Apa Kanggo Sade Online

Sharline Shaw

Profesional kita agen sumber bisa mbantu golek produk paling laris lan supplier apik saka china kanggo bulid bisnis online.

pawon saka leelinesourcing

Omah&Pawon

Leelinesourcing wis mbantu akeh bakul online kanggo sumber homewares, riasan ngarep, kitchenware ing China karo paling price.leelinesourcing tansah dadi agen dipercaya ing China.

Komputer & Kantor

Perlengkapan kantor mesthi dadi salah sawijining kategori sumber utama leelinesourcing. Ing taun-taun kepungkur, kita wis tuku akeh produk ing China kanggo para klien. leelinesourcing mesthi dadi agen sing dipercaya ing China.

kantor komputer leelinesourcing
produk olahraga leelinesourcing

Olahraga & Njaba

China duwe industri manufaktur sing wis dikembangake kanthi apik, mula leelinesourcing bisa nemokake sampeyan malah kanggo ngatur produk olahraga kanggo kepuasan sampeyan. leelinesourcing minangka wong Tionghoa sing dipercaya agen sumber.

Pet Supplies

Industri produk kewan berkembang maju. Amarga kewan dadi anggota omah sing tambah akeh, kesempatan eCommerce kanggo adol produk kewan gedhe banget. Dadi njupuk kesempatan kanggo sumber pasokan pet ing China sing leelinesourcing bakal mbantu sampeyan akeh.

persediaan pet-leelinesourcing
leelinesourcing gardentools

Taman & Piranti

Leelinesourcing bisa nemokake supplier paling apik kanggo ngolah kebon lan produk sing paling cocog kanggo toko online sampeyan ing China. Lan leelinesourcing bakal nyedhiyakake layanan profesional kanggo bisnis sampeyan.

Bocah-bocah & Dolanan & Bayi

China nduweni proses produksi sing diwasa, lan standar pemeriksaan spesifikasi dhuwur, saengga ing produksi produk sing gegandhengan karo bocah-bocah, China minangka pilihan sing paling apik, mula leelinesourcing uga bisa tuku sampeyan ing China produk dodolan online sing paling apik lan paling cocok.

tim 4

Siap kanggo miwiti?

Hubungi kita dina iki kanggo sumber produk anyar lan tuwuh bisnis.


Apa Kanggo Sade Online

Apa sampeyan nggoleki jawaban? Ayo kita nulungi sampeyan babagan carane nemokake lemah kanggo produk sampeyan.

Apa kanggo ngedol tau dadi gampang. Dagang minangka gawang ketan sadurungé. Iku mbutuhake wektu pengabdian. Plus investasi lan gerakan kanggo entuk gol. Sawise muncule eCommerce, sektor iki ganti kanthi cepet.

Saiki, teknologi wis nggawe bisnis lan urip luwih lancar. Industri ritel eCommerce global $ 2.84 triliun ing 2016. Saiki ing 2020, dadi industri $ 4 triliun.

Loro-lorone Millenials lan Gen Z katon cenderung kanggo tuku lan layanan online. Mangkono, dheweke nggawe kesempatan kanggo para penjual anyar. Lan kita ngarepake luwih akeh kesempatan kanggo adol online. Sing mbukak luwih akeh lawang kanggo para pengusaha lan penjual online.

Apa sing kudu didol kanthi online minangka pitakonan pisanan sing nggantheng pikiran kita. Kanthi turnover sing dhuwur, kompetisi uga saya tambah ing industri adol. Industri ritel eCommerce duwe kompetisi sing kuat.

Pandhuan iki bakal nutupi sampeyan liwat proses langkah-langkah. Lan ing mburi pandhuan iki, sampeyan bakal duwe pikiran methodical kanggo miwiti Panjenengan business online.

Apa Kanggo Sade Online

Sapa sing adol online?

Saben uwong bisa adol online. Ora ana watesan kanggo adol online. Kita wis katon minangka enom minangka 9-taun-lawas sade online. Ing sisih liya, kita wis ndeleng wong ing pungkasan taun 60-an ngupayakake bisnis online. Tuladhane

Cameron Johnson

Dheweke wiwit adol online nalika umur 9. Miwiti adol kartu ucapan online. Bebarengan karo iku diwiwiti sade Ty Beanie Babies ing eBay. Salajengipun, piyambakipun ngembangaken lan miwiti 15 proyèk beda, saka apa kang entuk. Dheweke dadi jutawan sadurunge lulus SMA.

Madison Robinson

Madison Robinson nalika umur 15 taun wiwit adol sandal jepit online kanthi jeneng merek fish flop. Dheweke entuk yuta dolar pisanan kanthi cepet. Saiki, dheweke diversifikasi bisnis menyang wearables liyane; kaya t-shirt lan topi. Kajaba iku, dheweke nulis buku bocah-bocah uga kanggo didol.

Linda Tawon

Linda Bee ing umur 50-an wiwit adol lampu dekorasi lan entuk bathi saka iku.

Josh McAlary

A 26-taun-lawas dropped metu, ketemu luck ing sade online. Dheweke wiwit adol klambi lanang. Saiki, dheweke duwe perusahaan dhewe Vogue Squared LLC. Dheweke nemokake ceruk ing busana pria.

