Pangiriman Saka China menyang AS

Sharline Shaw

Ngimpor saka China cukup umum saiki.

Negara kasebut akeh banget situs web grosir lan pasar kanggo sampeyan milih saka. Iki ngidini sampeyan tuku barang kualitas premium kanthi rega terjangkau.

Nanging, salah siji bagéan paling penting saka kabeh proses ngimpor "Shipping".

Ana sawetara mode pengiriman sing kasedhiya kanggo ngirim barang saka China menyang Amerika.

Nanging, konsep "Pengiriman" ora gampang kaya sing katon.

Sampeyan kudu ngerti biaya kapal, wektu lan sawetara faktor liyane sing gegandhengan sadurunge sampeyan bisa ngaku duwe genggeman lengkap ing konsep ing pitakonan.

Kita wis nyiapake iki kanthi teliti guide kanggo mbantu ngerti lengkap proses pengiriman barang saka China menyang AS.

Ing pungkasan artikel iki, sampeyan ora mung bakal dilengkapi kawruh babagan macem-macem istilah lan mode pengiriman, nanging uga tips lan trik penting kanggo ngirit wektu lan dhuwit.

Sing ngandika, ayo miwiti!

Pangiriman Saka China menyang AS

1. Katentuan lan Singkatan Penting sing umum digunakake ing Pengiriman Barang Internasional:

Incoterms:  Waca aturan sing bantuan pedagang ing nentokake tanggung jawab lan prihatin tanggung jawab para panuku lan adol.

Yen sampeyan ana ing bisnis ngimpor, sampeyan disaranake kanggo nyekel syarat kasebut. Incoterms kasebut ing ngisor iki ditrima ing perdagangan internasional kontrak uga.

FOB: Dianggep becik dening panuku lan bakul, FOB utawa Gratis ing Papan minangka salah sawijining istilah pengiriman sing paling akeh digunakake.

Miturut iku, ing supplier tetep tanggung jawab lan tanggung jawab kanggo produk mung nganti ditampa dening operator ing titik pengiriman.

Sawise produk teka ing titik sing ditemtokake, tanggung jawab lengkap lan tanggung jawab barang dipasrahake menyang panuku.

FOB dipérang dadi rong jinis yaiku Titik pangiriman FOB lan FOB titik tujuan. Kaya sing sadurunge, tanggung jawab lan tanggung jawab supplier ditransfer menyang panuku sawise kiriman kasebut ninggalake pelabuhan China.

Miturut titik tujuan FOB, tanggung jawab ganti tangan sanalika produk tekan pelabuhan tujuan (AS ing kasus kita).

Perlu dicathet yen FOB mung bisa digunakake nalika ngirim barang saka China menyang AS liwat angkutan laut.

CIF: A CIF utawa Cost, Insurance, Freight perjanjian mbutuhake supplier kanggo njupuk tanggung jawab lengkap barang. Iki kalebu biaya pengiriman lan asuransi.

Tanggung jawab bakal tetep nganti panuku nampa produke (ing titik tujuan utawa alamat sing disepakati liyane).

Sing tuku kudu mbayar yen barang wis tekan panggonan sing dituju.

Wiwit supplier kudu sijine ing gaweyan ekstra ing jenis persetujuan, padha nambah biaya tambahan. Biaya tambahan kasebut minangka ganti rugi kanggo layanan kasebut.

CIF

EXW: Miturut EXW utawa Ex Works, kabeh pengaturan pengiriman kudu ditindakake dening panuku. Iki menehi kontrol lengkap babagan meh kabeh proses sing ana ing pengiriman.

Persetujuan sing jarang digunakake iki mung mbutuhake bakul entuk Sertifikat Asal lan lisensi ekspor. Minangka jinis persetujuan iki banget ndukung supplier, asring digunakake kanggo netepi syarat liyane kanggo njamin distribusi tanggung jawab sing adil.

DAP: Dikirim ing Placeis mesthi ora dadi favorit ing antarane para pemasok. Kajaba biaya bea cukai ngimpor, kabeh syarat liyane kudu ditindakake dening penjual kanggo njamin pengiriman sing lancar.

Menapa malih, ing bakul tetep tanggung jawab lan tanggung jawab kanggo produk malah sawise kiriman teka ing plabuhan tujuan. Sing tuku asring nemtokake titik saka ngendi barang bakal dijupuk.

Sawise wektune miwiti mbongkar produk, panuku kudu tanggung jawab lengkap babagan paket kasebut.

DDP: A Dikirim Duty Paid persetujuan nempatno tanggung jawab kabeh ngatur kiriman ing pundak supplier.

Iki uga kalebu biaya bea cukai impor. Sing tuku mung dijaluk mbongkar produk lan mbayar reresik impor.

Saben biaya tambahan ditambahake dening supplier lan dikutip menyang panuku sadurunge ing wangun biaya kebangkrutan.

Sawise finalisasi rincian, bakul kudu milih operator sing trep kanggo nyuda biaya kiriman uga wektu.

DDP bisa cukup rumit kanggo bakul. A preferred laku iku kanggo panuku setuju kanggo mbayar reresik impor.

Ing kasus iki bea cukai tugas ora entuk sukses, bakul tanggung jawab kanggo nemokake operator alternatif. Owah-owahan ing operator utawa pangiriman cara bisa mengaruhi wektu pangiriman lan biaya.

BOL (Bill of Lading): Dokumen penting antarane operator lan pengirim sing digunakake kanggo ngakoni panrimo kargo kanggo kiriman.

A BOL kalebu rincian kargo kayata jumlah, kualitas, alam lan sapiturute dituntut dening hukum internasional kayata Aturan Hamburg, Aturan Den Haag uga Aturan Den Haag-Visby.

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, BOL minangka kuitansi sing jelas sing ngakoni kargo kargo sing sukses. Iki kalebu syarat kontrak saliyane minangka dokumen judhul kanggo produk.

Bill of Lading

LCL (kurang saka Beban Kontainer): A kiriman sing ora njupuk munggah kabeh wadhah papan. Ruang sing isih ana banjur bisa digunakake dening para pelanggan panyedhiya transportasi barang liyane.

Opsi iki cukup larang amarga total biaya dibagi antarane kabeh pelanggan. Yen kargo sampeyan bobote kurang saka 150 kg, mula sampeyan kudu milih mode kiriman iki.

Nanging, kudu dielingake yen biaya tambahan bisa nyebabake ora nyenengake ing jangka panjang.

FCL (Full Container Load): Miturut istilah iki, sampeyan duwe kabeh ruang wadhah sing dilindhungi kanggo barang lan barang sampeyan! Pendekatan iki cukup trep lan duwe sawetara tunjangan.

Kanggo wiwitan, risiko mundhut lan rusak cukup sithik. Kajaba iku, biaya sakabèhé sing ana gandhengane karo FCL luwih murah tinimbang LCL. Uga, wektu pengiriman China-USA suda banget.

