Fotografi Produk Amazon

Sharline Shaw

Amazon minangka pasar online sing apik ing ngendi mayuta-yuta panuku lan adol menyang bisnis. Ana akeh alasan kenapa platform iki dianggep minangka salah sawijining sing paling apik.

Iki kalebu layanan sing diwenehake lan kepenak sing diwenehake marang para pelanggan. Iki ditrapake kanggo panuku lan bakul.

Salah siji saka akeh layanan iki yaiku perwakilan lengkap produk liwat gambar sing rinci. Iki diarani Amazon Fotografi Produk.

Liwat Amazon Product Photography, panuku bisa ndeleng kabeh aspek barang sing pengin dituku. Iki bisa nambah kabeh pengalaman kanggo wong-wong mau. Iki mbantu mbangun reputasi sing apik.

Amazon Product Photography Ultimate Guide 2020

Apa Fotografi Produk Amazon?

Amazon Product Photography tegese sing bakul nggawe manawa klien potensial duwe gampang ndeleng produk kasebut. Dheweke nindakake iki kanthi outsourcing layanan fotografi menyang macem-macem perusahaan.

Pandhuan iki nuduhake para penjual carane bisa nindakake iki. Kajaba iku, kita uga bakal nemtokake instruksi lan conto produk sing sukses.

Yen sampeyan pengin produk sampeyan difoto, sampeyan ngirim produk menyang perusahaan kanthi instruksi. Sawetara instruksi diwenehake lan wis dikonfirmasi.

Nanging ana sawetara instruksi sampeyan bisa menehi. Iki kalebu pirang-pirang foto sing dikarepake, sudut sing dikarepake lan liya-liyane.

apa iku Amazon Product Photography

Napa Fotografi Produk Amazon Apik Dadi Penting?

Ora kaget krungu manawa rentang perhatian saya sithik. Panjenengan dhaptar Amazon wis saingan kanggo mripat-wektu karo meh kabeh liyane ing gesang pelanggan ', sawise kabeh.

Ana ing kono rebut papan ing antarane tugas lan kewajiban saben dinane. Njaluk online lan saingan karo warta anyar lan drama media sosial paling anyar.

Ayo Amazon lan isih saingan karo puluhan produk sing padha, saben njerit luwih banter tinimbang sing pungkasan kanggo nyekel eyeballs kasebut.

Iku ora pribadi. Urip saiki mung kakehan informasi, lan produk sampeyan mung siji potongan liyane ing teka-teki sing ora apik sing diarani jagad modern.

Apa sing bisa sampeyan lakoni kanggo entuk perhatian sing paling penting wiwit wiwitan?

Apa sing bisa ngowahi dhaptar sampeyan saka mung gambar cilik ing layar menyang sapi awis sing sampeyan impi?

Jawaban, sampeyan takon?

Fotografi produk sing apik banget.

Njaluk iki tengen lan sampeyan bisa ndeleng kanthong sampeyan diantrekake karo dhuwit saka macem-macem hard kadhemen. Njaluk salah lan…ya, ayo ngomong yen yacht anyar sing dikarepake kudu ngenteni.

Fotografi Produk Amazon sing apik Tegese Tarif Konversi Gedhe

Ya, kita ngerti produk sampeyan apik banget. Sampeyan mikir 'apa prabédan bakal nggawe sawetara gambar?' Lan tho, apa ora regane produkku bakal sumunar tanpa nggunakake trik fotografi sing jahat?

Ing donya becik, ya. Nanging kita ora manggon ing donya sing becik, kita urip ing donya angga lan mlarat lan wong-wong sing nyelehake nanas. pizza.

Kasunyatane yaiku manungsa minangka makhluk visual banget. Kita duwe sawetara paningal paling maju ing kerajaan kewan. Kita uga duwe perhatian sing cendhak banget. Iki tegese kanggo narik perhatian kita, sampeyan kudu excite reseptor visual (uga dikenal minangka 'mripat') lan nindakaken cepet.

Werna, sudut, cahya lan konteks kabeh bisa mbedakake antarane fotoset sing diowahi lan sing nabrak

Mesthine, kabeh dhaptar sampeyan uga kudu digarap. Nanging tanpa fotografi super khusus kanggo ngrebut perhatian saka saingan sampeyan, kemungkinan bakal entuk klik dhisikan kasebut. Hasile? Nandhang sangsara dodolan…lan ora ana yacht.

Menehi Kekuwatan Bintang Fotografi Produk Amazon

Saiki sampeyan mbokmenawa mikir carane njaluk foto iki sing ketoke bisa nguripake rejeki tengen watara. Lan mesthi, sampeyan bakal kesandhung akeh informasi sing bertentangan nalika sampeyan nggoleki.

Dadi ayo gawe gampang kanggo sampeyan.

Kaping pisanan, mesthine sampeyan ora bisa nggawe foto kanthi kualitas sing cocog (kajaba fotografi minangka hobi sampeyan lan sampeyan trampil nganggo kamera).

Kapindho, ora, sampeyan ora perlu mbayar jumlah papat angka menyang studio profesional. Iku overkill, lan mikir kabeh bocah kaliren sampeyan bisa bantuan karo dhuwit tinimbang.

Apa sing sampeyan butuhake yaiku pilihan tengah ing ngendi sampeyan entuk foto sing dibutuhake tanpa label rega sing meh padha karo hipotek. Luwih apik, kanthi ngetutake langkah-langkah prasaja sing disedhiyakake ing pandhuan iki, sampeyan bakal nemokake dhaptar sampeyan ngrasakake kabeh keuntungan sing bisa ditindakake dening foto sing apik.

Disaranake maca: Label Pribadi Alibaba
Tarif Konversi Gedhe

Persyaratan Gambar Produk Amazon

Nalika nerangake foto, ana sawetara aturan lan pedoman sing kudu ditindakake. Yen pedoman iki ora dituruti, gambar sampeyan ora bakal katon profesional lan kaya bisnis.

