Fees Agen Sumber China

Sharline Shaw

Ragad Agen Sumber China paling murah

Price paling

Kabeh rega produk sing kita kutip supplier's rega, kang bisa EXW(Ex Works) rega, FOB or CIF syarat (syarat gumantung sampeyan).

Layanan gratis

Layanan sumber kita gratis. Yen sampeyan seneng karo layanan lan rega sing ditawakake, mula sampeyan bisa pesen.

Minangka Staff Panjenengan

Kita mung ngisi persen sing cukup saka jumlah produk minangka biaya layanan, lan kita bakal ngetutake produksi lan pengiriman. Kita bisa kerja minangka departemen sumber dhewe ing China.

China Sourcing Services Prices

Ora ana ragad ing ngarep sing dikenani biaya nalika miwiti layanan sumber, kita mung ngisi yen sampeyan wis wareg kabeh karo kita saka sumber, kutipan, pesenan sawise pengiriman. We are setya kanggo sumber produk kualitas dhuwur kanthi biaya paling apik liwat proses transparent lengkap; Ora ana biaya sing didhelikake bakal dikenani biaya.

Kanthi Mbayar biaya nuduhake ing ngisor iki, kita mbantu sampeyan koordinasi antarane supplier lan sampeyan saka sumber produk, audit pabrik, tindakake-munggah pesenan, pemeriksaan kualitas lan dhukungan pengiriman supaya luwih gampang nggawa produk saka China menyang sampeyan.

Jumlah PesenanBiaya LayananTerm Pembayaran
Kurang saka $ 1,000$ 100 Pembayaran 100% nalika pesenan.
$ 1,001- $ 3,00010%
$ 3,001- $ 6,0009%
$ 6,001- $ 10,0008%  30% simpenan lan imbangan sadurunge dikirim
$ 10,001- $ 15,0007%
$ 15,001- $ 20,0006.5%
$20,001 munggah6%

tips:Yen pesenan sampeyan cukup gedhe lan jumlahe luwih dhuwur tinimbang $50,000, biaya layanan lan syarat pembayaran bisa dirundingake.

Siap kanggo miwiti?

Hubungi kita dina iki kanggo sumber produk anyar lan tuwuh bisnis.

CARA PEMBAYARAN

Jumlah total kurang saka $6000 kita mung nampa 100% pembayaran T / T nalika pesenan diselehake.
Kanggo luwih saka $6000 supaya kita nampa 30% T / T minangka simpenan lan imbangan mbayar sadurunge loading.

INFORMASI BANK

Jeneng Bank: Citibank
Nomer Akun: 77722190221042496
Nomer Rute ABA: 031100209
Jeneng akun:Leeline Innovation Technology Co. Ltd
Kode SWIFT/BIC: CITIUS33
Alamat Bank: 111 Wall Street, New York, NY 10005, USA

PAYPAL

Akun : [email dilindhungi]leelinesourcingsitus

Jeneng akun: Sumber Leeline Teknologi Co., Ltd.
Nomer Rekening: 346030100100377209023196
Rekening Bank: Industrial Bank Co., Ltd, cabang Chongqing
Bank Add: No.1,Honghuang road, Jiangbei District,Chongqing city, China
Kode Swift: FJIBCNBA580

tips:Ndhuwur ana akun perusahaan kita. Kita ora bakal menehi sampeyan informasi bank liyane kanggo transfer. Yen sampeyan dilaporake informasi bank kita wis diganti, priksa maneh liwat telpon supaya ora diapusi.

Fees Agen Sumber China: Definisi, Jinis, lan Faktor sing Dampak  

China minangka salah sawijining ekonomi paling gedhe lan eksportir paling gedhe ing donya. Sumber produk saka China wis dadi pilihan utama kanggo akeh perusahaan global.

Ana akeh faktor sing kudu ditimbang nalika sampeyan milih agen sumber China sing apik kanggo bisnis impor sampeyan.

Ngerti rincian saka Agen sumber China ragad cetha katon luwih wigati. 

Ing bagean rinci iki, kita bakal nuntun sampeyan lan menehi informasi sing bisa dipercaya babagan jinis lan model kasebut. Kita uga bakal ndeleng faktor sing mengaruhi biaya agen sumber lan sepira regane sampeyan. 

Ayo mulih!

Fees Agen Sumber China

Apa Fees Agen Sumber China?

Fees agen China Sourcing yaiku jumlah kompensasi individu sing mbantu sampeyan entuk barang kanthi biaya impor.

