Inspeksi Pra Pengiriman

Sharline Shaw

Blanja online wis dadi bagean gedhe ing urip kita.

Akeh pengusaha lan perusahaan wis ngalih bisnis menyang platform virtual.

Iki nyedhiyakake gampang lan kepenak kanggo para pelanggan lan nyorot reputasi.

Kanthi akeh perusahaan lan vendor sing nyedhiyakake layanan kasebut, angel banget kanggo mbandhingake kabeh.

Cukup angel kanggo nemtokake panyedhiya sing luwih apik.

Siji-sijine dhasar kanggo mbandhingake yaiku kualitas produk sing diwenehake.

Mulane kabeh perusahaan lan vendor ngalami pemeriksaan pra-pengiriman.

Dheweke nggawe manawa barang utawa produk sing diwenehake ana ing kahanan sing bener.

padha kudu nggawe manawa produk pecah aman lan sehat.

Kanggo ndeleng kabeh iki, pamriksan pra-pengiriman ditindakake.

Inspeksi Pre-Shipment

Apa sing diarani Pre-Shipment Inspection (PSI)?

Pemriksaan pra-pengiriman, kaya sing wis dibahas sadurunge, minangka proses pamriksa kualitas. Vendor asring nyewa perusahaan sing nganakake mriksa rinci babagan produk kasebut. Iki rampung kanggo mesthekake yen kualitas produk nganti tandha. Yen ana produk sing rusak utawa rusak sajrone proses iki, kudu diganti utawa didandani.

Iki uga ditindakake kanggo mesthekake yen para pelanggan entuk apa sing dipesen. Asring kaping, ing supplier bisa nggawe kesalahan lan nyampur munggah pesenan beda. Tim inspeksi ngitung produk saka kiriman lan pesenan.

Iki nggawe manawa pelanggan wareg karo pangiriman. Pemriksaan minangka langkah utama ing proses kasebut. Perusahaan asring outsource iki layanan supaya bisa rampung dening profesional kanthi cara sing pas.

Perusahaan inspeksi iki nyetel kritéria utawa dhaptar standar tartamtu. Banjur padha cocog karo produk karo dhaftar sing saka kahanan standar. Yen kondisi produk didadekake siji, banjur prodhuk disetujoni. Ana prosedur lan langkah-langkah tartamtu sing ditindakake sajrone pemeriksaan. Sabanjure, kita bakal sinau babagan iki.

Napa sampeyan kudu nindakake Inspeksi Pre-Shipment?

Sampeyan bisa uga takon dhewe pitakonan iki kaping pirang-pirang. Yagene aku kudu mbuwang dhuwit kanggo barang sing bisa aku yakini? Ora ketompo carane akeh care njupuk nalika ngirim produk, sampeyan bisa tau tartamtu yen bakal ing negara padha nalika ndharat. Sampeyan kudu tansah mesthekake yen produk ditampa dening customer ing cara sing mesthine.

Sampeyan kudu tansah nindakake iki kanggo nyuda resiko kesalahan utawa kesalahan. Mbuwang sawetara dhuwit ing layanan iki ora mundhut. Iki, nyatane, keamanan lan jaminan kanggo produk sampeyan. Perusahaan sing pengin nggedhekake bisnis asring njupuk langkah iki. Iki nggawe manawa pelanggan wareg. Ora ana iklan sing luwih apik tinimbang sing ditindakake dening para pelanggan sing seneng.

Ing sisih liya, yen produk sampeyan rusak utawa rusak, para pelanggan bakal nesu lan ora seneng. A review ala siji bisa ngganti dalan karir. Ing kasus iki, profil online bisa diwarnai lan ditandhani dening umpan balik sing ala. Kanggo ngindhari iki, langkah iki kudu ditindakake.

Keuntungan saka Inspeksi Pre-Shipment

Kita wis ngrembug kenapa pamriksan pra-pengiriman penting. Ing kene, ayo dipecah luwih akeh supaya sampeyan bisa ngerti keuntungan lan kaluwihan kanthi jelas.

Keuntungan utama PSI yaiku profesionalisme lan keahlian. Apa wae tugas kasebut, mesthi ditindakake kanthi luwih apik dening para profesional. Yen sampeyan pengin kiriman sampeyan dipriksa, sampeyan kudu nyewa tim utawa perusahaan kanggo nindakake kanggo sampeyan. Mangkono, kabeh standar, lan kualitas bakal tetep. Kita bisa ujar manawa pitulungan lan pitulungan para ahli minangka salah sawijining mupangat utama.