Wacan sing disaranake:Apa istilah dagang? 60 Katentuan Perdagangan Internasional Ditetepake

Trade

2. Freight Forwarding saka China kanggo USA

Sadurunge sampeyan sinau babagan beda cara pengiriman barang, iku penting kanggo sampeyan ngerti apa forwarder barang bener.

Pengangkut barang njupuk tanggung jawab lengkap kanggo ngatur kiriman saka pabrikan menyang para panuku.

Kanthi lengkap, tegese label, kemasan, biaya pengiriman lan pengakuan dokumentasi sing dibutuhake.

Mulane, akeh wong sing pindhah menyang pengiriman barang kanggo ngirim barang. Cara iki uga ngirit alangan hiring a makelar pabean.

Barang bisa dikirim liwat segara utawa udara. Bagean ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan ngerti babagan cara pengiriman sing beda.

Forwarding Pengangkutan

1.Ocean/Sea Freight Shipping kanggo USA saka China

Yen sampeyan krungu wong ngomong "pengiriman barang", sampeyan bisa nganggep manawa produk kasebut digawa liwat segara.

Lan iki persis apa sing kedadeyan ing cara pengiriman barang laut. Cara kasebut wis dianggep akeh luwih saka 20 taun saiki.

Disaranake duwe pengiriman barang nggawa barang menyang sampeyan liwat segara yen volume kiriman akeh.

Definisi Pengiriman Angkutan Laut: Minangka judhul nyaranake, jinis pengiriman kasebut nuduhake prosedur ing ngendi bahan, barang, barang dagangan lan kargo diangkut saka siji tujuan menyang liyane liwat segara.

Cara pengiriman iki wis ditindakake nganti atusan taun saiki. Aman yen pengiriman barang laut duwe pengaruh positif marang ekonomi global.

Prosedur sing ditindakake dening angkutan laut kanggo ngirim barang saka China menyang AS: Sejatine, apa sing kedadeyan yaiku pengiriman barang njaluk pangirim kanggo konfirmasi lan menehi katrangan tartamtu kalebu cara pengiriman (FCL utawa LCL).

Incoterms, dokumen penting, pembayaran uga cara pangiriman sing gegandhengan. Kanggo metode FCL, proses ing ngisor iki ditindakake:

Pickup -> Draage -> Clearance & banjur Pengiriman

Lan aliran proses pengiriman LCL kaya ing ngisor iki:

Pickup -> Carry-in & Inspection -> Storage & Packing -> Custom Clearance and Shipping -> Unloading (Tujuan)

Cara pengiriman sing disenengi saka China menyang AS: Akeh wong lan malah sampeyan kudu milih pengiriman barang laut, amarga tunjangan sing ditawakake cukup nyengsemaken.

Cara kasebut terjangkau lan migunani yen volume kiriman akeh banget (luwih abot tinimbang 150 kg). Senajan angkutan laut njupuk cukup dawa kanggo ngimpor saka China menyang AS, iku bisa njaluk saben jinis produk ing Papan.

Kontainer lan Jinis Pengiriman: Wadah biasane dipérang dadi telung jinis yaiku 20'GP (tujuan umum 20 kaki), 40'GP (tujuan umum 40 kaki) lan 40'HC (kubus dhuwur 40 kaki).

20'GP cocok kanggo nindakake kiriman abot, nalika jinis 40'GP luwih bisa kanggo ngangkut barang sing wiyar, senadyan kapasitas mbukak maksimum saka loro jinis padha.

Sampeyan bisa nggunakake LCL (Kurang saka Muatan Kontainer) lan duwe ruang kiriman bareng karo paket liyane ing wadhah kasebut. Utawa, sampeyan bisa milih FCL (Full Container Load) lan duwe kabeh wadhah dhewe.

Nemtokake Packaging sing tepat kanggo Pengiriman Angkutan Laut: Kanggo numpuk bingkisan lan karton, palet umume digunakake. Sampeyan kudu ngarep-arep supaya palet sampeyan dikemas kanthi rapet ing wadhah kasebut.

Dhuwur Pallet Loading, Bobot Muat, Spasi Wadah lan Persyaratan Unloading faktor penting sing bantuan ing pilihan saka jenis tengen pallet.

Kajaba iku, amarga kiriman saka China menyang Amerika Serikat bisa udakara sewulan nganti tekan panggonan sing dituju, penting kanggo mesthekake yen kemasan ditindakake kanthi cara supaya barang kasebut tetep dilindhungi ing kabeh kahanan.

Angkutan laut

2. Air Freight Shipping saka China kanggo USA

Nalika pendekatan iki ora umum ing wiwitan, iki entuk pangenalan saka wektu. Saiki, akeh produk sing bobote jutaan ton diangkut liwat udara saben taun.

Definisi Pengiriman Angkutan Udara: Minangka judhul, mode iki kalebu nggunakake pesawat kanggo mindhah produk saka sak panggonan menyang liyane.

Maskapai komersial lan uga maskapai charter bisa digunakake kanggo ngirim barang, anggere rute lan tujuan ngidini operator kasebut ndharat utawa mabur kanthi lancar.

Napa sampeyan kudu pindhah menyang pengiriman barang udara? Sampeyan kudu milih mode iki yen sampeyan pengin kargo dikirim ing wektu sing relatif singkat.

Iki minangka cara sing cocog kanggo nggawa kargo kanthi volume sing sithik lan dijupuk saka kutha menyang kutha. Kajaba iku, penanganan marginal lan keamanan sing luwih apik minangka tunjangan liyane kanggo nggunakake angkutan udara.

Kargo Pengiriman Udara: Cocog kanggo ngirim produk sing adiluhung (nilai-wicaksana) utawa kudu dikirim kanthi cepet. Produk kasebut kalebu obat-obatan, barang rusak, elektronik, perhiasan, lsp.

Umume, rong jinis kargo digunakake ing pengiriman barang udara. Kargo Umum nggawa barang elektronik, obat-obatan, perhiasan lan barang-barang larang sing padha. Kargo Khusus, ing tangan liyane, tugas nggawa barang sing bisa rusak utawa mbebayani.

Kargo khusus ora bisa ditampung ing saben maskapai liyane. Dheweke kudu dipriksa kanthi tliti lan priksa manawa ana syarat tartamtu.

Sampeyan kudu nyatet sing biaya pengiriman barang udara luwih saka segara pengiriman barang. Nanging, kacepetan lan tunjangan liyane sing ditawakake mantan worth rega ekstra!

Air Freight

3. Layanan Kurir Pengiriman saka China menyang AS

Definisi Layanan Kurir: Ditawakake perusahaan kurir, layanan iki kalebu transportasi kargo saka siji tujuan menyang tujuan liyane kanthi cepet. Yen sampeyan pengin barang sing dipesen teka saka China menyang AS sajrone sawetara dina tinimbang minggu, pilih layanan iki!

