Agen Sumber Produk paling apik ing China

TIM SOURCING kita ana hubungane karo pemasok sing bisa dipercaya lan TOP, siap kanggo ngrampungake kabeh SYARAT. Kita kapitalisasi 100% sukses ing sade eCommerce utawa BISNIS DROPSHIP karo LAYANAN SUMBER KUALITATIF.

Sumber Produk 1

30k +

Sumber Produk

6,000 +

Bingung Pelanggan

150 +

Penjual yuta dolar

100 +

Staff Profesional


Kita Ndhukung Platform Penjualan Online e-Commerce

eBay
Shopify
Amazon
Walmart
Woo
Tiktok
Etsy
Sisip saka
B
Facebook

Kita Nawakake Solusi Rantai Pasokan eCommerce kanggo Kabeh Jinis Pembeli

nyambut gawe dhewe

Yen Sampeyan Durung Duwe Supplier

Sumber Leeline Pakar bisa dadi PILIHAN TOP kanggo nglebokake pengeluaran ekstra kanthi ringkes.

Ora mung Sourcing. Ora mung Warehousing. Akhir-akhir manajemen produk lan pengiriman, kalebu QUALITY INSPEKSIF, AUDIT PABRIK, lan HARGA NEGOTIASI.

Sampeyan OUT OF FEAR karo layanan buktiaken kita!

Kerja bareng

Yen Sampeyan Wis Duwe Supplier

Kita isih bisa Bantuan. Nampa ITEM saka supplier, aplikasi Standar ISO lan paket barang sampeyan kanthi cara sing luwih PROFESIONAL lan SESUAI.

Sampeyan bakal nggedhekake BISNIS lan nambah EXPOSURE kanthi KEMASAN khusus lan PENGIRIMAN CEPAT saka gudang kita.

Layanan sumber kualitas tambahan

Fotografi & Desain Grafis

We njupuk gambar HIGH-QUALITY saka produk, nggunakake PHOTOSHOP, lan nggawe dheweke luwih COCOK kanggo dhaptar produk. Dadi, luwih akeh pelanggan bakal ngunjungi dhaptar produk sampeyan lan, kemungkinan luwih apik kanggo KONVERSI—More DEALS lan LUWIH DHUWUR REVENUES!

Fotografi & Desain Grafis
Private Label & Packaging

Label Pribadi & Solusi Kemasan

Tim pengepakan label pribadi kami SIAP NGEBUT LABEL KUSTOM kanthi KEMASAN CUSTOM. karo label pribadi produk, nggunakake UPLEVEL kanggo status bisnis lan nambah cahya bisnis. SKYROCKETING saka dodolan punika 100% FAKTA.

DropShipping

We sing siji-mandeg toko. Entuk manajemen produk, pengemasan, lan layanan pengiriman SAMBUTAN. Nyuda kaku mental lan nyimpen TIME-ora tension kanggo apa-apa.

DropShipping

Dipercaya dening

Aliexpress
Digawe ing China
Alibaba
Sumber global

Pengin entuk asil bisnis sing nggumunake?

Leeline Sourcing Ana Kanggo Mbantu!

Multi-saluran kanggo Golek supplier kualitas dhuwur

Aliexpress
Alibaba
DHgate
TAOBAO
Perdagangan B2B
1688
Poizon
unnamed

Siap Ngembangake Bisnis eCommerce Sampeyan?

Bisnis cilik

Apa sumber barang, mriksa supplier, mriksa produksi, utawa nangani pangujan supaya, Leeline Sourcing iku ALL YOU NEED kanggo tuwuh Panjenengan bisnis eCommerce.

Bisnis Sedheng nganti Gedhe

Leeline Sourcing minangka solusi ULTIMATE kanggo mbangun garis produk sing ekstensif lan rantai pasokan sing sampurna. Sampeyan duwe katentreman atine amarga kita nyimpen, ngolah, milih, ngemas, lan ngirim barang sampeyan kanthi efisien.  