Banjur ana macem-macem proses produk sing ditindakake. Kualitas produk dijamin lan disempurnakake kanthi prosedur kasebut. Pemriksaan rinci iki uga mupangat utama saka Pemriksaan Pra-Pangiriman. Sajrone pemeriksaan kasebut, sampeyan ora kudu nyerahake kabeh marang tim. Pendapat sampeyan penting banget lan tim pamriksa nindakake kabeh miturut kepinginan sampeyan.

Prosedur Inspeksi Pra-pengiriman

Saiki ayo sinau babagan macem-macem langkah lan tahapan pemeriksaan pra-pengiriman. Proses sing cukup rinci lan penting kanggo sampeyan ngerti apa sing kedadeyan karo produk sampeyan yen wis tekan tim pamriksa. Saben perusahaan duwe rencana tumindak sing beda-beda nanging inti umume padha.

Apa iku Pre-Shipment Inspection

· Langkah 1: Kunjungan inspeksi

Iki minangka langkah pertama pemeriksaan. Sajrone iki, tim sing nyewa ngunjungi produk ing omah produksi utawa pabrik. Iki ditindakake ing situs.

Nanging, yen produk kasebut ngemot bebaya potensial, kunjungan kasebut ditindakake ing njaba situs. Iki bisa diterangake luwih apik kanthi bantuan conto.

Contone, contone, produk sampeyan digawe saka barang sing bisa bereaksi karo kelembapan. Ing kasus kasebut, kunjungan bakal ditindakake kanggo mesthekake yen produk kasebut ora rusak utawa tambah parah.

Wacan sing disaranake:Layanan Inspeksi China Paling Apik Kanggo Kebutuhan Kontrol Kualitas

· Langkah 2: Verifikasi Jumlah

Langkah iki cukup prasaja lan langsung. Minangka jeneng kasebut, langkah iki kalebu mriksa lan verifikasi jumlah produk ing kiriman. Tim ngetung lan mriksa yen jumlah karton / kothak sing pas.

Sajrone iki, padha uga bisa mriksa yen packing aman lan ing panggonan. Iki minangka langkah sing cukup penting. Pelanggan asring duwe keluhan babagan ora nampa jumlah produk sing pas.

Utamane ing kiriman sing luwih gedhe, masalah iki luwih umum. Tim kasebut kudu mriksa jumlah paket supaya bisa dipastikan kepuasan pelanggan.

· Langkah 3: Pilihan acak

Iki ngendi bebener kualitas dicethakaké. Ing fase iki, sampel dijupuk saka kabeh kiriman. Ana kritéria tartamtu lan watesan kanggo jumlah item risak bisa ana ing kumpulan. Yen jumlah barang sing rusak ngliwati, kabeh kiriman kasebut diumumake rusak. Yen ora, banjur liwat pengawasan.

Umume kasus, kritéria iki diwenehake minangka 80:20: tegese 2 saka 10 item bisa rusak. Yen jumlah barang sing rusak luwih saka 2, kiriman kasebut kudu dianggep maneh. Ing langkah iki, kiriman diputusake sehat utawa ora.

· Langkah 4: Priksa kosmetik lan pengerjaan

Iki minangka bagean ing pamriksa ing ngendi kahanan fisik sakabèhé produk dicenthang. Langkah iki nggawe manawa tampilan fisik lan komponen produk diselehake kanthi bener lan ora rusak. Ana sawetara jinis cacat sing ditemokake ing produk. Dheweke diklasifikasikake minangka minor, mayor lan kritis.

Cacat cilik bisa uga diabaikan. Dheweke ora ngganti cara produk sing kudu ditindakake. Iki kalebu masalah utawa masalah sing sithik. Padha bisa ditolerir nganti sawetara. Ing tangan liyane, cacat utama luwih masalah. Cacat kasebut bisa ngganti lan ngrusak cara produk sing dikarepake. Jenis cacat iki kudu ditangani lan didandani.

