Rencana Reregan

Sharline Shaw

Professional

Professional

Pakar kita nawakake layanan sumber PROFESIONAL. Kita ngevaluasi SUPPLIERS. Priksa kualitas produk. Lan entuk sampeyan mung produk KUALITATIF.

Sampeyan njaluk 100% supplier dipercaya karo Dhuwur integritas produk.

Terjangkau

Terjangkau

Layanan sumber kita bisa DIAKSES kanggo pamilik bisnis cilik. Malah kita nawakake kuotasi GRATIS kanggo proyek sampeyan.

Sampeyan entuk layanan FULL-FLEDGED kanthi rega terjangkau.

prasaja

prasaja

Proses sumber kita STRAIGHTFORWARD lan TRANSPARENT. Sampeyan bisa kanthi manual mriksa pemasok sumber.

Proses gampang nggawe sampeyan entuk 100% BEBAS RISIKO business.

Rencana rega kita

Rencana Sumber

Nggawe Rantai Pasokan Sampeyan Luwih Gampang lan Luwih Efisien

Sourcing Produk Gratis

Produksi Tindak Lanjut

Kustomisasi Produk lan Kemasan 

Dianjurake Hot-sade Products

Koleksi Sampel & Inspeksi

Fotografi Produk

Label pribadi

Free Gudang 1 Wulan

Nilai saka Layanan Pro

Kita duwe INGGRIS pendekatan kanggo ASSURANS KUALITI. Kita melu manufaktur kita. njaluk SAMPLES saka wong-wong mau. Kirim laporan KUALITAS sajrone 48 jam. Yen padha nduweni kanggo kritéria, sampeyan supaya kita BUY saka supplier.

KUALITAS tuku karo supplier dipercaya.

Biaya Layanan

Yen Sampeyan Durung Duwe Supplier

Kita netepake lan entuk pemasok BEST-FIT. Sampeyan entuk QUOTE kanthi GRATIS. Sawise konfirmasi, kita pesen PRODUKSI MASSA saka inventaris sampeyan.

Ngurangi KUALITAS RENDAH persediaan RISIKO karo kita.

Yen Sampeyan Wis Suppliers

  1. Gunakake Supplier Kita

We nyedhiyani a DAFTAR PUSTAKA supplier kanggo milih saka. Sampeyan mbandhingake rega. Mesthekake AUTHENTIK sadurunge arep pesenan luwih gedhe.

Kanthi pemasok kita, sampeyan entuk luwih akeh bisnis Keuntungan.

  1. Gunakake Supplier Panjenengan

Yen sampeyan nggunakake SUPPLIER Panjenengan, kita nyedhiyakake agen khusus. Agen kita KOMUNIKASI karo sampeyan supplier. Go kanggo inspeksi pabrik. Lan mimpin ing FOLLOW-UP proses produksi.

njaluk Bisnis tanpa ketegangan karo kita agen sumber.

Yen Sampeyan Wis Nggawe Pesenan Kanthi Pemasok Panjenengan

Yen pesenan produksi sampeyan lagi PROSES, kita SIAP. We ngumpulake item saka supplier ing wektu. Gudang kita duwe FULL-FLEDGE ngawasi. Kita ngontrol pemantauan nganti SHIP.

njaluk TANPA RASA pengiriman lan warehousing.

 

Rencana Kualitas

Ngilangi Risiko Impor lan Mesthekake Pangiriman lan Kualitas Tepat Wektu

Audit Pabrik

Priksa latar mburi Supplier

Inspeksi Pra-Produksi

In-Proses (DUPRO) Inspeksi

Inspeksi Pre-Shipment

Pengawasan Akhir

Wadhah Loading Priksa

Inspeksi Artikel pisanan

Inspeksi AQL

Amazon FBA Inspeksi

100% Inspection

CE Kepatuhan

Audit Kepatuhan Sosial

Nilai saka Layanan Pro

Kita duwe TIM PEMERIKSAAN PROFESIONAL. Darmabakti kanggo AUDIT pabrik lan inspeksi KUALITAS. Kita mriksa EVERY item. Priksa manawa ketemu STANDAR ISO

njaluk 100% murni lan persediaan QUALITY sadurunge dikirim. 

Biaya Layanan

Audit Pabrik wiwit saka $300

Inspeksi produk diwiwiti saka $300

Inspeksi pra-pengiriman diwiwiti saka $300

Audit Kepatuhan Sosial diwiwiti saka $495

Rencana Dropshipping

Dropshipping saka China Dadi Gampang

Sumber Produk

Pengiriman Multi-saluran

Dropshipping Branded

Inspeksi Kualitas

Panyimpenan Persediaan

Pangisi Tatanan

Nilai saka Layanan Pro

Kita duwe TOP supplier DROPSHIPING. ahli kita verifikasi kabeh supplier. Nyedhiyakake ITEM paling apik. DIRI pengawasan karo pengiriman ACCURATE. Bisnis GRATIS ing ROAD.