Proses Pengiriman Kurir saka China menyang AS: Sampeyan bakal seneng ngerteni manawa proses sing ditindakake dening layanan pengiriman kurir utama ora mbutuhake akeh banget saka mburi sampeyan. Sanajan rada larang, layanan kasebut nangani kabeh saka dokumentasi nganti bea cukai. Dadi, sampeyan ora perlu kuwatir babagan teknis.

Panyedhiya kurir nawakake kiriman lawang menyang lawang.

Kurir utama ing China: FedEx, DHL, UPS, TNT lan China Post minangka salah sawijining perusahaan kurir sing paling digoleki kanggo ngangkut kargo saka China menyang AS.

Wacan sing disaranake:Pengiriman Paket Internasional: The Ultimate Guide

FedEx

3. Pangiriman saka China menyang Amerika Serikat: Unsur Wektu

Pengangkut barang kudu nimbang akeh faktor nalika ngirim menyang AS saka China. Mode pengiriman sing regane murah biasane mbutuhake wektu luwih akeh kanggo tekan panggonan sing dituju.

Ing sisih liya, mode pengiriman sing relatif larang bakal entuk produk sing dikirim ing wektu sing luwih murah. Pungkasane, sampeyan kudu mutusake dhewe cara sing cocog kanggo ngirim barang menyang sampeyan.

1.Wektu dijupuk dening Air Freight kanggo ngirim barang saka China kanggo USA

Bisa dingerteni manawa angkutan udara luwih cepet tinimbang angkutan laut. Nanging, mode sing dimaksud dudu sing paling cepet, amarga sawetara operasi angkutan udara teknis. Layanan kurir njupuk jajan nalika dadi layanan paling cepet kanggo pengiriman saka China menyang AS.

Pesisir wétan: Bisa njupuk barang udara standar antarane 4 lan 5 dina kanggo ngirim produk saka China menyang Pantai Timur Amerika.

Pesisir Barat: Bisa njupuk angkutan udara standar antarane 2 lan 3 dina kanggo kapal produk saka China menyang West Coast of America.

2.Wektu sing dijupuk dening Angkutan Laut kanggo ngirim barang saka China menyang Amerika Serikat

Pengiriman Angkutan Laut minangka pilihan sing ramah biaya kanggo ngirim barang kanthi volume gedhe. Nanging, iki dudu cara pengiriman sing cepet lan nyatane, sing paling alon.

Dadi, sampeyan mung kudu milih pilihan iki yen barang sing dipesen bisa tahan uji coba sajrone sawetara minggu.

A. Pelabuhan Cina sing diakoni

Pelabuhan Shanghai: Kutha Shanghai dumunung ing pucuk delta Kali Yangtze. Pelabuhan Shanghai bisa diakses sanajan provinsi-provinsi ing China.

Kasedhiyan akeh pabrik manufaktur ing provinsi sekitar ndadekake pelabuhan iki minangka salah sawijining sing paling apik kanggo dikirim menyang AS saka China.

Pelabuhan Shenzhen: Pelabuhan sing penting banget sing ora mung dadi gerbang menyang Honk Kong, nanging uga nyambungake wilayah terpencil China menyang jagad iki.

Pelabuhan Ningbo-Zhoushan: Iki minangka salah sawijining pelabuhan sing paling sibuk, ora mung ing China nanging ing saindenging jagad. Iki nangani mayuta-yuta ton kargo saben taun.

Minangka judhul tabet, dumunung ing Ningbo lan Zhoushan, dumunung ing pesisir Segara China Wétan ing provinsi Zhejiang.

Pelabuhan Hong Kong: Pelabuhan iki ngutamakake ekspor lan impor China. Sampeyan bakal kaget ngerti manawa Pelabuhan Honk Kong nawakake sekitar 340 layanan kapal kontainer saben minggu. Ora mung iku, nanging uga nyambung menyang meh 470 tujuan saben minggu.

Pelabuhan Guangzhou: Port iki ora mbutuhake introduksi. Dumunung ing Delta Kali Mutiara, pelabuhan kasebut digunakake kanggo tujuan dagang ing China wiwit dagang Silk Road.

Maju kanthi cepet nganti saiki, Pelabuhan Guangzhou saiki wis siap dadi pelabuhan utama kanggo tujuan dagang global.

Pelabuhan Qingdao: Pamuter utama ing China Lor, Pelabuhan Qingdao minangka pelabuhan paling gedhe ing negara kasebut (wicaksana kapasitas) lan dikenal kanggo ngirim barang sing biasane ana ing payung otomatis, data lan e-commerce.

Tianjin: Nalika nerangake kapasitas, Tianjin mung ditinggalake dening Pelabuhan Qingdao. Nalika rute pelayaran domestik lan internasional saya tambah akeh, bisnis pengiriman Tianjin mesthi bakal tuwuh kanthi lancar.

Pelabuhan Xiamen: Pelabuhan iki nyambung menyang luwih saka 50 negara. Xiamen dumunung ing tutuk Kali Jiulong lan duwe luwih saka 68 rute kapal.

Pelabuhan Dalian:  Dumunung ing wilayah paling lor China, Pelabuhan Dalian nyambung menyang luwih saka 160 negara saliyane dadi pelabuhan paling gedhe ing China Timur Laut.

Uga ana hubungane karo pelabuhan laut sing beda-beda sing ana ing Asia Lor, Asia Wétan lan uga ing Pinggir Pasifik.

Pelabuhan Dalian

B. Pelabuhan Amérika sing diakoni

Pelabuhan Los Angeles: Wis panggonan dilindhungi undhang-undhang ing ndhuwur 20 bandar paling sibuk ing donya (# 19), bab volume wadhah.

Iki dadi pemain utama ing perdagangan Trans-Pasifik amarga dumunung ing pesisir California.  Rata-rata, iku urusan karo 4.5 yuta TEU saben taun.

Pelabuhan Pantai Panjang: Dumunung ing cedhak Pelabuhan Los Angeles, Pelabuhan Long Beach nyathet perdagangan taunan udakara $180 milyar. Nalika nerangake pengiriman wadhah saka China menyang pesisir kulon Amerika Serikat, port iki nduweni peran aktif.

Pelabuhan New York & New Jersey: Iki minangka salah sawijining pelabuhan paling sibuk ing pesisir Wétan. Alesan ing mburi iki yaiku akeh perdagangan konsumen ing saindenging jagad terus kedadeyan liwat port iki.

Pelabuhan Georgia: Kita ngrujuk menyang loro pelabuhan penting ing Amerika Utara (Savannah lan Brunswick). Nalika Port of Savannah fitur fasilitas siji-terminal paling gedhe lan ngarsane paling gedhe saka pusat distribusi impor ing USEC, Port of Brunswick dikenal umum minangka port becik kanggo dagang related kanggo industri mobil.