Sing terakhir yaiku cacat kritis. Cacat kritis tegese produk kasebut nyebabake bebaya kanggo konsumen potensial. Iki kahanan abang kode lan kudu nyingkiri ing kabeh biaya. Yen produk kasebut kalebu sawetara bahan kimia utawa konstituen sing sensitif, kunjungan kasebut kudu ditindakake ing njaba situs. Iki nggawe manawa ana cacat kritis dijauhake saka wong.

· Langkah 5: Verifikasi kesesuaian

Langkah iki ngandika kanggo dhewe uga. Ing langkah iki, tim pamriksa mriksa pesenan lan kiriman. Dheweke kudu nggawe manawa kiriman kasebut cocog karo pesenan. Iki rampung ing sawetara rinci. Ayo kita ngerti iki kanthi bantuan conto.

Contone, yen sing tuku dhawuh kiriman celana. Saiki kabeh pesenan sing ana hubungane karo sandhangan kudu dipriksa kanthi ekstensif.

Saiki ing kiriman celana, ukuran lan werna lan kabeh kudu dipriksa. Yen sampeyan ngirim telpon seluler, varian RAM lan ROM kudu dicenthang. Werna unit kasebut uga kudu dicenthang kanggo konfirmasi manawa padha karo sing dipesen para pelanggan.

Iki uga minangka langkah sing penting banget amarga iki nggawe manawa pelanggan bakal kepenak.

Prosedur Inspeksi Pra-pengiriman

· Langkah 6: Tes fungsi lan safety

Langkah iki mriksa lan mesthekake yen kabeh produk ing urutan. Makarya lan kahanan produk dicenthang. Ora preduli apa jenis produk kasebut, ana macem-macem tahapan lan langkah-langkah sing kudu ditindakake.

Tes fungsi kanggo sandhangan

Tim inspeksi ngetrapake produk kasebut liwat tes iki kanggo ngukur kekuwatan lan daya tahan. Nalika nerangake sandhangan, tes kasebut nemtokake manawa materi lan jahitan wis rampung kanthi bener.

Ana macem-macem tes sing ditindakake. Contone, tes kapadhetan kain nemtokake manawa kapadhetan kain / produk nganti tandha. Jahitan kasebut diitung kanthi teliti kanggo ndeleng manawa jumlah sing bener.

Sandhangan kasebut ditarik lan ditarik kanggo mriksa daya tahane. Yen sandhangan gagal tes iki, tegese ora bisa nahan stres lan ketegangan nalika ngumbah.

Tes safety mekanik

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, prosedur lan tes kasebut ditindakake ing kabeh jinis produk. Apa piranti listrik utawa mekanik, ora masalah. Siji-sijine sing diganti yaiku langkah-langkah lan jinis tes sing ditindakake produk kasebut. Saiki kanggo produk mekanik kayata kursi rodha utawa meja ngadeg, tes kasebut rada beda.

Kaping pisanan, safety produk ditemtokake. Negara lan kondisi ditemtokake kanggo ndeleng apa ana cacat utawa karusakan sing katon. Sawise iku, komponen sing luwih cilik ditangani. Yen kita ngomong babagan kursi rodha, apa wae cacat ing sekrup utawa rod bisa nyebabake kacilakan. Iki bisa nyebabake ciloko lan cilaka kanggo pelanggan potensial.

Masalah iki bisa nyingkiri kanthi nliti komponen cilik kaya bolt lan kacang. Sawise kabeh wis diresiki minangka aman, prodhuk bisa nerusake.

Tes safety listrik

Kaya produk mekanik lan sandhangan, ana tes lan prosedur pemeriksaan tartamtu kanggo produk listrik. Iki minangka jinis produk sing paling potensial mbebayani. Yen ana cacat utawa karusakan ing produk, bisa nyebabake bencana sing ora bisa diduga. Produk listrik mbutuhake perhatian luwih akeh tinimbang produk liyane kanggo njamin keamanane.

Ana sawetara langkah lan prosedur sing bakal ditindakake dening inspektur produk kasebut. Gumantung saka ukuran lan wujud produk, tim pamriksa bakal mutusake ing ngendi tes kasebut kudu ditindakake. Yen produk gedhe, luwih aman kanggo nindakake tes ing njaba situs.