Product Development

Kita duwe pengalaman pirang-pirang taun kanggo mbantu bisnis kanggo miwiti ide bisnis. Profesional sumber kita nuntun sampeyan STEP-BY-STEP ing pangembangan produk sing lengkap.

Keuntungan saka Milih Leeline Sourcing

fasilitas layanan blue gradient concept icon monitoring proses produksi

Ora MOQ

We offer Ora MOQ( jumlah pesenan minimal). Sampeyan bisa nyelehake kapal malah SINGLE ITEM-ora kuwatir babagan minimal tuku.

botol

Aneka Produk Margin

Profesional kita ADEPT milih produk kanthi bathi bathi sing luwih dhuwur. 20%, 30%, utawa malah 50% bathi bathi bakal ngedongkrak bathi lan nggawe model bisnis MORE NGuntungake.

Jaminan Mutu 1

Assurance Quality

Kita duwe TIM PEMERIKSAAN KUALITAS PROFESIONAL sing siap kanggo SCRUTINIZE produk lan nggawe kompatibel karo Standar ISO. Kanthi adol PRODUK BERKUALITAS, sampeyan entuk 100% KEPUASAN PELANGGAN lan ngowahi klien sementara dadi permanen.

2 ragad

Price competitive

Kita nyedhiyakake akses menyang HARGA KOMPETITIF. Sampeyan bisa njaluk Margin bathi luwih dhuwur lan nandur modal ing TEMPAT sing TEPAT kanggo nambah bisnis sampeyan.

mbangun lambang konsep hubungan miwiti bisnis distribusi pilih mitra dagang ide abstrak ilustrasi garis tipis gambar garis warna sing bisa diowahi vektor stroke

Pemasok sing dipercaya

Pemasok kita ngalami STANDAR kanggo kualifikasi. kita supplier wetted pakar nyedhiyakake INVENTORI KUALITAS. Sampeyan entuk dodolan lan mbangun luwih akeh dateng antarane konsumen.

ahli 1 1

Pakar Sourcing Banget

TIM SOURCING kita luwih saka mung EXPERT kanthi pengalaman sepuluh taun. Sampeyan entuk TIME SOURCING CEPAT karo JAMINAN KUALITAS. Ngirit wektu, Mbukak toko, lan MAKE bathi karo kita.

4 Langkah Kanggo Miwiti Sumber Produk

Langkah 1: Kirim Persyaratan Sampeyan

KONTAK KAMI. Sampeyan bisa Email kita utawa ngirim syarat liwat situs web kita.

Sabanjure?
Tim PELANGGAN kita bakal respond kanggo panjalukan lan nemtokake agen kanggo sampeyan.

Langkah 2: Entuk Kutipan

Gumantung proyek sampeyan, agen sampeyan bakal ngirim QUOTE sajrone 48 jam.

Sadurunge konfirmasi pesenan, kita uga nindakake sih - ngirim SAMPEL PRODUK marang para pelanggan. Sampeyan bisa njamin apa sing sampeyan entuk, lan cocog karo STANDAR sampeyan.

Langkah 3: Konfirmasi Pesanan

Ngenteni. Pindhah liwat SAMPEL PRODUK sak tenane.

Iku wektu kanggo PESANAN BULK.

Kita bakal ngetutake lan njamin produk pungkasan sing BERKUALITAS. Pabrik kita bakal nindakake Manufaktur proses.

Langkah 4: Manajemen lan Pemenuhan Produk

Sampeyan bisa nyimpen barang ing GUDANG nganti dikirim. Manajemen produk EFEKTIF lan SHIPPING CEPAT nempatno kita antarane layanan ndhuwur ing DUNIA.

Tingkat dhuwur saka keslametan dijamin ing warehouses kita.

Strategi Sumber Produk

Agen Sumber Produk Cina Paling Apik Sampeyan Bisa Pilih!

