Cara Tuku Saka Aplikasi Poizon (APP Dewu)

leelinesourcing

Kréta Blanja Siji-Stop

Kréta Blanja Siji-Stop

A macem-macem pilihan saka fashion item nampilaken Air Jordan, YEEZY, Nike, etc. Barang-barang sing paling laris sing dikurasi dening para ahli fashion kita; Penampilan inspirasi sing disaranake dening influencer lan selebriti.

Otentikasi Profesional

Saben barang sing didol ing platform kasebut liwat proses otentikasi lan pamriksa kualitas warisan POIZON. Kanggo njaga keaslian produk lan kepercayaan konsumen sing wis suwe, POIZON terus-terusan nuntut manawa mung barang-barang sing lulus proses otentikasi lan dianggep anyar utawa ora digunakake ing kahanan tanpa cacat (kalebu kemasan asli) sing dikirim menyang para panuku.

Otentikasi Profesional
Branded Tamper-proof Packaging

Branded Tamper-proof Packaging

Saben item sing ngliwati proses otentikasi POIZON dilengkapi karo paket kemasan bermerek POIZON kalebu Sertifikat Keaslian eksklusif, dasi kabel tahan atamper lan kemasan khusus utawa bantal udara. Nomer seri ing Certificate of Authenticity POIZON bisa digunakake kanggo ngenali informasi keaslian item.

Ing China, pasar sekunder gedhe kanggo sneakers edisi winates muncul. Iki didhukung dening popularitas fashion jalanan lan platform digital.

Iki ngidini sneakerheads dagang sepatu kaya saham ing pasar saham. Popularitas kasebut ndadekake pasar sing menarik kanggo para pedagang.

Para profesional sing biyen dagang ing investasi spekulatif liyane kaya bitcoin saiki wiwit nandur modal ing iki.

plizon

Apa Poizon App?

Poizon minangka platform dagang Cina sing spesialisasine ing sepatu olahraga. Iki nyedhiyakake layanan sing padha karo platform AS kayata StockX lan Goats, sing entuk daya tarik ing pasar daratan.

Platform kasebut wis nyepetake boom ing adol maneh sepatu olahraga kanthi nggawe sepatu minangka produk finansial sing bisa didagang.

Wiwit pungkasan September, "Nice" wis dadi pesaing utama Poizon ing China. Iki ngidini pangguna ndeleng grafik tren. Lan bisa nglacak kinerja macem-macem jinis sneaker.

Poizon duwe kira-kira 14 yuta pangguna aktif saben wulan lan duweni nilai luwih saka $1 milyar ing Maret. Iki wis narik kawigaten kelas pengecer anyar menyang pasar sneaker Cina sanajan ora duwe minat kanggo produk kasebut.

Dylan minangka buruh keuangan 25 taun saka Shanghai, minangka investor Cina pisanan sing mlebu pasar. Dheweke njaluk anonimitas amarga alasan privasi.

racun apik

Sneakers Poizon iku Legit

Ing wulan Februari 2019, klien nglaporake manawa dheweke tuku sepasang sepatu olahraga liwat Poizon. Dheweke banjur disertifikasi minangka palsu dening authenticator liyane.

Dheweke uga ujar manawa Poizon wis menehi $ 50 kanggo njaga topik kasebut saka publik. Sepatu kasebut asli, miturut Poizon, lan kothak sepatu sing ora cocog wis nggawe masalah.

Akeh wong wiwit nuduhake ing media sosial yen wis tuku palsu saka situs Poizon.

Ing wulan Februari, hashtag "#Poizon adol sepatu palsu" nampa 160 yuta sing diwaca lan 120 obrolan ing Weibo. Nanging, tuduhan kasebut ora ana dhasar. Miturut laporan, spesialis otentikasi Poizon kudu ngolah 600–1,000 pasang sepatu saben dina.

Minangka data, siji authenticator validasi 4,851 pasangan ing sedina. Akibaté, bisa dingerteni manawa para konsumen dadi mamang babagan keaslian Poizon.

Manajer media Sneaker Con, pameran sneaker paling gedhe ing donya, ujar manawa angel njamin barang kasebut 100 persen asli. Minangka dheweke nerangake, bakal ana cacat sajrone proses sertifikasi. 