Agen profesional bisa ngisi biaya utawa komisi sepisan adhedhasar persetujuan, jumlah lan jinis barang. 

Sampeyan bisa uga ngalami prabédan rega saka siji agen sumber menyang liyane, nanging kisaran umum yaiku 5-10% saka biaya sumber barang. 

Rong Jinis Struktur Fees

Gumantung ing tahap manajemen rantai pasokan, sampeyan bakal nemokake struktur biaya sing beda-beda sing kudu dingerteni.

1. Ragad Agensi Sepisan kanggo Njupuk Supplier

Ana agen sing melu ing tahap awal perusahaan sumber vetting.

Biaya agen sumber iki dibayar kanggo ngenali pabrikan sing tepat, verifikasi legitimasi, lan ngandhani syarat kasebut menyang panuku. Sawise proses iki rampung, ing agen sumber ninggalake komunikasi antarane supplier lan prospek.

Nalika kontrak ditandatangani antarane supplier lan panuku, agen sumber entuk biaya. 

2. Fee Manajemen Manufaktur

Kanggo perusahaan eCommerce anyar sing pengin njaluk pemasok luar negeri sing dipercaya, njupuk agen sumber sing ngluwihi golek supplier iku penting.

Iki minangka biaya manajemen manufaktur. 

Jinis ragad agen sumber China iki kalebu verifikasi supplier lan manajemen persediaan nalika kedadeyan manufaktur. Iku proses sing njamin prices competitive liwat rembugan.

Ngatur kanggo kontrol kualitas lan prototyping produk uga dijupuk care saka biaya iki. Ana rong model utama kanggo agen sumber sing mbantu manajemen inventaris. Padha tarif ragad flat lan komisi adhedhasar. 

  • Ragad Flat-Rate

Biaya flat rate minangka kompensasi ing ngendi perusahaan sing nyedhiyakake utawa agen sumber ngisi panuku kanthi ragad tetep. Tarif iki bisa dadi ragad saben wulan utawa tarif saben jam, gumantung saka persetujuan.

Nanging, umume agen luwih milih basis saben jam tinimbang ngenteni sewulan. Yen ngandika, tarif iki diwilang adhedhasar dawa project utawa saben basis produk.

Iku struktur pembayaran paling umum kanggo Agen sumber China lan disenengi dening pengecer amarga luwih larang. 

  • Komisi Agen Sumber

Ing wektu liyane, agen sumber ngisi para pengecer komisi saka persediaan sing dituku. Ragad bisa beda-beda saka 5% nganti 10% saka persediaan sing dituku.

Iki tegese, jumlah total bakal beda-beda lan bakal gumantung saka ukuran pesenan, jinis produk lan durasi proyek. 

Yen jumlah produk sing diasilake dhuwur, komisi sing luwih murah lan luwih gedhe ruangan kanggo negosiasi.

Faktor sing Ngaruhi Biaya Agen Sumber China

Faktor sing Ngaruhi Biaya Agen Sumber China

1. Pengalaman Agen Sumber 

Pengalaman agensi sumber minangka aspek sing paling penting nalika nggoleki pemasok Cina. Ing kene sampeyan mbedakake agen sing ala lan agen sing apik utawa sing bisa dipercaya lan dipercaya saka sing ora. 

Pengalaman liyane tegese luwih akeh kawruh babagan perusahaan sumber, negosiasi rega sing luwih apik, lan kontrol kualitas sing luar biasa.

Mula, goleki agen sumber Cina sing duwe pengalaman luwih saka 10 taun. Yen nemokake agen sumber kanthi pengalaman kaya ngono pancen angel, goleki siji karo patang nganti limang taun.

Kajaba iku, dheweke duwe rekaman trek sing apik lan pertumbuhan pendapatan tetep lan konsisten. Kuwi a perusahaan sumber kamungkinan kanggo menehi Nilai kanggo dhuwit. 

Liyane sing kudu dipriksa kanggo agen sumber Cina kanthi pengalaman luwih sithik yaiku dhaptar klien.

Yen ana wutah ing jumlah klien, iki tegese ana etika kerja sing apik, layanan pelanggan sing apik lan proses sing asli. Sampeyan bisa mriksa review lan rating online utawa malah ngomong karo pelanggan babagan pengalaman. 

2. Kawruh lan Spesialisasi

Yen sampeyan pengin barang konsumen umum utawa macem-macem kategori produk, sampeyan ora butuh agen individu sing duwe spesialisasi ing ceruk tartamtu.