Klien wareg kita

Mitra docshipper logo Airwallex 150x150 2
CCI docshipper partner 150x150 2
docshipper beelogistics 150x150 2
docshipper fschina logo partner 150x150 2
iban first logo docshipper partner 150x150 2
Nikos logo logistik docshipper 150x150 2
logo siamshipping docshipper partner 150x150 2
101 docshipper dagang 150x150 3

2000 + Klien Trust LeelineSourcing

Aku entuk kabeh jinis barang kanggo perusahaanku kira-kira 1 taun karo Leelin. Dheweke duwe layanan sing apik banget, tim kasebut sopan lan bisa dipercaya. Aku mesthi nyaranake sampeyan bisa karo wong-wong mau.

Levi

Aku kerja karo Leelin suwene 2-3 taun kanggo mbangun merekku. Padha mriksa saben item lan nindakake sandi bea cukai mlebu ing gudang Amazon. Aku seneng layanan, ngirit wektu. Yen sampeyan uga ngembangake bisnis ing China, dheweke bakal mbantu sampeyan nindakake kanthi lancar. 

Belinda

Nggarap Leelin pancen positif, dheweke jujur ​​​​lan dipercaya. Aku nyaranake layanan kanggo sapa wae sing duwe bisnis sing kudu ngirim produk saka china utawa kudu mriksa barang. 

Julie

Nggolek golek supplier Cina dipercaya?

minangka paling Agen sumber China, kita mbantu sampeyan nemokake pabrik, entuk rega sing kompetitif, tindakake produksi, njamin kualitas lan ngirim produk menyang lawang.


Product Sourcing Ulitmate Guide

Sumber produk minangka tahap utama ing bisnis impor.

Akeh bisnis nyoba golek produk dhuwur-nilai saka pasar internasional. Pengecer, impor-ekspor, e-commerce, lan bisnis manufaktur kudu sumber produk.

Nanging, luwih saka mung sumber produk kanggo bisnis e-commerce sampeyan. Tanpa produk kualitas sing tepat kanthi tarif sing kompetitif, sampeyan ora bisa mbukak bisnis sing sukses.

Mangkono, kita bakal nyoba kanggo nutupi dhasar saka proses sumber produk.

Kita uga bakal ngrembug babagan carane perusahaan sumber bisa mbantu bisnis e-commerce sampeyan ngupayakake produk sing berkualitas kanthi menehi agen sumber khusus.

sumber produk

Apa Sumber Produk?

Cukup, Product Sourcing minangka proses sing gampang kanggo nemokake produk kanggo bisnis sampeyan sing bisa didol.

Iku ora bab ngendi sumber iku salah siji internasional utawa domestik. Iku kabeh babagan nggawe produk kasedhiya kanggo bisnis sampeyan kabeh wektu.

Yen sampeyan bisnis anyar, elinga yen bisnis sampeyan kudu mlaku sadurunge golek produk.

Yen ora, sampeyan ora bisa ngedol, lan produk bisa tetep ora adol ing panyimpenan nganti suwe. Sawetara perkara sing kudu sampeyan duwe sadurunge sumber produk;

  • Kabeh dokumentasi bisnis
  • Sampeyan kudu nemtokake bisnis niche lan pasar sing cocog, lsp.
  • Metode sumber produk sing mapan
Disaranake maca: Sumber vs pengadaan

Proses Sumber Produk

proses sumber produk

Sourcing produk ora mung nggoleki sing paling murah supplier ing Alibaba utawa forum liyane lan mlebu persetujuan.

Meh saben wong bisnis wis ngerti iki. Akeh sing ora ngerti manawa proses sumber diwiwiti sadurunge golek supplier.