Ana sawetara syarat teknis nalika nerangake file uga syarat kanggo setelan njupuk foto.

Nalika njupuk foto, sampeyan kudu eling yen lingkungan lan setelan kudu profesional banget. Mesthine ana latar mburi kosong kanggo produk kasebut.

Gambar mung kudu kalebu produk lan ora ana obyek liyane sing ora ana gandhengane. Latar mburi kudu putih kanggo profesionalisme.

Ana akeh aturan liyane kanggo proses nanging iki sing utama lan dhasar.

Persyaratan Gambar Produk Amazon

Persyaratan Jeneng File

Nalika ngirim file nyata, ana sawetara peraturan teknis sing kudu sampeyan tindakake. Kaya jeneng file, ukuran, resolusi gambar lan liya-liyane. Ayo nyilem luwih akeh.

Gambar kudu ing format ing ngisor iki: TIFF, GIF, PNG utawa JPEG. File liyane saliyane iki ora didhukung.

Watesan resolusi minimal kanggo gambar kudu paling sethithik 1000 piksel ing dhuwur utawa jembar. Gambar sing luwih cilik ora bakal ditampa dadi priksa manawa sampeyan mriksa. Salajengipun, mode werna gambar kudu RGB utawa CMYK.

Pungkasan, jeneng berkas kudu kalebu identifikasi bakul ing wangun ISBN 13 digit, Amazon ASIN, JAN, UPC utawa EAN. Jeneng berkas iki kudu rampung karo jinis berkas contone .jpeg.

Optimasi Gambar Produk Amazon

Nyedhiyakake gambar kanggo produk sampeyan duwe utilitas luwih akeh tinimbang sing katon. Nyedhiyakake gambar uga mbantu Optimasi Gambar Produk Amazon.

Nanging apa iku?

Aja kuwatir, kita bakal nerangake kabeh lan cara supaya luwih apik.

Optimasi Gambar Produk Amazon tegese amarga relevansi produk sampeyan, kadhaptar luwih dhuwur ing asil panelusuran. Konsep kasebut padha karo SEO.

Kajaba yen ing kasus iki, sing bakal dioptimalake yaiku produk sampeyan tinimbang kaca web. Cara iki kedadeyan Amazon ngenali gambar produk sampeyan lan ndeleng manawa relevan utawa ora.

Yen padha, ing Algoritma Amazon A9 njupuk produk sampeyan luwih dhuwur ing asil panelusuran. Ana rong perkara sing kena pengaruh gambar produk sampeyan: CTR (Click through rates) lan CR (Conversion Rates). Amazon nemtokake keunggulan produk sampeyan liwat rong mekanisme kasebut.

Kanggo nambah optimasi, sampeyan kudu ngetutake aturan tartamtu, kaya sing kasebut ing ndhuwur. Sampeyan kudu njupuk gambar 1000 x 1000 (paling ora) lan liya-liyane. Syarate yaiku kadhaptar ing ndhuwur lan sampeyan bisa ngoptimalake produk sampeyan kanthi tindakake pandhuan kasebut.

Optimasi Gambar Produk Amazon

Sawetara Jinis Fotografi Produk Amazon

Kabeh sing Dibutuhake Set Foto:Kanggo ngrampungake game foto sampeyan, sampeyan butuh campuran studio, gaya urip, lan foto desain grafis.

Umume bakul ngatur siji utawa loro, nanging arang banget sampeyan entuk bakul sing nggawe telu - lan ing kana sampeyan bisa mbedakake dhewe, njupuk foto kanthi bener, lan entuk bathi gedhe.

Saiki kita bakal njlentrehake bagean ing ngisor iki kanggo mbantu sampeyan ngerteni saben bagean -

  • Gambar studio (kalebu Gambar Pahlawan BEASTLY)
  • Foto gaya urip karo model
  • Gambar desain grafis
Sawetara Jinis Fotografi Produk Amazon

Gambar Studio (Kalebu Gambar Pahlawan BEASTLY)

Kaping pisanan, gambar studio. Ana gambar mung produk klasik ing latar mburi putih sing penting. Sampeyan ngerti, sing saben wong digandhengake karo produk e-commerce.

Iki lho. The Big Daddy. Fotografi dhaptar Alpha lan Omega saka Amazon. Apa ngrembug dhisik nggawe rada antiklimaks? Mungkin, nanging sampeyan kene kanggo sinau supaya ngrungokake.

Kaping pisanan, njupuk lampu sing bener pancen kritis, lan yen sampeyan ora duwe pengalaman ekstensif babagan cahya foto, aja nyoba ngatasi iki dhewe. Iki barang lanang gedhe.

Nalika nyewa fotografer kanggo njupuk gambar kasebut, deleng portofolio kanggo mriksa game cahya sing tepat.

Uga elinga yen fotografi produk njupuk katrampilan sing beda karo fotografi kewan utawa fotografi arsitektur, contone, supaya wong lanang utawa wadon sampeyan kudu nduduhake sawetara gambar kanthi gaya sing sampeyan goleki.

Priksa iki kanggo entuk ide babagan apa sing dikarepake -

Studio Gambar

Sampeyan uga kudu mikir babagan sudut apa produk sampeyan bakal katon paling apik lan nuduhake fitur utama (sanajan tip cilik iki ditrapake kanggo kabeh foto ing dhaptar sampeyan).

Coba pikirake - sampeyan bakal luwih seneng ngeklik foto ing sisih ngisor mobil, utawa sing dijupuk saka sudut ngarep sing nyorot kontur sing kandel, kekuatan lan daya tarik jinis kendaraan?

Disaranake sampeyan duwe minimal FOUR ngarepke Fantastic kanggo njupuk saka. Luwih becik, coba sworo seru saka sudut sing ora ana saingan siji-siji, supaya sampeyan ditampilake kanthi cahya anyar!