Tes produk listrik

Saiki kaya sing dakkandhakake sadurunge, ana prosedur lan tes tartamtu kanggo produk listrik. Saben tes kasebut ngarahake aspek tartamtu saka produk kasebut. Sawise kabeh tes kasebut rampung lan lulus, produk kasebut diarani aman. Saiki ana sawetara prosedur. Ayo sinau luwih lengkap babagan dheweke.

Tes voltase dhuwur

Tes iki ditindakake kanggo ndeleng kepiye produk arus listrik bisa tahan. Sumber arus voltase dhuwur digunakake ing tes iki. Sumber ngirim arus voltase dhuwur liwat piranti. Terminal kasebut minangka sirkuit internal produk lan lemah. Arus iki dissipate ing lemah mengko.

Nanging, tes iki bisa nuduhake sepira toleransi produk kasebut. Ing fisika, kita disebut resistivitas utawa kapasitas ing unsur kasebut.

Tes arus bocor

Ing tes iki, tim pamriksa nemtokake manawa arus sing mili liwat piranti saka sumber kasebut ngluwihi wates tartamtu utawa ora. Iki kanggo mesthekake yen piranti ora mundhak utawa overcharge nalika bisa digunakake.

Tes ketahanan isolasi

Tes iki cukup penting ing kabeh proses. Ing langkah iki, insulasi piranti dicenthang. Insulasi minangka bahan utawa zat sing ana ing antarane tangan lan kabel telanjang. Umume kasus, casing plastik digunakake minangka insulasi. Kabel sing kita deleng saben dina kalebu kabel tembaga, ditutupi jas karet.

Dadi ing tes iki, insulasi dites kanggo ndeleng manawa aman lan dipercaya. Yen insulasi kurang rampung, mula ana kemungkinan kejut listrik. Kanggo ngindhari kabeh ujung sing mbebayani, langkah iki ditindakake.

Tes kesinambungan lemah

Langkah iki ditindakake kanggo mesthekake dalan sing jelas kanggo disipasi arus listrik. Pentinge langkah iki bisa ditampilake apa sing bisa kedadeyan yen ora ditindakake. Kita kabeh ngerti babagan kabel ground, bener? Kawat katelu sing dumunung ing paling adaptor kapasitas gedhe diarani kabel lemah. Kabel lemah ngeculake arus sing berlebihan menyang lemah. Arus dibuwang tanpa nyebabake cilaka.

Saiki, yen ora nindakake tes iki, kita ora bakal yakin dalan sing jelas kanggo piranti kasebut menyang lemah. Yen arus ora ilang, bisa nyawiji sirkuit lan cilaka sapa wae sing ndemek ing wektu sing salah. Tes iki nggawe manawa iki ora kedadeyan. Yen saiki ngluwihi wates tartamtu, kabel lemah njupuk menyang lemah.

· Langkah 7: Laporan inspeksi

Sawise saben tes ditindakake, tim inspeksi bakal nggawe laporan. Laporan iki nuduhake persis apa sing salah utawa cacat ing kiriman. Yen kiriman mung duwe sawetara cacat cilik, kiriman kasebut diterusake.

Laporan kasebut bakal nyatakake kanthi jelas manawa kiriman kasebut disetujoni lan siap diluncurake. Kosok baline, laporan kasebut bakal menehi tandha manawa kabeh kiriman rusak yen cacat ing kiriman kasebut ngliwati titik tartamtu.

Laporan iki nuduhake kabeh sing diterusake sajrone pemeriksaan.

Apa Biaya Inspeksi Pra-Pengiriman?

Pitakonan iki bisa uga muncul ing pikiran sampeyan lan bisa uga ngganggu sampeyan. Apa worth mbuwang dhuwit kanggo mriksa? Sadurungé aku ngganti pikiran, sampeyan kudu ngerti manawa ana sawetara negara sing mbutuhake PSI. Nanging akeh sing ora dadi keraguan sampeyan.

Inspeksi pra-pengiriman minangka barang sing kudu sampeyan gunakake. Sampeyan ngirim ora ndeleng iku minangka kabutuhan utawa soko sing kudu dilakoni ing fashion disgruntled.

Pikirake minangka barang sing pengin diwenehake marang para pelanggan. Coba pikirake minangka pertimbangan kanggo patron sampeyan. Sampeyan dudu sing entuk manfaat saka keamanan produk. Pelanggan sampeyan. Reputasi perusahaan sampeyan gumantung marang kepuasan lan rasa seneng klien sampeyan.

