi Platform Ing ngisor iki:

eBay
Shopify
Amazon
Walmart
Woo
Tiktok
Etsy
Sisip saka
B
Facebook

Apa Solusi Pemenuhan China Kanggo Sampeyan?

Proses Pemenuhan Efisien

Proses Pemenuhan Efisien

Leeline Sourcing duwe tim SEPARATE kanggo pangujan supaya- a PROFESSIONAL siji! Proses pengiriman cepet, IN-TIME, lan ngrampungake kabeh PANGarep-arep. Yen pelanggan seneng karo pengiriman, bisnis sampeyan bakal MUMUR.

Layanan sing dianyari

Layanan sing dianyari kanthi lengkap

Kita tetep nganyari karo SISTEM TRACKING. Saben wektu, sampeyan bisa nemtokake lokasi REAL-TIME produk sampeyan - ing ngendi lan kapan sampeyan bakal entuk. Penjual eCommerce seneng tawaran sing luwih apik karo layanan pemenuhan sing AKURAT banget.

Ora Ana Fees Tambahan

Ora Ana Fees Tambahan

Kita ora ngisi FEE EXTRA. Sampeyan bisa mriksa tarif, njaluk kutipan kanggo kasenengan, lan boom! 

Sugeng rawuh! Kita wis disimpen menehi hasil, lan sampeyan seneng layanan pengiriman FAST dening nyimpen sawetara duwit.

Apa sing bisa ditawakake Leeline Sourcing

Panyimpenan Gudang

Panyimpenan Gudang

We kudu GUDANG lan ngaktifake layanan panyimpenan. Profesional kita nampa persediaan saka supplier lan STORE ing warehouses aman. Sampeyan entuk Nyata-wektu ngawasi lan Highly layanan panyimpenan gudang sing dilindhungi.

Picking profesional

Picking profesional

Leeline SOURCING nawakake PROFESIONAL Milih layanan. Tim kita entuk jumlah barang sing akurat lan dikirim menyang pelanggan. Layanan milih tanpa RISIKO, apa sing dikarepake? Entuk saka kita!

Quality Control

Quality Control

Kita percaya ing STANDAR ISO kanggo kontrol kualitas. Pra-produksi, sajrone produksi, lan sawise-produksi ANALISIS KUALITAS ngamanake integritas produk sing luwih dhuwur. Sampeyan nggawa produk KUALITATIF lan dodol luwih akeh karo sawetara PERMANENT pelanggan.

Labeling pribadi

Labeling pribadi

We offer TOP-NOTCH layanan labeling pribadi kanggo pelanggan. Produk private label bisa UPLEVEL bisnis sampeyan lan nggedhekake bisnis menyang zona EXTENSIVE.

More Pangenalan saka merek lan bisnis liyane!

Brand Packing

Brand Packing

Profesional kita bisa menehi kemasan merek DISTINCT kanggo produk sampeyan. Sampeyan ngedol produk liyane karo SINGLE kemasan merek lan entuk perhatian pelanggan luwih akeh. 

Apa sabanjure?

Pelanggan liyane bakal BALIK menyang bisnis sampeyan.

Pesenan Pengiriman lan Nelusuri

Pesenan Pengiriman lan Nelusuri

Ora mung pengiriman ORDER nanging uga TRACKING yaiku sing diwenehake! Kita ngaktifake tracking REAL-TIME kanggo nglacak paket kasebut. FLAWLESS tracking karo layanan pengiriman EFISIEN, sampeyan bisa SKYROCKET kemajuan bisnis.

Mitra Logistik sing Bisa Dipercaya

61b981945692d.gambar
sf ekspres
CNE
Yun Express
China Post
yanwen
UPS
DHL

Ing Leeline Sourcing Sampeyan Bakal Entuk Solusi Pemenuhan Paling Apik!

Klien wareg kita

5
King
FTZ
Amigo
Tas Jinbaro
Harry
3
jarahan

2000 + Klien Trust LeelineSourcing

Aku entuk kabeh jinis barang kanggo perusahaanku kira-kira 1 taun karo Leelin. Dheweke duwe layanan sing apik banget, tim kasebut sopan lan bisa dipercaya. Aku mesthi nyaranake sampeyan bisa karo wong-wong mau.

Levi

Aku kerja karo Leelin suwene 2-3 taun kanggo mbangun merekku. Padha mriksa saben item lan nindakake sandi bea cukai mlebu ing gudang Amazon. Aku seneng layanan, ngirit wektu. Yen sampeyan uga ngembangake bisnis ing China, dheweke bakal mbantu sampeyan nindakake kanthi lancar. 

Belinda

Nggarap Leelin pancen positif, dheweke jujur ​​​​lan dipercaya. Aku nyaranake layanan kanggo sapa wae sing duwe bisnis sing kudu ngirim produk saka china utawa kudu mriksa barang. 

Julie

Njupuk Bisnis eCommerce Sampeyan menyang Tingkat Sabanjure.

Leeline Sourcing Siap Mbantu!


Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 4.8 / 5. Nomer voting: 5

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.