Agen Taobao China

Kita spesialis nyambungake perusahaan cilik, medium, lan gedhe global menyang pemasok produk paling apik ing Taobao. Kita ahli sumber prodhuk, rembugan rega, ngembangaken desain produk, tindakake munggah ing produksi lan trek pesenan nganti tekan lokasi sampeyan. Sampeyan bakal entuk produk bermutu kanthi rega paling murah liwat pemasok Taobao sing dipercaya. 

Apa wong manca bisa tuku saka Taobao

Top 1 Perusahaan sumber ing China

Kanthi pengalaman 10 taun ing bisnis sumber china

Ora Ana Resiko Gratis Sumber Ora Ana Ragad Didhelikake

Sampeyan bisa njaluk Gratis penawaran rinci produk sadurunge pesenan

Dipercaya luwih saka 2000 Pelanggan

Leeline iku dipercaya agen sumber partner ing china

Grosir Produk Taobao paling apik

Wig

Grosir Wig Kab

Sunglasses

Grosir Kacamata Hitam

Piala

Grosir Cup


Sepeda Hibrida Listrik

Grosir Sepeda Listrik Kab

ring

Grosir Ring

Tenis Bola

Grosir Bola Tenis


Kita Manufaktur Taobao Layanan kalebu:

Supplier produk sumber

Sumber Supplier Produk

Sampeyan bakal entuk produk kualitas saka pemasok Taobao sing wis diverifikasi kanthi rega terjangkau. Ora preduli ukuran produk sing dikarepake, ahli sumber kita bakal njamin sampeyan entuk kualitas, rega, bahan, lan desain sing paling apik. 

Kontrol Kualitas Produk

Leelinesourcing nganakake audit pabrik kanggo mesthekake yen bisa nggawe produk miturut spesifikasi sampeyan. Produk sampeyan bakal tundhuk inspeksi lengkap lan acak ing pabrik sadurunge dikirim menyang lokasi sampeyan. Iki ngilangi masalah sing ana gandhengane karo cacat produk lan nambah kepuasan pelanggan.

Kontrol Kualitas Produk
Label Pribadi & Label Putih

Label Pribadi & Produk Label Putih

Layanan kita ngidini sampeyan partner karo supplier pribadi lan label putih kanggo nggawe produk merek unik. Sampeyan bakal entuk desain paket merek paling apik lan kustomisasi saka desainer grafis elit.

Dropshipping lan Fulfillment

Sanajan pengiriman saka Taobao bisa dadi tantangan, sampeyan bisa ngandelake solusi sing cocog pangujan supaya kanggo nambah kepuasan pelanggan. Layanan pengiriman lan logistik kita fleksibel lan nggunakake macem-macem opsi pengiriman lokal lan internasional.

Dropshipping & Fulfillment

Krungu saka wong Grosir Taobao

Aku pungkasane nemokake perusahaan kanggo mbantu ngatasi alangan basa sing ana gandhengane karo pengiriman saka Taobao. Iku pengalaman sing apik banget nggarap tim motivasi dhewe Leelinesourcing. Manungsa waé kanggo rincian iku top-kedudukan. Aku banget menehi saran.

– Austin, AS


Sumber Produk Taobao Sampeyan lan Entuk Dhuwit Gedhe

We offer rega grosir paling apik lan produk kualitas dhuwur kanggo mbantu ngedongkrak bisnis.


10 paling apik Agen Taobao Ing China

Akeh pitakonan sing bakal ana ing pikiran nalika sampeyan arep ngimpor barang.

Kepiye carane ngerti kualitas produk Taobao?

Kepiye carane ngirim barang? Sing paling penting, sapa sing bakal nggawe sumber kanggo aku?

Top 10 Agen Taobao paling apik ing China

Apa Agen Taobao?

Sampeyan bisa nggunakake macem-macem situs web kanggo tuku barang saka China, kayata Taobao. Alibaba duweni Taobao.

Paling apik nggunakake layanan pihak katelu kanggo sumber barang saka Taobao. Iku mbantu nambah pengalaman blanja. Lan, ing kene agen Taobao mlebu.

Agen Taobao yaiku wong, perusahaan, utawa organisasi. Dheweke tuku barang saka Taobao.com atas jenenge wong utawa perusahaan kanthi komisi.

Apa maneh, agen Taobao nemokake, tuku, lan mriksa barang ing Taobao atas jenenge sing tuku. Ing ngisor iki ana 10 Taobao sing paling dhuwur agen sing bisa bantuan sampeyan sumber produk kanthi gampang.

Yen sampeyan hard kanggo rembugan karo supplier lan mbayar ing taobao.com ?

LeelineSourcing siap mbantu sampeyan tuku saka taobao.com kanthi biaya murah lan efisien.