Miturut Shawn, nggawe tim otentikasi sing dipercaya mbutuhake kesabaran. Nanggepi kedadeyan palsu kasebut, Poizon duwe tujuan kanggo nindakake iki. Perusahaan kasebut ngumumake ing Weibo, "Nalika ngupaya akurasi otentikasi 100 persen, kita bakal ngupayakake kabeh upaya kanggo mungkasi kabeh pemalsuan ing platform kita."

Kaputusan kasebut digawe yen penjual kudu ngirim sepatu Poizon kanggo verifikasi, lan miturut sistem sing ana, pelanggan bakal nampa sepatu kasebut.

Poizon njamin legitimasi pasokan kanthi tumindak minangka authenticator pihak katelu sing ora adil lan biso dipercoyo ing kesepakatan perdagangan. Poizon ora adol sepatu langsung nanging tumindak minangka perantara, ngisi daya mung kanggo otentikasi lan layanan.

Yen sampeyan pengin tuku sneakers merek asli aman?

LeelineSourcing siap mbantu sampeyan tuku saka dewu kanthi aman lan efisien.

Sneakers Poizon iku Legit

Kaluwihan saka Platform Dewu

Dewu nawakake akeh keuntungan sing nyengkuyung perusahaan gedhe kanggo kolaborasi karo platform kasebut. Padha kaya ing ngisor iki:

  • Rega diskon kanggo bisnis (biaya luwih murah lan kiriman luwih cepet)
  • Layanan operasi (New peluncuran produk, pedoman operasi, kegiatan pemasaran, promosi komunitas)
  • Layanan pelanggan saka siji pedagang (Tanggepan sing efisien, pembayaran cepet)
  • Antarmuka pangguna prasaja (operasi kacepetan dhuwur)

Apa sampeyan kudu ngerti babagan platform e-commerce Dewu

Cara tuku “identifikasi dhisik, kirim mengko” iku unike Dewu fitur sade antarane produk kategori. Kategori produk duwe sepatu, fashion, jam tangan, lan aksesoris sing trendi. Iki uga kalebu game, elektronik, peralatan omah, kaendahan, mobil, lan liya-liyane.

Salajengipun, program iki kalebu macem-macem kategori kaya merek rasukan. Merek mewah kayata Porsche, Maserati, Ferrari, lan Audi uga ditemokake ing kene.

The Dewi revenue platform ing 2019 ana 7 milyar yuan, karo sepatu accounting kanggo mayoritas. Wis monopoli industri sepatu bekas lokal uga.

Ing taun sing padha, app wis nglumpukake 47 yuta identifikasi produk. Ing taun 2020, jumlah identifikasi bakal ngluwihi 60 yuta, kanthi udakara 40 yuta pangguna aktif saben wulan.

Platform kasebut cocog kanggo produk high-end lan edisi winates, contone, produk merek, barang premium, lan barang kolektor.

Platform kasebut uga nyedhiyakake platform kanggo bisnis Cina sing isih ana ing tahap awal pembangunan. Dewu minangka platform e-commerce sing berkembang ing tengah perusahaan gedhe kaya JD lan Dhuwur lan platform bekas kaya Idle Fish.

Model Bisnis Dewu Dijelasake

Ngenali dhisik, banjur kapal.

Adhedhasar model e-commerce standar, Dewu nawakake layanan kanggo otentikasi lan verifikasi kesalahan. Iki ngliwati macem-macem level checkpoint sajrone prosedur identifikasi lan pamriksa.

Banjur pangguna nampa produk sing dipesen ing Dewu. Kabeh proses inspeksi lan identifikasi njamin keaslian produk kasebut.

Multiple prosedur inspeksi

Mekanisme identifikasi Dewu nyedhiyakake kontrol lengkap babagan kabeh barang sing ditawakake ing situs kasebut. Ing kasus palsu, spesialis Dewu nindakake sawetara identifikasi barang.

Dheweke mriksa barang kanggo kesalahan sadurunge dikirim menyang pelanggan. Barang kasebut dikirim menyang pelanggan sawise dinilai lan dikonfirmasi dening panuku.