Denis Bastien

Sepuh uga ora ketinggalan ing adol online.

Denis Bastien, 59 taun, saiki dadi pemilik perusahaan boneka. Dheweke dadi pemain solo. Saka ngasilake ide bisnis, kanggo nggambar foto lan ngatur situs web e-commerce. Bastien minangka Tentara siji-wong. Vendor kasedhiya online ngatur liyane. 'Bapak Boneka' iku jeneng mereke.

Rita Cooper

Ibune Britney Jones (reporter keuangan Yahoo) umure 61 taun. Dheweke adol produk ing eBay lan entuk $600 saben wulan minangka bakul paruh wektu. Dheweke mbuwang dhuwit iki kanggo lelungan.

Saka conto kasebut, jelas yen ora ana watesan umur. Sapa wae bisa adol online. Apa sampeyan bocah enom, setengah baya utawa wong tuwa, pasar nampani sampeyan. Ana akeh kesempatan kanggo tuwuh.

Saiki, ayo goleki liyane kanggo sampeyan.

Cara Nggawe Dhuwit Kanthi Bisnis Dropshipping Online

Apa sade online worth iku?

Mesthi! Iku pilihan sing pantes. Loro-lorone online tuku lan adol tren tuwuh cukup cepet.

Kemajuan teknologi lan sumber daya wis menehi sumber daya luwih akeh. Jadwal sing angel lan rutinitas sing sibuk meksa wong nggunakake tuku online.

Kajaba iku, jaman anyar mCommerce wis diwiwiti. Saiki sampeyan ora perlu komputer mung kanggo tuku. Smartphone wis ngganti donya. Kabeh iku ing tutul layar adoh saka sampeyan. Wong tuku nalika lelungan, ing kantor, ing wayah wengi, lsp.

Iki wis ngganti perspektif tuku. Mulane akeh toko eceran ing pasar uga nyedhiyakake layanan pangiriman online. Sing pinter ngerti pentinge lan mlumpat ing bandwagon.

Penjualan online minangka salah sawijining sebab mudhune bisnis ritel lokal ing sawetara taun kepungkur. 23% wong ing ndonya wis nggunakake tuku online paling ora sepisan.

Nomer bakal tuwuh. Sawise jaringan 5G lengkap ing ndonya, luwih saka 70% wong bakal dadi bagian saka jaringan iki.

Apa Sade Produk Online

Adol online cukup gampang dibandhingake karo cara konvensional. Iku uga nambah kanggo dagang conventional. Ana akeh alasan kanggo adol online minangka:

1. More pamirsa

Ing adol online, sampeyan duwe luwih akeh pamirsa. Upaminipun sampeyan manggon ing Pierre SD. Ing toko eceran lokal, mung wong ing sacedhake sampeyan sing bakal tuku saka sampeyan. Utawa, kadhangkala wong liwat saka negara liya bakal tuku. Nalika tuku panuku online ing Florida utawa California, ora masalah. Sing tuku bisa tekan sampeyan nalika manggon ing negara liya.

Kajaba iku, yen sampeyan bakul global, malah bawana ora masalah. Sampeyan bisa adol produk menyang panuku ing Thailand. Prosedur kanggo loro kasus kasebut bakal padha. Pack produk lan ngirim liwat layanan pangiriman.

Iki mung conto; isih ana prekara-prekara liyane sing kudu dibuwang.

2. Perdagangan tanpa wates

Kaya sing wis dibahas sadurunge, dagang dadi tanpa wates nalika dagang online. Sampeyan duwe kamardikan kanggo adol ing ngendi wae sampeyan pengin. Upaminipun yen margine kurang nalika tuku saka kabeh bakul lokal. Ing bisnis online, sampeyan duwe kebebasan kanggo tuku saka papan liya. Sampeyan bisa malah langsung tuku item selaras saka sumber.

Kajaba iku, akeh layanan online uga kasedhiya kanggo mbantu sampeyan ing proses kasebut.

3. Investasi cilik kanggo wiwitan

Kanggo miwiti bisnis apa wae ing industri ritel konvensional, sampeyan kudu duwe dhuwit sing apik. Sampeyan butuh investasi kanggo toko, saham, sumber daya, lan tagihan. Kajaba iku, sampeyan butuh karyawan lan kudu mbayar gaji, ndhaptar asuransi, lsp.

Nanging, sampeyan bisa miwiti karo sawetara dolar lan nandur modal maneh kanggo tuwuh luwih akeh. Yen sampeyan duwe investasi apik, sampeyan bisa tuwuh ing kacepetan luwih cepet.

Investasi cilik kanggo wiwitan

4. Ora perlu tuku toko kanggo nampilake tujuan

Kanggo bisnis online, situs web, media sosial utawa pasar (Amazon, eBay, lsp.) minangka titik tampilan sampeyan. Iki bakal ngilangi biaya toko kaya ing sistem konvensional. Kajaba iku, sampeyan bisa nandur modal utawa nyimpen dhuwit iki kanggo kesempatan liyane.