Top 10 Agen Taobao paling apik ing China

1. Leeline Sourcing

Leeline Sourcing Agen Taobao

Madeg ing 2009 ing Hong Kong, Sumber Leeline minangka salah sawijining agen Taobao paling apik ing China. Padha kurban layanan sumber produk kanggo perusahaan bisnis menengah lan cilik.

Dheweke nggawe pesenan lan tindakake jadwal produksi. Kajaba iku, dheweke uga mriksa kualitas produk sing wis rampung.

Agen Taobao iki uga nangani ekspor, nawakake konsultasi impor, lan akeh layanan liyane. Dheweke uga mbantu para panuku sing ora bisa ngunjungi China.

Pros

  • Fokus Ing Importir Gedhe, Sedheng, lan Cilik

Ora ketompo carane akeh item sing pengin diimpor, Leeline gelem nulungi kowe. Sawetara agen ora bakal menehi perhatian marang importir cilik nanging ora Leeline.

Padha menehi perhatian marang importir cilik kaya sing bakal ditindakake yen dheweke dadi importir gedhe.

  • Inspeksi Produk Akhir

Padha nindakake a pengawasan produk sadurunge ngirim produk sampeyan. Akibaté, njamin klien entuk produk berkualitas tinggi.

  • Ora ana biaya ngarep lan biaya sing didhelikake

kanthi Sumber Leeline, ora ana panjalukan kanggo ragad wiwitan nganti sampeyan seneng karo kabeh proses. Amarga transparan, ora ana biaya sing didhelikake kanggo layanan kasebut.

cons

  • Kadhangkala Layanan Suwe

Ya, kadhangkala padha bisa njupuk dawa sumber sawetara produk.

2. Basetao

Agen Basetao Taobao

Basetao minangka salah sawijining agen Inggris Taobao sing paling apik. Dheweke nawakake dhukungan Inggris Taobao, nanging kanggo wektu tetep yaiku antarane 9:30 nganti 18:30.

Dheweke nawakake layanan pengepakan ulang, blanja, lan pengiriman menyang pelanggan ing saindenging jagad. Layanan pengiriman uga kalebu pengiriman domestik.

Kajaba iku, padha ngidini macem-macem cara pembayaran. Dheweke uga duwe kabijakan asuransi kanggo njamin keamanan paket klien.

Pros

  • Priksa Kualitas Gratis

Dheweke mriksa kualitas lan menehi gambar produk kanthi kualitas dhuwur gratis. Dheweke nindakake iki sawise produk tekan gudang.

  • 5% Service Fee

Basetao mlebu ing dhaptar sawetara agen Taobao sing paling murah.

Padha ngisi ragad layanan 5%, kang dadi luwih murah kanggo pelanggan VIP. Kanggo dadi pelanggan VIP, siji kudu langganan promosi rencana VIP.

  • 180 Dina Panyimpenan Parcel

Dheweke nawakake papan panyimpenan sing dawa lan nol kanggo bingkisan. Dheweke bisa nyimpen bingkisan klien nganti 180 dina, sing bisa uga ora ana agen liyane.

cons

  • Antarmuka Situs Web Iku Hard Kanggo Gunakake

Situs web agen Taobao iki ora ramah pangguna. Kaping pisanan angel nggunakake. Dheweke kerep ngenteni suwene golek informasi ing platform blanja.

  • Ora Ana App Mobile

Basetao ora njupuk kauntungan saka popularitas smartphone. Dheweke ora duwe aplikasi kanggo pangguna seluler.

  • Ragad Exchange Currency larang

Klien pungkasane mbayar 6% nganti 8.6% saka rega barang amarga nggunakake kurs sing dhuwur.

3. Cssbuy

Agen Taobao Cssbuy

Cssbuy minangka salah sawijining agen Taobao sing paling murah kaya Basetao. Dheweke duwe macem-macem cara pengiriman. Mangkono, menehi sapa wae sing golek layanan agen Taobao macem-macem pilihan.

Saliyane sing paling murah, layanan pengiriman Taobao bisa dipercaya. Siji ngirim ora nggawe kesan sing salah babagan Cssbuy. Amarga regane murah, ora ateges kualitase ora apik.

Ing Cssbuy, sampeyan bisa entuk regane dhuwit. Iki minangka pengganti sing apik kanggo wong sing golek regane murah nanging apik.

Pros

  • Jasa Pengiriman Murah

Cssbuy duweni tarif pengiriman paling murah. Dheweke nggunakake kurir sing dipercaya kayata; DHL, SF-ekspres.

  • Nawakake Macem-macem Cara Pengiriman

Ana macem-macem cara pengiriman sing bisa dipilih nalika nggunakake Cssbuy. Dheweke nawakake cara pengiriman kaya pos China lan garis pilihan. Padha uga nggunakake sawetara layanan transportasi tax-free.