Model Bisnis Dewas

Nggawe "Laboratorium Identifikasi"

Kanggo nindakake sing paling apik kanggo ngenali lan mriksa saben produk, Dewu wis nandur modal akeh tenaga kerja lan sumber daya materi offline. Dheweke ngenteni pirang-pirang taun ngembangake sistem identifikasi sing kuwat.

Iku prioritas wong, hardware, lan teknologi padha. Saliyane operator garis ngarep sing akeh, Dewu duwe tim riset ilmiah sing trampil. Analisis tingkat lan uji coba ditindakake kanthi eksperimen.

Dewu wis nggawe file identifikasi rinci kanggo saben produk trendi sing didol ing platform. Dewu wis berkembang kanthi cepet ing taun-taun pungkasan, nangani meh kabeh produk paling anyar ing pasar, lan nganyari cara otentikasi.

Laboratorium Identifikasi

Kerjasama strategis karo institusi nasional

Dewu wis kemitraan karo Inspeksi China Pusat Mewah lan Institut Riset Inspeksi Kualitas Shenzhen kanggo nindakake riset multi-bentuk jangka panjang ing bidang deteksi sneaker. Dheweke uga kolaborasi kanggo nggawe norma lan standarisasi industri, uga nggawe lingkungan pasar sing ramah konsumen.

"Persyaratan Umum lan Metode Penghakiman kanggo Sepatu Olahraga" diterbitake dening Dewu lan Inspeksi Kualitas China Asosiasi ing Agustus 2020. Ing China, iki minangka standar identifikasi alas kaki pisanan. Iku netepake standar kanggo layanan identifikasi.

China Inspection Luxury Center

Nganyari anti-pemalsuan

Saben produk sing ngliwati proses otentikasi bakal diwenehi sertifikat otentikasi resmi lan "kit anti-pemalsuan" sing kalebu gesper anti-pemalsuan, kothak pengepakan, lan tape merek.

Sertifikat keasliane diwenehake menyang item kasebut bebarengan karo ID digital sing unik. Iku ndadekake gampang kanggo pangguna mriksa maneh rincian produk.

Grosir Sneaker Nike Asli Dewu

Sumber Leeline mbantu sampeyan pesen ing aplikasi dewu, entuk rega sing kompetitif, njamin kualitas lan ngirim produk menyang lawang.

Carane Tuku saka Poizon 

Proses registrasi kanggo para panuku ora beda banget karo platform e-commerce liyane ing China. Iku kalebu sawetara langkah.

1. Unduh Aplikasi Poizon

Sampeyan bisa ndownload aplikasi Poizon kanthi gampang saka google play store kanthi nggoleki jenenge.

2. Ndhaptar Akun

Gawe akun lan sandhi sing kuwat. Pindhah menyang kaca mlebu pedagang, pilih "Aku pengin mlebu," lan waca pandhuane. Rampungake informasi perusahaan lan merek, banjur kirimake kualifikasi sampeyan.

Sadurunge ngirim informasi kanggo evaluasi, verifikasi akurasi. Ing pitung dina kerja, sampeyan bakal nampa respon. Priksa status review, gawe owah-owahan sing perlu, utawa pindhah menyang tahap sabanjure. Konfirmasi persetujuan pedagang kanggo melu. Nggawe pembayaran kanthi simpenan online utawa upload rincian akun bank.

3. Telusuri Produk

Sampeyan bisa nggoleki produk kanthi ngetik jeneng ing kothak panelusuran. Yen sampeyan ora yakin apa tuku lan pengin toko lan tuku maneh, klik ing "Kabeh" lambang ing pojok tengen ndhuwur. Bisa uga disaranake adhedhasar merek, seri, utawa kategori produk sing pengin sampeyan tuku, kayata sepatu olahraga utawa jam tangan.

Yen sampeyan ngetik merek minangka kriteria saringan, kabeh item merek kasebut bakal katon. Sampeyan bisa njupuk wektu lan milih kanthi teliti. Yen sampeyan pengin dadi apik, sampeyan bisa nggedhekake kanggo ndeleng foto lan informasi liyane.

4. Selehake Pesen

Yen sampeyan seneng, sampeyan pengin tuku lan ngatur ukuran lan fitur liyane. Ing sisih ngisor layar informasi produk, bakal ana tombol "Tuku Saiki". Klik tombol kasebut lan nerusake.