Pungkasan, mbusak cacat apa wae kanthi sawetara sentuhan gambar profesional lan coba pamisah Gambar Pahlawan sing bakal sampeyan deleng. apa nemu engagement paling apik (aja kuwatir, ora bakal ngrusak indeksasi utawa peringkat tembung kunci).

Yen sampeyan anyar ing kabeh fotografi produk amazon lan bisnis editing gambar disaranake nyewa sawetara desainer cilik saka situs kayata Fiverr utawa Upwork kanggo ndeleng kepiye. Sampeyan bisa uga katon kaya overkill, nanging saka klompok kasebut sampeyan bakal nemokake sing cocog kanggo sampeyan.

Upwork

Gambar Pahlawan

Saiki, ing antarane foto studio sampeyan bakal dadi Gambar Pahlawan sampeyan. Iki minangka gambar utama sampeyan - sing katon pisanan ing kabeh sing ana gandhengane karo listing sampeyan. Iki minangka perkara pisanan sing dideleng wong lan faktor paling gedhe kanggo entuk produk sampeyan.

Iki tegese njupuk Gambar Pahlawan sampeyan pancen kritis. Wigati. Invaluable (Lebokake tembung liya sing nuduhake wigati ing kene).

Yen sampeyan ora njupuk apa-apa liyane saka artikel iki, elinga iki - Gambar Pahlawan sampeyan kudu apik banget, mula bakal butuh kurang saka sedetik kanggo pelanggan sampeyan bisa ndeleng ing segara gambar sing padha lan mutusake iki minangka produk sing cocog kanggo dheweke. .

Gunakake tips ing ndhuwur kanggo mesthekake Pahlawan Gambar minangka pemenang.

Foto Gaya Urip Kanthi Model

Foto gaya urip sing apik bakal nuduhake produk sing digunakake kaya sing dikarepake.

Foto gaya urip sing apik bakal nuduhake produk sing digunakake kanthi demonstrasi sing jelas babagan keuntungan produk utama sing dirasakake.

Ngatur kanggo nggawe pamirsa secara harfiah aran carane produk bakal nambah urip karo siji foto? Banjur sampeyan wis kenek bullseye, kancaku.

Nanging ngenteni, iki kabeh kaya iklan Jedi pikiran trick, ta? salah. Amarga nindakake iki luwih gampang tinimbang sing sampeyan bayangake.

Kaping pisanan, model sing sampeyan gunakake ing gambar sampeyan kudu meh padha karo target pamirsa. Dheweke kudu bisa nyelehake awake dhewe ing sepatu model supaya bisa ngrasakake rereget/pasir/terrain liyane sing menarik ing ngisor sikile.

Kita ngomong umur sing cocog, sandhangan, indikator sosial ekonomi, etnis, subkultur, kabeh.

Elinga, luwih cedhak model sampeyan menyang target pamirsa kanthi visual, luwih akeh target pamirsa bakal ngenali karo dheweke, nggambarake pengaruh produk sampeyan ing urip lan, pungkasane, BUY saka sampeyan.

Saiki sawetara tips babagan fotografi gaya urip -

  • Nggawe gambar babagan produk, dudu model
  • Tansah lapangan ambane cethek supaya sampeyan entuk efek latar mburi sing surem
  • Tampilake wektu sing tepat produk sampeyan nyedhiyakake keuntungan sing dikarepake
Foto Gaya Urip Kanthi Model

Gambar Desain Grafis

Sing paling ora dihargai saka telung sedulur gambar yaiku foto desain grafis. Iki minangka gambar sing nggunakake grafis tambahan kanggo menehi perhatian marang keuntungan produk lan kanthi cepet entuk informasi penting kanggo para pembeli.

Akeh adol sing nglewati foto desain grafis adhedhasar salah paham babagan aturan Amazon. Nanging bertentangan karo kapercayan populer, foto desain grafis mung diwatesi kanggo digunakake minangka gambar utama, lan bisa digunakake kanthi bebas ing papan liya.

Untunge, amarga gambar desain grafis bisa mateni yen digunakake kanthi bener. Nanging, babagan carane nggunakake foto desain grafis kanthi bener, gumantung saka produk sampeyan.

Amarga iki, kita wis nggawe dhaptar macem-macem jinis foto desain grafis sing bisa sampeyan gunakake. Saben duwe keuntungan tartamtu sing bisa digunakake kanggo efek sing kuat karo produk sing tepat…

Gambar Desain Grafis

Gambar Skala

Kanggo kabeh keuntungan saka tuku online (rega sing luwih murah, info sing kasedhiya, pilihan pangiriman sing apik), nyatane para panuku ora bisa ndeleng utawa nangani produke nganti tekan lawang.

Iki mbukak kabeh jinis kahanan masalah ing ngendi barang kasebut dadi cilik banget kanggo panggunaan praktis utawa gedhe banget kanggo pas ing kamar pelanggan. Sawise kabeh, kamera bisa ngapusi banget ...

Gambar skala ngurutake iki kanthi menehi pangukuran ing foto produk, utawa nyelehake ing jejere item liyane kanggo mbandhingake relatif.

Iki tegese kurang kebingungan, pelanggan sing luwih ngerti, lan nyuda review bintang 1 saka para panuku sing ngerti ukuran barang sing dituku!

Akibate, gambar skala penting banget kanggo produk kayata -

  • Tas lan barang-barang liyane
  • Produk ing sawetara saka sudhut ukuran
  • Item sing ukurane beda karo standar industri
  • Apa wae sing bisa dadi ora ana gunane kanggo panuku sing cilik utawa gedhe.

Gambar Promosi

Yen produk sampeyan minangka bagean saka promosi sing apik, banjur nuduhake ing gambar!

Gambar promosi ateges nuduhake tawaran produk minangka bagean saka visual, kaya sing katon ing conto iki -

Gambar Promosi

Promosi bisa luwih efektif karo produk sing umume wong tuku kanthi akeh utawa bakal tuku maneh kanthi rutin.