5. 24/7 ngarsane apik nanging ora perlu

Sampeyan uga bisa nangani Panjenengan bisnis adol online mbatalake. Akeh layanan lan sumber daya sing kasedhiya online bakal mbantu sampeyan. Kanthi iki, kasedhiyan 24/7 sampeyan ora dibutuhake. Layanan kaya Amazon FBA nepaki pangiriman produk tanpa ngarsane fisik.

Mangkono, sampeyan ora bakal kantun kumpul kulawarga utawa trip, nalika nindakake bisnis online.

Apa Jinis Produk Kanggo Didol Online?

Yen sampeyan wis nggawe pikiran kanggo adol online, rong pitakonan dhasar iki wiwit mlumpat:

Apa sing arep didol online?

Apa jinis produk kanggo adol online?

Iki minangka pitakonan sing paling angel. Siji bisa macet ing whirlpool pitakonan iki. Nanging, aja kuwatir. We are kene kanggo nggawe pikiran cetha. Saiki kita bakal menehi solusi sistematis utama kanggo ngerteni apa sing bakal didol kanthi online.

Kaping pisanan, sampeyan bisa ngedol apa wae kanthi online. Saiki, iki minangka jawaban sing wiyar banget.

Saiki ayo padha sempit.

Ana sawetara produk, sing diarani produk plug-n-play. Yaiku, sampeyan mung kudu tuku lan adol.

Utawa sawetara industri, sampeyan butuh lisensi lan sertifikat liyane kanggo adol. Iki uga kalebu kabijakan ngawasi ketat babagan kuantitas lan kualitas produk.

Contone, obat-obatan & obat-obatan, bahan kimia, emas, lsp. Kajaba iku, lapangan iki ana ing pengaruh perusahaan perusahaan gedhe. Mulane, wilayah iki ora kanggo kita. Nanging, yen sampeyan bisa nggandhengake iki, sampeyan bisa terus ngupayakake. Kaya sing wis dingerteni, sampeyan bisa ngedol apa wae kanthi online.

Cara sing luwih apik yaiku milih sing, sing bakal dakkandhakake saiki. Kategori iki minangka papan sing paling apik kanggo mlebu. Ana 12 kategori utama produk sing beda-beda: 

Sandhangan

Produk busana paling dhuwur kanthi jumlah tumbas online paling dhuwur ing saindenging jagad ing 2019. Iki minangka industri gedhe kanthi macem-macem jinis. Kategori utama yaiku:

  • Sandhangan wanita
  • Busana lanang
  • Sandhangan bocah-bocah wadon
  • Busana lanang
  • Klambi bayi
  • Busana Atletik & Outdoor

Miturut statista.com, kita bakal mirsani adol $ 606 Milyar ing taun 2020 iki. Industri sandhangan saya akeh lan dadi pilihan sing apik kanggo para penjual. Yen sampeyan duwe kawruh sing apik babagan kualitas, ukuran, lan jinis produk sandhangan. Sampeyan bisa adol produk sandhangan online. Nanging isih, ana akeh perkara sing kudu ditimbang.

Sandhangan

sepatu

Sabanjure ing baris iku produk Shoe. Sepatu uga dadi favorit ing antarane para panuku online ing 2019. Kategori utama yaiku:

  • Wadon
  • Men
  • Kids
  • Aksesoris Sepatu

Aset ing 2020 yaiku $ 454 Milyar. Industri alas kaki tuwuh kanthi tingkat 4.1%. Ana akeh pilihan sing kasedhiya kanggo miwiti adol ing industri sepatu. Maneh, sampeyan kudu ngerti. Sampeyan kudu ngerti babagan bahan, jinis, lan teknik. Utawa, coba golek ceruk sing cocog kanggo sampeyan. Aja kuwatir, kita bakal menehi pitutur marang kowe carane nyekel.

elektronik konsumen

2 Milyar Pangguna ing saindenging jagad minangka pamirsa elektronika konsumen. Wis entuk bathi $426 Milyar sajrone 12 wulan pungkasan wiwit Maret 2020. Kajaba iku, mundhak kanthi tingkat wutah 7.3% miturut statista.com. Pasar gedhe banget lan duwe potensi gedhe banget kanggo tuwuh. Kategori utama yaiku:

  • kamera
  • Aksesoris mobil elektronik
  • GPS & aksesoris
  • Swara portabel & Video
  • Komunikasi Radio
  • Audio Ngarep & Hi-Fi
  • Ponsel, Telpon Pintar & Komunikasi
  • Baterei omah, pangisi daya & Aksesoris
  • Teknologi sing bisa dipakai
  • Bioskop Ngarep, TV & Audio
  • Aksesoris Daya
  • Telpon, VoIP & Aksesoris
  • Komputer, Komponen & Aksesoris
  • eBook Readers & Aksesoris
  • Gadget & aksesoris elektronik

Industri iki berkembang minangka lampu kilat. Ana akeh kesempatan ing lapangan iki. Elektronik duwe macem-macem akeh amarga kemajuan teknologi sing cepet banget. Iki minangka lapangan sing relatif gampang kanggo ditangani nanging uga angel.

Elektronika

Buku, film, musik & game

Kategori iki mung nyakup dodolan media fisik. Contone, DVD, cakram Blu-ray, CD, game konsol, lsp. Layanan streaming lan langganan ora kalebu ing kategori iki.