Seattle-Tacoma: Pelabuhan Seattle lan Tacoma ing Washington tetep dadi panangan paling dhuwur ing volume kontainer internasional Amerika ing taun-taun sing bakal teka.

Pelabuhan Virginia: Dumunung kanthi cerdas lan iki minangka sebab popularitas sing gedhe banget. Iku nuduhake sambungan karo sepur uga kemitraan karo pelabuhan liyane ing pesisir Wétan.

Pelabuhan Houston: Pelabuhan iki nduweni area sing gedhe banget bebarengan karo peralatan canggih sing luwih gampang kanggo mbongkar kontainer.

Pelabuhan South Carolina: Charleston lan Georgetown minangka rong pelabuhan sing bisa ditemokake ing South Carolina. Mantan duwe limang terminal umum lan dikenal kanggo nangani kiriman kendaraan bermotor, kontainer lan kapal pesiar.

Sing terakhir iki digunakake akeh amarga menehi akses menyang pelabuhan liyane kayata Georgetown.

Pelabuhan Oakland: Tanggung jawab kanggo nangani udakara 99% kabeh kiriman wadhah sing mlebu utawa metu saka California Lor. Iki nyambung menyang rong railway lan duwe telung terminal kontainer.

Pelabuhan Miami: Pelabuhan sing penting banget, dumunung ing Florida. Iki nduweni peran utama ing perdagangan global lan nyambungake Amerika Lor lan Kidul.

Pelabuhan Miami

 C.Pengiriman barang laut saka China menyang AS: Wektu Lead

Biasane butuh udakara 30-40 dina kanggo pengiriman barang laut kanggo ngeterake produk sampeyan saka China menyang AS. Ana sawetara faktor sing nyumbang kanggo wektu pengiriman sing luwih dawa.

Sawetara faktor kasebut yaiku keterlambatan khusus, kemacetan pelabuhan, cuaca sing beda-beda, pengakuan dokumentasi sing dibutuhake, lsp.

3. Wektu sing dijupuk dening pengiriman Kurir kanggo ngangkut barang saka China menyang Amerika Serikat

Pengiriman kurir mesthine minangka salah sawijining cara pengiriman paling cepet kanggo nggawa barang saka China menyang AS.

Layanan iki kudu kasedhiya yen kargo wis dikemas kanthi barang sing larang banget utawa kudu dikirim kanthi cepet.

  1. Rata-rata Wektu Pengiriman Kurir saka China menyang AS: DHL, FedEx lan UPS dikenal duwe wektu pengiriman kurir rata-rata paling apik ing babagan iki yaiku 3.5, 4.6 lan 5 dina. Amerika saka China.
  2. Pos Reguler China/Hong Kong: Nyana layanan sing alon banget yen sampeyan wis milih Pos Reguler. Nanging, sampeyan bisa nggunakake apa sing diarani akeh minangka layanan "Express" sing bisa nyuda seminggu saka wektu pangiriman standar. Umume, sampeyan kudu ngenteni watara seminggu utawa rong minggu (yen ora luwih) sadurunge bisa diwenehi kabar. yen barang sing dipesen wis mlebu ing AS.
pangiriman wis telat

4.Biaya Pengiriman saka China menyang AS

Nalika ngimpor saka China ngidini sampeyan entuk kualitas premium barang ing prices terjangkau, ana aspèk tartamtu sampeyan kudu nimbang pisanan. Aspek kasebut mengaruhi total biaya impor. Ya, kita nuduhake biaya pengiriman!

A. Komposisi Biaya Angkutan Laut

Ana akeh faktor sing mbantu nemtokake biaya pengiriman barang laut. Faktor kasebut kalebu kargo, bobot lan ukuran kiriman, wektu pangiriman uga lokasi lan tujuan.

  1. Port menyang Port: Kaya sing dituduhake judhul, layanan iki nuduhake transportasi barang saka siji pelabuhan (asal) menyang liyane (tujuan). Sing bakul ditugasake mbayar uga ngirim dokumen sing cocog supaya kargo bisa dikirim saka China. Sawise kiriman tekan AS, panuku kudu ngurus tugas sing isih ana yaiku ngirim dokumen, reresik, mbongkar lan liya-liyane. Umume, biaya pengiriman kanggo wadhah 20'GP sing ngangkut barang saka China menyang pesisir kulon Amerika kisaran saka $2000 kanggo $2500. Dene ing pesisir wetan, regane bisa saka $3000 nganti $3500.
  2. Door to Door: Layanan sing disenengi amarga mung njaluk sampeyan mbusak pembayaran barang lan nampa produk ing alamat sing ditemtokake!
  3. Biaya Landed: Iki nuduhake jumlah lengkap sing kudu dibayar panuku kanggo pengiriman. Saben pangisian daya sing ana gandhengane karo pengiriman kalebu ragad, reresik lsp kalebu ing biaya ndharat.

Sampeyan bisa ngetung biaya landed kanthi bantuan rumus sing diwenehake:

Landed Cost = Bea Cukai (dibayar menyang bea cukai) + To-Door Freight (dibayar menyang freight forwarder) + EXW/FOB (dibayar menyang penjual) + Bea Impor / Pajak + Biaya Penanganan Pelabuhan (dikirim dening operator terminal ing kanggo menehi ganti rugi marang buruh kanggo tugas ngirim kargo sadurunge kiriman ninggalake pelabuhan asal lan sawise tekan ing pelabuhan tujuan).

B. Komposisi Biaya Angkutan Udara

Sampeyan kudu ngerti saiki yen pengiriman barang udara saka China menyang AS bisa uga larang. Nanging, ngirim barang kanthi cepet.

Kaya angkutan laut, biaya modus pengiriman iki gumantung ing sawetara faktor uga kayata Volume lan Bobot Chargeable (nomer sing luwih abot antarane bobot dimensi lan bobot nyata).

Nalika nerangake kargo udara, ngirim barang liwat FedEx bisa biaya antarane $5.5 lan $7.5 saben kg, lan antarane $7.5 lan $9.5 saben kg yen sampeyan milih DHL.

C. Pajak Impor, Bea Pabean lan Tarif

Impor / ekspor kode, kode tarif, kode adat utawa mung, HS Codes bantuan ing klasifikasi barang liwat unik 6-10 nomer klasifikasi digit. Kode bisa ditemokake ing Alat HS Kab.

Uga, sampeyan butuh HTS-US (Jadwal Tarif Harmonisasi ing Amerika Serikat) sadurunge sampeyan bisa ngetung bea lan pajak impor.

6 digit awal kode HS makili kategori utama. Sisa digit nggambarake bagean negara.

5.Tips kanggo nyimpen wektu nalika Shipping saka China kanggo USA

Nalika wis nyatakake yen pengiriman barang udara luwih cepet tinimbang pengiriman laut lan pengiriman kurir paling cepet, ana sawetara langkah sing bisa ditindakake kanggo mesthekake yen ora ana keterlambatan amarga sampeyan.