Ing ngisor iki sawetara langkah-langkah sing kudu digatekake ing konteks iki;

  • Coba golek praktik sing tepat sing bisa nyebabake sumber sukses.
  • Coba ngerti babagan kabeh potongan rantai pasokan sing cocog kanggo produk sing berkualitas.
  • Temokake kepiye agen sumber bisa entuk manfaat maksimal
  • Ndhaptar manfaat lan kekurangan saka sumber domestik lan internasional.
  • Saiki golek supplier saka pasar domestik utawa internasional.
  • Sawise mutusake supplier, analisa kanthi ati-ati saben subproses saka golek supplier nganti ngirim produk.
  • Saiki sampeyan bakal bisa nggunakake saben langkah kanggo nggawe keputusan manajemen sing cerdas.
Disaranake maca: Top 20 agen sumber kita

Jenis Sumber Produk:

Sampeyan bisa sumber produk ing akeh cara. Sampeyan bisa nggunakake siji sumber utawa luwih sekaligus. Iku nganti syarat sampeyan, lan sampeyan kudu mutusake. Inggih!

Umume bisnis e-commerce nggunakake kombinasi saka telung cara, yaiku:

1. Produk utawa Layanan DIY

DIY

Apa sampeyan wis ngethok rambut, njahit sandhangan, lan ngatur investasi sampeyan? Yen ya, iki minangka conto produk utawa layanan DIY sing paling gampang. DIY tegese "Nindakake dhewe."

Yen diterangake, DIY tegese sampeyan nindakake tugas utawa nggawe barang dhewe tinimbang tuku saka toko utawa tukang.

Kauntungan paling penting saka DIY yaiku sampeyan ora duwe pesaing utawa luwih sithik. Ing sisih liya, sampeyan kudu nimbang sawetara faktor kayata manajemen wektu lan skalabilitas.

Pros:

  • Sampeyan bakal sinau katrampilan anyar kanggo bisnis produk gawenan tangan sampeyan.
  • Adol produk DIY minangka pilihan murah kanggo bisnis cilik.
  • Nggawe produk sampeyan dhewe bisa mbantu sampeyan kreatif kanggo ngalahake bisnis cilik liyane sing nawakake produk sing padha.
  • Produk gawenan tangan duwe panjaluk gedhe ing bisnis online kanthi bathi bathi sing apik.

cons:

  • Pemasok grosir sing mbukak bisnis e-commerce asring menehi hasil kanthi jumlah akeh. Mangkono, iku ora cocok kanggo supplier Grosir. 
  • Sampeyan bisa uga kudu nindakake riset pasar lan riset produk, sing mbutuhake wektu.

2. Makarya Kanthi Produsen 

perusahaan pabrik

Opsi iki paling apik kanggo para penjual sing ora pengin ngumpul utawa nggawe produke dhewe. 

Sampeyan bisa nggedhekake bisnis sampeyan. Ngomong beda, ngidini sampeyan nambah produk liyane menyang merek sampeyan. Nggarap pabrikan ngidini sampeyan ngatur wektu lan nindakake bisnis ing tingkat sing luwih dhuwur.

Ing sisih liya, sampeyan kudu nggawe investasi akeh.

Kepiye Sampeyan Bisa Nemokake Produsen Kanggo Nggawe Produk Sampeyan?

Nemokake pemasok sing dipercaya kanggo produk sampeyan pancen penting banget. Kanggo nemokake supplier, sampeyan kudu nemtokake syarat sampeyan, mbudidaya target pasar sampeyan.

Sampeyan bisa tindakake cara ing ngisor iki kanggo golek supplier potensial.

  • Temokake Pemasok Potensial ing Pasar Online

Sampeyan bisa nelusuri macem-macem pasar online kanggo nemokake produsen potensial. Alibaba, AliExpress, DHgate, lan Sumber Global minangka sawetara pasar sing wis ana.

Ing kene sampeyan bisa nemokake produk paling laris kanthi rega sing cukup.

Disaranake maca: Alibaba vs Dhgate
Disaranake maca: Aliexpress VS Dhgate
  • Rawuh Pameran Dagang

Nekani pameran dagang minangka cara liya kanggo nemokake supplier sing duwe reputasi. Ngidini sampeyan ngrembug akeh faktor karo pabrikan kanthi pribadi.

Sampeyan bisa ngomong babagan pilihan bahan mentah, biaya sing dibutuhake, Kualitas kontrol, tantangan pengiriman, lsp.