Ing 2020, asil sing dipikolehi yaiku $ 96 Milyar. Nduweni tingkat wutah taunan 5.6%. Iki minangka lapangan sing apik kanggo dimainake, amarga jumlah pesaing cukup sithik. Koleksi buku lawas, musik, lan game misuwur ing kategori iki. 1.76 Milyar Pangguna wis tuku barang sajrone 12 wulan kepungkur (Maret 2020). 

Kosmetik & Perawatan Badan

Industri Kosmetik & Perawatan Badan minangka industri konsumsi paling gedhe ing saindenging jagad sawise panganan. Iku dominasi offline lan online. Industri online duwe bathi $520 Milyar mung saka pasar online.

Nduwe tingkat pertumbuhan 3.4% miturut Statista. Layanan kecantikan lan produk perawatan pribadi listrik ora kalebu ing kategori iki. 

Beauty lan Personal Care

Tas & aksesoris

Tas lan produk sing gegandhengan entuk bathi $142 Milyar saka adol online. Iki minangka industri online sing paling cepet berkembang kanthi tingkat pertumbuhan 10.8%. 1.5 Milyar Wong ing ndonya dadi pelanggan. Akeh kesempatan sing kasedhiya kanggo saingan ing kategori iki.

Peralatan rumah tangga

Kategori iki nduweni tingkat pertumbuhan 9.7% ing taun iki. Peralatan rumah tangga kalebu piranti kayata mesin cuci, mesin kopi, pembersih vakum, lsp.

Ing 2020, ngasilake 115 Milyar USD saka Pendapatan. Kategori iki nduweni potensi gedhe. Nanging, iku dudu pilihan sing apik kanggo wiwitan amarga kahanan sing durung mesthi peralatan lan biaya ndandani.

Furnitur lan kluwarga

Perusahaan kaya IKEA wis ngganti perspektif perdagangan mebel online. Furnitur wis ngenalaken konsep "flat-pack" kanggo nggawe gerakan Furnitur gampang. Perusahaan kaya iki dadi pemegang saham utama ing kategori iki.

Kajaba iku, barang-barang rumah tangga kaya aksesoris pawon lan jedhing, tembikar, lan liya-liyane kalebu ing kategori iki. Ing 2020, entuk bathi 250 Milyar USD kanthi tingkat pertumbuhan 6.3%. Ana kesempatan gedhe ing lapangan iki. Kategori iki nascent antarane liyane saka kategori online kita rembugan.

Omah lan Pawon

Olahraga & Luar Ruangan

Kategori iki kalebu luwih saka 60 subkategori. Kalebu produk related kanggo meh saben olahraga bisa diputer ing bumi. Subkategori kaya; peralatan hiking, sandhangan olahraga, nglangi, olahraga mangsa, lan aksesoris fitness dhuwur ing dikarepake. Iki ngasilake bathi 84 Milyar USD sajrone 12 wulan pungkasan. Kajaba iku, tingkat wutah 6.8%.

Produk Toys & Baby

Dolanan & Bayi produk uga paling duwe bathi bisnis kanggo adol online. Toys duwe wates dhuwur saka bathi. Aset sing diasilake sajrone 12 wulan kepungkur yaiku 124 Milyar USD. Kategori sing paling didol ing taun kepungkur yaiku dolanan, perabotan bayi, stroller, lan kursi mobil. Meh 1 Milyar wong ing saindenging jagad tuku produk kasebut. Iku tuwuh kanthi cepet ing tingkat 8.4%. 

Perlengkapan alat tulis & hobi

Kategori iki ngemot kabeh alat tulis. Kajaba iku, kalebu kabeh hobi kajaba olahraga. Alat musik lan produk hiburan diwasa liyane kalebu ing kategori iki. Penyetor alat tulis lan hobi entuk bathi 156 Milyar USD. Wis 943.5 yuta pangguna sing melu kategori iki. Pungkasan nduweni tingkat wutah 7.4%.

Produk DIY, kebon & kewan.

Produk DIY, kebon & kewan kewan duwe bathi 73 Milyar USD. Tuwuh kanthi tingkat wutah 5.7%. Isine kabeh alat DIY, pupuk, pipa selang, wiji, lsp. Produksi adol dhuwur nalika wiwitan musim anyar.

Saiki sampeyan duwe tampilan mamang babagan kabeh opsi paling apik sing kasedhiya. Ayo goleki sabanjure babagan proses adol online.

Produk DIYCarane Golek Produk Apa Kanggo Sade Online

Saiki langkah sabanjure yaiku golek produk apa sing bakal didol online. Ayo kita dibagi phase iki ing sawetara langkah. Iki bakal mbantu kita ngerteni kepiye milih utawa ngerteni apa sing bakal didol online.

Golek masalah

Sing paling apik kanggo milih produk yaiku nggoleki masalah. Kajaba iku, carane ngatasi masalah kasebut. Meh saben pengusaha nggunakake teknik iki.

Telusuri ing internet sing bisa nuntun sampeyan menyang perkara sing positif. Nanging, yen sampeyan ora bisa nemokake, sawise brainstorming sasi. Banjur mandheg mikir lan pindhah menyang langkah sabanjure. Kita duwe akeh pilihan sing kasedhiya.