Dadi layanan inspeksi PSI minangka perkara sing penting lan penting.

Apa Biaya Inspeksi Pra-Pengiriman

5 masalah umum karo Inspeksi Pre-Shipment ing China

Ana sawetara masalah lan masalah sing bisa ditindakake para penjual sajrone PSI. Masalah kasebut bisa disebabake dening macem-macem faktor. Ing kene kita bakal sinau babagan lan langkah-langkah sing bisa ditindakake kanggo nyegah.

· 1-Konflik kapentingan utawa Korupsi

Jeksa Agung bisa ngetokake iki ngandika kanggo dhewe. Iki kedadeyan nalika agensi sampeyan utawa inspektur duwe pandangan sing beda karo sampeyan nalika mbayar. Yen sampeyan duwe agensi, sampeyan bisa uga dikenani biaya.

Korupsi ing perkara iki gampang banget kanggo para pelaku lan ora ana sing bisa nindakake. Agensi bisa njaluk sampeyan mbayar dhuwit luwih akeh tinimbang sing bener. Dhuwit sing ngluwihi tagihan langsung menyang kanthong.

Iki bisa ditindakake dening inspektur utawa agensi. Iki minangka prakara sing serius lan kudu ditangani.

· 2-Rencana Inspeksi sing Ora Ditemtokake

Masalah iki umum banget ing PSI. Iki utamané amarga teledor saka bakul. Yen sampeyan pengin kiriman bakal dipriksa, sampeyan kudu menehi perusahaan inspeksi kanthi saben rinci lan syarat. Yen sampeyan pengin produk tartamtu ditliti sacara intrinsik, sampeyan kudu nemtokake. Sampeyan kudu nggawe rencana sing jelas lan transparan.

Yen ora ditindakake, pamriksan ora bakal ngasilake asil. Cacat lan kesalahan bakal tetep ana. Ora ana gunane mbuwang dhuwit kanggo pamriksa yen sampeyan ora bakal menehi instruksi lan rincian sing tepat.

· 3-Lack saka prasetya

Masalah iki amarga supplier. Supplier bisa uga nuduhake kekurangan komitmen kanthi ora mbayar manungsa waé sing tepat kanggo proses. Dheweke bisa uga ora nggatekake aspek penting. Ayo kita dhaptar sawetara bab sing bisa dianggep minangka lack saka prasetya supaya sampeyan bisa nyingkiri ing mangsa.

  1. Ora setuju karo spesifikasi; sing biasane ukuran
  2. Panggunaan macem-macem bahan mentah lan barang
  3. Gagal ndandani wektu lan tanggal rampung

Lan luwih akeh yaiku sawetara perkara sing bisa nyebabake akeh masalah. Yen ana wong sing pengin sukses lan pengin pamriksane lancar, mula dheweke kudu duwe komitmen sing tepat.

· 4-Lack saka tanggung jawab

Iki ngendi prakara bisa dadi ora nyaman lan ala kanggo sampeyan. Yen piye wae inspeksi dadi salah utawa nemu kesalahan, sampeyan bisa njaluk menyang ikatan. Sampeyan kudu waspada lan tanggung jawab ing kabeh proses supaya sampeyan bisa nyekel supplier utawa inspektur tanggung jawab yen ana sing salah. Yen ana masalah karo kiriman lan sampeyan ora ngerti nganti, sawise mriksa, sampeyan bakal disalahake.

Amarga sampeyan wis mriksa barang lan mbusak supplier saka persamaan. Nalika inspeksi sampeyan wis lulus, kiriman kasebut diumumake kanthi apik. Malah yen ana sing kelalen mriksa. Kecerobohan iki bisa nyebabake sampeyan ora bisa nindakake apa-apa kanggo mundhut sampeyan.

· 5-Njaga Status quo

Saiki, umume panyedhiya layanan PSI entuk manfaat saka persepsi dominan sing dibangun ing pikirane para pelanggan. Ing sawetara panggonan, iku syarat perlu. Yen dideleng kanthi cara iki, sampeyan bisa uga rumangsa amarga cara sing ditindakake saiki, agensi PSI njupuk kauntungan saka status quo kanggo mesthekake yen bisnise mekar. Dheweke uga bisa milih nyedhiyakake layanan sing ora apik amarga panjaluk layanan kasebut.

masalah

Cara milih Layanan Inspeksi Pra-Pengiriman sing apik ing China

Ya, kita wis sinau babagan pro lan kontra PSI. Kita wis sinau babagan macem-macem keuntungan lan masalah. Nanging ayo ngomong sampeyan ngurus kabeh lan sampeyan pengin golek perusahaan sing bisa nulungi sampeyan.

