Agen Import China

Sharline Shaw

Layanan Agen Import China

Sumber Produk

Profesional kita agen sumber bakal nulungi sampeyan saka proses tuku sing rumit.

Inspeksi Kualitas

We offer macem-macem layanan inspeksi kualitas pribadi adhedhasar kabutuhan.

Layanan Prep FBA

Kita nawakake layanan iki kanggo mbantu sampeyan nyiapake luwih apik sadurunge miwiti adol produk.

Layanan Pengiriman FBA

Kita nyedhiyakake macem-macem solusi logistik saliyane cara pengiriman konvensional.

Siap kanggo miwiti?

Hubungi kita dina iki kanggo sumber produk anyar lan tuwuh bisnis.


Carane Kita Bisa

sing perlu

Langkah 01: Marang Kita Apa Sampeyan Perlu

Sampeyan bisa ngubungi kami liwat [email dilindhungi]leelinesourcing.com utawa gabung karo obrolan online, layanan pelanggan "1 ing 1" diwiwiti nalika njaluk panjaluk sampeyan kanthi rincian produk sing sampeyan butuhake.


Wakil pelanggan sing ditugasake bakal ngubungi sampeyan sajrone 8 jam lan dheweke tanggung jawab kanggo sumber sampeyan nganti sampeyan entuk produk.

Langkah 02: Entuk Kutipan Ing 24-48 Jam

Pembeli kita bakal miwiti sumber, njlentrehake ruang lingkup produsen, pemasok lan subkontraktor, rega mriksa silang, nggawe dhasar supplier verifikasi, sampeyan bakal entuk sheet karo 3-5 kuotasi supplier. Sample bakal dhawuh (opsional) lan dikirim menyang sampeyan kanggo ngevaluasi.

njaluk kutipan
kontak lan produksi


Langkah 03: Kontak Lan Produksi

Sawise sampeyan ngonfirmasi sampel lan milih supplier pungkasan, kita bakal ngamanake syarat sing disepakati lan negosiasi syarat pembayaran, wektu pangiriman, kemasan, label, lan Nemtokake komitmen jaminan kualitas pabrikan. Banjur kita miwiti produksi massive.

Langkah 04: Inspeksi, Pembayaran lan Pengiriman

Kita bakal ngetutake kabeh proses sajrone produksi. Laporan status mingguan njamin para klien entuk status sing paling dianyari lan kabeh ana ing kontrol lan jadwal.

Sampeyan bisa mbayar supplier langsung utawa kanggo sawetara Supplier padha seneng ing njupuk RMB, Kita bisa mbayar kanggo sampeyan. Kita bakal nindakake inspeksi kualitas pungkasan sadurunge supplier ngirim barang.

mriksa pembayaran lan pangiriman

Pandhuan Agen Sumber Impor China

 

Saben wong bisnis pengin bathi dhuwur lan tansah golek vendor kanggo tuku saham ing rega arang banget.

Sajrone rong dekade pungkasan, China wis dadi pabrik ing Donya lan ngasilake kabeh jinis produk. China nggawe barang saka jarum nganti kapal.

Biaya tenaga kerja sing murah lan tenaga kerja sing akeh banget ing China nyuda biaya produksi produk.

Dadi, rega sing sithik lan manufaktur skala gedhe iki migunani kanggo umume pedagang ing saindenging jagad.

Mesthi, sampeyan bisa tuku produk sing murah (kayata sandhangan, dolanan, sepatu, elektronik, lan barang-barang liyane) lan bisa entuk bathi sawise adol maneh.

Impor / ekspor ora gampang yen kedadeyan internasional, utamane kanggo wong anyar.

Nanging kanggo wong Tionghoa agen sumber sing ahli ing urusan bisnis, kabeh iku gampang.

Saiki, yen sampeyan pengin produk impor saka China kanggo nambah bathi, agen China Import Sourcing sing apik minangka pilihan sing paling apik.

china-import-sourcing-agen

Apa Agen Import China?

Mesthi, sampeyan bisa tuku produk sing murah (kayata sandhangan, dolanan, sepatu, elektronik, lan barang-barang liyane) lan bisa entuk bathi sawise adol maneh.

