Agen Sumber Produk

Sharline Shaw

Ora MOQ

Ora MOQ

Kita ora ngetrapake MOQ (Pesenan Minimal Minimal). Apa wae ukuran pesenan sampeyan, kita ngupayakake sumber produk sing paling apik lan nyukupi kabeh syarat sampeyan.

Rega Sourcing sing luwih murah

Kita sumber 5 kutipan saka supplier dipercaya. Perwakilan dodolan sing persuasif bakal menehi tawaran kanggo sampeyan kanggo njamin kualitas paling apik kanthi biaya sing paling murah.

rega sumber luwih murah
sumber kabeh sing dikarepake

Kita Bisa Sumber Kabeh Sing Dikarepake

Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing arena sumber, kawruh lan katrampilan kita apik. Kita yakin bisa mbantu sampeyan nemokake sing bener supplier malah kanggo barang langka.

Integrasi One-Stop Bundling

Kanggo ngirit wektu lan nambah efisiensi bisnis, kita bisa sumber macem-macem item saka macem-macem supplier bebarengan. Layanan kita kalebu perakitan lan pengepakan produk supaya siap didol maneh.

Integrasi siji mandeg bundling
Produksi Sampel

Produksi Sampel

Sawise nemokake supplier sing cocog, kita bakal komunikasi lan ngawasi spesifikasi produk kanggo conto.

Nalika conto wis diprodhuksi, kita bakal ngirim menyang sampeyan. Sawise konfirmasi sing babar blas wareg karo sampel, kita banjur bakal konfirmasi produk mbukak karo suppler ing.

Tindak Lanjut Produksi Real-Time

Sawise pesenan sampeyan wis diselehake, kita bakal ngawasi suwene proses manufaktur kanggo sampeyan. Sampeyan bisa nyana umpan balik sing jujur, nyata-wektu lan pangiriman ing wektu.

Tindak lanjut produksi wektu nyata
solusi pangiriman biaya efektif

Solusi Pangiriman Biaya-Efektif

Mung yen sampeyan wareg karo apa kita wis sumber lan dipetik, sampeyan bisa konfirmasi tuku. Ragad layanan bakal ditrapake kanggo jumlah pesenan sampeyan.

Ora ana biaya ngarep sadurunge produksi pesenan sampeyan. Kita duwe jaminan layanan yen ora bakal ana biaya tambahan kanggo pesenan sampeyan.

Siap kanggo miwiti?

Hubungi kita dina iki kanggo sumber produk anyar lan tuwuh bisnis.


Product Sourcing Ulitmate Guide

Sumber produk minangka tahap utama ing bisnis impor.

Akeh bisnis nyoba golek produk dhuwur-nilai saka pasar internasional. Pengecer, impor-ekspor, e-commerce, lan bisnis manufaktur kudu sumber produk.

Nanging, luwih saka mung sumber produk kanggo bisnis e-commerce sampeyan. Tanpa produk kualitas sing tepat kanthi tarif sing kompetitif, sampeyan ora bisa mbukak bisnis sing sukses.

Mangkono, kita bakal nyoba kanggo nutupi dhasar saka proses sumber produk.

Kita uga bakal ngrembug babagan carane perusahaan sumber bisa mbantu bisnis e-commerce sampeyan ngupayakake produk sing berkualitas kanthi ngalokasi khusus agen sumber.

sumber produk

Apa Sumber Produk?

Cukup, Product Sourcing minangka proses sing gampang kanggo nemokake produk kanggo bisnis sampeyan sing bisa didol.

Iku ora bab ngendi sumber iku salah siji internasional utawa domestik. Iku kabeh babagan nggawe produk kasedhiya kanggo bisnis sampeyan kabeh wektu.

Yen sampeyan bisnis anyar, elinga yen bisnis sampeyan kudu mlaku sadurunge golek produk.