Apa bab sampeyan apik ing

Takon kanca, mentor, lan anggota kulawarga apa sing sampeyan apik. Banjur golek produk, sing dumunung ing bunder kasebut.

Deleng babagan produk sing sampeyan gunakake lan pikirake apa sing bisa sampeyan tambahake

Sampeyan bisa nemokake produk sing pas ing antarane produk sing sampeyan sesambungan ing rutinitas saben dina. Temokake apa sing luwih apik sing bisa ditindakake supaya luwih gampang ditindakake.

Njupuk gagasan saka situs web kaya Pinterest

Pinterest minangka papan sing paling akeh wong inovatif ing saindenging jagad nuduhake pikirane. Deleng sawetara gambar sing bisa dadi inspirasi saka kana.

pinterest

Produk akses awal

Dolan maring panggonan pasar beda lan liyane saka internet. Delengen warta apa sing dadi tren lan apa tanggapan saka pamirsa? Coba mlumpat ing bandwagon sing.

Telusuri pasar lan mesin telusuran

Sampeyan bisa entuk inspirasi kanthi sistematis ngerteni tren produk online. Panggonan pasar kaya Amazon lan eBay nyedhiyakake laporan statistik lengkap babagan saben item. Temokake apa sing luwih adol. Apa wong mikir babagan iki? Owah-owahan apa sing dikarepake? Apa sampeyan bisa nindakake supaya luwih apik? Pira bathi?

Coba merek ide sampeyan

Coba merek ide sampeyan. Nalika nggoleki produk, kita tau nemoni situs web Meowingtons.com. Kita mikir iki minangka jawaban sing sampurna kanggo branding. Situs web iki minangka situs web pengiriman barang. Ana branding apik banget, sampeyan bakal kepincut. Nanging, macem-macem perusahaan nggawe kabeh produk. Nanging, rasane kaya kabeh duweke. Kita wis ndeleng kabeh produk kasebut kasedhiya ing Alibaba. Kajaba iku, macem-macem manufaktur adol kabeh produk kasebut.

We nang iki cara paling apik kanggo merek. Utamané, nalika sampeyan anyar lan duwe budget winates kanggo miwiti.

Apa anggaran sampeyan

Goleki produk, sing bisa sampeyan tuku lan adol miturut anggaran sampeyan. Iki bakal luwih shorten amba Panjenengan dhaftar produk pilihan.

budget

Aja golek produk musiman

Nanging, musiman produk minangka pilihan sing apik kanggo adol nyambung. Nanging, nalika sampeyan miwiti bisnis online ing produk musiman, sampeyan bakal nyuda motivasi. Sampeyan bakal ngrasakake kekurangan dadakan ing pungkasan musim.

Coba aja golek produk sing rapuh

Produk sing rapuh bisa nyebabake kerugian kanggo wiwitan. Minangka wiwitan bisnis online, kita ora ngerti carane agen pangiriman nangani produk. Dadi elinga, nyabrang pilihan kasebut saka dhaptar sampeyan, ora ana produk sing rapuh.

Pungkasan, produk kasebut bakal mbantu sampeyan milih apa sing bakal didol kanthi online. Iki bakal menehi produk paling apik kanggo adol online.

Top 10 Trending Niche 2021

Saiki, ayo ngomong babagan 10 relung paling apik ing 2021. Iki minangka sawetara produk sing paling nguntungake kanggo adol online taun iki.

1. Olahraga

Niche iki paling dhuwur ing tren ing saindenging jagad. Iki minangka busana modis nanging katon kaya busana olahraga. Iki biasane teka ing werna padhang lan peteng. Celana yoga, windbreaker, kathok ketat, celana pendek, lsp.

Sampeyan bisa milih saka dhaptar lan miwiti adol iki. Produk kasebut entheng, anti banyu lan ambegan. Wong saiki seneng banget lan seneng nganggo.

Olahraga

2. kothak langganan

Kothak langganan minangka produk niche sing paling populer. Kothak online iki saka $10 nganti $100 lan nawakake langganan saben wulan. Kothak duwe kategori. Sampeyan bisa langganan miturut kapentingan.

Contone, Crafty Box kanggo bocah-bocah ngemot potlot gambar sing beda-beda, buku, cat, piring kue, balon, dolanan, lsp. Saben wulan sampeyan bakal entuk sing anyar lan ana gandhengane karo bocah sampeyan.

Kothak langganan nyenengake kanggo saben umur, amarga mesthi kaget lan ana sing disenengi. Iki uga minangka salah sawijining ceruk sing paling apik kanggo dipikirake.

3. Sandhangan dhasar

Busana dhasar utawa shapewear uga dadi tren saiki. Sandhangan dhasar menehi tokoh sing modis utawa nggawe sampeyan apik. Iku nambah fitur awak.

Produk yayasan wis dadi tren ing saindenging jagad. Iki uga minangka ceruk sing apik kanggo miwiti adol. Ukuran penting banget kanggo sebutno ing dhaptar sampeyan supaya trep kanggo panuku.