A. Nyegah wektu tundha ing China

Malah sadurunge kargo sampeyan dikirim saka China, sampeyan kudu ngurus sawetara perkara. Kanggo wiwitan, luwih becik nggarap perusahaan sing dipercaya lan berpengalaman.

Perusahaan sing duwe reputasi tenan ngerti kabeh teknis sing ana gandhengane karo proses pengiriman. Iki bisa kontribusi kanggo ngalangi sembarang jenis telat sing bisa uga muncul amarga lack of kesadaran.

Uga, sampeyan kudu ngerti kanthi lengkap preian Cina, amarga padha duwe potensial kanggo nimbulaké telat kiriman owahan.

preian Cina

B. Nyegah wektu tundha ing AS

Sanajan kargo sampeyan wis tekan AS, sampeyan bisa ngalami telat sing ora dikarepake. Kanggo ngindhari kasebut, priksa manawa sampeyan duwe dokumen sing dibutuhake siap dikirim nalika barang sampeyan tekan.

Uga, ngrampungake dokumen Clearance kanthi bener bisa dadi faktor panentu nalika kudu ngindhari telat.

6.Tips kanggo Milih Freight Forwarder tengen

Ora ana keraguan manawa sampeyan bisa milih saka pengiriman barang sing ora kaetung sing bisa ngatur kargo sampeyan amarga diangkut saka China menyang AS.

Nanging, ora saben forwarder bisa nindakake tugas sampeyan. Dadi, kanggo mesthekake yen pengiriman barang sing sampeyan pilih bener, takon dhewe pitakonan ing ngisor iki!

1: Apa pengiriman barang sampeyan duwe kemampuan kanggo nawakake layanan sing tepat sing sampeyan butuhake?

Sawise produk sampeyan dikirim saka China menyang AS, bisa uga kudu diangkut menyang tujuan sing wis ditemtokake. Dadi, pengiriman barang sampeyan kudu duwe fasilitas truk kanggo njupuk kargo menyang lokasi kasebut.

2: Apa padha ngalami?

Pengalaman iku penting. Pangirim barang sing berpengalaman bisa mbantu sampeyan kanthi sawetara cara. Ora mung bisa ngatasi teknis lan kahanan sing ora dikarepke, nanging uga bisa dadi peran utama kanggo mbantu sampeyan nyetabilake kacepetan operasi.

3: Apa dheweke duwe kontak ing China?

Sampeyan dianjurake kanggo milih forwarder barang sing duwe kontak asli ing China kanggo nggampangake proses entuk dokumentasi sing dibutuhake lan rincian liyane.

4: Apa pengiriman barang bisa nyukupi pangarepan sampeyan?

Saka nawakake layanan sing jelas nganti bisa ngrampungake tugas sing dibutuhake tanpa kompromi babagan keamanan lan kualitas, pengangkut barang sing cocog bisa nindakake kabeh!

Kasunyatan sing dingerteni manawa produk sing diangkut saka China menyang AS duwe macem-macem kabutuhan penanganan lan panyimpenan.

Pengangkut barang sampeyan kudu ngerti syarat kasebut lan mulane, njamin keamanan barang sampeyan nalika lagi lelungan menyang AS.

5: Carane njlimet iku jaringan kontak freight forwarder kang?

Luwih akeh sambungan, luwih apik! Saenipun, pengiriman barang sampeyan kudu menehi kontak alternatif supaya sampeyan bisa hubungi wong-wong mau yen kontak utama ora kasedhiya.

Lan ya, penting banget kanggo pengiriman barang sampeyan nyedhiyakake layanan komunikasi sing luar biasa, amarga kudu ana ing bisnis pengiriman amarga personel lan teknis sing melu.

6: Apa pengiriman barang sampeyan nawakake layanan pelanggan sing berkualitas?

Ora ana sing bisa ngalahake layanan pelanggan sing migunani. Pengangkut barang sampeyan kudu mbiyantu, duwe jawaban kanggo kabeh pitakon sampeyan, bisa nerangake peran sampeyan ing kabeh proses, lsp.

Yen pengiriman barang sampeyan bisa nuntun sampeyan babagan proses pengiriman lan menehi saran babagan tips lan trik kanggo nyuda biaya lan wektu, ana kemungkinan sing cocog kanggo proyek kasebut.

Wacan sing disaranake:Layanan Packing & Pengiriman Profesional

inovasi sails menyang industri pelayaran

 7.FAQs

Napa nggunakake pengiriman barang tinimbang langsung nggunakake layanan maskapai penerbangan lan operator komersial?

Kanthi ndhaptar layanan pengiriman barang sing berpengalaman, sampeyan bisa ngirim barang saka China menyang AS kanthi rega sing luwih murah!

Alesan kenapa pengiriman barang ngisi luwih murah tinimbang operator komersial lan perusahaan Maskapai yaiku amarga padha nyetel kargo kabeh klien dadi siji kapal.

Amarga volume gedhe, operator ngisi daya luwih murah. Iki nyebabake para forwarder nawakake pengalaman pengiriman sing terjangkau marang para klien.

Napa milih pengiriman barang kanthi sambungan lokal ing pengiriman saka China menyang AS?

Sampeyan mung bisa nyana tawaran nyengsemaken lan nawakake ing kapal yen forwarder barang duwe sambungan perlu. Nawakake ing pitakonan nutupi macem-macem unsur saka produk regane kanggo biaya penanganan lan biaya pengiriman.

Apa sing ndadekake siji pengiriman barang beda karo liyane?

Sampeyan bisa ngomong yen saben pengiriman barang iku unik dhewe. Cara kanggo nangani operasi, pengalaman lan sambungan mbedakake saka wong liya ing lapangan sing padha.

Apa aku kudu milih EXW utawa FOB?

Sampeyan dianjurake kanggo milih EXW yen volume kargo cilik. Ing tangan liyane, FOB becik kanggo kargo volume dhuwur.

Apa aku kudu njaluk asuransi nalika dikirim saka China menyang AS?

Ya, iku kudu! Duwe asuransi pengiriman ngidini sampeyan duwe keamanan babagan regane barang sampeyan. Kajaba iku, iku cukup terjangkau.

Dadi, dianjurake supaya sampeyan entuk asuransi pengiriman sadurunge dikirim saka China menyang AS.

Nalika nerangake perjanjian CIF, asuransi wis dadi bagean kasebut. DAT utawa DAP, ing tangan liyane, mbutuhake sampeyan kanthi tegas mesthekake yen kiriman sampeyan diasuransiake liwat persetujuan karo pangirim.

Kepiye carane bisa njaluk kutipan khusus kanggo pengiriman saka China menyang AS?