Nanging, yen sampeyan butuh panyedhiya potensial kanggo industri tartamtu, sampeyan pengin agen kanthi kawruh khusus sing bisa digunakake ing proses vetting. Contone, yen sampeyan butuh bahan bangunan saka perusahaan manca, sampeyan pengin agen sumber lokal sing bisa nulungi sampeyan entuk apa sing dikarepake.

Agen individu iki bisa uga duwe biaya layanan sing luwih dhuwur tinimbang sing umum nanging sampeyan uga yakin kualitas sing pas kanthi rega sing kompetitif.

3. Jumlah Agen Sumber ing Industri 

Sektor manufaktur ing China terus berkembang lan ana atusan pemasok lan Produsen Peralatan Asli (OEM) ing China.

Kahanan iki nggawe angel banget duwe biaya sumber standar. 

Umume agen sumber nyoba entuk bagean saka akeh panuku kanthi nawakake layanan gratis kanggo pesenan nyoba utawa rega sing murah banget kanggo ngowahi akeh prospek. 

Asil kasebut minangka produk kualitas rendah sing gagal uji coba produk kanthi nilai moneter sing murah. Supaya ora nemokake dhewe ing kahanan iki, penting kanggo ngerti cara kerja rega. 

Iki bakal nglengkapi sampeyan karo kawruh sing dibutuhake kanggo dokter kewan agen sumber sing tepat, adhedhasar biaya layanan. 

4. Industry 

Agen sumber ngisi rega sing beda kanggo macem-macem industri. Standar industri beda-beda lan sawetara panyedhiya mbutuhake ragad ing ngarep. 

Negosiasi rega bisa uga beda-beda ing antarane negara sing beda-beda ing ngendi barang kasebut bakal diimpor. 

Kajaba iku, ngatur produksi lan pengadaan produk beda-beda ing antarane industri, kabeh iki duwe pengaruh marang biaya agen sing dikenani biaya. 

5. Syarat Kontrol Kualitas 

Nalika pemasok bisa uga kalebu klompok industri sing padha, tes produk, prototipe, lan pengadaan produk bisa beda-beda. 

Kanthi asil kontrol kualitas, rega bakal ganti ing macem-macem kelas lan kategori produk. 

Bakal ana barang sing larang regane lan barang sing murah, saka pabrikan sing padha. Gumantung ing tingkat jaminan kualitas sing dikarepake, agensi sumber bisa ngisi ragad flat sing luwih dhuwur utawa luwih murah. 

Disaranake maca: Cara Golek Agen Sumber China sing dipercaya

Nggolek Agen Sumber China Paling Apik?

Leeline Sourcing mbantu sampeyan nemokake pabrik, entuk rega sing kompetitif, tindakake produksi, njamin kualitas lan ngirim produk menyang lawang.

Kaping bakal biaya? 

Yen sampeyan ngedol ing Amazon, sampeyan butuh layanan persiapan FBA. Ing ngisor iki minangka pitepangan biaya tartamtu.

  1. Inspeksi Produk dhasar

Iki kalebu verifikasi kualitas lan kuantitas produk sampeyan kanggo mesthekake yen dikemas kanthi apik lan ora ana kesalahan.

Biaya yaiku $0.10 saben item kanthi minimal $20 saben pesenan.

  1. Label produk

Ing kene, sampeyan mung bakal ngirim label FBA lan kita bakal ngrampungake karya liyane kanggo sampeyan 

Sampeyan bakal biaya $0.20 saben item karo minimal $20 saben pesenan. 

  1. Polybag

Iki kalebu nglebokake saben produk ing polybag sing disetujoni FBA. Iki minangka syarat yen sampeyan duwe barang sing bisa disintegrasi utawa longgar. 

Kita bakal ngisi sampeyan $0.20 saben item.

  1. bundling

Ing agensi kita bakal nyampur lan cocog produk sampeyan bebarengan ing paket sing bakal sampeyan senengi. Kita uga bisa ngewangi repacking, nambah insert lan shrink-packing. 

Biaya sing $0.30 saben produk bundled (kalebu 5 item) lan ekstra $0.1 saben item tambahan.

Disaranake maca: Carane Sumber Produk saka China

Kepiye entuk rega paling apik nalika nggarap agen sumber China?

rega paling apik nalika nggarap agen sumber China

Entuk rega sing tepat tegese entuk rega sing kompetitif tanpa kompromi babagan kualitas barang, kemasan utawa proses pengiriman.