  • Ragad Exchange Currency Low

Padha bisa uga duwe ragad exchange didhelikake, nanging sing paling murah sampeyan bakal nemokake. Kajaba iku, perusahaan iki bisa uga ngisi kira-kira 3% saka dhuwit sing ditambahake.

cons

  • Aplikasi Mobile Buggy

Aplikasi seluler dheweke katon bug. Nanging, perusahaan isih bisa njupuk kredit amarga duwe, amarga sawetara agen Taobao ora duwe.

  • Wektu Pangiriman lan Pangolahan Luwih Luwih

Butuh luwih suwe kanggo ngirim bingkisan. Sing amarga akeh utami agen pengiriman adoh saka panggonane.

  • Layanan Pelanggan 24 Jam Ora kasedhiya

Layanan kasebut bisa kasedhiya sajrone jam tartamtu. Sanadyan mangkono, padha responsif.

4. Superbuy

Agen Superbuy Taobao

Iki minangka salah sawijining agen Taobao sing paling kuat sing kasedhiya. Iki nyedhiyakake layanan blanja Taobao kanggo pamilik bisnis cilik lan individu ing saindenging bawana. Kajaba iku, dheweke profesional lan dipercaya.

Superbuy nyedhiyakake aplikasi seluler gratis kanggo para pelanggan. Staf dhukungan kasebut mbiyantu, responsif, lan cepet.

Pros

  • Antarmuka Gampang Digunakake

Situs web Superbuy langsung lan gampang digunakake. Sampeyan mbuwang wektu kurang kanggo nggoleki lan ngerti carane nggunakake layanan. Sampeyan bisa nggawe pesenan karo sawetara klik.

  • Keluwihan Fees Shipping bisa dibalekake

Kabeh pembayaran keluwihan kapal dibalekake. Mbalekaken kedadeyan sawise barang metu saka gudange. Dadi, sampeyan ora perlu repot babagan dhuwit yen sampeyan mbayar keluwihan.

  • Dhukungan Pelanggan Profesional

Dhukungan pelanggan iku kabeh kanggo bisnis apa wae. Kanthi Superbuy, sampeyan entuk dhukungan pelanggan sing profesional, grapyak, lan luar biasa. Iki sing ndadekake salah sawijining agen Taobao sing paling apik.

cons

  • Ragad Kurs Mata Uang Dhuwur

Superbuy duwe biaya sing didhelikake. Yen sampeyan ngisi situs web, sampeyan bakal weruh biaya biaya sing didhelikake 7%.

  • Ragad Pengiriman Dhuwur

Superbuy uga minangka agen pengiriman Taobao. Nanging, biaya layanan pengiriman luwih dhuwur, utamane nalika nggunakake layanan pos kaya EMS.

  • Fee Service Expert Dhuwur

Nalika umume agen Taobao ngisi ragad layanan 5% -8%, Superbuy ngisi ragad layanan ahli 10%. Iki tegese padha ngisi 10% saka total nilai pesenan.

5. Ytaopal

Agen Ytaopal Taobao

Digawe ing 2016, Ytaopal efisien lan dipercaya. Dheweke nangani pesenan pelanggan sajrone 24 jam.

Perusahaan kasebut misuwur amarga regane lan layanan dhukungan pelanggan sing apik. Yen sampeyan ora bisa nemokake item tartamtu ing Taobao, ngandhani. Ytaopal bisa mbantu sampeyan nemokake produk sing padha.

Pros

  • Foto Gratis Kanggo Priksa Kualitas

Dheweke nyedhiyakake mriksa kualitas barang kanthi ngirim foto. Dheweke uga menehi pangukuran produk yen dijaluk.

  • Layanan Dhukungan Pelanggan sing apik

Yen sampeyan nemoni masalah tartamtu, sampeyan bisa ngubungi karyawan ing WeChat. Staff sing profesional, accommodating lan respon cepet banget.

cons

  • Cara Pengiriman winates

Mung telung layanan pengiriman sing bisa dipercaya, yaiku; ePacket, EMS, lan DHL. Nanging, layanan kasebut larang. Dheweke ora duwe layanan pengiriman sing luwih murah kaya FedEx utawa SF-express.

  • Nilai Tukar 6%

Ytaopal ngisi pelanggan kanthi tarif 6% sing ora murah utawa larang. Dibandhingake karo sawetara agen Taobao liyane, biaya rata-rata.

Nggolek golek supplier taobao sing dipercaya?

minangka agen sumber taobao paling apik, kita mbantu sampeyan nemokake pabrik, entuk rega sing kompetitif, tindakake produksi, njamin kualitas lan ngirim produk menyang lawang.

6. 42agen

42agen Taobao

Iki minangka salah sawijining perusahaan agen Taobao pisanan. Biyen dikenal minangka Taobaoring, 42agent duwe gudang ing Beijing.

Dheweke duwe dhaptar biaya ing situs web lan duwe reputasi apik ing antarane pangguna.