Pelanggan sampeyan bakal menehi umpan balik positif ing profil sampeyan.

Yuran Processing 

Saka $1 ~ $2 saben pesenan

Biaya Layanan

Temtokake kutipan adhedhasar cara pengiriman sampeyan.

Kaping 1 Panyimpenan gratis

Yen Sampeyan Durung Nduwe Pemasok Dropshipping

Profesional kita nyaring NDUWUR panyedhiya. tansah paling pas kanggo bisnis sampeyan. Kemasan khusus. KUALITAS pamriksan. Pangiriman sing akurat. Entuk kabeh saka kita SUPPLIERS.

njaluk GRATIS panyimpenan karo layanan dropshipping ndhuwur.

Yen Sampeyan Wis Pemasok Dropshipping

Kita uga kerja bareng karo supplier dropshipping sampeyan. Pakar kita NAMPI item saka supplier. Mbongkar wong-wong mau. Simpen ing gudang kanthi REAL-TIME MONITORING. Pungkasan, kita ngirim menyang PELANGGAN sampeyan.

Dapatkan layanan DROPSHIP FLAWLESS tanpa BIAYA TAMBAHAN.

Rencana Pengiriman

Ngirim Apa wae, Nang endi wae, Tepat Wektu kanthi Aman

Pengiriman Ekspres

Air Freight

Segara Segara

Pengangkutan barang

Amazon FBA

Alibaba Shipping

Pengiriman E-commerce

Konsolidasi Barang

Pengiriman Barang Rapuh

Nilai saka Layanan Pro

Kita duwe tim logistik PROFESIONAL. FAST. ANALITIK. lan PROFESSIONAL.

Kita ngirim kanthi EXPRESS, UDARA, SEA, utawa REL. pengiriman kita PRASE gumantung ing akeh faktor, TAPI. kita KOMPETITIF PRASE tansah kaget sampeyan. VOLUME gedhe produk dikirim saben dina.

Nikmati PENGIRIMAN CEPAT kanthi rega sing kompetitif.

Biaya Layanan

Nemtokake penawaran adhedhasar kabutuhan pengiriman sampeyan.

Yen Sampeyan Ora Duwe Agen Pengiriman

Kita ngaktifake FAST SHIPPING kanggo para penjual sing nimbang pengiriman produk. Kita milih produk saka supplier sampeyan. Ngitung persediaan. Priksa manawa nomer EXACT. Lan ngirim menyang lokasi sampeyan FLAWLESSLY.

100% kesempatan pangiriman pas wektune.

Yen Sampeyan Wis Agen Pengiriman

  1. Kirim dening dipercaya pengangkut barang

Deleng pilihan pengiriman lan HARGA. Kita ora bakal ketinggalan karo pengiriman barang sampeyan saiki. Sawise sampeyan PILIH kita, kita mesthekake cara pengiriman FAVORABLE.

Pilih ekspedisi pengiriman barang kanggo pengiriman sing HARGA.

  1. Kapal dening supplier

Supplier pengiriman sampeyan saiki bisa uga ngisi biaya sing luwih dhuwur. Nanging supplier pengiriman kita nawakake SOLUSI TERJANGKAU. Kita sak tenane nliti kabeh produk. Mbusak PIECES RUSAK. Lan ngirim INVENTORY menyang supplier sampeyan.

Kepuasan Pelanggan kanthi PENGIRIMAN CEPAT DIJAMIN.

Rencana Pemenuhan

Pemenuhan Cepet kanggo Nyepetake Penjualan

Gudang Gratis 1 wulan

E-commerce Fulfillment

Pemenuhan Crowdfunding

Pangujan Amazon

Amazon FBA Prep

Bundling Produk

Pemenuhan Kotak Langganan

Nilai saka Layanan Pro

Kita nggabungake saben langkah pengiriman. Evaluasi KUALITI sadurunge dikirim. Mbusak Rusak produk. Apa CUSTOM packing. Label produk. Lan pungkasane, kapal.

100% SHIPPING TIMELY karo PILIHAN CEPAT! Entuk!