Sampeyan bisa nampa perkiraan kutipan saka pengiriman barang yen sampeyan nuduhake rincian ing ngisor iki karo dheweke:

  1. Bobot lan volume kargo sing tepat
  2. Pelabuhan sing dikarepake (asal lan tujuan)
  3. Incoterms gegayutan karo loro bakul uga panuku.

Apa bisa ngumpulake kabeh produk sing dituku China lan ngirim menyang kula ing siji kiriman?

Untunge, ya! Pengangkut barang digunakake kanggo nampung panjaluk kasebut. Kabeh sing dibutuhake saka sampeyan minangka ijol-ijolan yaiku rincian kontak saben penjual lan rincian kargo sing cocog.

Sawise sampeyan ngirim rincian kasebut, forwarder bakal nggabungake kabeh produk sampeyan dadi siji kiriman lan dikirim menyang AS saka China.

Nalika aku kudu mbayar kiriman saka China menyang AS?

Iku gumantung. Nalika nerangake pengiriman barang laut saka China menyang AS, pangirim biasane mbutuhake pembayaran 5 dina sadurunge diterbitake Bill of Lading. Minangka kanggo pengiriman barang udara, sampeyan kudu mbusak iuran sadurunge pesawat mabur.

mbayar

kesimpulan

Pungkasane, jelas yen pengiriman saka China menyang AS minangka konsep sing mbutuhake pemahaman sing lengkap.

Saka incoterms nganti pitungan biaya lan milih mode pengiriman sing tepat, sampeyan kudu ngerti kabeh konsep sadurunge sampeyan mutusake. produk impor saka China.

Nalika cara sing luwih murah bisa njupuk luwih saka sasi kanggo ngirim produk, mode sing ngisi biaya ekstra bisa ngirim produk sampeyan ing wektu sing luwih sithik.

Dadi, kabeh bakal teka ing pungkasan. Sampeyan kudu mutusake manawa sampeyan kudu menehi prioritas biaya pengiriman utawa wektu pangiriman.

Uga, iku penting sing perusahaan sampeyan nggarap banget dipercaya, ngalami lan duwe sambungan kuwat. Priksa manawa iki bisa mbantu sampeyan entuk tawaran lan tawaran sing apik babagan pengiriman.

Uga, ana ton port ing China sing bisa sampeyan pilih minangka sumber port lan akeh port ing AS sing bisa sampeyan pilih minangka port tujuan. Ing cendhak, pancasan sampeyan nggawe duwe kuwat impact ing kualitas pangiriman layanan sing ditampa.

Muga-muga pandhuan kita wis nulungi sampeyan ngatasi kabeh tugas sing ana gandhengane karo pengiriman saka China menyang AS. Yen sampeyan duwe pitakon, kabari!

Tip babagan carane nyuda biaya pengiriman nalika ngimpor saka china

China wis mboko sithik dadi salah siji pemain ekonomi paling kuat ing donya. Wiwit wiwitan reformasi lan mbukak, dadi menyang panggung donya kanthi perkembangan bisnis ekspor kanthi cepet, utamane kanggo industri manufaktur.

China dadi ekonomi paling gedhe nomer loro ing donya amarga gedhe banget Manufaktur kapabilitas. Dikenal minangka "pabrik donya", China wis dadi salah siji saka tujuan sumber paling populer kanggo mayuta-yuta startup bisnis, utamane para penjual Amazon. Iki ndadekake pengiriman menyang Amazon mboko sithik banget populer.

Mesthi, sampeyan kudu duwe anggaran kanggo kabeh biaya kanggo bisnis sampeyan, kalebu biaya sampel, biaya produk, biaya pengiriman, biaya pemasaran, lsp.

Kanggo kabeh, ana sing bisa ditindakake kanggo nyuda daya saing pasar. Yen sampeyan mbukak logistik kanthi mandiri, iki kudu dadi salah sawijining faktor penting sing kudu sampeyan pikirake.

Biaya pengiriman minangka salah sawijining sing bisa dikurangi kanthi tumindak cerdas. Sampeyan kudu nyathet kadhangkala biaya pengiriman sampeyan bisa uga luwih dhuwur tinimbang rega produk sampeyan.

Luwih bisnis sampeyan gumantung ing gerakan barang, luwih akeh bisnis sampeyan bakal entuk manfaat saka nyuda biaya pengiriman.

Dadi, sampeyan kudu nganalisa kabeh biaya pengiriman sing bisa ditindakake, lan entuk biaya pengiriman sing paling apik kanggo bisnis sampeyan.

Kepiye carane sampeyan bisa nyuda biaya pengiriman? Iki kudu dadi pitakonan nomer siji ing pikiran sampeyan. Aja kuwatir. Kita bakal njlentrehake kanthi rinci lan menehi tips sing paling apik kanggo latihan. Ayo dadi miwiti.

Cara Ngurangi Biaya Pengiriman Nalika Ngimpor saka China 1

1. Rencana kanggo Pengiriman Produk

Kabeh kudu diwiwiti kanthi rencana. Iku dadi padha karo bisnis kapal nalika sampeyan ngimpor saka China.

Rencana pengiriman sing efektif kudu ngemot pangerten sing jelas babagan ruang lingkup bisnis, jumlah sing melu lan frekuensi kiriman. Rencana iki bakal mbantu sampeyan rembugan karo pangirim barang.

Nalika sampeyan ngrancang pengiriman, sampeyan kudu nimbang Incoterms, tujuan produk, wektu timbal pengiriman, rute sing bisa ditindakake, ukuran pesenan, lsp.

Iki minangka praktik paling apik kanggo sampeyan ngelingi kabeh sadurunge sampeyan melu bisnis Internasional. Babagan pesenan sumber sampeyan, sampeyan bisa gawe jadwal pengiriman sadurunge barang sampeyan rampung.

Perencanaan sing efektif pungkasane bakal entuk manfaat kanggo bisnis sampeyan. Gabungake bagean pengiriman sampeyan menyang kabeh bunder bisnis, lan gawe rencana pengiriman sing lestari.

Perencanaan rute minangka bagean penting saka rencana sampeyan. Kaya sing dingerteni, bisa uga ana sawetara rute kanggo ngirim barang menyang tujuan pungkasan. Sing kudu ditindakake yaiku golek sing paling larang kanggo nyuda biaya.

Sampeyan bisa milih sing paling apik, utawa transportasi langsung supaya efisien lan ngirit wektu. Dikenal kabeh manawa jarak paling cedhak antarane rong titik yaiku garis lurus.

Rencana rute transportasi sampeyan lan optimalake kanggo nyuda rute pangiriman lan biaya pengiriman. Yen bisa, sampeyan diijini nggunakake kombinasi transportasi kapal lan truk.

Cara Ngurangi Biaya Pengiriman Nalika Ngimpor saka China 2

2. Pilih Panyedhiya Pengiriman Tengen

Nalika ngimpor saka China, sampeyan bakal nemokake iku proses Komplek, utamané proses pengiriman. Sampeyan kudu ngenali panyedhiya pengiriman sing relevan sing nawakake layanan paling apik kanggo kabeh kabutuhan transportasi.