Pros

  • Transparent

42agent duwe dhaptar sing jelas babagan kabeh layanan, biaya, lan pembayaran ing situs web. Mangkono, nuduhake transparansi babagan sumber saka Taobao utawa portal liyane.

  • Layanan Pelanggan sing nggumunake

Layanan pelanggan cepet, lan dheweke ramah. Dheweke mangsuli sajrone 24 jam. Dhukungan pelanggan kasedhiya ing Email, Facebook, WeChat, WhatsApp, lsp.

  • Layanan Unboxing

Dheweke nawakake layanan unboxing pelanggan sing gratis. Dheweke nggawe manawa njupuk video sajrone proses sing dikirim menyang pelanggan.

cons

  • Situs web dhasar

Dheweke duwe desain situs web sing lawas. Iku ora nggawe impact apik ing paling kedhaftar.

  • Nilai Tukar Tambah

Uga, 42agent uga ngisi biaya kurs sing cukup dhuwur. Padha ngisi nganti 5% saka total biaya item.

  • Sawetara Pilihan Pengiriman

Dheweke ora duwe macem-macem pilihan pengiriman amarga lokasine, ing sisih lor China. Transportasi internasional ora maju kaya ing sisih kidul negara kasebut.

Amarga iki, rega pengiriman ora kompetitif utawa paling apik. Dheweke uga ora ngidinke replika utawa produk sing diwatesi kaya perusahaan liyane.

7. Bhiner

Agen Bhiner Taobao

Iki minangka agen liyane sing mbantu para panuku internasional karo Taobao. Nawakake layanan blanja Taobao sing prasaja.

Sawetara fitur ndhuwur kalebu; responsif, kesederhanaan, lan nyuda resiko liwat pamriksa kualitas.

Pros

  • Fee Service Adil

Dheweke nawakake 5% saka total rega barang lan biaya layanan pengiriman domestik. Iku ing sisih rata-rata, considering sawetara agen liyane ngisi ragad layanan 8.6%.

Dheweke uga menehi informasi rinci babagan adat lan tugas. Iku kanggo bantuan klien karo dhuwur-biaya pajak.

  • Macem-macem Cara Pembayaran

Dheweke nampa pembayaran saka Paypal, transfer bank, MoneyGram, Western Union, lan kertu kredit.

  • Diskon Ing Sawetara Metode Pengiriman

Dheweke ndhukung macem-macem layanan pengiriman kaya; DHL, EMS, Ups, FedEx, Air Parcel, etc. Kajaba iku, padha menehi diskon 40% kanggo sawetara cara pengiriman.

cons

  • Situs web Ora Gampang Digunakake

Situs web kasebut bisa uga modern, nanging ora duwe informasi tartamtu. Contone, kaca "Cara Bhiner Works," "FAQ" lan kaca "Coming Soon" angel diwaca. Sing nggawe angel kanggo klien entuk informasi cepet babagan cara kerjane.

Uga ora duwe saringan kanggo nggampangake proses telusuran. Filter sing kasedhiya ing kaca mung siji ing kisaran rega.

  • Cara Ora Cetha saka Dhukungan Pelanggan

Dheweke duwe tombol bantuan cepet ing situs web, nanging ana sawetara pitunjuk babagan ngubungi dhukungan pelanggan. Lan layanan kasebut ora kasedhiya sajrone 24 jam.

8. Fokus

Agen Taobao Tbfocus

Tbfocus, kanthi dikenal minangka fokus Taobao, bisa nulung sampeyan tuku barang saka Taobao ing basa Inggris. Pilihan basa liyane kalebu; Agen tuku Rusia, Prancis, lan Cina.

Dheweke minangka agen Taobao USA. Negara liya sing ditawakake layanan kalebu; Kanada, Inggris, Prancis, lsp.

Pros

  • Gedhe Customer Support

Dheweke duwe staf sing cepet lan dipercaya. Kajaba iku, staf cepet mbantu yen ana masalah. Tbfocus duwe pilihan komunikasi email lan obrolan sing kasedhiya.

  • Ora Ana Pesenan Paling Minimal

Tbfocus ora mbutuhake pesenan minimal kanggo item. Tegese sampeyan bisa tuku barang apa wae kanthi jumlah sing dikarepake.

cons

  • Biaya Pengiriman Iku Dhuwur

Dheweke duwe biaya pengiriman sing dhuwur. Ulasan nuduhake yen dheweke duwe biaya sing didhelikake sing nggawe tarif pengiriman larang.

9. Wego tuku

Wego tuku Agen Taobao

Wegobuy minangka salah sawijining agen blanja Taobao anyar ing pasar.

Iki nyedhiyakake layanan blanja Taobao lan layanan pengiriman Taobao. Tim kasebut ngemot sawetara ahli industri sing paling apik.

Pros

  • Gampang Gunakake Antarmuka

Wegobuy nduweni antarmuka sing gampang dilayari. Iku ngidini klien nglampahi wektu kurang kanggo mangerteni carane nggunakake situs.