Bagean kaca Amazon sing nuduhake promosi produk asring gampang digulung, mula nggawe gambar promosi bisa dadi super-efektif.

Penawaran promo produk sampeyan bisa kalebu tuku siji gratis siji (BOGOF), promosi silang ('yen sampeyan tuku iki banjur sampeyan njaluk sing kanggo diskon 10% '), lan tingkat promosi.

Pangertosan Produk

Jinis gambar desain grafis sing umum nanging efektif, gambar callout produk biasane masangake foto produk kanthi katrangan babagan sawetara keuntungan sing disorot. Prasaja lan kuat.

Mangkene sawetara tips babagan carane nggawe gambar callout produk sampeyan pancen pop -

  • Njupuk teks gambar langsung saka peluru yen sampeyan pengin, anggere relevan
  • Tansah langsung lan prasaja, nanging ora dadi dhasar sing katon ora profesional. Jumlah estetika!
  • Priksa manawa visual cocog karo nada merek, nggawe font, warna lan gaya cocog karo dhaptar sing luwih akeh.
  • Batesi callout sampeyan dadi papat saben gambar - luwih saka iki lan mula katon rame. Dadi nimbang pamisah keuntungan liwat rong gambar callout yen ya

Bandhingan Gambar

Iki cukup gampang lan pilihan sing apik yen produk sampeyan luwih apik tinimbang pesaing.

Cukup nggawe gambar sing mbandhingake produk sampeyan karo sawetara merek pesaing sing dipilih. Lan, mesthi, produk sampeyan bakal metu ing ndhuwur.

Proyek rampung.

(Ati-ati, nanging, kaya-kaya produk sampeyan ora luwih apik tinimbang liyane, mula taktik iki bisa dadi backfire!)

Gambar Instruksional

Pilihan sing apik yen produk sampeyan ora pati ngerti, kudu diinstal, utawa ora jelas babagan cara kerjane.

Gambar instruksional ateges nuduhake carane nyiyapake lan / utawa nggunakake produk sampeyan, kanthi jelas lan bisa dingerteni.

Iki ngatasi sawetara ambiguitas pelanggan, mbantu dheweke nganggep nggunakake, lan ngilangi keraguan sing bisa nyebabake adol amarga kebingungan babagan apa produk sampeyan utawa cara kerjane.

Gambar Daftar Packing

Iki apik kanggo produk sing teka minangka set utawa duwe macem-macem komponen.

Gambar dhaptar kemasan ateges nuduhake kabeh sing kalebu ing paket nalika sampeyan tuku. Iki ngidini para pelanggan ngerti apa sing dipikolehi lan, maneh, ngilangi kebingungan sing mandhegake tuku pasar saka sampeyan.

Pasangake gambar dhaptar pengepakan kanthi katrangan babagan isi ing awak utama teks lan supaya pelanggan ngerti persis apa sing dipikolehi!

Multiple-Gunakake Gambar

Apa produk sing migunani banget? Pengin nuduhake carane akeh cara sing bisa digunakake?

Banjur gambar macem-macem panggunaan mung sing sampeyan butuhake supaya bisa urip lan migunani kanggo produk sampeyan!

Kanthi gambar kasebut, sampeyan bisa nggambarake kabeh cara produk sampeyan bisa digunakake - kanthi cepet lan jelas.

Sampeyan malah bisa nduduhake sawetara cara sing luwih kreatif produk bisa nambah nilai kanggo urip panuku uga.

Gambar Bonus

Pilihan sing apik kanggo sapa wae sing nawakake bonus gratis karo produke. Gambar bonus bakal nuduhake hadiah gratis kanggo para panuku, dadi luwih nyata lan narik kawigaten.

Gambar Bonus

Pecahan Gambar Rata-rata Daftar Amazon

  1. Gambar Pahlawan sampeyan, sing bakal dadi foto utama sampeyan, kanthi latar mburi putih
  2. Telung foto gaya urip produk sampeyan digunakake
  3. Loro gambar desain grafis sing sampeyan pilih, kanthi pilihan sing cocog karo produk sampeyan
  4. Wildcard - gunakake slot gambar pungkasan kanggo milih gambar sing paling cocog karo produk sampeyan

Pedoman Praktik Paling Apik 

  • Nggawe saben gambar 2000 x 2000px kanggo cocog Optimasi kaca Amazon lan tetep fungsi zoom kasebut mulus,
  • Gunakake gambar format Jpg kanggo konsistensi lan linuwih
  • Pasang gambar kanggo nggedhekake pigura sabisa, supaya produk sampeyan katon apik tenan sanajan ing wangun gambar cilik

Kepiye cara njupuk Gambar Produk kanggo Amazon?

Sampeyan bisa uga wis maca aturan lan instruksi lan sampeyan bisa uga ngerti kabeh babagan produk gambar, nanging sampeyan bisa nemokake dhewe ing fix nalika sampeyan kudu bener njupuk.

Aturan lan pranatan kasebut ora bisa ditindakake dening wong awam utawa sapa wae sing ora duwe peralatan sing cocog. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu njaluk bantuan saka perusahaan sing duwe spesialisasi ing bisnis iki.

Sampeyan kudu ngirim produk menyang perusahaan kasebut kanthi sakumpulan instruksi lan syarat. Perusahaan iki njupuk produk sampeyan lan njupuk kabeh jinis foto kanggo sampeyan.

Sampeyan ora perlu kuwatir babagan syarat kasebut amarga perusahaan bisa ngurus. Dadi, yen sampeyan duwe peralatan sing tepat, sampeyan bisa njupuk foto kanthi cara kasebut. Yen ora, mesthi ana perusahaan sing siap nulungi.

Sawetara Tip

Tip Fotografi Produk Amazon

Ing ngisor iki sawetara tips lan informasi sing bisa mbantu sampeyan entuk optimasi lan sukses.