Sing meh ora bisa kedadeyan yen sampeyan ora entuk agen sumber sing tepat. Agen sumber China sing apik bakal dadi link sing nyambungake sampeyan karo tawaran paling apik.

Wiwit agen sing berpengalaman ngerti proses produksi barang, pemasok sing tepat lan basa lokal.

Sampeyan bisa yakin bakal ngembangake hubungan sing langgeng sing bakal nggampangake tantangan lan kerumitan rantai pasokan. Ora ana jaminan rega tetep lan sampeyan ora butuh.

Kanthi agen sumber sing berpengalaman ing sisih sampeyan, sampeyan bakal entuk rega paling apik ing kabeh wektu.

Mulane, njupuk wektu lan pilih agen tengen. 

Sing Bakal Dhewe 

1.Cultivate sesambetan long-term karo supplier, lan sumber agen.

Iki tegese agen sumber sing apik kudu milih produk sing ngidini hubungan iki luwih suwe.

Sampeyan bakal nambah efisiensi pesenan lan pengiriman, negosiasi rega sing luwih apik lan entuk produk sing pas. Telu pihak bakal entuk manfaat luwih akeh ing hubungan bisnis jangka panjang. 

2. Ngurangi risiko ing kabeh biaya.

Agen sumber sing tepat duwe peran penting ing kene amarga bakal mbantu sampeyan entuk katrangan sing tepat babagan negara manca sing ora bisa dibukak ing wektu kasebut.

Contone, agensi sing dadi menyang Manufaktur utawa perusahaan dagang kanggo ngesyahke wong-wong mau luwih apik. Uga, priksa manawa supplier duwe status legal sing bener kanthi lisensi sing sah lan paling anyar. 

3.Layanan manajemen produksi sing terus-terusan minangka pilihan sing paling apik yen sampeyan minangka tim pertama.

Paling apik yen sampeyan entuk agensi lokal sing adhedhasar ing China sing uga bakal mbantu ing proses pengadaan lan manajemen inventaris.

Nyoba kanggo navigasi kabeh iki mung bisa dadi angel lan sampeyan bisa nggawe pilihan sing salah.   

Disaranake maca: 10 Agen Pengiriman China Paling Apik Mbantu Sampeyan Kirim saka China

Prekara sing kudu nyingkiri 

1. Ngindhari tarif paling murah.

Elinga agen ing bisnis, supaya nalika padha ngisi daya banget murah, kemungkinan produk uga kualitas kurang.

2.Aja digawa lunga dening agen menehi saran kanggo nawakake layanan gratis.

Iku umpan kanggo narik kawigaten sampeyan, lan sampeyan kudu mbayar biaya sing didhelikake utawa produk substandard.

Utawa, sampeyan bisa uga entuk layanan sing ora apik lan panyedhiya bisa uga ora sing paling apik.

3.Price ngirim ora basis utami kanggo vetting sumber agen.

Sinau luwih jero babagan pengalaman babagan sumber produk, kredibilitas lan transparansi.

4. Njaluk agen sing ngupaya kanggo ngerti syarat lan duwe proses vetting ketat kanggo supplier.

Iki bakal luwih migunani ing jangka panjang. 

5. Aja nglirwakake review online utawa rating saka sumber sing bisa dipercaya kayata Google.

Priksa apa sing dikandhakake para pengecer liyane babagan pemasok iki lan yen sampeyan ndeleng barang sing amis, tetep wae. 

Disaranake maca: Top 70 perusahaan agen sumber China

final Pikiran 

China-sourcing-agen-komisi

Yen sampeyan pengin entuk kualitas produk sing ora kompromi ing wektu sing tepat lan ing proses sing lancar, sampeyan butuh agen sumber sing dipercaya.

Dheweke ora nawakake layanan gratis lan mulane sampeyan kudu ngerti biaya agen sumber China, cara ngitung nggunakake macem-macem model, lan macem-macem pembayaran sing bakal ditindakake. 

Kita uga wis menehi sawetara tips lan faktor sing kudu ditimbang nalika milih agen kanggo mesthekake yen sampeyan ora diapusi. Yen sampeyan ngetutake pitunjuk iki, sampeyan bisa pindhah. 

Seneng sumber barang-barang berkualitas saka China kanthi agen sing tepat lan berpengalaman ing sisih sampeyan! 

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 4.8 / 5. Nomer voting: 16

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.