  • Foto Inspeksi Gratis

Dheweke nyedhiyakake foto inspeksi gratis kanggo para klien. Kajaba iku, dheweke ora bakal ngisi biaya tambahan kanggo ngirim gambar produk.

  • Pilihan pambayaran

Nduwe sawetara metode Pembayaran sing menehi macem-macem pilihan kanggo para klien kanggo tuku layanan. Dheweke ngidini Visa, Master Card, Paypal, lsp.

cons

  • Biaya Layanan 5%

Senajan iki ragad layanan rata-rata, sawetara pelanggan sambat iku ing sisih luwih. Padha ngisi 5% saka total biaya barang.

  • Ora Ana App Mobile

Wegobuy ora duwe app seluler sing bisa digunakake pelanggan ing piranti pinter.

10. Yoybuy

Agen Taobao Yoybuy

Yoybuy nyedhiyakake rong jinis layanan. Layanan loro kasebut yaiku; agen Taobao khas lan layanan nerusake. Ndhuwur kabeh, dheweke nawakake rega sing cukup kanggo produke.

Dheweke uga mlebu ing dhaptar agen Taobao Inggris. Mbok menawa sing nggumunake yaiku dheweke uga nawakake layanan dhukungan Rusia. Iku mbukak antarane 9:30 am lan 6:30 pm.

Dheweke duwe fitur sing padha karo Superbuy. Yen sampeyan tuku produk kanggo pisanan ing situs web, sampeyan bakal entuk kupon $10.

Pros

  • Gampang Gunakake Website

Dheweke duwe situs web sing bisa diakses lan apik gayane. Kajaba iku, Yoybuy uga duwe pilihan akun online. Sing nggawe agen Taobao USA sing apik.

  • Macem-macem Cara Pembayaran

Padha nyedhiyani cara pembayaran aman. Cara pembayaran kalebu; kertu kredit Visa, kertu kredit Master, Western Union, etc.

  • Inspeksi Kualitas

Dheweke menehi pamriksa gratis kanggo saben produk.

cons

  • Fee Service Dhuwur

Ragad layanan kasebut rada luwih dhuwur, lan ora duwe Paypal minangka pilihan pembayaran.

  • Dhukungan Pelanggan Slow

Ulasan saka klien sadurunge nuduhake yen dheweke alon-alon nanggapi pitakon pelanggan.

Kepiye Pilih Agen Taobao?

Kaping pisanan, nalika milih agen Taobao, ana akeh perkara sing kudu difokusake saben wektu. Mangkene limang perkara sing bisa sampeyan goleki nalika milih agen Taobao sing bakal digunakake.

#1. Dhukungan pelanggan

Dhukungan pelanggan penting banget. Cara agen nganggep para pelanggan bakal ngandhani akeh babagan layanan sing ditawakake.

Sampeyan bisa menehi perhatian marang perkara sing penting. Iki kalebu pilihan kontak sing kasedhiya, jam operasi, profesionalisme, lan sepira ramah kanggo pitakon.

Sampeyan bisa mriksa Leeline Sourcing hubungi kita / dhukungan pelanggan kaca. Wis kabeh informasi penting, kalebu alamat rinci saka papat lokasi kantor beda.

#2. Ajining diri

Reputasi agen Taobao bakal menehi pitutur marang sampeyan apa arep digunakake utawa ora. Sampeyan bisa nemokake minangka akeh reviews sabisa ing platform review beda kaya Reddit, Trustpilot, lsp.

Coba goleki ulasan positif lan negatif kanggo ngerti apa sing bakal dikarepake. Yen agen mung duwe review positif, dadi curiga. Iki amarga bisa uga ulasan palsu.

Disaranake maca: Ulasan Alibaba

#3. Layanan sing ditawakake

Luangkan wektu kanggo ngerti layanan pengiriman Taobao sing ana ing kabeh wektu. Sawetara layanan bisa uga larang utawa luwih suwe kanggo tekan sampeyan.

Uga, goleki manawa nyedhiyakake asuransi, ngukur ukuran, lan njupuk foto bingkisan kasebut.

#4. Rega

Ragad layanan beda-beda saka agen menyang agen. Temokake biaya layanan saben agen.

Uga, goleki tarif pengiriman lan kurs, sing bisa uga duwe biaya sing didhelikake.

#5. Ramah pangguna Situs web

Luwih gampang antarmuka situs web, luwih gampang golek produk. Iku tegese sampeyan nglampahi wektu kurang kanggo nemokake produk. Nalika milih agen Taobao, priksa manawa situs web kasebut gampang dilayari.

Disaranake maca: TOP 70 Perusahaan Agen Sumber China Paling Apik

Kepiye Cara Tuku Saka Agen Taobao?

Tuku saka agen Taobao kalebu sawetara langkah. Ing ngisor iki sawetara proses sing bisa sampeyan lakoni karo agen Taobao.

