Kebijakan Privasi

Sharline Shaw

Privasi sampeyan penting banget kanggo kita. Patut, kita wis ngembangaken kabijakan iki supaya sampeyan ngerti carane kita ngumpulake, nggunakake, komunikasi lan nggunakake informasi pribadhi. Ing ngisor iki njlentrehake kabijakan privasi kita.

Nalika ngakses https://leelinesourcing.com situs web, Leeline Technology Co., Ltd. bakal sinau informasi tartamtu babagan sampeyan sajrone kunjungan sampeyan.

Kaya situs web komersial liyane, situs web kita nggunakake teknologi standar sing diarani "cookies" (deleng panjelasan ing ngisor iki) lan log server kanggo ngumpulake informasi babagan carane situs kita digunakake. Informasi sing diklumpukake liwat cookie lan log server bisa uga kalebu tanggal lan wektu kunjungan, kaca sing dideleng, wektu sing ditindakake ing situs kita, lan situs web sing dibukak sadurunge lan sawise kita dhewe, uga alamat IP sampeyan.

Nggunakake Cookies

Cookie minangka dokumen teks sing cilik banget, sing asring kalebu pengenal unik anonim. Nalika sampeyan ngunjungi situs web, komputer situs kasebut njaluk idin saka komputer sampeyan kanggo nyimpen file iki ing bagean hard drive sing khusus kanggo cookie. Saben situs web bisa ngirim cookie dhewe menyang browser sampeyan yen preferensi browser sampeyan ngidini, nanging (kanggo nglindhungi privasi sampeyan) browser sampeyan mung ngidini situs web ngakses cookie sing wis dikirim menyang sampeyan, dudu cookie sing dikirim menyang sampeyan. situs liyane.

Alamat IP

Alamat IP digunakake dening komputer saben sampeyan nyambung menyang Internet. Alamat IP sampeyan minangka nomer sing digunakake dening komputer ing jaringan kanggo ngenali komputer sampeyan. Alamat IP kanthi otomatis diklumpukake dening server web kita minangka bagéan saka data demografi lan profil sing dikenal minangka "data lalu lintas" supaya data (kayata kaca Web sing dijaluk) bisa dikirim menyang sampeyan.

Informasi email

Yen sampeyan milih kanggo cocog karo kita liwat email, kita bisa nyimpen isi pesen email bebarengan karo alamat email lan respon kita. Kita nyedhiyakake proteksi sing padha kanggo komunikasi elektronik iki sing digunakake kanggo njaga informasi sing ditampa kanthi online, surat lan telpon. Iki uga ditrapake nalika sampeyan ndhaptar situs web kita, ndhaptar liwat formulir apa wae nggunakake alamat email utawa tuku ing situs iki. Kanggo informasi luwih lengkap, deleng kabijakan email ing ngisor iki.

Apa Kita Gunakake Informasi sing Nyedhiyani Kanggo Kita?

Secara umum, kita nggunakake informasi pribadhi kanggo tujuan ngatur kegiatan bisnis, nyedhiyakake layanan pelanggan lan nyedhiyakake barang lan layanan liyane kanggo para pelanggan lan calon pelanggan.

Leeline Technology Co., Ltd. ora bakal entuk informasi sing ngenali pribadi babagan sampeyan nalika ngunjungi situs kita, kajaba sampeyan milih menehi informasi kasebut marang kita, utawa informasi kasebut ora bakal didol utawa ditransfer menyang pihak katelu sing ora ana hubungane tanpa persetujuan saka pangguna ing wektu koleksi.

Kita bisa nyampekno informasi nalika dipeksa kanthi sah, kanthi tembung liya, nalika kita, kanthi pracaya, pracaya yen hukum mbutuhake utawa kanggo pangayoman hak hukum kita.

Kebijakan email

Kita setya njaga alamat e-mail sampeyan rahasia. Kita ora ngedol, nyewa, utawa nyewakake dhaptar langganan kanggo pihak katelu, lan kita ora bakal nyedhiyani informasi pribadhi kanggo individu pihak katelu, agensi pamaréntah, utawa perusahaan sawayah-wayah kajaba strictly kepekso kanggo nglakoni dening hukum.

Kita bakal nggunakake alamat e-mail sampeyan mung kanggo menehi informasi pas wektune babagan .

Kita bakal njaga informasi sing dikirim liwat e-mail miturut hukum federal sing ditrapake.

Compliance CAN-SPAM

Selaras karo Undhang-undhang CAN-SPAM, kabeh e-mail sing dikirim saka organisasi kita bakal nyatakake kanthi jelas sapa e-mail kasebut lan menehi informasi sing jelas babagan cara ngubungi pangirim. Kajaba iku, kabeh pesen e-mail uga bakal ngemot informasi ringkes babagan carane mbusak dhewe saka mailing list supaya sampeyan ora nampa komunikasi e-mail luwih saka kita.