Impor / ekspor ora gampang yen kedadeyan ing tingkat internasional, utamane kanggo wong anyar.

Nanging kanggo Agen sumber China sing ahli ing urusan bisnis, kabeh iku langsung lan gampang.

Agen impor China minangka profesional khusus sing ngimpor lan nyedhiyakake bahan kanthi akeh kanggo klien ing saindenging jagad.

Dheweke bakal mbantu sampeyan nemokake lan ngevaluasi produk, mriksa kualitas. Banjur saka panyimpenan menyang pengiriman, dheweke bakal tanggung jawab.

Agen mbantu sampeyan nemokake produk kanthi rega sing murah.

A agen apik duwe pangertèn bisnis sampurna; padha ngerti banget saka ngendi kanggo njaluk produk ing rega murah. Padha uga bisa metu kanggo nyedhiyani discounts, lan iki bisa nyimpen dhuwit saka klien.

Nalika lagi kerja ing tingkat internasional, agen impor Cina khusus banget babagan tarif, impor / ekspor, lan masalah pajak.

Apa Sing Ditindakake Perusahaan Impor-Ekspor China?

Perusahaan dagang ora ngasilake barang. Nanging, perusahaan impor / ekspor nemokake pedagang asing.

Iki nyambungake karo perusahaan domestik supaya bisa adol / tuku produk kasebut.

Perusahaan impor/ekspor ngumpulake kesepakatan karo perusahaan dagang, nyewa distributor, nggawe bahan pemasaran, ngatur layanan pengiriman, lan ngirit biaya pengiriman.

A perusahaan dagang ora ngasilake barang; tinimbang, padha sumber nomer akeh produk menyang lan saka pabrik liyane.

Dheweke bisa nawakake macem-macem produk lan njamin produk kualitas apik.

Uga, dheweke bisa menehi sampeyan cara sing gampang kanggo kabeh pabrik, sing angel ditemokake amarga sampeyan ora bisa ndeleng kabeh perusahaan ing Alibaba.

Impor-ekspor perusahaan nawakake keahliane kanggo nggawe kabeh urusan miturut aturan lan peraturan.

Dheweke duwe jaringan kanggo ngenali produsen lan pemasok.

Kanthi cara iki, dheweke nggawe kumpulan pedagang domestik lan internasional, sing bisa mbantu promosi bisnis sampeyan.

Perusahaan impor-ekspor China ngerti pelanggan luwih apik tinimbang produser; mulane, padha luwih kamungkinan kanggo adol produk sampeyan.

Paling Cina perusahaan nyoba kanggo perdagangan kanggo manufaktur cilik sing ora duwe keahlian.

Napa Perlu Agen Impor ing China?

Bisnis internasional nduweni peran penting kanggo kaslametan kabeh negara.

Minangka sawijining negara/wilayah kudu nyuplai produk/barang sing dibutuhake negara/wilayah liya.

Amarga kemajuan teknologi, perdagangan internasional dadi luwih gampang diatur, menehi ganjaran, lan nguntungake.

Ing tangan liyane, kasempatan kanggo ngapusi tansah ana. Sampeyan ngerti pemain, nanging sampeyan kudu nglangi menyang saluran perdagangan.

Dadi kanthi cara iki panuku kudu pesen sawetara conto kanggo nguji kualitas produk.

Saliyane sing panuku lan bakul pengin ngetutake dalan sing aman lan aman.

Iku pilihan sing wicaksana kanggo njupuk bantuan saka agen. Sampeyan bisa entuk pedoman bisnis, info pasar, rega produk saka agen impor China.

Ora gampang banget, lan sampeyan bisa ngadhepi akeh masalah babagan tuku produk, kiriman, lan peraturan liyane.

Mulane sampeyan butuh agen sumber.

Disaranake maca: Perusahaan Impor & Ekspor ing China

Apa keuntungan sing bisa digawa dening agen impor sing apik kanggo sampeyan?

Ana sawetara alasan kanggo nggunakake a agen sumber ing China. Iki kapacak ing ngisor iki, bebarengan karo panjelasan singkat.