· Miwiti kanthi rencana sing konsisten

Iki ditrapake kanggo kabeh, ora mung fotografi produk. Nanging iku langkah sing bener. Sampeyan kudu tansah duwe rencana konsisten sadurunge miwiti. Sampeyan kudu ngerti produk apa sing kudu dipotret.

Sampeyan kudu ngerti format sing kudu sampeyan tindakake. Kajaba iku, sampeyan kudu ngerti perusahaan sing kudu dituju. Kabeh iki kudu dielingi sadurunge miwiti.

· Piandel latar mburi putih

Ana akeh perkara sing bisa nggawe foto sampeyan katon profesional. Nanging sing paling penting yaiku latar mburi putih.

Latar mburi putih bisa njupuk gambar saka gambar kasual dadi foto sing katon resmi. Latar mburi putih bisa mujudake produk sampeyan.

Cara bakul sampeyan ngerteni produk sampeyan gumantung karo gambar sampeyan. Yen gambar kesed lan ceroboh ing ndhuwur meja kayu utawa soko, panuku bakal ninggalake iku minangka soko non-serius. Nanging yen iku a gambar produk ing latar mburi putih, panuku sampeyan bakal mandheg lan nimbang.

· Setel cahya sing bener

Cahya minangka aspek penting ing kabeh jinis gambar. Panuku sampeyan ora bakal bisa ndeleng barang yen gambar sampeyan minangka representasi sing surem. Uga ora kudu padhang kanthi cara sing ora sopan.

Mesthine mung moderat. Mangkono, panuku sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh rincian lan bagean produk. Iki bakal mbantu ing Optimization Product uga kepuasan pelanggan sakabèhé.

· Tansah resolusi gambar sing dhuwur

Gambar sampeyan kudu duwe resolusi paling ora 1000 piksel. Yen foto sampeyan ana ing ngisor iki, mula Amazon ora bakal nganggep manawa foto kasebut cocog.

Salajengipun, ora bakal menehi tampilan sing jero babagan produk sampeyan kanggo panuku. Iku mung bakal surem lan kleru. Sampeyan kudu njaga resolusi paling sethithik 1000 x 1000.

Sampeyan bisa luwih dhuwur yen sampeyan seneng, nanging minimal kudu ana ing kritéria sing bener. Mulane, tetep resolusi sing bener uga penting banget kanggo optimasi lan persetujuan pelanggan.

· Pay manungsa waé kanggo ukuran produk

Nalika njupuk foto kanggo produk sampeyan utawa sampeyan ngirim menyang wong liya kanggo nindakake, sampeyan kudu tansah mbudidaya carane akeh spasi njupuk produk.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa njupuk foto kanthi jumlah zoom sing tepat supaya sampeyan bisa nampilake saben aspek produk.

Sampeyan bisa ngerti iki liwat conto. Ayo kita ngomong yen sampeyan adol pemanas ruangan listrik. Saiki, sampeyan kudu njupuk foto lan ukuran.

Sampeyan kudu njupuk foto saka kadohan. Ing sisih liya, yen sampeyan adol ponsel, sampeyan kudu njupuk gambar saka cedhak.

· Nuduhake macem-macem sudut prodhuk

Aspek penting liyane sing kudu dihormati sajrone fotografi yaiku saben sudut kudu ditutupi. Iki tegese foto sampeyan kudu menehi jangkoan lengkap babagan produk kasebut.

Mesthine ana tampilan 360 derajat. Iki mbantu panuku sampeyan ndeleng produk kanthi luwih apik. Iki uga minangka faktor penting sing nduweni peran ing Optimasi Produk.

Ing kasus normal, papat gambar kudu cukup nalika sampeyan njupuk foto kabeh papat sisih produk sampeyan. Yen bentuke beda, jumlah foto sing dibutuhake bisa beda-beda.

· Gunakake tripod utawa permukaan sing ajeg

Nggunakake tripod utawa permukaan sing stabil bisa menehi foto sing jelas. Yen sampeyan njupuk foto nalika nyekel kamera, tangan sampeyan bisa gonjang-ganjing utawa gumeter, sing bisa burem gambar kasebut.

Iki bakal nyebabake perwakilan sing ora profesional. Yen sampeyan nggunakake tripod utawa stand apa wae, foto sampeyan bakal tetep lan jelas.

· Aja nempatake item tambahan karo produk

Yen sampeyan njupuk foto produk tartamtu, sampeyan kudu nggawe manawa mung produk tartamtu sing katon ing gambar kasebut. Sawetara amatir utawa bakul siji-wektu mung nyelehake barang kasebut ing meja lan njupuk foto.

Nalika nindakake iki, ana macem-macem perkara sing ora ana gandhengane. Iki nggawe kabeh gambar banget ora profesional.

Yen sampeyan nindakake kaya iki, sampeyan bisa kelangan pelanggan potensial. Lan yen ora ana liyane, sampeyan ora bakal bisa dioptimalake. Kanggo ngindhari review utawa evaluasi negatif, sampeyan kudu mbusak materi sing ora relevan saka foto kasebut.

· Aja ngemot konten sing ora sopan

Nalika sampeyan njupuk foto produk sampeyan, elinga kanggo nampilake kabeh sing ana. Sampeyan kudu ngempet saka sembarang jinis iklan palsu.

Sampeyan kudu ngindhari pratelan sing kandel ing deskripsi produk uga foto produk sampeyan.

Napa aku kudu nyewa Fotografer Produk Amazon?

Saiki, pitakonan sing kita takoni dhewe: apa fotografi produk ora bisa ditindakake dhewe? Pancen, nanging yen sampeyan bakul serius, sampeyan kudu mesthekake yen kabeh sing diwenehake iku kelas paling dhuwur.

Sampeyan bisa njupuk foto dhewe nanging yen sampeyan nyewa fotografer produk profesional, sampeyan bakal bisa nyukupi sarat kanggo gambar ndhuwur-kedudukan.

Mangkene sawetara perkara sing kudu sampeyan pikirake nalika mutusake arep nyewa fotografer produk utawa ora.