Ing cendhak, rapat pribadi mbantu produsen ngerti persis apa spesifikasi sing dikarepake. Kanthi cara iki, sampeyan bisa duwe kontrol lengkap babagan produksi.

Disaranake maca: 30 item paling apik ing Dhgate

3. Hiring A Drop Shipper

Dropshipping

Iki minangka metode sumber produk tangan. Iki ngidini grosir dhaptar barang sing bakal didol saka supplier lan mbayar nalika didol.

Sampeyan ora perlu nangani produk ing kabeh. Sampeyan bisa miwiti toko online lan ngakses macem-macem produk.

Masalah karo metode iki yaiku; sampeyan duwe kompetisi luwih akeh amarga sawetara grosir sing adol produk kasebut. Kajaba iku, sampeyan bakal entuk bathi sing luwih murah.

Wacan sing disaranake: Agen Dropshipping paling apik ing China

Kita bisa MADU Drop Shipping saka China Gampang

Leeline Sourcing yaiku kanggo mbantu Shopify & bisnis cilik sumber produk saka China lan mbangun bisnis merek sampeyan.

4. Makarya Kanthi Grosir

produsen

Tuku produk saka grosir minangka model sing wis kabukten kanggo nemokake produk sing lagi tren.

Sampeyan bisa nemokake pemasok Cina grosir ing pameran dagang lan ing platform eCommerce. Akeh grosir asring menehi diskon gedhe, lan uga duwe stok produk sing dadi tren.

Dadi, pengecer independen sing duwe toko eceran ing pasar loak bisa tuku produk sekaligus.

Ing cendhak, sampeyan bisa tuku produk kualitas dhuwur saka grosir kanthi rega murah. Sawise iku, sampeyan bisa ngedol produk lokal kanthi bathi bathi sing apik.

Ing endi Sampeyan Bisa Nemokake Produk Grosir Kanggo Didol Online?

Yen sampeyan pengin adol produk online kanggo bisnis grosir, banjur ana macem-macem forum. Forum iki nyedhiyakake interaksi antarane para panuku lan bakul sing ngurusi tuku lan dodolan akeh.

Sawetara wong sing dipercaya lan diakoni ing saindenging jagad lan dibahas kaya ing ngisor iki.

  • Alibaba.Com

Alibaba Group Holding Limited, dikenali minangka Alibaba, minangka perusahaan Cina khusus ing e-commerce.

Perusahaan iki nyedhiyakake layanan penjualan Business to Business (B2B), Business to Consumer (B2C), Consumer to Consumer (C2C) liwat portal web. Iki uga nawakake layanan kayata layanan pembayaran elektronik, layanan komputasi awan, lan mesin telusur blanja.

Iki mbantu macem-macem bisnis sing ana gandhengane karo macem-macem sektor ing ndonya. Iku tumiba ing antarane perusahaan paling admired dening Fortune.

  • Salehoo

SaleHoo minangka direktori grosir online kanggo pengecer online, panyedhiya dropshipping, lan bakul eBay. Ing forum iki, sampeyan bisa nemokake akeh manufaktur, grosir, dropshippers kanggo produk apa wae sing dikarepake.

Forum iki mung kanggo transaksi ing pasar grosir. Dadi, kanthi panggunaane, sampeyan bisa ngembangake bisnis e-commerce kanthi eksponensial.

Sampeyan bisa nelusuri luwih saka 1.6 yuta produk saka luwih saka 8000 supplier.

  • Grosir forum

Sampeyan bisa nemokake luwih saka 125000 anggota kadhaptar ing forum iki karo meh 500 pangguna aktif online ing wektu. Forum iki ngurusi meh kabeh jinis produk sing duwe bathi.

Penekanan kasebut yaiku keamanan para penjual, panuku, lan data pribadhi.

E-sumber, paling gedhe perusahaan sumber, digunakake kanggo verifikasi. Sampeyan luwih bisa nemokake analisis tren produk lan bisa ngrembug karo supplier.

