Solusi Rantai Pasokan eCommerce One-stop paling apik

Kerja karo perusahaan sumber sing menehi saran profesional ing SUMBER KUALITAS, Pengiriman AMAN, Dhukungan 24 / 7, Lan Rega KOMPETITIF kanggo mbangun Panjenengan bisnis eCommerce kanthi cepet.

pengiriman 1

10 +

Taun pengalaman

5,000 +

Pelanggan marem

150k +

Pesenan Dikirim

180 +

Staff Profesional


Jelajahi Layanan Sumber siji-mandeg

Sumber Produk

Sumber Leeline nduweni paling up-to-date produk supaya sampeyan munggah karo tren pasar. Sampeyan nemokake SUPPLIER sing bisa dipercaya kanthi barang sing RENDAH kanggo nyukupi kabutuhan merek utawa manufaktur. Bisnis sampeyan tuwuh dadi FIRST-RATE merek ing industri sampeyan ing wektu cendhak.

Sumber Produk 11
Kualitas kontrol

Quality Control

Leeline Sourcing nduweni paling up-to-date produk supaya sampeyan munggah karo tren pasar. Sampeyan nemokake SUPPLIER sing bisa dipercaya kanthi barang sing RENDAH kanggo nyukupi kabutuhan merek utawa manufaktur. Bisnis sampeyan tuwuh dadi FIRST-RATE merek ing industri sampeyan ing wektu cendhak.

DropShipping

We duwe taun pengalaman ing tuku barang karo KOMPETITIF rega kanggo Dropshipping BRANDED. Sampeyan malah njaluk multi-saluran opsi shipping kanggo nyuda biaya logistik lan ngedongkrak bathi.

DropShipping
Pengiriman Barang

Pengiriman Barang

Leeline Sourcing nawakake a JABUR sawetara layanan pengiriman barang kanggo nyukupi wektu pangiriman lan syarat anggaran. Dadi kargo udara, angkutan laut, pengiriman Amazon FBA, Alibaba Shipping, utawa kiriman Door-to-Door. We ngirim barang kanthi aman kanggo sampeyan 

Pemenuhan

Kita wis mbantu Ewonan ewu saka perusahaan donya nepaki pesenan lan gain a gedhe ajining diri. Sampeyan entuk macem-macem pilihan kaya Persiapan FBA, bundling produk, lan macem-macem cara pengiriman kanggo efisien layanan pangiriman. 

Pemenuhan

Nggolek Agen Sumber China Paling Apik?

Leeline Sourcing mbantu sampeyan nemokake pabrik, entuk rega sing kompetitif, tindakake produksi, njamin kualitas lan ngirim produk menyang lawang.

Dipercaya dening

Aliexpress
Digawe ing China
Alibaba
Sumber global
Forbes
CNBC
Inc.
Yahoo

Fitur Kita

Napa milih LeelineSourcing?

Leeline Sourcing kalebu tim sing ahli lan ahli sing ngerti pasar internasional kanthi apik. 

  • 10 taun sumber pengalaman kanggo menehi sampeyan efisiensi sing luwih apik 
  • Dhukungan langsung online 24/7 kanggo mangsuli pitakon sampeyan paling cepet bisa
  • 100% kualitas produk kanggo bantuan mbangun branding sampeyan 
  • prices shipping Competitive supaya sampeyan ngirit biaya liyane 
  • pembayaran aman kanggo nyuda resiko pembayaran 
Kerjasama bisnis

Perlu Layanan Agen Sumber ing China?

Leeline Sourcing kanggo mbantu Sampeyan Sumber Produk saka China lan mbangun Bisnis Branded.

Siap Ngembangake Bisnis eCommerce Sampeyan?

Bisnis cilik

Apa sumber barang, mriksa supplier, mriksa produksi, utawa nangani pangujan supaya, Leeline Sourcing minangka kabeh sing sampeyan butuhake kanggo ngembangake bisnis eCommerce sampeyan.

Bisnis Sedheng nganti Gedhe

Leeline Sourcing minangka solusi ULTIMATE kanggo mbangun garis produk sing ekstensif lan rantai pasokan sing sampurna. Sampeyan duwe katentreman atine amarga kita nyimpen, ngolah, milih, ngemas, lan ngirim barang sampeyan kanthi efisien.  

Product Development

Kita duwe pengalaman pirang-pirang taun kanggo mbantu bisnis kanggo miwiti ide bisnis. Profesional sumber kita nuntun sampeyan STEP-BY-STEP ing pangembangan produk sing lengkap.

4 Langkah Prasaja Kanggo Nggayuh Asil Apik Kanthi LeelineSourcing

Langkah 1: Ngomongake Panjaluk Sampeyan

Njaluk kutipan wis tau luwih gampang. Cukup ngunjungi kita situs, lan ngirim syarat sumber lan informasi kontak. 

Langkah 2: Entuk Kutipan Panjenengan

Pakar sumber kita bakal ngubungi sampeyan ing jam 24 kanggo solusi sumber siji-mandeg. Sampeyan entuk kutipan LENGKAP lan dhaptar pemasok FILTERED kanggo kabutuhan sampeyan. 

Langkah 3 : Hubungi Pemasok Panjenengan

Kita bakal ngubungi pabrikan sing dipilih lan nindakake liyane. Tim kita mbantu njupuk lan ngirim barang menyang gudang kanthi aman

Langkah 4: Nampa Barang Sampeyan

Tim QC kita nindakake inspeksi kualitas PROFESIONAL, bundling produk, lan kemasan merek. Pungkasan, kita ngirim produk menyang sampeyan nggunakake metode sing disenengi kanthi gampang.

 Pangiriman Cepet, Gampang lan Murah saka China 

Aja ragu-ragu hubungi Leeline Sourcing kapan wae babagan kiriman sampeyan saka China.

Klien wareg kita

Mitra docshipper logo Airwallex 150x150 2
CCI docshipper partner 150x150 2
docshipper beelogistics 150x150 2
docshipper fschina logo partner 150x150 2
iban first logo docshipper partner 150x150 2
Nikos logo logistik docshipper 150x150 2
logo siamshipping docshipper partner 150x150 2
101 docshipper dagang 150x150 3

2000 + Klien Trust LeelineSourcing

Aku entuk kabeh jinis barang kanggo perusahaanku kira-kira 1 taun karo Leelin. Dheweke duwe layanan sing apik banget, tim kasebut sopan lan bisa dipercaya. Aku mesthi nyaranake sampeyan bisa karo wong-wong mau.

Levi

Aku kerja karo Leelin suwene 2-3 taun kanggo mbangun merekku. Padha mriksa saben item lan nindakake sandi bea cukai mlebu ing gudang Amazon. Aku seneng layanan, ngirit wektu. Yen sampeyan uga ngembangake bisnis ing China, dheweke bakal mbantu sampeyan nindakake kanthi lancar. 

Belinda

Nggarap Leelin pancen positif, dheweke jujur ​​​​lan dipercaya. Aku nyaranake layanan kanggo sapa wae sing duwe bisnis sing kudu ngirim produk saka china utawa kudu mriksa barang. 

Julie

Nggolek golek supplier Cina dipercaya?

minangka paling Agen sumber China, kita mbantu sampeyan nemokake pabrik, entuk rega sing kompetitif, tindakake produksi, njamin kualitas lan ngirim produk menyang lawang.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 5 / 5. Nomer voting: 1

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.