Mangkene keuntungan saka nyewa agen sumber China:

Apa keuntungan sing bisa digawa dening agen impor sing apik kanggo sampeyan

1. Saran lan Dhukungan Pakar:

Agen sumber ing China menehi saran sing paling apik miturut bisnis sampeyan amarga dheweke minangka warga lokal China lan ngerti babagan kasunyatan.

Kajaba iku, agen sumber nyedhiyakake dhukungan kanggo bisnis sampeyan ing saben langkah sumber produk.

2. Kawruh Lokal lan Guanxi:

Guanxi minangka istilah sing tegese "Sambungan" utawa "Jaringan."

Kanggo mbukak bisnis sing sukses, duwe sambungan sing migunani iku kudu.

Agen China Sourcing sing berpengalaman duwe jaringan sing kuat ing pasar lokal sing mbuktekake migunani kanggo bisnis sampeyan.

3. Temokake supplier sing tepat:

Nemokake supplier sing tepat kanggo bisnis sampeyan pancen kesel.

Amarga supplier sing tepat njamin bathi sing dhuwur lan produk sing berkualitas, sampeyan bakal angel golek supplier sing tepat ing China amarga alangan basa lan watesan liyane. 

Dadi, agen sumber uga bisa mbantu sampeyan babagan iki.

4. Nyilikake risiko:

Yen sampeyan bakal nindakake transaksi bisnis ing China sapisanan, bisa uga ana risiko yen sampeyan bakal dadi korban penipuan.

Dadi, minangka pancegahan, sampeyan bisa njaluk agen sumber kanggo verifikasi lan audit pemasok.

5. Rembugan kaya Pro:

Negosiasi ing urusan bisnis minangka kunci sukses.

Sampeyan bisa nindakake rembugan apik yen sampeyan ngerti wong liya luwih utawa duwe grip ing kawruh produk related.

Agen China Import sing kompeten uga bisa nindakake negosiasi kanggo pihak sampeyan sing ndadekake bisnis sampeyan sukses.

6. Nggawe Hubungan sing Kuat:

Jaringan lan Sambungan penting banget ing bisnis apa wae sing bakal ditindakake.

Agen sumber bisa dadi jembatan komunikasi antarane sampeyan lan supplier sampeyan. 

Mula, nggawe hubungan sing kuat karo pebisnis liyane, sing nduwe peran kanggo sukses ing mangsa ngarep.

Kepiye golek agen impor-ekspor Cina kanggo ngimpor barang?

Carane golek agen impor-ekspor Cina kanggo ngimpor barang

Sampeyan bisa nemokake agen impor-ekspor Cina online. Ana akeh profesional sing kasedhiya kanggo nuntun sampeyan lan mbantu sampeyan ngekspor bahan saka china.

Kabeh pakar iki duwe akeh karyawan Cina lokal sing nangani proyek sampeyan kanthi efisien.

Sampeyan bisa nemokake akeh agen impor Cina kayata Jing Sourcing, Meeno Group, Sourcingbro, LazPanda, lan Foshan Sourcing, lsp.

Yen ora, sampeyan bisa nemokake kabeh ing internet, nyedhiyakake kabeh informasi sing dibutuhake babagan produk asam.

Dheweke bakal mbantu sampeyan nemokake supplier paling apik kanthi rega sing cukup amarga wis nyedhaki tingkat domestik.

Disaranake maca: Cara golek agen sumber china sing dipercaya

Nggolek Agen Impor China Paling Apik?

Sumber Leeline mbantu sampeyan nemokake pabrik, entuk rega sing kompetitif, tindakake produksi, njamin kualitas lan ngirim produk menyang lawang.

Apa aku butuh lisensi impor kanggo tuku barang saka China?

Lisensi ekspor, uga dikenal minangka ijin ekspor, dibutuhake yen sampeyan pengin ngekspor saka china.

Iki ditanggepi kanggo perusahaan dening Kementerian Perdagangan Luar Negeri lan Kerjasama Ekonomi China.