Langkah 1: Nggawe Pesenan

Langkah pisanan kanggo tuku barang apa wae saka agen Taobao yaiku nggawe pesenan. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi pindhah menyang toko Taobao sing sampeyan pilih lan goleki barang sing pengin sampeyan tuku.

Sawise ing situs, ngumpulake pranala saka item sing pengin. Tempel pranala menyang papan input sing sampeyan temokake ing situs web agen Taobao.

Selehake pesenan kanthi mencet tombol tambah menyang cart. Barang kasebut banjur kasedhiya ing kranjang blanja sampeyan.

Ana akeh perkara sing kudu digatekake nalika nggawe pesenan. Sawetara yaiku;

A. Apa Situs Web Nduwe Sawetara Pilihan Basa?

Umume situs agen Taobao duwe terjemahan basa Inggris. Terjemahan kasebut kadhangkala ora nyukupi lan angel diwaca. Dadi, iki duwe kemungkinan gedhe kedadeyan yen katrampilan basa Inggris agen kasebut ora apik.

Goleki opsi basa liyane yen kasedhiya. Contone, Rusia, Spanyol, Prancis, lsp. Nanging, ora gampang nemokake situs web Taobao ing basa sampeyan.

B. Apa Agen Taobao Bisa Tuku Barang Sampeyan?

Item sing kalebu ing kategori ing ngisor iki bisa uga mbutuhake perhatian khusus.

  • Barang sing diwatesi
  • Barang virtual
  • Barang bermerek
  • Barang akeh

Yen item sampeyan kalebu ing kategori ing ndhuwur, takon agen sadurunge nggawe pesenan. Apa sampeyan pengin nemokake barang sing paling laris lan paling laris ing China? Punika ing ndhuwur pitu item sampeyan bisa nimbang.

C. Apa Aku Bisa Navigasi Situs Web Kanthi Gampang?

Deleng apa sampeyan bisa ngatur navigasi situs web dhewe. Yen situs web mbuktekake tantangan kanggo navigasi, goleki situs web liyane sing bisa digunakake.

Langkah 2: Nggawe Pembayaran

Sawise nambahake kabeh barang Taobao, sampeyan pengin tuku menyang kranjang, mbayar dhisik.

Tambah jumlah total biaya item menyang akun sampeyan. Dhuwit sing sampeyan bayar yaiku kanggo tuku barang lan dikirim menyang gudang agen.

Coba pitunjuk ing ngisor iki nalika nggawe pembayaran.

A. Kurs

Kurs kurs kasebut tetep utawa nyata-wektu. Agen nggunakake salah siji saka loro. Priksa manawa sampeyan milih kesepakatan kurs sing paling apik.

Njupuk menyang wawasan kasunyatan sing kurs fluctuates ing sembarang wektu.

B. Pilihan Pembayaran

Kaya sing kita ngerteni, bisa uga ana cara pembayaran beda disenengi dening supplier Chinese. Kajaba iku, macem-macem agen Taobao nawakake macem-macem pilihan pembayaran. Bisa Paypal, Western Union, transfer bank, lsp.

Pilih agen kanthi cara pembayaran sing trep. Kajaba iku, nimbang biaya transaksi saka cara pembayaran sing sampeyan pilih.

Langkah 3: Panyimpenan

Nalika sampeyan nggawe pembayaran pisanan, agen Taobao tuku item kanggo sampeyan. Butuh udakara 2-3 dina kanggo barang tekan gudang agen.

Sawise tekan gudang, dheweke komunikasi karo sampeyan. Sampeyan bisa njaluk gambar utawa video saka item. Sampeyan bisa uga luwih seneng de-box item. Ing cendhak, iki nggawe luwih entheng lan nyuda biaya pengiriman.

Ana uga sawetara perkara sing kudu dipikirake nalika nerangake panyimpenan. Pitunjuk ing ngisor iki minangka sawetara.

A. Apa Agen Taobao Nawakake Panyimpenan Gratis?

Ora kabeh agen nawakake panyimpenan gratis. Mula, sampeyan kudu nimbang suwene agen gelem nyimpen barang kasebut ing gudang.

Kajaba iku, penting yen sampeyan tuku barang sing bakal teka ing tanggal sing beda.

B. Apa Agen Taobao Nyedhiyakake Gambar Gratis kanggo Priksa Kualitas?

Gambar penting amarga mbantu sampeyan ngenali cacat. Kajaba iku, dheweke mbantu njamin sampeyan entuk barang sing bener. Sampeyan uga mriksa manawa item kasebut cocog karo pangarepan sampeyan.

Sawetara agen Taobao njupuk gambar kanthi gratis, dene liyane bisa ngisi ragad kanggo nindakake.