Yen ora, sampeyan ora bisa ngedol, lan produk bisa tetep ora adol ing panyimpenan nganti suwe. Sawetara perkara sing kudu sampeyan duwe sadurunge sumber produk;

  • Kabeh dokumentasi bisnis
  • Sampeyan kudu nemtokake bisnis niche lan pasar sing cocog, lsp.
  • Metode sumber produk sing mapan
Disaranake maca: Sumber vs pengadaan

Proses Sumber Produk

proses sumber produk

Sumber produk ora mung nggoleki supplier paling murah ing Alibaba utawa forum liyane lan menehi tandha persetujuan.

Meh saben wong bisnis wis ngerti iki. Akeh sing ora ngerti manawa proses sumber diwiwiti sadurunge golek supplier.

Ing ngisor iki sawetara langkah-langkah sing kudu digatekake ing konteks iki;

  • Coba golek praktik sing tepat sing bisa nyebabake sumber sukses.
  • Coba ngerti babagan kabeh potongan rantai pasokan sing cocog kanggo produk sing berkualitas.
  • Temokake kepiye agen sumber bisa entuk manfaat maksimal
  • Ndhaptar manfaat lan kekurangan saka sumber domestik lan internasional.
  • Saiki golek supplier saka pasar domestik utawa internasional.
  • Sawise mutusake supplier, analisa kanthi ati-ati saben subproses saka golek supplier nganti ngirim produk.
  • Saiki sampeyan bakal bisa nggunakake saben langkah kanggo nggawe keputusan manajemen sing cerdas.
Disaranake maca: Top 20 agen sumber kita

Jenis Sumber Produk:

Sampeyan bisa sumber produk ing akeh cara. Sampeyan bisa nggunakake siji sumber utawa luwih sekaligus. Iku nganti syarat sampeyan, lan sampeyan kudu mutusake. Inggih!

Umume bisnis e-commerce nggunakake kombinasi saka telung cara, yaiku:

1. Produk utawa Layanan DIY

DIY

Apa sampeyan wis ngethok rambut, njahit sandhangan, lan ngatur investasi sampeyan? Yen ya, iki minangka conto produk utawa layanan DIY sing paling gampang. DIY tegese "Nindakake dhewe."

Yen diterangake, DIY tegese sampeyan nindakake tugas utawa nggawe barang dhewe tinimbang tuku saka toko utawa tukang.

Kauntungan paling penting saka DIY yaiku sampeyan ora duwe pesaing utawa luwih sithik. Ing sisih liya, sampeyan kudu nimbang sawetara faktor kayata manajemen wektu lan skalabilitas.

Pros:

  • Sampeyan bakal sinau katrampilan anyar kanggo bisnis produk gawenan tangan sampeyan.
  • Adol produk DIY minangka pilihan murah kanggo bisnis cilik.
  • Nggawe produk sampeyan dhewe bisa mbantu sampeyan kreatif kanggo ngalahake bisnis cilik liyane sing nawakake produk sing padha.
  • Produk gawenan tangan duwe panjaluk gedhe ing bisnis online kanthi bathi bathi sing apik.

cons:

  • Pemasok grosir sing mbukak bisnis e-commerce asring menehi hasil kanthi jumlah akeh. Mangkono, iku ora cocok kanggo supplier Grosir. 
  • Sampeyan bisa uga kudu nindakake riset pasar lan riset produk, sing mbutuhake wektu.

2. Makarya Kanthi Produsen 

perusahaan pabrik

Opsi iki paling apik kanggo para penjual sing ora pengin ngumpul utawa nggawe produke dhewe. 

Sampeyan bisa nggedhekake bisnis sampeyan. Ngomong beda, ngidini sampeyan nambah produk liyane menyang merek sampeyan. Nggarap pabrikan ngidini sampeyan ngatur wektu lan nindakake bisnis ing tingkat sing luwih dhuwur.

Ing sisih liya, sampeyan kudu nggawe investasi akeh.

Kepiye Sampeyan Bisa Nemokake Produsen Kanggo Nggawe Produk Sampeyan?

Nemokake pemasok sing dipercaya kanggo produk sampeyan pancen penting banget. Kanggo nemokake supplier, sampeyan kudu nemtokake syarat sampeyan, mbudidaya target pasar sampeyan.

Sampeyan bisa tindakake cara ing ngisor iki kanggo golek supplier potensial.