Diijini menehi akeh diskon pengiriman biasa, utawa penawaran khusus. Penawaran khusus iki bakal mbantu sampeyan ngedhunake biaya pengiriman. Yen bisa, sampeyan bisa ngirim barang tanpa biaya ngrampungake pesenan e-commerce sampeyan.

Layanan pengiriman sing berkualitas bakal mbantu sampeyan ngembangake pasar internasional tanpa kuwatir babagan biaya transportasi internasional sing dhuwur.

Kanggo nemokake panyedhiya layanan pengiriman luar negeri sing tepat, sampeyan kudu njupuk wektu kanggo mriksa perusahaan pengiriman sing relevan siji-siji.

Amarga tujuan pengiriman, materi produk, ukuran pesenan, wektu timbal pengiriman, layanan pelacakan, asuransi, lan rega pengiriman, sampeyan kudu entuk data kunci sing relevan kanggo analisis luwih lanjut.

Mbandhingake minangka cara sing apik kanggo mbatesi pilihan kanggo panyedhiya layanan pengiriman sing tepat. Sampeyan bisa nemokake rega preferensial kanthi mbandhingake supplier sing beda.

Kanthi mangkono akeh Agen impor China ing pasar, sampeyan diijini kanggo maneh tarif barang lan kaluwihan beda padha kurban. Mbandhingake layanan pengiriman lan biaya, sampeyan kudu nemtokake sing cocog kanggo sampeyan.

Nyatane, rega pengiriman beda-beda sanajan kanggo perusahaan sing padha. Sampeyan bisa nemtokake kabutuhan kapal, lan marang menyang panyedhiya layanan kapal, lan njaluk kuotasi sing.

Iki gampang banget kanggo sampeyan. Banjur mbandhingake; sampeyan pungkasane bakal entuk sing paling kompetitif. Yen sampeyan isih ora bisa entuk, sampeyan bisa nggunakake kalkulator pengiriman online kanggo ngevaluasi biaya pengiriman adhedhasar kabutuhan sampeyan.

Sawise mutusake mitra layanan pengiriman, sampeyan bisa nggawe hubungan bisnis karo dheweke lan miwiti bisnis Internasional. Elinga ngembangake hubungan jangka panjang lan strategis kanggo tingkat sing luwih apik. Iki bakal signifikan ing jangka panjang.

Cara Ngurangi Biaya Pengiriman Nalika Ngimpor saka China 3

3. Ngoptimalake Packing

Umumé, biaya pengiriman adhedhasar bobot utawa volume produk sampeyan. Yen sampeyan nemokake papan ekstra ing paket sampeyan, sampeyan bakal mbayar yen ora nggatekake kasunyatan kasebut. Shipping packaging ekstra ora mung biaya sampeyan ing syarat-syarat bahan kemasan nanging uga ing babagan mundhut papan kargo.

Kanggo ngirit biaya, ana sing bisa ditindakake kanggo ngoptimalake kemasan produk.

Iki menyang FCL (Full Container Load) lan LCL (Kurang saka Container Load). Iki loro sing gedhe-gedhe sing bisa ngirit biaya ing basis saka nomer Panjenengan produk sing sampeyan sumber saka supplier Chinese Panjenengan, utawa sampeyan bisa nemokake dipercaya agen pengiriman kanggo nyimpen gaweyan.

Yen jumlah pesenan cukup kanggo wadhah lengkap, sampeyan bisa nggunakake kabeh wadhah dhewe. Iki FCL. Biasane, pengiriman FCL luwih murah tinimbang unit volumetrik lan unit bobot. Kanggo ngirim FCL, luwih becik sampeyan tuku produk sing akeh.

Iki bakal nggawe sampeyan biaya saben unit luwih murah. Biaya pengiriman FCL, rata-rata, bakal 30 nganti 40% luwih murah tinimbang pengiriman LCL. Nanging, yen jumlah pesenan sampeyan ora cukup kanggo wadhah lengkap, luwih becik sampeyan milih LCL. Amarga tarif angkutan udara sing dhuwur, LCL minangka pilihan sing cocog kanggo bisnis sampeyan.

Kanggo nggunakke ruang wadhah sing paling apik, barang sampeyan bakal nuduhake wadhah kasebut karo produk liya yen sampeyan ngirim LCL. Kanggo metode iki, biaya bisa uga luwih dhuwur tinimbang sing sampeyan bayangake, lan sampeyan uga kudu mbayar biaya tambahan nalika ngirim menyang luar negeri.

Nanging, iku paling biaya-efektif kanggo nomer cilik saka item kapal. Iki wadhah kapal papan punika Highly gumantung carane akeh sing arep kapal.

Kajaba iku, sampeyan bisa ngirit biaya kanthi nggabungake barang kiriman. Sampeyan bisa gabungke jumlah barang sing luwih cilik supaya dadi jumlah sing luwih gedhe.

Iki bakal nyebabake rega pengiriman sing luwih murah. Iku bakal nggawe pangertèn utamané sampeyan ngimpor item beda saka China. Sampeyan pungkasane bakal entuk barang sing padha kanthi beban sing luwih lengkap lan nyuda biaya tenaga kerja. Sampeyan bisa nindakake iki liwat gudang Pemasok Cina. Biasane, akeh pengusaha bakal milih supplier sing kondhang kanggo ngindhari biaya sing ora transparan, kayata Alibaba. Ing sawetoro wektu, Alibaba freight forwarder bakal mbantu karo kargo lan nyimpen Panjenengan biaya kapal.

Kajaba iku, sampeyan kudu nggawe manawa kemasan sing tepat yen ana bebaya nalika transportasi. Sampeyan bisa ngoptimalake produk sampeyan packing kanggo ngurangi biaya pengiriman. Yen bisa, sampeyan bisa nggarap program konsolidasi barang 3PL.

Cara Ngurangi Biaya Pengiriman Nalika Ngimpor saka China 4

4. Pilih Wadhah Tengen

Nalika nerangake wadhah pengiriman, sampeyan luwih ngerti ukurane kanggo pilihan sing luwih apik. Kanggo FCL, biasane ana 4 jinis wadhah kanggo pilihan sampeyan.

FCL 20 kaki

FCL 40 kaki

FCL 40 kaki HQ

FCL 45 kaki HQ

Umumé, wadhah kanthi 20 inci dirancang kanggo nggawa bobot luwih akeh tinimbang barang sing akeh. Contone, diprodhuksi kanggo ngisi mineral, logam, mesin, lsp. Barang-barang kasebut minangka produk abot sing ukurane cilik.

Wadhah kanthi 40 inci dirancang kanggo barang sing akeh banget tinimbang sing abot. Contone, kanggo nggawa ban, sandhangan, perabot, lan liya-liyane. Kabeh barang kasebut akeh banget.