4. Sikat untu

Sikat untu minangka ceruk anyar ing tren. Kabeh sing perlu kanggo ngatur iku dicokot sethitik kanggo penak lan pitch iku. Iki bisa nguntungake banget yen sampeyan ngerteni owah-owahan apa sing bakal nggawe prabédan. Kajaba iku, suku cadang sikat listrik uga dadi tren. Iki minangka komoditas saben dina lan sampeyan bisa mikir saben dina supaya luwih nyaman.

Brush brush

5. Minyak jenggot

Tuwuh jenggot minangka tren anyar saka 2018 lan produk sing ana gandhengane karo industri iki dadi tren ing saindenging jagad. Minyak jenggot minangka sing paling tren ing taun 2020. Ana akeh minyak esensial ing pasar sing bisa nggawe jenggot sampeyan krasa alus, mengkilat lan lancar. Kajaba iku, lenga jenggot apik kanggo kulit ing jenggot.

Minyak jenggot uga apik kanggo ngobati jenggot. Iki uga minangka produk sing layak kanggo diwiwiti.

6. Denim

Denim ora tau metu saka tren. Ora tau dadi tuwa. Yen sampeyan miwiti adol apa wae sing bisa dipakai ing kain denim, bakal laris.

7. Ekstensi bulu mata

Ekstensi bulu mata uga dadi tren ing 2020. Ana macem-macem sing kasedhiya ing pasar. Iku tuwuh kanthi cepet. Iki bisa dadi produk niche sampeyan. Sampeyan kudu golek cara sing rada beda karo bakul liyane.

8. Lapel pin

Lapel pin minangka salah sawijining produk sing paling nguntungake. Amarga kisaran rega durung disetel. Sampeyan bisa ngrancang pin lapel lan ngenalake ing pasar miturut merek sampeyan. Amarga niche adol online iki akeh potensial.

9. Aksesoris seluler

Aksesoris seluler ora bakal rampung. Iki kalebu pelindung layar, bank daya, kertu memori, piranti Bluetooth, tongkat selfie, lsp.

Sampeyan mung kudu gaul karo model smartphone anyar ing pasar. Sampeyan bisa nawakake produk kasebut miturut jeneng merek sampeyan. Akeh perusahaan ing china kasedhiya kanggo nggawe produk khusus kanggo sampeyan. Terusake niche iki ora ana pungkasane.

Aksesoris ponsel

10. Barang Partai

Barang-barang pesta kaya kue toppers, balon, gendera, spanduk, lan liya-liyane adol produk sak donya. Malah sampeyan ora butuh investasi gedhe. Padha murah lan duwe bathi. Sampeyan mung kudu ngenalake spesialisasi utawa modifikasi anyar sing narik kawigaten.

Carane arep apa kanggo ngedol online

Saiki, sampeyan wis siyap karo akeh dhaptar barang sing sampeyan pikir bisa adol online.

Saiki, ayo pitutur marang kowe carane mutusake ing antarane:

Telusuri tren ing mesin telusuran

Telusuri tren pisanan ing google tren lan priksa manawa ana:

Apa tembung kunci afiliasi?

Kaping pirang-pirang wong nggoleki tembung kunci kasebut.

Iku tuwuh?

Baleni kabeh pitakonan kasebut ing mesin telusur liyane sing sampeyan pikir bakal migunani. Contone, Bing, Yahoo, Baidu, Ask, AOL, lan liya-liyane. Catet kanggo saben produk ing dhaptar sampeyan.

tren Google

Telusuri ing Marketplaces

Amazon, eBay, Walmart, Etsy, Alibaba, lan Grup Media Sosial minangka papan pasar paling gedhe. Ing kene milyaran wong teka lan nggoleki produk padha perlu. Mlebet lan ndeleng wawasan sing ditawakake. Wigati ana analytics iki. Iki uga bakal mbantu sampeyan adol online ing 2021.

Ulasan dening Pelanggan

Deleng review produk sing pengin didol. Wigati uga kanggo ngowahi produk sing kudu didol.

Peringkat produk

Rangking produk lan rampungake 5 ndhuwur.

Telusuri pabrik / pabrik / agen sumber

Telusuri 5 produk iki kanggo rega lan kualitas sing luwih apik ing ngendi wae. Saiki, kira-kira biaya produksi lan sumber biaya kanggo iki. Ngelingi bathi, murah, lan kualitas, ngrampungake produk sing paling dhuwur.

Takon pabrik kanggo produksi minangka saben requirement. Takon agen sumber ngatur audit kanggo produk.

Sawise iki santai amarga sampeyan wis nemokake produk sampeyan. Hore!

Produk / Niche sing kudu Dihindari kanggo Pemula

Ing ngisor iki produk / Niche sing kudu sampeyan hindari minangka pemula:

  1. Aja golek produk / ceruk sing pesaing sampeyan yaiku perusahaan gedhe kaya Adidas, Nike, lsp.
  2. Aja milih produk sing akeh kompetisi, amarga bakal nyilikake jendela bathi.
  3. Aja milih produk sing rapuh / alus, amarga kemungkinan mundhut maksimal amarga kesalahan manungsa.
  4. Aja milih produk/niche kanthi wektu kadaluwarsa sing cendhak. Amarga pasar tansah ora mesthi.
  5. Aja golek produk / ceruk sing alus kanggo suhu lingkungan.
  6. Aja golek produk kegedhen utawa kabotan. Amarga bisa nyebabake biaya logistik lan panyimpenan ekstra.
  7. Aja golek produk elektronik / ceruk tanpa garansi.
  8. Aja golek produk sandhangan sing bisa nyusut sawise wisuh pisanan minangka pamula.
  9. Tliti banget babagan warna lan sebutake manawa warna bisa beda-beda gumantung saka layar sing sampeyan gunakake.
  10. Aja golek produk kanthi macem-macem variasi.