  • Cellpex

Yen sampeyan nindakake bisnis online ing piranti elektronik lan ponsel, banjur Cellpex minangka pilihan sing paling apik. Nanging sampeyan kudu ngerti manawa iki minangka platform grosir kanggo produk kasebut. 

Tata letak situs web iki apik banget, lan sampeyan bisa nggoleki piranti apa wae sing sampeyan pilih. Iki minangka platform grosir jinis niche lan minangka pilihan sing paling apik kanggo pedagang elektronik lan smartphone.

Disaranake maca: Situs web sumber
Disaranake maca: 20 Agen Sumber AS paling apik

5. Nyewa agen sumber profesional

agen sumber

Agen Sumber minangka profesional sing bisa nggawe strategi sumber produk kanggo sampeyan. Dheweke ahli ing sumber produk.

Dheweke uga mbantu bisnis tuwuh lan dadi luwih nguntungake. Dheweke bisa nindakake tugas ing macem-macem industri lan setelan kerja.

Apa sing Ditindakake Agen Sumber Produk?

Agen sumber minangka spesialis ing;

  • Dheweke duwe pengalaman akeh babagan nyedhiyakake layanan sumber strategis.
  • Dheweke duwe kawruh sing kuat babagan praktik Manufaktur Barang.
  • Dheweke duwe kawruh lengkap babagan Akses lan Teknologi SQL.
  • Dheweke kenal karo prosedur pengadaan lan pengadaan.

Kepiye Sumber Produk Kanggo Bisnis Sampeyan?

Sumber produk minangka bisnis sing sampeyan takon karo klien babagan apa lan saka ngendi tuku. Bisa uga katon gampang kanggo pengadaan cilik.

Sanajan bisnis sing duwe bathi, sampeyan kudu nggawe sawetara langkah strategis.

1. Riset Pasar:

Kabeh pengecer eCommerce kudu nindakake riset sing nyukupi babagan produk sing wis ana. Priksa faktor kayata jumlah pesenan minimal, pira persediaan sing dibutuhake, panjaluk online, lsp.

Elinga, saben bisnis eCommerce sing sukses diwiwiti kanthi riset sing apik. Dadi, priksa manawa sampeyan ngetutake luwih saka siji cara kanggo nindakake analisis sing jero.

2. Ngenali Niche sing nguntungake:

Ing riset pasar, sampeyan bakal entuk dhaptar produk potensial, panuku, lan pesaing.

Nanging, para ahli nyaranake fokus ing ceruk paling cilik kanggo miwiti. Sawise bisa digunakake, sampeyan bisa nambah luwih akeh kategori menyang bisnis sampeyan.

Wacan sing disaranake: Produk Nguntungake Kanggo Impor Saka China

3. Tansah produk sampeyan nyukupi syarat legal:

Sampeyan bisa uga kudu nimbang formalitas legal sadurunge sumber produk. Iki kalebu tugas kaya njamin kualitas produk, mbayar bea cukai, lsp.

Produk buatan tangan sing didol ing toko kerajinan biasane entuk diskon pajak. Nanging saben produk sing ngliwati tapel wates kudu ngalami proses verifikasi lan dokumentasi.

Kaping pirang-pirang, perusahaan sumber nangani tugas iki kanggo sampeyan. Perusahaan sumber produk asring duwe tim kapisah kanggo ngatasi proses hukum.

4. Supaya sampel

Priksa manawa sampeyan ngevaluasi produsen adhedhasar etika kerja lan faktor liyane. Salah sawijining aspek kasebut yaiku pesen sampel produk. Pemasok Dropshipping asring menehi conto produk kanggo netepake kualitas.

Sawetara manufaktur grosir ora nyedhiyakake fasilitas iki. Nanging yen padha duwe jumlah pesenan minimal dhuwur, sampeyan kudu takon kanggo sampel.

Sampeyan ora kudu ngadhepi kahanan iki nalika nggarap perusahaan sumber produk. Dheweke bisa njamin kualitas produk kanthi ngunjungi pabrik.