Kepiye sampeyan bisa milih wadhah sing cocog kanggo barang sampeyan diimpor saka China? Diwenehi desain wadhah, sampeyan kudu milih wadhah sing tepat adhedhasar produk sampeyan kanthi bobot lan volume.

Sampeyan bisa nggawe pesenan adhedhasar jumlah unit sing cocog karo ukuran wadhah tartamtu kanggo ngirit dhuwit.

5. Entuk Asuransi Pengangkutan

Asuransi kargo nuduhake asuransi babagan barang sing dikirim. Yen wong wis duwe asuransi kargo, dheweke bakal dibayar kanggo kelangan barang kiriman yen ana kacilakan nalika transportasi.

Nanging, bakal rugi banget yen sampeyan ora nate tuku asuransi kargo sing cocog. Elinga ngandhani panyedhiya layanan pengiriman babagan syarat asuransi, lan rembugan rega paling apik karo dheweke.

Asuransi biasane digarap adhedhasar persentase sing ditrapake kanggo nilai konsinyasi. Persentase sing ditrapake yaiku sing diwenehake dening penanggung, kanthi premi.

Umumé, Incoterms bakal nemtokake sapa sing tanggung jawab kanggo njamin kiriman kasebut. Kadhangkala, asuransi wis kalebu karo Incoterms. Contone, Incoterm CIF (Cost Freight and Insurance) wis kalebu asuransi.

Nanging, yen sampeyan nggunakake Incoterms liyane kayata DAF, DAT, sampeyan kudu ngandhani panyedhiya layanan pengiriman babagan kabutuhan asuransi kargo. Biasane, asuransi kargo ora bakal larang. Sampeyan bisa mbayar sawise takon perusahaan pengiriman.

Cara Ngurangi Biaya Pengiriman Nalika Ngimpor saka China 5

6. Tambah Wektu Lead Shipping

Wektu timbal pangiriman nuduhake suwene wektu kanggo njupuk produk saka pelabuhan pengiriman menyang pelabuhan tujuan.

Iki tegese wektu penting kanggo bisnis lan biaya pengiriman. Iki amarga sampeyan kudu nggawe pesenan luwih awal yen sampeyan duwe wektu timbal dawa.

Contone, sampeyan ngrencanakake nampa barang sampeyan ing wulan April, nanging sampeyan kudu pesen pesenan kiriman sawetara wulan sadurunge. Umume, lead time kalebu:

  • Nalika kargo lagi dikirim
  • Wektu kargo sampeyan lenggah ing pelabuhan sadurunge dimuat (nganti 1 minggu)
  • Penundaan administratif ing loro port kasebut
  • telat liyane bisa

Sampeyan diijini nambah wektu timbal kanggo ninggalake kesalahan gedhe nalika nggawe pesenan amarga transportasi segara ora bisa diprediksi.

Sampeyan bisa nambah wektu timbal kanggo entuk manfaat saka aset sing sampeyan duwe. Iku bakal ngidini operator kanggo baris munggah aset lan sumber daya, nggunakke trailer loading barang irit.

Sing luwih dawa kabar kasebut, luwih akeh operator sing bakal nindakake ing mburi layar kanthi efisiensi sing luwih dhuwur. Iki kanggo nambah panggunaan lan nyuda biaya.

7. Kapal ing Off-puncak Days

Kita ngerti, ana cukup umum kanggo telat pengiriman nalika dina puncak taun. Sajrone dina iki, bakal luwih akeh kemacetan, luwih akeh wektu tundha, lan rega pengiriman sing luwih dhuwur.

Pangiriman sedina mengko utawa luwih awal bakal nggawe tabungan sing bisa diukur. Yen bisa, sampeyan bisa ngindhari wektu puncak lan kemacetan liburan.

Umume, dina Jumuah biasane dina sing ora sibuk amarga umume pelanggan nyoba njaluk barang ing dina Selasa. Kanggo produk non-konsumen, iku cara sing apik kanggo kapal off-puncak kanggo nyuda biaya.

Tip iki opsional. Sampeyan kudu mutusake manawa bisa digunakake kanggo bisnis sampeyan utawa ora adhedhasar kategori lan fungsi produk sampeyan.

8. Ora ana biaya sing ora perlu

Kadhangkala, sampeyan bisa uga njaluk biaya sing ora perlu ing POL utawa POD amarga demurrage utawa ditahan amarga dokumentasi sing ora bener utawa pas wektune ing pirang-pirang kasus.

Yen ngono, sampeyan bakal dikenani biaya luwih saka proses normal. Sing luwih nggegirisi yaiku biaya kasebut dhuwur banget; sampeyan bisa uga dipeksa ninggalake kargo lan ninggalake barang ing pelabuhan nalika nindakake bea cukai.

Kanggo ngindhari biaya kasebut, elinga kanggo nindakake proses pengiriman kanthi bener, lan tindakake peraturan lan aturan kanggo nyepetake bisnis sampeyan. Iki sing bisa ditindakake kanggo ngontrol biaya pengiriman.

9. Aja Klasifikasi Kabeh minangka Urgent

Umume kita menehi label kabeh sing ana gandhengane karo bisnis sampeyan kanthi cepet. Dadi, akeh pelari bisnis pengin njaluk pangirime ngirim barang-barang kasebut kanthi cepet tanpa mikir babagan pentinge pengiriman.

Biasane, dheweke rumangsa kepenak yen entuk barang-barange sakcepete. Nanging, pesenan pengiriman cepet-cepet bisa uga kena biaya pengiriman sing abot.

iki jenis layanan bakal nggawe sampeyan mbayar luwih kanggo shipper tanpa ngerti. Sampeyan mung nyemplungaken ing pangujan supaya lan nglirwakake biaya tambahan kasebut.

Sampeyan bisa ngrancang kanthi ati-ati lan ngatur garis wektu bisnis kanggo nyuda biaya kasebut lan ngirit biaya. Biasane, layanan iki perlu yen ana urgensi sejatine bisnis sampeyan. Elinga kanggo nggawe keputusan dhewe sawise analisis pepek saka kabutuhan nyata.

Cara Ngurangi Biaya Pengiriman Nalika Ngimpor saka China 6

Bungkus, muga-muga sampeyan bisa entuk sawetara tips sing migunani kanggo ngatur pengiriman sampeyan yen sampeyan ngimpor saka China. Wektune sampeyan kudu tumindak lan nyoba tips ing ndhuwur.

Lan kita Layanan pengiriman Amazon FBA bakal dadi sing pas kanggo sampeyan. Ninggalake tembung sampeyan ing bagean komentar yen sampeyan nemokake pitakon babagan bisnis sampeyan. Kita bakal seneng ngrembug babagan iki lan menehi tips sing paling apik.

Disaranake maca: Carane Tuku Langsung Saka China

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 5 / 5. Nomer voting: 1

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.

Ninggalake Komentar