Pilihan / milih-metu

Situs kita menehi pangguna kesempatan kanggo milih-metu saka nampa komunikasi saka kita lan partners dening maca instruksi unsubscribe dumunung ing ngisor sembarang e-mail padha nampa saka kita ing sembarang wektu.

Pangguna sing ora pengin nampa newsletter utawa materi promosi bisa milih metu saka nampa komunikasi iki kanthi ngeklik link unsubscribe ing e-mail.

Panganggone Pranala njaba

https://leelinesourcing.com bisa ngemot pranala menyang akeh situs web liyane. Leeline Technology Co., Ltd. ora bisa njamin akurasi informasi sing ditemokake ing situs apa wae sing disambung. Link menyang utawa saka situs external ora diduweni utawa kontrol dening Leeline Technology Co., Ltd.. ora akehe endorsement dening Leeline Technology Co., Ltd.. utawa karyawan sawijining sponsor situs iki utawa produk utawa informasi presented ing kono.

Kanthi ngakses situs web iki, sampeyan sarujuk bakal diwatesi dening Situs web Syarat lan Ketentuan Panganggo iki, kabeh hukum lan peraturan sing ditrapake, lan setuju manawa sampeyan tanggung jawab kanggo tumindak apa wae hukum lokal sing ditrapake. Yen sampeyan ora setuju karo samubarang syarat kasebut, sampeyan ora bisa nggunakake utawa ngakses situs iki. Bahan sing ana ing situs web iki dilindhungi dening hukum hak cipta lan tandha dagang sing ditrapake.

Hak Intelektual

Kabeh hak cipta, merek dagang, paten lan hak properti intelektual liyane ing lan ing situs web kita lan kabeh konten lan piranti lunak sing ana ing situs kasebut bakal tetep dadi properti tunggal Leeline Technology Co., Ltd. utawa sing menehi lisensi. Panggunaan merek dagang, konten lan properti intelektual kita dilarang tanpa idin tinulis sing jelas saka Leeline Technology Co., Ltd.

Sampeyan kudu ora:

  • Republish materi saka situs web kita tanpa idin sadurunge ditulis.
  • Ngedol utawa nyewa materi saka situs web kita.
  • Reproduksi, duplikat, nggawe turunan, nyalin utawa nggunakake materi ing situs web kita kanggo maksud apa wae.
  • Ngedharake maneh konten saka situs web, kalebu menyang situs web liyane.

Panganggo sing Ditrima

Sampeyan setuju nggunakake situs web kita mung kanggo tujuan sing sah, lan kanthi cara sing ora nglanggar hak, matesi utawa nyandhet panggunaan lan kesenengan situs web wong liya. Prilaku sing dilarang kalebu ngganggu utawa nyebabake kasusahan utawa ora nyaman kanggo pangguna liyane, ngirim konten sing saru utawa nyerang utawa ngganggu dialog normal ing situs web kita.

Sampeyan ora kudu nggunakake situs web kita kanggo ngirim komunikasi komersial sing ora dikarepake. Sampeyan ora kudu nggunakake konten ing situs web kita kanggo maksud apa wae sing gegandhengan karo marketing tanpa idin tinulis.

Akses Restricted

Kita bisa uga ing mangsa ngarep kudu matesi akses menyang bagean (utawa kabeh) saka situs web kita lan cadangan hak lengkap kanggo nglakoni. Yen, ing sembarang titik, kita menehi jeneng pangguna lan sandhi kanggo sampeyan ngakses wilayah sing diwatesi ing situs web kita, sampeyan kudu mesthekake yen jeneng pangguna lan sandhi sampeyan tetep rahasia.

Panganggone Testimoni

Selaras karo pedoman FTC babagan panggunaan endorsemen lan testimoni ing pariwara, mangga digatekake babagan ing ngisor iki:

Testimoni sing katon ing situs iki bener ditampa liwat kiriman teks, audio utawa video. Iku pengalaman individu, nggambarake pengalaman urip nyata saka wong-wong sing wis nggunakake produk lan/utawa layanan kita ing sawetara cara. Iki minangka asil individu lan asil beda-beda. Kita ora ngaku yen iki minangka asil sing khas. Testimoni kasebut ora kudu makili kabeh wong sing bakal nggunakake produk lan/utawa layanan kita.