· Wektu

Nyewa fotografer produk bisa ngirit wektu. Wektu sing sampeyan gunakake kanggo kegiatan promosi liyane bakal boros yen sampeyan milih ora nyewa wong.

Nalika sampeyan nyewa fotografer, sampeyan bisa nggunakake wektu kanggo ngrampungake kegiatan liyane sing migunani. Mbuwang dhuwit kanggo profesional luwih larang.

· Dhuwit

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, nyewa wong kanggo ngurus foto produk luwih larang tinimbang nindakake dhewe. Sampeyan bisa uga ora yakin babagan iki, mula dakkarepake kanggo sampeyan.

First rawuh setelan; kang tegese gaweyan sampeyan kudu sijine ing nemokake Panggonan tengen lan latar mburi kanggo njupuk sawetara gambar apik. Banjur, peralatan; biaya sing ora perlu sampeyan kudu tanggung.

Kabeh iki nambah nganti luwih saka sampeyan kudu nglampahi ing hiring profesional. Mangkono, luwih gampang lan ngirit wektu.

· Katrampilan

Ana siji bab sing ora bisa dituku kanthi dhuwit lan apa wae sing sampeyan lakoni, sampeyan ora bisa entuk tanpa mbuwang wektu lan yaiku katrampilan.

Sampeyan bisa duwe peralatan, sampeyan bisa duwe wektu nanging sampeyan ora bisa cocog standar profesional kajaba sing jenis bakat. Fotografi Produk minangka seni; kerajinan sing mbutuhake kreatifitas lan wawasan.

Fotografer sing trampil bisa menehi asil sing luwih apik lan luwih gampang tinimbang cara liya sing sampeyan pilih.

· Pengalaman

Minangka katrampilan, pengalaman iku luwih larang. Pengalaman iku ngluwihi katrampilan amarga ora ana bakat alami.

Pengalaman mung bisa dipikolehi liwat mbuwang wektu. Nyewa profesional nggawe manawa wong sing berpengalaman ngurus pakaryan sampeyan. Iku uga salah siji saka akeh alasan apa sampeyan kudu njaluk bantuan profesional.

· Jaringan

Keuntungan sing paling tahan lama lan penting kanggo nyewa profesional yaiku sampeyan bisa fokus ing tugas sampeyan. Ora yakin apa tegese? Ayo kula menehi conto.

Ngomong sampeyan menyang wong lan sampeyan ngandhani yen sampeyan pengin sawetara foto kanggo produk sampeyan. Saiki ing ndhuwur mbantu sampeyan, dheweke bisa menehi saran utawa menehi saran kanggo wong liya sing sampeyan butuhake.

Upaminipun sawise gambar, sampeyan kudu ngiklanake proyek sampeyan. Fotografer sampeyan bisa nulungi sampeyan kanthi gambar lan banjur ngarahake sampeyan menyang perusahaan pariwara sing bisa dipercaya.

Iki tegese sampeyan bisa seneng pranala lan kontak tinimbang kudu golek dhewe.

Pira regane Photographer Produk?

Sampeyan bisa uga yakin manawa nyewa profesional luwih larang tinimbang nindakake apa wae dhewe. Nanging sampeyan bisa uga wonder sing akeh dhuwit sing bakal biaya sampeyan.

Nalika kita bisa njamin yen biaya pungkasan bakal luwih murah, biaya kasebut beda-beda. Padha bisa diganti babagan jumlah gambar sing dibutuhake, ukuran lan jumlah produk lan liya-liyane.

Kepiye cara kerja karo Fotografer Produk?

Nggarap fotografer produk iku prasaja lan langsung. Kabeh prosedur mbutuhake ngirim produk menyang fotografer kanthi sakumpulan instruksi.

Apa sing kedadeyan yaiku sampeyan ngirim produk menyang dheweke bebarengan karo syarat tartamtu. Lan sing ditindakake yaiku njupuk foto miturut kabutuhan lan kepinginan sampeyan.

Pandhuan kasebut kalebu jumlah foto, sudut sing kudu ditutup, ukuran lan dimensi lan liya-liyane. Sawise sampeyan ngirim paket, bagean sampeyan ing kabeh urusan wis rampung.

Top 5 Amazon Product Photography layanan

Sampeyan bisa uga rumangsa ora ngerti perusahaan utawa perusahaan sing bisa dipercaya kanggo mbantu fotografi produk. Mangkono, kita bakal saiki dhaftar perusahaan biso dipercoyo sing nyedhiyani layanan iki.

1. Sumber Leeline

Leeline sumber minangka perusahaan sing nyedhiyakake akeh layanan. Antarane akeh layanan kasebut yaiku nyambungake pelanggan karo perusahaan sing tepat.

Yen sampeyan kudu njupuk foto produk sampeyan, dheweke bakal nyedhiyakake sampeyan karo perusahaan sing paling dipercaya lan bisa dipercaya. Iki njamin sing layanan sing bakal sampeyan entuk bakal asli lan profesional.

Padha ngisi sampeyan jumlah cilik kanggo kabeh urusane supaya luwih larang kanggo nggunakake.

Leelinesourcing

2. Resmi Amazon

Amazon dhewe uga nyedhiyakake layanan fotografi produk kanggo para klien lan pelanggan. Tinimbang arep nang endi wae liya, sampeyan bisa nggawa bisnis menyang sak panggonan lan takon Amazon kanggo motret produk kanggo sampeyan.

Nganti saiki, layanan iki wis entuk review positif. Iki uga minangka layanan sing bisa dipercaya lan dipercaya kanggo digunakake.

3. Fotografi produk

Situs iki uga minangka papan sing apik kanggo sampeyan produk foto. Perusahaan iki uga ngetutake prosedur sing padha sing dakkandhakake sadurunge. Dheweke njaluk sampeyan ngirim barang menyang studio, ing ngendi dheweke njupuk foto kanthi cara profesional.