Kepiye carane milih perusahaan sing dipercaya?

Ana sawetara aspek sing bisa dideleng ing perusahaan sing cocog. Ing ngisor iki kita bakal dhaftar sawetara saka China kang agensi PSI paling bergengsi. Tinjauan lan pengalaman perusahaan wis dadi salah sawijining perkara sing nggawe perusahaan bisa dipercaya.

Carane bisa karo China Pre-shipment Inspection Company

Kepiye cara kerja karo perusahaan PSI?

Apa sing kudu sampeyan lakoni, apa sing kudu diwenehake lan apa sing kudu sampeyan takon saka perusahaan sampeyan; sumangga kita nliti sedaya kanthi ringkes.

Pisanan, sampeyan kudu menehi perusahaan produk utawa kiriman. Iki ditindakake kanthi cara transfer standar. Sawise perusahaan sampeyan duwe kiriman, sampeyan menehi dhaptar rincian tartamtu. Rincian kasebut bisa kalebu perkara sing pengin dipriksa khusus utawa toleransi cacat ing batch lan liya-liyane.

Sawise sampeyan wis rampung, perusahaan bakal pindhah liwat proses lan mriksa kiriman. Sawise iku, perusahaan sampeyan kudu nyedhiyani sampeyan kanthi rinci analisis utawa laporan sing njlèntrèhaké kabeh ing kiriman ing fashion cetha.

Top 5 China Pre-Shipment Inspection Company

Ing ngisor iki sing diwenehi ndhuwur 5 perusahaan paling biso dipercoyo lan bergengsi ing China sing bakal nyedhiyakake layanan PSI kanggo sampeyan:

sumber Leeline

sumber Leeline iku jeneng sing tansah krungu ing kabeh limo layanan. Pangiriman jaban rangkah, agen kliring khusus lan kabeh jinis layanan diwenehake dening LeelineSourcing.

LeelineSourcing uga nyedhiyakake layanan inspeksi pra-kirim marang para pelanggan kanthi rencana sing rinci lan akeh pilihan sing bisa sampeyan pilih. Dheweke nyedhiyakake Priksa Video, Priksa siji-siji lan layanan pamriksa dhasar kanthi laporan biasa.

LeelineSourcing

CCIC

Klompok sertifikasi lan inspeksi China minangka salah sawijining panyedhiya layanan PSI paling gedhe ing negara kasebut. Dheweke duwe macem-macem layanan sing bisa diwenehake kanggo sampeyan kayata inspeksi pra-produksi lan inspeksi pra-kiriman lan liya-liyane. Dheweke minangka salah sawijining jeneng paling gedhe ing industri kasebut lan mesthine minangka perusahaan ing ngendi sampeyan bisa njupuk bisnis sampeyan. Kantor pusaté ana ing Beijing, China.

CCIC

CIS

China Inspection Service minangka perusahaan sing meh padha karo CCIC. Iku adhedhasar ing Hong Kong lan diklasifikasikaké minangka perusahaan independen. CIS nyedhiyakake inspeksi ing produksi, inspeksi ing situs, lan layanan liyane uga. Dheweke uga bisa mbantu sampeyan luwih maju ing proses kaya ngemot wadhah lan liya-liyane. Dheweke cukup dipercaya lan minangka salah sawijining pelari ngarep ing industri kasebut.

CIS

SGS

Sanajan aku wis kasebut ing dhaptar iki, perusahaan iki minangka panyedhiya layanan kelas ndhuwur. Perusahaan iki nduweni pangenalan global ing nyedhiyakake layanan inspeksi pra-pengiriman. Perusahaan iki uga nyedhiyakake layanan ing China. Kantor pusaté ana ing Beijing.

SGS

Layanan Inspeksi V-Trust

Operating wiwit 2003, perusahaan iki ngemu panggonan ing perusahaan pengawasan ndhuwur ing China. Asal usul iki perusahaan dienggo bareng karo Hong Kong lan China.