Testimoni sing ditampilake ing wangun apa wae ing situs iki (teks, audio, video utawa liyane) digawe kanthi verbatim, kajaba kanggo koreksi kesalahan gramatikal utawa ngetik. Sawetara bisa uga wis dicekak. Ing tembung liya, ora kabeh pesen sing ditampa dening panulis testimoni ditampilake nalika katon dawa banget utawa ora kabeh statement katon relevan kanggo masyarakat umum.

Leeline Technology Co., Ltd. ora tanggung jawab kanggo panemu utawa komentar sing dikirim ing https://leelinesourcing.com. Leeline Technology Co., Ltd. dudu forum kanggo testimoni, nanging menehi testimoni minangka sarana kanggo para pelanggan nuduhake pengalaman karo siji liyane. Kanggo nglindhungi saka penyalahgunaan, kabeh testimonial katon sawise padha dideleng dening manajemen Leeline Technology Co., Ltd. Leeline Technology Co., Ltd. ora nuduhake panemu, tampilan utawa komentar saka testimoni apa wae ing https: //leelinesourcing.com - panemu sing strictly views saka sumber testimonial.

Testimoni ora nate ditujokake kanggo nggawe klaim manawa produk lan/utawa layanan kita bisa digunakake kanggo diagnosa, nambani, ngobati, nyuda utawa nyegah penyakit apa wae. Sembarang pratelan kasebut, implisit utawa eksplisit, ing wangun utawa wujud apa wae, durung diuji utawa dievaluasi sacara klinis.

Kepiye Cara Nglindhungi Informasi Sampeyan lan Transmisi Informasi Aman?

Email ora diakoni minangka media komunikasi sing aman. Kanggo alasan iki, kita njaluk supaya sampeyan ora ngirim informasi pribadi menyang kita liwat email. Nanging, diijini, nanging kanthi resiko dhewe. Sawetara informasi sing sampeyan lebokake ing situs web kita bisa uga dikirim kanthi aman liwat media aman sing dikenal minangka Secure Sockets Layer, utawa SSL. Informasi kertu kredit lan informasi sensitif liyane ora tau dikirim liwat email.

Leeline Technology Co., Ltd. bisa nggunakake program piranti lunak kanggo nggawe statistik ringkesan, sing digunakake kanggo tujuan kayata pambiji jumlah pengunjung menyang macem-macem bagean ing situs kita, informasi apa sing paling disenengi lan paling ora, nemtokake spesifikasi desain teknis, lan ngenali kinerja sistem utawa wilayah masalah.

Kanggo tujuan keamanan situs lan kanggo mesthekake yen layanan iki tetep kasedhiya kanggo kabeh pangguna, Leeline Technology Co., Ltd.. nggunakake program lunak kanggo ngawasi lalu lintas jaringan kanggo ngenali nyoba ora sah kanggo ngunggah utawa ngganti informasi, utawa nimbulaké karusakan.

Penafian lan watesan Tanggung Jawab

Leeline Technology Co., Ltd. ora nggawe perwakilan, jaminan, utawa jaminan babagan akurasi, mata uang utawa kelengkapan konten sing ana ing situs web iki utawa situs apa wae sing ana gandhengane karo situs iki.

Kabeh materi ing situs iki kasedhiya "kaya" tanpa babar pisan nyata utawa diwenehake apa wae, kalebu jaminan saka merchantability, noninfringement saka properti intelektual utawa fitness kanggo maksud apa waé tartamtu. Ing acara apa wae Leeline Technology Co., Ltd. utawa agen utawa kanca-kancane ora tanggung jawab kanggo karusakan apa wae (kalebu, tanpa watesan, kerusakan amarga mundhut bathi, gangguan bisnis, mundhut informasi, ciloko utawa pati) amarga panggunaan saka utawa kasekengan kanggo nggunakake bahan, malah yen Leeline Technology Co., Ltd.. wis menehi saran saka kamungkinan mundhut utawa karusakan kuwi.

Kertu Kredit lan Rincian Pelanggan

Kita ora nyimpen rincian kertu kredit utawa ora nuduhake rincian pelanggan karo pihak katelu.

Pangowahan Kebijakan

Kita duwe hak kanggo mbenake kabijakan privasi iki sawayah-wayah kanthi utawa tanpa kabar. Nanging, manawa kabijakan privasi owah-owahan ing mangsa ngarep, kita ora bakal nggunakake informasi pribadhi sing wis dikirim menyang kita miturut kabijakan privasi iki kanthi cara sing ora konsisten karo kabijakan privasi iki, tanpa idin sadurunge.

We are committed to conducting our business in accordance with these principles in order to ensure that the confidentiality of personal information is protected and maintained.

kontak

Yen sampeyan duwe pitakon babagan kabijakan iki, utawa urusan karo situs web kita, mangga hubungi kita kene: utawa email [email dilindhungi]

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 0 / 5. Nomer voting: 0

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.