Banjur dheweke ngirim gambar menyang sampeyan lan nindakake apa wae sing dibutuhake karo produk kasebut. studio sing dumunung ing Las Vegas.

4. Viral-Lancar

Viral-Lancar minangka perusahaan fotografi produk liyane sing duwe tujuan kanggo nambah optimasi produk liwat foto profesional lan paling apik.

Ora mung bisa menehi foto kanggo sampeyan, nanging uga bisa ngurus aspek liyane sing mengaruhi Optimasi Produk. Padha bisa bantuan karo iklan lan nambah relevansi produk sampeyan.

Viral-Lancar

5. Studio Produk Thrive

Thrive Product Studio nyedhiyakake foto lan gambar produk kanggo kabeh jinis bisnis online. Dheweke nyedhiyakake diskon lan tawaran sing bisa mbantu sampeyan ing jangka panjang.

Yen sampeyan duwe pesenan gedhe, Thrive Product Studio bisa mbantu sampeyan nutupi kabeh nalika menehi tawaran lan paket sing cukup.

5 paling apik Contoh Fotografi Produk Amazon

Yen sampeyan rumangsa bisa nindakake luwih apik yen sampeyan duwe panutan tartamtu ing ngarep sampeyan, ing ngisor iki ana 5 conto fotografi produk sing paling luar biasa.

Produk kasebut ditampilake ing macem-macem aspek profesional. Yen sampeyan ndeleng conto kasebut lan nindakake apa sing ditindakake, sampeyan ana ing dalan sing bener.

1. Nest Thermostat

Piranti iki minangka piranti omah sing migunani. Nest Thermostat ora mung ngontrol suhu omah sampeyan, nanging nyedhiyakake gampang banget nalika nindakake.

Iku cukup modern. Bisa dikontrol liwat aplikasi. Iku uga Alexa-loropaken. Sampeyan bisa nyambungake karo piranti omah pinter.

Susuh Thermostat

Apa sing ditindakake kanthi becik:

  • Nest Thermostat ditampilake ing macem-macem latar mburi. Kaping pisanan, ditampilake ing latar mburi putih standar. Iki mbantu nuduhake macem-macem sudut prodhuk.
    Foto-foto sing ditampilake ing latar mburi putih banget profesional. Kajaba iku, dheweke uga njupuk foto sing nuduhake produk kasebut ing setelan gaya urip.
  • Dheweke nuduhake macem-macem sudut prodhuk. Amarga iki, produk kasebut ditampilake lan kabeh aspek kasebut katon.
    Akeh foto dijupuk kanggo nuduhake kabeh-mubeng perwakilan. Gambar kasebut uga nuduhake antarmuka lan tampilan piranti kasebut.
  • Dheweke uga nuduhake aplikasi sing bisa digunakake kanggo ngontrol termostat. Tampilan app iki ing foto bebarengan karo piranti menehi udhara profesional banget. Fungsi lan fitur piranti diwakili liwat perumpamaan.

Apa sing bisa ditambah?

  • Siji-sijine sing kurang ing kabeh urusan yaiku ora ana perbandingan. Yen sampeyan pengin nuduhake pelanggan sing sampeyan adol lan nyedhiyakake barang sing unik, sampeyan kudu mbandhingake produk sampeyan lan produk liyane. Nalika nerangake Nest Thermostat, dheweke gagal nglakoni.
  • Bab liya sing dirasa ilang yaiku otomatisasi lan ora ana urip ing foto. Nest Thermostat digawe kanggo manungsa, lan foto kudu nuduhake sawetara wong nggunakake. Sing bisa uga wong wutuh utawa tangan sing mencet utawa ndemek piranti kasebut.
  • Nest Thermostat gampang banget digunakake. Ing foto, liyane sing bisa ditindakake yaiku perwakilan saka wong sing nggunakake antarmuka kanthi gampang. Wong tuwa utawa bocah enom bisa ditampilake ing gambar kasebut. Iki bakal nuduhake manawa produk kasebut gampang digunakake.

2. Bowflex Dumbbells

Bowflex Dumbbells cukup misuwur. Sampeyan bisa ngerti sebabe yen sampeyan ndeleng foto sing diwenehake karo produke. Iki minangka perkara sing ditindakake utawa ora ditindakake kanthi apik.

Bowflex Dumbbells

Bab sing ditindakake kanthi becik:

  • Kaya sing wis kita rembugan sadurunge, kalebu wong ing foto sampeyan bisa nindakake akeh tujuan. Sanajan sampeyan ora nuduhake pasuryan ing foto, sampeyan bisa nuduhake produk sing digunakake. Iki bisa mbantu para pelanggan supaya ora kebingungan. Iki minangka langkah profesional sing ditindakake ing kasus iki.
  • Nalika njupuk foto Dumbbells, dheweke uga mbuwang sawetara barang gratis. Ing kasus iki, aplikasi seluler gratis ditampilake ing gambar.
    Iki mbantu ing kepuasan pelanggan. Dumbbells ditampilake ing kabeh mode. Iki tegese set lengkap bobot ditampilake uga bobot sing dikurangi.
    Iki nuduhake opsi modifikasi sing diwenehake para pelanggan. Nuduhake kabeh pilihan sing kasedhiya ing produk minangka kegiatan profesional sing kudu ditindakake.

Apa sing bisa ditambah?

  • Salah sawijining perkara sing ditindakake produk sadurunge luwih apik tinimbang iki yaiku perwakilan produk ing setelan gaya urip. Bowflex Dumbbells ora ditampilake ing sembarang gym ngarep utawa sembarang jenis panggonan saben dinten. Iki minangka perkara sing bisa ditindakake nanging ora ditindakake ing foto.
  • Kurang infographic banget katon. Foto-foto kasebut kudu ngemot representasi visual saka instruksi ing foto kasebut. Yen produk kasebut malah nduweni teknis sing sethithik, mula kudu ditangani liwat infographic.
  • Bowflex Dumbbells nawakake garansi 2 taun karo produke. Masalahe, dheweke ora nuduhake ing foto produk. Yen wis, pelanggan bakal sinau babagan iki.