Langkah 4: Pembayaran kaping pindho lan Pengiriman

Sawise barang kasebut ana ing gudang agen, dheweke ngandhani sampeyan. Dheweke uga njaluk pembayaran kaping pindho. Umume bakal ngirim panjalukan liwat email.

Kanggo nggawe pembayaran kaping pindho lan pembayaran pungkasan, tambahake dhuwit menyang akun maneh.

Sanalika pembayaran rampung, agen Taobao ngirim bingkisan sampeyan lan menehi nomer pelacakan.

Ana sawetara perkara penting sing kudu dicathet nalika sampeyan tekan fase iki.

A. Carane Affordable Apa Ragad Shipping?

Pilih agen Taobao sing nawakake biaya layanan pengiriman Taobao sing paling apik. Priksa manawa iku ragad sampeyan bisa saged.

B. Apa Opsi Pengiriman sing kasedhiya? lan Kang Siji Apa Aku Gunakake?

Priksa opsi pengiriman apa sing ditawakake agen Taobao sampeyan. Amarga komunikasi hard, sampeyan bisa mriksa pas biaya pengiriman ing Alibaba, banjur pilih layanan pengiriman sing paling apik saka kana.

Layanan pengiriman sing paling apik kudu duwe wektu pangiriman sing cocog lan cara sing apik kanggo nglacak bingkisan kasebut. Uga, nimbang reresik khusus nalika milih cara pengiriman.

Langkah 5: Rawuh saka Item

Item njupuk antarane 5-20 dina kanggo teka, gumantung ing dina departure. Iku uga gumantung saka cara pangiriman sing sampeyan gunakake lan menyang ngendi bingkisan bakal dituju.

Nggolek Agen taobao paling apik?

Leeline Sourcing mbantu sampeyan nemokake pabrik, entuk rega sing kompetitif, tindakake produksi, njamin kualitas lan ngirim produk menyang lawang.

Pitakonan babagan Agen Taobao

Apa sing Bisa Dituku Saka Agen Taobao?

Sampeyan bisa tuku barang sing dikarepake saka agen Taobao. Nanging item liyane mbutuhake sampeyan takon ing agen sadurunge nggawe tuku.
Iki kalebu barang sing kalebu barang sing diwatesi, barang virtual, barang bermerek, lan barang gedhe.

Kepiye Cara Nemokake Agen Taobao Asli?

Cara paling apik kanggo nemokake agen asli yaiku nindakake riset online. Temokake yen agen Taobao duwe cara pembayaran sing fleksibel, contone, Paypal. Kabeh wong ngerti carane mbayar liwat PayPal lan malah nampa dhuwit ing. Uga, goleki yen ngirim ing wilayah sampeyan.

Agen Taobao endi sing paling apik?

Tembung 'paling apik' iku subyektif. Agen sing paling apik yaiku sing nyukupi kabutuhan blanja Taobao sampeyan. Nanging, komunitas kaya Reddit sing paling apik kanggo ngunjungi kanggo njaluk review jujur ​​​​ing sapa agen paling apik saiki.
Tanggapan wong mbantu sampeyan ngenali reviews customer asli. Dadi, sampeyan bisa nemokake agen Taobao sing bisa nyukupi kabutuhan sampeyan. Awas agen sing mung entuk ulasan positif. Sing amarga kadhangkala padha mbayar wong kanggo review.
Ndhuwur kabeh, sampeyan bisa entuk kualitas terjamin layanan ing Leeline Sourcing.

Sapa Agen Taobao Paling Murah?

Agen Taobao sing paling murah, miturut Reddit, yaiku Wegobuy lan Basetao. Nanging, ora ana rugine yen nindakake riset luwih akeh.
Sampeyan uga bisa ndeleng layanan nambah nilai lan fitur agen Taobao. Yen sampeyan nganggep nilai, pindhah menyang Sumber Leeline.

Napa Aku Perlu Agen kanggo Toko ing TaoBao.com?

Yen sampeyan minangka panuku internasional sing ora ngerti basa Cina, coba gunakake agen Taobao.
Alesane yaiku Taobao.com minangka versi Cina saka Alibaba sing tegese basa bisa dadi penghalang. Sampeyan uga kudu nggunakake agen yen sampeyan ora duwe akun e-wallet Cina.

Apa Aku Bisa Tuku ing Taobao.com Tanpa Bantuan Agen?

Yen sampeyan duwe e-wallet Cina lan ngerti sawetara Cina, sampeyan bisa nindakake iku ing dhewe. Sawetara bakul Taobao bisa uga nganggo basa Inggris lan uga njupuk pembayaran internasional. Nanging regane luwih dhuwur.

Apa Aku Bisa Tuku Tanpa Watesan Saka Taobao?

Sampeyan bisa tuku produk apa wae sing dikarepake ing Taobao. Faktor watesan mung yaiku pengiriman. Sawetara item kaya DVD, produk digital, senjata, utawa zat cair ora cocog kanggo pengiriman internasional.
Barang liyane kaya baterei mung bisa dikirim yen bobote kurang saka 2 kg.