Lan meh kabeh perusahaan dagang duwe lisensi impor. Nanging ijin ekspor iki dibutuhake dening perusahaan China yen arep dodol barang ing njaba China.

Para panuku manca ora kudu entuk lisensi impor.

Ing jaman biyen, ora wajib duwe lisensi ekspor amarga sawetara alasan, contone, birokrasi lan biaya.

Nanging saiki ana owah-owahan, lan klien luwih seneng ngatasi sing duwe lisensi

Minangka lisensi njamin menehi hasil aman, lan yen sampeyan ora duwe lisensi, ana kurang kasempatan kanggo menehi hasil karo pasar internasional.

Apa dokumen sing dibutuhake kanggo ngimpor barang saka China?

Sampeyan kudu ngrampungake sawetara formalitas lan dokumen sadurunge miwiti bisnis karo China.

Sampeyan kudu ngumpulake lan nyedhiyakake dokumen sing dibutuhake kanggo adat.

Gumantung ing wilayah kasebut, dhaptar dokumen bisa beda-beda, nanging ing ngisor iki minangka dokumen sing dibutuhake ing perdagangan internasional.

Apa-dokumen-aku-perlu-kanggo-ngimpor-barang-saka-China
  • Invoice Komersial

Iki ditanggepi dening eksportir. Iki digunakake kanggo njaluk deklarasi saka adat.

Iku kaya ijin sing ngidini sampeyan ngekspor bahan ing tingkat internasional.

Nalika invoice komersial dipriksa dening bea cukai, yen ana masalah, barang sampeyan bisa ditahan, lan sampeyan bisa ngalami kerugian sing signifikan.

  • Bill of Lading (B/L, BOL)

Iki ditanggepi dening perusahaan pengiriman. Bill of lading nyedhiyakake rincian kiriman barang, judhul produk, lan operator. Iki digunakake minangka bukti adat.

Uga bisa digunakake dening bakul supaya bisa nglakokake letter of credit. Sing tuku bisa digunakake kanggo mbayar kontrak.

  • Air Waybill (AWB)

Air Waybill ditanggepi dening maskapai lan digunakake minangka bukti kanggo nuduhake yen barang diangkut.

Air waybill duwe nomer seri sing digunakake kanggo nemokake kiriman.

  • Daftar Packing (Waybill, Daftar Pengiriman)

Sampeyan bisa njaluk saka perusahaan pengiriman. Dhaptar packing ngemot rincian barang sing wis dikirim.

Uga kalebu informasi pengepakan lan bisa digunakake dening kabeh pihak kanggo ngerti aspek isi sing ana ing tas.

  • Invoice forma

Dokumen iki disiapake dening eksportir.

Iki kalebu rincian kiriman, kayata sawetara produk, fitur, lan khusus biaya pungkasan.

  • Sertifikat Asal

Sertifikat iki diwenehake dening eksportir. Iki minangka bukti yen kabeh barang kiriman diprodhuksi ing negara tartamtu.

Dokumen iki nerangake panggonan produksi lan nggambarake manawa produk wis diangkut sawise persetujuan.

  • Izin Citer

Sampeyan bisa njaluk dokumen iki saka Panguwasa Manajemen CITES nasional.

Sertifikat iki dibutuhake kanggo nuduhake manawa barang kasebut wis digawa sawise ijin peraturan perlindungan satwa internasional.

Yen sampeyan ngimpor apa wae produk saka dhaptar kutha, sampeyan kudu njaluk ijin saka CITES. Yen ora, kabeh produk sampeyan bisa disita.

  • Pranyatan Impor/Ekspor

Pranyatan impor / ekspor ditanggepi dening importir / eksportir.

Iki minangka dhaptar barang impor-ekspor lan dibutuhake dening kantor pabean.

Pranyatan impor / ekspor bisa beda-beda gumantung saka kantor tartamtu.

  • CE Certificate

Sampeyan bisa entuk Sertifikat CE saka badan sing dilaporake, lan dhaptar kasebut kasedhiya ing internet.

Dokumen iki ora dibutuhake ing saben kasus.

Kadhangkala produser uga bisa njlentrehake produk kasebut, nanging ing sawetara kahanan, prosedur pamriksa kualitas dibutuhake.