3. Furbo Dog Kamera

Ing ngisor iki sawetara perkara sing dieksekusi lan sawetara perkara sing ditinggal.

Apa sing ditindakake kanthi becik:

  • Dheweke kalebu infographic ing foto. Iki nggawe kabeh instruksi lan pedoman sing jelas. Kajaba iku, kabeh fitur produk ditampilake. Spesifikasi lan kualitas kamera uga ditampilake ing sandhinge produk kanggo nggawe kabeh cetha.
  • Dheweke uga nuduhake app tandha barking wektu nyata sing kasedhiya. Aplikasi iki perlu kanggo duwe pengalaman lengkap babagan produk. Foto kasebut nuduhake app lan apa sing bisa ditindakake.
  • Gambar kasebut nuduhake gampang panggunaan produk liwat konektivitas cerdas.
Kamera Anjing Furbo

Apa sing bisa ditambah?

  • Salah sijine sing kurang ing foto yaiku perwakilan saka manungsa sing sesambungan karo produk lan pet sing. Fitur iki bisa uga ora penting banget, nanging bisa nyorot gampang lan kepenak produk kasebut.
  • Tampilake pandhuan langkah-langkah ing gambar. Yen ing produk sing sampeyan adol sifate listrik, kabeh langkah kudu kalebu. Iki bisa mbantu pelanggan supaya ora akeh kebingungan.
  • Sawise maneh, ora ana perbandingan antarane produk iki lan produk saingan liyane. Nalika pelanggan ana ing dilema babagan produk sing kudu dipilih, perbandingan bisa mbantu dheweke ndeleng kabeh bedane. Lan yen sampeyan nuduhake perbandingan kasebut, sampeyan bisa menangake calon klien sampeyan.

4. VIVO standing desk

Meja ngadeg VIVO minangka meja sing bisa diatur kanthi akeh keperluan lan pilihan. Perkakas iki uga minangka conto sing apik babagan tampilan produk sing cocog.

VIVO standing desk

Apa sing ditindakake kanthi becik

  • Amarga iki minangka piranti sing bisa diatur, foto kasebut nuduhake ukuran lan pangukuran. Kajaba iku, foto kasebut uga nuduhake watesan bobot. Meja iki minangka meja ngadeg, mula konversi saka meja normal menyang versi sing luwih dhuwur uga ditampilake kanthi rinci.
  • Foto kasebut kalebu meja sing digunakake ing gambar gaya urip nyata. Mejo ditampilake digunakake minangka meja komputer. Foto-foto kasebut nuduhake monitor lan liya-liyane.
  • Meja ngadeg gampang banget dipasang lan foto kasebut nuduhake iki.

Apa sing bisa ditambah?

  • Babagan utama sing kurang yaiku ora kalebu wong ing foto kasebut. Model tangan bisa ditampilake nggunakake meja ing macem-macem setelan.
  • Tampilake dhuwure wong sing beda-beda babagan ukuran meja sing bisa diatur. Tegese, siluet bisa nuduhake sepira dhuwure saben tahapan. Iki bisa nuduhake ukuran lan dhuwure.
  • Tampilake pilihan kanggo nyelehake meja kanthi rata. Yen ana wong sing pengin meja bisa digunakake kaya meja normal, dheweke bakal weruh manawa iku pancen pilihan. Iki minangka fitur utama produk iki. Iki kudu ditampilake ing foto.

5. PODS pasang

Ing ngisor iki sawetara pro lan kontra saka foto Tide PODS.

PODS pasang

Apa sing ditindakake kanthi becik:

  • Foto-foto kasebut padhang lan padhang.
  • Iki nuduhake identifikasi merek kanthi apik.
  • Perbandingan produk kasebut jelas lan akurat. Efek saka deterjen ing sandhangan digambarake.

Apa sing bisa ditambah?

  • Infographic bisa ditampilake kanggo nerangake proporsi ukuran lan jumlah PODS Pasang sing dibutuhake.
  • Wewangian lan wewangen sing beda saka PODS Tide bisa ditampilake ing foto kasebut.
  • Gambar gaya urip bisa uga kalebu sing nuduhake produk sing digunakake.

kesimpulan

Amazon Product Photography minangka layanan diwenehake dening akeh perusahaan sing duwe reputasi. Iku bab sing wajib lan penting kanggo sapa wae bakul ing Amazon.

Ing pandhuan iki, kita wis ndeleng macem-macem syarat lan aturan sing kasedhiya karo Fotografi Produk. Kita uga wis ngrembug macem-macem perusahaan sing bisa mbantu sampeyan.

Nyewa wong kanggo nindakake proyek iki kanggo sampeyan luwih larang tinimbang nindakake tindakan liya.

Kita uga sinau babagan sawetara produk teladan, saka ngendi sampeyan bisa sinau macem-macem perkara. Babagan kaya latar mburi lan lingkungan uga nduweni peran ing profesionalisme.

Kepiye gunane posting iki?

Klik ing lintang kanggo menehi rating!

Rating rata-rata 4.6 / 5. Nomer voting: 9

Ora votes nganti saiki! Dadi wong sing menehi rating kiriman iki.

Nalika sampeyan ketemu kirim iki migunani ...

Tindakake kita ing media sosial!

We nyuwun pangapunten iki ora berguna kanggo sampeyan!

Ayo kita nambah postingan iki!

Marang kita bisa nambah postingan iki?

sharline

Artikel kanthi:

Sharline Shaw

Hai aku Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kanthi pengalaman 10 taun ing bidang sumber ing China, kita mbantu 2000+ klien ngimpor saka China, Alibaba, 1688 menyang Amazon FBA utawa shopify. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan sumber, pls aran gratis hubungi kita.

Ninggalake Komentar