Tip Kanggo Milih Produk Kanggo Didol Online

Iki minangka tips sing wis kita alami liwat wektu lan bisa mbantu sampeyan adol online.

  1. Tansah golek produk sing akeh pamirsa.
  2. gambaran Product kudu ngemot saben rinci bisa. Iki katon profesional.
  3. Sadurunge ngrampungake rega jual, nimbang kabeh pajak, biaya layanan, biaya pariwara, lan biaya penanganan.
  4. Produk kasebut kudu duwe bathi sing luwih gedhe.
  5. Adol produk antarane $ 10 lan $ 100 saben produk. Tip iki mung kanggo pamula. Yen ora, langit iku watesan.
  6. Produk kudu beda karo pesaing liyane kanthi cara siji utawa liyane. Produk unik yaiku watesan maksimal.

Kepiye Miwiti Adol Online?

Ing jagad saiki, ana akeh kesempatan lan cara kanggo miwiti adol online. Ing ngisor iki minangka perkara sing kudu dielingake kanggo miwiti adol online:

  1. Temokake saka ngendi pamirsa utama sampeyan tuku.
  2. Apa prasyarat kanggo miwiti online ing papan kasebut?
  3. Temokake psikologi pelanggan sampeyan lan gunakake kanthi tepat.
  4. Temokake fitur sing paling disenengi para pamirsa lan coba entuk.
  5. Mbukak promosi kanggo nyekel pamirsa.
  6. Nutupi kuatir pelanggan. Marang wong-wong mau carane iku aman kanggo tuku saka sampeyan. Napa dheweke kudu tuku produk sampeyan? Apa bedane sampeyan karo wong liya?
  7. Adol ing panggonan sing tepat ing ngendi produk sampeyan bisa didol.
  8. Nggawe strategi pariwara sing paling dhuwur.
  9. Adol ing pasar rega sing kompetitif.
  10. Akeh wong nganggep rega lan produk ing panelusuran ndhuwur minangka sing paling asli. Nggawe strategi kanggo iki utawa nyewa pakar online.

Apa adol online: Ngendi adol barang online

Saiki, sampeyan ngerti apa sing kudu didol kanthi online amarga kita wis njlentrehake prosedur kasebut. Apa sampeyan isih bingung arep ngedol online ing ngendi?
Aja kuwatir, sampeyan bakal duwe pikiran sing jelas babagan adol online sawise iki. Wong ing saindenging jagad nggunakake:

Panggonan pasar

Pasar minangka papan sing aman kanggo tuku lan ngedol online. Bakul lan panuku dipercaya panggonan pasar iki kanggo ngedol nyambung. Minangka padha nyedhiyani keamanan kanggo loro. Kajaba iku, urip luwih gampang amarga akeh perkara sing ditangani kanthi profesional. Iki minangka papan sing paling apik kanggo miwiti bisnis sampeyan. Ing ngisor iki minangka papan pasar paling dhuwur sing bisa didol:

Kabeh sing perlu kanggo nggawe a akun bakul. Nganyari dhaptar lan sampeyan siyap adol online. Ya, iku gampang.

Dheweke uga nyedhiyakake layanan pemenuhan sing sampeyan mung ngirim saham sing disiapake miturut panjaluke. Dheweke bakal ngurus liyane.

Wacan sing disaranake:Apa sing bisa didol ing Amazon lan produk FBA Amazon sing paling laris

Apa sing bisa didol ing Amazon

Metode drop-shipping

Cara liya kanggo adol online yaiku dropshipping. Ing jinis sade fisik ngarsane ora Matter ing kabeh. Ing ngisor iki langkah-langkah utama adol liwat dropshipping:

  • Pilih produk sampeyan
  • Goleki agen sumber kanggo mriksa
  • Dhiskusi karo agensi panyimpenan padha sampeyan agen sumber kanggo ngirim.
  • Goleki agensi panyimpenan sing nyedhiyakake reresik logistik lan khusus uga.
  • Takon wong-wong mau nyiyapake produk sing sampeyan pengin adol
  • Pilih akeh pasar sing pengin sampeyan adol kanggo nambah pamirsa.
  • Dheweke bakal nangani produk kaya sing disaranake.

Dropshipping uga nawakake alat, sing mbantu sampeyan ngenali produk kanthi potensial adol luwih akeh.

Platform sosial-Media

Sampeyan bisa nggunakake media sosial kanggo adol produk kanthi pariwara, nggawe kaca, lan grup. Iki uga efektif banget nanging sampeyan kudu nandur modal akeh wektu kanggo nyekel pelanggan.

marketing dropshipping

Situs web dhewe utawa toko online  

Cara katelu yaiku nggawe situs web e-commerce online. Banjur gunakake alat pariwara kanggo narik pelanggan. Akeh alat e-commerce kasedhiya kanggo ngatur situs web sampeyan, contone, Shopify. Dheweke bakal menehi sampeyan domain lan layanan hosting lan sampeyan bakal siyap.