  • Dokumen Administrasi Tunggal (SAD

Dokumen iki disiapake dening importir. Formulir iki kasedhiya ing internet.

Siji-sijine dokumen administratif sing dibutuhake kanggo deklarasi saka adat ing macem-macem negara, contone, Eropa, Norwegia, Swiss, lan Islandia.

  • Sertifikat Fumigasi (SAD)

Sampeyan bisa entuk sertifikat iki saka adat negara sampeyan dhewe.

Iki digunakake kanggo njlentrehake manawa kabeh produk sing bisa ditonton, contone, sereal, kacang-kacangan, wiji minyak, sayuran, lan kemasan kayu, wis disinfeksi.

Ing China, iku Entry-Exit Inspection lan Quarantine RRC.

Fumigasi minangka proses sing dibutuhake supaya panganan bisa dicegah saka serangga lan hama liyane.

Kepiye cara ngimpor barang saka China?

Tindakake langkah diwenehi kanggo ngimpor barang saka China.

Carane-ngimpor-barang-saka-China
  • Golek sing paling laris

Sampeyan kudu nyoba supaya barang saka pabrikan sing misuwur. Sampeyan bisa tindakake review saka supplier kanggo njaluk agen sumber apik.

Yen ora, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan bisa ngekspor produk saka China.

Salajengipun, sampeyan kudu konfirmasi manawa ora perlu ijin saka pamrentah China. Sawise sampeyan milih bakul, pindhah menyang langkah sabanjure.

Sawise milih produk sing dibutuhake, sampeyan bisa nggawe pesenan saka Perusahaan utawa pabrik China.

Sampeyan bisa njupuk bantuan saka agen impor Cina kanggo njamin kualitas produk ing mburi produksi.

  • Pengiriman Produk

Pilih mode kargo, udhara utawa segara. Kacepetan lan volume minangka rong faktor penting babagan pangiriman barang.

Kargo udara rada larang, nanging bakal ngirim barang sampeyan kanthi tepat.

Ing sisih liya, kargo laut irit, nanging butuh dina luwih saka sing diarepake kanggo ngirim barang kasebut.

Kajaba iku, volume lan bobot uga bisa mbatesi pilihan sampeyan. Sampeyan kudu nggawe keputusan sing wicaksana, mbudidaya kabeh faktor.

  • Custom

Ing langkah iki, sampeyan bakal tanggung jawab kanggo masalah apa wae. Dadi manawa kabeh karton duwe count karton, bobot net lan reged, lan negara saka ngendi wis diangkut ing ndhuwur saben karton.

Amarga sawise njlentrehake saka adat, sampeyan bakal bisa mlebu pasar.

  • Pangiriman barang menyang panyimpenan

Sawise ngresiki saka adat, sampeyan kudu nransfer kabeh barang menyang gudang, saka ngendi sampeyan bisa ngeterake menyang pasar.

Saiki sampeyan bisa adol maneh barang lan bisa entuk bathi.

Disaranake maca: Carane Sumber Produk saka China

Top 10 Agen Import China

Top-10-China-Impor-Agen

 1. Sumber Leeline - Perusahaan Sumber China Paling Apik kanthi Kontrol Kualitas

Leeline sourcing duwe pengalaman sepuluh taun dadi agen sumber ing China.

Dheweke ahli ngekspor produk kualitas lan standar kanthi rega paling murah ing saindenging jagad.

Agen Sumber Paling apik ing China

sumber Leeline tetep keahlian ing bisnis cilik lan menengah.

Padha uga becik kanggo E-Commerce, contone, eBay, Penjual Amazon, lan Shopify. Kontrol kualitas ndadekake dheweke dadi agen sumber China sing paling apik.

Keahliane minangka China Agen tuku uga ndadekake dheweke dadi salah sawijining perusahaan sumber paling dhuwur ing China.

2.Fami Sourcing - Agen Sumber China

Agen sumber Fami nyedhiyakake pitulungan kanggo pamula.