5. Nliti Teknologi:

Ing jaman saiki, sampeyan ora bisa nolak pentinge teknologi. Paling ora sampeyan kudu duwe piranti lunak manajemen tuku lan pengadaan kanggo nangani bisnis sumber sampeyan.

Iki bakal mbantu sampeyan kanthi pirang-pirang cara lan nyepetake kerja penting tim.

Disaranake maca: Agen sumber

FAQs

sumber produk

1. Apa Bisnis Sumber Produk?

Sumber produk ora liya mung proses golek produk kanthi rega sing cukup kanggo adol maneh. Sawise sampeyan nemokake produk kanggo ngedol, sampeyan bisa hubungi a pemasok dropshipping utawa pabrik grosir.

Ana akeh cara sumber produk. Sampeyan bisa njaluk produk saka supplier langsung utawa a perusahaan dagang.

Sampeyan uga bisa ngubungi perusahaan sumber kanggo nyepetake operasi sumber produk.
Disaranake maca: Dropshipping Taobao

2. Apa Aku Perlu Toko Online kanggo Sumber Produk?

Ora perlu duwe toko online kanggo miwiti sumber produk. Mesthi, sampeyan bisa uga mbutuhake kanggo adol produk kanthi online.

Malah individu sing duwe toko lokal bisa sumber produk kanggo panuku lokal.Sampeyan bisa sumber produk liwat macem-macem cara sumber produk.

Nanging, siji kudu nyukupi jumlah pesenan minimal kanggo miwiti sumber produk.

3. Kepiye Cara Nyedhak Pemasok menyang Sumber Produk?

Sampeyan bisa uga kudu nggawe strategi sumber produk sing layak kanggo nglancarake proses kasebut. Sawise sampeyan ngenali produk kanggo adol, miwiti goleki kanggo partner bisnis, IE, supplier.

Priksa manawa sampeyan duwe spesifikasi produk siap. Sampeyan bisa komunikasi kabutuhan tartamtu kanggo supplier.

4. Apa Supplier Ngidini Kustomisasi Produk?

Ya, akeh manufaktur ngidini kustomisasi produk kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Nanging sampeyan bisa uga kudu ngomong babagan iki ing wiwitan. 

Apa sampeyan duwe merek tartamtu? Apa sampeyan entuk produk saka merek liya? Pemasok bisa uga takon pitakon kasebut nalika njaluk kustomisasi produk.

Elinga manawa sawetara pemasok dropshipping ora ngidini kustomisasi produk. Utawa dheweke nindakake kanthi biaya tambahan.

5. Apa Sumber Produk Gampang?

Sumber produk bisa uga ora dadi tugas sing gampang, utamane kanggo pamula. Ora gampang kaya dodolan estate sing rampung ing sawetara langkah.

Sampeyan bisa ngubungi perusahaan sumber kanggo nindakake kanggo sampeyan. Perusahaan kasebut bisa milih metode sumber produk sing paling apik kanggo sampeyan.

Dheweke uga bisa nangani kabeh formalitas legal lan tantangan pengiriman.

kesimpulan:

sumber produk

Ing artikel iki, kita wis nyoba nemokake kabeh aspek sing ana gandhengane karo sumber produk. Kita miwiti saka pentinge lan entuk proses sumber produk lengkap.

Salajengipun, kita ngrembug babagan perusahaan sumber lan kepiye entuk manfaat kanggo bisnis grosir sampeyan.

Dadi yen sampeyan nemokake jawaban kanggo pitakonan sing gegandhengan karo sumber produk kanggo bisnis grosir sampeyan, sampeyan bakal nemokake artikel iki larang banget.

Apa sampeyan pengin sukses bisnis import?

sharline

Hei, aku Sharline, co-founder saka  LeelineSourcing. Kita wis nulungi 2000+ pelanggan ngimpor saka China.

Apa sampeyan pengin rega sing luwih apik kanggo produk utawa pengiriman?

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 4.8 / 5. Nomer voting: 5

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.