Apa Mata Uang Sampeyan Bisa Mbayar menyang Agen Taobao?

Umume transaksi bisa kedadeyan ing Yuan Tiongkok. Penting kanggo ngerti yen kurs mata uang bisa beda-beda lan ganti saka wektu kanggo wektu.

Apa Agen Taobao Tanggung Jawab kanggo Barang Rusak Sajrone Pengiriman?

Agen Taobao ngemas bingkisan kanthi ati-ati lan katrampilan supaya ora rusak. Supaya padha ora tanggung jawab kanggo karusakan apa wae.
Nanging, sawetara agen nyedhiyakake asuransi kanggo parsel. Iku tegese insurance nutupi karusakan.

Apa sing bakal kelakon yen Agen Taobao nyampur warna utawa ukuran?

Agen Taobao mriksa barang sadurunge dikirim. Sawetara nyedhiyakake layanan pamriksa kualitas kanthi gratis, dene liyane mbutuhake sampeyan mbayar.
Priksa kualitas kalebu unboxing item. Kajaba iku, dheweke njupuk gambar lan video sajrone proses kasebut. Kajaba iku, dheweke uga ngirim salinan kasebut menyang sampeyan kanggo mriksa.

Apa Taobao minangka Agen?

Taobao dudu agen nanging platform blanja Cina online. Wong, perusahaan, utawa organisasi sing tuku barang kanggo pelanggan ing Taobao minangka agen Taobao.

Apa Aku Perlu Mbayar Ragad Pendaftaran kanggo Agen Taobao Kanggo Tuku Barang Kanggo Aku?

Agen Taobao ora mbutuhake biaya registrasi kanggo sampeyan tuku barang. Nanging sampeyan kudu nggawe akun ing situs web agen sampeyan.
Akun iki kanggo nambah item menyang cart lan nggawe pembayaran supaya ing agen bisa tuku barang-barang kasebut.

Apa Fees Apa Aku Mbayar Agen Taobao?

Sampeyan mbayar barang sing pengin dituku, biaya layanan agen, lan biaya pengiriman. Sampeyan ora mbutuhake ragad transaksi.

Apa Agen Taobao Mbayar Barang sing Duwe Cacat?

Agen kasebut kudu nggawe manawa barang kasebut ora ana cacat. Dadi, dheweke mriksa kualitas sadurunge ngirim barang. Yen item duwe cacat, agen mbantu sampeyan ngganti utawa mbalekake.

Apa Agen Taobao Bakal Tanggung Jawab Mbayar Pajak?

Agen ora mbayar pajak kanggo barang kasebut. Sing tuku kudu mesthekake yen dheweke menehi perhatian marang bobot barang. Dheweke uga kudu mbayar manungsa waé marang aturan adat ing negarane.

Pira Biaya Agen Taobao?

Biaya agen Taobao beda-beda gumantung saka agen menyang agen. Rega industri standar antarane 5% -8% saka total nilai pesenan. Nanging sawetara agen nemokake dhewe ngisi ragad sing luwih dhuwur sing bisa nganti 8.6%.
Sawetara agen bisa ngisi biaya nganti 3%, gumantung saka promosi utawa rencana promosi VIP. Nanging akeh iki agen duwe ragad exchange itungan didhelikake. Sawetara bisa nganti 7%.

Kepiye Leelinesourcing Mbantu Sampeyan Tuku Saka Taobao ing China

Leelinesourcing minangka salah sawijining mitra sumber paling apik. Lan bisa mbantu sampeyan sumber item ing Taobao kanthi gampang. Mangkene rincian babagan carane Leeline bisa mbantu sampeyan.

Pikiran Akhir babagan Agen Taobao

Yen sampeyan pengin tuku produk saka Taobao, coba gunakake agen Taobao. Agen Taobao nawakake layanan blanja Taobao lan layanan pengiriman Taobao. Dheweke dadi perantara antarane Taobao lan pelanggan.

Bisa uga ana akeh agen Inggris Taobao sing nawakake layanan Taobao paling murah ing saindenging jagad. Cara paling apik kanggo milih agen Taobao yaiku ngerti kabutuhan sampeyan. Sawise iku, sampeyan bisa nindakake riset agen miturut kabutuhan kasebut.

Ing kabeh kahanan, Leeline Sumber bakal dadi sisih sampeyan lan nawakake layanan sing berkualitas. Yen sampeyan nggoleki agen Taobao profesional, tekan saiki!

Apa sampeyan pengin sukses bisnis import?

sharline

Hei, aku Sharline, pendiri LeelineSourcing. Kita wis nulungi 2000+ pelanggan ngimpor saka China.

Apa sampeyan pengin rega sing luwih apik kanggo produk utawa pengiriman?

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 4.7 / 5. Nomer voting: 3

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.