Kanggo pamula, telu liyane luwih layak, kajaba sampeyan entuk produk sing unik. Nanging, yen sampeyan nggunakake opsi liyane uga. Opsi iki bakal nggawe sampeyan katon luwih profesional. Kita sadurunge menehi conto Meowingtons. Iki minangka conto toko online.

Sumber Produk lan Temokake Vendor

Sawise nemokake apa sing kudu didol online, sampeyan kudu ngerti carane golek vendor lan sumber produk sampeyan.

Alibaba minangka papan sing paling apik kanggo golek vendor. Ing kana sampeyan bakal nemokake mayuta-yuta vendor sing kasedhiya kanggo ngatur produk sing sampeyan butuhake. Ana akeh manufaktur lan pemilik pabrik sing bakal mbantu sampeyan ing usaha iki.

Kanggo mriksa lan verifikasi kualitas produk ing wektu nyata sampeyan kudu a agen sumber china. Agen sumber uga bakal mbantu ing koleksi produk ing siji titik lan ngirim menyang panggonan sing dikarepake.

We LeeLineSourcing paling gedhe perusahaan sumber ing China sing bisa nulungi sampeyan ing kabeh perkara kasebut. Cukup nulis apa sing sampeyan butuhake lan kita bakal ngurus karya sampeyan liyane.

Apa Sampeyan Kepengin Nindakake Inventori Utawa Dropship?

Kanggo pamula nyelehake pengiriman minangka pilihan sing luwih apik tinimbang nggawa persediaan. Nggawe persediaan luwih nguntungake.

Nanging, iku uga mbutuhake jumlah gedhe tenan saka pengabdian lan wektu. Mulane, miturut panemuku, ing Nyelehake kapal luwih layak kanggo miwiti bisnis, amarga pikiran sampeyan mung bakal nyenengi ing sisih marketing.

Iki bakal menehi sampeyan wektu kanggo fokus ing panjaluk pelanggan lan nambah bisnis sampeyan.

Saiki, yen sampeyan ngerti bisnis kasebut stabil lan sampeyan entuk dhuwit sing apik. Banjur sampeyan bisa milih pilihan kanggo nindakake persediaan kanthi nyewa staf khusus kanggo operasi iki lan saben dina liyane.

Wacan sing disaranake:Kepiye Miwiti Bisnis Dropshipping?

dropshipping

Kepiye Cara Nemokake Vendorku?

Cara paling apik kanggo nemokake vendor sampeyan nggunakake mesin telusur kaya Google, Baidu, etc. Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake situs web kaya Alibaba uga. Nindakake riset sing tepat babagan saben perspektif vendor. Priksa tawaran sadurunge lan review pelanggan. Nggawe dhaptar 4 nganti 5 vendor. Njaluk kutipan. Sampeyan bisa njaluk sampel uga kanggo kepuasan. Adhedhasar iki, sampeyan luwih nyuda dhaptar sampeyan.

Saiki, takon marang agen sumber kanggo neliti istirahat kanggo sampeyan lan nuduhake laporan audit lengkap. Sawise ndeleng laporan audit sampeyan bisa mutusake vendor pungkasan lan takon produk sing sampeyan butuhake.

Wacan sing disaranake:Carane Golek Suppliers Cina Reliable

supplier Cina

20 Produk Tren Paling Apik kanggo Didol Online ing 2021

Tren produk tansah terus ganti. Taun iki ing ngisor iki sing paling dhuwur produk trending kanggo adol online ing 2021. Yen sampeyan ngarepake kanggo miwiti adol saiki. Goleki 20 produk iki kanggo ngerteni apa sing bakal didol online ing 2021:

  1. Vakum Mobil
  2. Termometer Bayi Kab
  3. Minyak Wajah
  4. Teh Matcha
  5. Ekstensi bulu mata
  6. Kursi Kursi
  7. Kamera Nirkabel
  8. Adaptor daya
  9. Kacamata Blue Light Blocking
  10. Pelindung kasur
  11. Sepatu golf
  12. Pin Enamel
  13. Minyak jenggot
  14. Tutup sofa
  15. Témpé Indoor
  16. Sikat Pancuran
  17. Uncalan bantal
  18. Langsir Padusan
  19. Bantal Nuli
  20. Celana Pendek Gym

Iki minangka 20 barang sing paling laris ing saindenging jagad ing macem-macem kategori. Kita milih item kasebut sawise nganalisa tren google, amazon, lan eBay.

Iki dudu pungkasane. Sampeyan bisa nambah produk liyane saka iki. Kabeh sampeyan kudu nggawe manawa iki cocog.

Kajaba iku, beda lan sampeyan duwe strategi pariwara sing tepat. Apa wae bisa nggawe bedane kanthi strategi, lingkungan, kualitas lan wektu sing tepat. Sampeyan mung kudu nggoleki.

Isih, yen sampeyan duwe kebingungan liyane hubungi kita. Kita bakal nulungi sampeyan ing kabeh cara.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 5 / 5. Nomer voting: 1

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.