5. Konfirmasi Alamat Pengiriman

Ana bedane ing cara pangiriman. Tuku apa wae langsung luwih murah. Produk ngirim ora njupuk dawa kanggo teka. Sanajan pangiriman kilat cepet, nanging luwih larang. 

Bisa uga kanggo macem-macem tujuan, kalebu transfer produk utawa pangiriman ekspres, uga pangiriman cepet, lan liya-liyane. Tulis alamat pangiriman, kirim pesenan, lan rampungake proses pembayaran.

Disaranake maca: Dropshipping Taobao

FAQ babagan tuku saka Dewi

Carane tuku saka Dewi

Ing aplikasi Dewu, pilih produk sing dikarepake. Pilih "Tuku" ing sisih tengen ndhuwur layar. Tindakake pandhuan tuku lan klik "Go Buy". Pilih spesifikasi produk, ketik rega tuku lan klik tombol "Bayar Margin".

1.Carane mlebu lan nggunakake Dewu

  • Bukak Dewu banjur klik “Go to Login”;
  • Pilih cara mlebu;
  • Contone, login nganggo nomer ponsel;
  • Sawise mlebu, sampeyan bisa nampa paket hadiah anyar;
  • Status login bisa dicenthang ing kaca "Aku".

2. Cara mriksa identifikasi dhewe

  • Ing aplikasi Dewu temokake "Aku".
  • Pindhah menyang "Layanan Authentication".
  • Pilih "My Authentication".
  • Banjur, dhaptar otentikasi bakal katon lan nampilake produk sing wis dikonfirmasi. Upload gambar produk; banjur, authenticator bakal ngadili keasliane adhedhasar gambar sing menehi. Priksa manawa njupuk sing apik gambar saben rincian produk sadurunge identifikasi.
  • Klik lambang gambar ing ndhuwur, lan sampeyan bisa ngundhuh lan nyimpen sertifikat otentikasi, cepet-cepet nyoba.

3. Carane njaluk kupon

Sampeyan bisa entuk kupon kanthi rong cara.

  • Nggawe akun anyar. Klik ing popup kanggo entuk paket hadiah eksklusif 520 yuan. Banjur sampeyan bakal duwe kupon.
  • Login ing Dewi. Klik ing tuku. Pindhah menyang kaca acara. Banjur klik 100% kanggo nampa kupon kaendahan eksklusif.

Carane Leeline Sourcing Mbantu Sampeyan tuku saka Dewu

Ngimpor minangka salah sawijining perusahaan paling tuwa ing orane, nanging uga salah siji sing paling angel kanggo ngatur. Ngimpor iku prasaja sawise sampeyan wis ngenali trampil perusahaan sumber kanggo nulungi syarat sampeyan. Untunge, Sumber Leeline kepengin nulungi syarat bisnis sampeyan.

Salajengipun, Sumber Leeline ora mapan siji jawaban kanggo saben wong; tinimbang, padha fokus ing apa sing arep lan perlu kanggo ngirim layanan ngédap sing dadi saya angel teka dening saiki. Padha ora mung kanggo importir gedhe nanging uga kanggo bisnis cilik lan menengah.

Duwe mitra bisnis sing dipercaya iku penting kanggo para importir, lan sumber Leeline ora bakal nguciwani sampeyan. Kanthi keahlian sepuluh taun, sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora duwe kemampuan. Sumber Leeline bakal mbantu sampeyan ngembangake bisnis sampeyan.

Disaranake maca: Apa Alibaba aman lan sah?

Pikiran Final babagan carane tuku saka poizon

"Ngenali dhisik, kirim mengko" cara tuku punika sade unik Poizon fitur. Ana akeh kategori produk sing ditangani, kalebu sepatu, fashion, elektronik lan peralatan omah, game, lan liya-liyane.

Poizon dadi indikator tren lan swara kanggo pangguna enom minangka jaringan gaya urip sing apik gayane. Wong bisa uga nuduhake pendapat lan debat tuku karo pangguna liyane.

Contone, aplikasi kasebut nduwe komunitas sneakerhead sing berkembang maju sing debat babagan kedatangan paling anyar ing platform kasebut.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 4.8 / 5. Nomer voting: 31

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.