  • Temokake Pemasok Potensial ing Pasar Online

Sampeyan bisa nelusuri macem-macem pasar online kanggo nemokake produsen potensial. Alibaba, AliExpress, DHgate, lan Sumber Global minangka sawetara pasar sing wis ana.

Ing kene sampeyan bisa nemokake produk paling laris kanthi rega sing cukup.

Disaranake maca: Alibaba vs Dhgate
Disaranake maca: Aliexpress VS Dhgate
  • Rawuh Pameran Dagang

Nekani pameran dagang minangka cara liya kanggo nemokake supplier sing duwe reputasi. Ngidini sampeyan ngrembug akeh faktor karo pabrikan kanthi pribadi.

Sampeyan bisa ngomong babagan pilihan bahan mentah, biaya, kontrol kualitas, tantangan pengiriman, lsp.

Ing cendhak, rapat pribadi mbantu produsen ngerti persis apa spesifikasi sing dikarepake. Kanthi cara iki, sampeyan bisa duwe kontrol lengkap babagan produksi.

Disaranake maca: 30 item paling apik ing Dhgate

3. Hiring A Drop Shipper

Dropshipping

Iki minangka metode sumber produk tangan. Iki ngidini grosir dhaptar barang sing bakal didol saka supplier lan mbayar nalika didol.

Sampeyan ora perlu nangani produk ing kabeh. Sampeyan bisa miwiti toko online lan ngakses macem-macem produk.

Masalah karo metode iki yaiku; sampeyan duwe kompetisi luwih akeh amarga sawetara grosir sing adol produk kasebut. Kajaba iku, sampeyan bakal entuk bathi sing luwih murah.

Wacan sing disaranake: Agen Dropshipping paling apik ing China

Kita bisa MADU Drop Shipping saka China Gampang

Sumber Leeline yaiku kanggo mbantu Shopify & bisnis cilik sumber produk saka China lan mbangun bisnis merek sampeyan.

4. Makarya Kanthi Grosir

produsen

Tuku produk saka grosir minangka model sing wis kabukten kanggo nemokake produk sing lagi tren.

Sampeyan bisa nemokake pemasok Cina grosir ing pameran dagang lan ing platform eCommerce. Akeh grosir asring menehi diskon gedhe, lan uga duwe stok produk sing dadi tren.

Dadi, pengecer independen sing duwe toko eceran ing pasar loak bisa tuku produk sekaligus.

Ing cendhak, sampeyan bisa tuku produk kualitas dhuwur saka grosir kanthi rega murah. Sawise iku, sampeyan bisa ngedol produk lokal kanthi bathi bathi sing apik.

Ing endi Sampeyan Bisa Nemokake Produk Grosir Kanggo Didol Online?

Yen sampeyan pengin adol produk online kanggo bisnis grosir, banjur ana macem-macem forum. Forum iki nyedhiyakake interaksi antarane para panuku lan bakul sing ngurusi tuku lan dodolan akeh.

Sawetara wong sing dipercaya lan diakoni ing saindenging jagad lan dibahas kaya ing ngisor iki.

  • Alibaba.Com

Alibaba Group Holding Limited, dikenali minangka Alibaba, minangka perusahaan Cina khusus ing e-commerce.

Perusahaan iki nyedhiyakake layanan penjualan Business to Business (B2B), Business to Consumer (B2C), Consumer to Consumer (C2C) liwat portal web. Iki uga nawakake layanan kayata layanan pembayaran elektronik, layanan komputasi awan, lan mesin telusur blanja.

Iki mbantu macem-macem bisnis sing ana gandhengane karo macem-macem sektor ing ndonya. Iku tumiba ing antarane perusahaan paling admired dening Fortune.

  • Salehoo

SaleHoo minangka direktori grosir online kanggo pengecer online, panyedhiya dropshipping, lan bakul eBay. Ing forum iki, sampeyan bisa nemokake akeh manufaktur, grosir, dropshippers kanggo produk apa wae sing dikarepake.

Forum iki mung kanggo transaksi ing pasar grosir. Dadi, kanthi panggunaane, sampeyan bisa ngembangake bisnis e-commerce kanthi eksponensial.