Yuran Processing 

  • Saka $1 ~ $2 saben pesenan
  • Panyimpenan gratis

Biaya Pangiriman

Beda-beda adhedhasar tujuan, bobot, dimensi, layanan pengiriman, lan liya-liyane. Sampeyan bisa entuk rekomendasi pengiriman saka penasihat pemenuhan.

Fee Label FBA

Ragad kanggo layanan Label FBA $ 0.2 saben item. (MOQ $ 20 saben pesenan)

China Sourcing Services Prices

Ora ana ragad ing ngarep sing dikenani biaya nalika miwiti layanan sumber, kita mung ngisi yen sampeyan wis wareg kabeh karo kita saka sumber, kutipan, pesenan sawise pengiriman. We are setya kanggo sumber produk kualitas dhuwur kanthi biaya paling apik liwat proses transparent lengkap; Ora ana biaya sing didhelikake bakal dikenani biaya.

Kanthi Mbayar biaya nuduhake ing ngisor iki, kita mbantu sampeyan koordinasi antarane supplier lan sampeyan saka sumber produk, audit pabrik, tindakake-munggah pesenan, pemeriksaan kualitas lan dhukungan pengiriman supaya luwih gampang nggawa produk saka China menyang sampeyan.

Jumlah PesenanBiaya LayananTerm Pembayaran
Kurang saka $ 1,000$ 100 Pembayaran 100% nalika pesenan.
$ 1,001- $ 3,00010%
$ 3,001- $ 6,0009%
$ 6,001- $ 10,0008%  30% simpenan lan imbangan sadurunge dikirim
$ 10,001- $ 15,0007%
$ 15,001- $ 20,0006.5%
$20,001 munggah6%

tips:Yen pesenan sampeyan cukup gedhe lan jumlahe luwih dhuwur tinimbang $50,000, biaya layanan lan syarat pembayaran bisa dirundingake.

Siap kanggo miwiti?

Hubungi kita dina iki kanggo sumber produk anyar lan tuwuh bisnis.

Cara PEMBAYARAN

Jumlah total kurang saka $6000 kita mung nampa 100% pembayaran T / T nalika pesenan diselehake.
Kanggo luwih saka $6000 supaya kita nampa 30% T / T minangka simpenan lan imbangan mbayar sadurunge loading.

INFORMASI BANK

Jeneng Bank: Citibank
Nomer Akun: 77722190221042496
Nomer Rute ABA: 031100209
Jeneng akun:Leeline Innovation Technology Co. Ltd
Kode SWIFT/BIC: CITIUS33
Alamat Bank: 111 Wall Street, New York, NY 10005, USA

PAYPAL

Akun : [email dilindhungi]leelinesourcingsitus

Jeneng akun: Sumber Leeline Teknologi Co., Ltd.
Nomer Rekening: 346030100100377209023196
Rekening Bank: Industrial Bank Co., Ltd, cabang Chongqing
Bank Add: No.1,Honghuang road, Jiangbei District,Chongqing city, China
Kode Swift: FJIBCNBA580

tips:Ndhuwur ana akun perusahaan kita. Kita ora bakal menehi sampeyan informasi bank liyane kanggo transfer. Yen sampeyan dilaporake informasi bank kita wis diganti, priksa maneh liwat telpon supaya ora diapusi.

Sapa Sumber Leeline?

Penjual Amazon

Apa sampeyan FBA utawa FBM AMAZON? Kita padha Penting kanggo kabeh bakul Amazon. Pakar kita bisa ngemas inventaris kasebut. Kirimake menyang gudang AMAZON sampeyan.

Ngurangi RISIKO bisnis kanthi LEELINE SOURCING.

Merk E-Commerce

Sawetara adol duwe merek lan pengin kemajuan CEPAT. Kita nggawe a STRATEGI. IMPLEMENTS iku. Lan nulis RESULTS ing saben langkah kontemporer.

njaluk GRAF STEEP kanggo kemajuan merek sampeyan kanthi layanan bermerek.

Supermarket Offline

Supermarket Tenggara butuh persediaan BULK kanthi HARGA MURAH. Lan kita HELP padha njaluk. Profesional kita mriksa produk KUALITAS lan dikirim menyang LOKASI.

PENGIRIMAN CEPAT minangka alasan UTAMA kanggo milih kita.

Pedagang Import

Umume pedagang Impor pengin barang saka CHINA SUPPLIERS. Kita ngerti syarate. Coba supplier BEST-FIT. Lan tuku barang-barang sing EXACT sing dibutuhake.

Impor ing PRODUCTS sampeyan butuh.

Pengin entuk asil bisnis sing nggumunake?

Mulai kerja karo Leeline Sourcing saiki!

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 4 / 5. Nomer voting: 4

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.