Dheweke minangka salah sawijining perusahaan inspeksi pihak katelu sing paling apik ing China. Sing beda lan unik babagan perusahaan iki yaiku macem-macem barang sing dicakup. Perusahaan iki bisa mriksa kabeh jinis peralatan, peralatan omah utawa apa wae. Ana ing Guangzhou, China.

Layanan Inspeksi V-Trust

Kepiye sumber Leeline bisa mbantu sampeyan mriksa pra-pengiriman?

Kaya sing kita deleng sadurunge, sumber Leeline iku perusahaan banget sing bisa mbantu karo kirim lan pra-kiriman tata cara. Nalika nerangake PSI, Leeline sumber bisa nyedhiyakake layanan pamriksa sing gampang lan efisien.

Kita ngomong sadurunge babagan perusahaan penipuan sing ora bisa dipercaya. Inggih, sumber Leeline iku kosok balene. Iki minangka salah sawijining perusahaan sing bisa digunakake kanthi dipercaya. Perusahaan iki uga bisa nulungi sampeyan babagan masalah sing bakal ditindakake.

Wacan sing disaranake:Agen Kontrol Kualitas lan Inspeksi China paling apik ing China

FAQ babagan Inspeksi Pre-Shipment

Ing ngisor iki sawetara pitakonan lan pitakon sing biasane ditakoni pelanggan babagan PSI:

Nalika Inspeksi Pra-Pangiriman Dibutuhake?

Umume kasus, PSI dibutuhake nalika pamrentah wis ngetrapake kabutuhan kasebut. Kaya sing wis dibahas sadurunge, ana sawetara negara sing mbutuhake PSI. Negara liya ora nuntut nanging duwe imposisi tartamtu nalika dibutuhake.

Sapa sing nganakake pemeriksaan pra-pengiriman lan sapa sing mbayar?

PSI biasane ditindakake dening agensi sing dipilih dening importir. Agensi kasebut bisa nemokake tim inspeksi sing tepat lan nindakake PSI.

Ing sawetara negara, iki ditindakake dening pamrentah negara importir. Ing kasus sadurunge, importir mbayar kabeh proses. Ing pungkasan, pamrentah nindakake.

Sapa sing tanggung jawab kanggo nindakake proses Pre-Shipment?

Yen kita bakal menehi jawaban kanggo pitakonan iki kanthi cepet, kita bakal ngomong yen iki tugas kanggo importir.

Nanging ana langkah-langkah tartamtu sing kudu ditindakake dening eksportir uga. Ana sawetara dokumen legal sing kudu diisi lan diproses. Dadi iki kegiatan sing ditindakake dening loro pihak.

Apa sing kudu ditindakake yen ana masalah utawa ora setuju karo pemeriksaan pra-kiriman?

Yen sampeyan nemoni masalah utawa masalah nalika mriksa, ana rong cara kanggo ngatasi.

Yen target kasebut kalebu ing Organisasi Perdagangan Dunia, mula ana syarat lan syarat tartamtu sing kudu ditindakake. Yen ora, ana opsi diplomatik sing bisa ditindakake kanggo ngrampungake masalah kasebut.

Apa ana pemeriksaan sertifikasi tambahan sing gegayutan karo produk pertanian lan panganan?

Ya, ana sawetara conto dokumen kasebut. Yen sampeyan ngirim utawa nampa gandum lan produk sing bisa ditonton, mula ana dokumen tartamtu sing kudu diklumpukake.

Dokumen kasebut nuduhake manawa produk kasebut aman lan sanitasi. Ana lembaga khusus kaya FGIS (federal grain layanan pengawasan) sing mung mriksa biji-bijian lan panganan.

kesimpulan

Inspeksi Pre Shipment minangka langkah penting sing kudu ditindakake kanggo mriksa kualitas produk.

Ana sawetara prosedur lan proses sing kudu ditindakake sajrone PSI. Sampeyan kudu tetep waspada sajrone kabeh urusan supaya sampeyan bisa ngindhari kabeh masalah lan masalah.

Ana sawetara perusahaan sing misuwur ing donya sing bisa nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo sampeyan kanthi cara sing bisa dipercaya. Kita uga ngresiki sawetara pitakonan sing kerep ditakoni.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 5 / 5. Nomer voting: 2

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.