Sampeyan bisa nelusuri luwih saka 1.6 yuta produk saka luwih saka 8000 supplier.

  • Grosir forum

Sampeyan bisa nemokake luwih saka 125000 anggota kadhaptar ing forum iki karo meh 500 pangguna aktif online ing wektu. Forum iki ngurusi meh kabeh jinis produk sing duwe bathi.

Penekanan kasebut yaiku keamanan para penjual, panuku, lan data pribadhi.

E-sumber, paling gedhe perusahaan sumber, digunakake kanggo verifikasi. Sampeyan luwih bisa nemokake analisis tren produk lan bisa ngrembug karo supplier.

  • Cellpex

Yen sampeyan nindakake bisnis online ing piranti elektronik lan ponsel, banjur Cellpex minangka pilihan sing paling apik. Nanging sampeyan kudu ngerti manawa iki minangka platform grosir kanggo produk kasebut. 

Tata letak situs web iki apik banget, lan sampeyan bisa nggoleki piranti apa wae sing sampeyan pilih. Iki minangka platform grosir jinis niche lan minangka pilihan sing paling apik kanggo pedagang elektronik lan smartphone.

Disaranake maca: Situs web sumber

5. Nyewa agen sumber profesional

agen sumber

Agen Sumber minangka profesional sing bisa nggawe strategi sumber produk kanggo sampeyan. Dheweke ahli ing sumber produk.

Dheweke uga mbantu bisnis tuwuh lan dadi luwih nguntungake. Dheweke bisa nindakake tugas ing macem-macem industri lan setelan kerja.

Apa sing Ditindakake Agen Sumber Produk?

Agen sumber minangka spesialis ing;

  • Dheweke duwe pengalaman akeh babagan nyedhiyakake layanan sumber strategis.
  • Dheweke duwe kawruh sing kuat babagan praktik Manufaktur Barang.
  • Dheweke duwe kawruh lengkap babagan Akses lan Teknologi SQL.
  • Dheweke kenal karo prosedur pengadaan lan pengadaan.

Kepiye Sumber Produk Kanggo Bisnis Sampeyan?

Sumber produk minangka bisnis sing sampeyan takon karo klien babagan apa lan saka ngendi tuku. Bisa uga katon gampang kanggo pengadaan cilik.

Sanajan bisnis sing duwe bathi, sampeyan kudu nggawe sawetara langkah strategis.

1. Riset Pasar:

Kabeh pengecer eCommerce kudu nindakake riset sing nyukupi babagan produk sing wis ana. Priksa faktor kayata jumlah pesenan minimal, pira persediaan sing dibutuhake, panjaluk online, lsp.

Elinga, saben sukses bisnis eCommerce diwiwiti kanthi riset apik. Dadi, priksa manawa sampeyan ngetutake luwih saka siji cara kanggo nindakake analisis sing jero.

2. Ngenali Niche sing nguntungake:

Ing riset pasar, sampeyan bakal entuk dhaptar produk potensial, panuku, lan pesaing.

Nanging, para ahli nyaranake fokus ing ceruk paling cilik kanggo miwiti. Sawise bisa digunakake, sampeyan bisa nambah luwih akeh kategori menyang bisnis sampeyan.

Wacan sing disaranake: Produk Nguntungake Kanggo Impor Saka China

3. Tansah produk sampeyan nyukupi syarat legal:

Sampeyan bisa uga kudu nimbang formalitas legal sadurunge sumber produk. Iki kalebu tugas kaya njamin kualitas produk, mbayar bea cukai, lsp.

Produk buatan tangan sing didol ing toko kerajinan biasane entuk diskon pajak. Nanging saben produk sing ngliwati tapel wates kudu ngalami proses verifikasi lan dokumentasi.

Kaping pirang-pirang, perusahaan sumber nangani tugas iki kanggo sampeyan. Perusahaan sumber produk asring duwe tim kapisah kanggo ngatasi proses hukum.

4. Supaya sampel

Priksa manawa sampeyan ngevaluasi produsen adhedhasar etika kerja lan faktor liyane. Salah sawijining aspek kasebut yaiku pesen sampel produk. Pemasok Dropshipping asring menehi conto produk kanggo netepake kualitas.