Padha bantuan ing sumber saka supplier Cina, produksi, lan sumber saka goods.They nggawe Labeling pribadi lan OEM gampang kanggo sampeyan.

Fami duwe kapercayan kanggo ngowahi ide sampeyan dadi bisnis perdagangan sing sukses minangka agen sumber.

iki perusahaan sumber dilatih nyedhiyakake manajemen rantai pasokan siji-mandeg saka sumber produk nganti kiriman.

Dheweke uga duwe ukuran kontrol kualitas sing ketat ing prosese.

3.Jing Sourcing - Agen Sumber ing China

Iki dianggep minangka agen sumber paling profesional ing China.

Dheweke duwe keahlian ngimpor barang kanthi kualitas apik kanthi rega sing cukup.

Ing Jing Sourcing, ana meh patang puluh profesional lan buruh Cina sing nangani proyek kasebut. Layanan kasebut uga kalebu sumber produk.

Agen Sumber Berbasis China kanthi Rega Kompetitif

Dheweke kabeh mbantu para pelanggan sing golek perusahaan sumber ing Yiwu.

Kontrol kualitas ndadekake dheweke dadi agen sumber sing apik ing China kanthi rega sing kompetitif.

4.Dragon Sourcing - Agen Sumber ing China kanggo Sumber Produk

Sumber Naga nyedhiyakake layanan ing tingkat global. Iki minangka perusahaan sumber paling gedhe ing China amarga kantore uga bisa ditemokake ing njaba China.

Amarga jejak kaki internasional, dheweke bisa menehi alternatif kanggo negara ekonomi kanthi macem-macem supplier.

Pemriksaan kualitase paling dhuwur, lan iki ndadekake dheweke dadi agen sumber sing dipercaya.

Agen Sumber Kanthi Standar Dhuwur

Dragon Sourcing minangka salah sawijining perusahaan sumber sing nduwe kontrol kualitas lan sumber produk kanthi standar sing dhuwur.

Iki ndadekake dheweke dadi salah sawijining perusahaan sumber China sing paling apik.

5.Foshan Sourcing - Profesional China Sourcing Agent

Perusahaan agen sumber iki dumunung ing Foshan, lan wis kerja luwih saka sepuluh taun.

Iki minangka perusahaan sumber sing misuwur kanthi spesialisasi ing keramik lan bahan.

Tim & Spesialisasi Perusahaan Sumber Cina iki

Tim agen sumber iki kalebu macem-macem kutha kanggo bisnis sing misuwur, kayata Chenghai kanggo dolanan, Zhongshan kanggo lampu, Chaoyang kanggo jeroan, Foshan kanggo keramik lan perabotan, lan Chaozhou kanggo sandhangan sanitasi.

6. Sourcing Bro – Sourcing Company

Agen sumber iki dumunung ing kutha Shenzhen, China. Iku atraksi kanggo klien saka kabeh ndonya.

Dheweke nyedhiyakake macem-macem produk kanggo para pelanggan saka kabeh ndonya.

Keahlian Agen Sumber China iki

Pendhiri agensi sumber China iki duwe keahlian ing pasar Shenzhen.

Sourcing Bro minangka salah sawijining agen sumber Cina paling apik kanthi inspeksi kualitas sing dipercaya.

7. Baysource Global – Perusahaan Sumber

Perusahaan agen sumber iki mapan ing AS, lan kantor pusat ing Tampa, Florida.

Dheweke nyedhiyakake akeh fasilitas kanggo para pelanggan ing Amerika Serikat. Padha ngawula minangka sumber agen saka China kanggo para panuku lan bakul ing AS.

Perusahaan nggampangake pelanggan kanggo ngenali barang, nggoleki pabrikan, lan ngirim barang.

Pengalaman lan Skala Agen Sumber China iki

Perusahaan agen sumber iki duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun. Dheweke duwe meh telung puluh lima buruh ing China uga ing Amerika Serikat.

Dheweke nindakake audit pabrik sing ndadekake dheweke dadi agen tuku China sing kompeten.

8. B2c Sourcing Company - Salah siji saka Best Low Quantity Chinese Sourcing Company

Perusahaan iki nyedhiyakake layanan pangiriman sampel, nambah bathi lan nyuda upaya kanggo nerusake sampel saka China.