Sawetara manufaktur grosir ora nyedhiyakake fasilitas iki. Nanging yen padha duwe jumlah pesenan minimal dhuwur, sampeyan kudu takon kanggo sampel.

Sampeyan ora kudu ngadhepi kahanan iki nalika nggarap perusahaan sumber produk. Dheweke bisa njamin kualitas produk kanthi ngunjungi pabrik.

5. Nliti Teknologi:

Ing jaman saiki, sampeyan ora bisa nolak pentinge teknologi. Paling ora sampeyan kudu duwe piranti lunak manajemen tuku lan pengadaan kanggo nangani bisnis sumber sampeyan.

Iki bakal mbantu sampeyan kanthi pirang-pirang cara lan nyepetake kerja penting tim.

Disaranake maca: Agen sumber

FAQs

sumber produk

1. Apa Bisnis Sumber Produk?

Sumber produk ora liya mung proses golek produk kanthi rega sing cukup kanggo adol maneh. Sawise sampeyan nemokake produk kanggo ngedol, sampeyan bisa hubungi a pemasok dropshipping utawa pabrik grosir.

Ana akeh cara sumber produk. Sampeyan bisa njaluk produk saka supplier langsung utawa a perusahaan dagang.

Sampeyan uga bisa ngubungi perusahaan sumber kanggo nyepetake operasi sumber produk.
Disaranake maca: Dropshipping Taobao

2. Apa Aku Perlu Toko Online kanggo Sumber Produk?

Ora perlu duwe toko online kanggo miwiti sumber produk. Mesthi, sampeyan bisa uga mbutuhake kanggo adol produk kanthi online.

Malah individu sing duwe toko lokal bisa sumber produk kanggo panuku lokal.Sampeyan bisa sumber produk liwat macem-macem cara sumber produk.

Nanging, siji kudu nyukupi jumlah pesenan minimal kanggo miwiti sumber produk.

3. Kepiye Cara Nyedhak Pemasok menyang Sumber Produk?

Sampeyan bisa uga kudu nggawe strategi sumber produk sing layak kanggo nglancarake proses kasebut. Sawise sampeyan ngenali produk kanggo adol, miwiti goleki kanggo partner bisnis, IE, supplier.

Priksa manawa sampeyan duwe spesifikasi produk siap. Sampeyan bisa komunikasi kabutuhan tartamtu kanggo supplier.

4. Apa Supplier Ngidini Kustomisasi Produk?

Ya, akeh manufaktur ngidini kustomisasi produk kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Nanging sampeyan bisa uga kudu ngomong babagan iki ing wiwitan. 

Apa sampeyan duwe merek tartamtu? Apa sampeyan entuk produk saka merek liya? Pemasok bisa uga takon pitakon kasebut nalika njaluk kustomisasi produk.

Elinga manawa sawetara pemasok dropshipping ora ngidini kustomisasi produk. Utawa dheweke nindakake kanthi biaya tambahan.

5. Apa Sumber Produk Gampang?

Sumber produk bisa uga ora dadi tugas sing gampang, utamane kanggo pamula. Ora gampang kaya dodolan estate sing rampung ing sawetara langkah.

Sampeyan bisa ngubungi perusahaan sumber kanggo nindakake kanggo sampeyan. Perusahaan kasebut bisa milih metode sumber produk sing paling apik kanggo sampeyan.

Dheweke uga bisa nangani kabeh formalitas legal lan tantangan pengiriman.

kesimpulan:

sumber produk

Ing artikel iki, kita wis nyoba nemokake kabeh aspek sing ana gandhengane karo sumber produk. Kita miwiti saka pentinge lan entuk proses sumber produk lengkap.

Salajengipun, kita ngrembug babagan perusahaan sumber lan kepiye entuk manfaat kanggo bisnis grosir sampeyan.

Dadi yen sampeyan nemokake jawaban kanggo pitakonan sing gegandhengan karo sumber produk kanggo bisnis grosir sampeyan, sampeyan bakal nemokake artikel iki larang banget.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 4.8 / 5. Nomer voting: 5

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.