Perusahaan sumber iki ngurusi para pelanggan sing nggoleki conto kanthi jumlah sing sithik.

9.Lazpanda sumber - Agen Sumber karo Verifikasi Product

Perusahaan iki wis kerja limang taun kepungkur.

Dheweke nyoba mbantu bisnis cilik golek produk saka China ing tingkat internasional.

Dheweke bisa menehi pamriksa lan verifikasi produk, layanan pengiriman, lan pandhuan perjalanan bisnis.

10.Keen sumber - Agen Sumber kanggo Pembeli Luar Negeri

Dheweke minangka salah sawijining agen sumber paling apik ing China.

Dheweke ahli kanggo nuntun perusahaan cilik kanggo nemokake supplier sing bisa dipercaya.

Agen Sumber ing China Nyediakake Produk Berkualitas

Dheweke nyedhiyakake layanan kanggo para pembeli ing luar negeri kanggo nemokake produk sing dibutuhake saka China.

Perusahaan iki bakal njamin kualitas produk sing apik kanthi rega terjangkau minangka agen sumber Cina.

Disaranake maca: Top 70 perusahaan agen sumber China
Disaranake maca: 10 Agen Pengiriman China Paling Apik Mbantu Sampeyan Kirim saka China

Kepiye Leeline Sourcing Mbantu Sampeyan ngimpor saka China

Gambar 11

Sumber Leeline saya akeh lan dadi perusahaan sumber paling populer saben dina.

Iki minangka perusahaan pertama sing nawakake layanan sumber.

Para panuku seneng layanan impor lengkap ing kene, kayata sumber, audit pabrik, inspeksi kualitas, lan kiriman.

Sawise nampa pitakon saka pelanggan, agen purchasing saka sumber Leeline coba golek bakul utawa produser sing cocok.

sumber Leeline nyoba kanggo nyedhiyani support kanggo sawijining pelanggan ing nemokake Produsèn tengen. Dheweke uga nyoba tingkat paling apik kanggo entuk produk sing tepat kanthi rega sing cocog kanggo pelanggan.

sumber Leeline njupuk menyang akun kabutuhan lan panjaluk saka customer lan banjur menehi wong solusi.

Dheweke ora mung ngurusi importir sing luwih gedhe nanging uga bisnis menengah lan cilik. Dheweke njamin mitra bisnis sing bisa dipercaya lan ora bisa nguciwani sampeyan.

Dheweke uga menehi layanan gratis nganti sampeyan nemokake supplier sing pas.

Uga, dheweke nyedhiyakake layanan liyane kayata OEM, Potongan, desain paket, konsolidasi sampel, pengembangan produk, cetakan logo, lan audit pabrik.

final Pikiran

agen impor Cina

Agen sumber Cina minangka dhasar saka perusahaan sumber China. Dheweke mbantu ing sumber produk, rantai pasokan, audit pabrik lan duwe rasa sumber sing apik. 

Pasar China nggunakake agen sumber kasebut ing perusahaan sumber masing-masing.

Perusahaan sumber sacara kolektif nyedhiyakake ranté pasokan, sumber produk, lan layanan liyane. Sawetara iki duwe pabrik kanthi proses produksi sing tepat. 

Peranan agen impor China wis diteliti ing artikel iki. Agen sumber Cina sing ahli dibutuhake kanggo transaksi bisnis praktis ing China.

Agen tuku barang saka supplier domestik utawa internasional.

Sawise iku, agen sumber China ngemas, ngirim, lan ngedol barang-barang kasebut dhewe.

Yen sampeyan butuh agen sumber kanggo mbantu operasi bisnis ing China, sawetara perusahaan nyedhiyakake layanan iki. Muga-muga kiriman iki mbantu sampeyan nemokake agen sumber sing apik ing China kanggo perusahaan sampeyan.

Kanthi solusi sumber global China, sampeyan bakal nemokake sing cocog karo kabutuhan sampeyan. 

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 4.3 / 5. Nomer voting: 15

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.